Subota, 16.07.2011.

14:23

Šta muškarci stvarno vole kod žena?

Izvor: A. As.

Šta muškarci stvarno vole kod žena? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

75 Komentari

Sortiraj po:

nevena

pre 12 godina

Ovo je sve toliko tacno kao i saveti iz 50- tih o tome kako "dobra zena treba sa keceljom i lepom frizurom da saceka muza kuci sa spremljenim ruckom". Dosta je bilo o tome sta muskarci vole. Ko nas pita sta mi volimo kod njih? Kada cemo vise skinuti te korsete.
Ovakvi clanci i tema uopste cine da:
1. zene izlaze gole na ulicu
2. zene su medjusobni rivaliteti
3. zene i dalje ostaju glupe u drustvu i sex objekti

ps ima izuzetaka od pravila i njima svaka cast.
ne mislim da zena ne treba da bude zenstvena, al gde je otislo dostojanstvo.

Maja1

pre 12 godina

Ne volim bas visoke stikle,samopouzdana i snazna jesam,ne sminkam se puno,igram igrice,imam svoje hobije,dobro,pivo bas i ne volim... :D al' dobro,po ovom tekstu bih rekla da sam poprilicno dobra :D

koleginica

pre 12 godina

Evo moj kolega kaže da voli žene koje ga ispod stola u restoranu istražuju stopalom, dok istovremeno grickaju svoj mali prst na levoj ruci sa pogledom koji usisava i istovremeno emituje najvišu frekvenciju seksualnog naboja... sve to uz vino, naravno. Pivo se podrazumeva na Beer festu.

rango

pre 12 godina

..kad je obucena onako poslovno ..ko one u bankama,znaci suknja do kolena nikako kraca gore sako a dole sexi vesh naravno halteri i charape sa shavom pozadi..i da ima graciozan hod!!!

whitekangaroo

pre 12 godina

pre nego sma pročitao text pitao sam se ima li dela sa plaćanjem svog pića i manjom količinom šminke koju ne moraš špaklom da skidaš sa lica! sjajno!

jedino... baš i ne mora da pije pivo iz flaše!

Nikola

pre 12 godina

Nema nista lepse nego kad vidis devojku da eksira plasticu flasu od 2L.I ovo sa igrice je extra,do 7ujutru da igra PES i posle da iskida ladno pivce iz plasticnu ambalazu,ja tako vidim savrsenu devojku.

pobesnela pufna

pre 12 godina

Pufnice, mozda tebi ovi "uslovi" deluju previse komplikovani ali kada bi pisali o uslovima za muskarce morali bi da naprave serijal tekstova, u tomovima! :)
(Micko, 17. jul 2011 11:40)
Ma , nisu meni uslovi ko uslovi "komplikovani", nego me brine sto onaj uslov iz clanka zvani"70% andjeo, 30 % djavo" nikako ne ispunjavam! Sprovedoh kratko istrazivanje i nazalost, za moj slucaj dodjoh do odnosa "73.5 % andjeo,26.5% vragec zlocesti"! Prokletstvo, nema muskarca koji ce me u toj srazmeri voleti... :)

devojcica

pre 12 godina

obozavam da igram igrice sa svojim deckom :))) (u poslednje vreme i bez njega, navlakusa je strahotna...)

ono za sminku je vrlo tacno. komentar koji se odnosio na to da muskarci i te kako primecuju sminku najverovatnije vazi za one situacije kada ju je prosto nemoguce ne primetiti zbog kolicine koju devojka stavi :)) ali, da-prirodno all the way!

ne kapiram jedino ovu ujdurmu oko piva. ok, u clanku se spominje potezanje iz flase, to nije uvek seksi i privlacno, slazem se. s druge strane, kao da je imperativ da ova situacija (devojka koja pije pivo) uvek mora biti nepozeljna? brate, pa postoje i case valjda, u cemu je problem? normalno je da neces potezati iz flase ako je neka "finija" situacija u pitanju...iskreno, volim da popijem pivo, volim i drugi alkohol, ali nikada sebi necu dozvoliti da se naroljam toliko da ne znam za sebe. meni samoj to nije lepo ni prijatno, a ni za gledanje sa strane naravno. sreca pa imam organizam koji me fino diskretno alarmira kad je dosta i uvek ga slusam :)

andjeo/djavo osobine su takodje manje-vise ok (sa naglaskom na "vise", perhaps). ako si non stop sa andjelom...diskutabilno je, ako si non stop sa djavolom...begaj glavom bRez obzira...

samouverenost i svest o sebi je takodje nesto sto ume nevidjeno da pali, a da se ne govori o tome koliko sama devojka koja ima te osobine zraci...oko stikala se vec valja pomuciti, ogroman je broj devojaka u visokim stiklama koje izgledaju kao karikature.

zabrinuta

pre 12 godina

Prosto ne znam kako bih zivela bez ovih 'saveta'... Hvala B92 sto nas bombarduje ovim korisnim egzistenciajnim musko-zenskim 'istinama'--valjda su se i oni ukljucili u kampanju protiv bele kuge... Mene jedino brinu narastiji ciji ce se roitelji rukovoditi 'istinama' koje ovakvi prilozi plasiraju!

Andrija

pre 12 godina

"Oko piva i žena koje ga piju uvek postoje brojne rasprave, koje često završavaju tvrdnjom da dame ne bi smele piti pivo, jer "to nije ženstveno". Svaki pravi muškarac će to opovrgnuti.

Retko je nešto tako seksi kao lepa devojka koju nije sramota da potegne pivo iz boce, naročito ako je sređena za izlazak. Zato devojke koje vole pivo slobodno mogu da ga piju jer muškarci vole kad vas nije briga šta drugi, uštogljeni ljudi, misle"
Zanimljivo da ja PO VAMA nisam "pravi" muskarac koji se divi zenskim osobama koje piju pivce... Meni smeta da ona pije i tacka. Nisam znao da je to merilo da li sam pravi muskarac i ustigljen... dokle cete generalizovati,

Micko

pre 12 godina

A mozda vole i da zena visi sa lustera za njih, ali onako, jedno 85%,a 15 % da se lagano, ali ne previse lagano, oslanja o plafon?!?
(pobesnela pufna, 16. jul 2011 18:59)

Pufnice, mozda tebi ovi "uslovi" deluju previse komplikovani ali kada bi pisali o uslovima za muskarce morali bi da naprave serijal tekstova, u tomovima! :)

Bucko razmisljam

pre 12 godina

Šta muškarci stvarno vole kod žena?

A ko je uopste tvrdio da muškarci stvarno nesto vole kod žena ?
Pa svi bar znamo da su žene samo "nuzno zlo" i da niko ne pravi "veselje" kad mu se rodi žensko dete upravo zato sto svi znaju da ce se jednog dana kad odraste pretvoriti u "Aždaju" :)

BPK

pre 12 godina

"Retko je nešto tako seksi kao lepa devojka koju nije sramota da potegne pivo iz boce, naročito ako je sređena za izlazak" - lupi autor i ostade ziv.

Kakva glupost!

Toliko o damama

pre 12 godina

Znaci ne mora da zatakne perusku u **** i da leti dok balansira na stiklama, pije pivo i maznim glasom pita sta bi "voljeni" jos imao da pozeli? Ohrabrujuce!

breki

pre 12 godina

Da da, i jos par stvarcica, da zna dobro da kuva i pegla, da uvek hoce kad se meni prohte, da me sa posla doceka nasmejana sa lepim temama i da joj mama zivi recimo negde u Avganistanu.
Eh da ovo sa pivom moze ali samo kad gledam fudbal i jos samo kad izlazim sa drustvom da me umesto pitanja lepo isprati i pozeli lep provod.

p.s. lol

dosta-bre-vise

pre 12 godina

Sta god da volimo, to ste sto ste i nikakav clanak u novinama ili magazinu vas nece izmeniti.

Ako se nekome dopadate, dopadate mu se, ako ne, onda ne.

Kako vas samo ne mrzi po vasceli dan?

@Princ

pre 12 godina

Ni ja to ne volim... U redu je popiti jedno pivo sa drustvom, ali zalosno je to, sto u sred bela dana, mladje devojke cirkaju po parkicima.

Bladegodess

pre 12 godina

Misle da zele to, a kada dobiju ono sto su navodno trazili onda pocinje kukanje o tome kako smo suvise zahtevne. I onda posle sledi zakljucak, kako zene ne znaju sta zele!

žena naših snova

pre 12 godina

akciju.i da ode kući posle toga.i da dodje opet 5 minuta pre sledece akcije,i ode odmah nakon toga opet kući,i tako u krug:)

dragan

pre 12 godina

Ja volim pre svega cistocu njene koze,njenu umiljatost ,pozitivnost depresivne devojke kada postanu zene zagorcavaju zivot celoj porodici i cesto jure druge muskarce nebi li se razvedrile.Zenski anus govori bar po meni mnogo vise o samoj zeni nego ijadna svetska literatura.Pivo nije pice za zene kada su u drustvu muskaraca ,jos treba da uznu da podriguju zajedno sa njima.

Nikola

pre 12 godina

Ovo za pivo je glupost,ko to voli da vidi da cura pije pivo.Nekom manje ili vise smeta,ali daleko od toga da voli.Nema nista gore nego kad vidis curu da se ubije od alkohola.

Ja

pre 12 godina

Moja žena i ja skoro svakog vikenda idemo u lov. U početku sam se plašio kako će prihvatiti tu moju naviku, ali sada sam oduševljen. Ona čak sama i odere zeca ili očerupa fazana, pa posle imamo lep ručak, a od krzna pravimo sebi odeću ;)

Dale

pre 12 godina

"Oko piva i žena koje ga piju uvek postoje brojne rasprave, koje često završavaju tvrdnjom da dame ne bi smele piti pivo, jer "to nije ženstveno". Svaki pravi muškarac će to opovrgnuti. "

Kako da ne , nista lepse nego kada u tami kluba primetite devojku kako iz flase poteze pivo , jos da pri tome ima i pripaljen cigar. Super devojka za zaobici!

prosecan muskarac

pre 12 godina

Obicno mi se ne dopadaju tekstovi na B92 pod ovom rubrikom, ali ovaj je poprilicno istinit. Sve navedeno cenim kod cura izuzev dela sa visokim potpeticama.

nn

pre 12 godina

Biti dama nije mala stvar, to se nasledjuje, uci, vezba, tako vas odgajaju i vaspitavaju, to je stvar unutrasnjeg duha..
Malo je pravih dama danas..
A kad smo nas dvoje u pitanju, onda volim biti Samanta:)

vladimir

pre 12 godina

Potvrdjujem ovo za sminku, lepo je videti nasminkanu devojku al kad treba da se ljubimo ne prija mi kad pocnem da jedem karmin... :)

maja x

pre 12 godina

sve drugo ajd i nekako da kazem "moze biti". ali poslednje, vezano za pivo, misle samo pravi frajeri, a njih je tako malo! vise je onih koji misle sta ce drugi reci o ribi sa kojom su! bfuj..

Fanaticni klerikal-konzervativni desnicar

pre 12 godina

Volim je ako hoce da radja sto vise srpske djece,da budi mirna i slusa muza i da bude dobra domacica!
U zemlji Srbiji vrlo tesko pronaci jer se ovdje vrijednosni sustav godinama srozava,muskarci kukavice,zene kurvestije,djeca podivljala a drustvo totalno kriminalisano!

Ah da,ljepota nije vazna ,jer najkasnije sa 40 godina svaka zena se pretvara u gabora a to moras sa njom jos zivjeti minimum 30 godina,budimo iskreni...

ana

pre 12 godina

Ja ponekad popijem pivo, Sta ja kao zena to nesmem a ,,muskarcinama Balkancima,, je sve dozvoljeno. Citiracu velikog Duska Radovica ,,zene budite zene puna 24 casa, jer se ne zna kad vam muz postane muskarac,,Muski balkanski ego, svet se menja cak i u Srbiji, a pivo cu da pijem kad pozelim. Moj stomak je manji od vaseg 100 posto, Vi mozete hladnu pivcugu, a mi ne, Nece vise moci.

mile

pre 12 godina

sta najvise volim kod devojaka, da je cista i da lepo mirise (nema nista sladje da legnete u krevet sa devojsom a ona mirise na ljubicice a ja obozavam ljubicice). takodje mnogo volim kosu da diram, da je uvijam. po meni devojka nema potrebe da se nesto mnogo sminka,svaka devojka je lepsa bez sminke. za grudi i zadnjicu da ne spominjem, svaki normalan covek to obozava, ovo su jedne od najsladjih stvari.

hanzo hasashi

pre 12 godina

Ovo za PlayStation 3 (PS3) je potpuno tačno! Obožavam kada me žensko "zlostavlja" u Mortal Kombatu. :-)
Ozbiljno, zaista ima nečeg kul kada se devojka spusti na "moj nivo" i kada pristane da odigra koju partiju fudbala, auto trka ili neke "fajterske" igrice. Super je i za opuštenu zezanciju i za upoznavanje.

Mario Bros

pre 12 godina

Kada navedene osobine zamišljam na ženama vidim da ni jedna osobina sama po sebi nije dovoljna, jer na jednoj zamišljenoj stoji dobro dok kod druge žene nema pozitivnog efekta.

Crvena linija ispod koje ne treba ići po meni je okupana, mirišljava, očešljana, dugokosa vitka devojka, koja se smeje i koja se super snalazi u socijalnim situacijama. Bitno je da ima samopouzdanja i vere u sebe, bez obzira na sve ostalo, tj da li je realno u pravu, ali mora da veruje da jeste, a ne da nema stav ili samo ćuti.

Ostalo je ostalo, ovo je glavno i nešto što svaka može da postigne ako želi, malim radom na sebi. Da uzme sapun, šampon, dezodorans, češalj, prilagodi količinu unete hrane, da se opusti i uživa i voli samu sebe.

A sad ostalo može ali ne MORA nužno, jer ljudi su raznog životnog puta, kulture, obrazovanja, bogatstva.. Sve pride je super ali se dosta da zanemariti ako postoji ljubav.

doc

pre 12 godina

Mene licno fascinira devojka koja me iznenadi time sto me odvede u neki njen omiljeni restoran na dorucak, posto sam ja taj koji uvek placa za sve.
Kao sto vecina zena voli da vidi muskarca koji zna da se nosi I da je inteligentan, tako I mi muskarci volimo da bacimo pogled ka zenama koje znaju da se nose kao dame. Normalno toplina osmeha i koliko dugo mogu da odrze razgovor sa nekom osobom imaju znacajnu ulogu.

pobesnela pufna

pre 12 godina

A mozda vole i da zena visi sa lustera za njih, ali onako, jedno 85%,a 15 % da se lagano, ali ne previse lagano, oslanja o plafon?!?

neka se autor dogovori sam sa sobom

pre 12 godina

počinjete sa "da bude dama u društvu", a završavate sa "da potegne pivo iz boce", i "da joj nije važno šta drugi misle"

neka se autor dogovori sam sa sobom

pre 12 godina

počinjete sa "da bude dama u društvu", a završavate sa "da potegne pivo iz boce", i "da joj nije važno šta drugi misle"

pobesnela pufna

pre 12 godina

A mozda vole i da zena visi sa lustera za njih, ali onako, jedno 85%,a 15 % da se lagano, ali ne previse lagano, oslanja o plafon?!?

BPK

pre 12 godina

"Retko je nešto tako seksi kao lepa devojka koju nije sramota da potegne pivo iz boce, naročito ako je sređena za izlazak" - lupi autor i ostade ziv.

Kakva glupost!

ana

pre 12 godina

Ja ponekad popijem pivo, Sta ja kao zena to nesmem a ,,muskarcinama Balkancima,, je sve dozvoljeno. Citiracu velikog Duska Radovica ,,zene budite zene puna 24 casa, jer se ne zna kad vam muz postane muskarac,,Muski balkanski ego, svet se menja cak i u Srbiji, a pivo cu da pijem kad pozelim. Moj stomak je manji od vaseg 100 posto, Vi mozete hladnu pivcugu, a mi ne, Nece vise moci.

Ja

pre 12 godina

Moja žena i ja skoro svakog vikenda idemo u lov. U početku sam se plašio kako će prihvatiti tu moju naviku, ali sada sam oduševljen. Ona čak sama i odere zeca ili očerupa fazana, pa posle imamo lep ručak, a od krzna pravimo sebi odeću ;)

zabrinuta

pre 12 godina

Prosto ne znam kako bih zivela bez ovih 'saveta'... Hvala B92 sto nas bombarduje ovim korisnim egzistenciajnim musko-zenskim 'istinama'--valjda su se i oni ukljucili u kampanju protiv bele kuge... Mene jedino brinu narastiji ciji ce se roitelji rukovoditi 'istinama' koje ovakvi prilozi plasiraju!

dosta-bre-vise

pre 12 godina

Sta god da volimo, to ste sto ste i nikakav clanak u novinama ili magazinu vas nece izmeniti.

Ako se nekome dopadate, dopadate mu se, ako ne, onda ne.

Kako vas samo ne mrzi po vasceli dan?

Toliko o damama

pre 12 godina

Znaci ne mora da zatakne perusku u **** i da leti dok balansira na stiklama, pije pivo i maznim glasom pita sta bi "voljeni" jos imao da pozeli? Ohrabrujuce!

mile

pre 12 godina

sta najvise volim kod devojaka, da je cista i da lepo mirise (nema nista sladje da legnete u krevet sa devojsom a ona mirise na ljubicice a ja obozavam ljubicice). takodje mnogo volim kosu da diram, da je uvijam. po meni devojka nema potrebe da se nesto mnogo sminka,svaka devojka je lepsa bez sminke. za grudi i zadnjicu da ne spominjem, svaki normalan covek to obozava, ovo su jedne od najsladjih stvari.

vladimir

pre 12 godina

Potvrdjujem ovo za sminku, lepo je videti nasminkanu devojku al kad treba da se ljubimo ne prija mi kad pocnem da jedem karmin... :)

Dale

pre 12 godina

"Oko piva i žena koje ga piju uvek postoje brojne rasprave, koje često završavaju tvrdnjom da dame ne bi smele piti pivo, jer "to nije ženstveno". Svaki pravi muškarac će to opovrgnuti. "

Kako da ne , nista lepse nego kada u tami kluba primetite devojku kako iz flase poteze pivo , jos da pri tome ima i pripaljen cigar. Super devojka za zaobici!

breki

pre 12 godina

Da da, i jos par stvarcica, da zna dobro da kuva i pegla, da uvek hoce kad se meni prohte, da me sa posla doceka nasmejana sa lepim temama i da joj mama zivi recimo negde u Avganistanu.
Eh da ovo sa pivom moze ali samo kad gledam fudbal i jos samo kad izlazim sa drustvom da me umesto pitanja lepo isprati i pozeli lep provod.

p.s. lol

hanzo hasashi

pre 12 godina

Ovo za PlayStation 3 (PS3) je potpuno tačno! Obožavam kada me žensko "zlostavlja" u Mortal Kombatu. :-)
Ozbiljno, zaista ima nečeg kul kada se devojka spusti na "moj nivo" i kada pristane da odigra koju partiju fudbala, auto trka ili neke "fajterske" igrice. Super je i za opuštenu zezanciju i za upoznavanje.

doc

pre 12 godina

Mene licno fascinira devojka koja me iznenadi time sto me odvede u neki njen omiljeni restoran na dorucak, posto sam ja taj koji uvek placa za sve.
Kao sto vecina zena voli da vidi muskarca koji zna da se nosi I da je inteligentan, tako I mi muskarci volimo da bacimo pogled ka zenama koje znaju da se nose kao dame. Normalno toplina osmeha i koliko dugo mogu da odrze razgovor sa nekom osobom imaju znacajnu ulogu.

maja x

pre 12 godina

sve drugo ajd i nekako da kazem "moze biti". ali poslednje, vezano za pivo, misle samo pravi frajeri, a njih je tako malo! vise je onih koji misle sta ce drugi reci o ribi sa kojom su! bfuj..

Micko

pre 12 godina

A mozda vole i da zena visi sa lustera za njih, ali onako, jedno 85%,a 15 % da se lagano, ali ne previse lagano, oslanja o plafon?!?
(pobesnela pufna, 16. jul 2011 18:59)

Pufnice, mozda tebi ovi "uslovi" deluju previse komplikovani ali kada bi pisali o uslovima za muskarce morali bi da naprave serijal tekstova, u tomovima! :)

Andrija

pre 12 godina

"Oko piva i žena koje ga piju uvek postoje brojne rasprave, koje često završavaju tvrdnjom da dame ne bi smele piti pivo, jer "to nije ženstveno". Svaki pravi muškarac će to opovrgnuti.

Retko je nešto tako seksi kao lepa devojka koju nije sramota da potegne pivo iz boce, naročito ako je sređena za izlazak. Zato devojke koje vole pivo slobodno mogu da ga piju jer muškarci vole kad vas nije briga šta drugi, uštogljeni ljudi, misle"
Zanimljivo da ja PO VAMA nisam "pravi" muskarac koji se divi zenskim osobama koje piju pivce... Meni smeta da ona pije i tacka. Nisam znao da je to merilo da li sam pravi muskarac i ustigljen... dokle cete generalizovati,

nn

pre 12 godina

Biti dama nije mala stvar, to se nasledjuje, uci, vezba, tako vas odgajaju i vaspitavaju, to je stvar unutrasnjeg duha..
Malo je pravih dama danas..
A kad smo nas dvoje u pitanju, onda volim biti Samanta:)

Bladegodess

pre 12 godina

Misle da zele to, a kada dobiju ono sto su navodno trazili onda pocinje kukanje o tome kako smo suvise zahtevne. I onda posle sledi zakljucak, kako zene ne znaju sta zele!

pobesnela pufna

pre 12 godina

Pufnice, mozda tebi ovi "uslovi" deluju previse komplikovani ali kada bi pisali o uslovima za muskarce morali bi da naprave serijal tekstova, u tomovima! :)
(Micko, 17. jul 2011 11:40)
Ma , nisu meni uslovi ko uslovi "komplikovani", nego me brine sto onaj uslov iz clanka zvani"70% andjeo, 30 % djavo" nikako ne ispunjavam! Sprovedoh kratko istrazivanje i nazalost, za moj slucaj dodjoh do odnosa "73.5 % andjeo,26.5% vragec zlocesti"! Prokletstvo, nema muskarca koji ce me u toj srazmeri voleti... :)

Nikola

pre 12 godina

Ovo za pivo je glupost,ko to voli da vidi da cura pije pivo.Nekom manje ili vise smeta,ali daleko od toga da voli.Nema nista gore nego kad vidis curu da se ubije od alkohola.

devojcica

pre 12 godina

obozavam da igram igrice sa svojim deckom :))) (u poslednje vreme i bez njega, navlakusa je strahotna...)

ono za sminku je vrlo tacno. komentar koji se odnosio na to da muskarci i te kako primecuju sminku najverovatnije vazi za one situacije kada ju je prosto nemoguce ne primetiti zbog kolicine koju devojka stavi :)) ali, da-prirodno all the way!

ne kapiram jedino ovu ujdurmu oko piva. ok, u clanku se spominje potezanje iz flase, to nije uvek seksi i privlacno, slazem se. s druge strane, kao da je imperativ da ova situacija (devojka koja pije pivo) uvek mora biti nepozeljna? brate, pa postoje i case valjda, u cemu je problem? normalno je da neces potezati iz flase ako je neka "finija" situacija u pitanju...iskreno, volim da popijem pivo, volim i drugi alkohol, ali nikada sebi necu dozvoliti da se naroljam toliko da ne znam za sebe. meni samoj to nije lepo ni prijatno, a ni za gledanje sa strane naravno. sreca pa imam organizam koji me fino diskretno alarmira kad je dosta i uvek ga slusam :)

andjeo/djavo osobine su takodje manje-vise ok (sa naglaskom na "vise", perhaps). ako si non stop sa andjelom...diskutabilno je, ako si non stop sa djavolom...begaj glavom bRez obzira...

samouverenost i svest o sebi je takodje nesto sto ume nevidjeno da pali, a da se ne govori o tome koliko sama devojka koja ima te osobine zraci...oko stikala se vec valja pomuciti, ogroman je broj devojaka u visokim stiklama koje izgledaju kao karikature.

@Princ

pre 12 godina

Ni ja to ne volim... U redu je popiti jedno pivo sa drustvom, ali zalosno je to, sto u sred bela dana, mladje devojke cirkaju po parkicima.

prosecan muskarac

pre 12 godina

Obicno mi se ne dopadaju tekstovi na B92 pod ovom rubrikom, ali ovaj je poprilicno istinit. Sve navedeno cenim kod cura izuzev dela sa visokim potpeticama.

Mario Bros

pre 12 godina

Kada navedene osobine zamišljam na ženama vidim da ni jedna osobina sama po sebi nije dovoljna, jer na jednoj zamišljenoj stoji dobro dok kod druge žene nema pozitivnog efekta.

Crvena linija ispod koje ne treba ići po meni je okupana, mirišljava, očešljana, dugokosa vitka devojka, koja se smeje i koja se super snalazi u socijalnim situacijama. Bitno je da ima samopouzdanja i vere u sebe, bez obzira na sve ostalo, tj da li je realno u pravu, ali mora da veruje da jeste, a ne da nema stav ili samo ćuti.

Ostalo je ostalo, ovo je glavno i nešto što svaka može da postigne ako želi, malim radom na sebi. Da uzme sapun, šampon, dezodorans, češalj, prilagodi količinu unete hrane, da se opusti i uživa i voli samu sebe.

A sad ostalo može ali ne MORA nužno, jer ljudi su raznog životnog puta, kulture, obrazovanja, bogatstva.. Sve pride je super ali se dosta da zanemariti ako postoji ljubav.

žena naših snova

pre 12 godina

akciju.i da ode kući posle toga.i da dodje opet 5 minuta pre sledece akcije,i ode odmah nakon toga opet kući,i tako u krug:)

Fanaticni klerikal-konzervativni desnicar

pre 12 godina

Volim je ako hoce da radja sto vise srpske djece,da budi mirna i slusa muza i da bude dobra domacica!
U zemlji Srbiji vrlo tesko pronaci jer se ovdje vrijednosni sustav godinama srozava,muskarci kukavice,zene kurvestije,djeca podivljala a drustvo totalno kriminalisano!

Ah da,ljepota nije vazna ,jer najkasnije sa 40 godina svaka zena se pretvara u gabora a to moras sa njom jos zivjeti minimum 30 godina,budimo iskreni...

whitekangaroo

pre 12 godina

pre nego sma pročitao text pitao sam se ima li dela sa plaćanjem svog pića i manjom količinom šminke koju ne moraš špaklom da skidaš sa lica! sjajno!

jedino... baš i ne mora da pije pivo iz flaše!

Nikola

pre 12 godina

Nema nista lepse nego kad vidis devojku da eksira plasticu flasu od 2L.I ovo sa igrice je extra,do 7ujutru da igra PES i posle da iskida ladno pivce iz plasticnu ambalazu,ja tako vidim savrsenu devojku.

Bucko razmisljam

pre 12 godina

Šta muškarci stvarno vole kod žena?

A ko je uopste tvrdio da muškarci stvarno nesto vole kod žena ?
Pa svi bar znamo da su žene samo "nuzno zlo" i da niko ne pravi "veselje" kad mu se rodi žensko dete upravo zato sto svi znaju da ce se jednog dana kad odraste pretvoriti u "Aždaju" :)

rango

pre 12 godina

..kad je obucena onako poslovno ..ko one u bankama,znaci suknja do kolena nikako kraca gore sako a dole sexi vesh naravno halteri i charape sa shavom pozadi..i da ima graciozan hod!!!

Maja1

pre 12 godina

Ne volim bas visoke stikle,samopouzdana i snazna jesam,ne sminkam se puno,igram igrice,imam svoje hobije,dobro,pivo bas i ne volim... :D al' dobro,po ovom tekstu bih rekla da sam poprilicno dobra :D

dragan

pre 12 godina

Ja volim pre svega cistocu njene koze,njenu umiljatost ,pozitivnost depresivne devojke kada postanu zene zagorcavaju zivot celoj porodici i cesto jure druge muskarce nebi li se razvedrile.Zenski anus govori bar po meni mnogo vise o samoj zeni nego ijadna svetska literatura.Pivo nije pice za zene kada su u drustvu muskaraca ,jos treba da uznu da podriguju zajedno sa njima.

nevena

pre 12 godina

Ovo je sve toliko tacno kao i saveti iz 50- tih o tome kako "dobra zena treba sa keceljom i lepom frizurom da saceka muza kuci sa spremljenim ruckom". Dosta je bilo o tome sta muskarci vole. Ko nas pita sta mi volimo kod njih? Kada cemo vise skinuti te korsete.
Ovakvi clanci i tema uopste cine da:
1. zene izlaze gole na ulicu
2. zene su medjusobni rivaliteti
3. zene i dalje ostaju glupe u drustvu i sex objekti

ps ima izuzetaka od pravila i njima svaka cast.
ne mislim da zena ne treba da bude zenstvena, al gde je otislo dostojanstvo.

koleginica

pre 12 godina

Evo moj kolega kaže da voli žene koje ga ispod stola u restoranu istražuju stopalom, dok istovremeno grickaju svoj mali prst na levoj ruci sa pogledom koji usisava i istovremeno emituje najvišu frekvenciju seksualnog naboja... sve to uz vino, naravno. Pivo se podrazumeva na Beer festu.

Fanaticni klerikal-konzervativni desnicar

pre 12 godina

Volim je ako hoce da radja sto vise srpske djece,da budi mirna i slusa muza i da bude dobra domacica!
U zemlji Srbiji vrlo tesko pronaci jer se ovdje vrijednosni sustav godinama srozava,muskarci kukavice,zene kurvestije,djeca podivljala a drustvo totalno kriminalisano!

Ah da,ljepota nije vazna ,jer najkasnije sa 40 godina svaka zena se pretvara u gabora a to moras sa njom jos zivjeti minimum 30 godina,budimo iskreni...

Bucko razmisljam

pre 12 godina

Šta muškarci stvarno vole kod žena?

A ko je uopste tvrdio da muškarci stvarno nesto vole kod žena ?
Pa svi bar znamo da su žene samo "nuzno zlo" i da niko ne pravi "veselje" kad mu se rodi žensko dete upravo zato sto svi znaju da ce se jednog dana kad odraste pretvoriti u "Aždaju" :)

dragan

pre 12 godina

Ja volim pre svega cistocu njene koze,njenu umiljatost ,pozitivnost depresivne devojke kada postanu zene zagorcavaju zivot celoj porodici i cesto jure druge muskarce nebi li se razvedrile.Zenski anus govori bar po meni mnogo vise o samoj zeni nego ijadna svetska literatura.Pivo nije pice za zene kada su u drustvu muskaraca ,jos treba da uznu da podriguju zajedno sa njima.

pobesnela pufna

pre 12 godina

A mozda vole i da zena visi sa lustera za njih, ali onako, jedno 85%,a 15 % da se lagano, ali ne previse lagano, oslanja o plafon?!?

Andrija

pre 12 godina

"Oko piva i žena koje ga piju uvek postoje brojne rasprave, koje često završavaju tvrdnjom da dame ne bi smele piti pivo, jer "to nije ženstveno". Svaki pravi muškarac će to opovrgnuti.

Retko je nešto tako seksi kao lepa devojka koju nije sramota da potegne pivo iz boce, naročito ako je sređena za izlazak. Zato devojke koje vole pivo slobodno mogu da ga piju jer muškarci vole kad vas nije briga šta drugi, uštogljeni ljudi, misle"
Zanimljivo da ja PO VAMA nisam "pravi" muskarac koji se divi zenskim osobama koje piju pivce... Meni smeta da ona pije i tacka. Nisam znao da je to merilo da li sam pravi muskarac i ustigljen... dokle cete generalizovati,

žena naših snova

pre 12 godina

akciju.i da ode kući posle toga.i da dodje opet 5 minuta pre sledece akcije,i ode odmah nakon toga opet kući,i tako u krug:)

Ja

pre 12 godina

Moja žena i ja skoro svakog vikenda idemo u lov. U početku sam se plašio kako će prihvatiti tu moju naviku, ali sada sam oduševljen. Ona čak sama i odere zeca ili očerupa fazana, pa posle imamo lep ručak, a od krzna pravimo sebi odeću ;)

Dale

pre 12 godina

"Oko piva i žena koje ga piju uvek postoje brojne rasprave, koje često završavaju tvrdnjom da dame ne bi smele piti pivo, jer "to nije ženstveno". Svaki pravi muškarac će to opovrgnuti. "

Kako da ne , nista lepse nego kada u tami kluba primetite devojku kako iz flase poteze pivo , jos da pri tome ima i pripaljen cigar. Super devojka za zaobici!

Nikola

pre 12 godina

Ovo za pivo je glupost,ko to voli da vidi da cura pije pivo.Nekom manje ili vise smeta,ali daleko od toga da voli.Nema nista gore nego kad vidis curu da se ubije od alkohola.

breki

pre 12 godina

Da da, i jos par stvarcica, da zna dobro da kuva i pegla, da uvek hoce kad se meni prohte, da me sa posla doceka nasmejana sa lepim temama i da joj mama zivi recimo negde u Avganistanu.
Eh da ovo sa pivom moze ali samo kad gledam fudbal i jos samo kad izlazim sa drustvom da me umesto pitanja lepo isprati i pozeli lep provod.

p.s. lol

neka se autor dogovori sam sa sobom

pre 12 godina

počinjete sa "da bude dama u društvu", a završavate sa "da potegne pivo iz boce", i "da joj nije važno šta drugi misle"

BPK

pre 12 godina

"Retko je nešto tako seksi kao lepa devojka koju nije sramota da potegne pivo iz boce, naročito ako je sređena za izlazak" - lupi autor i ostade ziv.

Kakva glupost!

@Princ

pre 12 godina

Ni ja to ne volim... U redu je popiti jedno pivo sa drustvom, ali zalosno je to, sto u sred bela dana, mladje devojke cirkaju po parkicima.

Mario Bros

pre 12 godina

Kada navedene osobine zamišljam na ženama vidim da ni jedna osobina sama po sebi nije dovoljna, jer na jednoj zamišljenoj stoji dobro dok kod druge žene nema pozitivnog efekta.

Crvena linija ispod koje ne treba ići po meni je okupana, mirišljava, očešljana, dugokosa vitka devojka, koja se smeje i koja se super snalazi u socijalnim situacijama. Bitno je da ima samopouzdanja i vere u sebe, bez obzira na sve ostalo, tj da li je realno u pravu, ali mora da veruje da jeste, a ne da nema stav ili samo ćuti.

Ostalo je ostalo, ovo je glavno i nešto što svaka može da postigne ako želi, malim radom na sebi. Da uzme sapun, šampon, dezodorans, češalj, prilagodi količinu unete hrane, da se opusti i uživa i voli samu sebe.

A sad ostalo može ali ne MORA nužno, jer ljudi su raznog životnog puta, kulture, obrazovanja, bogatstva.. Sve pride je super ali se dosta da zanemariti ako postoji ljubav.

koleginica

pre 12 godina

Evo moj kolega kaže da voli žene koje ga ispod stola u restoranu istražuju stopalom, dok istovremeno grickaju svoj mali prst na levoj ruci sa pogledom koji usisava i istovremeno emituje najvišu frekvenciju seksualnog naboja... sve to uz vino, naravno. Pivo se podrazumeva na Beer festu.

Nikola

pre 12 godina

Nema nista lepse nego kad vidis devojku da eksira plasticu flasu od 2L.I ovo sa igrice je extra,do 7ujutru da igra PES i posle da iskida ladno pivce iz plasticnu ambalazu,ja tako vidim savrsenu devojku.

ana

pre 12 godina

Ja ponekad popijem pivo, Sta ja kao zena to nesmem a ,,muskarcinama Balkancima,, je sve dozvoljeno. Citiracu velikog Duska Radovica ,,zene budite zene puna 24 casa, jer se ne zna kad vam muz postane muskarac,,Muski balkanski ego, svet se menja cak i u Srbiji, a pivo cu da pijem kad pozelim. Moj stomak je manji od vaseg 100 posto, Vi mozete hladnu pivcugu, a mi ne, Nece vise moci.

nevena

pre 12 godina

Ovo je sve toliko tacno kao i saveti iz 50- tih o tome kako "dobra zena treba sa keceljom i lepom frizurom da saceka muza kuci sa spremljenim ruckom". Dosta je bilo o tome sta muskarci vole. Ko nas pita sta mi volimo kod njih? Kada cemo vise skinuti te korsete.
Ovakvi clanci i tema uopste cine da:
1. zene izlaze gole na ulicu
2. zene su medjusobni rivaliteti
3. zene i dalje ostaju glupe u drustvu i sex objekti

ps ima izuzetaka od pravila i njima svaka cast.
ne mislim da zena ne treba da bude zenstvena, al gde je otislo dostojanstvo.

devojcica

pre 12 godina

obozavam da igram igrice sa svojim deckom :))) (u poslednje vreme i bez njega, navlakusa je strahotna...)

ono za sminku je vrlo tacno. komentar koji se odnosio na to da muskarci i te kako primecuju sminku najverovatnije vazi za one situacije kada ju je prosto nemoguce ne primetiti zbog kolicine koju devojka stavi :)) ali, da-prirodno all the way!

ne kapiram jedino ovu ujdurmu oko piva. ok, u clanku se spominje potezanje iz flase, to nije uvek seksi i privlacno, slazem se. s druge strane, kao da je imperativ da ova situacija (devojka koja pije pivo) uvek mora biti nepozeljna? brate, pa postoje i case valjda, u cemu je problem? normalno je da neces potezati iz flase ako je neka "finija" situacija u pitanju...iskreno, volim da popijem pivo, volim i drugi alkohol, ali nikada sebi necu dozvoliti da se naroljam toliko da ne znam za sebe. meni samoj to nije lepo ni prijatno, a ni za gledanje sa strane naravno. sreca pa imam organizam koji me fino diskretno alarmira kad je dosta i uvek ga slusam :)

andjeo/djavo osobine su takodje manje-vise ok (sa naglaskom na "vise", perhaps). ako si non stop sa andjelom...diskutabilno je, ako si non stop sa djavolom...begaj glavom bRez obzira...

samouverenost i svest o sebi je takodje nesto sto ume nevidjeno da pali, a da se ne govori o tome koliko sama devojka koja ima te osobine zraci...oko stikala se vec valja pomuciti, ogroman je broj devojaka u visokim stiklama koje izgledaju kao karikature.

maja x

pre 12 godina

sve drugo ajd i nekako da kazem "moze biti". ali poslednje, vezano za pivo, misle samo pravi frajeri, a njih je tako malo! vise je onih koji misle sta ce drugi reci o ribi sa kojom su! bfuj..

Bladegodess

pre 12 godina

Misle da zele to, a kada dobiju ono sto su navodno trazili onda pocinje kukanje o tome kako smo suvise zahtevne. I onda posle sledi zakljucak, kako zene ne znaju sta zele!

mile

pre 12 godina

sta najvise volim kod devojaka, da je cista i da lepo mirise (nema nista sladje da legnete u krevet sa devojsom a ona mirise na ljubicice a ja obozavam ljubicice). takodje mnogo volim kosu da diram, da je uvijam. po meni devojka nema potrebe da se nesto mnogo sminka,svaka devojka je lepsa bez sminke. za grudi i zadnjicu da ne spominjem, svaki normalan covek to obozava, ovo su jedne od najsladjih stvari.

whitekangaroo

pre 12 godina

pre nego sma pročitao text pitao sam se ima li dela sa plaćanjem svog pića i manjom količinom šminke koju ne moraš špaklom da skidaš sa lica! sjajno!

jedino... baš i ne mora da pije pivo iz flaše!

Micko

pre 12 godina

A mozda vole i da zena visi sa lustera za njih, ali onako, jedno 85%,a 15 % da se lagano, ali ne previse lagano, oslanja o plafon?!?
(pobesnela pufna, 16. jul 2011 18:59)

Pufnice, mozda tebi ovi "uslovi" deluju previse komplikovani ali kada bi pisali o uslovima za muskarce morali bi da naprave serijal tekstova, u tomovima! :)

zabrinuta

pre 12 godina

Prosto ne znam kako bih zivela bez ovih 'saveta'... Hvala B92 sto nas bombarduje ovim korisnim egzistenciajnim musko-zenskim 'istinama'--valjda su se i oni ukljucili u kampanju protiv bele kuge... Mene jedino brinu narastiji ciji ce se roitelji rukovoditi 'istinama' koje ovakvi prilozi plasiraju!

hanzo hasashi

pre 12 godina

Ovo za PlayStation 3 (PS3) je potpuno tačno! Obožavam kada me žensko "zlostavlja" u Mortal Kombatu. :-)
Ozbiljno, zaista ima nečeg kul kada se devojka spusti na "moj nivo" i kada pristane da odigra koju partiju fudbala, auto trka ili neke "fajterske" igrice. Super je i za opuštenu zezanciju i za upoznavanje.

prosecan muskarac

pre 12 godina

Obicno mi se ne dopadaju tekstovi na B92 pod ovom rubrikom, ali ovaj je poprilicno istinit. Sve navedeno cenim kod cura izuzev dela sa visokim potpeticama.

rango

pre 12 godina

..kad je obucena onako poslovno ..ko one u bankama,znaci suknja do kolena nikako kraca gore sako a dole sexi vesh naravno halteri i charape sa shavom pozadi..i da ima graciozan hod!!!

nn

pre 12 godina

Biti dama nije mala stvar, to se nasledjuje, uci, vezba, tako vas odgajaju i vaspitavaju, to je stvar unutrasnjeg duha..
Malo je pravih dama danas..
A kad smo nas dvoje u pitanju, onda volim biti Samanta:)

Toliko o damama

pre 12 godina

Znaci ne mora da zatakne perusku u **** i da leti dok balansira na stiklama, pije pivo i maznim glasom pita sta bi "voljeni" jos imao da pozeli? Ohrabrujuce!

doc

pre 12 godina

Mene licno fascinira devojka koja me iznenadi time sto me odvede u neki njen omiljeni restoran na dorucak, posto sam ja taj koji uvek placa za sve.
Kao sto vecina zena voli da vidi muskarca koji zna da se nosi I da je inteligentan, tako I mi muskarci volimo da bacimo pogled ka zenama koje znaju da se nose kao dame. Normalno toplina osmeha i koliko dugo mogu da odrze razgovor sa nekom osobom imaju znacajnu ulogu.

pobesnela pufna

pre 12 godina

Pufnice, mozda tebi ovi "uslovi" deluju previse komplikovani ali kada bi pisali o uslovima za muskarce morali bi da naprave serijal tekstova, u tomovima! :)
(Micko, 17. jul 2011 11:40)
Ma , nisu meni uslovi ko uslovi "komplikovani", nego me brine sto onaj uslov iz clanka zvani"70% andjeo, 30 % djavo" nikako ne ispunjavam! Sprovedoh kratko istrazivanje i nazalost, za moj slucaj dodjoh do odnosa "73.5 % andjeo,26.5% vragec zlocesti"! Prokletstvo, nema muskarca koji ce me u toj srazmeri voleti... :)

Maja1

pre 12 godina

Ne volim bas visoke stikle,samopouzdana i snazna jesam,ne sminkam se puno,igram igrice,imam svoje hobije,dobro,pivo bas i ne volim... :D al' dobro,po ovom tekstu bih rekla da sam poprilicno dobra :D

vladimir

pre 12 godina

Potvrdjujem ovo za sminku, lepo je videti nasminkanu devojku al kad treba da se ljubimo ne prija mi kad pocnem da jedem karmin... :)

dosta-bre-vise

pre 12 godina

Sta god da volimo, to ste sto ste i nikakav clanak u novinama ili magazinu vas nece izmeniti.

Ako se nekome dopadate, dopadate mu se, ako ne, onda ne.

Kako vas samo ne mrzi po vasceli dan?