Četvrtak, 25.11.2021.

10:17

Milica Dabović: "Davio me, pretio, stavio pištolj na čelo" VIDEO

Izvor: B92/TV Prva

Milica Daboviæ: "Davio me, pretio, stavio pištolj na èelo" VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

60 Komentari

Sortiraj po:

iva

pre 2 godine

Ovi sto opravdavaju ili dave i sami, ili mastaju o tome i davili bi da mogu... Proste su te stvari, ne treba mnogo mistifikovati ljudsku prirodu.

lazni muskarci

pre 2 godine

kao i uvek,gomila patologije u komentarima,dokaz da smo kao nacija neobrazovani,nekulturni,prosti,primitivnu i ponajvise bolesni...

seljoberi

pre 2 godine

procitas komentare na ovakvu vest i shvatis da za ovu zemlju nema nade.Trideset godina se koprca u zivom blatu i tone sve dublje...

Ena

pre 2 godine

Biraš nasilnika sa pištoljem, kako nije izabrala lokalnog pekara?
Druga stvar pogledajte video Šona Kornerija na tu temu....
(Tango za dvoje..., )
Nisi nikad čuo: narcis- kućni psihopata? Ne mora da ima pištolj, nije ni moj imao..med i mleko prema svima- u kući Hanibal Lektor.. a ti luda kad pomeneš nekom: " on? Pa on je divan, pa kako se lepo ponaša, pa miran, obrazovan.."

Vule

pre 2 godine

Znala je kakav je i sta radi, al je mislila da moze da ga kontrolise.
I sad nas davi je on nije hteo kako ona hoce?
Istina, nerado nad davi.

Vladan R

pre 2 godine

Javljaju se dezurni moralisti da nam objasne, kako nije u redu da je izabranik tuce, jer je neko rekao, ga je ona sama birala, i da nasilnici prema zenama mogu biti i obicni ljudi, kao i zestoki momci. Niko ovo prvone ne tvrdi, niti drugo navedeno spori, ali je znatno veca verovatnoca da ce dobiti batine, ako je izabrala zestokog momka, odnosono ako je bila svedok da taj njen, vecinu nesuglasica sa drugima resava tucom, te je samo pitanje dana, kada ce i ona tako nesto iskusiti, jer se njenom dragom, eto nije svideo neki njen postupak. Neretko taj njen, kao takav, donosi neki visi status u zajednici, sto je svakako tuzno, uz to obicno ima i vise novca, te je stoga spremna, i sto sta da istrpi, zbog statusa, novca itd. Kad sve to na kraju kulminira, onda zalopojke, kuku i lele, zasto je odjednom takav, a u stvari, uvek je bio takav, samo je pitanje na koga ce usmeriti bes u datom trenutku.

ejr

pre 2 godine

Riba koja me obilazi na semaforu, sa desne strane (a ja već jesam u krajnjoj desnoj traci) kolima (ja na motoru) dok priča telefonom...Ma dušica od osobe

нс бој

pre 2 godine

90% je до девојака и њиховог избора.Све јуре за кримосима, новцем,неком моћи,а онда се чуде што су насилни.Па шта радиш са таквим типом.Све што девојка треба да уради је да не жури са везом,сексом,мада данас прво буде секс па онда га јуре да буду у вези.Девојка која држи до себе уради један гард док се мало боље не упознају,поготово је проблем ако се не знају од раније,ако га не зна у ситуацијама са другим људима.Ал данас има излог у виду друштвених мрежа и само бираш и бирају те.

lilo

pre 2 godine

Ovoj ženi celokupna medijska priča poslednjih nekoliko godina se svodi na tu nesreću. Postaje popularna na osnovu tog nemilog dogadjaja, a to da je bila uspešna košarkašica više niko i ne zna. Neka se okane te priče i neka gradi sebe u nekom lepšem svetlu i kontekstu. (jasno je naravno da je svaki oblik nasilja nedopustiv i da se treba najstrožije sankcionisati).

aha

pre 2 godine

Kakvi komentari... Kakve veze ima kako se ona slika i šta priča, zašto bi to dalo za pravo bilo kome da je udari, slušate li vi sebe?

Kao veliki fan Milice košarkašice, ne mogu da je smislim van terena, ali ne postoji ništa što opravdava nasilje. Tog lika je trebalo poslati u kamenolom neki na desetak godina, zajedno sa svima ostalima poput njega.

@e
Zna se koji je, onaj Simon, što se u stvari ne zove Simon nego Šime ili tako nešto, neko hrvatsko ime u svakom slučaju, ne sećam se, pobegao je iz Srbije kad ga ja Milica prijavila kao strani državljanin.

Dejana

pre 2 godine

Ima li jos nesto na svetu da nju nije snaslo? Ajde, ako ce ti biti lakse, otvori dusu i ispricaj sve sto ti se u zivotu ruzno desilo. Mozda ce ti biti lakse, a nas ces definitivno prestati da smaras.

boris

pre 2 godine

Da pogodim, bio je dusa od coveka na pocetku, na lebac da ga mazes pa postao sotona preko noci? Ovo je prica tipa, dok je lupao samare konobarima i vozio 200 kroz grad bilo je super i pravila sam se da nista ne vidim jer je prema meni bio divan a onda se promenio.
(rajko, 25. novembar 2021 11:34)
@rajko
Bas tako, sve je ok dok se njoj samoj ne desi problem i nasilje, sveukupno jako los i nikakav covek je ova “dama”.

ma da

pre 2 godine

Pa pobogu ljudi, i treba zena da prica.
To da li ce da se slika gola ili ne nije vasa stvar. Niko vas ne tera da klikcete na te slike.
Zamislite da vas neko maltretira tako, da li bi imali ono sto treba da prijavite siledziju?
Konkretno ni jedan siledzija ne treba da se krije.
I kako neko da bude normalan pored krimosa. Njen izbor da, al ne zasluzuje niko maltretiranje.
Moja poruka: Prvi put prijavite siledziju, bilo da ste zensko ili musko.
Ta go*na nece stati. A vas ima ko da podrzi

sarma

pre 2 godine

Muka mi je od tog "žena nije nikad kriva". Kriva nije, ali mora da bude odgovorna.

Imam dete od 6 godina i naravno, učim ga kako se prelazi pešački. Međutim, iako je za pešake zeleno, to ne znači da može opušteno i bez gledanja da pređe ulicu. Ako naiđe neka budala i pokosi ga, nije nikakva uteha što ono nije krivo.

Isto i sa ženama - biraš nasilnike, ideš u po noći ulicom kao pijana prostitutka, nećeš biti kriva, ali ćeš nastradati.

giStro

pre 2 godine

Ona sama i traži i provocira grubu igru. Ženu poslušajte i pogledajte i sve će vam biti jasno. Ne ljutite se zbog ovakvog komentara ali sramotno je ovako oštećenoj osobi davati ovoliki prostor. Kao prvo i osnovno meni je najiskrenije žao nje, njoj je potrebna ozbiljna nega i lečenje.

bregididzanum

pre 2 godine

Podrska svim zenama koje trpe ili su trpele bilo kakav vid nasilja u ovoj zatucanoj nazadnoj zemlji!
(dzoniii, 25. novembar 2021 11:38)

To da al ova ne spada u tu grupu!!!

Hm

pre 2 godine

Pa da je zanimaju normalni momci mozda ne bi to dozivela! Poneke zene kao da traze nevolju...
(Šou Biznis, 25. novembar 2021 11:25


Iznenadili biste se koliko tih naizgled normalnih zapravo fizički ili emocionalno zlostavlja svoje žene i/ili decu! Normalni, ugledni, raspoloženi, uglađeni, pristojni, komšije koje se uvek lepo jave... a iza svojih kućnih vrata siledžije. Tako da i vredni pekar što ustaje u tri noću da radi (pozivam se na neki komentar niže) može biti jednak zlostavljač kao što krimos može biti, može i pekar pretiti devojci ili ženi pištoljem. I biste li onda rekli - sama si birala, nisi gledala normalne muškarce?!?

judd trump

pre 2 godine

Partner joj posedovao pištolj. Nije teško pogoditi s kim je ova kontroverzna košarkašica imala posla. Što bi narod rekao: cvećka ova Milica!

Darvin

pre 2 godine

Kakvi jadni komentari "pravdoljubivih" Srba.
To sto ga je "ona birala" i sto je on "zestok momak" ne znaci da moze i treba da je bije.
Video bih kakve bi bile reakcije da je u pitanju neko vas, majka, sestra...

SISOJE

pre 2 godine

I 100 puta da se udas promeniti se neces. Jednostavno si takva osoba kojoj niko ne odgovara. Ni sestre, ni treneri, ni roditelji, ni muzevi. Samo ja pa ja.

lion

pre 2 godine

Pa ti si ga birala. Sto znaci da ako ti se svideo takav kakav jeste dosta govori i o tebi. I pusti te price on se promenio u medjuvremenu, jer je velika verovatnoca da si se i ti promenila, a sudeci po njegovom ponasanju ne na bolje...
(Aki, 25. novembar 2021 12:24)

Ti si dečko bolestan. Treba te lečiti, pa onda uhapsiti zbog podržavanja nasilja

Aki

pre 2 godine

Pa ti si ga birala. Sto znaci da ako ti se svideo takav kakav jeste dosta govori i o tebi. I pusti te price on se promenio u medjuvremenu, jer je velika verovatnoca da si se i ti promenila, a sudeci po njegovom ponasanju ne na bolje...

Предраг

pre 2 godine

Браво храбра жено!
Не обазири се на коментаре мизогоних жена и напаљених клинаца на сајту!

Maja

pre 2 godine

Kakva su ovo oravdanja komentatora tipa: sa koliko si muskaraca bila, slikas se gola pa ti batine sleduju?

Ja imam 44 godine, udata sam odavno za svog treceg decka, nikad se nisam slikala gola i stajem na stranu promiskuitetnih zena koje se slikaju gole:

Niko, ama bas niko nema prava da ih bije/zlostavlja!!! Ako vam se vasa partnerka ne svidja (npr. zbog sumljivog morala), ostavite je!

Direktor iz Novog Miloševa

pre 2 godine

Gde vi nalazite takve pajsere. Ja u svom životu a imam preko 40 godina, nisam drzao pištolj u ruci a ni jedan moj poznanik ga ne poseduje. Birajte društvo drage dame.

rajko

pre 2 godine

Da pogodim, bio je dusa od coveka na pocetku, na lebac da ga mazes pa postao sotona preko noci? Ovo je prica tipa, dok je lupao samare konobarima i vozio 200 kroz grad bilo je super i pravila sam se da nista ne vidim jer je prema meni bio divan a onda se promenio.

Boki

pre 2 godine

Naravno da je strašno, a još strašnije je skoro potpuno odsustvo reahovanja okoline i naravno nadležnih. I nema opravdanja za barabe i nasilnike, ali eto lepši pol počesto “bira” cool frajere, drčne i umišljene, a mirne, fine i nesklone bilo kakvom nasilju i ne primećuje.

dzoniii

pre 2 godine

Strasno je kakvi su komentari na ovakav naslov. Nijedna zena nije ni za sta sama kriva, ni njen moral, nemoral, ni luda porodica, ni poreklo. Nijedna zena ne sme da trpi i ne zasluzuje da se vrsi nasilje na njoj. Podrska svim zenama koje trpe ili su trpele bilo kakav vid nasilja u ovoj zatucanoj nazadnoj zemlji!

nemanja

pre 2 godine

Voli opake momke sa vrelog asfalata lozi se na mangupe 90tih onda kuka… Nadji nekog pristojnog zeno… Ali ne gospodja se lozi na krimi-dzimi prichu posle joj djavo kriv. Kad trazis djavola dobijes ga stara dobra

Jeremija

pre 2 godine

Sama si birala dotičnog neandertalca. Voliš "opasne momke", a kad takav počne da bije, onda jao i kuku. Kako zračiš tako i privlačiš.

Lola

pre 2 godine

Ova žena ne može bez skandala i publiciteta. Ovo je jedan u nizu dogadjaja koje ona javno prezentuje. Ne ulazim u to da li je u pravu ili nije. Svi u toj porodici tako funkcionišu sem Ane.

h novi

pre 2 godine

Kao košarkašica skidam kapu, ko osoba je lakog morala, povlacila se sa mnogima, sama je kriva za sve,potpuno luda porodica, to svi u hn znaju

h novi

pre 2 godine

Kao košarkašica skidam kapu, ko osoba je lakog morala, povlacila se sa mnogima, sama je kriva za sve,potpuno luda porodica, to svi u hn znaju

Direktor iz Novog Miloševa

pre 2 godine

Gde vi nalazite takve pajsere. Ja u svom životu a imam preko 40 godina, nisam drzao pištolj u ruci a ni jedan moj poznanik ga ne poseduje. Birajte društvo drage dame.

rajko

pre 2 godine

Da pogodim, bio je dusa od coveka na pocetku, na lebac da ga mazes pa postao sotona preko noci? Ovo je prica tipa, dok je lupao samare konobarima i vozio 200 kroz grad bilo je super i pravila sam se da nista ne vidim jer je prema meni bio divan a onda se promenio.

Aki

pre 2 godine

Pa ti si ga birala. Sto znaci da ako ti se svideo takav kakav jeste dosta govori i o tebi. I pusti te price on se promenio u medjuvremenu, jer je velika verovatnoca da si se i ti promenila, a sudeci po njegovom ponasanju ne na bolje...

Jeremija

pre 2 godine

Sama si birala dotičnog neandertalca. Voliš "opasne momke", a kad takav počne da bije, onda jao i kuku. Kako zračiš tako i privlačiš.

Maja

pre 2 godine

Kakva su ovo oravdanja komentatora tipa: sa koliko si muskaraca bila, slikas se gola pa ti batine sleduju?

Ja imam 44 godine, udata sam odavno za svog treceg decka, nikad se nisam slikala gola i stajem na stranu promiskuitetnih zena koje se slikaju gole:

Niko, ama bas niko nema prava da ih bije/zlostavlja!!! Ako vam se vasa partnerka ne svidja (npr. zbog sumljivog morala), ostavite je!

nemanja

pre 2 godine

Voli opake momke sa vrelog asfalata lozi se na mangupe 90tih onda kuka… Nadji nekog pristojnog zeno… Ali ne gospodja se lozi na krimi-dzimi prichu posle joj djavo kriv. Kad trazis djavola dobijes ga stara dobra

Boki

pre 2 godine

Naravno da je strašno, a još strašnije je skoro potpuno odsustvo reahovanja okoline i naravno nadležnih. I nema opravdanja za barabe i nasilnike, ali eto lepši pol počesto “bira” cool frajere, drčne i umišljene, a mirne, fine i nesklone bilo kakvom nasilju i ne primećuje.

dzoniii

pre 2 godine

Strasno je kakvi su komentari na ovakav naslov. Nijedna zena nije ni za sta sama kriva, ni njen moral, nemoral, ni luda porodica, ni poreklo. Nijedna zena ne sme da trpi i ne zasluzuje da se vrsi nasilje na njoj. Podrska svim zenama koje trpe ili su trpele bilo kakav vid nasilja u ovoj zatucanoj nazadnoj zemlji!

Lola

pre 2 godine

Ova žena ne može bez skandala i publiciteta. Ovo je jedan u nizu dogadjaja koje ona javno prezentuje. Ne ulazim u to da li je u pravu ili nije. Svi u toj porodici tako funkcionišu sem Ane.

boris

pre 2 godine

Da pogodim, bio je dusa od coveka na pocetku, na lebac da ga mazes pa postao sotona preko noci? Ovo je prica tipa, dok je lupao samare konobarima i vozio 200 kroz grad bilo je super i pravila sam se da nista ne vidim jer je prema meni bio divan a onda se promenio.
(rajko, 25. novembar 2021 11:34)
@rajko
Bas tako, sve je ok dok se njoj samoj ne desi problem i nasilje, sveukupno jako los i nikakav covek je ova “dama”.

giStro

pre 2 godine

Ona sama i traži i provocira grubu igru. Ženu poslušajte i pogledajte i sve će vam biti jasno. Ne ljutite se zbog ovakvog komentara ali sramotno je ovako oštećenoj osobi davati ovoliki prostor. Kao prvo i osnovno meni je najiskrenije žao nje, njoj je potrebna ozbiljna nega i lečenje.

sarma

pre 2 godine

Muka mi je od tog "žena nije nikad kriva". Kriva nije, ali mora da bude odgovorna.

Imam dete od 6 godina i naravno, učim ga kako se prelazi pešački. Međutim, iako je za pešake zeleno, to ne znači da može opušteno i bez gledanja da pređe ulicu. Ako naiđe neka budala i pokosi ga, nije nikakva uteha što ono nije krivo.

Isto i sa ženama - biraš nasilnike, ideš u po noći ulicom kao pijana prostitutka, nećeš biti kriva, ali ćeš nastradati.

ejr

pre 2 godine

Riba koja me obilazi na semaforu, sa desne strane (a ja već jesam u krajnjoj desnoj traci) kolima (ja na motoru) dok priča telefonom...Ma dušica od osobe

judd trump

pre 2 godine

Partner joj posedovao pištolj. Nije teško pogoditi s kim je ova kontroverzna košarkašica imala posla. Što bi narod rekao: cvećka ova Milica!

SISOJE

pre 2 godine

I 100 puta da se udas promeniti se neces. Jednostavno si takva osoba kojoj niko ne odgovara. Ni sestre, ni treneri, ni roditelji, ni muzevi. Samo ja pa ja.

bregididzanum

pre 2 godine

Podrska svim zenama koje trpe ili su trpele bilo kakav vid nasilja u ovoj zatucanoj nazadnoj zemlji!
(dzoniii, 25. novembar 2021 11:38)

To da al ova ne spada u tu grupu!!!

Dejana

pre 2 godine

Ima li jos nesto na svetu da nju nije snaslo? Ajde, ako ce ti biti lakse, otvori dusu i ispricaj sve sto ti se u zivotu ruzno desilo. Mozda ce ti biti lakse, a nas ces definitivno prestati da smaras.

ma da

pre 2 godine

Pa pobogu ljudi, i treba zena da prica.
To da li ce da se slika gola ili ne nije vasa stvar. Niko vas ne tera da klikcete na te slike.
Zamislite da vas neko maltretira tako, da li bi imali ono sto treba da prijavite siledziju?
Konkretno ni jedan siledzija ne treba da se krije.
I kako neko da bude normalan pored krimosa. Njen izbor da, al ne zasluzuje niko maltretiranje.
Moja poruka: Prvi put prijavite siledziju, bilo da ste zensko ili musko.
Ta go*na nece stati. A vas ima ko da podrzi

Hm

pre 2 godine

Pa da je zanimaju normalni momci mozda ne bi to dozivela! Poneke zene kao da traze nevolju...
(Šou Biznis, 25. novembar 2021 11:25


Iznenadili biste se koliko tih naizgled normalnih zapravo fizički ili emocionalno zlostavlja svoje žene i/ili decu! Normalni, ugledni, raspoloženi, uglađeni, pristojni, komšije koje se uvek lepo jave... a iza svojih kućnih vrata siledžije. Tako da i vredni pekar što ustaje u tri noću da radi (pozivam se na neki komentar niže) može biti jednak zlostavljač kao što krimos može biti, može i pekar pretiti devojci ili ženi pištoljem. I biste li onda rekli - sama si birala, nisi gledala normalne muškarce?!?

lion

pre 2 godine

Pa ti si ga birala. Sto znaci da ako ti se svideo takav kakav jeste dosta govori i o tebi. I pusti te price on se promenio u medjuvremenu, jer je velika verovatnoca da si se i ti promenila, a sudeci po njegovom ponasanju ne na bolje...
(Aki, 25. novembar 2021 12:24)

Ti si dečko bolestan. Treba te lečiti, pa onda uhapsiti zbog podržavanja nasilja

Darvin

pre 2 godine

Kakvi jadni komentari "pravdoljubivih" Srba.
To sto ga je "ona birala" i sto je on "zestok momak" ne znaci da moze i treba da je bije.
Video bih kakve bi bile reakcije da je u pitanju neko vas, majka, sestra...

Предраг

pre 2 godine

Браво храбра жено!
Не обазири се на коментаре мизогоних жена и напаљених клинаца на сајту!

Ena

pre 2 godine

Biraš nasilnika sa pištoljem, kako nije izabrala lokalnog pekara?
Druga stvar pogledajte video Šona Kornerija na tu temu....
(Tango za dvoje..., )
Nisi nikad čuo: narcis- kućni psihopata? Ne mora da ima pištolj, nije ni moj imao..med i mleko prema svima- u kući Hanibal Lektor.. a ti luda kad pomeneš nekom: " on? Pa on je divan, pa kako se lepo ponaša, pa miran, obrazovan.."

seljoberi

pre 2 godine

procitas komentare na ovakvu vest i shvatis da za ovu zemlju nema nade.Trideset godina se koprca u zivom blatu i tone sve dublje...

нс бој

pre 2 godine

90% je до девојака и њиховог избора.Све јуре за кримосима, новцем,неком моћи,а онда се чуде што су насилни.Па шта радиш са таквим типом.Све што девојка треба да уради је да не жури са везом,сексом,мада данас прво буде секс па онда га јуре да буду у вези.Девојка која држи до себе уради један гард док се мало боље не упознају,поготово је проблем ако се не знају од раније,ако га не зна у ситуацијама са другим људима.Ал данас има излог у виду друштвених мрежа и само бираш и бирају те.

lilo

pre 2 godine

Ovoj ženi celokupna medijska priča poslednjih nekoliko godina se svodi na tu nesreću. Postaje popularna na osnovu tog nemilog dogadjaja, a to da je bila uspešna košarkašica više niko i ne zna. Neka se okane te priče i neka gradi sebe u nekom lepšem svetlu i kontekstu. (jasno je naravno da je svaki oblik nasilja nedopustiv i da se treba najstrožije sankcionisati).

lazni muskarci

pre 2 godine

kao i uvek,gomila patologije u komentarima,dokaz da smo kao nacija neobrazovani,nekulturni,prosti,primitivnu i ponajvise bolesni...

aha

pre 2 godine

Kakvi komentari... Kakve veze ima kako se ona slika i šta priča, zašto bi to dalo za pravo bilo kome da je udari, slušate li vi sebe?

Kao veliki fan Milice košarkašice, ne mogu da je smislim van terena, ali ne postoji ništa što opravdava nasilje. Tog lika je trebalo poslati u kamenolom neki na desetak godina, zajedno sa svima ostalima poput njega.

@e
Zna se koji je, onaj Simon, što se u stvari ne zove Simon nego Šime ili tako nešto, neko hrvatsko ime u svakom slučaju, ne sećam se, pobegao je iz Srbije kad ga ja Milica prijavila kao strani državljanin.

Vladan R

pre 2 godine

Javljaju se dezurni moralisti da nam objasne, kako nije u redu da je izabranik tuce, jer je neko rekao, ga je ona sama birala, i da nasilnici prema zenama mogu biti i obicni ljudi, kao i zestoki momci. Niko ovo prvone ne tvrdi, niti drugo navedeno spori, ali je znatno veca verovatnoca da ce dobiti batine, ako je izabrala zestokog momka, odnosono ako je bila svedok da taj njen, vecinu nesuglasica sa drugima resava tucom, te je samo pitanje dana, kada ce i ona tako nesto iskusiti, jer se njenom dragom, eto nije svideo neki njen postupak. Neretko taj njen, kao takav, donosi neki visi status u zajednici, sto je svakako tuzno, uz to obicno ima i vise novca, te je stoga spremna, i sto sta da istrpi, zbog statusa, novca itd. Kad sve to na kraju kulminira, onda zalopojke, kuku i lele, zasto je odjednom takav, a u stvari, uvek je bio takav, samo je pitanje na koga ce usmeriti bes u datom trenutku.

Vule

pre 2 godine

Znala je kakav je i sta radi, al je mislila da moze da ga kontrolise.
I sad nas davi je on nije hteo kako ona hoce?
Istina, nerado nad davi.

iva

pre 2 godine

Ovi sto opravdavaju ili dave i sami, ili mastaju o tome i davili bi da mogu... Proste su te stvari, ne treba mnogo mistifikovati ljudsku prirodu.

dzoniii

pre 2 godine

Strasno je kakvi su komentari na ovakav naslov. Nijedna zena nije ni za sta sama kriva, ni njen moral, nemoral, ni luda porodica, ni poreklo. Nijedna zena ne sme da trpi i ne zasluzuje da se vrsi nasilje na njoj. Podrska svim zenama koje trpe ili su trpele bilo kakav vid nasilja u ovoj zatucanoj nazadnoj zemlji!

Aki

pre 2 godine

Pa ti si ga birala. Sto znaci da ako ti se svideo takav kakav jeste dosta govori i o tebi. I pusti te price on se promenio u medjuvremenu, jer je velika verovatnoca da si se i ti promenila, a sudeci po njegovom ponasanju ne na bolje...

h novi

pre 2 godine

Kao košarkašica skidam kapu, ko osoba je lakog morala, povlacila se sa mnogima, sama je kriva za sve,potpuno luda porodica, to svi u hn znaju

Darvin

pre 2 godine

Kakvi jadni komentari "pravdoljubivih" Srba.
To sto ga je "ona birala" i sto je on "zestok momak" ne znaci da moze i treba da je bije.
Video bih kakve bi bile reakcije da je u pitanju neko vas, majka, sestra...

Maja

pre 2 godine

Kakva su ovo oravdanja komentatora tipa: sa koliko si muskaraca bila, slikas se gola pa ti batine sleduju?

Ja imam 44 godine, udata sam odavno za svog treceg decka, nikad se nisam slikala gola i stajem na stranu promiskuitetnih zena koje se slikaju gole:

Niko, ama bas niko nema prava da ih bije/zlostavlja!!! Ako vam se vasa partnerka ne svidja (npr. zbog sumljivog morala), ostavite je!

Предраг

pre 2 godine

Браво храбра жено!
Не обазири се на коментаре мизогоних жена и напаљених клинаца на сајту!

lion

pre 2 godine

Pa ti si ga birala. Sto znaci da ako ti se svideo takav kakav jeste dosta govori i o tebi. I pusti te price on se promenio u medjuvremenu, jer je velika verovatnoca da si se i ti promenila, a sudeci po njegovom ponasanju ne na bolje...
(Aki, 25. novembar 2021 12:24)

Ti si dečko bolestan. Treba te lečiti, pa onda uhapsiti zbog podržavanja nasilja

Jeremija

pre 2 godine

Sama si birala dotičnog neandertalca. Voliš "opasne momke", a kad takav počne da bije, onda jao i kuku. Kako zračiš tako i privlačiš.

Hm

pre 2 godine

Pa da je zanimaju normalni momci mozda ne bi to dozivela! Poneke zene kao da traze nevolju...
(Šou Biznis, 25. novembar 2021 11:25


Iznenadili biste se koliko tih naizgled normalnih zapravo fizički ili emocionalno zlostavlja svoje žene i/ili decu! Normalni, ugledni, raspoloženi, uglađeni, pristojni, komšije koje se uvek lepo jave... a iza svojih kućnih vrata siledžije. Tako da i vredni pekar što ustaje u tri noću da radi (pozivam se na neki komentar niže) može biti jednak zlostavljač kao što krimos može biti, može i pekar pretiti devojci ili ženi pištoljem. I biste li onda rekli - sama si birala, nisi gledala normalne muškarce?!?

ma da

pre 2 godine

Pa pobogu ljudi, i treba zena da prica.
To da li ce da se slika gola ili ne nije vasa stvar. Niko vas ne tera da klikcete na te slike.
Zamislite da vas neko maltretira tako, da li bi imali ono sto treba da prijavite siledziju?
Konkretno ni jedan siledzija ne treba da se krije.
I kako neko da bude normalan pored krimosa. Njen izbor da, al ne zasluzuje niko maltretiranje.
Moja poruka: Prvi put prijavite siledziju, bilo da ste zensko ili musko.
Ta go*na nece stati. A vas ima ko da podrzi

Boki

pre 2 godine

Naravno da je strašno, a još strašnije je skoro potpuno odsustvo reahovanja okoline i naravno nadležnih. I nema opravdanja za barabe i nasilnike, ali eto lepši pol počesto “bira” cool frajere, drčne i umišljene, a mirne, fine i nesklone bilo kakvom nasilju i ne primećuje.

nemanja

pre 2 godine

Voli opake momke sa vrelog asfalata lozi se na mangupe 90tih onda kuka… Nadji nekog pristojnog zeno… Ali ne gospodja se lozi na krimi-dzimi prichu posle joj djavo kriv. Kad trazis djavola dobijes ga stara dobra

rajko

pre 2 godine

Da pogodim, bio je dusa od coveka na pocetku, na lebac da ga mazes pa postao sotona preko noci? Ovo je prica tipa, dok je lupao samare konobarima i vozio 200 kroz grad bilo je super i pravila sam se da nista ne vidim jer je prema meni bio divan a onda se promenio.

Lola

pre 2 godine

Ova žena ne može bez skandala i publiciteta. Ovo je jedan u nizu dogadjaja koje ona javno prezentuje. Ne ulazim u to da li je u pravu ili nije. Svi u toj porodici tako funkcionišu sem Ane.

Dejana

pre 2 godine

Ima li jos nesto na svetu da nju nije snaslo? Ajde, ako ce ti biti lakse, otvori dusu i ispricaj sve sto ti se u zivotu ruzno desilo. Mozda ce ti biti lakse, a nas ces definitivno prestati da smaras.

giStro

pre 2 godine

Ona sama i traži i provocira grubu igru. Ženu poslušajte i pogledajte i sve će vam biti jasno. Ne ljutite se zbog ovakvog komentara ali sramotno je ovako oštećenoj osobi davati ovoliki prostor. Kao prvo i osnovno meni je najiskrenije žao nje, njoj je potrebna ozbiljna nega i lečenje.

Direktor iz Novog Miloševa

pre 2 godine

Gde vi nalazite takve pajsere. Ja u svom životu a imam preko 40 godina, nisam drzao pištolj u ruci a ni jedan moj poznanik ga ne poseduje. Birajte društvo drage dame.

SISOJE

pre 2 godine

I 100 puta da se udas promeniti se neces. Jednostavno si takva osoba kojoj niko ne odgovara. Ni sestre, ni treneri, ni roditelji, ni muzevi. Samo ja pa ja.

bregididzanum

pre 2 godine

Podrska svim zenama koje trpe ili su trpele bilo kakav vid nasilja u ovoj zatucanoj nazadnoj zemlji!
(dzoniii, 25. novembar 2021 11:38)

To da al ova ne spada u tu grupu!!!

sarma

pre 2 godine

Muka mi je od tog "žena nije nikad kriva". Kriva nije, ali mora da bude odgovorna.

Imam dete od 6 godina i naravno, učim ga kako se prelazi pešački. Međutim, iako je za pešake zeleno, to ne znači da može opušteno i bez gledanja da pređe ulicu. Ako naiđe neka budala i pokosi ga, nije nikakva uteha što ono nije krivo.

