Petak, 30.03.2012.

20:30

Stanija Dobrojević naga u Playboy-u

Izvor: B92

Stanija Dobrojeviæ naga u Playboy-u IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

53 Komentari

Sortiraj po:

igor

pre 12 godina

posle kazu odlaze iz zemlje samo mladi intelektualci! napokon neko da nas lepo predstavlja u inostranstvu a i lep primer za mlade narastaje!

Igoritza

pre 12 godina

Jeste, ova je apsolvent, a Anastasija Budjic je, citiram: "pobedijvala Anu ivanovic, i Jelenu jankovic, ali napustila karijeru tenisa, da bi zavrsila dva fakulteta" .. dok mi koji je znamo iz kraja znamo da je izbacena iz Hemijske u prvoj godini :)

elem, Starleta Stanija je, sasvim ocekivano - na "cenovniku" .. nekad drzan kao tajna, sada dostupan vecem broju ljudi, negde je Pimp pogresio izgleda. Bilo bi kul da se vi novinari B92 dokopate "cenovnika" jer su na njemu 4 mlade grand pevacice, 6 starleta, majka i cerka iz oblasti "zabave", neka mala sa africkog kontinenta, dve voditeljke, i tri majke i supruge. i ove ostale sto snimaju singlove za Jutub.

Zaric

pre 12 godina

Jedini je problem sto sve ”zecice” plejboja, moraju da prodju ”intervju” u spavacoj sobi cika Hefnera. Mada ja verujem da Staniji to ne predstavlja veci problem. Cilj opravdava sredstvo.

sumadinac atl

pre 12 godina

@ rankovicpa eto ja znam za npr slucajeve na svim difovima i sta se radi na skijanjima i logorovanjima. studirao sam tu i znam cure koje su lako zavrsavale prava i ekonomiju a znam i za profesora npr sa medicine u nisu koji sada radi u cg koji je pre 7-8 god imao optuzbe za sexualno uznemiravanje(verbalno ili fizicko) i po starom dobrom obicaju u srbiji sve se zataskalo. sto se doticne tice, nemoj mi reci da je "nagradu" dobila da ode i da razgleda kucu vlasnika plejbija. zna se koji je cilj svake zecice koja dospe tamo jer ako uradi sta se trazi od nje ona dobija naslovnice uloge, emisije;mozda po koju dodatnu operaciju i naravno mnogo para. i da. ko si ti da odredjujes sta je protiv pravila koje nisi ti pisao? amerika ima "freedom of speach" koji bi me u ovakvom slucaju stitio a to sto se politicari u srbiji blate i tuzakaju to je njihov i problem drzave i suda.

Rankovic

pre 12 godina

@sumadinac atl
"zna se kako profesori u srbiji iskoriscavaju volju devojaka da se malo pokazu da bi dobile ocene..."

A ko si ti pa da pises ovakve nebuloze? Odakle ti pravo da zarad jene ili dve glasaine (pa neka je i bilo par slucajeva) pljujes citavu jednu grupu ljudi? Ako si u Americi, onda bi trebao da znas da za ovako nesto mozes da popijes tuzbu ko niko

I molim administratore da malo pripaze sta se objavljuje, ovo je direktno protiv pravila koje ste sami kreirali!

petarV

pre 12 godina

IVANE...nit sam tetka,nit sam baba...nit smatram da imam loš ukus za devojke...npr. poznate koje mi se sviđaju su npr. Jessica Alba,Charlize Theron,Shannyn Sossamon...
E to su devojke,koje su bez photoshopa prirodno slatke i lepe...čak i BEZ SILIKONA...a tebi se očigledno na Staniji sviđaju silikoni (jer je devojka težak grob) a silikone može da stavi i tetka i baba...oćeš onda voleti,tetke i babe?!

sumadinac atl

pre 12 godina

sta ti je srbija. malo se skine i odmah je zvezda. kako je dosla do statusa apsolventa je diskutabilno. zna se kako profesori u srbiji iskoriscavaju volju devojaka da se malo pokazu da bi dobile ocene i zavrsile fax.s druge strane najlepsa devojka golf turnira...mislim titula je smesna jer ovde u usa ima toliko golf turnira da je to samo jedan...ali ako je ona predstavnik nove generacije mladih devojaka koje treba da vode srbiju onda bolje da neko ugasi svetlo i kaze laku noc srbijo.ne sporim da odlicno izgleda ali plasticnih silikonskih cura ima koliko hoces cak i u Atlanti koja ima 400 000 gejeva i lezbejki. dakle ako joj je uspeh sto je pipnuo deda od osamdeset(80) god onda jbg. nadam se da cete mi objaviti komentar jer nisam uvredio nikoga

N ecu_u_Tor

pre 12 godina

@ Student

Bravo majstore!

