Nedelja, 26.06.2022.

10:57

Marićev nesvakidašnji život; Spavao sa studentkinjama, ženio se tri puta i snimao filmove za odrasle

Izvor: Kurir

Mariæev nesvakidašnji život; Spavao sa studentkinjama, ženio se tri puta i snimao filmove za odrasle IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

94 Komentari

Sortiraj po:

Vladimirr

pre 1 godinu

Ajde sto je on manijak, takvog ga bog stvorio, ali onaj koji ga je poslao da leci mlade Nigerijke kao ambasadora treba staviti u instituciju zatvorenog tipa.

pacific202

pre 1 godinu

E moj profo, ne bacaj svoje bisere pred svinje da ih ne bi nogama pogazili i okrenuvši se pregazili i tebe. Radio si što bi i svaki drugi radio, ali pošto drugi to nisu radili sada si im kriv i sude ti. Da si negde u Americi, feministički pokreti bi ti se napili dolara. Zato samo ćuti i radi.

Svašta

pre 1 godinu

Udara na temelj ovog društva-porodicu. Crkva bi da je normalna trebalo da reaguje.
(Darko, 26. jun 2022 23:49)

Kako da reaguje? Inkvizicijom? Organizacija koja nema nikakvu sudsku, izvršnu ili zakonodavnu vlast u državi (srećom). Po kom zakonu možeš krivično goniti promiskuitetne osobe? Pa nismo u srednjem veku. Gde ti živiš majstore?

Zoran Knezevic

pre 1 godinu

Ništa me ne čudi što je u vezi ovog "seksologa". Još kod prvog njegovog nastupa na TV-u, shvatio sam da se radi o pubertetliji u poodmaklim godinama ili, na čoveka, koji je propustio nešto u životu. Neiživljena starkelja, koja još nije našla svoje mesto u vremenu i, koja je totalno pobrkala lončiće. Studentkinje, koje pominje su, nažalost, bile žrtve ovog školovanog psihopate. Da je normalan morao bi da se stidi te svoje ružne i gadne prošlosti a ne da se razmeće. Samo ludak, koji je na granici pucanja može da uživa u takvim "ljubavnim trenucima". Mene čudi, da je NEKO takvog čoveka, takvu bruku, takvu nečast i prljavštinu kandidovao za ambasadora?! Da nas predstavlja i troši državni novac na "usavršavanje" i zadovoljavanje svoje bolesti?! Toga treba pozvati na odgovornost i kazniti ili, javno reći o kome se radi. A, mnogi znaju čiji je on kadar? Njegovo ime je poznato, ali je poznatiji kao jedan od NAJVEĆIH SRPSKIH ŠTETNIKA.

fidelio

pre 1 godinu

Da sam znao za taj slučaj snimanja na nud.plazi. Automatski bi otišao kod njega kao pacijent i rekao isto to kako ja to radim . Pritom ga pitao za moju dijagnozu

halefizikahapelaminazifovski

pre 1 godinu

Hm... mislim da bi ovde trebalo da reaguje i lekarska komora. Čovek, jednostavno rečeno, bruka celu profesiju.

Никола Николић

pre 1 godinu

На крају смо видели колико је патио,колико му је фалила породица. Тужна судбина.

Milojko

pre 1 godinu

Kažu da je kod molera kuća uvijek neokrečena,vjerovatno je sličan slučaj kod dotičnog gospodina.Pomagao je drugima,sebi nikad i nikako.

dr Miki

pre 1 godinu

Predavao je i Medicinsku etiku. Kao profesor, znanjem i radom bio je klasa. Svi su hteli kod njega da se leče, sve je primao i imao odlične rezultate. Ovakvim izjavama baca ljagu na profesiju, ali i novinari vole senzacionalizam. Kao psihijatar moraš da budeš stabilna ličnost, ta priča kako su svi psihijatri ludi nema veze sa mozgom. Ili ih ne poznajete, ili ih procenjujete po ovakvim izjavama, koje ne treba uzimati zdravo za gotovo. Stariji je čovek, imao je svoj neki razuzdan život i to treba da priča na drugom mestu.

NikolaBg

pre 1 godinu

Kad biste ovako pisali o svakom poznatom sportisti, piscu, glumcu, pevaljkama itd. izašlo bi na kraju 5 % poštenih i vernih.

Miloje

pre 1 godinu

Kaže da "pošto nisam bio član partije i politički pravovernik", a postao ambasador??? Baš nešto verujem da možeš biti ambasador bez partije.....

riđobradi

pre 1 godinu

inače kad je bio u zenitu, najpoznatiji je bio po savetima parovima kako da očuvaju brak i vezu!!!
A i ovo što priča u tekstu i onda smo znali.
Šarlatan, trubio o monogamiji a gledao da metne gde god može. Slizao se Koštunicom pa pravac Nigerija za ambasadora. A odande slao slike da safarija.

Pera

pre 1 godinu

Svaki psihijatar je psihijatrijski slucaj. Gospodin Maric samo potvrdjuje to pravilo.
(Joksa, 26. jun 2022 22:01)

Pretera ga čoveče,celu jednu profesiju etiketiraš zbog jedne budale kojih ima u svakoj profesiji.Predstavi se lepo šta si po profesiji pa da ti odmah nađem pravilo o kome pišeš...jako neodgovoran i površan komentar...

Čujkov

pre 1 godinu

Bukvalno sam ovako kao ovog Marića, zamišljao ludog Milojka koji tri dana nije silazio s Đurđice o kom je pričao her Žika Pavlović.

John

pre 1 godinu

"tzv. afere "Sekselencija""

Nije afera, sam je sebe tako zvao i tako se predstavljao. (što je još gore)

"ali smo privodili devojke"
"privodio sam učenice medicinske škole"
"Pravio sam erotske filmove"
"Snimao sam krišom ljude na nudističkoj plaži"
"Izoštrim i snimam samo grudi devojaka"

Ovo nisu odlike "nesvakidašnjeg života", ovo su odlike seksualnog manijaka.
A ovaj je plus prepotentan i narcisoidan.

