Veze i odnosi

5 stvari koje žene kriju od muževa

Nekoliko bezazlenih laži neizostavni su deo svake normalne veze. Naravno da vam nije simpatično što njegova majka zove 3 puta dnevno ili da vam nije smešna baš svaka njegova šala. Kako da znate kada to treba i da priznate?

Nedelja, 26.06.2011.

22:09

Izvor: B92

Default images

Podeli:

5 stvari koje zene kriju od muzeva Rasipnistvo Upravo ste potrosili 150 evra na par cipela koje vam u sustini nisu ni bile potrebne. Iskoristili ste pare iz skrivenog steka u novcaniku i zato nema razloga da celu stvar spominjete. Medjutim, ukoliko je to bio novac sa vaseg zajednickog stednog racuna, morate da preuzmete odgovornost. Razgovor sa bivsim Iako ste konacno spremni da budete prijatelj sa nekim iz proslosti, vas trenutni partner se mozda sa tim nece sloziti. Ako je slucaj da to prijateljstvo podrazumeva razmenu par poruka putem mejla ili neke drustvene mreze, to je sasvim bezazleno. Medjutim, ukoliko razgovor preraste u flert ili se dogovarate o sastanku, razmislite kako biste se vi osecali da partner uradi takvu stvar vama. Spijunaza Verujete mu, ali ponekad jednostavno ne mozete da se suzdrzite da ne bacite pogled na njegov mejl ili prekopate istoriju pretrage na kompjuteru. Ukoliko je guglovao seksi poznate licnosti, to sigurne nece uticati na vasu vezu. Ali ukoliko ipak vidite nesto sto izlazi iz domena svakodnevnog zivota, kao sto su cudne prepiske sa zgodnom koleginicom, ne ustrucavajte se da postavite pitanje. Ne svidja vam se njegov drug ili clan porodice Njegova sestra vam neverovatno ide na zivce kada komentarise vas nacin oblacenja. Sanse da vam se dopadnu bas svi clanovi njegove familije su zaista minimalni. Medjutim, ukoliko osetite da vas neko od njegovih bliznjih ugrozava, slobodno popricajte sa njim o tome. Ruzne navike On misli da je pusenje odvratno, a vi ponekad volite da zapalite cigaretu kada ste u drustvu. Ukoliko to ne prelazi u svakodnevnu iritantnu naviku, ne uzbudjujte se. Nema potrebe da mu govorite bas svaku sitnicu, ali ako vidite da imate problem sa zavisnoscu ili zdravstvane problem zbog svoje lose navike, vas partner mora da bude upucen. Mozda ce u pocetku biti ljut, ali vam sigurno moze pomoci da se izborite sa problemom. Foto: Sharron Goodyear / FreeDigitalPhotos.net Nekoliko bezazlenih lazi neizostavni su deo svake normalne veze. Naravno da vam nije simpaticno sto njegova majka zove 3 puta dnevno ili da vam nije smesna bas svaka njegova sala. Kako da znate kada to treba i da priznate? Nekoliko bezazlenih lazi neizostavni su deo svake normalne veze. Naravno da vam nije simpaticno sto njegova majka zove 3 puta dnevno ili da vam nije smesna bas svaka njegova sala. Kako da znate kada to treba i da priznate?

Rasipništvo

Upravo ste potrošili 150 evra na par cipela koje vam u suštini nisu ni bile potrebne. Iskoristili ste pare iz skrivenog šteka u novčaniku i zato nema razloga da celu stvar spominjete. Međutim, ukoliko je to bio novac sa vašeg zajedničkog štednog računa, morate da preuzmete odgovornost.

Razgovor sa bivšim

Iako ste konačno spremni da budete prijatelj sa nekim iz prošlosti, vaš trenutni partner se možda sa tim neće složiti. Ako je slučaj da to prijateljstvo podrazumeva razmenu par poruka putem mejla ili neke društvene mreže, to je sasvim bezazleno. Međutim, ukoliko razgovor preraste u flert ili se dogovarate o sastanku, razmislite kako biste se vi osećali da partner uradi takvu stvar vama.

Špijunaža

Verujete mu, ali ponekad jednostavno ne možete da se suzdržite da ne bacite pogled na njegov mejl ili prekopate istoriju pretrage na kompjuteru. Ukoliko je guglovao seksi poznate ličnosti, to sigurne neće uticati na vašu vezu. Ali ukoliko ipak vidite nešto što izlazi iz domena svakodnevnog života, kao što su čudne prepiske sa zgodnom koleginicom, ne ustručavajte se da postavite pitanje.

Ne sviđa vam se njegov drug ili član porodice

Njegova sestra vam neverovatno ide na živce kada komentariše vaš način oblačenja. Šanse da vam se dopadnu baš svi članovi njegove familije su zaista minimalni. Međutim, ukoliko osetite da vas neko od njegovih bližnjih ugrožava, slobodno popričajte sa njim o tome.

Ružne navike

On misli da je pušenje odvratno, a vi ponekad volite da zapalite cigaretu kada ste u društvu. Ukoliko to ne prelazi u svakodnevnu iritantnu naviku, ne uzbuđujte se.

Nema potrebe da mu govorite baš svaku sitnicu, ali ako vidite da imate problem sa zavisnošću ili zdravstvane problem zbog svoje loše navike, vaš partner mora da bude upućen. Možda će u početku biti ljut, ali vam sigurno može pomoći da se izborite sa problemom.

Foto: Sharron Goodyear / FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare