- Komentari -

Iznenađujuće zakonitosti seksualne privlačnosti

Zašto nas prisustvo nekih ljudi uzbuđuje dok nas drugi, pak, ostavljaju ravnodušnima? Ponekada nam može biti zaista teško da odaberemo konkretan razlog, ali naučnici koji se bave proučavanjem seksualnosti imaju odgovor.

Huffington Post
Pošaljite komentar
 1. @jolly zelim vam svu srecu :-) uzivajte u ljubavi :-) nista lepse od tako jakog a lepog osecanja
   (hmm, 8. septembar 2013 12:27)

  # Link komentara

 2. @hmm Raskinula sam 5 i po-godisnju vezu jer sam se zaljubila u decka preko facebooka!sada sam 5 meseci sa njim i nikad srecnija nisam bila...
   (jolly, 8. septembar 2013 09:33)

  # Link komentara

 3. mene najvise privlace ruzne zene,a ima ih koliko hoces,na svakom koraku...
  (konkretan razlog, 7. septembar 2013 13:47)

  # Link komentara

 4. Koja gomila meta-istraživanja, urađenih samo da bi se potrošio neki budžet namenjen za "nauku".Evo mene su roditelji dobili sa skoro 40 a pale me samo "klinke". Te "klinke" se lože na mene iako sam i po 20 godina stariji a nih su rotidelji dobijali sa po 20 godina. Takođe, smatram sebe duhovitim i po ceo dan nešto provaljujem. Lice mi nije simetrično, mada mi milion cura reklo da sam lep??? Ima li i jedno ovo istraživanje da se podudara sa mojim iskustvom???
  (Naucnik, 7. septembar 2013 11:01)

  # Link komentara

 5. " žene su muškarce u crvenom videle kao moćnije i višeg društvenog i socijalnog statusa"


  ??????
  (Men in red !!!!, 7. septembar 2013 09:10)

  # Link komentara

 6. @(Uvek fin i nasmejan, 6. septembar 2013 18:57)

  Nemoj sebe da ubijaš u pojam sa tim. Ti praviš samo jednu malu greškicu ali katastrofalnu. Ne digneš stvar na sledeći nivo, ne napraviš konekciju. Ne pokažeš joj da si seksualno zainteresovan za nju. Ne pokažeš joj da si muškarac. Evo ti jedna prosta stvar, batali tu "drugaricu", nađi novu metu i probaj ovo.

  Kad je nasmeješ, flertom joj izmamiš ono kikotanje, pogledaj je u oči i drži pogled. I dodirni je, potpuno bezazlen dodiir, nije važno gde. Čak i ako je ne dodirneš, sam pogled je nekad dovoljan da obavi posao. U toj maloj tenzijici koja se stvori dok se gledate u oči prestaje drugarstvo. U 99% slučajeva ona će prva skrenuti pogled ali se neće odmaketi od tebe i to ti je znak da prihvata igru.

  I još jedna sitnica. Prestani da provodiš vreme sa tom koja te vidi kao drugara. Žena koja te drži kao drugara zna da se ložiš na nju, i ti joj služiš čisto da joj dižeš samopouzdanje. Kad nju škartuješ i nađeš drugu, vrlo lako može da se desi da će i početi da ti se nabacuje i "ljaga" ovu drugu ili na drugi način pokuša da te odvrati od nje.
  (grof, 7. septembar 2013 02:21)

  # Link komentara

 7. Mene izuzetno privlace dlakavi muskarci, jos od kad sam usao u pubertet,
  A ja se pri tom depiliram po celom telu.
  Hemija je ipak cudo!
  (Cedomir, 6. septembar 2013 23:39)

  # Link komentara

 8. @ona Ni mi ne mozemo biti zajedno :-( :-( :-( a mislim na njega 24/7
   (hmm, 6. septembar 2013 22:47)

  # Link komentara

 9. (hmm, 6. septembar 2013 20:46) Da,desilo mi se i to skoro...na zalost ne mozemo biti zajedno :((((((
  (Ona, 6. septembar 2013 22:39)

  # Link komentara

 10. E, ovako. Taman pomislih kako mojoj površnosti nema kraja kad sam doživela bolnu samospoznaju da se ne palim ni na pametne ni na bogate već isključivo na lepe (ne moraju biti ni zgodni u vidu mišićne mase i ostalih atributa, znači isključivo lice) i duhovite muškarce, dođoh do još jednog bolnog zaključka. Ne lože me ni muškarci koji podsećaju na mog oca (ni karakterno ni fizički) kako se to u popularnoj psihologiji insinuira, ja se ložim isključivo na one muškarce koji liče na mene. Dakle, duga kosa, prav nos i kose oči. A ukoliko se ispostavi da me i karakterno privlače osobe koje su mi slične, meni je propast zagarantovana.
  (feminum, 6. septembar 2013 22:13)

  # Link komentara

 11. Da li vam se nekad desilo da se zaljubite i da volite osobu suprotnog pola a da je nikada uzivo niste videli? Ja u to nisam verovala, ali mi se desilo. Toliko snazne emocije nikad ranije nisam dozivela. Hemija, sta god da je, drma me jos uvek...
   (hmm, 6. septembar 2013 20:46)

  # Link komentara

 12. Ja sam od onih sto mi zene pricaju kako sam duhovit ali mozemo da budemo drugari.

  Voelo bih da sam malo veca sirovina ali ne umem.
  (Uvek fin i nasmejan, 6. septembar 2013 18:57)

  # Link komentara

 13. Muškarce privlače žene koje se osmehuju, ali nije tako i sa ženama. Znači u vezi muškarac priča viceve sve dok se ne venčaju i on ne postane vic!
   (eto tako, 6. septembar 2013 16:50)

  # Link komentara

 14. Ja i dalje ne razumem,nikad mi se nisu svidjali lepotani,ali nekad poludim kad me pukne hemija sa nekim mnogo ruznim tipom,onda mi se stresu ruke , glas promukne,bas kao u filmu....Hemija , sta li je.....
   (Korisnica, 6. septembar 2013 15:43)

  # Link komentara