Ali ga je bar treća žena lepo zavrnula... Ako... I treba...

krit

pre 1 godinu

Kao mlad komercijalni saradnik u jednoj od nekad najvecih veleprodaja lekova u Srbiji odem u jedan Dom zdravlja gde je direktor bio psihijatar da ugovaram posao. Ja pokušavam da pričam konkretno o ugovaranju snabdevanja a on priča o lepotama svog kraja i sve nešto nepovezano, nigde veze s poslom. Posle pola sata priče ja dignem ruke, pozdravim se i doviđenja. Šta da napišem u izveštaj, muka. Odem kod direktora i ispričam mu šta je bilo, kažem - ja o ovom izveštaj ne umem da napišem a on mi kaže - Sine, bez brige, gde si ti video normalnog psihijatra ? Da ne grešim dušu sigurno ima i suprotnih primera al ovo o Mariću potvrđuje dišinu tezu.

drugo neko vreme

pre 1 godinu

Izgleda da je, na kraju, našao u trećem braku, ženu koja mu je najsličnija čak više nego što je i sam mogao da pomisli lii zamisli, pa joj je posle nekih godina braka dosadio i ostavila ga je a kako i sam savetuje, treba menjati.
A on se na kraju reklo bi se, precenio. Kakva finta !

max

pre 1 godinu

(Zagor, zvezdarski, 26. jun 2022 23:35)
Kakav pacenicki komentar, matori je prosao i proziveo sto ti neces nikad, zato ga i pljujes u kilometarskom komentaru.

Madame X

pre 1 godinu

Увек сам мислила да је секс јако важан, али сад читајући овог екстрема мајке ми се питам јесмо ли у некој колективној психози од бомбардовања сексом и о сексу?

Испаде нема ничег битнијег у животу, ајде бре....

Bob

pre 1 godinu

Deluje kao neka velika avantura od zivota, ali se njemu realno sve vrtelo oko sexa. Neko sagradi 3 kuce, neko patentira ko zna koliko masina, neki lekar spase gomilu zivota, a on nabraja koliko je studentkinja i srednjoskolki prevrnuo......Meni kad sam bio 4-ta god fakulteta, brucoskinje izgledale vise kao deca , a on ih muvao u 50-tim.
Cenim ja i pozdravljam sex, ali opisani nacin zivota je i neizostavno sebican.

Mirka

pre 1 godinu

Deda prolupao, a hvala Bogu kod nas se ceni samo kad si budala. On priča o seksualnosti... Čovek koji ima tri propala braka očigledno nije podoban da priča o seksu u braku i seksualnosti uopšte. To da strast jenjava tokom godina može da priča samo čovek koji nikog nije voleo niti je iskusio pravu strast. Ako nekog voliš, radiš na odnosu konstantno, ne dozvoljavaš da se strast ugasi. Čak i pored svih obaveza, dece, posla...treba naći malo vremena za partnera.

Ne dipr

pre 1 godinu

Svasta se radilo, verujem, divlji navrli u kao neke "gradove", daj sve, daj odmah...
Ali mislim da bi ocajan covek, gladan i jadan, svasta nalupetavao na javnim medijima za pare.
Mora se jesti danas, sutra, prekosutra...
Munite ga u neki rijaliti.Imace dzaba hranu i krov nad glavom i zaradice pride, a mozda se ocese i za neki snosaj, duplo profesionalni.

Zagor, zvezdarski

pre 1 godinu

Jadne te studentkinje, koje su išle kod njega da ih obrađuje da bi položile ispit. Nisu sigurno bile s njim zato što je šmeker ili zgodan tip. Nije ih silovao, ali iskoristio je svoju poziciju i za to se ide normalno na sud. Da je normalno. Sve što je ispričao je dokaz da nije baš čist. Ako ne laže. Meni je uvek bio ljigav i surov kada sam ga video na TV. Baš onako, teška seljačima, bez srama i stida. Profesor koji nema ni poštovanje prema drugima, ni čast prema svojoj profesiji. A on se još ponosi svojim ponašanjem kao neki šalabajzer. Mogu da zamislim kako se ponašao prema devojkama. Verovatno je i dobijao po nosu zbog svog ponašanja, samo što o tome ne priča. Prelistao sam jednom jednu njegovu knjigu o Beogradu u kojoj on karakteriše ljude u Beogradu i njihovo različito poreklo. Teške gluposti. Ako je bio lekar kao što je bio pisac, onda jadni njegovi pacijenti. Mada mi se čini da je to ostareli hohštapler, koji se pravi važan kako je u svojoj mladosti bio glavni j..... Ne kaže se džabe da je većina psihijatera luđa od svojih pacijenata. Ko zna šta se tome sve muti po glavi. Umesto mangup ispao manijak.

nbgd

pre 1 godinu

Sa studentkinjama? I na slobodi je? I jos se o tome javno prica, i to pohvalnim tonom? Dobro je da jos postojimo
(Vaše ime, 26. jun 2022 22:12)
Od kad je to seks sa studentkinjama zabranjen? Nisam znao da krsim zakone,hvala ti. U to zivotno doba seks im se najvise i trazi, verovatno treba da se cuvaju za vreme kad budu 40+ ? Bice da ti imas cerku, pa si umislio da ona to ne radi,niti ce ikad...

Lik

pre 1 godinu

ovo za brak profesor je rekao istinu
(b, 26. jun 2022 22:08)

Vrlo diskutabilno. Sve zavisi od ličnosti do ličnosti. Ako voliš bračnog druga i s njim si prošao i slatko gorko, ako ste postigli nešto ljudski vredno onda to ima mnogo veći značaj nego prosta definicija muž/žena.
Samo, to je danas prilična retkost i zato se pominje kao velika stvar kada neki ljudi i žene prožive ceo život zajedno.
Ne svodi se sve na seksualnost, pa nismo baš svi određeni brojem hormona, čak i neke životinje, labudovi recimo ostaju zajedno do kraja života.

Provokator!

pre 1 godinu

Malo i nešto uveličaš..Zašto čovek,momak ima potrebu da priča koliko je imao žena.Sto je to bitno,to je privatna stvar.Možda misle da su nešto bolji frajeri od onih koji imaju samo jednu žunu.Evo npr.Sloba Milošević mogao je imati na hiljade žena a bio je jako veren u braku.Federer,Nadal i Novak za sada su baš verni svojim suprugama,a mogli bi imati na više hiljada.Ja mislim da su to neki kompleksi dokazivanja.

Čovek po imenu Uve

pre 1 godinu

Cekajte, jel' to onaj dr koji je nedavno po istom ovom portalu plakao da nema gde i da hoce da ga izbace na ulicu?
Kako god, ovaj je bas lud sto gradi...

А. Петров

pre 1 godinu

@“Nije ih silovao...
(Marko, 26. jun 2022 22:34)”

Ако си ти живео испод камена последњих 20 година, надам се да то твоје ћерке, сестре, мајка и жена нису

Marko

pre 1 godinu

“Snimao sam krišom ljude na nudističkoj plaži i pravio razne filmove. Jedan je, recimo, bio "Ženske grudi". Izoštrim i snimam samo grudi devojaka. Ceo film, pola sata samo grudi, najrazličitije.”

Definicija seksualnog manijaka

MARKEĐANI

pre 1 godinu

"Znači, na kraju muž i žena budu kao dve sestre."
Au bre profesore, u pravu ste. Vidim ja počele i si*e da mi rastu, ja mislio od piva i alkohola, kad ono...

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Sa studentkinjama? I na slobodi je? I jos se o tome javno prica, i to pohvalnim tonom? Dobro je da jos postojimo
(Vaše ime, 26. jun 2022 22:12)




A po tebi treb’o je sa studentima da se seksa? Vojimeoca…

Jupiter

pre 1 godinu

Sve je to uradio i prosecan Srbin a da nije morao da gilja faks.

Promenio 200 zena, psihologiju zna sa ulice, snimao bar 100 od tih 200 itd.

Nece ovaj nikog da odusevi, narocito srbske maco muskarcine!

Stručnjak

pre 1 godinu

Sve to što je rekao u vezi braka je upravu samo što kod mene taj vremenski period je još kraći ja moram da menjam ženu ko cigo konje 😁.Znači maximalno godinu,dve...Posle je sve dosadno

hroničar događaja

pre 1 godinu

Izopačeni nelečeni manijak koji je još medijski promovisan kao priznati stručnjak.

U svakoj normalnoj zemlji bi odavno bio izopšten i prokazan. Ovde se vaspitani srame i plaše odmazde a ludaci ordiniraju i zarađuju.

Marić je samo paradigma propalog društva. Čak i onog Titovog koje je mnogo lagalo a krišom orgijalo pod zaštitom partije i države.

Marko

pre 1 godinu

Sa studentkinjama? I na slobodi je? I jos se o tome javno prica, i to pohvalnim tonom? Dobro je da jos postojimo
(Vaše ime, 26. jun 2022 22:12)

Nije ih silovao...

Milan

pre 1 godinu

Sramotno i prosto javno ponašanje za nekog ko ima zvanje profesora. Završio medicinu za manje od 5 god, ma kako da ne. No svašta se dešavalo i ko zna kako dolazilo do ocena i zvanja na fakultetu...A o posavljenju za ambasadora da ne govori...pa to može samo čovek koga je oduvek gurao i podržavao neko ili neki od pozadi...

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Inače, tih sedamdesetih godina kupio sam kino-projektor i pravio šou. Pravio sam erotske filmove, po 20-30 ljudi je dolazilo kod mene u stan - do ponoći puštam moje filmove, posle ponoći porniće. Tada se za to išlo u zatvor.





‘El ovo prepričava “Varljivo leto ‘68”? Psihijatri su luđi od pacijenata…

Marko

pre 1 godinu

“Snimao sam krišom ljude na nudističkoj plaži i pravio razne filmove. Jedan je, recimo, bio "Ženske grudi". Izoštrim i snimam samo grudi devojaka. Ceo film, pola sata samo grudi, najrazličitije.”

Definicija seksualnog manijaka

hroničar događaja

pre 1 godinu

Izopačeni nelečeni manijak koji je još medijski promovisan kao priznati stručnjak.

U svakoj normalnoj zemlji bi odavno bio izopšten i prokazan. Ovde se vaspitani srame i plaše odmazde a ludaci ordiniraju i zarađuju.

Marić je samo paradigma propalog društva. Čak i onog Titovog koje je mnogo lagalo a krišom orgijalo pod zaštitom partije i države.

Zagor, zvezdarski

pre 1 godinu

Jadne te studentkinje, koje su išle kod njega da ih obrađuje da bi položile ispit. Nisu sigurno bile s njim zato što je šmeker ili zgodan tip. Nije ih silovao, ali iskoristio je svoju poziciju i za to se ide normalno na sud. Da je normalno. Sve što je ispričao je dokaz da nije baš čist. Ako ne laže. Meni je uvek bio ljigav i surov kada sam ga video na TV. Baš onako, teška seljačima, bez srama i stida. Profesor koji nema ni poštovanje prema drugima, ni čast prema svojoj profesiji. A on se još ponosi svojim ponašanjem kao neki šalabajzer. Mogu da zamislim kako se ponašao prema devojkama. Verovatno je i dobijao po nosu zbog svog ponašanja, samo što o tome ne priča. Prelistao sam jednom jednu njegovu knjigu o Beogradu u kojoj on karakteriše ljude u Beogradu i njihovo različito poreklo. Teške gluposti. Ako je bio lekar kao što je bio pisac, onda jadni njegovi pacijenti. Mada mi se čini da je to ostareli hohštapler, koji se pravi važan kako je u svojoj mladosti bio glavni j..... Ne kaže se džabe da je većina psihijatera luđa od svojih pacijenata. Ko zna šta se tome sve muti po glavi. Umesto mangup ispao manijak.

Čovek po imenu Uve

pre 1 godinu

Cekajte, jel' to onaj dr koji je nedavno po istom ovom portalu plakao da nema gde i da hoce da ga izbace na ulicu?
Kako god, ovaj je bas lud sto gradi...

Bob

pre 1 godinu

Deluje kao neka velika avantura od zivota, ali se njemu realno sve vrtelo oko sexa. Neko sagradi 3 kuce, neko patentira ko zna koliko masina, neki lekar spase gomilu zivota, a on nabraja koliko je studentkinja i srednjoskolki prevrnuo......Meni kad sam bio 4-ta god fakulteta, brucoskinje izgledale vise kao deca , a on ih muvao u 50-tim.
Cenim ja i pozdravljam sex, ali opisani nacin zivota je i neizostavno sebican.

Provokator!

pre 1 godinu

Malo i nešto uveličaš..Zašto čovek,momak ima potrebu da priča koliko je imao žena.Sto je to bitno,to je privatna stvar.Možda misle da su nešto bolji frajeri od onih koji imaju samo jednu žunu.Evo npr.Sloba Milošević mogao je imati na hiljade žena a bio je jako veren u braku.Federer,Nadal i Novak za sada su baš verni svojim suprugama,a mogli bi imati na više hiljada.Ja mislim da su to neki kompleksi dokazivanja.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Inače, tih sedamdesetih godina kupio sam kino-projektor i pravio šou. Pravio sam erotske filmove, po 20-30 ljudi je dolazilo kod mene u stan - do ponoći puštam moje filmove, posle ponoći porniće. Tada se za to išlo u zatvor.





‘El ovo prepričava “Varljivo leto ‘68”? Psihijatri su luđi od pacijenata…

MARKEĐANI

pre 1 godinu

"Znači, na kraju muž i žena budu kao dve sestre."
Au bre profesore, u pravu ste. Vidim ja počele i si*e da mi rastu, ja mislio od piva i alkohola, kad ono...

Mirka

pre 1 godinu

Deda prolupao, a hvala Bogu kod nas se ceni samo kad si budala. On priča o seksualnosti... Čovek koji ima tri propala braka očigledno nije podoban da priča o seksu u braku i seksualnosti uopšte. To da strast jenjava tokom godina može da priča samo čovek koji nikog nije voleo niti je iskusio pravu strast. Ako nekog voliš, radiš na odnosu konstantno, ne dozvoljavaš da se strast ugasi. Čak i pored svih obaveza, dece, posla...treba naći malo vremena za partnera.

Milan

pre 1 godinu

Sramotno i prosto javno ponašanje za nekog ko ima zvanje profesora. Završio medicinu za manje od 5 god, ma kako da ne. No svašta se dešavalo i ko zna kako dolazilo do ocena i zvanja na fakultetu...A o posavljenju za ambasadora da ne govori...pa to može samo čovek koga je oduvek gurao i podržavao neko ili neki od pozadi...

Ne dipr

pre 1 godinu

Svasta se radilo, verujem, divlji navrli u kao neke "gradove", daj sve, daj odmah...
Ali mislim da bi ocajan covek, gladan i jadan, svasta nalupetavao na javnim medijima za pare.
Mora se jesti danas, sutra, prekosutra...
Munite ga u neki rijaliti.Imace dzaba hranu i krov nad glavom i zaradice pride, a mozda se ocese i za neki snosaj, duplo profesionalni.

Lik

pre 1 godinu

ovo za brak profesor je rekao istinu
(b, 26. jun 2022 22:08)

Vrlo diskutabilno. Sve zavisi od ličnosti do ličnosti. Ako voliš bračnog druga i s njim si prošao i slatko gorko, ako ste postigli nešto ljudski vredno onda to ima mnogo veći značaj nego prosta definicija muž/žena.
Samo, to je danas prilična retkost i zato se pominje kao velika stvar kada neki ljudi i žene prožive ceo život zajedno.
Ne svodi se sve na seksualnost, pa nismo baš svi određeni brojem hormona, čak i neke životinje, labudovi recimo ostaju zajedno do kraja života.

А. Петров

pre 1 godinu

@“Nije ih silovao...
(Marko, 26. jun 2022 22:34)”

Ако си ти живео испод камена последњих 20 година, надам се да то твоје ћерке, сестре, мајка и жена нису

Marko

pre 1 godinu

Sa studentkinjama? I na slobodi je? I jos se o tome javno prica, i to pohvalnim tonom? Dobro je da jos postojimo
(Vaše ime, 26. jun 2022 22:12)

Nije ih silovao...

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Sa studentkinjama? I na slobodi je? I jos se o tome javno prica, i to pohvalnim tonom? Dobro je da jos postojimo
(Vaše ime, 26. jun 2022 22:12)




A po tebi treb’o je sa studentima da se seksa? Vojimeoca…

nbgd

pre 1 godinu

Sa studentkinjama? I na slobodi je? I jos se o tome javno prica, i to pohvalnim tonom? Dobro je da jos postojimo
(Vaše ime, 26. jun 2022 22:12)
Od kad je to seks sa studentkinjama zabranjen? Nisam znao da krsim zakone,hvala ti. U to zivotno doba seks im se najvise i trazi, verovatno treba da se cuvaju za vreme kad budu 40+ ? Bice da ti imas cerku, pa si umislio da ona to ne radi,niti ce ikad...

Jupiter

pre 1 godinu

Sve je to uradio i prosecan Srbin a da nije morao da gilja faks.

Promenio 200 zena, psihologiju zna sa ulice, snimao bar 100 od tih 200 itd.

Nece ovaj nikog da odusevi, narocito srbske maco muskarcine!

Stručnjak

pre 1 godinu

Sve to što je rekao u vezi braka je upravu samo što kod mene taj vremenski period je još kraći ja moram da menjam ženu ko cigo konje 😁.Znači maximalno godinu,dve...Posle je sve dosadno

halefizikahapelaminazifovski

pre 1 godinu

Hm... mislim da bi ovde trebalo da reaguje i lekarska komora. Čovek, jednostavno rečeno, bruka celu profesiju.

Zoran Knezevic

pre 1 godinu

Ništa me ne čudi što je u vezi ovog "seksologa". Još kod prvog njegovog nastupa na TV-u, shvatio sam da se radi o pubertetliji u poodmaklim godinama ili, na čoveka, koji je propustio nešto u životu. Neiživljena starkelja, koja još nije našla svoje mesto u vremenu i, koja je totalno pobrkala lončiće. Studentkinje, koje pominje su, nažalost, bile žrtve ovog školovanog psihopate. Da je normalan morao bi da se stidi te svoje ružne i gadne prošlosti a ne da se razmeće. Samo ludak, koji je na granici pucanja može da uživa u takvim "ljubavnim trenucima". Mene čudi, da je NEKO takvog čoveka, takvu bruku, takvu nečast i prljavštinu kandidovao za ambasadora?! Da nas predstavlja i troši državni novac na "usavršavanje" i zadovoljavanje svoje bolesti?! Toga treba pozvati na odgovornost i kazniti ili, javno reći o kome se radi. A, mnogi znaju čiji je on kadar? Njegovo ime je poznato, ali je poznatiji kao jedan od NAJVEĆIH SRPSKIH ŠTETNIKA.

Vladimirr

pre 1 godinu

Ajde sto je on manijak, takvog ga bog stvorio, ali onaj koji ga je poslao da leci mlade Nigerijke kao ambasadora treba staviti u instituciju zatvorenog tipa.

Pera

pre 1 godinu

Svaki psihijatar je psihijatrijski slucaj. Gospodin Maric samo potvrdjuje to pravilo.
(Joksa, 26. jun 2022 22:01)

Pretera ga čoveče,celu jednu profesiju etiketiraš zbog jedne budale kojih ima u svakoj profesiji.Predstavi se lepo šta si po profesiji pa da ti odmah nađem pravilo o kome pišeš...jako neodgovoran i površan komentar...

Miloje

pre 1 godinu

Kaže da "pošto nisam bio član partije i politički pravovernik", a postao ambasador??? Baš nešto verujem da možeš biti ambasador bez partije.....

Čujkov

pre 1 godinu

Bukvalno sam ovako kao ovog Marića, zamišljao ludog Milojka koji tri dana nije silazio s Đurđice o kom je pričao her Žika Pavlović.

Milojko

pre 1 godinu

Kažu da je kod molera kuća uvijek neokrečena,vjerovatno je sličan slučaj kod dotičnog gospodina.Pomagao je drugima,sebi nikad i nikako.

riđobradi

pre 1 godinu

inače kad je bio u zenitu, najpoznatiji je bio po savetima parovima kako da očuvaju brak i vezu!!!
A i ovo što priča u tekstu i onda smo znali.
Šarlatan, trubio o monogamiji a gledao da metne gde god može. Slizao se Koštunicom pa pravac Nigerija za ambasadora. A odande slao slike da safarija.

Svašta

pre 1 godinu

Udara na temelj ovog društva-porodicu. Crkva bi da je normalna trebalo da reaguje.
(Darko, 26. jun 2022 23:49)

Kako da reaguje? Inkvizicijom? Organizacija koja nema nikakvu sudsku, izvršnu ili zakonodavnu vlast u državi (srećom). Po kom zakonu možeš krivično goniti promiskuitetne osobe? Pa nismo u srednjem veku. Gde ti živiš majstore?

fidelio

pre 1 godinu

Da sam znao za taj slučaj snimanja na nud.plazi. Automatski bi otišao kod njega kao pacijent i rekao isto to kako ja to radim . Pritom ga pitao za moju dijagnozu

NikolaBg

pre 1 godinu

Kad biste ovako pisali o svakom poznatom sportisti, piscu, glumcu, pevaljkama itd. izašlo bi na kraju 5 % poštenih i vernih.

Madame X

pre 1 godinu

Увек сам мислила да је секс јако важан, али сад читајући овог екстрема мајке ми се питам јесмо ли у некој колективној психози од бомбардовања сексом и о сексу?

Испаде нема ничег битнијег у животу, ајде бре....

John

pre 1 godinu

"tzv. afere "Sekselencija""

Nije afera, sam je sebe tako zvao i tako se predstavljao. (što je još gore)

"ali smo privodili devojke"
"privodio sam učenice medicinske škole"
"Pravio sam erotske filmove"
"Snimao sam krišom ljude na nudističkoj plaži"
"Izoštrim i snimam samo grudi devojaka"

Ovo nisu odlike "nesvakidašnjeg života", ovo su odlike seksualnog manijaka.
A ovaj je plus prepotentan i narcisoidan.

Ali ga je bar treća žena lepo zavrnula... Ako... I treba...

Никола Николић

pre 1 godinu

На крају смо видели колико је патио,колико му је фалила породица. Тужна судбина.

pacific202

pre 1 godinu

E moj profo, ne bacaj svoje bisere pred svinje da ih ne bi nogama pogazili i okrenuvši se pregazili i tebe. Radio si što bi i svaki drugi radio, ali pošto drugi to nisu radili sada si im kriv i sude ti. Da si negde u Americi, feministički pokreti bi ti se napili dolara. Zato samo ćuti i radi.

drugo neko vreme

pre 1 godinu

Izgleda da je, na kraju, našao u trećem braku, ženu koja mu je najsličnija čak više nego što je i sam mogao da pomisli lii zamisli, pa joj je posle nekih godina braka dosadio i ostavila ga je a kako i sam savetuje, treba menjati.
A on se na kraju reklo bi se, precenio. Kakva finta !

krit

pre 1 godinu

Kao mlad komercijalni saradnik u jednoj od nekad najvecih veleprodaja lekova u Srbiji odem u jedan Dom zdravlja gde je direktor bio psihijatar da ugovaram posao. Ja pokušavam da pričam konkretno o ugovaranju snabdevanja a on priča o lepotama svog kraja i sve nešto nepovezano, nigde veze s poslom. Posle pola sata priče ja dignem ruke, pozdravim se i doviđenja. Šta da napišem u izveštaj, muka. Odem kod direktora i ispričam mu šta je bilo, kažem - ja o ovom izveštaj ne umem da napišem a on mi kaže - Sine, bez brige, gde si ti video normalnog psihijatra ? Da ne grešim dušu sigurno ima i suprotnih primera al ovo o Mariću potvrđuje dišinu tezu.

dr Miki

pre 1 godinu

Predavao je i Medicinsku etiku. Kao profesor, znanjem i radom bio je klasa. Svi su hteli kod njega da se leče, sve je primao i imao odlične rezultate. Ovakvim izjavama baca ljagu na profesiju, ali i novinari vole senzacionalizam. Kao psihijatar moraš da budeš stabilna ličnost, ta priča kako su svi psihijatri ludi nema veze sa mozgom. Ili ih ne poznajete, ili ih procenjujete po ovakvim izjavama, koje ne treba uzimati zdravo za gotovo. Stariji je čovek, imao je svoj neki razuzdan život i to treba da priča na drugom mestu.

max

pre 1 godinu

(Zagor, zvezdarski, 26. jun 2022 23:35)
Kakav pacenicki komentar, matori je prosao i proziveo sto ti neces nikad, zato ga i pljujes u kilometarskom komentaru.

nbgd

pre 1 godinu

Sa studentkinjama? I na slobodi je? I jos se o tome javno prica, i to pohvalnim tonom? Dobro je da jos postojimo
(Vaše ime, 26. jun 2022 22:12)
Od kad je to seks sa studentkinjama zabranjen? Nisam znao da krsim zakone,hvala ti. U to zivotno doba seks im se najvise i trazi, verovatno treba da se cuvaju za vreme kad budu 40+ ? Bice da ti imas cerku, pa si umislio da ona to ne radi,niti ce ikad...

Stručnjak

pre 1 godinu

Sve to što je rekao u vezi braka je upravu samo što kod mene taj vremenski period je još kraći ja moram da menjam ženu ko cigo konje 😁.Znači maximalno godinu,dve...Posle je sve dosadno

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Sa studentkinjama? I na slobodi je? I jos se o tome javno prica, i to pohvalnim tonom? Dobro je da jos postojimo
(Vaše ime, 26. jun 2022 22:12)




A po tebi treb’o je sa studentima da se seksa? Vojimeoca…

Marko

pre 1 godinu

Sa studentkinjama? I na slobodi je? I jos se o tome javno prica, i to pohvalnim tonom? Dobro je da jos postojimo
(Vaše ime, 26. jun 2022 22:12)

Nije ih silovao...

Jupiter

pre 1 godinu

Sve je to uradio i prosecan Srbin a da nije morao da gilja faks.

Promenio 200 zena, psihologiju zna sa ulice, snimao bar 100 od tih 200 itd.

Nece ovaj nikog da odusevi, narocito srbske maco muskarcine!

hroničar događaja

pre 1 godinu

Izopačeni nelečeni manijak koji je još medijski promovisan kao priznati stručnjak.

U svakoj normalnoj zemlji bi odavno bio izopšten i prokazan. Ovde se vaspitani srame i plaše odmazde a ludaci ordiniraju i zarađuju.

Marić je samo paradigma propalog društva. Čak i onog Titovog koje je mnogo lagalo a krišom orgijalo pod zaštitom partije i države.

Zagor, zvezdarski

pre 1 godinu

Jadne te studentkinje, koje su išle kod njega da ih obrađuje da bi položile ispit. Nisu sigurno bile s njim zato što je šmeker ili zgodan tip. Nije ih silovao, ali iskoristio je svoju poziciju i za to se ide normalno na sud. Da je normalno. Sve što je ispričao je dokaz da nije baš čist. Ako ne laže. Meni je uvek bio ljigav i surov kada sam ga video na TV. Baš onako, teška seljačima, bez srama i stida. Profesor koji nema ni poštovanje prema drugima, ni čast prema svojoj profesiji. A on se još ponosi svojim ponašanjem kao neki šalabajzer. Mogu da zamislim kako se ponašao prema devojkama. Verovatno je i dobijao po nosu zbog svog ponašanja, samo što o tome ne priča. Prelistao sam jednom jednu njegovu knjigu o Beogradu u kojoj on karakteriše ljude u Beogradu i njihovo različito poreklo. Teške gluposti. Ako je bio lekar kao što je bio pisac, onda jadni njegovi pacijenti. Mada mi se čini da je to ostareli hohštapler, koji se pravi važan kako je u svojoj mladosti bio glavni j..... Ne kaže se džabe da je većina psihijatera luđa od svojih pacijenata. Ko zna šta se tome sve muti po glavi. Umesto mangup ispao manijak.

А. Петров

pre 1 godinu

@“Nije ih silovao...
(Marko, 26. jun 2022 22:34)”

Ако си ти живео испод камена последњих 20 година, надам се да то твоје ћерке, сестре, мајка и жена нису

Provokator!

pre 1 godinu

Malo i nešto uveličaš..Zašto čovek,momak ima potrebu da priča koliko je imao žena.Sto je to bitno,to je privatna stvar.Možda misle da su nešto bolji frajeri od onih koji imaju samo jednu žunu.Evo npr.Sloba Milošević mogao je imati na hiljade žena a bio je jako veren u braku.Federer,Nadal i Novak za sada su baš verni svojim suprugama,a mogli bi imati na više hiljada.Ja mislim da su to neki kompleksi dokazivanja.

Milan

pre 1 godinu

Sramotno i prosto javno ponašanje za nekog ko ima zvanje profesora. Završio medicinu za manje od 5 god, ma kako da ne. No svašta se dešavalo i ko zna kako dolazilo do ocena i zvanja na fakultetu...A o posavljenju za ambasadora da ne govori...pa to može samo čovek koga je oduvek gurao i podržavao neko ili neki od pozadi...

Marko

pre 1 godinu

“Snimao sam krišom ljude na nudističkoj plaži i pravio razne filmove. Jedan je, recimo, bio "Ženske grudi". Izoštrim i snimam samo grudi devojaka. Ceo film, pola sata samo grudi, najrazličitije.”

Definicija seksualnog manijaka

Mirka

pre 1 godinu

Deda prolupao, a hvala Bogu kod nas se ceni samo kad si budala. On priča o seksualnosti... Čovek koji ima tri propala braka očigledno nije podoban da priča o seksu u braku i seksualnosti uopšte. To da strast jenjava tokom godina može da priča samo čovek koji nikog nije voleo niti je iskusio pravu strast. Ako nekog voliš, radiš na odnosu konstantno, ne dozvoljavaš da se strast ugasi. Čak i pored svih obaveza, dece, posla...treba naći malo vremena za partnera.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Inače, tih sedamdesetih godina kupio sam kino-projektor i pravio šou. Pravio sam erotske filmove, po 20-30 ljudi je dolazilo kod mene u stan - do ponoći puštam moje filmove, posle ponoći porniće. Tada se za to išlo u zatvor.





‘El ovo prepričava “Varljivo leto ‘68”? Psihijatri su luđi od pacijenata…

Bob

pre 1 godinu

Deluje kao neka velika avantura od zivota, ali se njemu realno sve vrtelo oko sexa. Neko sagradi 3 kuce, neko patentira ko zna koliko masina, neki lekar spase gomilu zivota, a on nabraja koliko je studentkinja i srednjoskolki prevrnuo......Meni kad sam bio 4-ta god fakulteta, brucoskinje izgledale vise kao deca , a on ih muvao u 50-tim.
Cenim ja i pozdravljam sex, ali opisani nacin zivota je i neizostavno sebican.

MARKEĐANI

pre 1 godinu

"Znači, na kraju muž i žena budu kao dve sestre."
Au bre profesore, u pravu ste. Vidim ja počele i si*e da mi rastu, ja mislio od piva i alkohola, kad ono...

Čovek po imenu Uve

pre 1 godinu

Cekajte, jel' to onaj dr koji je nedavno po istom ovom portalu plakao da nema gde i da hoce da ga izbace na ulicu?
Kako god, ovaj je bas lud sto gradi...

Lik

pre 1 godinu

ovo za brak profesor je rekao istinu
(b, 26. jun 2022 22:08)

Vrlo diskutabilno. Sve zavisi od ličnosti do ličnosti. Ako voliš bračnog druga i s njim si prošao i slatko gorko, ako ste postigli nešto ljudski vredno onda to ima mnogo veći značaj nego prosta definicija muž/žena.
Samo, to je danas prilična retkost i zato se pominje kao velika stvar kada neki ljudi i žene prožive ceo život zajedno.
Ne svodi se sve na seksualnost, pa nismo baš svi određeni brojem hormona, čak i neke životinje, labudovi recimo ostaju zajedno do kraja života.

Ne dipr

pre 1 godinu

Svasta se radilo, verujem, divlji navrli u kao neke "gradove", daj sve, daj odmah...
Ali mislim da bi ocajan covek, gladan i jadan, svasta nalupetavao na javnim medijima za pare.
Mora se jesti danas, sutra, prekosutra...
Munite ga u neki rijaliti.Imace dzaba hranu i krov nad glavom i zaradice pride, a mozda se ocese i za neki snosaj, duplo profesionalni.

pacific202

pre 1 godinu

E moj profo, ne bacaj svoje bisere pred svinje da ih ne bi nogama pogazili i okrenuvši se pregazili i tebe. Radio si što bi i svaki drugi radio, ali pošto drugi to nisu radili sada si im kriv i sude ti. Da si negde u Americi, feministički pokreti bi ti se napili dolara. Zato samo ćuti i radi.

max

pre 1 godinu

(Zagor, zvezdarski, 26. jun 2022 23:35)
Kakav pacenicki komentar, matori je prosao i proziveo sto ti neces nikad, zato ga i pljujes u kilometarskom komentaru.

dr Miki

pre 1 godinu

Predavao je i Medicinsku etiku. Kao profesor, znanjem i radom bio je klasa. Svi su hteli kod njega da se leče, sve je primao i imao odlične rezultate. Ovakvim izjavama baca ljagu na profesiju, ali i novinari vole senzacionalizam. Kao psihijatar moraš da budeš stabilna ličnost, ta priča kako su svi psihijatri ludi nema veze sa mozgom. Ili ih ne poznajete, ili ih procenjujete po ovakvim izjavama, koje ne treba uzimati zdravo za gotovo. Stariji je čovek, imao je svoj neki razuzdan život i to treba da priča na drugom mestu.

fidelio

pre 1 godinu

Da sam znao za taj slučaj snimanja na nud.plazi. Automatski bi otišao kod njega kao pacijent i rekao isto to kako ja to radim . Pritom ga pitao za moju dijagnozu

Zoran Knezevic

pre 1 godinu

Ništa me ne čudi što je u vezi ovog "seksologa". Još kod prvog njegovog nastupa na TV-u, shvatio sam da se radi o pubertetliji u poodmaklim godinama ili, na čoveka, koji je propustio nešto u životu. Neiživljena starkelja, koja još nije našla svoje mesto u vremenu i, koja je totalno pobrkala lončiće. Studentkinje, koje pominje su, nažalost, bile žrtve ovog školovanog psihopate. Da je normalan morao bi da se stidi te svoje ružne i gadne prošlosti a ne da se razmeće. Samo ludak, koji je na granici pucanja može da uživa u takvim "ljubavnim trenucima". Mene čudi, da je NEKO takvog čoveka, takvu bruku, takvu nečast i prljavštinu kandidovao za ambasadora?! Da nas predstavlja i troši državni novac na "usavršavanje" i zadovoljavanje svoje bolesti?! Toga treba pozvati na odgovornost i kazniti ili, javno reći o kome se radi. A, mnogi znaju čiji je on kadar? Njegovo ime je poznato, ali je poznatiji kao jedan od NAJVEĆIH SRPSKIH ŠTETNIKA.

Pera

pre 1 godinu

Svaki psihijatar je psihijatrijski slucaj. Gospodin Maric samo potvrdjuje to pravilo.
(Joksa, 26. jun 2022 22:01)

Pretera ga čoveče,celu jednu profesiju etiketiraš zbog jedne budale kojih ima u svakoj profesiji.Predstavi se lepo šta si po profesiji pa da ti odmah nađem pravilo o kome pišeš...jako neodgovoran i površan komentar...

Svašta

pre 1 godinu

Udara na temelj ovog društva-porodicu. Crkva bi da je normalna trebalo da reaguje.
(Darko, 26. jun 2022 23:49)

Kako da reaguje? Inkvizicijom? Organizacija koja nema nikakvu sudsku, izvršnu ili zakonodavnu vlast u državi (srećom). Po kom zakonu možeš krivično goniti promiskuitetne osobe? Pa nismo u srednjem veku. Gde ti živiš majstore?

Vladimirr

pre 1 godinu

Ajde sto je on manijak, takvog ga bog stvorio, ali onaj koji ga je poslao da leci mlade Nigerijke kao ambasadora treba staviti u instituciju zatvorenog tipa.

Milojko

pre 1 godinu

Kažu da je kod molera kuća uvijek neokrečena,vjerovatno je sličan slučaj kod dotičnog gospodina.Pomagao je drugima,sebi nikad i nikako.

Никола Николић

pre 1 godinu

На крају смо видели колико је патио,колико му је фалила породица. Тужна судбина.

halefizikahapelaminazifovski

pre 1 godinu

Hm... mislim da bi ovde trebalo da reaguje i lekarska komora. Čovek, jednostavno rečeno, bruka celu profesiju.

drugo neko vreme

pre 1 godinu

Izgleda da je, na kraju, našao u trećem braku, ženu koja mu je najsličnija čak više nego što je i sam mogao da pomisli lii zamisli, pa joj je posle nekih godina braka dosadio i ostavila ga je a kako i sam savetuje, treba menjati.
A on se na kraju reklo bi se, precenio. Kakva finta !

krit

pre 1 godinu

Kao mlad komercijalni saradnik u jednoj od nekad najvecih veleprodaja lekova u Srbiji odem u jedan Dom zdravlja gde je direktor bio psihijatar da ugovaram posao. Ja pokušavam da pričam konkretno o ugovaranju snabdevanja a on priča o lepotama svog kraja i sve nešto nepovezano, nigde veze s poslom. Posle pola sata priče ja dignem ruke, pozdravim se i doviđenja. Šta da napišem u izveštaj, muka. Odem kod direktora i ispričam mu šta je bilo, kažem - ja o ovom izveštaj ne umem da napišem a on mi kaže - Sine, bez brige, gde si ti video normalnog psihijatra ? Da ne grešim dušu sigurno ima i suprotnih primera al ovo o Mariću potvrđuje dišinu tezu.

Madame X

pre 1 godinu

Увек сам мислила да је секс јако важан, али сад читајући овог екстрема мајке ми се питам јесмо ли у некој колективној психози од бомбардовања сексом и о сексу?

Испаде нема ничег битнијег у животу, ајде бре....

John

pre 1 godinu

"tzv. afere "Sekselencija""

Nije afera, sam je sebe tako zvao i tako se predstavljao. (što je još gore)

"ali smo privodili devojke"
"privodio sam učenice medicinske škole"
"Pravio sam erotske filmove"
"Snimao sam krišom ljude na nudističkoj plaži"
"Izoštrim i snimam samo grudi devojaka"

Ovo nisu odlike "nesvakidašnjeg života", ovo su odlike seksualnog manijaka.
A ovaj je plus prepotentan i narcisoidan.

Ali ga je bar treća žena lepo zavrnula... Ako... I treba...

Čujkov

pre 1 godinu

Bukvalno sam ovako kao ovog Marića, zamišljao ludog Milojka koji tri dana nije silazio s Đurđice o kom je pričao her Žika Pavlović.

Miloje

pre 1 godinu

Kaže da "pošto nisam bio član partije i politički pravovernik", a postao ambasador??? Baš nešto verujem da možeš biti ambasador bez partije.....

NikolaBg

pre 1 godinu

Kad biste ovako pisali o svakom poznatom sportisti, piscu, glumcu, pevaljkama itd. izašlo bi na kraju 5 % poštenih i vernih.

riđobradi

pre 1 godinu

inače kad je bio u zenitu, najpoznatiji je bio po savetima parovima kako da očuvaju brak i vezu!!!
A i ovo što priča u tekstu i onda smo znali.
Šarlatan, trubio o monogamiji a gledao da metne gde god može. Slizao se Koštunicom pa pravac Nigerija za ambasadora. A odande slao slike da safarija.