- Komentari -
 1. Muz se nije ohladio a ona umire od smeha na drustvenim mrezama, izrugujuci onoga koji joj je godinama finansirao vile, luksuzan zivot, izdrzavao dete od tudjeg coveka, fansi pse, propale firme i ko zna koga jos sve ne. Kakva sponzorusa... Sa onim silikonskim usnama velicine pola lica i ogromnim silikonima u grudima, a u glavi teska promaja.
  (..., 5. jul 2022 04:45)

  # Link komentara

 2. Muz se nije ohladio a ona umire od smeha na drustvenim mrezama, izrugujuci onoga koji joj je godinama finansirao vile, luksuzan zivot, izdrzavao dete od tudjeg coveka, fansi pse, propale firme i ko zna koga jos sve ne. Kakva sponzorusa... Sa onim silikonskim usnama velicine pola lica i ogromnim silikonima u grudima, a u glavi teska promaja.
  (..., 4. jul 2022 15:27)

  # Link komentara

 3. Ona je bar dosla do para koristeći svoju lepotu i svoje telo, on je krimos! Postenija od njega 100 puta
  (Danilo, 3. jul 2022 17:35)

  "Svoju lepotu" ? Ova tetka je skroz izoperisana, plastika joj prsti iz svega i svacega, od mega usana i jagodica, do grudi i zadnjice. Jeza sta sve danas smatraju "lepotom". Pogledaj joj slike od pre 10, 20 i 30 godina, pa onda komentarisi.
  (plastik fantastik, 4. jul 2022 14:01)

  # Link komentara

 4. Seljacka posla. Preganju se oboje preko medija. Ako je stvarno iscenirala pljacku zlata po ugledu na nekkav zastareli western onda joj hteo neko to ili ne sledi dug postupak dokazivanja koji ce je ionako vec vremesnu i oronulu, sto vesto fotospom krije, a botoks dodaje,dokosurit jer su zlatne cigle te kojima je poplocan put u pakao. A tamo je vruce.
  (naravno, 4. jul 2022 13:32)

  # Link komentara

 5. Ma šta ti ženo više hoćeš? 10 godina su te izdržavali, plaćali ručkove, večere, putovanja, automobile, nekretnine, garderobu, cipele, nakit, parfeme, kućne pomoćnice, kuvarice, finansirali karijeru, ćerki iz prvog braka studiranje u Londonu i to pored živog oca,... Živela si kao boginja, ništa teže od kašike nisi podigla. Prohtevala si, uslovljavala, Vidoja si gledala kao automat za novac. A tebi ni to nije dosta!? Čime si ti doprinosila toj porodici? Rodila si dete? Pa ima more žena koje imaju po dvoje-troje dece i opet rade i sve stižu po kući uz pomoć supruga. Čovek je morao da ide kod maserki, kad već sa tobom nije imao odnose. Možda bi se on i razveo, ali u tom slučaju verujem da si ga ucenjivala.
  Sva sreća pa te je ovaj čovek provalio i od početka razdvojio šta kome pripada. Da je obrnuta situacija, šta bi Vidoje nasledio od tebe?
  Hajde muškarci malo muške solidarnosti i razumevanja. Žene se grčevito bore jedna za drugu, čak iako se ne slažu sa njima. Dokle mi muškarci da im popuštamo i da im povlađujemo? Jel su htele jednakost i ravnopravnost?
  (Onda moze i tako, 03. jul 2022 15:43)

  Sve to stoji što ti kažeš ali šta ja da se solidarišem sa muškarcima koji jure sponzoruše i onda prodju kako prodju. Ne možeš mi reći da nije znao u šta se upušta. Pamet u glavu, ima sa kojima se samo zabavlja a zna se koje se žene žene..
  (filip, 4. jul 2022 07:56)

  # Link komentara

 6. Muz se nije ohladio a ona umire od smeha na drustvenim mrezama, izrugujuci onoga koji joj je godinama finansirao vile, luksuzan zivot, izdrzavao dete od tudjeg coveka, fansi pse, propale firme i ko zna koga jos sve ne. Kakva sponzorusa... Sa onim silikonskim usnama velicine pola lica i ogromnim silikonima u grudima, a u glavi teska promaja.
  (..., 4. jul 2022 03:31)

  # Link komentara

 7. @Joca
  Zna matori sta je po zakonu, zato i kmeci po novinama.
  (sasha, 3. jul 2022 22:28)

  # Link komentara

 8. Ajde, ne razmecite se bogatstvom i zenama pa nece biti ovih problema, domacini moji.

  Nego svi biste vi ribetine, ali da su skromne, kako da ne. Dobio je sta je trazio, ako je imovina njegova ona i cerka treba da ga naslede i tacka.

  A matori treba da prestane da izigrava moralnu gromadu i optuzuje nju jer je krimos. Ona je bar dosla do para koristeći svoju lepotu i svoje telo, on je krimos! Postenija od njega 100 puta
  (Danilo, 3. jul 2022 17:35)
  Burazeru, ona nema nikakvo pravo na imovinu od matorog, apsolutno nikakvog. Jednog dana unuka ce dobiti svoj deo, ona ne.
  (Max, 3. jul 2022 20:16)

  Ako matorom padne na pamet, ukoliko vec nije, lako moze iskljuciti i unuku, a samo radi koristoljubive majke. Inace, ova pracka dobija sipak, potpuno si u pravu. Sve sto jeste sin koristio, nije na njegovom vec imenu matorog. Slican slucaj sam i ja imao. Prepisao sam sve na roditelje. Otisla je samo sa koferom.
  (Sasa, 3. jul 2022 21:33)

  # Link komentara

 9. @(Max, 03. jul 2022 20:16)

  Kao sto sam i rekao, ono sto je sinovljevo/muzevljevo, bez obzira cijim je parama to kupljeno je zenino i cerkino.
  Ono sto je svekrovo ona ni ne moze da dobije pa ne znam sto se ovaj ku.obeca i pravi cirkus. Ja bih rekao da je nesto ipak bilo i na sinovljevo ime a da se matori sad pravi moralni policajac i olajava majku scoje unuke koju su, ako je sve tacno, godinama sluzili.
  Nisu oni nikakve zrtve, niko od njih
  (Danilo, 3. jul 2022 20:56)

  # Link komentara

 10. Hajde muškarci malo muške solidarnosti i razumevanja. Žene se grčevito bore jedna za drugu, čak iako se ne slažu sa njima. Dokle mi muškarci da im popuštamo i da im povlađujemo? Jel su htele jednakost i ravnopravnost? 
  (Onda moze i tako, 3. jul 2022 15:43) 

  Hahaha da se solidarisem s parajlijama koji samo gledaju ko ce da proseta vece i skuplje s.se ili d.pe i posle kukaju da su opljackani? Evo bas sam se ubedacio.

  Jos ako novac nisu ni zaradili sami nego dobili od drugih??

  Aha, vazi
  (Solidaran, 3. jul 2022 20:17)

  # Link komentara

 11. Ajde, ne razmecite se bogatstvom i zenama pa nece biti ovih problema, domacini moji.

  Nego svi biste vi ribetine, ali da su skromne, kako da ne. Dobio je sta je trazio, ako je imovina njegova ona i cerka treba da ga naslede i tacka.

  A matori treba da prestane da izigrava moralnu gromadu i optuzuje nju jer je krimos. Ona je bar dosla do para koristeći svoju lepotu i svoje telo, on je krimos! Postenija od njega 100 puta
  (Danilo, 3. jul 2022 17:35)
  Burazeru, ona nema nikakvo pravo na imovinu od matorog, apsolutno nikakvog. Jednog dana unuka ce dobiti svoj deo, ona ne.
  (Max, 3. jul 2022 20:16)

  # Link komentara

 12. "Podrska za Grofa i sve muskarce koje ovakve zene pokusavaju da ocerupaju.
  (Igor, 03. jul 2022 17:30)"

  Evo grcam u suzama za Grofa i sve muskarce sto su u slicnoj situaciji, ne znam kako cu spavat nocas
  (Luka, 3. jul 2022 20:14)

  # Link komentara

 13. Televisa presenta. Mogu oni da se svadjaju tako do sudnjeg dana, ali za sud postoji jedna jedina cinjenica, a to je ono sto pise u katastru. Sva imovina upisana u katastru na Vidojevo ime dele supruga i deca, na ravne delove, zato sto pripadaju tzv. prvom naslednom redu. Vidojev otac pripada drugom naslednom redu i on moze da udje u igru samo ako nema nijednog naslednika u prvom naslednom redu. Medjutim, ako je kuca u kojoj su stanovali bila uknjizena na Vidojevog oca onda Nikolina zaista nema nikakva prava.
  (Joca, 3. jul 2022 19:30)

  # Link komentara

 14. Realno polusvet.
  (79, 3. jul 2022 19:16)

  # Link komentara

 15. Sta je sa vama? Nije ona naterala Vidoja pistoljem da je ozeni. Kakva je takva je, sam je birao.
  (mozda gresim, 3. jul 2022 19:03)

  # Link komentara

 16. Жене, будите скромне, не могу вас усрећити паре, већ нормалан, поштен, вриједан човјек.
  (Логика, 3. jul 2022 16:24)

  A lepotice mogu li vas usreciti cak iako nisu normalne, postene i vredne?
  (Pitam, 3. jul 2022 18:42)

  # Link komentara

 17. Podrska za Grofa i sve muskarce koje ovakve zene pokusavaju da ocerupaju.
  (Igor, 3. jul 2022 17:30)

  Ocerupaju? Sam joj je davao i sin a i taj otac, ona je samo trazila. I dobijala uvek. Sto nisu rekli NE? Sto veca i hladnija kucka to vise puzite pred njom i ponizavate se. Zene koje ne manipulisu tretirate kao deo namestaja. Posle kao vidi zene kako tretiraju ovakve a kako onakve muskarce. A vi?
  Oba pola su isti, pristojne ljude uzimaju zdravo za gotovo a lome se oko bezobzirnih narcisa. Nisu nas mame i tate dovoljno volele izgleda...
  (Ma daj, 3. jul 2022 18:31)

  # Link komentara

 18. Ako zelis da znas kakav je neko zapravo covek, pogledaj kako je odgajio i vaspitao svoju decu. E pa vi sad sudite kakav je covek Misa Grof.
  (g, 3. jul 2022 18:29)

  # Link komentara

 19. @Kad pogledam vaše komentare sve što imam da kažem je pod hitno prestanite da mrzite žene. Nisu vam žene krive što se vaše mišljenje o sebi ne podudara sa vašim realnim sposobnostima.
  Brate šta god da urade ne valja vam. Ako zarađuje lovu što ne gaji decu, ako gaji decu je sponzoruša. Ajde dogovorite se malo sami sa sobom.
  (Samo kažem, 3. jul 2022 17:28)

  Skim se ti svađaš?
  (Juju, 3. jul 2022 18:21)

  # Link komentara

 20. @(Smesno, 3. jul 2022 16:52)
  Ako me vid ne vara, ja vidim da sve žene pišu da se Grof ne blamira, neće odneti novac u grob, šta mu znači da joj da to što ona traži... a muški komentari su podeljeni. Tako da teorija o muškoj solidarnosti i ženskoj nesolidarnosti otpada.
  Seks pre braka - veoma individualne stvar. Nekom znači sve, nekom ništa. Ta slabost traje do trenutka pred veliko "DA" pred matičara, a finansijska korist žena traje do kraja muzevljevog života. Šta je tu važnije i šta duže traje? Inače, nije tačno da ženama ne znači ništa broj kod muškaraca. Mnoge se temeljno informišu ko im je potencijalnih dečko, ko su mu bivše i kakav je bio prema njima, a tako nastavljaju i u vezi da poveravaju telefone, slike i mejlove. Tako da i žene broje i te kako, samo veoma perfidno. A ako ćemo već o seksu, ženama je seks mnogo dostupniji i samim tim nosi drugačiju težinu u odnosu na muškarce.
  Što se poslednjeg pasusa tiče... da možda njih dvojica nisu krivi zato što su je navikli na lagodan život i odrešenu kesu pre braka, pa se ona jadna i naivna zatrčala.... pa je iskoristili i ostavili na cedilu?? Mukica mala, tako naivna.
  (Onda moze i tako, 3. jul 2022 18:18)

  # Link komentara

 21. ova žaba na steroidima bolje da spusti loptu i traži novog sponzora, nego da stvarno zaglavi mardelju, što nije nemoguće.
  (DrKadzija, 3. jul 2022 18:18)

  # Link komentara

 22. Molim pametne muskarce da bojkotuju oplodnju zena. Samo surogat i kupljena jajna celija, bar da znas sta si kupio i posteno platio. Ovako vas premandaju neke zle zene.
  A one dobre abortusima vec iskazuju svoju rezignaciju prema radjanju vasih potomaka. Tako da je animozitet obostran.
  (Samo u se i u svoje kljuse., 3. jul 2022 18:17)

  # Link komentara

 23. Njoj umro muž (deca ostala bez oca), njemu umro sin.
  I prvo što rade je da pričaju o parama, koliki je čiji deo, ko se kako ponašao, ko je kakav...

  Nije Vidoju bilo lako s njima...
  (John, 3. jul 2022 18:06)

  # Link komentara

 24. Sve jasno, udaja zbog boljeg života i novca, klasičan sponzorski ugovor. Jasno je i laicima da su oni samo tu iz interesa, on zato što je lepa a ona da to i naplati.Legitimno, međutim, sva imovina je Grofova, i tu je propust pišekove, ali, takođe i Grofova jer nije smeo da finansira sina u kupovini starlete.Pomoć da, ali da on sam zarađuje je, i onda bi sin bio živ. Medveda usluga bogatog oca nesposobnom sinu, koji je ubrzala Nikolina Pišek, prelepa, ali je samo proživela, a ostala bez novca.Sada se takve budale teze nalaze, ali može povremeno da se prod sigurno, ima kvalitet.
  (Lucky, 3. jul 2022 17:54)

  # Link komentara

 25. Podrska za Grofa i sve muskarce koje ovakve zene pokusavaju da ocerupaju.
  (Igor, 03. jul 2022 17:30)

  Covek je godinama finansirao svaki njen hir, znalo se kakva je i sad kao treba da se solidarisem s budalom. Stvarno bolje niste ni zasluzili
  (Dejan S, 3. jul 2022 17:48)

  # Link komentara

 26. Ma ajde, svaki Balkanac bi doope dao za ovakvu zenu i uglavnom ga i da p posle kuku lele opljackan sam!

  Evo srce mi se cepa
  (Mladen, 3. jul 2022 17:45)

  # Link komentara

 27. "Naravno da je pokojnik bio ucenjen detetom"

  Aga, bio ucenjen pa se nasmrkao kilograma i kilograma, uzoran otac nema sta
  (Vlado, 3. jul 2022 17:43)

  # Link komentara

 28. Malo je bzv da stavlja ove smehotresne amajlije kad joj je umro muz a za ostalo ne znam, ocigledno je sve fejk i samo nam se cini.
  (nana, 3. jul 2022 17:36)

  # Link komentara

 29. @Onda moze i tako - ako i jeste tako sinak je hteo ribetinu, placao, poklanjao, napravio dete...
  Nije morao nista. Mogao je da uzme neku Albanku sa sela gledala bi ga boga, zar ne?

  Ajde, ne razmecite se bogatstvom i zenama pa nece biti ovih problema, domacini moji.

  Nego svi biste vi ribetine, ali da su skromne, kako da ne. Dobio je sta je trazio, ako je imovina njegova ona i cerka treba da ga naslede i tacka.

  A matori treba da prestane da izigrava moralnu gromadu i optuzuje nju jer je krimos. Ona je bar dosla do para koristeći svoju lepotu i svoje telo, on je krimos! Postenija od njega 100 puta
  (Danilo, 3. jul 2022 17:35)

  # Link komentara

 30. Podrska za Grofa i sve muskarce koje ovakve zene pokusavaju da ocerupaju.
  (Igor, 3. jul 2022 17:30)

  # Link komentara

 31. Kad pogledam vaše komentare sve što imam da kažem je pod hitno prestanite da mrzite žene. Nisu vam žene krive što se vaše mišljenje o sebi ne podudara sa vašim realnim sposobnostima.
  Brate šta god da urade ne valja vam. Ako zarađuje lovu što ne gaji decu, ako gaji decu je sponzoruša. Ajde dogovorite se malo sami sa sobom.
  (Samo kažem, 3. jul 2022 17:28)

  # Link komentara

 32. ne kaze se dzaba našla krpa zakrpu.
  (za promenu mi objavite komentar, 3. jul 2022 17:19)

  # Link komentara

 33. Ko su ovi klosari i zasto ne izlaze iz vesti danima?

  Jel su to neki parovi/zadruga u online tekstualnom formatu?
  (Ron Vizli, 3. jul 2022 16:55)

  # Link komentara

 34. Pravda sa Nikolinu.
  (Milorad Marković, 3. jul 2022 16:52)

  # Link komentara

 35. Hajde muškarci malo muške solidarnosti i razumevanja. Žene se grčevito bore jedna za drugu, čak iako se ne slažu sa njima. Dokle mi muškarci da im popuštamo i da im povlađujemo? Jel su htele jednakost i ravnopravnost?
  (Onda moze i tako, 3. jul 2022 15:43)

  Prvo potpuno je obrnuto, nevezano za ovu temu, zene kidisu jedna na drugu a muskarci su solidarni.
  Drugo nismo dobile jednakost, prvo po pitanju seksa jos nam brojite i zamerate seks pre braka a sebi ne, pa sto bismo bili po finansijama?
  Na kraju krajeva ko je sina terao da zeni i finansira ko kraljicu vec poznatu po tome zenu stariju od sebe, ipak je to njegov slobodan izbor. A i tatin ako cemo realno, on je to kesirao da je zavrnuo slavinu u startu oterao bi je.
  Sve u svemu niko tu nije bas cist. I sad ja treba da se potresam sta li? Ko ih sve ....
  (Smesno, 3. jul 2022 16:52)

  # Link komentara

 36. @Onda moze i tako
  Dao bih ti milion pluseva. Naravno da je pokojnik bio ucenjen detetom. To takve kao ova upravo rade, prave se fine dok se dete ne rodi, tj. dobiju instrument sile i predmet ucene, a sve za pare radjaju. Naravno da muški roditelji treba da budu solidarni, ali u tzv. Socijalnim službama i Sudovima su apsolutno sve žene, šta mislim kako "veštače i presuđuju". Upravo tu je koren problema, ne bi me čudilo da su Vidoja nakaradni sistem plus Nikolina i odvele u grob!
  (Rade, 3. jul 2022 16:49)

  # Link komentara

 37. S klasa, to je premijum, bato moj, ali košta održavanje!
  (Ahtung, 3. jul 2022 16:33)

  # Link komentara

 38. Нагазна мина. Развалила кућу.
  Мушкарци, памет у главу кад се жените.
  Жене, будите скромне, не могу вас усрећити паре, већ нормалан, поштен, вриједан човјек.
  (Логика, 3. jul 2022 16:24)

  # Link komentara

 39. Srbi se obrušili na snajku kao da je kidnapovala maloletnika a ne da se udala za odraslog čoveka. I da je sve sto gospodin Grof kaze tacno ipak je trebao malo da se pozabavi tom vezom mnogo ranije. Matori je pohlepan.
  (Slavko, 3. jul 2022 16:23)

  # Link komentara

 40. Nikolina i Severina bi mogle da konkurisu za status najsposobnijih sisaca srpskih ovaca. Nista im ne zameram. Ovakve snase odgovaraju srpskim ovcama "kao budali samar". U moje vreme zene ovog tipa ne bi mogle da se udaju ni u mom selu. Momke bi bilo sramota. Nazalost danas su u modi "neveste" koje su dobro razradjene i jos bolje "turirane" od strane balkanskog kriminogenog "krema". To im dodje kao potvrda "tehnicke ispravnosti".
  (Zoran Knezevic, 3. jul 2022 16:23)

  # Link komentara

 41. Koji su ovo ološi. Upšte mi ih nije žao. Ni Grofa ni ove ucveljene ni ovog pokojnog.
  (Blaster, 3. jul 2022 16:04)

  # Link komentara

 42. Nije sporno do je Nikolina teska katastrofa, problem je u korenu i vaspitanju Vidoja, svako normalan ovakvih kao Nikolina se kloni i nikako ne stupa u brak sa njima. Ovo su posledice. Covek je definitivno zakazao kao roditelj, ovo su samo posledice
  (nn, 3. jul 2022 16:02)

  # Link komentara

 43. E jade kakva si nebi te ni jedan ribar nanjesko na parangal .
  (Bokelj, 3. jul 2022 15:45)

  # Link komentara

 44. Ma šta ti ženo više hoćeš? 10 godina su te izdržavali, plaćali ručkove, večere, putovanja, automobile, nekretnine, garderobu, cipele, nakit, parfeme, kućne pomoćnice, kuvarice, finansirali karijeru, ćerki iz prvog braka studiranje u Londonu i to pored živog oca,... Živela si kao boginja, ništa teže od kašike nisi podigla. Prohtevala si, uslovljavala, Vidoja si gledala kao automat za novac. A tebi ni to nije dosta!? Čime si ti doprinosila toj porodici? Rodila si dete? Pa ima more žena koje imaju po dvoje-troje dece i opet rade i sve stižu po kući uz pomoć supruga. Čovek je morao da ide kod maserki, kad već sa tobom nije imao odnose. Možda bi se on i razveo, ali u tom slučaju verujem da si ga ucenjivala.
  Sva sreća pa te je ovaj čovek provalio i od početka razdvojio šta kome pripada. Da je obrnuta situacija, šta bi Vidoje nasledio od tebe?
  Hajde muškarci malo muške solidarnosti i razumevanja. Žene se grčevito bore jedna za drugu, čak iako se ne slažu sa njima. Dokle mi muškarci da im popuštamo i da im povlađujemo? Jel su htele jednakost i ravnopravnost?
  (Onda moze i tako, 3. jul 2022 15:43)

  # Link komentara

 45. aj bre ne smarajte vise sa pisekovima i grofovima, pisite neke normalne stvari, svaki dan ove gluposti iskacu po internetu...stvarno nikog ne zanima sta oni rade, gomila nakaza
  (losos, 3. jul 2022 15:41)

  # Link komentara

 46. Tužno i žalosno !
  (BG, 3. jul 2022 15:39)

  # Link komentara

 47. A ko je ovo na slici?
  (sasa the king, 3. jul 2022 15:04)

  Vidojeva udovica.
  (lexie, 3. jul 2022 15:22)

  # Link komentara

 48. Sponzorusa
  (Nikola, 3. jul 2022 15:21)

  # Link komentara

 49. koji su ovo blamovi.
  (Bee, 3. jul 2022 15:20)

  # Link komentara

 50. Muz joj se nije ohladio a ona puca od smeha....ccc sad mi Grofova prica deluje totalno rrealno.
  (Vzo, 3. jul 2022 15:18)

  # Link komentara

 51. Gde ima dima ima i vatre, bice i dokaza...
  (parlament, 3. jul 2022 15:14)

  # Link komentara

 52. Koliko razumem sin je citavo bogatstbo donosio zeni na noge koja mu godinama nije dozoljavala ni da prespava u njenoj kuci.
  Mada realno i po fotkama sin deluje malo cudno, bolje da mu je tata platio najboljeg psihijatra nego sto je finansirao hirove ove. Previse slab na sina, to ga je i upropastilo.
  (Ok, 3. jul 2022 15:13)

  # Link komentara

 53. Vidoje sad jos i optuzuje?!?
  (zbunjen, 3. jul 2022 15:13)

  # Link komentara

 54. Podrska za Nikolinu!
  Tzv Grof je sasvim jasno pokazao svoj karakter ovih dana.
  (Pedja, 3. jul 2022 15:08)

  # Link komentara

 55. Koliko jadni ljudi čoveče
  (maxi, 3. jul 2022 15:05)

  # Link komentara

 56. A ko je ovo na slici?
  (sasa the king, 3. jul 2022 15:04)

  # Link komentara

 57. ok
  (Nisbe, 3. jul 2022 15:02)

  # Link komentara