Utorak, 24.01.2023.

20:45

Majk Tajson optužen za silovanje

Izvor: B92

Majk Tajson optužen za silovanje IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

79 Komentari

Sortiraj po:

Spasa

pre 1 godinu

Ma pre neki dan prijavili naslednici (dvestoto koleno) da im je Tutankamon silovao prapraprapra....prapra...prapra...prababu i da imaju nekakav dokaz uklesan u kamenu!!

Dule Popović

pre 1 godinu

Izgleda da je dotična patila od amnezije 30 god kao posledice svoje loše odluke iz davne prošlosti... ? Baš me zanima kako se dokazuje ova tvrdnja nakon 30 god ?

Istrebljivač vonjevina

pre 1 godinu

Šta će jadan brat Tajson. U zemlji gde su svi silovani i gde svi siluju, morao je i on da da svoj doprinos, da ne bude crna ovca...

Rob Sinji

pre 1 godinu

Da li je iko od vas koji brane dotičnu gledao kako izgledaju scene ispred klubova , restorana , sportskih arena kada zvezde raznih profila na vrhuncu slave tu dolaze ? Pa buvalno se žene a i pojedini muškarci tuku da priđu što bliže i privuku im pažnju. Većina ima menadžere kojima je posao da proberu par najboljih za zabavu to veče. E sad na sve to ući u kola sa Tajsonom ranih devedesetih je od prilike isto kao ući u kavez sa grizli medvedom uhvaćenim u divljini. Taj mozak u to doba nije radio više od toga . Bukvalno kao u onom vicu kada zeka , lija , vuk i meda upadnu u rupu pa meda kaže nije opasno . Ima se šta pojesti , ima se šta kresnuti a boga mi će neko i po nosu da dobije . Tajson je u to doba bio životinja za pokazivanje sa testosteronom koji mu je izlazio na uši a svet umesto da mu pomogne eksploatisao je njegov hendikep zato što mu je bilo zabavno da gleda kako ovaj mlati druge slične njemu. Ako je u ta kola ušla sa namerom da mu ispriča o sudbini tropskih šuma onda sram njega bilo što ju je silovao a nju što je bila toliko glupa. Krivično bi trebao da odgovara onaj ko je zver eksploatisao a ne sama zver.

som tojer

pre 1 godinu

sto je najgore, verovatno je tako i bilo…
ali cuj, usla u limuzinu sa razuzdanim bokserom i verovatno je ocekivala da slusaju radio, grickaju suncokret i gledaju kroz prozor lepote amerike…
zbog ovakve zenke, one koje su stvarno u problemu - imaju problem…

Zero Flyer

pre 1 godinu

Kakvi komentari,Bože dragi ,sačuvaj i urazumi ove ljude!
Zašto većina vas,uvek,traži razlog da opravda silovatelje i nasilnike i vređa žrtve?
(Napo Leon, 24. januar 2023 21:26)

А ти већ завршио истрагу и нашао да је силоватељ?

mislim upravo o tome

pre 1 godinu

Tajson je već bio u zatvoru za silovanje. Silovanje je dakle dokazano. Da li mislite da postoji silovatelj koji siluje samo jednom? To je kompulsivno ponašanje. Kako to da je osuđen samo jednom? Gde su ostale žrtve? Zašto ga više žena nije prijavilo? Šta mislite o tome?
(iva, 24. januar 2023 22:50)

Sve ste lepo napisali, ali ima samo jedan mali problem u svemu tome, koji i baca posebno svetlo na ovaj slučaj.
Problem je baš u tome što je on već osuđen za silovanje, i to u tom nekom periodu. Zašto onda ova dama nije izašla sa ovim informacijama u to vreme, kako bi pomogla da se Tajson (ukoliko je potrebno) osudi na još veću kaznu, ili na još jednu (novu) ukoliko je potrebno.
Baš kao što je malo poznato da silovatelj siluje samo jednom, tako je još manje poznato da je neki silovatelj optužen/osuđen jednom, i onda sledeći put tek nakon 30 godina. Dakle, trebao je onda biti optužen/osuđen bar još nekoliko puta u međuvremenu. Ta činjenica, kao i činjenica da ova dama zapravo traži samo novac kao kompenzaciju, sve dovodi u veliku sumnju.

Fak D Sistem

pre 1 godinu

(iva, 24. januar 2023 22:50)

Da, samo si zaboravila jedan detalj - ovu ne interesuje da se on kazni već da ona dobije pet miliončića i time je sve rečeno. Da je zaista žrtva silovanja zanimalo bi je samo da ga vidi u zatvoru, ali kod ove to nije slučaj već pet miliona leči sve te traume (kamo sreće da pravoj žrtvi silovanja bilo šta može da izleči traume).

Fak D Sistem

pre 1 godinu

(Napo Leon, 24. januar 2023 21:26)

Žrtve!? Pa što se, ako je žrtva, ne seti posle mesec, dva, godinu, nego sad posle 33 godine da je silovana kad od dokaza za to delo ostade samo i jedino njena reč? Mogla je da sačeka još malo pa da prijavi na pedesetogodišnjicu, taman za proslavu jubileja.

Buzdovan Kraljevića Marka

pre 1 godinu

Ja se sve više plašim da će neka od devojaka sa kojima sam bio da se iznenada seti da sam je silovao. A nisam nikog silovao ninašta.

Tom i ja

pre 1 godinu

Svaka da kažem budala hoće malo pažnje...i ako se to stvarno desilo,trebala je to puno ranije prijaviti,dok je bilo i previše para..sad je kasno za sve..

durmitor

pre 1 godinu

Zašto se silovanje uopšte danas smatra težim zločinom od npr. razbijene lobanje metalnom šipkom ili npr. rupture slezine nakon uboda nožem? Neko može skoro da te ubije ali to nije strašno koliko prisilni snošaj??? Više je nego jasno da bi žene da unovče onu stvar na svaki mogući način, ali nije jasno zašto su muškarci danas toliko glupi pa im to dozvoljavaju? Svakog čuda za 3 dana, i ova medijska galama će jednom proći a ovakve žene će biti predmet sprdnje za nekoliko decenija. Sada još ne, ludilo još traje...

Techa Aca

pre 1 godinu

@Dok god bude moguce podnositi ovakve prijave, pa jos i masno profitirati na njima, i dok god lazno prijavljivanje bude nekaznjivo, barem u ovakvim slucajevima, uvek ce se naci neka pohlepna zena sa idejom da na taj nacin zaradi.
(Branko, 24. januar 2023 21:49)
Ili se izreklamira da bar po nečemu i ona bude poznata.

Rale iz 6 Kaplara

pre 1 godinu

Ako se ne dokaže, kao što neće, poslao bih je na onoliko godina robije koliko je čekala da prijavi, i nju i svaku drugu koja se seti silovanja posle 20 godina, kada im zafale pare ili im karijera krene nizbrdo, pa da svaka sledeća dobro razmisli!

Ovo su najveći ološi koji zarad svoje koristi čine najveće zlo stvarnim žrtvama nasilja!
(Alba Graeca, 24. januar 2023 23:59) # Link komentara

Alba, gresite. Imala je plan dok je nije zvekn'o pa joj je trebalo 20 godina da dodje sebi.

Djoka iz NY

pre 1 godinu

Sve bih joj verovao samo kad ne bi tražila odštetu od 5 miliona dolara već zatvorsku kaznu.
Ovako se vidi da se radi o običnoj uceni, ti meni 5 milki a ja odustajem.od tužbe. A što se tiče advokatske kancelarije, oni bi prihvatili slučaj i ja da sam izjavio da me je silovao Tajson. Što bi rekli ako prođe prođe, nemaju mnogo da izgube a mogu mnogo da dobiju.

Realno

pre 1 godinu

Na sreću u Srbiji, ako prođe vremena dok žrtva silovanja ne skupi hrabrosti da prijavi, ni ne pada joj na pamet da to učini zbog prezira sredine.

Veliki brat

pre 1 godinu

Razumem šta znači silovanje, ali, čekaj, ulaziš u auto poznatog tipa koji je na lošem glasu po tome??? Da li te je neko naterao da uđeš u tu limuzinu??? Šta si očeklivala da će se desiti u limuzini???
(Lajavi krelac, 24. januar 2023 23:09)

Iako verovatno ima mnogo lažnih optužbi, na prvom mestu ti i oni koji misle kao ti morate da shvatite da silovanje može da se desi i ako se seks dogodio uz obostrnai pristanak.
Zamisli neku "damu" koja se ponadala da je smuvala nekog poznatog (i/ili čak bogatog) ili jednostavno hoće provod za jednu noć, sve krene kako treba, a onda se ispostavi da je ovaj manijak i umesto da sve krene polako uz predigru i "zagrevanje", on navali k'o sivonja na najgrublji mogući način, pa još ako ima sadističkih sklonosti u krevetu, eto recepta za silovanje i po zakonu i faktički.

Takođe, u američkom zakonu je silovanje čak i kad žena u sred seksa kaže "STOP" i jednostavno se predomisli po pitanju daljeg seksualnog odnosa, muškarac ako nastavi dalje po svom, praktično je po zakonu odgovoran za silovanje. Slično, u SAD je u većini saveznih država svaki seksualan odnos punoletne osobe sa osobom mlađom od 18 godina praktično silovanje u zakonskom smislu čak i ako je taj odnos na obostrani pristana (takozvani "statutory rape").

Dakle, nezgodna su vremena došla, žena ima pravo praktično na 5 sekundi pre nego što muškarac doživi vrhunac, da kaže "STOP" i da napusti sobu, a on može samo da negoduje i gleda.

Duško

pre 1 godinu

Ništa sporno, donesi lutko nalaz i mišljenje lekara koji te pregledao nakon silovanja, onda da mu pošteno sudimo pa da ga streljamo.

wall street

pre 1 godinu

Ja sam u Njujorku na Upper East Side-u prosao pored Madone i onako me je bas osmekala a i ja nju i onda sam prdnuo. Pobegao sam i sada se krijem po bivsoj ex Yu jer se bojim da će me sud u Njujorku traziti…

Negativni

pre 1 godinu

Aman bre dokle više!?
(Pingvin iz Nišavu, 24. januar 2023 20:53) Dokle god ima krezubih koji ponizavaju svaku zrtvu silovanja ovakvim imbecilnim komentarima.

Negativni

pre 1 godinu

obozavam.te sto posle dvadeset trideset godin shvate da su silovane, a same su dosle kod muskarca u pripitom stanju, skinule se...i sada iznenada shvatile...silovana sam...
(djordje, 24. januar 2023 20:52) Obozavas, zato sto si zenu imao samo u desnoj ruci, na nekom sajtu. Previse komplikovano za tvoje domete da shvatis koliko ponizavas zrtve silovanja, makar ovo i ne bilo istina. Lepo spavaj.

Negativni

pre 1 godinu

Mislim da bi ovim rospijama trebalo pokazati kako izgleda pravo silovanje.
(Kukatilo, 24. januar 2023 20:55) Mislim da treba to glasno da izgovoris na nekom prometnom mestu muskarcino. Mozda se zatekne neko normalan u blizini pa ti pojasni neke stvari.

wolokee

pre 1 godinu

I koje lekarske nalaze ona ima da se utvrdi silovanje?....Jel realno da sud može da proguta neku glupost staru 20 godina...pa sad ispada,ja danas spavam sa nekom devojkom...i ona sutra laganica u policijsku stanicu da me prijavi za silovanje...i mene kao bace u rupu zbog rekla kazala...pa ne ide to tako devojke,izglumiš neki histerični napad na podu stanice i misliš da si završila priču....

Alba Graeca

pre 1 godinu

Ako se ne dokaže, kao što neće, poslao bih je na onoliko godina robije koliko je čekala da prijavi, i nju i svaku drugu koja se seti silovanja posle 20 godina, kada im zafale pare ili im karijera krene nizbrdo, pa da svaka sledeća dobro razmisli!

Ovo su najveći ološi koji zarad svoje koristi čine najveće zlo stvarnim žrtvama nasilja!

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Razumem šta znači silovanje, ali, čekaj, ulaziš u auto poznatog tipa koji je na lošem glasu po tome??? Da li te je neko naterao da uđeš u tu limuzinu??? Šta si očeklivala da će se desiti u limuzini???

Slažem se sa tim da silovanje treba dobro da se kazni. Ali isto tako treba žestoka zatvorska kazna za lažnu prijavu.

Baš kao ona Amber što je optužila Depa da ju je tukao, nastala je čitava WOKE/feministička histerija na Depa i na sudu se dokazalo da je guska sve izmislila i Dep nije hteo da je tuži do kraja za svaku izmišljenu glupost, te ju je sud opalio po džepu i to dobro. E, tako treba sa svima ovima, pogotovo oni koji se posle trideset godina sete nečega što će im u potpuno poludeloj Americi doneti pare i trenutnu slavu.

iva

pre 1 godinu

Tajson je već bio u zatvoru za silovanje. Silovanje je dakle dokazano. Da li mislite da postoji silovatelj koji siluje samo jednom? To je kompulsivno ponašanje. Kako to da je osuđen samo jednom? Gde su ostale žrtve? Zašto ga više žena nije prijavilo? Šta mislite o tome?

PRSKAJ POLIVAJ!!!

pre 1 godinu

Kakvi komentari,Bože dragi ,sačuvaj i urazumi ove ljude!
Zašto većina vas,uvek,traži razlog da opravda silovatelje i nasilnike i vređa žrtve?
(Napo Leon, 24. januar 2023 21:26

Tajson je zrtva.

E to su vam one

pre 1 godinu

Laktala se s drugim belkinjama da udje u auto,ušla u auto da ima seks s crncnem bokserom(garantujem da je Tajson toliko imao seksa s belkinjama da dotičnu ne pamti), ovaj joj ispunio..želju, posle 30 godina po anglosaksonskim feminističkim zakonima, koristeći medijsku fem dominaciju danas, želi da se opari pomoću ciničnih laži.

Marko

pre 1 godinu

Ima li neka Amerikanka da nije silovana pre 30-40 godina, od strane nekog milionera?
Ima i nasih zena koje su takve, ali lazne prijave ne dodju do suda, posto nema osnova i dokaza. Poznajem jednu takvu razvedenu gospodju, setila se da je "silovana" kad joj "silovatelj" nije ispunio obecanje o zajednickom zivotu u Nemackoj.

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Tačno čim zaradiš neku ogromnu kintu, da šibneš minđušu sa kamericom, koja te snima 24h. I čuvaš to na disku. Ili da te uštroje. Sve ostalo je rizično.

Idi begaj

pre 1 godinu

Mislim da bi ovim rospijama trebalo pokazati kako izgleda pravo silovanje.
(Kukatilo, 24. januar 2023 20:55)

Jako loše, još puno više pluseva nego minusa.Različiti razlozi silovanja mogu biti ali je jasno da su svi silovatelji.
De ja živim.....

Idi begaj

pre 1 godinu

Takav zločin ne sme da zastareva i takvi divljaci moraju biti kažnjeni.
Ali, kako će ona sada to dokazati?Dva svedoka koji su bili u kolima kojima isto tako danas treba lova?
Ako je istina onda najgora kazna, ali šta ako nije i ovi se udruže da svedoče?

ls

pre 1 godinu

Kakvi komentari,Bože dragi ,sačuvaj i urazumi ove ljude!
Zašto većina vas,uvek,traži razlog da opravda silovatelje i nasilnike i vređa žrtve?
(Napo Leon, 24. januar 2023 21:26)

Da ona trazi pravdu i dozivotnu za Tajsona niko ne bi rec rekao (ili bi se nasao neki degenerik koji bi rekao, uvek se nadje), ali bi generalno svi ljudi podrzali pravdu, a ovako kada ti saopsti da bi joj 5 miliona sve boli otklonile sta onda ljudi da komentarisu na to?

Pikaso

pre 1 godinu

dosao sam ovde zbog komentara....text nema potrebe citati...verovatno se nekoj nebitnoj vratilo iznenada secanje pa se setila pre jedno 30godina da se iznenada nasla u njegovom stanu,vikendici,autu il negde vec a on je silovao dok je ona naivna i nevina spremala kolokvijum i treperela od neizvesnosti koje li ce pitanja da je zadese ujutru ranom zorom....

al eto amnezija gadna boles pa se tek sada vraca secanje na nemili dogadjaj i hitro ga opuzila za silovanje sto je osetila ko svoju obavezu kao rodjena i pravoispravna amerikanka koja se bori za mir u svetu kao i svi usa gradjani.

koja

pre 1 godinu

Већина овде мисли да 8ва жена лаже што је вероватно. Чекај 32 године су прошле, био је у затвору због тога па могла је и тада да га пријави, лакше би јој прошло. али то је Америка, као онај за Кевин Спејсија, пре 30 година га мицао пипкао и сад то пријавио па где је ту разум. Слажем се да тај злочин не треба да застари али или га пријави одмах или ћути, а не сад после 30 година.

Profesor Dušan

pre 1 godinu

ušla u kola da se uda bogato ,
ušla napaljena na mišiće da se sexa i postane slavna ,
ušla u kola da bude poštena ,.....
ma ušla da je odbaci do kuće ,.....

nadam se da će da plati odštetu Tajsonu ....

pizda im materina svima takvima !

mile76

pre 1 godinu

A kakvi to komentari? Slušaj svaki odnos koji nije odobren od obadve osobe je zločin ali da ti nakon 30 plus godina optužis nekoga za silovanje?
Ok razumem i 10 i ok je, strah, sramota ali 30 plus godina posle???



Kakvi komentari,Bože dragi ,sačuvaj i urazumi ove ljude!
Zašto većina vas,uvek,traži razlog da opravda silovatelje i nasilnike i vređa žrtve?
(Napo Leon, 24. januar 2023 21:26

Branko

pre 1 godinu

Dok god bude moguce podnositi ovakve prijave, pa jos i masno profitirati na njima, i dok god lazno prijavljivanje bude nekaznjivo, barem u ovakvim slucajevima, uvek ce se naci neka pohlepna zena sa idejom da na taj nacin zaradi.

Napo Leon

pre 1 godinu

Kakvi komentari,Bože dragi ,sačuvaj i urazumi ove ljude!
Zašto većina vas,uvek,traži razlog da opravda silovatelje i nasilnike i vređa žrtve?

Deda

pre 1 godinu

Jos malo pa pre 40 godina. Trenutni sistem je takav da svaki uspesan covek koji zasmeta moze biti optuzen za silovanje, bez ikakvih dokaza. Zamislite da vas malo malo neko optuzuje za ubistvo koje niste pocinili. Ako postoji pravda i pravo na ovom svetu, svaka optuzba za silovanje, ubistvo itd. koja se ispostavi da je lazna trebalo bi da bude sankcionisana dugogodisnjom robijom.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Jedna žena je optužila bivšeg bokserskog šampiona u teškoj kategoriji Majka Tajsona da ju je silovao početkom 1990-ih u tužbi podnetoj u Njujorku ovog meseca.




Šta je radila u predhodnih 33 godina kada se sad setila?

djordje

pre 1 godinu

obozavam.te sto posle dvadeset trideset godin shvate da su silovane, a same su dosle kod muskarca u pripitom stanju, skinule se...i sada iznenada shvatile...silovana sam...

djordje

pre 1 godinu

obozavam.te sto posle dvadeset trideset godin shvate da su silovane, a same su dosle kod muskarca u pripitom stanju, skinule se...i sada iznenada shvatile...silovana sam...

Deda

pre 1 godinu

Jos malo pa pre 40 godina. Trenutni sistem je takav da svaki uspesan covek koji zasmeta moze biti optuzen za silovanje, bez ikakvih dokaza. Zamislite da vas malo malo neko optuzuje za ubistvo koje niste pocinili. Ako postoji pravda i pravo na ovom svetu, svaka optuzba za silovanje, ubistvo itd. koja se ispostavi da je lazna trebalo bi da bude sankcionisana dugogodisnjom robijom.

Alba Graeca

pre 1 godinu

Ako se ne dokaže, kao što neće, poslao bih je na onoliko godina robije koliko je čekala da prijavi, i nju i svaku drugu koja se seti silovanja posle 20 godina, kada im zafale pare ili im karijera krene nizbrdo, pa da svaka sledeća dobro razmisli!

Ovo su najveći ološi koji zarad svoje koristi čine najveće zlo stvarnim žrtvama nasilja!

E to su vam one

pre 1 godinu

Laktala se s drugim belkinjama da udje u auto,ušla u auto da ima seks s crncnem bokserom(garantujem da je Tajson toliko imao seksa s belkinjama da dotičnu ne pamti), ovaj joj ispunio..želju, posle 30 godina po anglosaksonskim feminističkim zakonima, koristeći medijsku fem dominaciju danas, želi da se opari pomoću ciničnih laži.

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Razumem šta znači silovanje, ali, čekaj, ulaziš u auto poznatog tipa koji je na lošem glasu po tome??? Da li te je neko naterao da uđeš u tu limuzinu??? Šta si očeklivala da će se desiti u limuzini???

Slažem se sa tim da silovanje treba dobro da se kazni. Ali isto tako treba žestoka zatvorska kazna za lažnu prijavu.

Baš kao ona Amber što je optužila Depa da ju je tukao, nastala je čitava WOKE/feministička histerija na Depa i na sudu se dokazalo da je guska sve izmislila i Dep nije hteo da je tuži do kraja za svaku izmišljenu glupost, te ju je sud opalio po džepu i to dobro. E, tako treba sa svima ovima, pogotovo oni koji se posle trideset godina sete nečega što će im u potpuno poludeloj Americi doneti pare i trenutnu slavu.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Jedna žena je optužila bivšeg bokserskog šampiona u teškoj kategoriji Majka Tajsona da ju je silovao početkom 1990-ih u tužbi podnetoj u Njujorku ovog meseca.




Šta je radila u predhodnih 33 godina kada se sad setila?

Profesor Dušan

pre 1 godinu

ušla u kola da se uda bogato ,
ušla napaljena na mišiće da se sexa i postane slavna ,
ušla u kola da bude poštena ,.....
ma ušla da je odbaci do kuće ,.....

nadam se da će da plati odštetu Tajsonu ....

pizda im materina svima takvima !

PRSKAJ POLIVAJ!!!

pre 1 godinu

Kakvi komentari,Bože dragi ,sačuvaj i urazumi ove ljude!
Zašto većina vas,uvek,traži razlog da opravda silovatelje i nasilnike i vređa žrtve?
(Napo Leon, 24. januar 2023 21:26

Tajson je zrtva.

Pikaso

pre 1 godinu

dosao sam ovde zbog komentara....text nema potrebe citati...verovatno se nekoj nebitnoj vratilo iznenada secanje pa se setila pre jedno 30godina da se iznenada nasla u njegovom stanu,vikendici,autu il negde vec a on je silovao dok je ona naivna i nevina spremala kolokvijum i treperela od neizvesnosti koje li ce pitanja da je zadese ujutru ranom zorom....

al eto amnezija gadna boles pa se tek sada vraca secanje na nemili dogadjaj i hitro ga opuzila za silovanje sto je osetila ko svoju obavezu kao rodjena i pravoispravna amerikanka koja se bori za mir u svetu kao i svi usa gradjani.

Marko

pre 1 godinu

Ima li neka Amerikanka da nije silovana pre 30-40 godina, od strane nekog milionera?
Ima i nasih zena koje su takve, ali lazne prijave ne dodju do suda, posto nema osnova i dokaza. Poznajem jednu takvu razvedenu gospodju, setila se da je "silovana" kad joj "silovatelj" nije ispunio obecanje o zajednickom zivotu u Nemackoj.

koja

pre 1 godinu

Већина овде мисли да 8ва жена лаже што је вероватно. Чекај 32 године су прошле, био је у затвору због тога па могла је и тада да га пријави, лакше би јој прошло. али то је Америка, као онај за Кевин Спејсија, пре 30 година га мицао пипкао и сад то пријавио па где је ту разум. Слажем се да тај злочин не треба да застари али или га пријави одмах или ћути, а не сад после 30 година.

ls

pre 1 godinu

Kakvi komentari,Bože dragi ,sačuvaj i urazumi ove ljude!
Zašto većina vas,uvek,traži razlog da opravda silovatelje i nasilnike i vređa žrtve?
(Napo Leon, 24. januar 2023 21:26)

Da ona trazi pravdu i dozivotnu za Tajsona niko ne bi rec rekao (ili bi se nasao neki degenerik koji bi rekao, uvek se nadje), ali bi generalno svi ljudi podrzali pravdu, a ovako kada ti saopsti da bi joj 5 miliona sve boli otklonile sta onda ljudi da komentarisu na to?

Branko

pre 1 godinu

Dok god bude moguce podnositi ovakve prijave, pa jos i masno profitirati na njima, i dok god lazno prijavljivanje bude nekaznjivo, barem u ovakvim slucajevima, uvek ce se naci neka pohlepna zena sa idejom da na taj nacin zaradi.

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Tačno čim zaradiš neku ogromnu kintu, da šibneš minđušu sa kamericom, koja te snima 24h. I čuvaš to na disku. Ili da te uštroje. Sve ostalo je rizično.

Idi begaj

pre 1 godinu

Takav zločin ne sme da zastareva i takvi divljaci moraju biti kažnjeni.
Ali, kako će ona sada to dokazati?Dva svedoka koji su bili u kolima kojima isto tako danas treba lova?
Ako je istina onda najgora kazna, ali šta ako nije i ovi se udruže da svedoče?

iva

pre 1 godinu

Tajson je već bio u zatvoru za silovanje. Silovanje je dakle dokazano. Da li mislite da postoji silovatelj koji siluje samo jednom? To je kompulsivno ponašanje. Kako to da je osuđen samo jednom? Gde su ostale žrtve? Zašto ga više žena nije prijavilo? Šta mislite o tome?

Napo Leon

pre 1 godinu

Kakvi komentari,Bože dragi ,sačuvaj i urazumi ove ljude!
Zašto većina vas,uvek,traži razlog da opravda silovatelje i nasilnike i vređa žrtve?

mile76

pre 1 godinu

A kakvi to komentari? Slušaj svaki odnos koji nije odobren od obadve osobe je zločin ali da ti nakon 30 plus godina optužis nekoga za silovanje?
Ok razumem i 10 i ok je, strah, sramota ali 30 plus godina posle???



Kakvi komentari,Bože dragi ,sačuvaj i urazumi ove ljude!
Zašto većina vas,uvek,traži razlog da opravda silovatelje i nasilnike i vređa žrtve?
(Napo Leon, 24. januar 2023 21:26

Idi begaj

pre 1 godinu

Mislim da bi ovim rospijama trebalo pokazati kako izgleda pravo silovanje.
(Kukatilo, 24. januar 2023 20:55)

Jako loše, još puno više pluseva nego minusa.Različiti razlozi silovanja mogu biti ali je jasno da su svi silovatelji.
De ja živim.....

Negativni

pre 1 godinu

obozavam.te sto posle dvadeset trideset godin shvate da su silovane, a same su dosle kod muskarca u pripitom stanju, skinule se...i sada iznenada shvatile...silovana sam...
(djordje, 24. januar 2023 20:52) Obozavas, zato sto si zenu imao samo u desnoj ruci, na nekom sajtu. Previse komplikovano za tvoje domete da shvatis koliko ponizavas zrtve silovanja, makar ovo i ne bilo istina. Lepo spavaj.

Negativni

pre 1 godinu

Mislim da bi ovim rospijama trebalo pokazati kako izgleda pravo silovanje.
(Kukatilo, 24. januar 2023 20:55) Mislim da treba to glasno da izgovoris na nekom prometnom mestu muskarcino. Mozda se zatekne neko normalan u blizini pa ti pojasni neke stvari.

wolokee

pre 1 godinu

I koje lekarske nalaze ona ima da se utvrdi silovanje?....Jel realno da sud može da proguta neku glupost staru 20 godina...pa sad ispada,ja danas spavam sa nekom devojkom...i ona sutra laganica u policijsku stanicu da me prijavi za silovanje...i mene kao bace u rupu zbog rekla kazala...pa ne ide to tako devojke,izglumiš neki histerični napad na podu stanice i misliš da si završila priču....

Negativni

pre 1 godinu

Aman bre dokle više!?
(Pingvin iz Nišavu, 24. januar 2023 20:53) Dokle god ima krezubih koji ponizavaju svaku zrtvu silovanja ovakvim imbecilnim komentarima.

Rob Sinji

pre 1 godinu

Da li je iko od vas koji brane dotičnu gledao kako izgledaju scene ispred klubova , restorana , sportskih arena kada zvezde raznih profila na vrhuncu slave tu dolaze ? Pa buvalno se žene a i pojedini muškarci tuku da priđu što bliže i privuku im pažnju. Većina ima menadžere kojima je posao da proberu par najboljih za zabavu to veče. E sad na sve to ući u kola sa Tajsonom ranih devedesetih je od prilike isto kao ući u kavez sa grizli medvedom uhvaćenim u divljini. Taj mozak u to doba nije radio više od toga . Bukvalno kao u onom vicu kada zeka , lija , vuk i meda upadnu u rupu pa meda kaže nije opasno . Ima se šta pojesti , ima se šta kresnuti a boga mi će neko i po nosu da dobije . Tajson je u to doba bio životinja za pokazivanje sa testosteronom koji mu je izlazio na uši a svet umesto da mu pomogne eksploatisao je njegov hendikep zato što mu je bilo zabavno da gleda kako ovaj mlati druge slične njemu. Ako je u ta kola ušla sa namerom da mu ispriča o sudbini tropskih šuma onda sram njega bilo što ju je silovao a nju što je bila toliko glupa. Krivično bi trebao da odgovara onaj ko je zver eksploatisao a ne sama zver.

som tojer

pre 1 godinu

sto je najgore, verovatno je tako i bilo…
ali cuj, usla u limuzinu sa razuzdanim bokserom i verovatno je ocekivala da slusaju radio, grickaju suncokret i gledaju kroz prozor lepote amerike…
zbog ovakve zenke, one koje su stvarno u problemu - imaju problem…

wall street

pre 1 godinu

Ja sam u Njujorku na Upper East Side-u prosao pored Madone i onako me je bas osmekala a i ja nju i onda sam prdnuo. Pobegao sam i sada se krijem po bivsoj ex Yu jer se bojim da će me sud u Njujorku traziti…

Duško

pre 1 godinu

Ništa sporno, donesi lutko nalaz i mišljenje lekara koji te pregledao nakon silovanja, onda da mu pošteno sudimo pa da ga streljamo.

Veliki brat

pre 1 godinu

Razumem šta znači silovanje, ali, čekaj, ulaziš u auto poznatog tipa koji je na lošem glasu po tome??? Da li te je neko naterao da uđeš u tu limuzinu??? Šta si očeklivala da će se desiti u limuzini???
(Lajavi krelac, 24. januar 2023 23:09)

Iako verovatno ima mnogo lažnih optužbi, na prvom mestu ti i oni koji misle kao ti morate da shvatite da silovanje može da se desi i ako se seks dogodio uz obostrnai pristanak.
Zamisli neku "damu" koja se ponadala da je smuvala nekog poznatog (i/ili čak bogatog) ili jednostavno hoće provod za jednu noć, sve krene kako treba, a onda se ispostavi da je ovaj manijak i umesto da sve krene polako uz predigru i "zagrevanje", on navali k'o sivonja na najgrublji mogući način, pa još ako ima sadističkih sklonosti u krevetu, eto recepta za silovanje i po zakonu i faktički.

Takođe, u američkom zakonu je silovanje čak i kad žena u sred seksa kaže "STOP" i jednostavno se predomisli po pitanju daljeg seksualnog odnosa, muškarac ako nastavi dalje po svom, praktično je po zakonu odgovoran za silovanje. Slično, u SAD je u većini saveznih država svaki seksualan odnos punoletne osobe sa osobom mlađom od 18 godina praktično silovanje u zakonskom smislu čak i ako je taj odnos na obostrani pristana (takozvani "statutory rape").

Dakle, nezgodna su vremena došla, žena ima pravo praktično na 5 sekundi pre nego što muškarac doživi vrhunac, da kaže "STOP" i da napusti sobu, a on može samo da negoduje i gleda.

Realno

pre 1 godinu

Na sreću u Srbiji, ako prođe vremena dok žrtva silovanja ne skupi hrabrosti da prijavi, ni ne pada joj na pamet da to učini zbog prezira sredine.

Djoka iz NY

pre 1 godinu

Sve bih joj verovao samo kad ne bi tražila odštetu od 5 miliona dolara već zatvorsku kaznu.
Ovako se vidi da se radi o običnoj uceni, ti meni 5 milki a ja odustajem.od tužbe. A što se tiče advokatske kancelarije, oni bi prihvatili slučaj i ja da sam izjavio da me je silovao Tajson. Što bi rekli ako prođe prođe, nemaju mnogo da izgube a mogu mnogo da dobiju.

Rale iz 6 Kaplara

pre 1 godinu

Ako se ne dokaže, kao što neće, poslao bih je na onoliko godina robije koliko je čekala da prijavi, i nju i svaku drugu koja se seti silovanja posle 20 godina, kada im zafale pare ili im karijera krene nizbrdo, pa da svaka sledeća dobro razmisli!

Ovo su najveći ološi koji zarad svoje koristi čine najveće zlo stvarnim žrtvama nasilja!
(Alba Graeca, 24. januar 2023 23:59) # Link komentara

Alba, gresite. Imala je plan dok je nije zvekn'o pa joj je trebalo 20 godina da dodje sebi.

Techa Aca

pre 1 godinu

@Dok god bude moguce podnositi ovakve prijave, pa jos i masno profitirati na njima, i dok god lazno prijavljivanje bude nekaznjivo, barem u ovakvim slucajevima, uvek ce se naci neka pohlepna zena sa idejom da na taj nacin zaradi.
(Branko, 24. januar 2023 21:49)
Ili se izreklamira da bar po nečemu i ona bude poznata.

Tom i ja

pre 1 godinu

Svaka da kažem budala hoće malo pažnje...i ako se to stvarno desilo,trebala je to puno ranije prijaviti,dok je bilo i previše para..sad je kasno za sve..

durmitor

pre 1 godinu

Zašto se silovanje uopšte danas smatra težim zločinom od npr. razbijene lobanje metalnom šipkom ili npr. rupture slezine nakon uboda nožem? Neko može skoro da te ubije ali to nije strašno koliko prisilni snošaj??? Više je nego jasno da bi žene da unovče onu stvar na svaki mogući način, ali nije jasno zašto su muškarci danas toliko glupi pa im to dozvoljavaju? Svakog čuda za 3 dana, i ova medijska galama će jednom proći a ovakve žene će biti predmet sprdnje za nekoliko decenija. Sada još ne, ludilo još traje...

mislim upravo o tome

pre 1 godinu

Tajson je već bio u zatvoru za silovanje. Silovanje je dakle dokazano. Da li mislite da postoji silovatelj koji siluje samo jednom? To je kompulsivno ponašanje. Kako to da je osuđen samo jednom? Gde su ostale žrtve? Zašto ga više žena nije prijavilo? Šta mislite o tome?
(iva, 24. januar 2023 22:50)

Sve ste lepo napisali, ali ima samo jedan mali problem u svemu tome, koji i baca posebno svetlo na ovaj slučaj.
Problem je baš u tome što je on već osuđen za silovanje, i to u tom nekom periodu. Zašto onda ova dama nije izašla sa ovim informacijama u to vreme, kako bi pomogla da se Tajson (ukoliko je potrebno) osudi na još veću kaznu, ili na još jednu (novu) ukoliko je potrebno.
Baš kao što je malo poznato da silovatelj siluje samo jednom, tako je još manje poznato da je neki silovatelj optužen/osuđen jednom, i onda sledeći put tek nakon 30 godina. Dakle, trebao je onda biti optužen/osuđen bar još nekoliko puta u međuvremenu. Ta činjenica, kao i činjenica da ova dama zapravo traži samo novac kao kompenzaciju, sve dovodi u veliku sumnju.

Zero Flyer

pre 1 godinu

Kakvi komentari,Bože dragi ,sačuvaj i urazumi ove ljude!
Zašto većina vas,uvek,traži razlog da opravda silovatelje i nasilnike i vređa žrtve?
(Napo Leon, 24. januar 2023 21:26)

А ти већ завршио истрагу и нашао да је силоватељ?

Fak D Sistem

pre 1 godinu

(Napo Leon, 24. januar 2023 21:26)

Žrtve!? Pa što se, ako je žrtva, ne seti posle mesec, dva, godinu, nego sad posle 33 godine da je silovana kad od dokaza za to delo ostade samo i jedino njena reč? Mogla je da sačeka još malo pa da prijavi na pedesetogodišnjicu, taman za proslavu jubileja.

Buzdovan Kraljevića Marka

pre 1 godinu

Ja se sve više plašim da će neka od devojaka sa kojima sam bio da se iznenada seti da sam je silovao. A nisam nikog silovao ninašta.

Fak D Sistem

pre 1 godinu

(iva, 24. januar 2023 22:50)

Da, samo si zaboravila jedan detalj - ovu ne interesuje da se on kazni već da ona dobije pet miliončića i time je sve rečeno. Da je zaista žrtva silovanja zanimalo bi je samo da ga vidi u zatvoru, ali kod ove to nije slučaj već pet miliona leči sve te traume (kamo sreće da pravoj žrtvi silovanja bilo šta može da izleči traume).

Istrebljivač vonjevina

pre 1 godinu

Šta će jadan brat Tajson. U zemlji gde su svi silovani i gde svi siluju, morao je i on da da svoj doprinos, da ne bude crna ovca...

Dule Popović

pre 1 godinu

Izgleda da je dotična patila od amnezije 30 god kao posledice svoje loše odluke iz davne prošlosti... ? Baš me zanima kako se dokazuje ova tvrdnja nakon 30 god ?

Spasa

pre 1 godinu

Ma pre neki dan prijavili naslednici (dvestoto koleno) da im je Tutankamon silovao prapraprapra....prapra...prapra...prababu i da imaju nekakav dokaz uklesan u kamenu!!

Napo Leon

pre 1 godinu

Kakvi komentari,Bože dragi ,sačuvaj i urazumi ove ljude!
Zašto većina vas,uvek,traži razlog da opravda silovatelje i nasilnike i vređa žrtve?

iva

pre 1 godinu

Tajson je već bio u zatvoru za silovanje. Silovanje je dakle dokazano. Da li mislite da postoji silovatelj koji siluje samo jednom? To je kompulsivno ponašanje. Kako to da je osuđen samo jednom? Gde su ostale žrtve? Zašto ga više žena nije prijavilo? Šta mislite o tome?

mile76

pre 1 godinu

A kakvi to komentari? Slušaj svaki odnos koji nije odobren od obadve osobe je zločin ali da ti nakon 30 plus godina optužis nekoga za silovanje?
Ok razumem i 10 i ok je, strah, sramota ali 30 plus godina posle???



Kakvi komentari,Bože dragi ,sačuvaj i urazumi ove ljude!
Zašto većina vas,uvek,traži razlog da opravda silovatelje i nasilnike i vređa žrtve?
(Napo Leon, 24. januar 2023 21:26

Idi begaj

pre 1 godinu

Mislim da bi ovim rospijama trebalo pokazati kako izgleda pravo silovanje.
(Kukatilo, 24. januar 2023 20:55)

Jako loše, još puno više pluseva nego minusa.Različiti razlozi silovanja mogu biti ali je jasno da su svi silovatelji.
De ja živim.....

djordje

pre 1 godinu

obozavam.te sto posle dvadeset trideset godin shvate da su silovane, a same su dosle kod muskarca u pripitom stanju, skinule se...i sada iznenada shvatile...silovana sam...

Profesor Dušan

pre 1 godinu

ušla u kola da se uda bogato ,
ušla napaljena na mišiće da se sexa i postane slavna ,
ušla u kola da bude poštena ,.....
ma ušla da je odbaci do kuće ,.....

nadam se da će da plati odštetu Tajsonu ....

pizda im materina svima takvima !

Idi begaj

pre 1 godinu

Takav zločin ne sme da zastareva i takvi divljaci moraju biti kažnjeni.
Ali, kako će ona sada to dokazati?Dva svedoka koji su bili u kolima kojima isto tako danas treba lova?
Ako je istina onda najgora kazna, ali šta ako nije i ovi se udruže da svedoče?

PRSKAJ POLIVAJ!!!

pre 1 godinu

Kakvi komentari,Bože dragi ,sačuvaj i urazumi ove ljude!
Zašto većina vas,uvek,traži razlog da opravda silovatelje i nasilnike i vređa žrtve?
(Napo Leon, 24. januar 2023 21:26

Tajson je zrtva.

E to su vam one

pre 1 godinu

Laktala se s drugim belkinjama da udje u auto,ušla u auto da ima seks s crncnem bokserom(garantujem da je Tajson toliko imao seksa s belkinjama da dotičnu ne pamti), ovaj joj ispunio..želju, posle 30 godina po anglosaksonskim feminističkim zakonima, koristeći medijsku fem dominaciju danas, želi da se opari pomoću ciničnih laži.

Alba Graeca

pre 1 godinu

Ako se ne dokaže, kao što neće, poslao bih je na onoliko godina robije koliko je čekala da prijavi, i nju i svaku drugu koja se seti silovanja posle 20 godina, kada im zafale pare ili im karijera krene nizbrdo, pa da svaka sledeća dobro razmisli!

Ovo su najveći ološi koji zarad svoje koristi čine najveće zlo stvarnim žrtvama nasilja!

Pikaso

pre 1 godinu

dosao sam ovde zbog komentara....text nema potrebe citati...verovatno se nekoj nebitnoj vratilo iznenada secanje pa se setila pre jedno 30godina da se iznenada nasla u njegovom stanu,vikendici,autu il negde vec a on je silovao dok je ona naivna i nevina spremala kolokvijum i treperela od neizvesnosti koje li ce pitanja da je zadese ujutru ranom zorom....

al eto amnezija gadna boles pa se tek sada vraca secanje na nemili dogadjaj i hitro ga opuzila za silovanje sto je osetila ko svoju obavezu kao rodjena i pravoispravna amerikanka koja se bori za mir u svetu kao i svi usa gradjani.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Jedna žena je optužila bivšeg bokserskog šampiona u teškoj kategoriji Majka Tajsona da ju je silovao početkom 1990-ih u tužbi podnetoj u Njujorku ovog meseca.




Šta je radila u predhodnih 33 godina kada se sad setila?

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Tačno čim zaradiš neku ogromnu kintu, da šibneš minđušu sa kamericom, koja te snima 24h. I čuvaš to na disku. Ili da te uštroje. Sve ostalo je rizično.

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Razumem šta znači silovanje, ali, čekaj, ulaziš u auto poznatog tipa koji je na lošem glasu po tome??? Da li te je neko naterao da uđeš u tu limuzinu??? Šta si očeklivala da će se desiti u limuzini???

Slažem se sa tim da silovanje treba dobro da se kazni. Ali isto tako treba žestoka zatvorska kazna za lažnu prijavu.

Baš kao ona Amber što je optužila Depa da ju je tukao, nastala je čitava WOKE/feministička histerija na Depa i na sudu se dokazalo da je guska sve izmislila i Dep nije hteo da je tuži do kraja za svaku izmišljenu glupost, te ju je sud opalio po džepu i to dobro. E, tako treba sa svima ovima, pogotovo oni koji se posle trideset godina sete nečega što će im u potpuno poludeloj Americi doneti pare i trenutnu slavu.

koja

pre 1 godinu

Већина овде мисли да 8ва жена лаже што је вероватно. Чекај 32 године су прошле, био је у затвору због тога па могла је и тада да га пријави, лакше би јој прошло. али то је Америка, као онај за Кевин Спејсија, пре 30 година га мицао пипкао и сад то пријавио па где је ту разум. Слажем се да тај злочин не треба да застари али или га пријави одмах или ћути, а не сад после 30 година.

Marko

pre 1 godinu

Ima li neka Amerikanka da nije silovana pre 30-40 godina, od strane nekog milionera?
Ima i nasih zena koje su takve, ali lazne prijave ne dodju do suda, posto nema osnova i dokaza. Poznajem jednu takvu razvedenu gospodju, setila se da je "silovana" kad joj "silovatelj" nije ispunio obecanje o zajednickom zivotu u Nemackoj.

Deda

pre 1 godinu

Jos malo pa pre 40 godina. Trenutni sistem je takav da svaki uspesan covek koji zasmeta moze biti optuzen za silovanje, bez ikakvih dokaza. Zamislite da vas malo malo neko optuzuje za ubistvo koje niste pocinili. Ako postoji pravda i pravo na ovom svetu, svaka optuzba za silovanje, ubistvo itd. koja se ispostavi da je lazna trebalo bi da bude sankcionisana dugogodisnjom robijom.

Branko

pre 1 godinu

Dok god bude moguce podnositi ovakve prijave, pa jos i masno profitirati na njima, i dok god lazno prijavljivanje bude nekaznjivo, barem u ovakvim slucajevima, uvek ce se naci neka pohlepna zena sa idejom da na taj nacin zaradi.

ls

pre 1 godinu

Kakvi komentari,Bože dragi ,sačuvaj i urazumi ove ljude!
Zašto većina vas,uvek,traži razlog da opravda silovatelje i nasilnike i vređa žrtve?
(Napo Leon, 24. januar 2023 21:26)

Da ona trazi pravdu i dozivotnu za Tajsona niko ne bi rec rekao (ili bi se nasao neki degenerik koji bi rekao, uvek se nadje), ali bi generalno svi ljudi podrzali pravdu, a ovako kada ti saopsti da bi joj 5 miliona sve boli otklonile sta onda ljudi da komentarisu na to?

Negativni

pre 1 godinu

Aman bre dokle više!?
(Pingvin iz Nišavu, 24. januar 2023 20:53) Dokle god ima krezubih koji ponizavaju svaku zrtvu silovanja ovakvim imbecilnim komentarima.

Negativni

pre 1 godinu

obozavam.te sto posle dvadeset trideset godin shvate da su silovane, a same su dosle kod muskarca u pripitom stanju, skinule se...i sada iznenada shvatile...silovana sam...
(djordje, 24. januar 2023 20:52) Obozavas, zato sto si zenu imao samo u desnoj ruci, na nekom sajtu. Previse komplikovano za tvoje domete da shvatis koliko ponizavas zrtve silovanja, makar ovo i ne bilo istina. Lepo spavaj.

Negativni

pre 1 godinu

Mislim da bi ovim rospijama trebalo pokazati kako izgleda pravo silovanje.
(Kukatilo, 24. januar 2023 20:55) Mislim da treba to glasno da izgovoris na nekom prometnom mestu muskarcino. Mozda se zatekne neko normalan u blizini pa ti pojasni neke stvari.

wolokee

pre 1 godinu

I koje lekarske nalaze ona ima da se utvrdi silovanje?....Jel realno da sud može da proguta neku glupost staru 20 godina...pa sad ispada,ja danas spavam sa nekom devojkom...i ona sutra laganica u policijsku stanicu da me prijavi za silovanje...i mene kao bace u rupu zbog rekla kazala...pa ne ide to tako devojke,izglumiš neki histerični napad na podu stanice i misliš da si završila priču....

Istrebljivač vonjevina

pre 1 godinu

Šta će jadan brat Tajson. U zemlji gde su svi silovani i gde svi siluju, morao je i on da da svoj doprinos, da ne bude crna ovca...

wall street

pre 1 godinu

Ja sam u Njujorku na Upper East Side-u prosao pored Madone i onako me je bas osmekala a i ja nju i onda sam prdnuo. Pobegao sam i sada se krijem po bivsoj ex Yu jer se bojim da će me sud u Njujorku traziti…

Duško

pre 1 godinu

Ništa sporno, donesi lutko nalaz i mišljenje lekara koji te pregledao nakon silovanja, onda da mu pošteno sudimo pa da ga streljamo.

Veliki brat

pre 1 godinu

Razumem šta znači silovanje, ali, čekaj, ulaziš u auto poznatog tipa koji je na lošem glasu po tome??? Da li te je neko naterao da uđeš u tu limuzinu??? Šta si očeklivala da će se desiti u limuzini???
(Lajavi krelac, 24. januar 2023 23:09)

Iako verovatno ima mnogo lažnih optužbi, na prvom mestu ti i oni koji misle kao ti morate da shvatite da silovanje može da se desi i ako se seks dogodio uz obostrnai pristanak.
Zamisli neku "damu" koja se ponadala da je smuvala nekog poznatog (i/ili čak bogatog) ili jednostavno hoće provod za jednu noć, sve krene kako treba, a onda se ispostavi da je ovaj manijak i umesto da sve krene polako uz predigru i "zagrevanje", on navali k'o sivonja na najgrublji mogući način, pa još ako ima sadističkih sklonosti u krevetu, eto recepta za silovanje i po zakonu i faktički.

Takođe, u američkom zakonu je silovanje čak i kad žena u sred seksa kaže "STOP" i jednostavno se predomisli po pitanju daljeg seksualnog odnosa, muškarac ako nastavi dalje po svom, praktično je po zakonu odgovoran za silovanje. Slično, u SAD je u većini saveznih država svaki seksualan odnos punoletne osobe sa osobom mlađom od 18 godina praktično silovanje u zakonskom smislu čak i ako je taj odnos na obostrani pristana (takozvani "statutory rape").

Dakle, nezgodna su vremena došla, žena ima pravo praktično na 5 sekundi pre nego što muškarac doživi vrhunac, da kaže "STOP" i da napusti sobu, a on može samo da negoduje i gleda.

Realno

pre 1 godinu

Na sreću u Srbiji, ako prođe vremena dok žrtva silovanja ne skupi hrabrosti da prijavi, ni ne pada joj na pamet da to učini zbog prezira sredine.

Djoka iz NY

pre 1 godinu

Sve bih joj verovao samo kad ne bi tražila odštetu od 5 miliona dolara već zatvorsku kaznu.
Ovako se vidi da se radi o običnoj uceni, ti meni 5 milki a ja odustajem.od tužbe. A što se tiče advokatske kancelarije, oni bi prihvatili slučaj i ja da sam izjavio da me je silovao Tajson. Što bi rekli ako prođe prođe, nemaju mnogo da izgube a mogu mnogo da dobiju.

Rale iz 6 Kaplara

pre 1 godinu

Ako se ne dokaže, kao što neće, poslao bih je na onoliko godina robije koliko je čekala da prijavi, i nju i svaku drugu koja se seti silovanja posle 20 godina, kada im zafale pare ili im karijera krene nizbrdo, pa da svaka sledeća dobro razmisli!

Ovo su najveći ološi koji zarad svoje koristi čine najveće zlo stvarnim žrtvama nasilja!
(Alba Graeca, 24. januar 2023 23:59) # Link komentara

Alba, gresite. Imala je plan dok je nije zvekn'o pa joj je trebalo 20 godina da dodje sebi.

Techa Aca

pre 1 godinu

@Dok god bude moguce podnositi ovakve prijave, pa jos i masno profitirati na njima, i dok god lazno prijavljivanje bude nekaznjivo, barem u ovakvim slucajevima, uvek ce se naci neka pohlepna zena sa idejom da na taj nacin zaradi.
(Branko, 24. januar 2023 21:49)
Ili se izreklamira da bar po nečemu i ona bude poznata.

Tom i ja

pre 1 godinu

Svaka da kažem budala hoće malo pažnje...i ako se to stvarno desilo,trebala je to puno ranije prijaviti,dok je bilo i previše para..sad je kasno za sve..

durmitor

pre 1 godinu

Zašto se silovanje uopšte danas smatra težim zločinom od npr. razbijene lobanje metalnom šipkom ili npr. rupture slezine nakon uboda nožem? Neko može skoro da te ubije ali to nije strašno koliko prisilni snošaj??? Više je nego jasno da bi žene da unovče onu stvar na svaki mogući način, ali nije jasno zašto su muškarci danas toliko glupi pa im to dozvoljavaju? Svakog čuda za 3 dana, i ova medijska galama će jednom proći a ovakve žene će biti predmet sprdnje za nekoliko decenija. Sada još ne, ludilo još traje...

mislim upravo o tome

pre 1 godinu

Tajson je već bio u zatvoru za silovanje. Silovanje je dakle dokazano. Da li mislite da postoji silovatelj koji siluje samo jednom? To je kompulsivno ponašanje. Kako to da je osuđen samo jednom? Gde su ostale žrtve? Zašto ga više žena nije prijavilo? Šta mislite o tome?
(iva, 24. januar 2023 22:50)

Sve ste lepo napisali, ali ima samo jedan mali problem u svemu tome, koji i baca posebno svetlo na ovaj slučaj.
Problem je baš u tome što je on već osuđen za silovanje, i to u tom nekom periodu. Zašto onda ova dama nije izašla sa ovim informacijama u to vreme, kako bi pomogla da se Tajson (ukoliko je potrebno) osudi na još veću kaznu, ili na još jednu (novu) ukoliko je potrebno.
Baš kao što je malo poznato da silovatelj siluje samo jednom, tako je još manje poznato da je neki silovatelj optužen/osuđen jednom, i onda sledeći put tek nakon 30 godina. Dakle, trebao je onda biti optužen/osuđen bar još nekoliko puta u međuvremenu. Ta činjenica, kao i činjenica da ova dama zapravo traži samo novac kao kompenzaciju, sve dovodi u veliku sumnju.

Zero Flyer

pre 1 godinu

Kakvi komentari,Bože dragi ,sačuvaj i urazumi ove ljude!
Zašto većina vas,uvek,traži razlog da opravda silovatelje i nasilnike i vređa žrtve?
(Napo Leon, 24. januar 2023 21:26)

А ти већ завршио истрагу и нашао да је силоватељ?

Fak D Sistem

pre 1 godinu

(Napo Leon, 24. januar 2023 21:26)

Žrtve!? Pa što se, ako je žrtva, ne seti posle mesec, dva, godinu, nego sad posle 33 godine da je silovana kad od dokaza za to delo ostade samo i jedino njena reč? Mogla je da sačeka još malo pa da prijavi na pedesetogodišnjicu, taman za proslavu jubileja.

Buzdovan Kraljevića Marka

pre 1 godinu

Ja se sve više plašim da će neka od devojaka sa kojima sam bio da se iznenada seti da sam je silovao. A nisam nikog silovao ninašta.

Fak D Sistem

pre 1 godinu

(iva, 24. januar 2023 22:50)

Da, samo si zaboravila jedan detalj - ovu ne interesuje da se on kazni već da ona dobije pet miliončića i time je sve rečeno. Da je zaista žrtva silovanja zanimalo bi je samo da ga vidi u zatvoru, ali kod ove to nije slučaj već pet miliona leči sve te traume (kamo sreće da pravoj žrtvi silovanja bilo šta može da izleči traume).

Rob Sinji

pre 1 godinu

Da li je iko od vas koji brane dotičnu gledao kako izgledaju scene ispred klubova , restorana , sportskih arena kada zvezde raznih profila na vrhuncu slave tu dolaze ? Pa buvalno se žene a i pojedini muškarci tuku da priđu što bliže i privuku im pažnju. Većina ima menadžere kojima je posao da proberu par najboljih za zabavu to veče. E sad na sve to ući u kola sa Tajsonom ranih devedesetih je od prilike isto kao ući u kavez sa grizli medvedom uhvaćenim u divljini. Taj mozak u to doba nije radio više od toga . Bukvalno kao u onom vicu kada zeka , lija , vuk i meda upadnu u rupu pa meda kaže nije opasno . Ima se šta pojesti , ima se šta kresnuti a boga mi će neko i po nosu da dobije . Tajson je u to doba bio životinja za pokazivanje sa testosteronom koji mu je izlazio na uši a svet umesto da mu pomogne eksploatisao je njegov hendikep zato što mu je bilo zabavno da gleda kako ovaj mlati druge slične njemu. Ako je u ta kola ušla sa namerom da mu ispriča o sudbini tropskih šuma onda sram njega bilo što ju je silovao a nju što je bila toliko glupa. Krivično bi trebao da odgovara onaj ko je zver eksploatisao a ne sama zver.

som tojer

pre 1 godinu

sto je najgore, verovatno je tako i bilo…
ali cuj, usla u limuzinu sa razuzdanim bokserom i verovatno je ocekivala da slusaju radio, grickaju suncokret i gledaju kroz prozor lepote amerike…
zbog ovakve zenke, one koje su stvarno u problemu - imaju problem…

Dule Popović

pre 1 godinu

Izgleda da je dotična patila od amnezije 30 god kao posledice svoje loše odluke iz davne prošlosti... ? Baš me zanima kako se dokazuje ova tvrdnja nakon 30 god ?

Spasa

pre 1 godinu

Ma pre neki dan prijavili naslednici (dvestoto koleno) da im je Tutankamon silovao prapraprapra....prapra...prapra...prababu i da imaju nekakav dokaz uklesan u kamenu!!