- Ljubav -

Gde žive najbolji ljubavnici na svetu?

Istraživanje koje je sprovedeno na osnovu prikupljenih podataka u okviru ankete koju je sproveo sajt za upoznavanje pokazalo je da su muškarci i žene iz pojedinih zemalja boji ljubavnici od nekih drugih nacija.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

U anketi je učestvovalo 22.753 ispitanika koji su bili dužni da ocene poslednju osobu sa kojom su imale seks od 0 do 10, ali i da navedu iz koje zemlje je ta osoba. U obzir su uzimali isključivo heteroseksualne osobe.

Najbolje rangirani, kada su muškarci kao partneri u pitanju, jesu Australijanci, Južnoafrikanci i Amerikanci, sa ocenom osam. Žene ocenjene takođe osmicom jesu Kanađanke, Francuskinje, Italijanke i Amerikanke.

Vratimo li se na muškarce, na listi su se zatim našli Kanađani, Francuzi, Nemci, Indijci, Italijani i Španci sa ocenom sedam. Ocenu manje dobili su Britanci, dok poražavajuću četvorku nose Novozelanđani, piše Independent.

Kada su žene u pitanju, rezultati se jako malo razlukuju. Sedmicom su ocenjene pripadnice lepšeg pola iz Nemačke, Indije, Južne Afrike i Velike Britanije, a kao lošije ljubavnice pokazale su se Autralijanke, Novozelanđanke i Španjolke.

Ljubav

Naučnici tvrde: Preboleti raskid je isto kao skinuti se sa droge

Oni koji neutešno pate zbog propale ljubavi možda za to imaju biološki razlog. Novo istraživanje mozga sugeriše da je prevladavanje ljubavnog bola slično borbi sa zavisnošću, piše Livescience. Studija je jedna od prvih koja istražuje mozak osoba koje su nedavno doživele ljubavni brodolom i imaju problema kako s time da se pomire.

Ljubav ponedeljak 15.01. 08:56 Komentara: 17

Da, muškarci više vole plavuše, ali...

Ako se može suditi prema novim rezultatima studije Univerziteta Augsburg u Minesoti, muškarci zaista više vole plavuše smatrajući ih mlađim i zdravijim od ostalih žena. A tu su i stereotipi, pa tako veruju da lakše mogu da ostvare seksualnu vezu sa plavušom.

Ljubav četvrtak 4.01. 08:15 Komentara: 22
strana 1 od 86 idi na stranu