- Ljubav i seks -

Pala prosidba na dodeli Emija, poznati reditelj iznenadio sve VIDEO

Primajući nagradu za režiju najboljih specijalnih efekata Glen Vajs (57) je, na iznenađenje svih, sa pozornice zaprosio svoju devojku Džen Svendsen.

Izvor: Metro
Podeli
Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Ovakav potez još niko nikada nije u 70 godina dugoj istoriji ove manifestacije. Naime, Vajs je izašao na scenu kako bi dobio nagradu za režiju najboljih specijalnih efekata, međutim umesto pobedničkog govora, obratio se svojoj supruzi.

Najpre je pomenuo svoju majku koja je preminula pre dve nedelje i onda istakao koliko mu Džen znači u životu.

"Ti si sunce mog života, a moja mama je bila u pravu kada je rekla da se sunce nikada ne pušta. Pitaš se zašto te ne nazivam mojom devojkom? Zato što želim da te nazovem mojom ženom", rekao je Vajs. Kolege iz publike su odmah počeli da tapšu, a šokirana Jan se popela na scenu.

On je tada kratko dodao: "Ljudi, još nisam ni pitao!", pa nastavio:

"Ovo je prsten koji je moj otac dao mojoj majci pre 67 godina", a onda je opet napravio malu digresiju, našalivši se sa porodicom: "Hoću da kažem, mojim sestrama i bratu da nisam ukrao prsten, tata zna da ga imam!"

"Džen, želim da ti stavim ispred prsten na ruku ispred svih ovih ljudi i dok nas moja majka i tvoji roditelji posmatraju odozdo", završio je Vajs, a Svendsen je, naravno pristala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu