Nedelja, 20.11.2022.

16:42

Bili su najlepša beogradska ljubavna priča 90-ih: Nju je Srđan Todorović voleo, a rokeri mrzeli FOTO

Izvor: hello magazin

Bili su najlepša beogradska ljubavna prièa 90-ih: Nju je Srðan Todoroviæ voleo, a rokeri mrzeli FOTO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

95 Komentari

Sortiraj po:

Bojan

pre 1 godinu

Najveci krem je tada isao u Industriju... I ja medju njima. Najbolji klabing u Bgu ikad.
(Vf, 21. novembar 2022 17:02)

Najveći krem se tada bunio protiv vlast... Vas šačicu što ste od tatinih i maminih para tripovali da živite u Berlinu a Ada Bojana vam je Majorka je preirao sav normalan svet.

Maja

pre 1 godinu

Realno, mnogo je gore da ti daju ime Suzana, nego npr. Melanija. I sad razmišljam kako se Suzana trudila da bude urbana isto kao njeni roditelji svojevremeno. Genetika..

Daco

pre 1 godinu

On je jos bio dobar, najgori su bili JNA i SUP sinovi i cerkice + funkcionerska deca, sljam teski i dno dna, ovi danas tajkunski sincici njima ne mogu vode prineti!

Vf

pre 1 godinu

Najveci shljam toga doba je dzedzao u Industriji. U sarenim kesama i drecavim kombinacijama drogirani i razvaljeni od glave do pete non stop. Kao kultura(!?) Kao avangarda (!?) Obicne pretece onih kretena Engleza sto su upropastili EXIT. Dno dna.
(The one, 20. novembar 2022 21:26)

Najveci krem je tada isao u Industriju... I ja medju njima. Najbolji klabing u Bgu ikad.

Bluesteel

pre 1 godinu

Prijatelju, prvo i osnovno, kada se bubnjar kvalifikuje kao strašan, izvanredan, talentovan itd. važno je naglasiti da je Rok bubnjar (mada se EKV graniči sa popom), pošto su džez i session bubnjari kategorija iznad. Drugo, “kakvi su to ritmovi” na govori ama baš ništa bubnjaru. Ništa od toga što je Žika bubnjao u EKV, a slušao sam sve mnogo puta, nije tehnički zahtevno ni za hobi bubnjara kao što sam ja, a pravom profesionalcu treba maksimalno jedno slušanje bez gledanja nota da odbubnja bilo koju EKV pesmu. Obična publika često meša popularnost i marketing sa veštinom.
(Milan, 20. novembar 2022 18:36)
Kakve veze to koliko treba da bi se skinula neka pesma ima sa kvalitetom iste.
Ne pravi se muzika da bi bila teska za skidanje
Ukapirajte da su tezgarosi( ti sto skidaju tudje pesme) i autori nebo i zemlja.
Svaki klinac ce skinuti Nirvanu ali niko nece biti Kurt Kobejn .

Ako ces da sviras muziku da bi tezgario idi negde u gradjevinu ili tako nesto,mani se muzike

Sumilex

pre 1 godinu

Meni je najjaci utisak desetodnevni cil aut od rejvovanja.

To je ta gradska ekipa. Fejk i snob. Kajtovi, cil auti, ade bojane. A onda na telefon da tata posalje jos para. Ostaci socijalistickog burzuisanja. Naravno, pratilo se sve sto je in u londonu pa su cudesno zavoleli i tehno. Da je in bila samba i to bi se slusalo i otkidalo. Cek, pa to se i slusalo, samo 3 godine kasnije...
Bili i ostali malogradjanska sredina.
(idemo na mars, 20. novembar 2022 23:40)
Ma sta kazes. A slučajno se eto bavili muzikom,mislis moze to ko hoce.
Sesti za bubnjeve,uzeti gitaru tek tako kad ti padne na pamet da budes malo u korak sa Londonom?
Druskane da bi savladao instrument potrebne su godine pa sta god ti mislio o njima oni su imali talenat,disciplinu i volju.

Toza

pre 1 godinu

Jasta, '96 zeznute godine, rasulo, ali se putuje na Tajland. Jedino sto su mozda tadasnja privilegovana deca mozda bila kulturnija i iole obrazovanija od ovih danas, ako nista povrsinski... ali manje-vise je prica slicna. A ti Miodraze uci, rmbaj, stedi, cimaj se...

Zoki Jovan

pre 1 godinu

Da se ne lazemo i zavaravamo, Srbi imaju samo jedan grad Beograd i to su nasi i Moby, i Morissey i Sinead o Konor ... Mi romanticnije price nemamo , i ne mesajmo London Pirot i Beograd... Sve na svoje mesto. Pirocanac

Dragan

pre 1 godinu

Ako je ovo naj lepsa Beogradska price p…… se nju. Ona katsrtrofa on super glumac zajedno izgledaju kao katsrfofa ( bolje da se slikaju razdvojeno) upola manna katstrofa. I ne s…. vise

Landoneze

pre 1 godinu

Ono kad bi ti tako, al ti zivot samoinicijativno jadan, postaneš pun gneva pa pljuješ sve ono što bi ti.
Inače su mi oboje antiparični, žika idol iz, rane mladosti koji je prišao pink kulturi, ona medijska ličnost u pokušaju.
Ali priča je lepa, pristojno nakićena, pitka.. Ono kao neki treš kratka ljubavna priča.

voodoo

pre 1 godinu

zivelo se tada na slavu oceva ..ne samo on nego svi..zurke svirke..razna desavanja...no comment
(miki, 20. novembar 2022 23:56)

Danas realno ima mnogo vise tih sto zive na slavu roditelja, nego tada. Kako kod nas tako i u Holivudu i ostatku sveta, sto glumaca, sto ostalih "popularnih". Medjutim ako pricamo o ovom konkretnom coveku, sigurno da mu je otac kao legendarni Jugoslovenski glumac otvorio mnogo vrata tada, ali za razliku od vecine danasnjih zvezda koji su dobili istu sansu, on je bio prilicno talentovana osoba. Bio je odlican bubnjar, jednog od nasih najvecih bendova ikada, Ekv, a poprilicno je i dobar glumac. Tako da ostvario se i bio u vrhu u dve profesije koje je radio kvalitetno. Sto realno ne mozes da kazes za 99% danasnjih maminih i tatinih zvezdica. Da ne pricamo da danas jos dobijamo zvezde i preko insta, yt, tik toka i slicno ciji je doprinos i kvalitet samo lupetanje, skidanje, izmotavanje... Ne kapiram samo cemu no comment, ti ne ides ili nisi isao na zurke i svirke? Moralisanje oko nekih smesnih stvari dok po ceo dan gledate prostacke rijalitije i grandovce i insta sponzoruse i tupave nepismene yt-bere mi je fascinatno.

kole

pre 1 godinu

Zika je jadan od rekih iz plejade deca poznatih glumaca koji je talentovan i ostvaren kao glumac. Sto se tice ove snajke, htela je da bude poznata faca u gradu i uspela je delimicno. Inace, bio sam clan nekoliko amaterskih glumackih grupa i to je najbolji deo mog zivota. Muskarci su uvek bili deficitarni u tim sekcijama, pa su se zenske otimale oko nas, a mi smo ih pustali da zadovolje svoju promiskuitetnu prirodu i da nas nas seksualno iskoriscavaju.

Toni

pre 1 godinu

Ja kao provincijalac (lokacijom, ne duhom, nadam se), nikad nisam razumio pojavu zvanu Luna Lu. Dosta sam čitao o tehno sceni Beograda tih godina, bio na par događaja i nisam se trpao na silu u taj krug, možda i zbog njene pojave...

1995

pre 1 godinu

1995, inflacija, lekari imaju platu par maraka (nemackih), ti tj. Luna Lu (koja je tacno sta? - novinarka, studentkinja) ide na Tajland....
Horor od drustva, zemlje, vrednosti.

Orač

pre 1 godinu

... drozeri, sa marketingom u džepu.. beogradski foliranti... Dok su druga deca na trsktorima dolazila iz izbeglištva... ni vojsku nije služio?

Dilema

pre 1 godinu

Bubanj ima note?
Inace Zika je visok 175cm a ova na dva mesta pominje njegovu visinu kao da covek ima 150cm..
(Edward Sanchez, 20. novembar 2022 20:46)

Naravno da ima! Da li si ikada taktirao na muzičkom u školi? To ti je to. Imaš celu notu, polovinu,četvrtinu,osminu,šesnestinu...

Ibna

pre 1 godinu

Za sve ove bubnjare, neka pogledaju -
Sebastian Lanser iz grupe Obscura i
Joey Jordison iz grupe Slipknot!
(Arch Enemy, 20. novembar 2022 22:52)

Ahahahaha, Slipknot.... Ok

Nije sve tako

pre 1 godinu

Svako je na mestu ,gde treba da bude,!
Da je fer,pa mozda i nije,da ima boljih ,ima sigurno....
Iskoristili su vreme i živeli fino i kako su hteli....

Ivan82

pre 1 godinu

Lepa ona,leo on...Al kad bi se zezali.
Njegov ćale legenda,on sitno gov.ce,nju ne vredi komentarisati...Zajedno kod Mitrovića sa ostalim lepotanima...

Brcko i Bijeljina

pre 1 godinu

Dok je u nasoj Republici Srpskoj miloj bilo kako je bilo godinama, Srbende po Tajlandu ciluju od desetodnevnog rejvovanja. I danas takvi isti srbuju i kukaju za 70 dana bombardovanja, ehhhh sudbino. I sutra bi bilo isto, zlu ne trebalo.
Ne mislim na sve ali ovaj snobizam beogradski je bez komentara i ove price snobovske.

Sutra ako nas dohvati neko sranje ostace nas jedno 3 miliona ukupno na balkanu i to ove brace sirotinje sto druge nemaju a ovi ce ostali po Lonodonu i Parizu da se setkaju namunjeni i da se raduju suncu i sto mogu kafe ispijati, a ove djevojcice nase drage obucene ko Parizanke sa sve sesiricima i suknicama kariranim.

Sta li smo mi ko narod Bogu zgrijesili????

mirko, svemirko

pre 1 godinu

...iju, shto ima nekih malih sitnih i nishtavnih dusha, koji imaju potrebu ili da mrze ili da "objasne"...chitam hejt u komentarima i ne verujem...kuku lele, a shto's tiche zike i lune bilo nekad pa's preprichava...ko je bio '90ih u industriji, na enlajtmentu, na sari, i po onim silnim lokacijama di su se rejvovi kuhali, shmrkce nosicem i setno se seca jedne davne mladosti...bilo nekad...pa's preprichava...

ps
svemir, svemircima!

ugansko-uptarsko licemerje

pre 1 godinu

Suzi iliti Lunu Lu kako se sama prozvala (niko je nije tako prvi nazvao), smo prvi put primetili na Akademiji (klub FLU), gde je bila inventar koji stalno traži pažnju, muvala se levo desno pošto poto da je neko primeti. Možda devojka nije bila kriva zbog svog izgleda ali miljama je bila daleko od iole prosečne ribe. Sva važna, puna fejk samopouzdanja, puna usta priča i priča...a u stvari, tuga, žeđ za ljubav...postojale su i postoje gradske ribe, a postojale su i uvek će postojati i one koje to bezuspešno žele da budu.

Vagica

pre 1 godinu

Ne znam ko je ona, ali je skoro svuda obučena kao neka čudna devojčica, dok je zapravo starija žena. On je simpa čikica. Priča je besmislena. Nigde se tu ne vidi ljubav.

Spasoje Krkic

pre 1 godinu

Za sve ove bubnjare, neka pogledaju -
Sebastian Lanser iz grupe Obscura i
Joey Jordison iz grupe Slipknot!
(Arch Enemy, 20. novembar 2022 22:52)
Opet ovaj umisljeni.

Ilke

pre 1 godinu

Bog te video, pa u kom normalnom svetu, osoba koja izgleda kao doticna moze da bude gradska faca i nazovi urbana ikona. Ja sam je uvek vise povezivao sa nekim agrarnim aktivnostima, pa jos to novokomponovano u ime Suzana.

Vgg

pre 1 godinu

Blago ljudima koji provedu život u zabludi da su bitni i zanimljivi. On čovek ima nekog talenta… Ali, ona… Pa samo sesti pa zavideti na samoljublju.

'esi siguran

pre 1 godinu

Komentatori iz unutrašnjosti
(Treba mrte, 20. novembar 2022 22:31)

Obrazlozi. Budi konkretan. Pa lapo lapo je. Za i protiv. Izvoli.

idemo na mars

pre 1 godinu

Meni je najjaci utisak desetodnevni cil aut od rejvovanja.

To je ta gradska ekipa. Fejk i snob. Kajtovi, cil auti, ade bojane. A onda na telefon da tata posalje jos para. Ostaci socijalistickog burzuisanja. Naravno, pratilo se sve sto je in u londonu pa su cudesno zavoleli i tehno. Da je in bila samba i to bi se slusalo i otkidalo. Cek, pa to se i slusalo, samo 3 godine kasnije...
Bili i ostali malogradjanska sredina.

jorgan

pre 1 godinu

Lepo se zivelo u bivsoj Yu.Tata poznati glumac sve se vrti oko tebe i sva vrata se lako otvaraju.
Da je samo on bio dete komunizma bilo ih lako.Bilo je i talentovanijih bubnjara i glumaca.

@Milan

pre 1 godinu

vlada, 20. novembar 2022 18:07)

Prijatelju, prvo i osnovno, kada se bubnjar kvalifikuje kao strašan, izvanredan, talentovan itd. važno je naglasiti da je Rok bubnjar (mada se EKV graniči sa popom), pošto su džez i session bubnjari kategorija iznad. Drugo, “kakvi su to ritmovi” na govori ama baš ništa bubnjaru. Ništa od toga što je Žika bubnjao u EKV, a slušao sam sve mnogo puta, nije tehnički zahtevno ni za hobi bubnjara kao što sam ja, a pravom profesionalcu treba maksimalno jedno slušanje bez gledanja nota da odbubnja bilo koju EKV pesmu. Obična publika često meša popularnost i marketing sa veštinom.
(Milan, 20. novembar 2022 18:36)

Sedi ti kao hobi bubnjar u studio i "odbubnjaj" bilo sta od toga pa poslusaj, a pre toga osmisli autorsku pesmu i sve delove, a ne ovako. Svakom hobisti sve zvuci u prostoriji od 20 kvadrata na par piva i nagruvano glasno super i kao da je to sve smesno, a u studiju ne bi imali 8 taktova upotrebljivih bez editinga kojeg u to vreme nije ni bilo. A obicno se hobisti odusevljavaju sa vestinom i tehnikom, a realno ne mogu ni vola da ubodu.

Til Ojlenshpigel

pre 1 godinu

O dotičnoj gosPoDŽi i njenoj najboljoj drugarici a mojoj sestri , dvema *****, sve naboljšče. Ne rađa majka to . Kad je vidim pređem na drugu stanu ulice stavim kesu na glavu-za svaki slučaj

The one

pre 1 godinu

Najveci shljam toga doba je dzedzao u Industriji. U sarenim kesama i drecavim kombinacijama drogirani i razvaljeni od glave do pete non stop. Kao kultura(!?) Kao avangarda (!?) Obicne pretece onih kretena Engleza sto su upropastili EXIT. Dno dna.

Joe

pre 1 godinu

Zika sa nekih 17 godina odsvirao Nemoj i Pecate, u tu klasu spadaju Lainer,VD, u rnru bitaniji je groove nego sama tehnika, ko spoji obe stvari taj je master od novijih bubnjara to uspesno radi Travis Barker

Modesti

pre 1 godinu

Zika bio i ostao legenda... svojevremeno jako dobar frajer... a ona sta znam... nije da nema kvaliteta ali daleko od njegove lige u to doba...

Konsiljere

pre 1 godinu

Roditelji, pazite kako vaspitavate svoje sinove!
Ne dovedite sebe u situaciju da se obesite oad vam sin u kuću uvede devojku kakve je Žikica dovodio kući.

Blago Porodici koju Luna Lu i Margita zaobiđoše…

Edward Sanchez

pre 1 godinu

@Prijatelju, prvo i osnovno, kada se bubnjar kvalifikuje kao strašan, izvanredan, talentovan itd. važno je naglasiti da je Rok bubnjar (mada se EKV graniči sa popom), pošto su džez i session bubnjari kategorija iznad. Drugo, “kakvi su to ritmovi” na govori ama baš ništa bubnjaru. Ništa od toga što je Žika bubnjao u EKV, a slušao sam sve mnogo puta, nije tehnički zahtevno ni za hobi bubnjara kao što sam ja, a pravom profesionalcu treba maksimalno jedno slušanje bez gledanja nota da odbubnja bilo koju EKV pesmu. Obična publika često meša popularnost i marketing sa veštinom.


----
Bubanj ima note?
Inace Zika je visok 175cm a ova na dva mesta pominje njegovu visinu kao da covek ima 150cm..

lomi jemo iliti milo moje, suze mi idu, Bisera with beard

pre 1 godinu

Kada sam video prvu fotografiju pomislio sam da Biljana i nije bila nešto lepa, a na prvoj fotografiji Žika, gleda u daljinu sa izrazom lica kao da su mu javili da je dobio na lutriji.
(Trent, 20. novembar 2022 18:36)

ne znam o čemu pričaš, na slici je bisera veletanlić.
(kiki, 20. novembar 2022 19:49)

Koji si ti lik - jedan od najjacih komentara generally! I on (Srdjan) se slaze garant da je pljunuta Bisera. Placem ... Legendo ...

ana, vucko, mali, nole, seselj

pre 1 godinu

U r' n' r krugovima 80- ih, uglavnom je vladalo mišljenje da je najbolji bubnjar Garabet Tavitijan iz " leb i sol'. Posle njega, najbolje su se kotirali: Đuričić, Lejner iz " Azre " i Čavke. Naravno, većina se slagala da su džez bubnjari klasa više, osim kad je u pitanju Gara.
(Bocko, 20. novembar 2022 19:47)

Garabet za zavrsio dzez akademiju u pragu. I cavke, koliko god bio omiljen, je osrednji bubnjar.

Moltisanti

pre 1 godinu

Gotivio sam Suzanu,i još je gotivim, uvek sam je smatrao pravom gradskom facom..
ali,ovo je pretenciozno i u stilu Carrie Bradshaw tj. fantaziranje ,proza ,štagod.. i jako daleko od neke realistične priče

Čeki opinionista del cazzo

pre 1 godinu

Mnogo je ovo priče i pokušaja da se bude urban...

Sve to ne može da sakrije istinu da si mu dosadila, da te je izbambusao i zamenio mlađom, lepšom ( što je lako), i manje urbanom ( što je još lakše) ...

Šta reći sem Srđane , Žiko, brate, kralju...

kentaur

pre 1 godinu

U r' n' r krugovima 80- ih, uglavnom je vladalo mišljenje da je najbolji bubnjar Garabet Tavitijan iz " leb i sol'. Posle njega, najbolje su se kotirali: Đuričić, Lejner iz " Azre " i Čavke. Naravno, većina se slagala da su džez bubnjari klasa više, osim kad je u pitanju Gara.
(Bocko, 20. novembar 2022 19:47)

Da, plus Điđi Jankelić i Ipe prije nego je puk'o od zatvora.

kiki

pre 1 godinu

Kada sam video prvu fotografiju pomislio sam da Biljana i nije bila nešto lepa, a na prvoj fotografiji Žika, gleda u daljinu sa izrazom lica kao da su mu javili da je dobio na lutriji.
(Trent, 20. novembar 2022 18:36)

ne znam o čemu pričaš, na slici je bisera veletanlić.

Delije Čikago

pre 1 godinu

Luna Lu je bila jedna karikatura tkzv urbanog Beograda, konzument različitih opijata i mnoštvo avantura, i u srednjoj školi nije bila u top 50 riba, svi iz te generacije znamo koje su to devojke bile, stalno se nešto muvala kao kišna glista, Žika nju nikada nije voleo i to nam je priznao u jednom kafiću na Dorćolu da sad ne imenujem..oduvek je htela po svaku cenu da bude poznata, to joj je i uspelo, ali porodicu nije stvorila iz sopstvenih problema u koje je upala tripovanju da je mladost večna, Žika je shvatio brzo da to nije žena za brak, i jako mi je žao zato što je izgubio dete koje svakako zaslužuje kao jedan legendarni lik..žena priča o avanturi pre 30 godina u stilu Keri Bredšo..svakako da je veličina za Suzanu, i bio je zaista šmeker čak i sa tom visinom o kojoj ona govori, i dobar je bibnjar bio, ne najbolji u zemlji, ali svakako multipraktik boy..pravda za Žiku našeg večnog prijatelja..

a

pre 1 godinu

Њихова љубав,њихова ствар.Како се људи примају на туђе интиме.И Жика и Луна за мене као двоје ноу нејм са улице.

Bocko

pre 1 godinu

U r' n' r krugovima 80- ih, uglavnom je vladalo mišljenje da je najbolji bubnjar Garabet Tavitijan iz " leb i sol'. Posle njega, najbolje su se kotirali: Đuričić, Lejner iz " Azre " i Čavke. Naravno, većina se slagala da su džez bubnjari klasa više, osim kad je u pitanju Gara.

vlada

pre 1 godinu

@ Nesvakidasnje talentovan bubnjar… ajd malo sad ga preteraste
(Milan, 20. novembar 2022 17:42)
Žika je STRAŠAN bubnjar. Žika je svirao u Disciplini Kičme. Poslušajte malo kakvi su to ritmovi.
Milan Mladenović je rekao da je postava EKV sa Žikom bila najbolja...

Milan

pre 1 godinu

(vlada, 20. novembar 2022 18:07)

Prijatelju, prvo i osnovno, kada se bubnjar kvalifikuje kao strašan, izvanredan, talentovan itd. važno je naglasiti da je Rok bubnjar (mada se EKV graniči sa popom), pošto su džez i session bubnjari kategorija iznad. Drugo, “kakvi su to ritmovi” na govori ama baš ništa bubnjaru. Ništa od toga što je Žika bubnjao u EKV, a slušao sam sve mnogo puta, nije tehnički zahtevno ni za hobi bubnjara kao što sam ja, a pravom profesionalcu treba maksimalno jedno slušanje bez gledanja nota da odbubnja bilo koju EKV pesmu. Obična publika često meša popularnost i marketing sa veštinom.

Trent

pre 1 godinu

Kada sam video prvu fotografiju pomislio sam da Biljana i nije bila nešto lepa, a na prvoj fotografiji Žika, gleda u daljinu sa izrazom lica kao da su mu javili da je dobio na lutriji.

HeliodoroSofis

pre 1 godinu

@ Nesvakidasnje talentovan bubnjar… ajd malo sad ga preteraste
(Milan, 20. novembar 2022 17:42)

Samo zbog kinte je otisao u glumacku profesiju...njegov neprikosnoveno najveci talenat (i ljubav) su bubnjevi.
I to se vrlo jasno vidi/cuje.

Od oca je nasledio umetnicki talenat, samo ne u toj umetnosti koja mu je profesija.

vlada

pre 1 godinu

@ Nesvakidasnje talentovan bubnjar… ajd malo sad ga preteraste
(Milan, 20. novembar 2022 17:42)
Žika je STRAŠAN bubnjar. Žika je svirao u Disciplini Kičme. Poslušajte malo kakvi su to ritmovi.
Milan Mladenović je rekao da je postava EKV sa Žikom bila najbolja...

idemo na mars

pre 1 godinu

Meni je najjaci utisak desetodnevni cil aut od rejvovanja.

To je ta gradska ekipa. Fejk i snob. Kajtovi, cil auti, ade bojane. A onda na telefon da tata posalje jos para. Ostaci socijalistickog burzuisanja. Naravno, pratilo se sve sto je in u londonu pa su cudesno zavoleli i tehno. Da je in bila samba i to bi se slusalo i otkidalo. Cek, pa to se i slusalo, samo 3 godine kasnije...
Bili i ostali malogradjanska sredina.

Milan

pre 1 godinu

(vlada, 20. novembar 2022 18:07)

Prijatelju, prvo i osnovno, kada se bubnjar kvalifikuje kao strašan, izvanredan, talentovan itd. važno je naglasiti da je Rok bubnjar (mada se EKV graniči sa popom), pošto su džez i session bubnjari kategorija iznad. Drugo, “kakvi su to ritmovi” na govori ama baš ništa bubnjaru. Ništa od toga što je Žika bubnjao u EKV, a slušao sam sve mnogo puta, nije tehnički zahtevno ni za hobi bubnjara kao što sam ja, a pravom profesionalcu treba maksimalno jedno slušanje bez gledanja nota da odbubnja bilo koju EKV pesmu. Obična publika često meša popularnost i marketing sa veštinom.

Moltisanti

pre 1 godinu

Gotivio sam Suzanu,i još je gotivim, uvek sam je smatrao pravom gradskom facom..
ali,ovo je pretenciozno i u stilu Carrie Bradshaw tj. fantaziranje ,proza ,štagod.. i jako daleko od neke realistične priče

The one

pre 1 godinu

Najveci shljam toga doba je dzedzao u Industriji. U sarenim kesama i drecavim kombinacijama drogirani i razvaljeni od glave do pete non stop. Kao kultura(!?) Kao avangarda (!?) Obicne pretece onih kretena Engleza sto su upropastili EXIT. Dno dna.

Delije Čikago

pre 1 godinu

Luna Lu je bila jedna karikatura tkzv urbanog Beograda, konzument različitih opijata i mnoštvo avantura, i u srednjoj školi nije bila u top 50 riba, svi iz te generacije znamo koje su to devojke bile, stalno se nešto muvala kao kišna glista, Žika nju nikada nije voleo i to nam je priznao u jednom kafiću na Dorćolu da sad ne imenujem..oduvek je htela po svaku cenu da bude poznata, to joj je i uspelo, ali porodicu nije stvorila iz sopstvenih problema u koje je upala tripovanju da je mladost večna, Žika je shvatio brzo da to nije žena za brak, i jako mi je žao zato što je izgubio dete koje svakako zaslužuje kao jedan legendarni lik..žena priča o avanturi pre 30 godina u stilu Keri Bredšo..svakako da je veličina za Suzanu, i bio je zaista šmeker čak i sa tom visinom o kojoj ona govori, i dobar je bibnjar bio, ne najbolji u zemlji, ali svakako multipraktik boy..pravda za Žiku našeg večnog prijatelja..

Konsiljere

pre 1 godinu

Roditelji, pazite kako vaspitavate svoje sinove!
Ne dovedite sebe u situaciju da se obesite oad vam sin u kuću uvede devojku kakve je Žikica dovodio kući.

Blago Porodici koju Luna Lu i Margita zaobiđoše…

Bocko

pre 1 godinu

U r' n' r krugovima 80- ih, uglavnom je vladalo mišljenje da je najbolji bubnjar Garabet Tavitijan iz " leb i sol'. Posle njega, najbolje su se kotirali: Đuričić, Lejner iz " Azre " i Čavke. Naravno, većina se slagala da su džez bubnjari klasa više, osim kad je u pitanju Gara.

HeliodoroSofis

pre 1 godinu

@ Nesvakidasnje talentovan bubnjar… ajd malo sad ga preteraste
(Milan, 20. novembar 2022 17:42)

Samo zbog kinte je otisao u glumacku profesiju...njegov neprikosnoveno najveci talenat (i ljubav) su bubnjevi.
I to se vrlo jasno vidi/cuje.

Od oca je nasledio umetnicki talenat, samo ne u toj umetnosti koja mu je profesija.

Edward Sanchez

pre 1 godinu

@Prijatelju, prvo i osnovno, kada se bubnjar kvalifikuje kao strašan, izvanredan, talentovan itd. važno je naglasiti da je Rok bubnjar (mada se EKV graniči sa popom), pošto su džez i session bubnjari kategorija iznad. Drugo, “kakvi su to ritmovi” na govori ama baš ništa bubnjaru. Ništa od toga što je Žika bubnjao u EKV, a slušao sam sve mnogo puta, nije tehnički zahtevno ni za hobi bubnjara kao što sam ja, a pravom profesionalcu treba maksimalno jedno slušanje bez gledanja nota da odbubnja bilo koju EKV pesmu. Obična publika često meša popularnost i marketing sa veštinom.


----
Bubanj ima note?
Inace Zika je visok 175cm a ova na dva mesta pominje njegovu visinu kao da covek ima 150cm..

Vgg

pre 1 godinu

Blago ljudima koji provedu život u zabludi da su bitni i zanimljivi. On čovek ima nekog talenta… Ali, ona… Pa samo sesti pa zavideti na samoljublju.

@Milan

pre 1 godinu

vlada, 20. novembar 2022 18:07)

Prijatelju, prvo i osnovno, kada se bubnjar kvalifikuje kao strašan, izvanredan, talentovan itd. važno je naglasiti da je Rok bubnjar (mada se EKV graniči sa popom), pošto su džez i session bubnjari kategorija iznad. Drugo, “kakvi su to ritmovi” na govori ama baš ništa bubnjaru. Ništa od toga što je Žika bubnjao u EKV, a slušao sam sve mnogo puta, nije tehnički zahtevno ni za hobi bubnjara kao što sam ja, a pravom profesionalcu treba maksimalno jedno slušanje bez gledanja nota da odbubnja bilo koju EKV pesmu. Obična publika često meša popularnost i marketing sa veštinom.
(Milan, 20. novembar 2022 18:36)

Sedi ti kao hobi bubnjar u studio i "odbubnjaj" bilo sta od toga pa poslusaj, a pre toga osmisli autorsku pesmu i sve delove, a ne ovako. Svakom hobisti sve zvuci u prostoriji od 20 kvadrata na par piva i nagruvano glasno super i kao da je to sve smesno, a u studiju ne bi imali 8 taktova upotrebljivih bez editinga kojeg u to vreme nije ni bilo. A obicno se hobisti odusevljavaju sa vestinom i tehnikom, a realno ne mogu ni vola da ubodu.

Til Ojlenshpigel

pre 1 godinu

O dotičnoj gosPoDŽi i njenoj najboljoj drugarici a mojoj sestri , dvema *****, sve naboljšče. Ne rađa majka to . Kad je vidim pređem na drugu stanu ulice stavim kesu na glavu-za svaki slučaj

Čeki opinionista del cazzo

pre 1 godinu

Mnogo je ovo priče i pokušaja da se bude urban...

Sve to ne može da sakrije istinu da si mu dosadila, da te je izbambusao i zamenio mlađom, lepšom ( što je lako), i manje urbanom ( što je još lakše) ...

Šta reći sem Srđane , Žiko, brate, kralju...

a

pre 1 godinu

Њихова љубав,њихова ствар.Како се људи примају на туђе интиме.И Жика и Луна за мене као двоје ноу нејм са улице.

kiki

pre 1 godinu

Kada sam video prvu fotografiju pomislio sam da Biljana i nije bila nešto lepa, a na prvoj fotografiji Žika, gleda u daljinu sa izrazom lica kao da su mu javili da je dobio na lutriji.
(Trent, 20. novembar 2022 18:36)

ne znam o čemu pričaš, na slici je bisera veletanlić.

Modesti

pre 1 godinu

Zika bio i ostao legenda... svojevremeno jako dobar frajer... a ona sta znam... nije da nema kvaliteta ali daleko od njegove lige u to doba...

jorgan

pre 1 godinu

Lepo se zivelo u bivsoj Yu.Tata poznati glumac sve se vrti oko tebe i sva vrata se lako otvaraju.
Da je samo on bio dete komunizma bilo ih lako.Bilo je i talentovanijih bubnjara i glumaca.

kentaur

pre 1 godinu

U r' n' r krugovima 80- ih, uglavnom je vladalo mišljenje da je najbolji bubnjar Garabet Tavitijan iz " leb i sol'. Posle njega, najbolje su se kotirali: Đuričić, Lejner iz " Azre " i Čavke. Naravno, većina se slagala da su džez bubnjari klasa više, osim kad je u pitanju Gara.
(Bocko, 20. novembar 2022 19:47)

Da, plus Điđi Jankelić i Ipe prije nego je puk'o od zatvora.

ana, vucko, mali, nole, seselj

pre 1 godinu

U r' n' r krugovima 80- ih, uglavnom je vladalo mišljenje da je najbolji bubnjar Garabet Tavitijan iz " leb i sol'. Posle njega, najbolje su se kotirali: Đuričić, Lejner iz " Azre " i Čavke. Naravno, većina se slagala da su džez bubnjari klasa više, osim kad je u pitanju Gara.
(Bocko, 20. novembar 2022 19:47)

Garabet za zavrsio dzez akademiju u pragu. I cavke, koliko god bio omiljen, je osrednji bubnjar.

'esi siguran

pre 1 godinu

Komentatori iz unutrašnjosti
(Treba mrte, 20. novembar 2022 22:31)

Obrazlozi. Budi konkretan. Pa lapo lapo je. Za i protiv. Izvoli.

lomi jemo iliti milo moje, suze mi idu, Bisera with beard

pre 1 godinu

Kada sam video prvu fotografiju pomislio sam da Biljana i nije bila nešto lepa, a na prvoj fotografiji Žika, gleda u daljinu sa izrazom lica kao da su mu javili da je dobio na lutriji.
(Trent, 20. novembar 2022 18:36)

ne znam o čemu pričaš, na slici je bisera veletanlić.
(kiki, 20. novembar 2022 19:49)

Koji si ti lik - jedan od najjacih komentara generally! I on (Srdjan) se slaze garant da je pljunuta Bisera. Placem ... Legendo ...

Joe

pre 1 godinu

Zika sa nekih 17 godina odsvirao Nemoj i Pecate, u tu klasu spadaju Lainer,VD, u rnru bitaniji je groove nego sama tehnika, ko spoji obe stvari taj je master od novijih bubnjara to uspesno radi Travis Barker

Trent

pre 1 godinu

Kada sam video prvu fotografiju pomislio sam da Biljana i nije bila nešto lepa, a na prvoj fotografiji Žika, gleda u daljinu sa izrazom lica kao da su mu javili da je dobio na lutriji.

Bluesteel

pre 1 godinu

Prijatelju, prvo i osnovno, kada se bubnjar kvalifikuje kao strašan, izvanredan, talentovan itd. važno je naglasiti da je Rok bubnjar (mada se EKV graniči sa popom), pošto su džez i session bubnjari kategorija iznad. Drugo, “kakvi su to ritmovi” na govori ama baš ništa bubnjaru. Ništa od toga što je Žika bubnjao u EKV, a slušao sam sve mnogo puta, nije tehnički zahtevno ni za hobi bubnjara kao što sam ja, a pravom profesionalcu treba maksimalno jedno slušanje bez gledanja nota da odbubnja bilo koju EKV pesmu. Obična publika često meša popularnost i marketing sa veštinom.
(Milan, 20. novembar 2022 18:36)
Kakve veze to koliko treba da bi se skinula neka pesma ima sa kvalitetom iste.
Ne pravi se muzika da bi bila teska za skidanje
Ukapirajte da su tezgarosi( ti sto skidaju tudje pesme) i autori nebo i zemlja.
Svaki klinac ce skinuti Nirvanu ali niko nece biti Kurt Kobejn .

Ako ces da sviras muziku da bi tezgario idi negde u gradjevinu ili tako nesto,mani se muzike

Daco

pre 1 godinu

On je jos bio dobar, najgori su bili JNA i SUP sinovi i cerkice + funkcionerska deca, sljam teski i dno dna, ovi danas tajkunski sincici njima ne mogu vode prineti!

ugansko-uptarsko licemerje

pre 1 godinu

Suzi iliti Lunu Lu kako se sama prozvala (niko je nije tako prvi nazvao), smo prvi put primetili na Akademiji (klub FLU), gde je bila inventar koji stalno traži pažnju, muvala se levo desno pošto poto da je neko primeti. Možda devojka nije bila kriva zbog svog izgleda ali miljama je bila daleko od iole prosečne ribe. Sva važna, puna fejk samopouzdanja, puna usta priča i priča...a u stvari, tuga, žeđ za ljubav...postojale su i postoje gradske ribe, a postojale su i uvek će postojati i one koje to bezuspešno žele da budu.

Toza

pre 1 godinu

Jasta, '96 zeznute godine, rasulo, ali se putuje na Tajland. Jedino sto su mozda tadasnja privilegovana deca mozda bila kulturnija i iole obrazovanija od ovih danas, ako nista povrsinski... ali manje-vise je prica slicna. A ti Miodraze uci, rmbaj, stedi, cimaj se...

1995

pre 1 godinu

1995, inflacija, lekari imaju platu par maraka (nemackih), ti tj. Luna Lu (koja je tacno sta? - novinarka, studentkinja) ide na Tajland....
Horor od drustva, zemlje, vrednosti.

kole

pre 1 godinu

Zika je jadan od rekih iz plejade deca poznatih glumaca koji je talentovan i ostvaren kao glumac. Sto se tice ove snajke, htela je da bude poznata faca u gradu i uspela je delimicno. Inace, bio sam clan nekoliko amaterskih glumackih grupa i to je najbolji deo mog zivota. Muskarci su uvek bili deficitarni u tim sekcijama, pa su se zenske otimale oko nas, a mi smo ih pustali da zadovolje svoju promiskuitetnu prirodu i da nas nas seksualno iskoriscavaju.

Sumilex

pre 1 godinu

Meni je najjaci utisak desetodnevni cil aut od rejvovanja.

To je ta gradska ekipa. Fejk i snob. Kajtovi, cil auti, ade bojane. A onda na telefon da tata posalje jos para. Ostaci socijalistickog burzuisanja. Naravno, pratilo se sve sto je in u londonu pa su cudesno zavoleli i tehno. Da je in bila samba i to bi se slusalo i otkidalo. Cek, pa to se i slusalo, samo 3 godine kasnije...
Bili i ostali malogradjanska sredina.
(idemo na mars, 20. novembar 2022 23:40)
Ma sta kazes. A slučajno se eto bavili muzikom,mislis moze to ko hoce.
Sesti za bubnjeve,uzeti gitaru tek tako kad ti padne na pamet da budes malo u korak sa Londonom?
Druskane da bi savladao instrument potrebne su godine pa sta god ti mislio o njima oni su imali talenat,disciplinu i volju.

Orač

pre 1 godinu

... drozeri, sa marketingom u džepu.. beogradski foliranti... Dok su druga deca na trsktorima dolazila iz izbeglištva... ni vojsku nije služio?

voodoo

pre 1 godinu

zivelo se tada na slavu oceva ..ne samo on nego svi..zurke svirke..razna desavanja...no comment
(miki, 20. novembar 2022 23:56)

Danas realno ima mnogo vise tih sto zive na slavu roditelja, nego tada. Kako kod nas tako i u Holivudu i ostatku sveta, sto glumaca, sto ostalih "popularnih". Medjutim ako pricamo o ovom konkretnom coveku, sigurno da mu je otac kao legendarni Jugoslovenski glumac otvorio mnogo vrata tada, ali za razliku od vecine danasnjih zvezda koji su dobili istu sansu, on je bio prilicno talentovana osoba. Bio je odlican bubnjar, jednog od nasih najvecih bendova ikada, Ekv, a poprilicno je i dobar glumac. Tako da ostvario se i bio u vrhu u dve profesije koje je radio kvalitetno. Sto realno ne mozes da kazes za 99% danasnjih maminih i tatinih zvezdica. Da ne pricamo da danas jos dobijamo zvezde i preko insta, yt, tik toka i slicno ciji je doprinos i kvalitet samo lupetanje, skidanje, izmotavanje... Ne kapiram samo cemu no comment, ti ne ides ili nisi isao na zurke i svirke? Moralisanje oko nekih smesnih stvari dok po ceo dan gledate prostacke rijalitije i grandovce i insta sponzoruse i tupave nepismene yt-bere mi je fascinatno.

Landoneze

pre 1 godinu

Ono kad bi ti tako, al ti zivot samoinicijativno jadan, postaneš pun gneva pa pljuješ sve ono što bi ti.
Inače su mi oboje antiparični, žika idol iz, rane mladosti koji je prišao pink kulturi, ona medijska ličnost u pokušaju.
Ali priča je lepa, pristojno nakićena, pitka.. Ono kao neki treš kratka ljubavna priča.

Dragan

pre 1 godinu

Ako je ovo naj lepsa Beogradska price p…… se nju. Ona katsrtrofa on super glumac zajedno izgledaju kao katsrfofa ( bolje da se slikaju razdvojeno) upola manna katstrofa. I ne s…. vise

Bojan

pre 1 godinu

Najveci krem je tada isao u Industriju... I ja medju njima. Najbolji klabing u Bgu ikad.
(Vf, 21. novembar 2022 17:02)

Najveći krem se tada bunio protiv vlast... Vas šačicu što ste od tatinih i maminih para tripovali da živite u Berlinu a Ada Bojana vam je Majorka je preirao sav normalan svet.

Vagica

pre 1 godinu

Ne znam ko je ona, ali je skoro svuda obučena kao neka čudna devojčica, dok je zapravo starija žena. On je simpa čikica. Priča je besmislena. Nigde se tu ne vidi ljubav.

Ilke

pre 1 godinu

Bog te video, pa u kom normalnom svetu, osoba koja izgleda kao doticna moze da bude gradska faca i nazovi urbana ikona. Ja sam je uvek vise povezivao sa nekim agrarnim aktivnostima, pa jos to novokomponovano u ime Suzana.

Brcko i Bijeljina

pre 1 godinu

Dok je u nasoj Republici Srpskoj miloj bilo kako je bilo godinama, Srbende po Tajlandu ciluju od desetodnevnog rejvovanja. I danas takvi isti srbuju i kukaju za 70 dana bombardovanja, ehhhh sudbino. I sutra bi bilo isto, zlu ne trebalo.
Ne mislim na sve ali ovaj snobizam beogradski je bez komentara i ove price snobovske.

Sutra ako nas dohvati neko sranje ostace nas jedno 3 miliona ukupno na balkanu i to ove brace sirotinje sto druge nemaju a ovi ce ostali po Lonodonu i Parizu da se setkaju namunjeni i da se raduju suncu i sto mogu kafe ispijati, a ove djevojcice nase drage obucene ko Parizanke sa sve sesiricima i suknicama kariranim.

Sta li smo mi ko narod Bogu zgrijesili????

Nije sve tako

pre 1 godinu

Svako je na mestu ,gde treba da bude,!
Da je fer,pa mozda i nije,da ima boljih ,ima sigurno....
Iskoristili su vreme i živeli fino i kako su hteli....

Dilema

pre 1 godinu

Bubanj ima note?
Inace Zika je visok 175cm a ova na dva mesta pominje njegovu visinu kao da covek ima 150cm..
(Edward Sanchez, 20. novembar 2022 20:46)

Naravno da ima! Da li si ikada taktirao na muzičkom u školi? To ti je to. Imaš celu notu, polovinu,četvrtinu,osminu,šesnestinu...

Toni

pre 1 godinu

Ja kao provincijalac (lokacijom, ne duhom, nadam se), nikad nisam razumio pojavu zvanu Luna Lu. Dosta sam čitao o tehno sceni Beograda tih godina, bio na par događaja i nisam se trpao na silu u taj krug, možda i zbog njene pojave...

Zoki Jovan

pre 1 godinu

Da se ne lazemo i zavaravamo, Srbi imaju samo jedan grad Beograd i to su nasi i Moby, i Morissey i Sinead o Konor ... Mi romanticnije price nemamo , i ne mesajmo London Pirot i Beograd... Sve na svoje mesto. Pirocanac

Vf

pre 1 godinu

Najveci shljam toga doba je dzedzao u Industriji. U sarenim kesama i drecavim kombinacijama drogirani i razvaljeni od glave do pete non stop. Kao kultura(!?) Kao avangarda (!?) Obicne pretece onih kretena Engleza sto su upropastili EXIT. Dno dna.
(The one, 20. novembar 2022 21:26)

Najveci krem je tada isao u Industriju... I ja medju njima. Najbolji klabing u Bgu ikad.

Spasoje Krkic

pre 1 godinu

Za sve ove bubnjare, neka pogledaju -
Sebastian Lanser iz grupe Obscura i
Joey Jordison iz grupe Slipknot!
(Arch Enemy, 20. novembar 2022 22:52)
Opet ovaj umisljeni.

Ivan82

pre 1 godinu

Lepa ona,leo on...Al kad bi se zezali.
Njegov ćale legenda,on sitno gov.ce,nju ne vredi komentarisati...Zajedno kod Mitrovića sa ostalim lepotanima...

Ibna

pre 1 godinu

Za sve ove bubnjare, neka pogledaju -
Sebastian Lanser iz grupe Obscura i
Joey Jordison iz grupe Slipknot!
(Arch Enemy, 20. novembar 2022 22:52)

Ahahahaha, Slipknot.... Ok

Maja

pre 1 godinu

Realno, mnogo je gore da ti daju ime Suzana, nego npr. Melanija. I sad razmišljam kako se Suzana trudila da bude urbana isto kao njeni roditelji svojevremeno. Genetika..

mirko, svemirko

pre 1 godinu

...iju, shto ima nekih malih sitnih i nishtavnih dusha, koji imaju potrebu ili da mrze ili da "objasne"...chitam hejt u komentarima i ne verujem...kuku lele, a shto's tiche zike i lune bilo nekad pa's preprichava...ko je bio '90ih u industriji, na enlajtmentu, na sari, i po onim silnim lokacijama di su se rejvovi kuhali, shmrkce nosicem i setno se seca jedne davne mladosti...bilo nekad...pa's preprichava...

ps
svemir, svemircima!

Milan

pre 1 godinu

(vlada, 20. novembar 2022 18:07)

Prijatelju, prvo i osnovno, kada se bubnjar kvalifikuje kao strašan, izvanredan, talentovan itd. važno je naglasiti da je Rok bubnjar (mada se EKV graniči sa popom), pošto su džez i session bubnjari kategorija iznad. Drugo, “kakvi su to ritmovi” na govori ama baš ništa bubnjaru. Ništa od toga što je Žika bubnjao u EKV, a slušao sam sve mnogo puta, nije tehnički zahtevno ni za hobi bubnjara kao što sam ja, a pravom profesionalcu treba maksimalno jedno slušanje bez gledanja nota da odbubnja bilo koju EKV pesmu. Obična publika često meša popularnost i marketing sa veštinom.

idemo na mars

pre 1 godinu

Meni je najjaci utisak desetodnevni cil aut od rejvovanja.

To je ta gradska ekipa. Fejk i snob. Kajtovi, cil auti, ade bojane. A onda na telefon da tata posalje jos para. Ostaci socijalistickog burzuisanja. Naravno, pratilo se sve sto je in u londonu pa su cudesno zavoleli i tehno. Da je in bila samba i to bi se slusalo i otkidalo. Cek, pa to se i slusalo, samo 3 godine kasnije...
Bili i ostali malogradjanska sredina.

The one

pre 1 godinu

Najveci shljam toga doba je dzedzao u Industriji. U sarenim kesama i drecavim kombinacijama drogirani i razvaljeni od glave do pete non stop. Kao kultura(!?) Kao avangarda (!?) Obicne pretece onih kretena Engleza sto su upropastili EXIT. Dno dna.

jorgan

pre 1 godinu

Lepo se zivelo u bivsoj Yu.Tata poznati glumac sve se vrti oko tebe i sva vrata se lako otvaraju.
Da je samo on bio dete komunizma bilo ih lako.Bilo je i talentovanijih bubnjara i glumaca.

Konsiljere

pre 1 godinu

Roditelji, pazite kako vaspitavate svoje sinove!
Ne dovedite sebe u situaciju da se obesite oad vam sin u kuću uvede devojku kakve je Žikica dovodio kući.

Blago Porodici koju Luna Lu i Margita zaobiđoše…

a

pre 1 godinu

Њихова љубав,њихова ствар.Како се људи примају на туђе интиме.И Жика и Луна за мене као двоје ноу нејм са улице.

Til Ojlenshpigel

pre 1 godinu

O dotičnoj gosPoDŽi i njenoj najboljoj drugarici a mojoj sestri , dvema *****, sve naboljšče. Ne rađa majka to . Kad je vidim pređem na drugu stanu ulice stavim kesu na glavu-za svaki slučaj

Čeki opinionista del cazzo

pre 1 godinu

Mnogo je ovo priče i pokušaja da se bude urban...

Sve to ne može da sakrije istinu da si mu dosadila, da te je izbambusao i zamenio mlađom, lepšom ( što je lako), i manje urbanom ( što je još lakše) ...

Šta reći sem Srđane , Žiko, brate, kralju...

@Milan

pre 1 godinu

vlada, 20. novembar 2022 18:07)

Prijatelju, prvo i osnovno, kada se bubnjar kvalifikuje kao strašan, izvanredan, talentovan itd. važno je naglasiti da je Rok bubnjar (mada se EKV graniči sa popom), pošto su džez i session bubnjari kategorija iznad. Drugo, “kakvi su to ritmovi” na govori ama baš ništa bubnjaru. Ništa od toga što je Žika bubnjao u EKV, a slušao sam sve mnogo puta, nije tehnički zahtevno ni za hobi bubnjara kao što sam ja, a pravom profesionalcu treba maksimalno jedno slušanje bez gledanja nota da odbubnja bilo koju EKV pesmu. Obična publika često meša popularnost i marketing sa veštinom.
(Milan, 20. novembar 2022 18:36)

Sedi ti kao hobi bubnjar u studio i "odbubnjaj" bilo sta od toga pa poslusaj, a pre toga osmisli autorsku pesmu i sve delove, a ne ovako. Svakom hobisti sve zvuci u prostoriji od 20 kvadrata na par piva i nagruvano glasno super i kao da je to sve smesno, a u studiju ne bi imali 8 taktova upotrebljivih bez editinga kojeg u to vreme nije ni bilo. A obicno se hobisti odusevljavaju sa vestinom i tehnikom, a realno ne mogu ni vola da ubodu.

Vgg

pre 1 godinu

Blago ljudima koji provedu život u zabludi da su bitni i zanimljivi. On čovek ima nekog talenta… Ali, ona… Pa samo sesti pa zavideti na samoljublju.

Delije Čikago

pre 1 godinu

Luna Lu je bila jedna karikatura tkzv urbanog Beograda, konzument različitih opijata i mnoštvo avantura, i u srednjoj školi nije bila u top 50 riba, svi iz te generacije znamo koje su to devojke bile, stalno se nešto muvala kao kišna glista, Žika nju nikada nije voleo i to nam je priznao u jednom kafiću na Dorćolu da sad ne imenujem..oduvek je htela po svaku cenu da bude poznata, to joj je i uspelo, ali porodicu nije stvorila iz sopstvenih problema u koje je upala tripovanju da je mladost večna, Žika je shvatio brzo da to nije žena za brak, i jako mi je žao zato što je izgubio dete koje svakako zaslužuje kao jedan legendarni lik..žena priča o avanturi pre 30 godina u stilu Keri Bredšo..svakako da je veličina za Suzanu, i bio je zaista šmeker čak i sa tom visinom o kojoj ona govori, i dobar je bibnjar bio, ne najbolji u zemlji, ali svakako multipraktik boy..pravda za Žiku našeg večnog prijatelja..

vlada

pre 1 godinu

@ Nesvakidasnje talentovan bubnjar… ajd malo sad ga preteraste
(Milan, 20. novembar 2022 17:42)
Žika je STRAŠAN bubnjar. Žika je svirao u Disciplini Kičme. Poslušajte malo kakvi su to ritmovi.
Milan Mladenović je rekao da je postava EKV sa Žikom bila najbolja...

HeliodoroSofis

pre 1 godinu

@ Nesvakidasnje talentovan bubnjar… ajd malo sad ga preteraste
(Milan, 20. novembar 2022 17:42)

Samo zbog kinte je otisao u glumacku profesiju...njegov neprikosnoveno najveci talenat (i ljubav) su bubnjevi.
I to se vrlo jasno vidi/cuje.

Od oca je nasledio umetnicki talenat, samo ne u toj umetnosti koja mu je profesija.

Modesti

pre 1 godinu

Zika bio i ostao legenda... svojevremeno jako dobar frajer... a ona sta znam... nije da nema kvaliteta ali daleko od njegove lige u to doba...

Trent

pre 1 godinu

Kada sam video prvu fotografiju pomislio sam da Biljana i nije bila nešto lepa, a na prvoj fotografiji Žika, gleda u daljinu sa izrazom lica kao da su mu javili da je dobio na lutriji.

'esi siguran

pre 1 godinu

Komentatori iz unutrašnjosti
(Treba mrte, 20. novembar 2022 22:31)

Obrazlozi. Budi konkretan. Pa lapo lapo je. Za i protiv. Izvoli.

Edward Sanchez

pre 1 godinu

@Prijatelju, prvo i osnovno, kada se bubnjar kvalifikuje kao strašan, izvanredan, talentovan itd. važno je naglasiti da je Rok bubnjar (mada se EKV graniči sa popom), pošto su džez i session bubnjari kategorija iznad. Drugo, “kakvi su to ritmovi” na govori ama baš ništa bubnjaru. Ništa od toga što je Žika bubnjao u EKV, a slušao sam sve mnogo puta, nije tehnički zahtevno ni za hobi bubnjara kao što sam ja, a pravom profesionalcu treba maksimalno jedno slušanje bez gledanja nota da odbubnja bilo koju EKV pesmu. Obična publika često meša popularnost i marketing sa veštinom.


----
Bubanj ima note?
Inace Zika je visok 175cm a ova na dva mesta pominje njegovu visinu kao da covek ima 150cm..

Moltisanti

pre 1 godinu

Gotivio sam Suzanu,i još je gotivim, uvek sam je smatrao pravom gradskom facom..
ali,ovo je pretenciozno i u stilu Carrie Bradshaw tj. fantaziranje ,proza ,štagod.. i jako daleko od neke realistične priče

Bocko

pre 1 godinu

U r' n' r krugovima 80- ih, uglavnom je vladalo mišljenje da je najbolji bubnjar Garabet Tavitijan iz " leb i sol'. Posle njega, najbolje su se kotirali: Đuričić, Lejner iz " Azre " i Čavke. Naravno, većina se slagala da su džez bubnjari klasa više, osim kad je u pitanju Gara.

kiki

pre 1 godinu

Kada sam video prvu fotografiju pomislio sam da Biljana i nije bila nešto lepa, a na prvoj fotografiji Žika, gleda u daljinu sa izrazom lica kao da su mu javili da je dobio na lutriji.
(Trent, 20. novembar 2022 18:36)

ne znam o čemu pričaš, na slici je bisera veletanlić.

Joe

pre 1 godinu

Zika sa nekih 17 godina odsvirao Nemoj i Pecate, u tu klasu spadaju Lainer,VD, u rnru bitaniji je groove nego sama tehnika, ko spoji obe stvari taj je master od novijih bubnjara to uspesno radi Travis Barker

Vf

pre 1 godinu

Najveci shljam toga doba je dzedzao u Industriji. U sarenim kesama i drecavim kombinacijama drogirani i razvaljeni od glave do pete non stop. Kao kultura(!?) Kao avangarda (!?) Obicne pretece onih kretena Engleza sto su upropastili EXIT. Dno dna.
(The one, 20. novembar 2022 21:26)

Najveci krem je tada isao u Industriju... I ja medju njima. Najbolji klabing u Bgu ikad.

lomi jemo iliti milo moje, suze mi idu, Bisera with beard

pre 1 godinu

Kada sam video prvu fotografiju pomislio sam da Biljana i nije bila nešto lepa, a na prvoj fotografiji Žika, gleda u daljinu sa izrazom lica kao da su mu javili da je dobio na lutriji.
(Trent, 20. novembar 2022 18:36)

ne znam o čemu pričaš, na slici je bisera veletanlić.
(kiki, 20. novembar 2022 19:49)

Koji si ti lik - jedan od najjacih komentara generally! I on (Srdjan) se slaze garant da je pljunuta Bisera. Placem ... Legendo ...

kentaur

pre 1 godinu

U r' n' r krugovima 80- ih, uglavnom je vladalo mišljenje da je najbolji bubnjar Garabet Tavitijan iz " leb i sol'. Posle njega, najbolje su se kotirali: Đuričić, Lejner iz " Azre " i Čavke. Naravno, većina se slagala da su džez bubnjari klasa više, osim kad je u pitanju Gara.
(Bocko, 20. novembar 2022 19:47)

Da, plus Điđi Jankelić i Ipe prije nego je puk'o od zatvora.

Zoki Jovan

pre 1 godinu

Da se ne lazemo i zavaravamo, Srbi imaju samo jedan grad Beograd i to su nasi i Moby, i Morissey i Sinead o Konor ... Mi romanticnije price nemamo , i ne mesajmo London Pirot i Beograd... Sve na svoje mesto. Pirocanac

Brcko i Bijeljina

pre 1 godinu

Dok je u nasoj Republici Srpskoj miloj bilo kako je bilo godinama, Srbende po Tajlandu ciluju od desetodnevnog rejvovanja. I danas takvi isti srbuju i kukaju za 70 dana bombardovanja, ehhhh sudbino. I sutra bi bilo isto, zlu ne trebalo.
Ne mislim na sve ali ovaj snobizam beogradski je bez komentara i ove price snobovske.

Sutra ako nas dohvati neko sranje ostace nas jedno 3 miliona ukupno na balkanu i to ove brace sirotinje sto druge nemaju a ovi ce ostali po Lonodonu i Parizu da se setkaju namunjeni i da se raduju suncu i sto mogu kafe ispijati, a ove djevojcice nase drage obucene ko Parizanke sa sve sesiricima i suknicama kariranim.

Sta li smo mi ko narod Bogu zgrijesili????

Ivan82

pre 1 godinu

Lepa ona,leo on...Al kad bi se zezali.
Njegov ćale legenda,on sitno gov.ce,nju ne vredi komentarisati...Zajedno kod Mitrovića sa ostalim lepotanima...

Orač

pre 1 godinu

... drozeri, sa marketingom u džepu.. beogradski foliranti... Dok su druga deca na trsktorima dolazila iz izbeglištva... ni vojsku nije služio?

Sumilex

pre 1 godinu

Meni je najjaci utisak desetodnevni cil aut od rejvovanja.

To je ta gradska ekipa. Fejk i snob. Kajtovi, cil auti, ade bojane. A onda na telefon da tata posalje jos para. Ostaci socijalistickog burzuisanja. Naravno, pratilo se sve sto je in u londonu pa su cudesno zavoleli i tehno. Da je in bila samba i to bi se slusalo i otkidalo. Cek, pa to se i slusalo, samo 3 godine kasnije...
Bili i ostali malogradjanska sredina.
(idemo na mars, 20. novembar 2022 23:40)
Ma sta kazes. A slučajno se eto bavili muzikom,mislis moze to ko hoce.
Sesti za bubnjeve,uzeti gitaru tek tako kad ti padne na pamet da budes malo u korak sa Londonom?
Druskane da bi savladao instrument potrebne su godine pa sta god ti mislio o njima oni su imali talenat,disciplinu i volju.

Maja

pre 1 godinu

Realno, mnogo je gore da ti daju ime Suzana, nego npr. Melanija. I sad razmišljam kako se Suzana trudila da bude urbana isto kao njeni roditelji svojevremeno. Genetika..

ana, vucko, mali, nole, seselj

pre 1 godinu

U r' n' r krugovima 80- ih, uglavnom je vladalo mišljenje da je najbolji bubnjar Garabet Tavitijan iz " leb i sol'. Posle njega, najbolje su se kotirali: Đuričić, Lejner iz " Azre " i Čavke. Naravno, većina se slagala da su džez bubnjari klasa više, osim kad je u pitanju Gara.
(Bocko, 20. novembar 2022 19:47)

Garabet za zavrsio dzez akademiju u pragu. I cavke, koliko god bio omiljen, je osrednji bubnjar.

Vagica

pre 1 godinu

Ne znam ko je ona, ali je skoro svuda obučena kao neka čudna devojčica, dok je zapravo starija žena. On je simpa čikica. Priča je besmislena. Nigde se tu ne vidi ljubav.

kole

pre 1 godinu

Zika je jadan od rekih iz plejade deca poznatih glumaca koji je talentovan i ostvaren kao glumac. Sto se tice ove snajke, htela je da bude poznata faca u gradu i uspela je delimicno. Inace, bio sam clan nekoliko amaterskih glumackih grupa i to je najbolji deo mog zivota. Muskarci su uvek bili deficitarni u tim sekcijama, pa su se zenske otimale oko nas, a mi smo ih pustali da zadovolje svoju promiskuitetnu prirodu i da nas nas seksualno iskoriscavaju.

Dragan

pre 1 godinu

Ako je ovo naj lepsa Beogradska price p…… se nju. Ona katsrtrofa on super glumac zajedno izgledaju kao katsrfofa ( bolje da se slikaju razdvojeno) upola manna katstrofa. I ne s…. vise

Toza

pre 1 godinu

Jasta, '96 zeznute godine, rasulo, ali se putuje na Tajland. Jedino sto su mozda tadasnja privilegovana deca mozda bila kulturnija i iole obrazovanija od ovih danas, ako nista povrsinski... ali manje-vise je prica slicna. A ti Miodraze uci, rmbaj, stedi, cimaj se...

Ilke

pre 1 godinu

Bog te video, pa u kom normalnom svetu, osoba koja izgleda kao doticna moze da bude gradska faca i nazovi urbana ikona. Ja sam je uvek vise povezivao sa nekim agrarnim aktivnostima, pa jos to novokomponovano u ime Suzana.

mirko, svemirko

pre 1 godinu

...iju, shto ima nekih malih sitnih i nishtavnih dusha, koji imaju potrebu ili da mrze ili da "objasne"...chitam hejt u komentarima i ne verujem...kuku lele, a shto's tiche zike i lune bilo nekad pa's preprichava...ko je bio '90ih u industriji, na enlajtmentu, na sari, i po onim silnim lokacijama di su se rejvovi kuhali, shmrkce nosicem i setno se seca jedne davne mladosti...bilo nekad...pa's preprichava...

ps
svemir, svemircima!

1995

pre 1 godinu

1995, inflacija, lekari imaju platu par maraka (nemackih), ti tj. Luna Lu (koja je tacno sta? - novinarka, studentkinja) ide na Tajland....
Horor od drustva, zemlje, vrednosti.

Toni

pre 1 godinu

Ja kao provincijalac (lokacijom, ne duhom, nadam se), nikad nisam razumio pojavu zvanu Luna Lu. Dosta sam čitao o tehno sceni Beograda tih godina, bio na par događaja i nisam se trpao na silu u taj krug, možda i zbog njene pojave...

Landoneze

pre 1 godinu

Ono kad bi ti tako, al ti zivot samoinicijativno jadan, postaneš pun gneva pa pljuješ sve ono što bi ti.
Inače su mi oboje antiparični, žika idol iz, rane mladosti koji je prišao pink kulturi, ona medijska ličnost u pokušaju.
Ali priča je lepa, pristojno nakićena, pitka.. Ono kao neki treš kratka ljubavna priča.

Bluesteel

pre 1 godinu

Prijatelju, prvo i osnovno, kada se bubnjar kvalifikuje kao strašan, izvanredan, talentovan itd. važno je naglasiti da je Rok bubnjar (mada se EKV graniči sa popom), pošto su džez i session bubnjari kategorija iznad. Drugo, “kakvi su to ritmovi” na govori ama baš ništa bubnjaru. Ništa od toga što je Žika bubnjao u EKV, a slušao sam sve mnogo puta, nije tehnički zahtevno ni za hobi bubnjara kao što sam ja, a pravom profesionalcu treba maksimalno jedno slušanje bez gledanja nota da odbubnja bilo koju EKV pesmu. Obična publika često meša popularnost i marketing sa veštinom.
(Milan, 20. novembar 2022 18:36)
Kakve veze to koliko treba da bi se skinula neka pesma ima sa kvalitetom iste.
Ne pravi se muzika da bi bila teska za skidanje
Ukapirajte da su tezgarosi( ti sto skidaju tudje pesme) i autori nebo i zemlja.
Svaki klinac ce skinuti Nirvanu ali niko nece biti Kurt Kobejn .

Ako ces da sviras muziku da bi tezgario idi negde u gradjevinu ili tako nesto,mani se muzike

Daco

pre 1 godinu

On je jos bio dobar, najgori su bili JNA i SUP sinovi i cerkice + funkcionerska deca, sljam teski i dno dna, ovi danas tajkunski sincici njima ne mogu vode prineti!

Bojan

pre 1 godinu

Najveci krem je tada isao u Industriju... I ja medju njima. Najbolji klabing u Bgu ikad.
(Vf, 21. novembar 2022 17:02)

Najveći krem se tada bunio protiv vlast... Vas šačicu što ste od tatinih i maminih para tripovali da živite u Berlinu a Ada Bojana vam je Majorka je preirao sav normalan svet.

Spasoje Krkic

pre 1 godinu

Za sve ove bubnjare, neka pogledaju -
Sebastian Lanser iz grupe Obscura i
Joey Jordison iz grupe Slipknot!
(Arch Enemy, 20. novembar 2022 22:52)
Opet ovaj umisljeni.

ugansko-uptarsko licemerje

pre 1 godinu

Suzi iliti Lunu Lu kako se sama prozvala (niko je nije tako prvi nazvao), smo prvi put primetili na Akademiji (klub FLU), gde je bila inventar koji stalno traži pažnju, muvala se levo desno pošto poto da je neko primeti. Možda devojka nije bila kriva zbog svog izgleda ali miljama je bila daleko od iole prosečne ribe. Sva važna, puna fejk samopouzdanja, puna usta priča i priča...a u stvari, tuga, žeđ za ljubav...postojale su i postoje gradske ribe, a postojale su i uvek će postojati i one koje to bezuspešno žele da budu.

Nije sve tako

pre 1 godinu

Svako je na mestu ,gde treba da bude,!
Da je fer,pa mozda i nije,da ima boljih ,ima sigurno....
Iskoristili su vreme i živeli fino i kako su hteli....

Dilema

pre 1 godinu

Bubanj ima note?
Inace Zika je visok 175cm a ova na dva mesta pominje njegovu visinu kao da covek ima 150cm..
(Edward Sanchez, 20. novembar 2022 20:46)

Naravno da ima! Da li si ikada taktirao na muzičkom u školi? To ti je to. Imaš celu notu, polovinu,četvrtinu,osminu,šesnestinu...

Ibna

pre 1 godinu

Za sve ove bubnjare, neka pogledaju -
Sebastian Lanser iz grupe Obscura i
Joey Jordison iz grupe Slipknot!
(Arch Enemy, 20. novembar 2022 22:52)

Ahahahaha, Slipknot.... Ok

voodoo

pre 1 godinu

zivelo se tada na slavu oceva ..ne samo on nego svi..zurke svirke..razna desavanja...no comment
(miki, 20. novembar 2022 23:56)

Danas realno ima mnogo vise tih sto zive na slavu roditelja, nego tada. Kako kod nas tako i u Holivudu i ostatku sveta, sto glumaca, sto ostalih "popularnih". Medjutim ako pricamo o ovom konkretnom coveku, sigurno da mu je otac kao legendarni Jugoslovenski glumac otvorio mnogo vrata tada, ali za razliku od vecine danasnjih zvezda koji su dobili istu sansu, on je bio prilicno talentovana osoba. Bio je odlican bubnjar, jednog od nasih najvecih bendova ikada, Ekv, a poprilicno je i dobar glumac. Tako da ostvario se i bio u vrhu u dve profesije koje je radio kvalitetno. Sto realno ne mozes da kazes za 99% danasnjih maminih i tatinih zvezdica. Da ne pricamo da danas jos dobijamo zvezde i preko insta, yt, tik toka i slicno ciji je doprinos i kvalitet samo lupetanje, skidanje, izmotavanje... Ne kapiram samo cemu no comment, ti ne ides ili nisi isao na zurke i svirke? Moralisanje oko nekih smesnih stvari dok po ceo dan gledate prostacke rijalitije i grandovce i insta sponzoruse i tupave nepismene yt-bere mi je fascinatno.