- Ljubimac -

Druženje s njima smanjuje stres, provereno!

Ukoliko vam nedostaje vaš pas dok ste na odmoru, a slučajno se nalazite baš na Baliju, odsedanje u ovom hotelu dobra je opcija. Naime, hotel Puri Garden u Ubudu, u saradnji s lokalnom organizacijom "Bali Dog Association" koja se bavi spašavanjem pasa, nudi mogućnost igre i zabave sa štencima dvaput nedeljno.

Izvor: B92, Punkufer
Podeli
Ilustracija/Foto: willeecole/depositphotos
Ilustracija/Foto: willeecole/depositphotos

"Terapija štencima" održava se utorkom i četvrtkom po dva sata. Radi se o situaciji koja donosi korist i gostima i psima. Prvi se još dodatno opuste i zabave, a dokazano je i da provođenje vremena sa psima smanjuje nivo stresa. Zauzvrat, štenci dobivaju ljubav, piše Punfufer.

Hotel je za potrebe terapije osigurao prostor u blizini bazena, pa gosti tamo mogu da sede i igraju se sa spašenim štencima. Prostor je ograđen, a takođe, u njemu se nalazi i mnoštvo igračaka.

Kad završite s maženjem ovde se je moguće da se opuštate i na druge načine. Besplatni kurs joge, sunčanje uz bazen, masaže, filmske večeri i ukusna hrana s roštilja samo su deo ponude, a s obzirom na sve mogućnosti, noćenje u sobi za dvoje od 60 evra uopšte i ne zvuči mnogo.

Pogotovo ako uzmete u obzir, da ćete dva puta nedeljno da uživate u društvu najboljeg čovekovog prijatelja.

Ljubimac

Pravi pozeri: Njih vole milioni! FOTO / VIDEO

Ove kuce i mace na društvenim mrežama verovatno imaju više pratilaca nego vi. Bez obzira na to da li ste ljubitelj pasa ili ste ludi za mačkama, društvene mreže su mesto na kome možete da provedete sate gledajući fotografije najslađih životinja.

Ljubimac sreda 17.07. 13:00 Komentara: 7
strana 1 od 12 idi na stranu