Petak, 27.05.2022.

14:57

Miroslav Ilić, sada malo konkretnije, za B92.net: "Ćeraćemo se mi još"

Izvor: B92

Miroslav Iliæ, sada malo konkretnije, za B92.net: "Æeraæemo se mi još" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

76 Komentari

Sortiraj po:

Onako samo

pre 1 godinu

@ford

Nije g-đa Antonović prisilno našla oca svog deteta. Da je tako, mogla je tebe uhvatiti na ulici da budeš otac. Ona je naterala sudski čoveka koji je otac njenog deteta da to prizna i preuzme obaveze koje ima po tom pitanju. Imate slike, izjave svedoka, da su njih dvoje bili u vezi a ne u šemi za jednu noć. E pa gospodine tata, sad preuzmi odgovornost za to.

I samo ona zna koliko ta njena borba traje, tako da ne sudi njoj i njenim motivima nego njemu i njegovoj ljigavosti u celoj priči...

Dragan Popovic

pre 1 godinu

Kad se seljak obogati to ne znaci da je postao gospodin nego da je bogata seljacina. O ovome je pokojni dr Frojd objavio tri naucna rada.

komentar

pre 1 godinu

Bilo bi lepo da komentatori, najpre, sa razumevanjem pročitaju tekst.
Miroslav Ilić je dao DNK.....I tako je doneta sudska odluka.
Nadam se da ste to razumeli.
A gospodin pevač se poziva na birokratska prava žalbe i na to da majka prvo poništi očinstvo čoveka koji ga je priznao iako mu nije biološki otac.
Dakle, ni Ilić ne tvrdi da nije biološki otac, jer dao je DNK.
I pročitajte još jednom, gospođa se bori da se zakon u Srbiji promeni kako mnoge druge porodice ne bi patile, kao ni deca.
Prosto je.
Ne treba 'mutiti' vodu bez razloga

Truck driver

pre 1 godinu

Ne razumem kako se neko odrice deteta? Dva sina imama i oni su moj ponos, i da mi se nesto ovako dogodi kao g-dinu Ilicu oberucke bih prihvatio i odgovornost i bio ponosan na svog sina.

Glas naroda

pre 1 godinu

De si bio Devine 30 godina setio se nasledstva sad
(mile, 27. maj 2022 20:26)

Mislio sam da većeg seronje od Ilića nema ali brate Mile prećera ga 100% (debilkos).

John

pre 1 godinu

(dd, 27. maj 2022 15:43)

Nažalost, tako je. DNK analiza, po zakonu, ne može da se radi bez pristanka. Izuzetak je kada to sud naredi tokom krivičnog postupka.
Međutim, zakon i te kako može da se izmeni i da se propiše da sud može da naredi DNK analizu u sličaju utvrđivanja očinstva. Ovakvo rešenje postoji u mnogim zemljama Evrope. Čak se i Strazbur izjašnjavao o tome i našao da u slučaju ako je sud, protiv volje nekog lica, naredio DNK analizu to NE PREDSTAVLJA kršenje ljudskih prava, već smatraju da je u tom slučaju pravo deteta da zna ko mu je (ili nije) otac (u principu, može i u slučaju utvrđivanja/osporavanja materinstva, ali takvi slučajevi su manji i od statističke greške) jače od prava tog lika (oca ili "oca") da odbije DNK.

napoleon

pre 1 godinu

@Ja
Ako cemo tako gledati onda niko nikada ne bi slusao nikakvu muziku,niti isao na koncerte jer da se ne lazemo,vecina muzicara kao i drugih umetnika prirodom svog posla imaju buran zivot,mnogi napravise tuce priznate i nepriznate dece,stalno okruzeni raznim damama koje zude da budu blizu njih,a ova Miroslavova je bila klasnicna groopie,nije on jedini sa kojim se spetljala,i zaista nas ne treba da zanima njihov privatan zivot,necemo ovce cuvati sa njima,da ne govorim o glumcima nekad Bata,Paja,Zoki,Pera Kralj skloni casici,neupotebljivi za svoje porodice,danas razni Bikovici,Marici,Bencine,neporocni,fini,ugladjeni,pa koje je vreme bilo bolje u pitanju kvaliteta filmova i predstava?

Коко

pre 1 godinu

Да сам ја овај Девин, било би ме срамота да ми је тата Мирослав Илић, радије бих да то нико не зна а не да се бламирам по медијима и прогањам неког таквог да ме признаје и то као већ одраслу особу. Дакле, шта може бити мотив осим дела наследства, једног дана?

Aleksa Pufta

pre 1 godinu

Nije otac samo DNK iako bih ga ja uradio ako postoji sansa da sam otac.
Na stranu njegov karakter ali svako zasto ima svoje zato.
Ovo dvoje je pljunulo coveka koji im je dao prezime, drzavljanstvo SAD, skolovanje i verovatno solidno nasledstvo.
Uradili su to samo zbog tantijema na izvodjenje pesama nakon smrti Miroslava Ilica. Znaci njima treba mrtav tata a ne ziv.
Sve ostalo ne mogu da dobiju ako je to volja Miroslava Ilica..

Brutus

pre 1 godinu

Došao sada već čovek, Kanađanin, da zapali sveću ocu na grob. Pokojni otac se zabavljao pred kraj studija sa njegovom majkom, nije ni znala da je trudna kada se ovaj već vratio. Ovde imao novu porodicu koja je Kanađanin izmarširala najstrašnije. E pa kad ste takvi, čovek lepo tražio dnk i uzeo im deo nasledstva.

Mandjup

pre 1 godinu

Uvek mi bio ljigav a još mi je ljigaviji postao kad je sredio nacionalnu penziju preko zeta Šutanovca nema siroma pa mu trebala penzija...Nikakav čovek !!!A za ovo pa tek nemam komentar

sasha

pre 1 godinu

@al, sta ja znam
Pa kako im konfiskovase imovinu? Sto je nisu drzali u Rusiji, nego na trulom Zapadu?
Imas srece sto se ne granicis sa Rusima, inace bi video njihovu demokratiju...

Ljubo

pre 1 godinu

Vi koji branite ovu švalerku da li ste se zapitali kako je ženi Miroslava Ilića ženi koja je od početka bila sa Miroslavom Ilićem dok on nije postao poznat,šta znači da ga je iskreno volela.Voleo bi od sveg srca vi koji branite ovaj šljam od žene da se to i vama desi pa bi onda voleo da vidim da li bi tako branili švalerku ili švalera vašega muža ili vaše žene sa kojim ili sa kojom vas je varao ili varala i sa kojim ili kojom je dobio ili dobila dete prilikom švaleracije.Ovde mi je najviše žao supruge Miroslava Ilića jer ona to nije zaslužila od Miroslava čoveka sa kojim je od početka bila dok ovaj nije bio poznat.A šta tek reći za ovu švalerku sem dno dna Ja da mi je to mama odrekao bi je se preko novina i svima bi poručio da to nije mama već prostakuša koja uništava tuđe brakove.

Vanja

pre 1 godinu

Tuzna recenica "sud presudio da mu je on otac".
Miroslave, koje si ti razocarenje za mene, da mu nisi otac uradio bi DNK analizu i sva prica bi prestala.
Ruzna prica.

dule

pre 1 godinu

Za ove sto spominju DNK - da, nije problem uraditi DNK test i dokazati.

Ali evo pitanje: gde je granica? Kod drugog, treceg, petog testa? Desetog? Stotog? Jer vidite, kad se radi DNK test onda optuzeni dokazuje svoju nevinost, a sudjenja ne bi smela da budu takva.

..

pre 1 godinu

Ne znam sta tu ima da se sudi 100 godina,uradi se DNK test i gorovo na prvom ročištu.
(Sinisa, 27. maj 2022 15:05)

Jesi genije kako se oni toga nisu setili. A da, verovatno sto je zakon takav da te sud ne moze naterati da odradis DNK analizu, tj ne moze te prisiliti da das uzorak, a gospodin odbija da odradi test i hvata sve moguce krivine da rastegne slucaj do beskonacnosti
(Nina, 27. maj 2022 16:14)
Slučaj bivšeg belgijskog kralja Alberta II veoma sličan. Njegova vanbračna kćerka iz 18 godina duge veze ga je, nakon što je i sama postala roditelj a želeći da njena deca jednog dana znaju svoje pravo poreklo, tužila i tražila DNK test i priznanje njegovo da joj je otac. On je odbijao da da materijal za DNK test. Onda je belgijski sud(nezavisno telo a ne kao kod nas) odlučilo da od momenta kada je odbio da radi test i da prizna kćer, mora da joj plaća svaki dan 5000 evra odštete. Izdržao je da se tvrdoglavi neko vreme dok ga nije zaboleo džep. Kad je urađen test i stigli rezultati dokazano je da joj je on otac i sada ima četvoro dece. Stvarno ne razumem da neko neće da prizna da je biološki otac.. Ovaj Ilićev ne traži ni dinara, kao ni kraljeva kćer, samo priznanje da se zna ko je poreklom, a Miroslav.. sramota nek je i njega i njegove supruge!

Bik koji sedi

pre 1 godinu

ne branim Miroslava, naprotiv, ali pitam se zašto se dotična gospoja tek sada setila da je Miroslav pravi otac njenog deteta. Šta je čekala do sada? Prvo mi treba odgovor na to pitanje pa tek onda mogu postaviti i pitanje Miroslavu.

al, sta ja znam

pre 1 godinu

Malo vas razume o cemu se ovde radi.
Ovo je nas nacin pravde (neoboljsevicki)gde su svedoci i zakletva jaci od ugovora i materijalnog dokaza.
To je zato sto su individualac i privatna svojina manje vazna od drustvene, a to je opet zato jer drustvom upravljaju..
(Pravda, 27. maj 2022 15:44)

da da bas sam sad ovih dana primetio kako je tamo drugacije od nas, tamo je privatna svojina tolika svetinja da mogu da ti otmu zamrznu konfiskuju i prodaju samo zato sto iz neke zemlje, tamo sve neki fini svet upravlja drustvom...

Goran

pre 1 godinu

Eto što ti srbenda. Dok je teto bilo lepo. Nije izvadio na vreme i sud mu kriv. Kakav smrad od čoveka.
(Marka, 27. maj 2022 15:06)

Iako se slažem sa tobom, odvratno mi je čitati tvoj komentar Srbendo jer ne umeš da se izraziš kulturno, jer to iziskuje mnogo mentalnog truda vec prostačiš i misliš da si ovakvom bljuvotinom postigao isti efekat. Čoveče, ovakve vesti čitaju i mlađi naraštaji. Ne osećaš nikakvu odgovornost za napisano?!

Kamenko

pre 1 godinu

Ruzno je povlacenje ovakvih slucajeva po medijima. Ipak se radi o krajnje privatnim stvarima gde pravu istinu i razloge odredjenih postupaka ljudi cuvaju za sebe. Ko smo mi da osudjujemo i kako mozemo znati sta ce stranke u sudskom procesu uraditi dalje. Neka rese problem u miru, mozda ce na kraju sve biti sasvim korektno.

Nina

pre 1 godinu

Ne znam sta tu ima da se sudi 100 godina,uradi se DNK test i gorovo na prvom ročištu.
(Sinisa, 27. maj 2022 15:05)

Jesi genije kako se oni toga nisu setili. A da, verovatno sto je zakon takav da te sud ne moze naterati da odradis DNK analizu, tj ne moze te prisiliti da das uzorak, a gospodin odbija da odradi test i hvata sve moguce krivine da rastegne slucaj do beskonacnosti

lola

pre 1 godinu

da je pristao na DNK analizu, pa hajde , ovo izbegavanje razvlacenje po sudovima sad zalbu, što bezi...
ne radi se o novcu moze ugovorom o dozivotnom izdrzavanju sa svojom zenom ili cerkom pa da ostavi svu imovinu njima...veci bi bio da je pristao boze moj mladost ludost poularnost, ko je bio veran...ali da po cenu zivota nece da prizna da je otac a Marina sigurno nije jedina sa kojom je bio pored zene al glumac glumi svetitelja. ako mu je verovala zena onda je ona priglupa.

Ja

pre 1 godinu

Pa ko ide na koncert ovakvom čoveku. sve da sam kupio kartu, sad ne bih otišao. Sramota.
(Žaki, 27. maj 2022 15:17)

Takodje. Sve neke romanticne pesme, a peva ih ova ljiga. Olos. Kad znam ko ih peva postanu mi odvratne.
Osim toga, odlaskom na koncert ukazuje se cast onome ko nastupa. Ovaj ne zasluzuje da mu se ukaze cast.

Z

pre 1 godinu

I da se dokaze,sta onda? Posle 40 godina dobio oca koji ga nece i koji mu ne treba? A sta je s onim u knjige upisanim kao otac? Da nece nova ljubav da plane s gospodzom?

John

pre 1 godinu

"Nisam nikada razmišljao o tome da je moglo nešto da se desi da skratim proces"

A, pa, mogao si i te kako... Samo odeš na DNK analizu i gotovo.

vuks

pre 1 godinu

Umesto da se ponosis onakvim sinom i njegovom majkom (koja je za tvoju zenu lepotica) ti se brukas po sudu i stampi. to pokazuje o kakvom se coveku radi.

razum

pre 1 godinu

Kakav to covek treba da budes da izbegavas soptveno dete i da se teras po sudovima oko toga? A sve zbog ljubomorne zene i laznog morala. Strasno koliko ovaj covek nema elementarne casti.

ford

pre 1 godinu

Ne razumem šta gđa(ca..!?) Antonovic slavi?
Što je na neki način prisilno našla oca za svoje dete!?
Nemojte me loše shvatiti,verovatno gospodin Ilić jeste njegov biološki otac ali samo to.Čovek ga nije priznao za svoje dete i to puno govori,a ipak posle toliko godina pitam se šta je njen pravi motiv,a da nije novac!?
Prljavi,prokleti novac koji mrzim ali volim da ga imam,samo da li po svaku cenu!?
Da li je slučajno razmišljala kakvu potencijalnu traumu je sada ili u nekoj bližoj budućnosti nanela svom detetu,zarad čega,prezimena!?
A i vi gos'n Miroslave,da ste eventualno koristili kondom,pu,pu,daleko bilo..!?
Zato sada pod stare dane ste dozvolili da vas medijski i sudski razvlače kako stignu,a bar ste Vi bili neko sa javne scene ko za 50 godina karije(svaka čast!) nije bio predmet žute štampe.
Kako god,žao mi je tog momka.

Draško

pre 1 godinu

Nemate se što ćerat,Miroslave.Dnk će nepogrešivo utvrditi jesi li mu otac ili ne a sudeći po izbegavanju analize s tvoje strane,vrlo verovatno da si.I tu se svaka priča završava,zvanično priznanje s tvoje strane je nebitno.To što nisi muško,da staneš iza svojih postupaka je posebna priča.

Алекса

pre 1 godinu

Наравно да је могао да скрати процес да је пристао на ДНК анализу. Овако кукавички користи бирократију.

dd

pre 1 godinu

"Ne znam sta tu ima da se sudi 100 godina,uradi se DNK test i gorovo na prvom ročištu."

Koliko sam shvatio, on odbija DNK. A valjda po nasem zakonu sud ga na to ne moze prisliti pa se to utvrdjuje na drugi nacin, svedoci i ko zna sta jos. On uporno govori da nije njegov otac, i uporno odbija DNK. Koliko vidim ne negira da je tu zenu i znao i bio sa njom u vezi, ali nece da prizna da je otac. U sustini... strasno.

Pravda

pre 1 godinu

Malo vas razume o cemu se ovde radi.
Ovo je nas nacin pravde (neoboljsevicki)gde su svedoci i zakletva jaci od ugovora i materijalnog dokaza.
To je zato sto su individualac i privatna svojina manje vazna od drustvene, a to je opet zato jer drustvom upravljaju..

kognitivna disonanca

pre 1 godinu

U današnje vreme priča je besmislena. Daš uzorak za DNK testiranja i sačekaš rezultat. Ako si podudaran, onda si svinja, ako nisi, onda je gospodža džubre.

beogradski

pre 1 godinu

Pa uradi DNK šta je problem, dokaži da nije tvoj! Ali, ako jeste, onda bruko jedna priznaj, ne beži kao cava poslednja! To što ti radiš je bezobrazluk...

Nesh O'Brady

pre 1 godinu

Umesto da je sam predložio DNK analizu i onda ovisno od rezultata pokazao kakav je čovek on izigrava jadnika i beskičmenjaka. Zgadio mi se još od emisije Pinkove zvezde.

jasmina

pre 1 godinu

A Kad je j…o bilo mu dobro ,šta komentarišete tsko jadno,Kako vas nije sramota.Dete trazi da mu prizna očinstvo ništa više.Reč je o tome,da njegova deca moraju da dele sve na pola sa njime (Miroslav To ne zeli) Bezobrazluk:(

Draško

pre 1 godinu

Nemate se što ćerat,Miroslave.Dnk će nepogrešivo utvrditi jesi li mu otac ili ne a sudeći po izbegavanju analize s tvoje strane,vrlo verovatno da si.I tu se svaka priča završava,zvanično priznanje s tvoje strane je nebitno.To što nisi muško,da staneš iza svojih postupaka je posebna priča.

beogradski

pre 1 godinu

Pa uradi DNK šta je problem, dokaži da nije tvoj! Ali, ako jeste, onda bruko jedna priznaj, ne beži kao cava poslednja! To što ti radiš je bezobrazluk...

Nesh O'Brady

pre 1 godinu

Umesto da je sam predložio DNK analizu i onda ovisno od rezultata pokazao kakav je čovek on izigrava jadnika i beskičmenjaka. Zgadio mi se još od emisije Pinkove zvezde.

razum

pre 1 godinu

Kakav to covek treba da budes da izbegavas soptveno dete i da se teras po sudovima oko toga? A sve zbog ljubomorne zene i laznog morala. Strasno koliko ovaj covek nema elementarne casti.

kognitivna disonanca

pre 1 godinu

U današnje vreme priča je besmislena. Daš uzorak za DNK testiranja i sačekaš rezultat. Ako si podudaran, onda si svinja, ako nisi, onda je gospodža džubre.

vuks

pre 1 godinu

Umesto da se ponosis onakvim sinom i njegovom majkom (koja je za tvoju zenu lepotica) ti se brukas po sudu i stampi. to pokazuje o kakvom se coveku radi.

Алекса

pre 1 godinu

Наравно да је могао да скрати процес да је пристао на ДНК анализу. Овако кукавички користи бирократију.

Ja

pre 1 godinu

Pa ko ide na koncert ovakvom čoveku. sve da sam kupio kartu, sad ne bih otišao. Sramota.
(Žaki, 27. maj 2022 15:17)

Takodje. Sve neke romanticne pesme, a peva ih ova ljiga. Olos. Kad znam ko ih peva postanu mi odvratne.
Osim toga, odlaskom na koncert ukazuje se cast onome ko nastupa. Ovaj ne zasluzuje da mu se ukaze cast.

..

pre 1 godinu

Ne znam sta tu ima da se sudi 100 godina,uradi se DNK test i gorovo na prvom ročištu.
(Sinisa, 27. maj 2022 15:05)

Jesi genije kako se oni toga nisu setili. A da, verovatno sto je zakon takav da te sud ne moze naterati da odradis DNK analizu, tj ne moze te prisiliti da das uzorak, a gospodin odbija da odradi test i hvata sve moguce krivine da rastegne slucaj do beskonacnosti
(Nina, 27. maj 2022 16:14)
Slučaj bivšeg belgijskog kralja Alberta II veoma sličan. Njegova vanbračna kćerka iz 18 godina duge veze ga je, nakon što je i sama postala roditelj a želeći da njena deca jednog dana znaju svoje pravo poreklo, tužila i tražila DNK test i priznanje njegovo da joj je otac. On je odbijao da da materijal za DNK test. Onda je belgijski sud(nezavisno telo a ne kao kod nas) odlučilo da od momenta kada je odbio da radi test i da prizna kćer, mora da joj plaća svaki dan 5000 evra odštete. Izdržao je da se tvrdoglavi neko vreme dok ga nije zaboleo džep. Kad je urađen test i stigli rezultati dokazano je da joj je on otac i sada ima četvoro dece. Stvarno ne razumem da neko neće da prizna da je biološki otac.. Ovaj Ilićev ne traži ni dinara, kao ni kraljeva kćer, samo priznanje da se zna ko je poreklom, a Miroslav.. sramota nek je i njega i njegove supruge!

Vanja

pre 1 godinu

Tuzna recenica "sud presudio da mu je on otac".
Miroslave, koje si ti razocarenje za mene, da mu nisi otac uradio bi DNK analizu i sva prica bi prestala.
Ruzna prica.

Nina

pre 1 godinu

Ne znam sta tu ima da se sudi 100 godina,uradi se DNK test i gorovo na prvom ročištu.
(Sinisa, 27. maj 2022 15:05)

Jesi genije kako se oni toga nisu setili. A da, verovatno sto je zakon takav da te sud ne moze naterati da odradis DNK analizu, tj ne moze te prisiliti da das uzorak, a gospodin odbija da odradi test i hvata sve moguce krivine da rastegne slucaj do beskonacnosti

dd

pre 1 godinu

"Ne znam sta tu ima da se sudi 100 godina,uradi se DNK test i gorovo na prvom ročištu."

Koliko sam shvatio, on odbija DNK. A valjda po nasem zakonu sud ga na to ne moze prisliti pa se to utvrdjuje na drugi nacin, svedoci i ko zna sta jos. On uporno govori da nije njegov otac, i uporno odbija DNK. Koliko vidim ne negira da je tu zenu i znao i bio sa njom u vezi, ali nece da prizna da je otac. U sustini... strasno.

John

pre 1 godinu

"Nisam nikada razmišljao o tome da je moglo nešto da se desi da skratim proces"

A, pa, mogao si i te kako... Samo odeš na DNK analizu i gotovo.

al, sta ja znam

pre 1 godinu

Malo vas razume o cemu se ovde radi.
Ovo je nas nacin pravde (neoboljsevicki)gde su svedoci i zakletva jaci od ugovora i materijalnog dokaza.
To je zato sto su individualac i privatna svojina manje vazna od drustvene, a to je opet zato jer drustvom upravljaju..
(Pravda, 27. maj 2022 15:44)

da da bas sam sad ovih dana primetio kako je tamo drugacije od nas, tamo je privatna svojina tolika svetinja da mogu da ti otmu zamrznu konfiskuju i prodaju samo zato sto iz neke zemlje, tamo sve neki fini svet upravlja drustvom...

jasmina

pre 1 godinu

A Kad je j…o bilo mu dobro ,šta komentarišete tsko jadno,Kako vas nije sramota.Dete trazi da mu prizna očinstvo ništa više.Reč je o tome,da njegova deca moraju da dele sve na pola sa njime (Miroslav To ne zeli) Bezobrazluk:(

Mandjup

pre 1 godinu

Uvek mi bio ljigav a još mi je ljigaviji postao kad je sredio nacionalnu penziju preko zeta Šutanovca nema siroma pa mu trebala penzija...Nikakav čovek !!!A za ovo pa tek nemam komentar

lola

pre 1 godinu

da je pristao na DNK analizu, pa hajde , ovo izbegavanje razvlacenje po sudovima sad zalbu, što bezi...
ne radi se o novcu moze ugovorom o dozivotnom izdrzavanju sa svojom zenom ili cerkom pa da ostavi svu imovinu njima...veci bi bio da je pristao boze moj mladost ludost poularnost, ko je bio veran...ali da po cenu zivota nece da prizna da je otac a Marina sigurno nije jedina sa kojom je bio pored zene al glumac glumi svetitelja. ako mu je verovala zena onda je ona priglupa.

ford

pre 1 godinu

Ne razumem šta gđa(ca..!?) Antonovic slavi?
Što je na neki način prisilno našla oca za svoje dete!?
Nemojte me loše shvatiti,verovatno gospodin Ilić jeste njegov biološki otac ali samo to.Čovek ga nije priznao za svoje dete i to puno govori,a ipak posle toliko godina pitam se šta je njen pravi motiv,a da nije novac!?
Prljavi,prokleti novac koji mrzim ali volim da ga imam,samo da li po svaku cenu!?
Da li je slučajno razmišljala kakvu potencijalnu traumu je sada ili u nekoj bližoj budućnosti nanela svom detetu,zarad čega,prezimena!?
A i vi gos'n Miroslave,da ste eventualno koristili kondom,pu,pu,daleko bilo..!?
Zato sada pod stare dane ste dozvolili da vas medijski i sudski razvlače kako stignu,a bar ste Vi bili neko sa javne scene ko za 50 godina karije(svaka čast!) nije bio predmet žute štampe.
Kako god,žao mi je tog momka.

Goran

pre 1 godinu

Eto što ti srbenda. Dok je teto bilo lepo. Nije izvadio na vreme i sud mu kriv. Kakav smrad od čoveka.
(Marka, 27. maj 2022 15:06)

Iako se slažem sa tobom, odvratno mi je čitati tvoj komentar Srbendo jer ne umeš da se izraziš kulturno, jer to iziskuje mnogo mentalnog truda vec prostačiš i misliš da si ovakvom bljuvotinom postigao isti efekat. Čoveče, ovakve vesti čitaju i mlađi naraštaji. Ne osećaš nikakvu odgovornost za napisano?!

Kamenko

pre 1 godinu

Ruzno je povlacenje ovakvih slucajeva po medijima. Ipak se radi o krajnje privatnim stvarima gde pravu istinu i razloge odredjenih postupaka ljudi cuvaju za sebe. Ko smo mi da osudjujemo i kako mozemo znati sta ce stranke u sudskom procesu uraditi dalje. Neka rese problem u miru, mozda ce na kraju sve biti sasvim korektno.

Коко

pre 1 godinu

Да сам ја овај Девин, било би ме срамота да ми је тата Мирослав Илић, радије бих да то нико не зна а не да се бламирам по медијима и прогањам неког таквог да ме признаје и то као већ одраслу особу. Дакле, шта може бити мотив осим дела наследства, једног дана?

Aleksa Pufta

pre 1 godinu

Nije otac samo DNK iako bih ga ja uradio ako postoji sansa da sam otac.
Na stranu njegov karakter ali svako zasto ima svoje zato.
Ovo dvoje je pljunulo coveka koji im je dao prezime, drzavljanstvo SAD, skolovanje i verovatno solidno nasledstvo.
Uradili su to samo zbog tantijema na izvodjenje pesama nakon smrti Miroslava Ilica. Znaci njima treba mrtav tata a ne ziv.
Sve ostalo ne mogu da dobiju ako je to volja Miroslava Ilica..

Pravda

pre 1 godinu

Malo vas razume o cemu se ovde radi.
Ovo je nas nacin pravde (neoboljsevicki)gde su svedoci i zakletva jaci od ugovora i materijalnog dokaza.
To je zato sto su individualac i privatna svojina manje vazna od drustvene, a to je opet zato jer drustvom upravljaju..

Z

pre 1 godinu

I da se dokaze,sta onda? Posle 40 godina dobio oca koji ga nece i koji mu ne treba? A sta je s onim u knjige upisanim kao otac? Da nece nova ljubav da plane s gospodzom?

Bik koji sedi

pre 1 godinu

ne branim Miroslava, naprotiv, ali pitam se zašto se dotična gospoja tek sada setila da je Miroslav pravi otac njenog deteta. Šta je čekala do sada? Prvo mi treba odgovor na to pitanje pa tek onda mogu postaviti i pitanje Miroslavu.

Brutus

pre 1 godinu

Došao sada već čovek, Kanađanin, da zapali sveću ocu na grob. Pokojni otac se zabavljao pred kraj studija sa njegovom majkom, nije ni znala da je trudna kada se ovaj već vratio. Ovde imao novu porodicu koja je Kanađanin izmarširala najstrašnije. E pa kad ste takvi, čovek lepo tražio dnk i uzeo im deo nasledstva.

napoleon

pre 1 godinu

@Ja
Ako cemo tako gledati onda niko nikada ne bi slusao nikakvu muziku,niti isao na koncerte jer da se ne lazemo,vecina muzicara kao i drugih umetnika prirodom svog posla imaju buran zivot,mnogi napravise tuce priznate i nepriznate dece,stalno okruzeni raznim damama koje zude da budu blizu njih,a ova Miroslavova je bila klasnicna groopie,nije on jedini sa kojim se spetljala,i zaista nas ne treba da zanima njihov privatan zivot,necemo ovce cuvati sa njima,da ne govorim o glumcima nekad Bata,Paja,Zoki,Pera Kralj skloni casici,neupotebljivi za svoje porodice,danas razni Bikovici,Marici,Bencine,neporocni,fini,ugladjeni,pa koje je vreme bilo bolje u pitanju kvaliteta filmova i predstava?

Ljubo

pre 1 godinu

Vi koji branite ovu švalerku da li ste se zapitali kako je ženi Miroslava Ilića ženi koja je od početka bila sa Miroslavom Ilićem dok on nije postao poznat,šta znači da ga je iskreno volela.Voleo bi od sveg srca vi koji branite ovaj šljam od žene da se to i vama desi pa bi onda voleo da vidim da li bi tako branili švalerku ili švalera vašega muža ili vaše žene sa kojim ili sa kojom vas je varao ili varala i sa kojim ili kojom je dobio ili dobila dete prilikom švaleracije.Ovde mi je najviše žao supruge Miroslava Ilića jer ona to nije zaslužila od Miroslava čoveka sa kojim je od početka bila dok ovaj nije bio poznat.A šta tek reći za ovu švalerku sem dno dna Ja da mi je to mama odrekao bi je se preko novina i svima bi poručio da to nije mama već prostakuša koja uništava tuđe brakove.

sasha

pre 1 godinu

@al, sta ja znam
Pa kako im konfiskovase imovinu? Sto je nisu drzali u Rusiji, nego na trulom Zapadu?
Imas srece sto se ne granicis sa Rusima, inace bi video njihovu demokratiju...

Glas naroda

pre 1 godinu

De si bio Devine 30 godina setio se nasledstva sad
(mile, 27. maj 2022 20:26)

Mislio sam da većeg seronje od Ilića nema ali brate Mile prećera ga 100% (debilkos).

dule

pre 1 godinu

Za ove sto spominju DNK - da, nije problem uraditi DNK test i dokazati.

Ali evo pitanje: gde je granica? Kod drugog, treceg, petog testa? Desetog? Stotog? Jer vidite, kad se radi DNK test onda optuzeni dokazuje svoju nevinost, a sudjenja ne bi smela da budu takva.

Onako samo

pre 1 godinu

@ford

Nije g-đa Antonović prisilno našla oca svog deteta. Da je tako, mogla je tebe uhvatiti na ulici da budeš otac. Ona je naterala sudski čoveka koji je otac njenog deteta da to prizna i preuzme obaveze koje ima po tom pitanju. Imate slike, izjave svedoka, da su njih dvoje bili u vezi a ne u šemi za jednu noć. E pa gospodine tata, sad preuzmi odgovornost za to.

I samo ona zna koliko ta njena borba traje, tako da ne sudi njoj i njenim motivima nego njemu i njegovoj ljigavosti u celoj priči...

Dragan Popovic

pre 1 godinu

Kad se seljak obogati to ne znaci da je postao gospodin nego da je bogata seljacina. O ovome je pokojni dr Frojd objavio tri naucna rada.

komentar

pre 1 godinu

Bilo bi lepo da komentatori, najpre, sa razumevanjem pročitaju tekst.
Miroslav Ilić je dao DNK.....I tako je doneta sudska odluka.
Nadam se da ste to razumeli.
A gospodin pevač se poziva na birokratska prava žalbe i na to da majka prvo poništi očinstvo čoveka koji ga je priznao iako mu nije biološki otac.
Dakle, ni Ilić ne tvrdi da nije biološki otac, jer dao je DNK.
I pročitajte još jednom, gospođa se bori da se zakon u Srbiji promeni kako mnoge druge porodice ne bi patile, kao ni deca.
Prosto je.
Ne treba 'mutiti' vodu bez razloga

John

pre 1 godinu

(dd, 27. maj 2022 15:43)

Nažalost, tako je. DNK analiza, po zakonu, ne može da se radi bez pristanka. Izuzetak je kada to sud naredi tokom krivičnog postupka.
Međutim, zakon i te kako može da se izmeni i da se propiše da sud može da naredi DNK analizu u sličaju utvrđivanja očinstva. Ovakvo rešenje postoji u mnogim zemljama Evrope. Čak se i Strazbur izjašnjavao o tome i našao da u slučaju ako je sud, protiv volje nekog lica, naredio DNK analizu to NE PREDSTAVLJA kršenje ljudskih prava, već smatraju da je u tom slučaju pravo deteta da zna ko mu je (ili nije) otac (u principu, može i u slučaju utvrđivanja/osporavanja materinstva, ali takvi slučajevi su manji i od statističke greške) jače od prava tog lika (oca ili "oca") da odbije DNK.

Truck driver

pre 1 godinu

Ne razumem kako se neko odrice deteta? Dva sina imama i oni su moj ponos, i da mi se nesto ovako dogodi kao g-dinu Ilicu oberucke bih prihvatio i odgovornost i bio ponosan na svog sina.

ford

pre 1 godinu

Ne razumem šta gđa(ca..!?) Antonovic slavi?
Što je na neki način prisilno našla oca za svoje dete!?
Nemojte me loše shvatiti,verovatno gospodin Ilić jeste njegov biološki otac ali samo to.Čovek ga nije priznao za svoje dete i to puno govori,a ipak posle toliko godina pitam se šta je njen pravi motiv,a da nije novac!?
Prljavi,prokleti novac koji mrzim ali volim da ga imam,samo da li po svaku cenu!?
Da li je slučajno razmišljala kakvu potencijalnu traumu je sada ili u nekoj bližoj budućnosti nanela svom detetu,zarad čega,prezimena!?
A i vi gos'n Miroslave,da ste eventualno koristili kondom,pu,pu,daleko bilo..!?
Zato sada pod stare dane ste dozvolili da vas medijski i sudski razvlače kako stignu,a bar ste Vi bili neko sa javne scene ko za 50 godina karije(svaka čast!) nije bio predmet žute štampe.
Kako god,žao mi je tog momka.

Z

pre 1 godinu

I da se dokaze,sta onda? Posle 40 godina dobio oca koji ga nece i koji mu ne treba? A sta je s onim u knjige upisanim kao otac? Da nece nova ljubav da plane s gospodzom?

Bik koji sedi

pre 1 godinu

ne branim Miroslava, naprotiv, ali pitam se zašto se dotična gospoja tek sada setila da je Miroslav pravi otac njenog deteta. Šta je čekala do sada? Prvo mi treba odgovor na to pitanje pa tek onda mogu postaviti i pitanje Miroslavu.

dule

pre 1 godinu

Za ove sto spominju DNK - da, nije problem uraditi DNK test i dokazati.

Ali evo pitanje: gde je granica? Kod drugog, treceg, petog testa? Desetog? Stotog? Jer vidite, kad se radi DNK test onda optuzeni dokazuje svoju nevinost, a sudjenja ne bi smela da budu takva.

Ljubo

pre 1 godinu

Vi koji branite ovu švalerku da li ste se zapitali kako je ženi Miroslava Ilića ženi koja je od početka bila sa Miroslavom Ilićem dok on nije postao poznat,šta znači da ga je iskreno volela.Voleo bi od sveg srca vi koji branite ovaj šljam od žene da se to i vama desi pa bi onda voleo da vidim da li bi tako branili švalerku ili švalera vašega muža ili vaše žene sa kojim ili sa kojom vas je varao ili varala i sa kojim ili kojom je dobio ili dobila dete prilikom švaleracije.Ovde mi je najviše žao supruge Miroslava Ilića jer ona to nije zaslužila od Miroslava čoveka sa kojim je od početka bila dok ovaj nije bio poznat.A šta tek reći za ovu švalerku sem dno dna Ja da mi je to mama odrekao bi je se preko novina i svima bi poručio da to nije mama već prostakuša koja uništava tuđe brakove.

vuks

pre 1 godinu

Umesto da se ponosis onakvim sinom i njegovom majkom (koja je za tvoju zenu lepotica) ti se brukas po sudu i stampi. to pokazuje o kakvom se coveku radi.

Aleksa Pufta

pre 1 godinu

Nije otac samo DNK iako bih ga ja uradio ako postoji sansa da sam otac.
Na stranu njegov karakter ali svako zasto ima svoje zato.
Ovo dvoje je pljunulo coveka koji im je dao prezime, drzavljanstvo SAD, skolovanje i verovatno solidno nasledstvo.
Uradili su to samo zbog tantijema na izvodjenje pesama nakon smrti Miroslava Ilica. Znaci njima treba mrtav tata a ne ziv.
Sve ostalo ne mogu da dobiju ako je to volja Miroslava Ilica..

Pravda

pre 1 godinu

Malo vas razume o cemu se ovde radi.
Ovo je nas nacin pravde (neoboljsevicki)gde su svedoci i zakletva jaci od ugovora i materijalnog dokaza.
To je zato sto su individualac i privatna svojina manje vazna od drustvene, a to je opet zato jer drustvom upravljaju..

Ja

pre 1 godinu

Pa ko ide na koncert ovakvom čoveku. sve da sam kupio kartu, sad ne bih otišao. Sramota.
(Žaki, 27. maj 2022 15:17)

Takodje. Sve neke romanticne pesme, a peva ih ova ljiga. Olos. Kad znam ko ih peva postanu mi odvratne.
Osim toga, odlaskom na koncert ukazuje se cast onome ko nastupa. Ovaj ne zasluzuje da mu se ukaze cast.

al, sta ja znam

pre 1 godinu

Malo vas razume o cemu se ovde radi.
Ovo je nas nacin pravde (neoboljsevicki)gde su svedoci i zakletva jaci od ugovora i materijalnog dokaza.
To je zato sto su individualac i privatna svojina manje vazna od drustvene, a to je opet zato jer drustvom upravljaju..
(Pravda, 27. maj 2022 15:44)

da da bas sam sad ovih dana primetio kako je tamo drugacije od nas, tamo je privatna svojina tolika svetinja da mogu da ti otmu zamrznu konfiskuju i prodaju samo zato sto iz neke zemlje, tamo sve neki fini svet upravlja drustvom...

Draško

pre 1 godinu

Nemate se što ćerat,Miroslave.Dnk će nepogrešivo utvrditi jesi li mu otac ili ne a sudeći po izbegavanju analize s tvoje strane,vrlo verovatno da si.I tu se svaka priča završava,zvanično priznanje s tvoje strane je nebitno.To što nisi muško,da staneš iza svojih postupaka je posebna priča.

Kamenko

pre 1 godinu

Ruzno je povlacenje ovakvih slucajeva po medijima. Ipak se radi o krajnje privatnim stvarima gde pravu istinu i razloge odredjenih postupaka ljudi cuvaju za sebe. Ko smo mi da osudjujemo i kako mozemo znati sta ce stranke u sudskom procesu uraditi dalje. Neka rese problem u miru, mozda ce na kraju sve biti sasvim korektno.

razum

pre 1 godinu

Kakav to covek treba da budes da izbegavas soptveno dete i da se teras po sudovima oko toga? A sve zbog ljubomorne zene i laznog morala. Strasno koliko ovaj covek nema elementarne casti.

beogradski

pre 1 godinu

Pa uradi DNK šta je problem, dokaži da nije tvoj! Ali, ako jeste, onda bruko jedna priznaj, ne beži kao cava poslednja! To što ti radiš je bezobrazluk...

Nesh O'Brady

pre 1 godinu

Umesto da je sam predložio DNK analizu i onda ovisno od rezultata pokazao kakav je čovek on izigrava jadnika i beskičmenjaka. Zgadio mi se još od emisije Pinkove zvezde.

jasmina

pre 1 godinu

A Kad je j…o bilo mu dobro ,šta komentarišete tsko jadno,Kako vas nije sramota.Dete trazi da mu prizna očinstvo ništa više.Reč je o tome,da njegova deca moraju da dele sve na pola sa njime (Miroslav To ne zeli) Bezobrazluk:(

Goran

pre 1 godinu

Eto što ti srbenda. Dok je teto bilo lepo. Nije izvadio na vreme i sud mu kriv. Kakav smrad od čoveka.
(Marka, 27. maj 2022 15:06)

Iako se slažem sa tobom, odvratno mi je čitati tvoj komentar Srbendo jer ne umeš da se izraziš kulturno, jer to iziskuje mnogo mentalnog truda vec prostačiš i misliš da si ovakvom bljuvotinom postigao isti efekat. Čoveče, ovakve vesti čitaju i mlađi naraštaji. Ne osećaš nikakvu odgovornost za napisano?!

..

pre 1 godinu

Ne znam sta tu ima da se sudi 100 godina,uradi se DNK test i gorovo na prvom ročištu.
(Sinisa, 27. maj 2022 15:05)

Jesi genije kako se oni toga nisu setili. A da, verovatno sto je zakon takav da te sud ne moze naterati da odradis DNK analizu, tj ne moze te prisiliti da das uzorak, a gospodin odbija da odradi test i hvata sve moguce krivine da rastegne slucaj do beskonacnosti
(Nina, 27. maj 2022 16:14)
Slučaj bivšeg belgijskog kralja Alberta II veoma sličan. Njegova vanbračna kćerka iz 18 godina duge veze ga je, nakon što je i sama postala roditelj a želeći da njena deca jednog dana znaju svoje pravo poreklo, tužila i tražila DNK test i priznanje njegovo da joj je otac. On je odbijao da da materijal za DNK test. Onda je belgijski sud(nezavisno telo a ne kao kod nas) odlučilo da od momenta kada je odbio da radi test i da prizna kćer, mora da joj plaća svaki dan 5000 evra odštete. Izdržao je da se tvrdoglavi neko vreme dok ga nije zaboleo džep. Kad je urađen test i stigli rezultati dokazano je da joj je on otac i sada ima četvoro dece. Stvarno ne razumem da neko neće da prizna da je biološki otac.. Ovaj Ilićev ne traži ni dinara, kao ni kraljeva kćer, samo priznanje da se zna ko je poreklom, a Miroslav.. sramota nek je i njega i njegove supruge!

sasha

pre 1 godinu

@al, sta ja znam
Pa kako im konfiskovase imovinu? Sto je nisu drzali u Rusiji, nego na trulom Zapadu?
Imas srece sto se ne granicis sa Rusima, inace bi video njihovu demokratiju...

Алекса

pre 1 godinu

Наравно да је могао да скрати процес да је пристао на ДНК анализу. Овако кукавички користи бирократију.

kognitivna disonanca

pre 1 godinu

U današnje vreme priča je besmislena. Daš uzorak za DNK testiranja i sačekaš rezultat. Ako si podudaran, onda si svinja, ako nisi, onda je gospodža džubre.

Коко

pre 1 godinu

Да сам ја овај Девин, било би ме срамота да ми је тата Мирослав Илић, радије бих да то нико не зна а не да се бламирам по медијима и прогањам неког таквог да ме признаје и то као већ одраслу особу. Дакле, шта може бити мотив осим дела наследства, једног дана?

napoleon

pre 1 godinu

@Ja
Ako cemo tako gledati onda niko nikada ne bi slusao nikakvu muziku,niti isao na koncerte jer da se ne lazemo,vecina muzicara kao i drugih umetnika prirodom svog posla imaju buran zivot,mnogi napravise tuce priznate i nepriznate dece,stalno okruzeni raznim damama koje zude da budu blizu njih,a ova Miroslavova je bila klasnicna groopie,nije on jedini sa kojim se spetljala,i zaista nas ne treba da zanima njihov privatan zivot,necemo ovce cuvati sa njima,da ne govorim o glumcima nekad Bata,Paja,Zoki,Pera Kralj skloni casici,neupotebljivi za svoje porodice,danas razni Bikovici,Marici,Bencine,neporocni,fini,ugladjeni,pa koje je vreme bilo bolje u pitanju kvaliteta filmova i predstava?

John

pre 1 godinu

"Nisam nikada razmišljao o tome da je moglo nešto da se desi da skratim proces"

A, pa, mogao si i te kako... Samo odeš na DNK analizu i gotovo.

Brutus

pre 1 godinu

Došao sada već čovek, Kanađanin, da zapali sveću ocu na grob. Pokojni otac se zabavljao pred kraj studija sa njegovom majkom, nije ni znala da je trudna kada se ovaj već vratio. Ovde imao novu porodicu koja je Kanađanin izmarširala najstrašnije. E pa kad ste takvi, čovek lepo tražio dnk i uzeo im deo nasledstva.

komentar

pre 1 godinu

Bilo bi lepo da komentatori, najpre, sa razumevanjem pročitaju tekst.
Miroslav Ilić je dao DNK.....I tako je doneta sudska odluka.
Nadam se da ste to razumeli.
A gospodin pevač se poziva na birokratska prava žalbe i na to da majka prvo poništi očinstvo čoveka koji ga je priznao iako mu nije biološki otac.
Dakle, ni Ilić ne tvrdi da nije biološki otac, jer dao je DNK.
I pročitajte još jednom, gospođa se bori da se zakon u Srbiji promeni kako mnoge druge porodice ne bi patile, kao ni deca.
Prosto je.
Ne treba 'mutiti' vodu bez razloga

Nina

pre 1 godinu

Ne znam sta tu ima da se sudi 100 godina,uradi se DNK test i gorovo na prvom ročištu.
(Sinisa, 27. maj 2022 15:05)

Jesi genije kako se oni toga nisu setili. A da, verovatno sto je zakon takav da te sud ne moze naterati da odradis DNK analizu, tj ne moze te prisiliti da das uzorak, a gospodin odbija da odradi test i hvata sve moguce krivine da rastegne slucaj do beskonacnosti

Vanja

pre 1 godinu

Tuzna recenica "sud presudio da mu je on otac".
Miroslave, koje si ti razocarenje za mene, da mu nisi otac uradio bi DNK analizu i sva prica bi prestala.
Ruzna prica.

lola

pre 1 godinu

da je pristao na DNK analizu, pa hajde , ovo izbegavanje razvlacenje po sudovima sad zalbu, što bezi...
ne radi se o novcu moze ugovorom o dozivotnom izdrzavanju sa svojom zenom ili cerkom pa da ostavi svu imovinu njima...veci bi bio da je pristao boze moj mladost ludost poularnost, ko je bio veran...ali da po cenu zivota nece da prizna da je otac a Marina sigurno nije jedina sa kojom je bio pored zene al glumac glumi svetitelja. ako mu je verovala zena onda je ona priglupa.

Mandjup

pre 1 godinu

Uvek mi bio ljigav a još mi je ljigaviji postao kad je sredio nacionalnu penziju preko zeta Šutanovca nema siroma pa mu trebala penzija...Nikakav čovek !!!A za ovo pa tek nemam komentar

Glas naroda

pre 1 godinu

De si bio Devine 30 godina setio se nasledstva sad
(mile, 27. maj 2022 20:26)

Mislio sam da većeg seronje od Ilića nema ali brate Mile prećera ga 100% (debilkos).

Onako samo

pre 1 godinu

@ford

Nije g-đa Antonović prisilno našla oca svog deteta. Da je tako, mogla je tebe uhvatiti na ulici da budeš otac. Ona je naterala sudski čoveka koji je otac njenog deteta da to prizna i preuzme obaveze koje ima po tom pitanju. Imate slike, izjave svedoka, da su njih dvoje bili u vezi a ne u šemi za jednu noć. E pa gospodine tata, sad preuzmi odgovornost za to.

I samo ona zna koliko ta njena borba traje, tako da ne sudi njoj i njenim motivima nego njemu i njegovoj ljigavosti u celoj priči...

dd

pre 1 godinu

"Ne znam sta tu ima da se sudi 100 godina,uradi se DNK test i gorovo na prvom ročištu."

Koliko sam shvatio, on odbija DNK. A valjda po nasem zakonu sud ga na to ne moze prisliti pa se to utvrdjuje na drugi nacin, svedoci i ko zna sta jos. On uporno govori da nije njegov otac, i uporno odbija DNK. Koliko vidim ne negira da je tu zenu i znao i bio sa njom u vezi, ali nece da prizna da je otac. U sustini... strasno.

Truck driver

pre 1 godinu

Ne razumem kako se neko odrice deteta? Dva sina imama i oni su moj ponos, i da mi se nesto ovako dogodi kao g-dinu Ilicu oberucke bih prihvatio i odgovornost i bio ponosan na svog sina.

Dragan Popovic

pre 1 godinu

Kad se seljak obogati to ne znaci da je postao gospodin nego da je bogata seljacina. O ovome je pokojni dr Frojd objavio tri naucna rada.

John

pre 1 godinu

(dd, 27. maj 2022 15:43)

Nažalost, tako je. DNK analiza, po zakonu, ne može da se radi bez pristanka. Izuzetak je kada to sud naredi tokom krivičnog postupka.
Međutim, zakon i te kako može da se izmeni i da se propiše da sud može da naredi DNK analizu u sličaju utvrđivanja očinstva. Ovakvo rešenje postoji u mnogim zemljama Evrope. Čak se i Strazbur izjašnjavao o tome i našao da u slučaju ako je sud, protiv volje nekog lica, naredio DNK analizu to NE PREDSTAVLJA kršenje ljudskih prava, već smatraju da je u tom slučaju pravo deteta da zna ko mu je (ili nije) otac (u principu, može i u slučaju utvrđivanja/osporavanja materinstva, ali takvi slučajevi su manji i od statističke greške) jače od prava tog lika (oca ili "oca") da odbije DNK.