- Ljubav -

Razvod slavila u venčanici, gosti morali da budu u crnom i to nije sve

Nišlijka Biljana Rupar proslavila je 35. rođendan i razvod braka slavljem "Trauma" sa 100 gostiju u jednoj poznatoj niškoj kafani. Specijalno za tu priliku kafana je bila dekorisana u crnoj i zlatnoj boji, a gosti su dobili pozivnice crne boje sa naslikanom lobanjom.

Izvor: Beta
Podeli
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Slavljenica je bila u modernoj beloj venčanici, ali su svi gosti, osim deveruša, bili obučeni u crno, a crne boje bili su i pokloni i cveće koje je dobijala.

Do svečane sale, Rupar je došla crvenim tepihom, ali posutim uvelim ružama.

Arhiteka po struci i vlasnica uspešnog kozmetičkog salona, Rupar je izjavila agenciji Beta da voli slavlja i da za svoje rođendane uvek okuplja dosta ljudi, tako da je i razvod braka želela da proslavi na taj način.

"Prijateljica mi je pre pet, šest meseci poslala sliku gospođe iz Jagodine koja je proslavila razvod braka. Rekla sam, ukoliko se nekada budem razvodila biće tako, samo mnogo bolje. Tada nisam planirala razvod, ali pošto se tako desilo, rešila sam da ga proslavim", istakla je Rupar.

Ona je kazala da je odlučila da obuče belu venčanicu za proslavu razvoda pošto je za svadbeno veselje imala tri venčanice - bež, plavu i crnu.

Sa suprugom se, kazala je, razvela sporazumno i ostala u odličnim odnosima.

"Razvod nije dobar, ali je moja poruka svima onima kojima se dogodi da ne treba očajavaju i ne budu kukavice. Nikada se ne zna zašto je to dobro", kazala je Rupar.

Ona je izjavila da je sa bivšim suprugom četiri godine pokušavala da dobije dete, ali da to nije uspela i pored lečenja.

"Mesec i po dana nakon razvoda ostala sam u drugom stanju. Rešila sam da zadržim bebu i da budem samohrana majka. Sada sam u trećem mesecu trudnoće, čekam dečaka i zvaće se Gvozden", kazala je Rupar.

Majka slavljenice Biljana Rupar kazala je da i nije bila za to da njena ćerka proslavi razvod braka, ali nije želela da joj se suprotstavi.

"Oduvek smo je vaspitavali da donosi odluke sama, jer se radi o njenom životu. Tako je bilo i kada je odlučila da još kao student arhitekture otvori kozmetički salon, tako je bilo i kad se udavala, a i sada", kazala je Biljana Rupar.

Ljubav

Impulsivni češće varaju?

Naučnici ne prestaju da se bave pitanjem koje nas sve intrigira - zašto varamo? Do sada su u opticaju bile različite teorije - od one da će pre prevariti ljudi koji su rano ušli u brak jer se nisu "iživeli", preko teorije da verovatnoća preljube raste sa brojem godina provedenim u zajednici, pa do one da je varanje sport u kom se dokazuju proračunati tipovi zavisni od adrenalina.

Ljubav četvrtak 6.09. 22:00 Komentara: 3

I oni sada "kriziraju" posle ljubavnog odnosa

Prethodna istraživanja navode da 46 odsto žena posle vođenja ljubavi iskusi pad hormonskog statusa i pada u neku vrstu “bedaka”. Samo nekoliko sati posle ljubavnog zanosa ženama se potpuno promeni raspoloženje, a sada su se naučnici posvetili i muškarcima.

Ljubav nedelja 5.08. 12:55 Komentara: 23