A osim sto tog pitanja, ima jos nesto. Da - devojka zaista dobro izgleda, naravno, to samo slepac moze da ne vidi. Ali ovde je glavni problem sto se sustinki propagira cista prostitucija - prodavanje tela za novac. Satro intervju, satro uspeh. Paravan za donekle sofisticirani oblik, ali mislim da je ovo prosta, ogoljena cinjenica.

A oni koji misle da je to normalno, pa OK je i to, verovatno nisu zamislili recimo svoju cerku u toj istoj ulozi.

Ivan M.

pre 12 godina

Devojka izgleda odlično (nisam rekao savršeno), mada je i photoshop delimično zaslužan za ove fotke. Kritikuju je ljubomorne tetke i baba-devojke koje ni mini suknju ne smeju da obuku!

nijeWendy

pre 12 godina

Stanija niko nije zavidan i ljubomoran na tebe.. Ti predstavljas veoma lep primer cemu skolovane devojke ne trebaju teziti bas zbog toga da ne bi bile degradirane.. PLAYBOY ti je cilj u zivotu pored diplome potkovane znanjem? Svakom bi bilo draze da zaradjuje od svog znanja, a ne od fizicki izlecenih kompleksa iz mladosti pothranjenih izvrnutim moralnim nacelima sadasnjice i materijalnim opravdanjima. Jeste duza recenica ali sta je tu je. Moje misljenje, ako gresim, izvinjavam se...pozdrav svima

Srbija u rukama birokratije!

pre 12 godina

ma njena stvar je,šta će da radi sa svojim telom i kakav život vodi.to je privatna stvar.
nešto drugo zabrinjava.
njena diploma.
ovakvih birokratkinja sa diplomama je mali milion u Srbiji.
takve čine sistem,a sistem nam je sve više truo.
ekonomija je trula.
i na sve to dolaze ovakve zaposlene preko veze,zbog pola i izgleda, koje će upravljati(upravljaju) Srbijom i pisati zakone.
ne vidim svetlu budućnost za našu ekonomiju, sa ovakvim ekonomistima.

Petar

pre 12 godina

(daki faki, 30. mart 2012 22:45) шта рећи а не заплакати. Твој потпис објашњава више од поста.

Joki

pre 12 godina

Ocekujem je na nekoj od izbornih lista. Zamislite je sa Bokijem u stali , sa Veljom kako obilazi stare i nemocne u Kaculicama , sa Tomom kako gladuje , sa Mladjom u pekari kako smanjuje namete preduzetnicima , sa Lidijom u poseti Vojvodi , sa Cedom kako se kurazi pred miting puderisuci nos...

lale

pre 12 godina

Nekada B92 bese glas mudrosti i opreza.Ovako u zadnje vreme nas terate da slusamo slavopojke o ministrima koji su profesionalci da otvaraju svoje firme, politicarima koji pricaju da imamo bolji standard nego pola Evrope i da su nasi autoputevi stigli do Aljaske a sada i evo kada nema sta drugo i nekoj Staniji koja je osoba bas za primer.Imamo na delu odlican mehanizam spinovanja za mlade ljude- ne morate da znate nesto i da ucite skole postanite politicar i imacete sve, devojke ne moraju da brinu mogu da budu priglupe i priproste i neka urade po neku plastiku i eto uspeha.Kada je tako atraktivna osoba sto ne predlozite Staniju za predsednickog kandidata ima sve- nije bas najpametnija. poprilicno je podmukla i spremna da posvadja ljude( mislim na survivor) ima vestacki osmeh i vestacke grudi i ne stidi se niceg.E da- kao zena koja zna sve ona zna da se kuvani pirinac sprema na ulju.Ideal mladima steta sto joj B92 ne daje dovoljno prostora

Nebojsa Jokic

pre 12 godina

Чега се паметан стиди,будала се поноси.
То се у нормалним временима звало курвање а данас је то моделинг,уметност,перформанс......глупости.Назовимо праву ствар правим именом.

Student

pre 12 godina

Ja se slikah go ali dekan rece da to nece da mi pomogne da zavrsim faks. Cak neke sankcije padose.
Sad ozbiljno - ne zelim da budem narcis, ali - ako je ona apsolvent bilo kog fakulteta, ja hocu da sa svojom prosecnom inteligencijom dobijem titulu gospodara neke udaljene galakasije...

