Mačke su „pase“, kafići za ljubitelje prasića novi hit u svetu FOTO

Ideja je nastala zbog popularizacije prasića kao kućnih ljubimaca u Americi, a pokretači projekta žele da približe ove simpatične životinje Japancima.

Izvor: B92

Utorak, 30.04.2019.

18:52

Default images

Kafići u kojima možete maziti mačke postali su 'pase', a inovativni Japanci izmislili su nešto originalnije - kafić za ljubitelje praščića. „Mipig coffee shop“ otvoren je u martu u Tokiju, i dom je prasića tako malih da doslovno staju u šoljicu čaja, prenosi hrvatski „Večernji list“.
View this post on Instagram

mipig farmで12月に生まれた赤ちゃんたちがついにみなさまへお披露目👏🏻✨とーっても可愛い子たちなので、ぜひ、足を運んでみて下さい🐾 ・ @mipigcafe ・ \HP公開と予約スタート/ お待たせいたしました! ぜひ、ご覧ください🐷💕 ご予約はこちらから☟ https://mipig.cafe/ ・ 2.22〜24のプレオープンを経て、 以下を変更させて頂きます。 ・ 営業時間 10:00〜20:00(不定休) 予約 フロア指定→人数でのご予約制に ・ cafe運営方針は「ブタさんファースト」となります。ブタさんの様子をみながら、cafe運営を行ってまいりますので、ご了承くださいませ🙏 ・ マイクロブタさんのおうち“mipigcafe”は、3/1(金)まもなくオープンです。みなさまにお会いできること、楽しみにしております🐾 ・ ●● #mipig#マイピッグ#mipigcafe#マイピッグカフェ#マイクロブタ#マイクロブタさんのおうち#ブタさんのおうち#meguro#目黒#cafe#目黒カフェ#動物好きな人と繋がりたい#マイクロブタのいる生活

A post shared by mipig 日本初マイクロブタファーム (@jpmipig) on

Ideja je nastala zbog popularizacije prasića kao kućnih ljubimaca u Americi, a pokretači projekta žele da ove simpatične životinje približe Japancima. „Njihovi nosići su hladni, ali su im tela tako topla“, izjavio je jedan posetilac.

Iako je ovo prvi kafić koji je udomio prasiće, ovo nije prvi put da je neko promovisao ovaj koncept. U Londonu je 2015. održan "pignic" vikend, tokom kojeg su gosti mogli da se maze sa prasićima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: