- Komentari -

"Carica ISIS-a" ispirala mozak devojkama i obučavala ih da ubijaju, a sada je čeka 20 godina robije

Alison Fluke-Ekren iz Kanzasa, koja je vodila ženski bataljon ISIS-a u Siriji, osuđena je u utorak na 20 godina zatvora u saveznoj sudnici u Virdžiniji. U junu je priznala krivicu po jednoj tački optužnice - urotu za pružanje podrške ISIS-u. Sudiji je rekla da nije znala da je među stotinjak žena koja je vodila i obučavala da koriste oružje i eksploziv bilo i dece.

Izvor: vecernji.hr
Pošaljite komentar
 1. Steta sto nije iz Teksasa, tamo bi imala primereniju kaznu.
  (Kaboom, 3. novembar 2022 06:29)

  # Link komentara

 2. Zašto na sud ?? Zašto nije izvršila "samoubistvo" do sasa ??
  (VUK, 3. novembar 2022 06:24)

  # Link komentara

 3. Malo je.
  (Miki, 3. novembar 2022 01:56)

  # Link komentara

 4. "obučavala je druge žene da koriste AK-47, granate i samoubilačke pojaseve."

  Ima posla ko 'oce da radi.
  (ikac klisa, 3. novembar 2022 00:46)

  # Link komentara

 5. Jedina odgovarajuca kazna za nju bi bila smrtna, po istim onim zakonima po kojima je obucavala ljude da ubijaju, ili da se samoubijaju bombama itd na javnim mestima.
  (Marko87, 2. novembar 2022 23:02)

  # Link komentara

 6. Sta je bilo sa dozivotnom kaznom?
  (jknkjn, 2. novembar 2022 22:01)

  # Link komentara

 7. Mala je to kazna za zlodela koje je činila, ali izgleda da je to maksimalna kazna za ovo krivično delo u Americi. I biće gotovo sigurno osuđena jer u Americi nema šale sa zakonima i njihovim pravosuđem. Dosta je bilo žena sa Zapada koje su krenule njenim putem. To su one žene koje su odrasle u posebnim muslimanskim subkulturama u zemljama blagostanja i obilja. U njima vlada potpun drugačiji moral i mentalitet od morala kontrakulture koji vlada u tim zemljama. Tamo postoje puno lumperproleterijata koji nisu cenjeni ni u svojim sredinama a kamoli među domaćim. Oni kroz ekstremizam vide neku vrstu načina za povratak samopouzdanja. I mi živimo na Zapadu pogotovo u Nemačkoj i Austriji u nekim svojim subkulturama. Mi možda nismo na njihovom nivou, to se odlično vidi po posetama kada gostuju naši turbo folk pevači. Ali ih poštujemo i gledamo svoja posla. Nemamo nameru da ih napadamo i menjamo njihov način života i ponašanja. Zato nikada nisi čuo ništa negativno o našim ljudima od strane Nemaca, Francuza, Italijana, Švedjana. I to ni od najekstremniji desničara. A o Arapima i Turcima postoji dosta negativnog mišljenja.
  (Aron, 2. novembar 2022 21:25)

  # Link komentara