Zoran

pre 12 godina

Ok, ovo i nije neka vest za medije sa stilom.
Ali ljude koji se ne slazu da stanija strava izgleda, ne bih voleo da bidim u toplesu.
Bravo za Staniju

Vubi

pre 12 godina

A sto bacate hate na devojku? Svaka joj cast zna sta hoce i radi ka lagodnom zivotu punom zezanja.... Koristi ono sto ima, i mozete da pricate sta hocete izgleda vrh.... sad ce ovde neki moralni velikomucenici da pricaju svasta.... a joj boze..

Maree

pre 12 godina

wow, em nije nesto lepa em silikon(ko je probao zna sta pricam). I sta joj ovo znaci na kostarici mi je bila najveca zivotna skola? Kakva glupost, pa ti si onda stvarno FAIL ako ti je to najveca zivotna skola.

linija manjeg otpora

pre 12 godina

Uspeo sam da se suzdrzim i do kraja ne saznam ko su sestre Kardijasan, kao i sta peva Dzastin Biber. Znam o njima samo na osnovu naslova po svim novinama, tekst nikad procitao. Uspecu kada je i ova u pitanju. A naslova o njoj na sve strane!!! Zasto???

Miloš

pre 12 godina

Svakog dana po jedna vest koja u naslovu ima ime Stanija. E, stvarno preterujete, niti je lepa, niti je pametna, niti se ložim na silikon. Pa bolje da pišete o Cherry Kiss, ona je makar prirodna, a ima grdne probleme zbog iskrenosti. Pravda za Cherry!

buducnost

pre 12 godina

Lepo, tako stavite te primere, pa neka nase kceri gledaju to i planiraju slicnu buducnost. Kakva skola, kakv fakultet, kadaje lakse prijaviti se za raliti sou, spavati sa stotinak i vise i skinuti se gola. Pa sto da ona sutra lupa glavu i uci matematiku, kadaje leci i poodici noge uvis mmnogo lakse...
Zasto su ovakve vesti dozvoljene bez uputstva da treba da se ima 18 godina? Zasto na sajtu kojn citaju deca? Zsto se velicaju losi primeri?
To da li je ova devojka lepo ili nije je irelevantno. NJn primer je los.

Mica

pre 12 godina

A gu.icu sam podbocila stenom :) kad "zaradim" dovoljno mocicu sva da se izplastificiram pa necu morati da se blamiram! Jos malo pa ce i voditeljke dnevnika da se skidaju

daki faki

pre 12 godina

Devojka izgleda brutalno...savršeno. Eto jedan nesebičan komentar i od ženske osobe. Kamo sreće da i ja tako izgledam, išla bih gola i po gradu ;-)

Oligarh

pre 12 godina

"Sta vas najvise privlaci kod muskaraca"?
Jak karakter, snaga, moć i naravno novac, koje zene traze za bolji
zivot i luksuz.
Inace se nebi badava skinula.

Veki

pre 12 godina

Nisam tipicna ljubomorna zena kojoj inace ide na nerve jer cura izgleda bolje od nje. Dobro mozda malo..Al ova sa fotke i ona iz Survajvera nebo i zemlja..

Veki

pre 12 godina

Nisam tipicna ljubomorna zena kojoj inace ide na nerve jer cura izgleda bolje od nje. Dobro mozda malo..Al ova sa fotke i ona iz Survajvera nebo i zemlja..

Oligarh

pre 12 godina

"Sta vas najvise privlaci kod muskaraca"?
Jak karakter, snaga, moć i naravno novac, koje zene traze za bolji
zivot i luksuz.
Inace se nebi badava skinula.

Miloš

pre 12 godina

Svakog dana po jedna vest koja u naslovu ima ime Stanija. E, stvarno preterujete, niti je lepa, niti je pametna, niti se ložim na silikon. Pa bolje da pišete o Cherry Kiss, ona je makar prirodna, a ima grdne probleme zbog iskrenosti. Pravda za Cherry!

buducnost

pre 12 godina

Lepo, tako stavite te primere, pa neka nase kceri gledaju to i planiraju slicnu buducnost. Kakva skola, kakv fakultet, kadaje lakse prijaviti se za raliti sou, spavati sa stotinak i vise i skinuti se gola. Pa sto da ona sutra lupa glavu i uci matematiku, kadaje leci i poodici noge uvis mmnogo lakse...
Zasto su ovakve vesti dozvoljene bez uputstva da treba da se ima 18 godina? Zasto na sajtu kojn citaju deca? Zsto se velicaju losi primeri?
To da li je ova devojka lepo ili nije je irelevantno. NJn primer je los.

Mica

pre 12 godina

A gu.icu sam podbocila stenom :) kad "zaradim" dovoljno mocicu sva da se izplastificiram pa necu morati da se blamiram! Jos malo pa ce i voditeljke dnevnika da se skidaju

Student

pre 12 godina

Ja se slikah go ali dekan rece da to nece da mi pomogne da zavrsim faks. Cak neke sankcije padose.
Sad ozbiljno - ne zelim da budem narcis, ali - ako je ona apsolvent bilo kog fakulteta, ja hocu da sa svojom prosecnom inteligencijom dobijem titulu gospodara neke udaljene galakasije...

daki faki

pre 12 godina

Devojka izgleda brutalno...savršeno. Eto jedan nesebičan komentar i od ženske osobe. Kamo sreće da i ja tako izgledam, išla bih gola i po gradu ;-)

linija manjeg otpora

pre 12 godina

Uspeo sam da se suzdrzim i do kraja ne saznam ko su sestre Kardijasan, kao i sta peva Dzastin Biber. Znam o njima samo na osnovu naslova po svim novinama, tekst nikad procitao. Uspecu kada je i ova u pitanju. A naslova o njoj na sve strane!!! Zasto???

Srbija u rukama birokratije!

pre 12 godina

ma njena stvar je,šta će da radi sa svojim telom i kakav život vodi.to je privatna stvar.
nešto drugo zabrinjava.
njena diploma.
ovakvih birokratkinja sa diplomama je mali milion u Srbiji.
takve čine sistem,a sistem nam je sve više truo.
ekonomija je trula.
i na sve to dolaze ovakve zaposlene preko veze,zbog pola i izgleda, koje će upravljati(upravljaju) Srbijom i pisati zakone.
ne vidim svetlu budućnost za našu ekonomiju, sa ovakvim ekonomistima.

sumadinac atl

pre 12 godina

sta ti je srbija. malo se skine i odmah je zvezda. kako je dosla do statusa apsolventa je diskutabilno. zna se kako profesori u srbiji iskoriscavaju volju devojaka da se malo pokazu da bi dobile ocene i zavrsile fax.s druge strane najlepsa devojka golf turnira...mislim titula je smesna jer ovde u usa ima toliko golf turnira da je to samo jedan...ali ako je ona predstavnik nove generacije mladih devojaka koje treba da vode srbiju onda bolje da neko ugasi svetlo i kaze laku noc srbijo.ne sporim da odlicno izgleda ali plasticnih silikonskih cura ima koliko hoces cak i u Atlanti koja ima 400 000 gejeva i lezbejki. dakle ako joj je uspeh sto je pipnuo deda od osamdeset(80) god onda jbg. nadam se da cete mi objaviti komentar jer nisam uvredio nikoga

N ecu_u_Tor

pre 12 godina

@ Student

Bravo majstore!

A osim sto tog pitanja, ima jos nesto. Da - devojka zaista dobro izgleda, naravno, to samo slepac moze da ne vidi. Ali ovde je glavni problem sto se sustinki propagira cista prostitucija - prodavanje tela za novac. Satro intervju, satro uspeh. Paravan za donekle sofisticirani oblik, ali mislim da je ovo prosta, ogoljena cinjenica.

A oni koji misle da je to normalno, pa OK je i to, verovatno nisu zamislili recimo svoju cerku u toj istoj ulozi.

Nebojsa Jokic

pre 12 godina

Чега се паметан стиди,будала се поноси.
То се у нормалним временима звало курвање а данас је то моделинг,уметност,перформанс......глупости.Назовимо праву ствар правим именом.

Zaric

pre 12 godina

Jedini je problem sto sve ”zecice” plejboja, moraju da prodju ”intervju” u spavacoj sobi cika Hefnera. Mada ja verujem da Staniji to ne predstavlja veci problem. Cilj opravdava sredstvo.

Petar

pre 12 godina

(daki faki, 30. mart 2012 22:45) шта рећи а не заплакати. Твој потпис објашњава више од поста.

Maree

pre 12 godina

wow, em nije nesto lepa em silikon(ko je probao zna sta pricam). I sta joj ovo znaci na kostarici mi je bila najveca zivotna skola? Kakva glupost, pa ti si onda stvarno FAIL ako ti je to najveca zivotna skola.

petarV

pre 12 godina

IVANE...nit sam tetka,nit sam baba...nit smatram da imam loš ukus za devojke...npr. poznate koje mi se sviđaju su npr. Jessica Alba,Charlize Theron,Shannyn Sossamon...
E to su devojke,koje su bez photoshopa prirodno slatke i lepe...čak i BEZ SILIKONA...a tebi se očigledno na Staniji sviđaju silikoni (jer je devojka težak grob) a silikone može da stavi i tetka i baba...oćeš onda voleti,tetke i babe?!

