Veze i odnosi

Šta žene prvo primećuju na muškarcu?

Većina onoga što žena primeti na muškarcu u prvih nekoliko minuta svodi se na izgled, tvrdi dr Gordon Pačer, autor knjige "Looks: Why They Matter More Than You Ever Imagined".

Utorak, 27.03.2012.

14:03

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Sta zene prvo primecuju na muskarcu? Konverzacija Muskarci su uspesno ubedili zene da su oni cutljiva i jaka bica, tako da one ne ocekuju od njih da pricaju mnogo. Sve sto vi treba da radite je da joj drzite paznju. “Znamo da sto bolje ili duze zena poznaje muskarca, to ce joj on biti fizicki atraktivniji,” kaze Pacer. One traze nekoga ko ce pratiti konverzaciju, zato zaboravite na par fraza koje uglavnom izbacujete i budite svoji. Samopouzdanje Zenama su privlacni muskarci sa velikim samopouzdanjem. U prvih nekoliko minuta one nece samo primetiti koliko samopouzdanja imate vec i kakve vibracije saljete i kako razmisljate. “Zene primecuju koliko ste jasni i odlucni i da li pozitivno gledate na stvari.” Ali zapamtite, sepurenje i arogancije nisu isto sto i samopoudanje. Humor Jos jedan razlog da pokazete te bele zube. Zene vole momke koji se smeju; jos bolje, one koji njih zasmejavaju. To vam odmah daje bonus poene kod nje. Atraktivnost Da, lepota dolazi iznutra. Atraktivnost podrazumeva ono sa cime ste rodjeni, ali vasi geni ne mogu sami. Ono sto se racuna je kako ste se obukli, namestili frizuru, da li ste obrijani i da li ste cisti. Ako se vidi da se niste nimalo potrudili da se zbog nje sredite, ona nece imati zelju da vas bolje upozna. Stas Da, velicina jeste vazna. Visina i tezina su na vrhu liste stvari koje zene primecuju. “Previse ili premalo nije privlacno, medjutim ne morate previse da brinete jer da li ce joj vas stas i visina odgovarati zavisi i od njene gradje.” Foto: photostock / FreeDigitalPhotos.net Vecina onoga sto zena primeti na muskarcu u prvih nekoliko minuta svodi se na izgled, tvrdi dr Gordon Pacer, autor knjige "Looks: Why They Matter More Than You Ever Imagined". Vecina onoga sto zena primeti na muskarcu u prvih nekoliko minuta svodi se na izgled, tvrdi dr Gordon Pacer, autor knjige "Looks: Why They Matter More Than You Ever Imagined".

Konverzacija

Muškarci su uspešno ubedili žene da su oni ćutljiva i jaka bića, tako da one ne očekuju od njih da pričaju mnogo. Sve što vi treba da radite je da joj držite pažnju. “Znamo da što bolje ili duže žena poznaje muškarca, to će joj on biti fizički atraktivniji,” kaže Pačer.

One traže nekoga ko će pratiti konverzaciju, zato zaboravite na par fraza koje uglavnom izbacujete i budite svoji.

Samopouzdanje

Ženama su privlačni muškarci sa velikim samopouzdanjem. U prvih nekoliko minuta one neće samo primetiti koliko samopouzdanja imate već i kakve vibracije šaljete i kako razmišljate. “Žene primećuju koliko ste jasni i odlučni i da li pozitivno gledate na stvari.” Ali zapamtite, šepurenje i arogancije nisu isto što i samopoudanje.

Humor

Još jedan razlog da pokažete te bele zube. Žene vole momke koji se smeju; još bolje, one koji njih zasmejavaju. To vam odmah daje bonus poene kod nje.

Atraktivnost

Da, lepota dolazi iznutra. Atraktivnost podrazumeva ono sa čime ste rođeni, ali vaši geni ne mogu sami. Ono što se računa je kako ste se obukli, namestili frizuru, da li ste obrijani i da li ste čisti. Ako se vidi da se niste nimalo potrudili da se zbog nje sredite, ona neće imati želju da vas bolje upozna.

Stas

Da, veličina jeste važna. Visina i težina su na vrhu liste stvari koje žene primećuju. “Previše ili premalo nije privlačno, međutim ne morate previše da brinete jer da li će joj vaš stas i visina odgovarati zavisi i od njene građe.”

Foto: photostock / FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.