Veze i odnosi

Sve prevare u vezi počinju na jednom mestu...

Danas nam se čini da je stupanje u kontakt sa osobama suprotnog pola, ali i sa ljudima uopšte, ranije bilo dosta teže, dok sada, u eri društvenih mreža, sa svima mnogo lakše komuniciramo.

Utorak, 05.12.2017.

20:39

Izvor: B92

Sve prevare u vezi počinju na jednom mestu...

Podeli:

Danas postoje i sajtovi koji omogućavaju ljudima da pronađu osobu sa kojom će prevariti svog partnera ili partnerku. I pored njih, Fejsbuk je, ipak, mesto na kome se najčešće započinju prevare.

Prema jednoj studiji, sprovedenoj u Velikoj Britaniji, čak 45 odsto muškaraca priznalo je da su bar jednom prevarili devojku ili ženu. Nije zanemarljiv ni broj žena preljubnica, budući da je 21 odsto njih priznalo da su učinile isto, navodi Dejli mejl.

I privatni detektiv iz Australije Luk Atens, koji već 20 godina pronalazi neverne partnere, tvrdi da se potencijalni ljubavnici više ne sreću u barovima i restoranima, već skoro isključivo na Fejsbuku.

"Ljudi se upoznaju preko društvenih mreža i odatle počinju skoro sve prevare. Kako više postaju povezani, to se stvara više prilika za varanje", kaže on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare