Hamilton je najveći hipster među mačkama / FOTO / VIDEO

Priroda pravi najzanimljivije šare, boje i kombinacije, pa je tako "udesila" i jednog mačora i podarila mu prave pravcate - hipsterske brkove. A oni su mu pomogli da postane zvezda interneta i mezimac planete, iako je život započeo mučno.

Izvor: B92, Petmagazine.rs

Utorak, 28.11.2017.

20:42

Default images

Hamilton je, sa svojom braćom i sestricama, rođen na ulici a prve dane života proveo je u prihvatilištu, čekajući dom i vlasnika.

Volonteri u azilu mislili su da ovaj mačak neće tako lako pronaći dom jer je bio preplašen i plašio se ljudi. Ali kada ga je njegov vlasnik ugledao - bila je to ljubav na prvi pogled.
Iako veoma plašljiv, zahvaljujući ljubavi, strpljenju i brizi, postao je pravi umiljati mezimac koji obožava da se mazi i da se fotografiše. Hamilton je, zbog svog neobičnog izgleda, čak glumio i u jednom filmu.

Zbog ogromne popularnosti na društvenim mrežama, njegov vlasnik odlučio je da slavu svog mezimca usmeri u dobrotvorne svrhe, pa zahvaljujući Hamiltonovim fotografijama prikuplja novac za mace u prihvatilištima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: