Veze i odnosi

Zvezda "Igre prestola" uhvaćena u prevari? FOTO

Zvezda serije "Igra prestola" našla se u u ljubavnim nevoljama kada je ruska manekenka i glumica objavila da je imala ljubavnu aferu sa poznatim glumcem. Reč je o Kitu Haringtonu, koji tumači ulogu Džona Snoua u seriji "Igra prestola", čija se osma i poslednja sezona čeka sa nestrpljenjem.

Utorak, 27.11.2018.

10:08

Izvor: B92

Zvezda
Foto: Printscreen Youtube

Podeli:

Glumac se poslednjih dana suočava sa optužbama da je prevario svoju novopečenu suprugu i koleginicu iz serije Rouz Lesli (31), s kojom se venčao u junu ove godine.

Kita je za varanje optužila ruska manekenka i glumica Olga Vlaslova nakon što je javno podelila fotografiju golog muškarca na krevetu za kojeg tvrdi da je upravo on. Na njoj muškarac spava s laptopom pored nje.

Kit i Rouz / Foto: Getty

Olga i Kit su se navodno upoznali u Luksemburgu i odmah su započeli aferu, a manekenka je priznala i da su se upustili u seksualne odnose pre i posle njegovog venčanja. Navodno su se videli nekoliko puta. Portparol glumca, mađutim, odbacio je ove optužbe

"Ovakve tvrdnje su potpuno netačne. Kit nikada nije bio u Luksemburgu, niti je ikada upoznao Olgu", stoji u kratkom saopštenju, prenosi Enews.

Foto: Getty

Kit i Lesli su vezu započeli još 2012. godine nakon što su se upoznali na setu serije, ali su se verili tek 2017. godine. Za tih pet godina nekoliko puta su raskidali i mirili se. I u pomenutoj seriji duo je glumio zaljubljeni par pa su obožavatelji uvereni da su stvoreni jedno za drugo.

Venčali su se u Škotskoj, a hoće li im ovakve optužbe poljuljati brak, ostaje da se vidi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.