Hrčak se nije pomerao tri dana, pa je veterinar morao da se umeša

Svako ko ima kućnog ljubimca dužan je da se brine o njemu stalno. To ga međutim nije bila svesna jedna devojčica. Njen hrčak se danima nije pomerao te se zabrinula i odnela ga kod veterinara.

Izvor: B92

Petak, 28.06.2019.

15:32

Hrčak se nije pomerao tri dana, pa je veterinar morao da se umeša
Foto: tanya_morozz/depositphotos

Devojčica je dozvoljavala hrčku da se kreće po kući van svog kaveza. Dok se tako jednog dana šetao po kući otkrio je kuhinju, a potom i frižider koji je na sebi imao male magnete. Hrčku su očigledno magneti bili nešto fascinantno pošto je uzeo jedan i stavio ga je u svoj obraz. U međuvremenu ga je gazdarica uzela i vratila u kavez.

Nekoliko dana je prošlo, a hrčak je ležao prilepljen za rešetke kaveza i odbijao je da jede ili da pije vodu, prenosi Viral Nova.

Pošto je njegova gazdarica to primetila odnela je malog glodara kod veterinara. čim ga je izvadila iz kaveza hrčak je odmah počeo da se kreće, traži hranu i pije vodu. Veterinar je bio zbunjen, ali je nastavio sa pregledom pošto je primetio da je jedan obraz hrčka bio malo veći nego drugi.

Pošto je izvadio magnet iz glodarovog obraza svima je bio jasno da je hrčak zdrav, ali da je bio zaglavljen u metalnom kavezu zbog magneta i neodgovorne gazdarice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: