Zlostavljali ga zbog izgleda, sada je našao sebi identičnog prijatelja

Prijateljstvo sedmogodišnjeg Mejdena sa njegovim mačkom Munom nije neko tamo obično prijateljstvo. Njih dvojica imaju toliko toga zajedničkog, toliko da se smatraju srodnim dušama.

Izvor: B92

Petak, 30.03.2018.

09:15

Zlostavljali ga zbog izgleda, sada je našao sebi identičnog prijatelja
foto: facebook/screenshot

Mejden iz Oklahome u školi trpi naporno zlostavljanje zbog svog izgleda. Sedmogodišnjak se rodio sa rascepom usne i heterokromijom (različitom bojom očiju), što je predmet podsmevanja njegovih vršnjaka u školi.

“Prošle nedelje neko je objavio fotografiju ove mačke na grupi koju činimo mi majke dece za rascepom usne. Odmah smo znali da ovaj mačak treba da postane član naše porodice. Ne samo što ima rascep njuške kao naš sin već ima i različitu boju očiju kao i Mejden. Suđeno je da budu prijatelji. Neverovatno je kako jedna životinja može da ulepša nekome život i otera usamljenost“, objašnjava njegova majka Kristina Hamfri.

Mejden je inače prošao već sedam operacija kako bi se rascep ispravio, a sada je našao mačka koji je potpuno sličan njemu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: