Mislio je da je postao dementan, a onda shvatio da ima pomoćnika u radionici VIDEO

Britanski penzioner Stiven Mekirs (72) strahovao je da počinje da gubi razum kada je predmete koje bi uveče ostavljao razbacane po radnom stolu u svojoj šupi ujutro pronalazio uredno spakovane u plastičnoj kutiji. Na kraju je rešio da postavi kameru, otkrivši da je "spremačica" šupe zapravo miš.

Izvor: B92

Četvrtak, 21.03.2019.

15:40

Mislio je da je postao dementan, a onda shvatio da ima pomoćnika u radionici VIDEO
Foto: Screenshot, Youtube

Penzionisani električar je pre oko mesec dana primetio da neko premešta šrafove, matice i ostale predmete razbacane po stolu u šupi i zamolio je prijatelja za pomoć kako bi rešio misteriju, prenose britanski mediji.

Komšija Rodni Holbruk (70) postavio je kameru u Mekirsovoj šupi koja je uspela da uhvati "spremačicu" - miša koji je marljivo slagao predmete u plastičnu posudu na stolu.

"Nazvao sam ga Bregzit Miš jer gomila zalihe za Bregzit. Najteže stvari (koje je miš premeštao) bile su plastični nastavak za crevo i lanac električne bušilice", objasnio je Mekirs.

Dodaje i da su deca mislila da je u pitanju duh, dok je on strahovao da počinje da gubi razum.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: