- Komentari -

Koji su najsrećniji meseci za rođenje?

Osobe rođene tokom leta ili proleća znatno su otvorenije, vedrije i otpornije na stres, za razliku od onih koje su rođene tokom hladnijih meseci.

Pošaljite komentar
 1. izuzetno debilan tekst,koliko je sve preduslova potrebno da bi covek bio stvarno sretan mogle bi se napisati stranice.
  (reptil, 1. septembar 2010 13:46)

  # Link komentara

 2. Ovo istrazivanje je cista glupost.
  Rodjena sam jula i mogu reci da ovaj tekst nema veze sa zivotom.Ne mogu reci da sam srecnija i raspolozenija od drugih ljudi.Sve zavisi od coveka,od sklopa licnosti,od iskustva.Licno mi se najveci lomovi u zivotu desavaju tokom letnjih meseci.Bucu srecna ako budem otvorena ka okolini,imam pozitivan stav prema zivotu i ljudima.Svako ima svoju sudbinu-zato ljudi budite pozitinvni bez obzira u kom ste mesecu rodjeni!
  (Pegaz, 1. septembar 2010 10:45)

  # Link komentara

 3. Ovaj NAUČNI članak možete pronaći na sledećoj adresi: [link]
  Robjavljen je u respektabilnom časopisu koji ne bi objavio tek bilo kakvo smeće. Kvalitet rane interakcije sa roditeljima ima značajan uticaj na kasniji razvoj (konsultovati teoriju afektivnog vezivanja, a napomenuću i to da je rana interakcija kamen temeljac svih psihodimanskih teorija). Dodato, takođe je činjenica da količina svetlosti kojoj smo izloženi utiče na metabolizam određenih hormona koji su povezani sa raspoloženjem. Otuda toliko depresije u Skandinaviji, i pojava svetlosnih terapija. Dakle, mesec u kome smo rođeni sigurno neće predisponirati ''(ne)srećan život'', šta god ta sintagma značila, ali može biti da ima neki mali, ali nauka je pokazala, statistički značajan uticaj. Na kraju, životni tok je usmeravan bezbrojnim faktorima, a ovo može biti jedan od njih, tako da nema potrebe za diskreditovanjem ovih nalaza samo zato što ste rođeni u zimskom mesecu ;) I ovo ne pišem jer sam julsko dete ;)
  (Vunt, 1. septembar 2010 09:56)

  # Link komentara

 4. Ne kontam zasto na nekim temama potpuno iskljucujete opcije (ne)preporucivanja. Ovaj car @hanz iz prvog komentara bi dobio hiljadu preporuka, haha "celavost cuva fen" kakav car... Sto se tice istrazivanja - naravno totalna glupost.
  (Alex HK, 1. septembar 2010 01:46)

  # Link komentara

 5. Ovako funkcionišu stvari. Skupimo se nas par ortaka, registrujemo agenciju pod imenom npr. "Centar za razvoj i proučavanje pojava", kao fol vršimo neka istraživanja, pokupimo pare od raznih donatora koji na taj način iste malo properu i na kraju publikujemo rezultate mukotrpnog rada na temu koja je slična tekstu "Koji su najsrećniji meseci za rođenje". Uskoro očekujte rezultate sledećih istraživanja: "Deca koja se ljuljaju manje se klackaju", "Ćelavost čuva fen", "Od pasulja do metana preko čoveka" i td.
  (hanz, 31. avgust 2010 15:05)

  # Link komentara

 6. Njaljenje ljude koje ja poznajem a ima ih dosta su upravo rodjeni period maj septembar a najvredniji novembar februar...Tako da je ovo istrazivanje cista glupost...
  (Iron Maiden, 31. avgust 2010 14:49)

  # Link komentara

 7. Ja sam rodjena 28.11 kad je najvece sivilo i mrak napolju tokom celog dana al nikad mi nije trebalo puno da bih bila srecna, sreca me uvek prati. Bice da je ovo teska glupost i da SRECA zavisi najvecim delom od pameti i inteligencije. Recept za srecu: skladnost. Ostvarivanje harmonije unutar sebe. Takodje, moj decko je rodjen 23.11 ali kad bi njega stavili u tamnicu i pustili ga posle 40 godina on bi izasao nasmejan i reko: ko vas j*be sve odreda. Tako snazan karakter jos nisam upoznala tokom svog zivota. Sumnjam i da hocu.
  (srecica, 30. avgust 2010 16:51)

  # Link komentara