- Ljubav i seks -

"Zaigrali" ste se na plaži? Evo zašto to nije dobra ideja

Zvuči vrlo privlačno i romantično, ali seks na plaži nije dobra ideja. Priroda ne radi za vas kada je u pitanju intimna akcija udvoje. Osim što vam dosta toga može zasmetati, rizikujete i opasnost od infekcije.

Izvor: 24sata.hr
Podeli
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Zvuči vrlo seksi... more, plaža, pesak, sami vas dvoje. Nije, međutim, sve jednostavno kao što se čini. Evo razloga zašto se seks na plaži može pretvoriti u noćnu moru.

Pesak se zavlači svuda

Peščane plaže izgledaju kao iz bajke, ali nisu idealno mesto za seks, piše hrvatski portal 24. sata. Zrnca peska uvući će se doslovno svuda, a ako vam se zalepi za telo, smetaće vam tokom odnosa, možda će vas čak i boleti.

Taj seks bi trebalo da bude spontan

Ali nije. Za početak nešto ćete staviti ispod sebe, jer ne možete biti na pesku ni na šljunku, a najmanje na kamenju goli i u akciji. Morate da stavite peškir ili prostirku, ali da vas oni usled vetra ne bi ometali dok se mazite moraćete da postavite i kamenje na krajevima da ga drži.

Onda ste shvatili da ste ipak previše izloženi pogledima, pa ste našli usamljenije mesto. Kad ste to sve obavili, spremni ste. Jeste li? Ili ste izgubili želju jer je to očito već vrlo planiran seks.

Seks u javnosti

Koliko god to nekome može biti privlačno, velikom broju ljudi je zapravo vrlo neprijatno da budu izloženi pogledima javnosti u tako intimnom činu. Uostalom, može i policija da vas privede zbog remećenja javnog reda i mira.

Nije isključeno i da vaše gole pozadine završe na nekim sajtovima, ukoliko ne budete dovoljno pažljivi i neko vas "snimi tokom akcije". Ne želite baš da vas roditelji i prijatelji prepoznaju na takvim fotografijama, zar ne?

Na plaži nikad niste sami

Bubice, račići, opušci od cigareta i razbijeni komadići stakla deo su stalne postavke na plaži. Noć je specifična jer obično ne vidite šta sve mili oko vas, pa vas verovatno neće zaobići.

Želite li da skačete uplašeno i gledate koja vas je to bubica ugrizla? Bolje premestite zabavu u svoja četiri zida.

Nije dobro za vaše intimne delove

Nije ništa neuobičajeno ako zaradite infekciju na plaži. Ipak ste svojim golim telom izloženi mogućim povredama polnih organa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu