Oskarovka nigde ne ide bez svojih mačaka: Imaju neku posebnu vezu

Oskarovka Nikol Kidman (51) ima posebnu, kao je u jednom intervjuu naglasila, neraskidivu vezu sa svojim mačkama Džindžer i Snou.

Izvor: B92

Četvrtak, 13.06.2019.

10:13

Oskarovka nigde ne ide bez svojih mačaka: Imaju neku posebnu vezu
Foto: Getty/Dia Dipasupil / Staff

Pošto se pojavila na filmskom festivalu u Koloradu, prošle godine, sa svojim krznenim drugarima, javnost se zainteresovala kako i zašto se Kidman opredelila da ih povede i prošeta crvenim tepihom.Tada smo saznali da se od njih gotovo ni ne razdvaja.

Australijska glumica, koju trenutno možemo da gledamo u popularnoj seriji "Velike male laži", izjavila je u intervjuu za You da ona svoja dva pufnasta drugara vodi sa sobom kada ide na duga pešačenja.

Nije tajna da Nikol ima mnogo životinja i da ih voli. U intervjuu se hvali svojom malom farmom u Nešvilu, na kojoj drži alpake, kokoške, 10 ribica i voljene dve mačke. Ali mačke su ipak stavljene na prvo mesto.
View this post on Instagram

“Can I come too?”

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

"Stvarno sam ljubitelja mačaka. Imam jedan od onih nosača za mačke. Da li ste ih videli? Oni koji su napravljeni kao ranac?", rekla je glumica i potom dodala:

"Da, nosač za mačke koji je napravljen kao ranac i ima mali prozor tako da mačka može da gleda kroz njega, ima protok vazduha. Moje mačke ga obožavaju i same uskaču u njega kada treba da idemo u šetnju".
View this post on Instagram

Trust ❤️

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

Koliko god da je Kidmanova imala dobru nameru, malo pošto je intervjuu video svetlost dana oglasio se Danijel Kumings, behivioristički menadzer iz Britanskog udruženja "Zaštite Mačaka", koji je pokušao da skrene pažnju svima da ovaj vid transporta nije bezbedan za mačku.

"Mačkama treba dovoljno mesta da mogu da stoje na sve četiri šape, da imaju dovoljno mesta da legnu. Ako ih stavite u mali prostor sa prozorom one nemaju mesta da se sakriju u slučaju da se uplaše".
View this post on Instagram

Sister bond ❤️

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: