Petak, 22.06.2012.

11:27

Tange izlaze iz mode?

Izvor: B92

Tange izlaze iz mode? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

50 Komentari

Sortiraj po:

Zorzo

pre 11 godina

Ima ovde dosta stvari koje se mesaju.Pre svega prostitutka je zanimanje, onaj drugi pogrdan izraz moze se opisati pre kao karakterna osobina. Nije svaka cura koja obuce tange prostitutka.To se vidi iz njenog celokupnog "stajlinga".Na zalost mnoge nase dame,poucene losim primerima (i jedino dostupnim nacinom odevanja)sa estrade, izgledaju bas kao prostitutke.Dakle glavni argument protiv tangi je po meni dobro opisala jedna citateljka,da su neudobne, da nisu prakticne, nisu higijenske,vec da mogu samo da se koriste za odredjene prilike.To bi po meni bilo sustina.A sam stil i jedan sveukupan utisak koji mi sticemo o zenama,ne moze se graditi samo na ovom odevnom predmetu.Moram priznati da ima cura kojima ovaj "modni detalj" jako lepo stoji,to nema sumnje. A s druge strane mnogim drugim ne.Dakle ko zeli moze da ih nosi i nosice ih nevezano za modu,druge zene ih nece nositi i tu nema nista vise da se doda.Ali nekoga etiketirati samo zbog ovoga,da je ovakvica ii onakvica, je glupo,jer ako bi smo krenuli da redjamo ostale modne detalje,pocev od dekoltea,majica sa bretelama,neukusnih haljina,ta "kategorija"zena bi se visestruko uvecala.I jos nesto,moram da primetim da desavanja na modnoj pisti u zadnjih nekoliko godina,pa i deceniju i vise,pre govore u prilog stetnosti odredjenog lobija ne samo na zensku modu vec i oblacenje zena i salje jednu losu poruku devojkama,totalno ubija zenstvenost.Nadam se da ce doci do izrazaja oni kreatori koji vole zene,a ne oni koji ih mrze.

Petar

pre 11 godina

Objašnjenje žena je najčešće pa kao tange se ne vide, ocrtavaju na garderobi. Žene, tange se uvek vide.
Nikad mi neće biti jasno da je današnji ideal lepo obučene žene da izgleda kao prostitutka (ne mislim na tange već komplet).

ni za ni protiv

pre 11 godina

da li izlaze iz mode ili ne nesto me puno ne zanima, dokle god se budu proizvodile bice ih i u mojoj kolekciji vesa, ljubitelj sam kako tangi tako i polutangi, u nekim situacijama su neophodne (ili da idem bez gacica, ne podnosim kad mi se ves ocrava ili ako se pomera)...tange zaista moraju biti kvalitetne da ne bi zuljale, narocito deo koji ide pozadi, tako da kupujte kvalitetne i nema problema...jos ako su cipkane...

masa

pre 11 godina

Hvala bogu, da se tange povlace iz upotrebe. Koliki je rok za povlacenje? Naravno, mnoge zene ce reci da se najbolje osecaju u tangama, a ja pitam sta one to pokrivaju, kad su depilirane tamo gde im je zenstvenost i gde svaki muskarac vise voli da vidi "zbunic" nego cosavu zenu. Zene ce se pravdati da to rade zbog higijene, a da silikone ugradjuju da bi im stajale uspravno. Predlazem im da ostave dole zbunic i obuku svilene bokserice, vise ce uspeha imati u seksu, a ako zele da im stoje uspravno neka hodaju cetvoronoske...............

Milan

pre 11 godina

Najsmesnija su pravdanja gospoDZa koje vole da nose tange, kao to je zbog ocrtavanja na garderobi, udobnosti blabla. Urnebesno. Ali nadasve licemerno. Priznajte sebi, bice vam lakse.

Jelena

pre 11 godina

Zene sa stilom nisu nikda nosile tange. Nastavice da ih nose zene kojima je to deo radne odece. Najvulgarniji i najneudobniji deo odece ikada izmisljen. Sto se tice bokserica, one bi trebalo da se zovu kilot (culotte); to su cipkaste ravno secene gacice, ili svilene. Postoji i najobicniji slip bez ijednog sava koji se ne vidi ispod odece.

Milan

pre 11 godina

@ zena

E pa ne volim ni ja da gulim kozu s lica svaki dan, ali moja zena na podnosi bradu ni brkove. Mora da se malo trpi zbog izgleda, a to da tange nisu zdrave je obicna glupost. One pokrivaju sta treba. Sve moje partnerke su nosile tange i ni jedna nije dobila nikakvu infekciju i nisu se zalile na neudobnost, naprotiv, kada se naviknete na tange velike gace vam vise nisu udobne.

tea

pre 11 godina

kad si mlad mislis da su tange naj naj,a onda sa godinama shvatis da je najsexi kad nije sve na izvolte i da su polubokserice i bokserice vrlo sexi.isto kao i sa garderobom.vise je sexi uska suknja do kolena nego neka mini dopi*njak suknja!

kkz

pre 11 godina

Iskreno? U moje gace ne gleda niko osim mog momka...Tako sta je u modi ili ne,ne zanima ni mene ni njega...Licno ne volim tange,al uz odredjene odevne predmete su potrebne.Svecana svilena haljina uz telo ne moze da ide na obicne gace...Nikako.

Guzmanija

pre 11 godina

Moja guza se najbolje oseća u tangama. Nisu neudobne kako neke dame ovde navode,naprotiv jako mi je udobnije da nosim tang e koje mi pašu 100 % nego da bubregare vadim iz dup*** svaki čas! Na stranu šta ko voli da vidi na devojci i šta koja voli da nosi jer tangama teško da će ikada odzvoniti. Neće valjda da se nosi uska trenerka,haljina itd i da se ocrtavaju gaće,pa onako na pola da ih du** sažvaće,ajte molim vas :D

jovana

pre 11 godina

Jeeee...zbogom neudobnom vesu,tacnije receno modnom detalju,jer tange nisu ves vec ukras...Iako su ponekad neophodne,nisam pristalica nosenja istog...Pomalo sam iznenadjena neprijatno(zbognepoznavanja materije)komentarom gosn Zorza(koji cesto ima zanimljive i sasvim ok komentare)u vezi sa zenskim boksericama ipoluboksericama..Zenske (polu)bokserice se sasvim razlikuju od muskih...i veoma su seksi...Na lepoj guzi(obloj ali zategnutoj)nijedne gacice ne mogu tako seksi i lepo da stoje kao zenske polubokserice....Jos nisam srela ni jednu devojku kojoj polubokserice lose stoje,al sam srela malo koju kojoj tange dobro stoje (osim meni i jos nekolicini devojaka).Zato je super sto tange izlaze iz mode...a na scenu stupaju sve vise seksi i udobniji ves.

zena

pre 11 godina

Ne nosim ih. Ne, nisam ni debela ni ruzna, naprotiv, ali imam toliko mozga da NECU da nosim nesto sto je em neudobno, em NEHIGIJENSKI, pobogu, zavlaci vam se u d***. Svaki ginekolog ce vam reci da ih NE NOSITE, bas zato sto mozete da dobijete neku infekciju. Razumem za odredjene 'potrebe' u smislu igre sa momkom, ili za neko kratko vreme, to je sasvim ok, ali kad bih morala da ceo dan budem u njima - ubila bih se. Meni je tragicno kad vidim zene kako se pate na stikletinama od 15cm CEO DAN, da bi izgledale izduzenije i mrsavije, a lomataju se, nabadaju i trpe neudobnost. Isto vazi i za tange, push up grudnjake koji STEZU i takodje su vrlo nezdravi, kao i za gomilu drugih gluposti, npr.solarijum koji je em ruzan em stetan. Da neko toliko trpi zarad izgleda je potpuni idiotluk. UKLJUCITE MOZAK!

Rema

pre 11 godina

Nikad mi se nisu sviđale tange, uvek su mi bile privlačnije žene u onim ženskim boksericama, onako na pola guze. A sviđaju mi se i ove sad retro pin-up duboke gaćice, što liče na šorc, pa sa haltreima...

Nenad

pre 11 godina

relano,tange me nikad nisu posebno uzbudjivale...cak i izgubim interesovanje za devojku kad vidim da je u tangama... :) jednostavno,svako ima svoj ukus...

http://www.otto.hr/include/slike/10547/velika/83007078_1.jpg ovako nesto vec moze :))

gile

pre 11 godina

U spavacoj sobi u modi je sve sto mojoj devojci i meni prija. Tange, kozne gacice, korseti, seksi cizmice od lateksa ili sandale sa stiklom od 15 cm ... Razne igracke ... A to sta ce ona obuci ispod farmerki kad ide na posao to je njena stvar.

fem

pre 11 godina

@(Zorzo, 22. jun 2012 13:47)
Jeste, žene ne treba da se oblače kao muškarci nego kao ku*ve? Govoriš o gej lobiju, a ne govoriš o popularnoj kulturi u kojoj se žene tretiraju kao meso, nude se na tacni i jedini cilj koji im se predstavlja je kako biti jeb.iva i kako sebi pribaviti što boljeg mušjaka. Pevačice se cene na osnovu umeća koje pokažu u filmovima domaće radinosti. Spotove snimaju skoro gole, a u tv emisijama im sevaju atributi koji ispadaju iz previše uske odeće i to je ono što ih prodaje. Ja mogu da shvatim da muškarci vole da pogledaju karneval sa Brazilkama u tangama, ali ne mogu da shvatim da žene prihvataju da budu tretirane kao meso koje mora da nosi istu ambalažu i u noćnom provodu i na poslu i na ulici kad krene do prodavnice. I sve kao zato što je fuj videti donji veš koji se ocrtava ispod farmerica, ej farmerica!? A jesu li vašim tatama bile fuj vaše mame pre nego što je neko počeo da prodaje te ideje o "neprihvatljivom"?

Devojke, ako ne želite da budete degradirane, da vas diskriminišu i omalovažavaju, budite dame, a ne ku*ve. Nemetnite se ličnošću, a ne donjim vešom. I tek kad naterate muškarce da vas gledaju u oči dok razgovaraju sa vama, prestaće da vas vrednuju na osnovu veša koji nosite.

v

pre 11 godina

Tangama nikad nece odzvoniti, naravno oni kojima ne stoje ce da traze neke steznike, push upove i ostalo, ali nikada nece izgledati tako dobro kao zgodna zadnjica "pokrivena" tangama :D

fem

pre 11 godina

Moram priznati da ih ne volim (osobito kad je u pitanu duze vreme), ali su "nuzno zlo"
(Maja, 22. jun 2012 11:59)

Izvini, a zašto su "nužno zlo"? Je l' te neko tera da ih nosiš? Jesu li dobre za zdravlje? Ili samo govorimo o pokoravanju trendovima?

Dragana

pre 11 godina

I za mene su tange nužno zlo, ali eto nekad vrlo praktične (ne ocrtavaju se ispod odjeće i nije vruće u njima) ali sam veća obožavateljka upotpunosti čipkanih bokserica (što dosežu do pola dupeta) - sexy!! Ali i malih slip gaćica - e to je posebna udobnost! :)

Zorzo

pre 11 godina

Nisam bas siguran da im je odzvonilo. Uostalom nisu one nastale ni u Britaniji niti su ih oni lansirali u modu, bile su i devedesetih godina popularne narocito u Brazilu na Kopakabani i drugim plazama. Posle su presle iz sveta kupacih kostima u odevne predmete. Razumem da zenama nije udobno da ih nose, ali ima modela koji nisu tako nefunkcionalni, a opet lepo izgledaju. Nisam nesto pristalica oblacenja "muskih" bokserica od strane zena, iako ima dosta dama kojima one dobro stoje. To ih ne cini zenstvenim i pre je odraz uticaja ovog homoseksualnog lobija u svetu zenske mode, koji zeli da totalno unisti zenstvenost i zene pocev od sminke, do oblacenja u "muski" skrojene pantalone, pa sad i u bokserice i jos vise upropasti i ogadi zenski rod nama muskarcima koji smo strejt. Nemam nista protiv toga da dame nose ono sto im je udobno i sto im prija, ali isto tako kao sto muskarcima ne stoji suknja niti se mogu oblaciti kao pokare i maskare, isto tako zenama koje ne naglasavaju njihovu liniju ne stoji nijedna garderoba pa tako ni donji ves. Ne moraju bas da se nose tange (mada i tu ima raznih vrsta), ali priznacete svakom muskarcu je lepo da vidi a i zeni pristaje da nosi "zenski" donji ves,nego bokserice.

male gacice

pre 11 godina

Odzvonilo je Britankama pošto imaju velike stomake i guzice, ali na lepim guzama će uvek biti minimalstičkih gaćica. Ima li šta lepše od lepe guze ukrašene malim seksi gaćicama?? Sumnjam...

male gacice

pre 11 godina

Odzvonilo je Britankama pošto imaju velike stomake i guzice, ali na lepim guzama će uvek biti minimalstičkih gaćica. Ima li šta lepše od lepe guze ukrašene malim seksi gaćicama?? Sumnjam...

zena

pre 11 godina

Ne nosim ih. Ne, nisam ni debela ni ruzna, naprotiv, ali imam toliko mozga da NECU da nosim nesto sto je em neudobno, em NEHIGIJENSKI, pobogu, zavlaci vam se u d***. Svaki ginekolog ce vam reci da ih NE NOSITE, bas zato sto mozete da dobijete neku infekciju. Razumem za odredjene 'potrebe' u smislu igre sa momkom, ili za neko kratko vreme, to je sasvim ok, ali kad bih morala da ceo dan budem u njima - ubila bih se. Meni je tragicno kad vidim zene kako se pate na stikletinama od 15cm CEO DAN, da bi izgledale izduzenije i mrsavije, a lomataju se, nabadaju i trpe neudobnost. Isto vazi i za tange, push up grudnjake koji STEZU i takodje su vrlo nezdravi, kao i za gomilu drugih gluposti, npr.solarijum koji je em ruzan em stetan. Da neko toliko trpi zarad izgleda je potpuni idiotluk. UKLJUCITE MOZAK!

Dragana

pre 11 godina

I za mene su tange nužno zlo, ali eto nekad vrlo praktične (ne ocrtavaju se ispod odjeće i nije vruće u njima) ali sam veća obožavateljka upotpunosti čipkanih bokserica (što dosežu do pola dupeta) - sexy!! Ali i malih slip gaćica - e to je posebna udobnost! :)

fem

pre 11 godina

Moram priznati da ih ne volim (osobito kad je u pitanu duze vreme), ali su "nuzno zlo"
(Maja, 22. jun 2012 11:59)

Izvini, a zašto su "nužno zlo"? Je l' te neko tera da ih nosiš? Jesu li dobre za zdravlje? Ili samo govorimo o pokoravanju trendovima?

Rema

pre 11 godina

Nikad mi se nisu sviđale tange, uvek su mi bile privlačnije žene u onim ženskim boksericama, onako na pola guze. A sviđaju mi se i ove sad retro pin-up duboke gaćice, što liče na šorc, pa sa haltreima...

fem

pre 11 godina

@(Zorzo, 22. jun 2012 13:47)
Jeste, žene ne treba da se oblače kao muškarci nego kao ku*ve? Govoriš o gej lobiju, a ne govoriš o popularnoj kulturi u kojoj se žene tretiraju kao meso, nude se na tacni i jedini cilj koji im se predstavlja je kako biti jeb.iva i kako sebi pribaviti što boljeg mušjaka. Pevačice se cene na osnovu umeća koje pokažu u filmovima domaće radinosti. Spotove snimaju skoro gole, a u tv emisijama im sevaju atributi koji ispadaju iz previše uske odeće i to je ono što ih prodaje. Ja mogu da shvatim da muškarci vole da pogledaju karneval sa Brazilkama u tangama, ali ne mogu da shvatim da žene prihvataju da budu tretirane kao meso koje mora da nosi istu ambalažu i u noćnom provodu i na poslu i na ulici kad krene do prodavnice. I sve kao zato što je fuj videti donji veš koji se ocrtava ispod farmerica, ej farmerica!? A jesu li vašim tatama bile fuj vaše mame pre nego što je neko počeo da prodaje te ideje o "neprihvatljivom"?

Devojke, ako ne želite da budete degradirane, da vas diskriminišu i omalovažavaju, budite dame, a ne ku*ve. Nemetnite se ličnošću, a ne donjim vešom. I tek kad naterate muškarce da vas gledaju u oči dok razgovaraju sa vama, prestaće da vas vrednuju na osnovu veša koji nosite.

gile

pre 11 godina

U spavacoj sobi u modi je sve sto mojoj devojci i meni prija. Tange, kozne gacice, korseti, seksi cizmice od lateksa ili sandale sa stiklom od 15 cm ... Razne igracke ... A to sta ce ona obuci ispod farmerki kad ide na posao to je njena stvar.

Nenad

pre 11 godina

relano,tange me nikad nisu posebno uzbudjivale...cak i izgubim interesovanje za devojku kad vidim da je u tangama... :) jednostavno,svako ima svoj ukus...

http://www.otto.hr/include/slike/10547/velika/83007078_1.jpg ovako nesto vec moze :))

jovana

pre 11 godina

Jeeee...zbogom neudobnom vesu,tacnije receno modnom detalju,jer tange nisu ves vec ukras...Iako su ponekad neophodne,nisam pristalica nosenja istog...Pomalo sam iznenadjena neprijatno(zbognepoznavanja materije)komentarom gosn Zorza(koji cesto ima zanimljive i sasvim ok komentare)u vezi sa zenskim boksericama ipoluboksericama..Zenske (polu)bokserice se sasvim razlikuju od muskih...i veoma su seksi...Na lepoj guzi(obloj ali zategnutoj)nijedne gacice ne mogu tako seksi i lepo da stoje kao zenske polubokserice....Jos nisam srela ni jednu devojku kojoj polubokserice lose stoje,al sam srela malo koju kojoj tange dobro stoje (osim meni i jos nekolicini devojaka).Zato je super sto tange izlaze iz mode...a na scenu stupaju sve vise seksi i udobniji ves.

v

pre 11 godina

Tangama nikad nece odzvoniti, naravno oni kojima ne stoje ce da traze neke steznike, push upove i ostalo, ali nikada nece izgledati tako dobro kao zgodna zadnjica "pokrivena" tangama :D

tea

pre 11 godina

kad si mlad mislis da su tange naj naj,a onda sa godinama shvatis da je najsexi kad nije sve na izvolte i da su polubokserice i bokserice vrlo sexi.isto kao i sa garderobom.vise je sexi uska suknja do kolena nego neka mini dopi*njak suknja!

kkz

pre 11 godina

Iskreno? U moje gace ne gleda niko osim mog momka...Tako sta je u modi ili ne,ne zanima ni mene ni njega...Licno ne volim tange,al uz odredjene odevne predmete su potrebne.Svecana svilena haljina uz telo ne moze da ide na obicne gace...Nikako.

Jelena

pre 11 godina

Zene sa stilom nisu nikda nosile tange. Nastavice da ih nose zene kojima je to deo radne odece. Najvulgarniji i najneudobniji deo odece ikada izmisljen. Sto se tice bokserica, one bi trebalo da se zovu kilot (culotte); to su cipkaste ravno secene gacice, ili svilene. Postoji i najobicniji slip bez ijednog sava koji se ne vidi ispod odece.

Zorzo

pre 11 godina

Nisam bas siguran da im je odzvonilo. Uostalom nisu one nastale ni u Britaniji niti su ih oni lansirali u modu, bile su i devedesetih godina popularne narocito u Brazilu na Kopakabani i drugim plazama. Posle su presle iz sveta kupacih kostima u odevne predmete. Razumem da zenama nije udobno da ih nose, ali ima modela koji nisu tako nefunkcionalni, a opet lepo izgledaju. Nisam nesto pristalica oblacenja "muskih" bokserica od strane zena, iako ima dosta dama kojima one dobro stoje. To ih ne cini zenstvenim i pre je odraz uticaja ovog homoseksualnog lobija u svetu zenske mode, koji zeli da totalno unisti zenstvenost i zene pocev od sminke, do oblacenja u "muski" skrojene pantalone, pa sad i u bokserice i jos vise upropasti i ogadi zenski rod nama muskarcima koji smo strejt. Nemam nista protiv toga da dame nose ono sto im je udobno i sto im prija, ali isto tako kao sto muskarcima ne stoji suknja niti se mogu oblaciti kao pokare i maskare, isto tako zenama koje ne naglasavaju njihovu liniju ne stoji nijedna garderoba pa tako ni donji ves. Ne moraju bas da se nose tange (mada i tu ima raznih vrsta), ali priznacete svakom muskarcu je lepo da vidi a i zeni pristaje da nosi "zenski" donji ves,nego bokserice.

Guzmanija

pre 11 godina

Moja guza se najbolje oseća u tangama. Nisu neudobne kako neke dame ovde navode,naprotiv jako mi je udobnije da nosim tang e koje mi pašu 100 % nego da bubregare vadim iz dup*** svaki čas! Na stranu šta ko voli da vidi na devojci i šta koja voli da nosi jer tangama teško da će ikada odzvoniti. Neće valjda da se nosi uska trenerka,haljina itd i da se ocrtavaju gaće,pa onako na pola da ih du** sažvaće,ajte molim vas :D

Milan

pre 11 godina

Najsmesnija su pravdanja gospoDZa koje vole da nose tange, kao to je zbog ocrtavanja na garderobi, udobnosti blabla. Urnebesno. Ali nadasve licemerno. Priznajte sebi, bice vam lakse.

Milan

pre 11 godina

@ zena

E pa ne volim ni ja da gulim kozu s lica svaki dan, ali moja zena na podnosi bradu ni brkove. Mora da se malo trpi zbog izgleda, a to da tange nisu zdrave je obicna glupost. One pokrivaju sta treba. Sve moje partnerke su nosile tange i ni jedna nije dobila nikakvu infekciju i nisu se zalile na neudobnost, naprotiv, kada se naviknete na tange velike gace vam vise nisu udobne.

masa

pre 11 godina

Hvala bogu, da se tange povlace iz upotrebe. Koliki je rok za povlacenje? Naravno, mnoge zene ce reci da se najbolje osecaju u tangama, a ja pitam sta one to pokrivaju, kad su depilirane tamo gde im je zenstvenost i gde svaki muskarac vise voli da vidi "zbunic" nego cosavu zenu. Zene ce se pravdati da to rade zbog higijene, a da silikone ugradjuju da bi im stajale uspravno. Predlazem im da ostave dole zbunic i obuku svilene bokserice, vise ce uspeha imati u seksu, a ako zele da im stoje uspravno neka hodaju cetvoronoske...............

Petar

pre 11 godina

Objašnjenje žena je najčešće pa kao tange se ne vide, ocrtavaju na garderobi. Žene, tange se uvek vide.
Nikad mi neće biti jasno da je današnji ideal lepo obučene žene da izgleda kao prostitutka (ne mislim na tange već komplet).

ni za ni protiv

pre 11 godina

da li izlaze iz mode ili ne nesto me puno ne zanima, dokle god se budu proizvodile bice ih i u mojoj kolekciji vesa, ljubitelj sam kako tangi tako i polutangi, u nekim situacijama su neophodne (ili da idem bez gacica, ne podnosim kad mi se ves ocrava ili ako se pomera)...tange zaista moraju biti kvalitetne da ne bi zuljale, narocito deo koji ide pozadi, tako da kupujte kvalitetne i nema problema...jos ako su cipkane...

Zorzo

pre 11 godina

Ima ovde dosta stvari koje se mesaju.Pre svega prostitutka je zanimanje, onaj drugi pogrdan izraz moze se opisati pre kao karakterna osobina. Nije svaka cura koja obuce tange prostitutka.To se vidi iz njenog celokupnog "stajlinga".Na zalost mnoge nase dame,poucene losim primerima (i jedino dostupnim nacinom odevanja)sa estrade, izgledaju bas kao prostitutke.Dakle glavni argument protiv tangi je po meni dobro opisala jedna citateljka,da su neudobne, da nisu prakticne, nisu higijenske,vec da mogu samo da se koriste za odredjene prilike.To bi po meni bilo sustina.A sam stil i jedan sveukupan utisak koji mi sticemo o zenama,ne moze se graditi samo na ovom odevnom predmetu.Moram priznati da ima cura kojima ovaj "modni detalj" jako lepo stoji,to nema sumnje. A s druge strane mnogim drugim ne.Dakle ko zeli moze da ih nosi i nosice ih nevezano za modu,druge zene ih nece nositi i tu nema nista vise da se doda.Ali nekoga etiketirati samo zbog ovoga,da je ovakvica ii onakvica, je glupo,jer ako bi smo krenuli da redjamo ostale modne detalje,pocev od dekoltea,majica sa bretelama,neukusnih haljina,ta "kategorija"zena bi se visestruko uvecala.I jos nesto,moram da primetim da desavanja na modnoj pisti u zadnjih nekoliko godina,pa i deceniju i vise,pre govore u prilog stetnosti odredjenog lobija ne samo na zensku modu vec i oblacenje zena i salje jednu losu poruku devojkama,totalno ubija zenstvenost.Nadam se da ce doci do izrazaja oni kreatori koji vole zene,a ne oni koji ih mrze.

Zorzo

pre 11 godina

Nisam bas siguran da im je odzvonilo. Uostalom nisu one nastale ni u Britaniji niti su ih oni lansirali u modu, bile su i devedesetih godina popularne narocito u Brazilu na Kopakabani i drugim plazama. Posle su presle iz sveta kupacih kostima u odevne predmete. Razumem da zenama nije udobno da ih nose, ali ima modela koji nisu tako nefunkcionalni, a opet lepo izgledaju. Nisam nesto pristalica oblacenja "muskih" bokserica od strane zena, iako ima dosta dama kojima one dobro stoje. To ih ne cini zenstvenim i pre je odraz uticaja ovog homoseksualnog lobija u svetu zenske mode, koji zeli da totalno unisti zenstvenost i zene pocev od sminke, do oblacenja u "muski" skrojene pantalone, pa sad i u bokserice i jos vise upropasti i ogadi zenski rod nama muskarcima koji smo strejt. Nemam nista protiv toga da dame nose ono sto im je udobno i sto im prija, ali isto tako kao sto muskarcima ne stoji suknja niti se mogu oblaciti kao pokare i maskare, isto tako zenama koje ne naglasavaju njihovu liniju ne stoji nijedna garderoba pa tako ni donji ves. Ne moraju bas da se nose tange (mada i tu ima raznih vrsta), ali priznacete svakom muskarcu je lepo da vidi a i zeni pristaje da nosi "zenski" donji ves,nego bokserice.

male gacice

pre 11 godina

Odzvonilo je Britankama pošto imaju velike stomake i guzice, ali na lepim guzama će uvek biti minimalstičkih gaćica. Ima li šta lepše od lepe guze ukrašene malim seksi gaćicama?? Sumnjam...

v

pre 11 godina

Tangama nikad nece odzvoniti, naravno oni kojima ne stoje ce da traze neke steznike, push upove i ostalo, ali nikada nece izgledati tako dobro kao zgodna zadnjica "pokrivena" tangama :D

Milan

pre 11 godina

@ zena

E pa ne volim ni ja da gulim kozu s lica svaki dan, ali moja zena na podnosi bradu ni brkove. Mora da se malo trpi zbog izgleda, a to da tange nisu zdrave je obicna glupost. One pokrivaju sta treba. Sve moje partnerke su nosile tange i ni jedna nije dobila nikakvu infekciju i nisu se zalile na neudobnost, naprotiv, kada se naviknete na tange velike gace vam vise nisu udobne.

fem

pre 11 godina

Moram priznati da ih ne volim (osobito kad je u pitanu duze vreme), ali su "nuzno zlo"
(Maja, 22. jun 2012 11:59)

Izvini, a zašto su "nužno zlo"? Je l' te neko tera da ih nosiš? Jesu li dobre za zdravlje? Ili samo govorimo o pokoravanju trendovima?

zena

pre 11 godina

Ne nosim ih. Ne, nisam ni debela ni ruzna, naprotiv, ali imam toliko mozga da NECU da nosim nesto sto je em neudobno, em NEHIGIJENSKI, pobogu, zavlaci vam se u d***. Svaki ginekolog ce vam reci da ih NE NOSITE, bas zato sto mozete da dobijete neku infekciju. Razumem za odredjene 'potrebe' u smislu igre sa momkom, ili za neko kratko vreme, to je sasvim ok, ali kad bih morala da ceo dan budem u njima - ubila bih se. Meni je tragicno kad vidim zene kako se pate na stikletinama od 15cm CEO DAN, da bi izgledale izduzenije i mrsavije, a lomataju se, nabadaju i trpe neudobnost. Isto vazi i za tange, push up grudnjake koji STEZU i takodje su vrlo nezdravi, kao i za gomilu drugih gluposti, npr.solarijum koji je em ruzan em stetan. Da neko toliko trpi zarad izgleda je potpuni idiotluk. UKLJUCITE MOZAK!

Rema

pre 11 godina

Nikad mi se nisu sviđale tange, uvek su mi bile privlačnije žene u onim ženskim boksericama, onako na pola guze. A sviđaju mi se i ove sad retro pin-up duboke gaćice, što liče na šorc, pa sa haltreima...

Guzmanija

pre 11 godina

Moja guza se najbolje oseća u tangama. Nisu neudobne kako neke dame ovde navode,naprotiv jako mi je udobnije da nosim tang e koje mi pašu 100 % nego da bubregare vadim iz dup*** svaki čas! Na stranu šta ko voli da vidi na devojci i šta koja voli da nosi jer tangama teško da će ikada odzvoniti. Neće valjda da se nosi uska trenerka,haljina itd i da se ocrtavaju gaće,pa onako na pola da ih du** sažvaće,ajte molim vas :D

Nenad

pre 11 godina

relano,tange me nikad nisu posebno uzbudjivale...cak i izgubim interesovanje za devojku kad vidim da je u tangama... :) jednostavno,svako ima svoj ukus...

http://www.otto.hr/include/slike/10547/velika/83007078_1.jpg ovako nesto vec moze :))

masa

pre 11 godina

Hvala bogu, da se tange povlace iz upotrebe. Koliki je rok za povlacenje? Naravno, mnoge zene ce reci da se najbolje osecaju u tangama, a ja pitam sta one to pokrivaju, kad su depilirane tamo gde im je zenstvenost i gde svaki muskarac vise voli da vidi "zbunic" nego cosavu zenu. Zene ce se pravdati da to rade zbog higijene, a da silikone ugradjuju da bi im stajale uspravno. Predlazem im da ostave dole zbunic i obuku svilene bokserice, vise ce uspeha imati u seksu, a ako zele da im stoje uspravno neka hodaju cetvoronoske...............

jovana

pre 11 godina

Jeeee...zbogom neudobnom vesu,tacnije receno modnom detalju,jer tange nisu ves vec ukras...Iako su ponekad neophodne,nisam pristalica nosenja istog...Pomalo sam iznenadjena neprijatno(zbognepoznavanja materije)komentarom gosn Zorza(koji cesto ima zanimljive i sasvim ok komentare)u vezi sa zenskim boksericama ipoluboksericama..Zenske (polu)bokserice se sasvim razlikuju od muskih...i veoma su seksi...Na lepoj guzi(obloj ali zategnutoj)nijedne gacice ne mogu tako seksi i lepo da stoje kao zenske polubokserice....Jos nisam srela ni jednu devojku kojoj polubokserice lose stoje,al sam srela malo koju kojoj tange dobro stoje (osim meni i jos nekolicini devojaka).Zato je super sto tange izlaze iz mode...a na scenu stupaju sve vise seksi i udobniji ves.

fem

pre 11 godina

@(Zorzo, 22. jun 2012 13:47)
Jeste, žene ne treba da se oblače kao muškarci nego kao ku*ve? Govoriš o gej lobiju, a ne govoriš o popularnoj kulturi u kojoj se žene tretiraju kao meso, nude se na tacni i jedini cilj koji im se predstavlja je kako biti jeb.iva i kako sebi pribaviti što boljeg mušjaka. Pevačice se cene na osnovu umeća koje pokažu u filmovima domaće radinosti. Spotove snimaju skoro gole, a u tv emisijama im sevaju atributi koji ispadaju iz previše uske odeće i to je ono što ih prodaje. Ja mogu da shvatim da muškarci vole da pogledaju karneval sa Brazilkama u tangama, ali ne mogu da shvatim da žene prihvataju da budu tretirane kao meso koje mora da nosi istu ambalažu i u noćnom provodu i na poslu i na ulici kad krene do prodavnice. I sve kao zato što je fuj videti donji veš koji se ocrtava ispod farmerica, ej farmerica!? A jesu li vašim tatama bile fuj vaše mame pre nego što je neko počeo da prodaje te ideje o "neprihvatljivom"?

Devojke, ako ne želite da budete degradirane, da vas diskriminišu i omalovažavaju, budite dame, a ne ku*ve. Nemetnite se ličnošću, a ne donjim vešom. I tek kad naterate muškarce da vas gledaju u oči dok razgovaraju sa vama, prestaće da vas vrednuju na osnovu veša koji nosite.

Jelena

pre 11 godina

Zene sa stilom nisu nikda nosile tange. Nastavice da ih nose zene kojima je to deo radne odece. Najvulgarniji i najneudobniji deo odece ikada izmisljen. Sto se tice bokserica, one bi trebalo da se zovu kilot (culotte); to su cipkaste ravno secene gacice, ili svilene. Postoji i najobicniji slip bez ijednog sava koji se ne vidi ispod odece.

gile

pre 11 godina

U spavacoj sobi u modi je sve sto mojoj devojci i meni prija. Tange, kozne gacice, korseti, seksi cizmice od lateksa ili sandale sa stiklom od 15 cm ... Razne igracke ... A to sta ce ona obuci ispod farmerki kad ide na posao to je njena stvar.

kkz

pre 11 godina

Iskreno? U moje gace ne gleda niko osim mog momka...Tako sta je u modi ili ne,ne zanima ni mene ni njega...Licno ne volim tange,al uz odredjene odevne predmete su potrebne.Svecana svilena haljina uz telo ne moze da ide na obicne gace...Nikako.

Milan

pre 11 godina

Najsmesnija su pravdanja gospoDZa koje vole da nose tange, kao to je zbog ocrtavanja na garderobi, udobnosti blabla. Urnebesno. Ali nadasve licemerno. Priznajte sebi, bice vam lakse.

Dragana

pre 11 godina

I za mene su tange nužno zlo, ali eto nekad vrlo praktične (ne ocrtavaju se ispod odjeće i nije vruće u njima) ali sam veća obožavateljka upotpunosti čipkanih bokserica (što dosežu do pola dupeta) - sexy!! Ali i malih slip gaćica - e to je posebna udobnost! :)

tea

pre 11 godina

kad si mlad mislis da su tange naj naj,a onda sa godinama shvatis da je najsexi kad nije sve na izvolte i da su polubokserice i bokserice vrlo sexi.isto kao i sa garderobom.vise je sexi uska suknja do kolena nego neka mini dopi*njak suknja!

ni za ni protiv

pre 11 godina

da li izlaze iz mode ili ne nesto me puno ne zanima, dokle god se budu proizvodile bice ih i u mojoj kolekciji vesa, ljubitelj sam kako tangi tako i polutangi, u nekim situacijama su neophodne (ili da idem bez gacica, ne podnosim kad mi se ves ocrava ili ako se pomera)...tange zaista moraju biti kvalitetne da ne bi zuljale, narocito deo koji ide pozadi, tako da kupujte kvalitetne i nema problema...jos ako su cipkane...

Petar

pre 11 godina

Objašnjenje žena je najčešće pa kao tange se ne vide, ocrtavaju na garderobi. Žene, tange se uvek vide.
Nikad mi neće biti jasno da je današnji ideal lepo obučene žene da izgleda kao prostitutka (ne mislim na tange već komplet).

Zorzo

pre 11 godina

Ima ovde dosta stvari koje se mesaju.Pre svega prostitutka je zanimanje, onaj drugi pogrdan izraz moze se opisati pre kao karakterna osobina. Nije svaka cura koja obuce tange prostitutka.To se vidi iz njenog celokupnog "stajlinga".Na zalost mnoge nase dame,poucene losim primerima (i jedino dostupnim nacinom odevanja)sa estrade, izgledaju bas kao prostitutke.Dakle glavni argument protiv tangi je po meni dobro opisala jedna citateljka,da su neudobne, da nisu prakticne, nisu higijenske,vec da mogu samo da se koriste za odredjene prilike.To bi po meni bilo sustina.A sam stil i jedan sveukupan utisak koji mi sticemo o zenama,ne moze se graditi samo na ovom odevnom predmetu.Moram priznati da ima cura kojima ovaj "modni detalj" jako lepo stoji,to nema sumnje. A s druge strane mnogim drugim ne.Dakle ko zeli moze da ih nosi i nosice ih nevezano za modu,druge zene ih nece nositi i tu nema nista vise da se doda.Ali nekoga etiketirati samo zbog ovoga,da je ovakvica ii onakvica, je glupo,jer ako bi smo krenuli da redjamo ostale modne detalje,pocev od dekoltea,majica sa bretelama,neukusnih haljina,ta "kategorija"zena bi se visestruko uvecala.I jos nesto,moram da primetim da desavanja na modnoj pisti u zadnjih nekoliko godina,pa i deceniju i vise,pre govore u prilog stetnosti odredjenog lobija ne samo na zensku modu vec i oblacenje zena i salje jednu losu poruku devojkama,totalno ubija zenstvenost.Nadam se da ce doci do izrazaja oni kreatori koji vole zene,a ne oni koji ih mrze.