Vubi

pre 12 godina

A sto bacate hate na devojku? Svaka joj cast zna sta hoce i radi ka lagodnom zivotu punom zezanja.... Koristi ono sto ima, i mozete da pricate sta hocete izgleda vrh.... sad ce ovde neki moralni velikomucenici da pricaju svasta.... a joj boze..

Ivan M.

pre 12 godina

Devojka izgleda odlično (nisam rekao savršeno), mada je i photoshop delimično zaslužan za ove fotke. Kritikuju je ljubomorne tetke i baba-devojke koje ni mini suknju ne smeju da obuku!

nijeWendy

pre 12 godina

Stanija niko nije zavidan i ljubomoran na tebe.. Ti predstavljas veoma lep primer cemu skolovane devojke ne trebaju teziti bas zbog toga da ne bi bile degradirane.. PLAYBOY ti je cilj u zivotu pored diplome potkovane znanjem? Svakom bi bilo draze da zaradjuje od svog znanja, a ne od fizicki izlecenih kompleksa iz mladosti pothranjenih izvrnutim moralnim nacelima sadasnjice i materijalnim opravdanjima. Jeste duza recenica ali sta je tu je. Moje misljenje, ako gresim, izvinjavam se...pozdrav svima

sumadinac atl

pre 12 godina

@ rankovicpa eto ja znam za npr slucajeve na svim difovima i sta se radi na skijanjima i logorovanjima. studirao sam tu i znam cure koje su lako zavrsavale prava i ekonomiju a znam i za profesora npr sa medicine u nisu koji sada radi u cg koji je pre 7-8 god imao optuzbe za sexualno uznemiravanje(verbalno ili fizicko) i po starom dobrom obicaju u srbiji sve se zataskalo. sto se doticne tice, nemoj mi reci da je "nagradu" dobila da ode i da razgleda kucu vlasnika plejbija. zna se koji je cilj svake zecice koja dospe tamo jer ako uradi sta se trazi od nje ona dobija naslovnice uloge, emisije;mozda po koju dodatnu operaciju i naravno mnogo para. i da. ko si ti da odredjujes sta je protiv pravila koje nisi ti pisao? amerika ima "freedom of speach" koji bi me u ovakvom slucaju stitio a to sto se politicari u srbiji blate i tuzakaju to je njihov i problem drzave i suda.

Rankovic

pre 12 godina

@sumadinac atl
"zna se kako profesori u srbiji iskoriscavaju volju devojaka da se malo pokazu da bi dobile ocene..."

A ko si ti pa da pises ovakve nebuloze? Odakle ti pravo da zarad jene ili dve glasaine (pa neka je i bilo par slucajeva) pljujes citavu jednu grupu ljudi? Ako si u Americi, onda bi trebao da znas da za ovako nesto mozes da popijes tuzbu ko niko

I molim administratore da malo pripaze sta se objavljuje, ovo je direktno protiv pravila koje ste sami kreirali!

Igoritza

pre 12 godina

Jeste, ova je apsolvent, a Anastasija Budjic je, citiram: "pobedijvala Anu ivanovic, i Jelenu jankovic, ali napustila karijeru tenisa, da bi zavrsila dva fakulteta" .. dok mi koji je znamo iz kraja znamo da je izbacena iz Hemijske u prvoj godini :)

elem, Starleta Stanija je, sasvim ocekivano - na "cenovniku" .. nekad drzan kao tajna, sada dostupan vecem broju ljudi, negde je Pimp pogresio izgleda. Bilo bi kul da se vi novinari B92 dokopate "cenovnika" jer su na njemu 4 mlade grand pevacice, 6 starleta, majka i cerka iz oblasti "zabave", neka mala sa africkog kontinenta, dve voditeljke, i tri majke i supruge. i ove ostale sto snimaju singlove za Jutub.

Zoran

pre 12 godina

Ok, ovo i nije neka vest za medije sa stilom.
Ali ljude koji se ne slazu da stanija strava izgleda, ne bih voleo da bidim u toplesu.
Bravo za Staniju

Joki

pre 12 godina

Ocekujem je na nekoj od izbornih lista. Zamislite je sa Bokijem u stali , sa Veljom kako obilazi stare i nemocne u Kaculicama , sa Tomom kako gladuje , sa Mladjom u pekari kako smanjuje namete preduzetnicima , sa Lidijom u poseti Vojvodi , sa Cedom kako se kurazi pred miting puderisuci nos...

lale

pre 12 godina

Nekada B92 bese glas mudrosti i opreza.Ovako u zadnje vreme nas terate da slusamo slavopojke o ministrima koji su profesionalci da otvaraju svoje firme, politicarima koji pricaju da imamo bolji standard nego pola Evrope i da su nasi autoputevi stigli do Aljaske a sada i evo kada nema sta drugo i nekoj Staniji koja je osoba bas za primer.Imamo na delu odlican mehanizam spinovanja za mlade ljude- ne morate da znate nesto i da ucite skole postanite politicar i imacete sve, devojke ne moraju da brinu mogu da budu priglupe i priproste i neka urade po neku plastiku i eto uspeha.Kada je tako atraktivna osoba sto ne predlozite Staniju za predsednickog kandidata ima sve- nije bas najpametnija. poprilicno je podmukla i spremna da posvadja ljude( mislim na survivor) ima vestacki osmeh i vestacke grudi i ne stidi se niceg.E da- kao zena koja zna sve ona zna da se kuvani pirinac sprema na ulju.Ideal mladima steta sto joj B92 ne daje dovoljno prostora

igor

pre 12 godina

posle kazu odlaze iz zemlje samo mladi intelektualci! napokon neko da nas lepo predstavlja u inostranstvu a i lep primer za mlade narastaje!

daki faki

pre 12 godina

Devojka izgleda brutalno...savršeno. Eto jedan nesebičan komentar i od ženske osobe. Kamo sreće da i ja tako izgledam, išla bih gola i po gradu ;-)

Vubi

pre 12 godina

A sto bacate hate na devojku? Svaka joj cast zna sta hoce i radi ka lagodnom zivotu punom zezanja.... Koristi ono sto ima, i mozete da pricate sta hocete izgleda vrh.... sad ce ovde neki moralni velikomucenici da pricaju svasta.... a joj boze..

Ivan M.

pre 12 godina

Devojka izgleda odlično (nisam rekao savršeno), mada je i photoshop delimično zaslužan za ove fotke. Kritikuju je ljubomorne tetke i baba-devojke koje ni mini suknju ne smeju da obuku!

Zoran

pre 12 godina

Ok, ovo i nije neka vest za medije sa stilom.
Ali ljude koji se ne slazu da stanija strava izgleda, ne bih voleo da bidim u toplesu.
Bravo za Staniju

Rankovic

pre 12 godina

@sumadinac atl
"zna se kako profesori u srbiji iskoriscavaju volju devojaka da se malo pokazu da bi dobile ocene..."

A ko si ti pa da pises ovakve nebuloze? Odakle ti pravo da zarad jene ili dve glasaine (pa neka je i bilo par slucajeva) pljujes citavu jednu grupu ljudi? Ako si u Americi, onda bi trebao da znas da za ovako nesto mozes da popijes tuzbu ko niko

I molim administratore da malo pripaze sta se objavljuje, ovo je direktno protiv pravila koje ste sami kreirali!

buducnost

pre 12 godina

Lepo, tako stavite te primere, pa neka nase kceri gledaju to i planiraju slicnu buducnost. Kakva skola, kakv fakultet, kadaje lakse prijaviti se za raliti sou, spavati sa stotinak i vise i skinuti se gola. Pa sto da ona sutra lupa glavu i uci matematiku, kadaje leci i poodici noge uvis mmnogo lakse...
Zasto su ovakve vesti dozvoljene bez uputstva da treba da se ima 18 godina? Zasto na sajtu kojn citaju deca? Zsto se velicaju losi primeri?
To da li je ova devojka lepo ili nije je irelevantno. NJn primer je los.

Miloš

pre 12 godina

Svakog dana po jedna vest koja u naslovu ima ime Stanija. E, stvarno preterujete, niti je lepa, niti je pametna, niti se ložim na silikon. Pa bolje da pišete o Cherry Kiss, ona je makar prirodna, a ima grdne probleme zbog iskrenosti. Pravda za Cherry!

Veki

pre 12 godina

Nisam tipicna ljubomorna zena kojoj inace ide na nerve jer cura izgleda bolje od nje. Dobro mozda malo..Al ova sa fotke i ona iz Survajvera nebo i zemlja..

Mica

pre 12 godina

A gu.icu sam podbocila stenom :) kad "zaradim" dovoljno mocicu sva da se izplastificiram pa necu morati da se blamiram! Jos malo pa ce i voditeljke dnevnika da se skidaju

Oligarh

pre 12 godina

"Sta vas najvise privlaci kod muskaraca"?
Jak karakter, snaga, moć i naravno novac, koje zene traze za bolji
zivot i luksuz.
Inace se nebi badava skinula.

N ecu_u_Tor

pre 12 godina

@ Student

Bravo majstore!

A osim sto tog pitanja, ima jos nesto. Da - devojka zaista dobro izgleda, naravno, to samo slepac moze da ne vidi. Ali ovde je glavni problem sto se sustinki propagira cista prostitucija - prodavanje tela za novac. Satro intervju, satro uspeh. Paravan za donekle sofisticirani oblik, ali mislim da je ovo prosta, ogoljena cinjenica.

A oni koji misle da je to normalno, pa OK je i to, verovatno nisu zamislili recimo svoju cerku u toj istoj ulozi.

sumadinac atl

pre 12 godina

sta ti je srbija. malo se skine i odmah je zvezda. kako je dosla do statusa apsolventa je diskutabilno. zna se kako profesori u srbiji iskoriscavaju volju devojaka da se malo pokazu da bi dobile ocene i zavrsile fax.s druge strane najlepsa devojka golf turnira...mislim titula je smesna jer ovde u usa ima toliko golf turnira da je to samo jedan...ali ako je ona predstavnik nove generacije mladih devojaka koje treba da vode srbiju onda bolje da neko ugasi svetlo i kaze laku noc srbijo.ne sporim da odlicno izgleda ali plasticnih silikonskih cura ima koliko hoces cak i u Atlanti koja ima 400 000 gejeva i lezbejki. dakle ako joj je uspeh sto je pipnuo deda od osamdeset(80) god onda jbg. nadam se da cete mi objaviti komentar jer nisam uvredio nikoga

Student

pre 12 godina

Ja se slikah go ali dekan rece da to nece da mi pomogne da zavrsim faks. Cak neke sankcije padose.
Sad ozbiljno - ne zelim da budem narcis, ali - ako je ona apsolvent bilo kog fakulteta, ja hocu da sa svojom prosecnom inteligencijom dobijem titulu gospodara neke udaljene galakasije...

linija manjeg otpora

pre 12 godina

Uspeo sam da se suzdrzim i do kraja ne saznam ko su sestre Kardijasan, kao i sta peva Dzastin Biber. Znam o njima samo na osnovu naslova po svim novinama, tekst nikad procitao. Uspecu kada je i ova u pitanju. A naslova o njoj na sve strane!!! Zasto???

Petar

pre 12 godina

(daki faki, 30. mart 2012 22:45) шта рећи а не заплакати. Твој потпис објашњава више од поста.

Srbija u rukama birokratije!

pre 12 godina

ma njena stvar je,šta će da radi sa svojim telom i kakav život vodi.to je privatna stvar.
nešto drugo zabrinjava.
njena diploma.
ovakvih birokratkinja sa diplomama je mali milion u Srbiji.
takve čine sistem,a sistem nam je sve više truo.
ekonomija je trula.
i na sve to dolaze ovakve zaposlene preko veze,zbog pola i izgleda, koje će upravljati(upravljaju) Srbijom i pisati zakone.
ne vidim svetlu budućnost za našu ekonomiju, sa ovakvim ekonomistima.

petarV

pre 12 godina

IVANE...nit sam tetka,nit sam baba...nit smatram da imam loš ukus za devojke...npr. poznate koje mi se sviđaju su npr. Jessica Alba,Charlize Theron,Shannyn Sossamon...
E to su devojke,koje su bez photoshopa prirodno slatke i lepe...čak i BEZ SILIKONA...a tebi se očigledno na Staniji sviđaju silikoni (jer je devojka težak grob) a silikone može da stavi i tetka i baba...oćeš onda voleti,tetke i babe?!

lale

pre 12 godina

Nekada B92 bese glas mudrosti i opreza.Ovako u zadnje vreme nas terate da slusamo slavopojke o ministrima koji su profesionalci da otvaraju svoje firme, politicarima koji pricaju da imamo bolji standard nego pola Evrope i da su nasi autoputevi stigli do Aljaske a sada i evo kada nema sta drugo i nekoj Staniji koja je osoba bas za primer.Imamo na delu odlican mehanizam spinovanja za mlade ljude- ne morate da znate nesto i da ucite skole postanite politicar i imacete sve, devojke ne moraju da brinu mogu da budu priglupe i priproste i neka urade po neku plastiku i eto uspeha.Kada je tako atraktivna osoba sto ne predlozite Staniju za predsednickog kandidata ima sve- nije bas najpametnija. poprilicno je podmukla i spremna da posvadja ljude( mislim na survivor) ima vestacki osmeh i vestacke grudi i ne stidi se niceg.E da- kao zena koja zna sve ona zna da se kuvani pirinac sprema na ulju.Ideal mladima steta sto joj B92 ne daje dovoljno prostora

Zaric

pre 12 godina

Jedini je problem sto sve ”zecice” plejboja, moraju da prodju ”intervju” u spavacoj sobi cika Hefnera. Mada ja verujem da Staniji to ne predstavlja veci problem. Cilj opravdava sredstvo.

Igoritza

pre 12 godina

Jeste, ova je apsolvent, a Anastasija Budjic je, citiram: "pobedijvala Anu ivanovic, i Jelenu jankovic, ali napustila karijeru tenisa, da bi zavrsila dva fakulteta" .. dok mi koji je znamo iz kraja znamo da je izbacena iz Hemijske u prvoj godini :)

elem, Starleta Stanija je, sasvim ocekivano - na "cenovniku" .. nekad drzan kao tajna, sada dostupan vecem broju ljudi, negde je Pimp pogresio izgleda. Bilo bi kul da se vi novinari B92 dokopate "cenovnika" jer su na njemu 4 mlade grand pevacice, 6 starleta, majka i cerka iz oblasti "zabave", neka mala sa africkog kontinenta, dve voditeljke, i tri majke i supruge. i ove ostale sto snimaju singlove za Jutub.

igor

pre 12 godina

posle kazu odlaze iz zemlje samo mladi intelektualci! napokon neko da nas lepo predstavlja u inostranstvu a i lep primer za mlade narastaje!

Maree

pre 12 godina

wow, em nije nesto lepa em silikon(ko je probao zna sta pricam). I sta joj ovo znaci na kostarici mi je bila najveca zivotna skola? Kakva glupost, pa ti si onda stvarno FAIL ako ti je to najveca zivotna skola.

Nebojsa Jokic

pre 12 godina

Чега се паметан стиди,будала се поноси.
То се у нормалним временима звало курвање а данас је то моделинг,уметност,перформанс......глупости.Назовимо праву ствар правим именом.

Joki

pre 12 godina

Ocekujem je na nekoj od izbornih lista. Zamislite je sa Bokijem u stali , sa Veljom kako obilazi stare i nemocne u Kaculicama , sa Tomom kako gladuje , sa Mladjom u pekari kako smanjuje namete preduzetnicima , sa Lidijom u poseti Vojvodi , sa Cedom kako se kurazi pred miting puderisuci nos...

nijeWendy

pre 12 godina

Stanija niko nije zavidan i ljubomoran na tebe.. Ti predstavljas veoma lep primer cemu skolovane devojke ne trebaju teziti bas zbog toga da ne bi bile degradirane.. PLAYBOY ti je cilj u zivotu pored diplome potkovane znanjem? Svakom bi bilo draze da zaradjuje od svog znanja, a ne od fizicki izlecenih kompleksa iz mladosti pothranjenih izvrnutim moralnim nacelima sadasnjice i materijalnim opravdanjima. Jeste duza recenica ali sta je tu je. Moje misljenje, ako gresim, izvinjavam se...pozdrav svima

sumadinac atl

pre 12 godina

@ rankovicpa eto ja znam za npr slucajeve na svim difovima i sta se radi na skijanjima i logorovanjima. studirao sam tu i znam cure koje su lako zavrsavale prava i ekonomiju a znam i za profesora npr sa medicine u nisu koji sada radi u cg koji je pre 7-8 god imao optuzbe za sexualno uznemiravanje(verbalno ili fizicko) i po starom dobrom obicaju u srbiji sve se zataskalo. sto se doticne tice, nemoj mi reci da je "nagradu" dobila da ode i da razgleda kucu vlasnika plejbija. zna se koji je cilj svake zecice koja dospe tamo jer ako uradi sta se trazi od nje ona dobija naslovnice uloge, emisije;mozda po koju dodatnu operaciju i naravno mnogo para. i da. ko si ti da odredjujes sta je protiv pravila koje nisi ti pisao? amerika ima "freedom of speach" koji bi me u ovakvom slucaju stitio a to sto se politicari u srbiji blate i tuzakaju to je njihov i problem drzave i suda.