Isto i sa ženama - biraš nasilnike, ideš u po noći ulicom kao pijana prostitutka, nećeš biti kriva, ali ćeš nastradati.

judd trump

pre 2 godine

Partner joj posedovao pištolj. Nije teško pogoditi s kim je ova kontroverzna košarkašica imala posla. Što bi narod rekao: cvećka ova Milica!

boris

pre 2 godine

Da pogodim, bio je dusa od coveka na pocetku, na lebac da ga mazes pa postao sotona preko noci? Ovo je prica tipa, dok je lupao samare konobarima i vozio 200 kroz grad bilo je super i pravila sam se da nista ne vidim jer je prema meni bio divan a onda se promenio.
(rajko, 25. novembar 2021 11:34)
@rajko
Bas tako, sve je ok dok se njoj samoj ne desi problem i nasilje, sveukupno jako los i nikakav covek je ova “dama”.

ejr

pre 2 godine

Riba koja me obilazi na semaforu, sa desne strane (a ja već jesam u krajnjoj desnoj traci) kolima (ja na motoru) dok priča telefonom...Ma dušica od osobe

lazni muskarci

pre 2 godine

kao i uvek,gomila patologije u komentarima,dokaz da smo kao nacija neobrazovani,nekulturni,prosti,primitivnu i ponajvise bolesni...

нс бој

pre 2 godine

90% je до девојака и њиховог избора.Све јуре за кримосима, новцем,неком моћи,а онда се чуде што су насилни.Па шта радиш са таквим типом.Све што девојка треба да уради је да не жури са везом,сексом,мада данас прво буде секс па онда га јуре да буду у вези.Девојка која држи до себе уради један гард док се мало боље не упознају,поготово је проблем ако се не знају од раније,ако га не зна у ситуацијама са другим људима.Ал данас има излог у виду друштвених мрежа и само бираш и бирају те.

Vule

pre 2 godine

Znala je kakav je i sta radi, al je mislila da moze da ga kontrolise.
I sad nas davi je on nije hteo kako ona hoce?
Istina, nerado nad davi.

Vladan R

pre 2 godine

Javljaju se dezurni moralisti da nam objasne, kako nije u redu da je izabranik tuce, jer je neko rekao, ga je ona sama birala, i da nasilnici prema zenama mogu biti i obicni ljudi, kao i zestoki momci. Niko ovo prvone ne tvrdi, niti drugo navedeno spori, ali je znatno veca verovatnoca da ce dobiti batine, ako je izabrala zestokog momka, odnosono ako je bila svedok da taj njen, vecinu nesuglasica sa drugima resava tucom, te je samo pitanje dana, kada ce i ona tako nesto iskusiti, jer se njenom dragom, eto nije svideo neki njen postupak. Neretko taj njen, kao takav, donosi neki visi status u zajednici, sto je svakako tuzno, uz to obicno ima i vise novca, te je stoga spremna, i sto sta da istrpi, zbog statusa, novca itd. Kad sve to na kraju kulminira, onda zalopojke, kuku i lele, zasto je odjednom takav, a u stvari, uvek je bio takav, samo je pitanje na koga ce usmeriti bes u datom trenutku.

Ena

pre 2 godine

Biraš nasilnika sa pištoljem, kako nije izabrala lokalnog pekara?
Druga stvar pogledajte video Šona Kornerija na tu temu....
(Tango za dvoje..., )
Nisi nikad čuo: narcis- kućni psihopata? Ne mora da ima pištolj, nije ni moj imao..med i mleko prema svima- u kući Hanibal Lektor.. a ti luda kad pomeneš nekom: " on? Pa on je divan, pa kako se lepo ponaša, pa miran, obrazovan.."

lilo

pre 2 godine

Ovoj ženi celokupna medijska priča poslednjih nekoliko godina se svodi na tu nesreću. Postaje popularna na osnovu tog nemilog dogadjaja, a to da je bila uspešna košarkašica više niko i ne zna. Neka se okane te priče i neka gradi sebe u nekom lepšem svetlu i kontekstu. (jasno je naravno da je svaki oblik nasilja nedopustiv i da se treba najstrožije sankcionisati).

seljoberi

pre 2 godine

procitas komentare na ovakvu vest i shvatis da za ovu zemlju nema nade.Trideset godina se koprca u zivom blatu i tone sve dublje...

iva

pre 2 godine

Ovi sto opravdavaju ili dave i sami, ili mastaju o tome i davili bi da mogu... Proste su te stvari, ne treba mnogo mistifikovati ljudsku prirodu.

aha

pre 2 godine

Kakvi komentari... Kakve veze ima kako se ona slika i šta priča, zašto bi to dalo za pravo bilo kome da je udari, slušate li vi sebe?

Kao veliki fan Milice košarkašice, ne mogu da je smislim van terena, ali ne postoji ništa što opravdava nasilje. Tog lika je trebalo poslati u kamenolom neki na desetak godina, zajedno sa svima ostalima poput njega.

@e
Zna se koji je, onaj Simon, što se u stvari ne zove Simon nego Šime ili tako nešto, neko hrvatsko ime u svakom slučaju, ne sećam se, pobegao je iz Srbije kad ga ja Milica prijavila kao strani državljanin.