Komšijski pas je zaslužio biftek: Oterao crnog medveda iz dvorišta VIDEO

Mark Stinciano iz Nju Džerzija obećao je da će komšijinom psu dati biftek jer je izjurio crnog medveda iz njegovog dvorišta.

Izvor: B92

Petak, 12.07.2019.

08:20

Komšijski pas je zaslužio biftek: Oterao crnog medveda iz dvorišta VIDEO
Ilustracija/Foto: cybernesco/depositphotos

Stinciano je izjavio za VABC-TV da je njegova bezbednosna kamera snimila šta se dogodilo u utorak uveče kada je medved pokušao da uzme hranu iz hranilice za ptice u dvorištu njegove kuće u Vest Milfordu, preneo je AP.

Na snimku se vidi kako medved ruši hranilicu za ptice kada komšijin pas Rajli utrčava u dvorište, napada zapanjenog medveda, koji kreće da beži.

Rajlijev vlasnik Alen Tlasti izjavio je da njegov pas uvek tera medvede kada ih vidi u dvorištu. Stinciano je rekao da Rajli pazi i na njegovu decu kada su u bazenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: