- Ljubav -

Zvezda "Igre prestola" uhvaćena u prevari? FOTO

Zvezda serije "Igra prestola" našla se u u ljubavnim nevoljama kada je ruska manekenka i glumica objavila da je imala ljubavnu aferu sa poznatim glumcem. Reč je o Kitu Haringtonu, koji tumači ulogu Džona Snoua u seriji "Igra prestola", čija se osma i poslednja sezona čeka sa nestrpljenjem.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Printscreen Youtube
Foto: Printscreen Youtube

Glumac se poslednjih dana suočava sa optužbama da je prevario svoju novopečenu suprugu i koleginicu iz serije Rouz Lesli (31), s kojom se venčao u junu ove godine.

Kita je za varanje optužila ruska manekenka i glumica Olga Vlaslova nakon što je javno podelila fotografiju golog muškarca na krevetu za kojeg tvrdi da je upravo on. Na njoj muškarac spava s laptopom pored nje.

Kit i Rouz / Foto: Getty
Kit i Rouz / Foto: Getty

Olga i Kit su se navodno upoznali u Luksemburgu i odmah su započeli aferu, a manekenka je priznala i da su se upustili u seksualne odnose pre i posle njegovog venčanja. Navodno su se videli nekoliko puta. Portparol glumca, mađutim, odbacio je ove optužbe

"Ovakve tvrdnje su potpuno netačne. Kit nikada nije bio u Luksemburgu, niti je ikada upoznao Olgu", stoji u kratkom saopštenju, prenosi Enews.

Foto: Getty
Foto: Getty

Kit i Lesli su vezu započeli još 2012. godine nakon što su se upoznali na setu serije, ali su se verili tek 2017. godine. Za tih pet godina nekoliko puta su raskidali i mirili se. I u pomenutoj seriji duo je glumio zaljubljeni par pa su obožavatelji uvereni da su stvoreni jedno za drugo.

Venčali su se u Škotskoj, a hoće li im ovakve optužbe poljuljati brak, ostaje da se vidi.

Ljubav

Srećom ne mora da ulovi lava da bi osvojio devojku VIDEO

Mladići u Keniji imaju težak zadatak kako bi osvojli devojku. Da bi u tome uspeli, mladići moraju golim rukama, i samo sa jednim kopljem, da ubiju odraslog lava. Ni to nije sve - bez dokaza ništa, a to je zub, očnjak koji se donosi izabranici. Srećom po Marija Dramazića, u Srbiji nema lavova.

Ljubav petak 16.11. 10:00 Komentara: 16

Impulsivni češće varaju?

Naučnici ne prestaju da se bave pitanjem koje nas sve intrigira - zašto varamo? Do sada su u opticaju bile različite teorije - od one da će pre prevariti ljudi koji su rano ušli u brak jer se nisu "iživeli", preko teorije da verovatnoća preljube raste sa brojem godina provedenim u zajednici, pa do one da je varanje sport u kom se dokazuju proračunati tipovi zavisni od adrenalina.

Ljubav četvrtak 6.09. 22:00 Komentara: 3

I oni sada "kriziraju" posle ljubavnog odnosa

Prethodna istraživanja navode da 46 odsto žena posle vođenja ljubavi iskusi pad hormonskog statusa i pada u neku vrstu “bedaka”. Samo nekoliko sati posle ljubavnog zanosa ženama se potpuno promeni raspoloženje, a sada su se naučnici posvetili i muškarcima.

Ljubav nedelja 5.08. 12:55 Komentara: 23
strana 1 od 2 idi na stranu