Sreda, 10.11.2021.

13:57

Lečić nastavlja: "Snimak je seckan, prepravljan, montiran" FOTO

Izvor: B92

Leèiæ nastavlja: "Snimak je seckan, prepravljan, montiran" FOTO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

Mitropolit Jovan

pre 2 godine

@ Joja: Posto vidim da se non-stop solidarisete sa ovim predivnim i bogougodnim covekom, postavio bih Vam samo jedno pitanje; Da li mi mozete reci STA JE MOTIV ovih zena da tvrde da su silovane, AKO NISU?! Zbog cega one to rade? Da bi stekle dodatnu popularnost jer ih je, eto, "kresnuo" popularni cika Leka, ili je neki dublji poriv u pitanju? Da li ste svesni da zbog takvih ljudi, poput Vas, ni Vasa zena, cerka ili sestra, ne bi smele /ili ne smeju/ da izadju u javnost i ukazu na silovatelja i pojavu, koja je kod nas, jos uvek, tabu tema?

Seka

pre 2 godine

Snimak nije privatan. To je javna stvar od kada je Danijela podela sa javnošću. Tako da objavljivanje transkripta je važno za javnost. Da se zna istina.

Knezevic Zoran

pre 2 godine

@ Joja: Iscudjavate se ljudima koji se zgrazavaju nad ovim cinom, koji ne postoji ni medju zverima?! Ne treba osuditi bilo koga bez materijalnih dokaza ali, veliko je pitanje, da li se zbog nedostatka dokaza, zlocin nije ni dogodio? Kod silovanja je gotovo nemoguce izvesti svedoke, koji bi potvrdili da se radilo o silovanju. Obicno kod tih gnusnih cinova ne postoje "navijaci" odnosno publika, nasta racunaju svi silovatelji. Kako se kaze, "moja rec prema njenoj reci"?! Da li izostanak sudskih odluka znaci da se zlocin nije ni dogodio? Mi imamo iskustvo sa Haskim tribunalom, koji nikako da osudi bilo kog zlocinca za zlocine pocinjene nmad Srbima, sto bi, shodno tome, trebalo da znaci da su oni zivi?! Nije potrebno osuditi Lecica. Naravno, nema materijalnih dokaza ali, postoji, valjda, i neki moral? Treba postaviti pitanje STA JE MOTIV OVIH ZENA DA PRIJAVLJUJU LAZNO SILOVANJE? Da li one, time sto ih je silovao "cika Leka" sticu neku slavu, uvecavaju svoj ugled u drustvu ili, ne mogu da zaborave da su bile zrtve napastvovanja bez obzira kada se to silovanje dogodilo?! Sticem utisak, shodno Vasem nacinu razmisljanja da ovime sticu neki poseban status, kao da dobijaju medalju ili orden, zato sto su bile pocastvovane?!

Komša

pre 2 godine

Najtanje u citavoj prici je motiv za optuzbu. Kao htela je da mu namesti kao vaznom politickom ciniocu. Sa kakvim je ljudima lecic okruzen, ko ga drzi u toj zabludi
(rahan, 10. novembar 2021 21:39) 

U malo dužem tekstu Lečic je ukazao na moguci motiv - devojka je dobila papire u SAD kao žrtva seksualnog nasilja.
I to je prošlo.
Medjutim,izgleda da joj nije bilo dovoljno što je dobila pravo da živi i radi u SAD nego je u tome videla i priliku da "uspe u životu".

Ukazso je na "nelogicnosti" u izjavama i postupcima kao i razlog zasto je morala da navede bas taj datum (zbog čega je i provaljena).
Naime - ona je,pripremajuci se za predavanje papira prijavila 8.maja te godine da je "silovana dan ranije od čoveka koji je nadredjen njenoj mami i njoj u njegovom stanu" .Datum nije smela da menja a nije obratila paznju da je Lecic tada radio/igrao predstavu.Jednostavno,tada Lecic nije ni bio kandidat za silivatelja.
Sledeca izjava je bez "nadredjenog mami i njoj" ali je to "čovek iz filmske industrije" koji ju je silovao u svom stanu tako što ju je dočekao "potpuno nag" ...U kasnijim izjavama vise nije stan nego kuca/vikendica,auto a on nije nag itd da bi na kraju izjavila da nije bas najsigurnija da li se radi o silovanju ili pokusaju silovanja ili polnom uznemiravanju.

Mislim da ce imati problema sa imigracionim u SAD zbog ovoga - ne smes da "zaobilazis istinu" kada ulszis u SAD.
Mnogi su zbog takvih "sitnica" izgubili pasoše.

rahan

pre 2 godine

Najtanje u citavoj prici je motiv za optuzbu. Kao htela je da mu namesti kao vaznom politickom ciniocu. Sa kakvim je ljudima lecic okruzen, ko ga drzi u toj zabludi

Kole

pre 2 godine

Pogubio se Leka, uzneo se i osilio posle presude, narod mu ne veruje ni rec jer zna kakve sudije takva i presuda, vrana vrani oci ne vadi. O Merimi ni da zucne, po meni ako je to ucinio Merimi ucinio je svakoj koja je bila u njegovoj blizini.

Dragan Ferencevic

pre 2 godine

Vi sto optuzujete Lecica da se razumemo ne obozavam ga nesto kao glumca, ali voleo bi da sve vas koji mislite da ste mnogo pametni i pametne iptuzi neko za silovanje ili sexualno uznemiravanje, pamet u glavu ne prilazite zenama i ribama to je kvarljiva roba neznas sta moze da te snadje to su same izdejstvovale ignorisite ih. a ako bas ne mozes da se uzdrzis plati pa klati a u suprotnom traziti potvrdu da na sex pristaje samostalno bez prisile pa ako zakaci bebu njen problem. Stvarno ko je lud da se zani danas da ti neko zvoca ceo zivot ma bezi bre. Uostalom sve kosta ozenjen neozenjen sve se placa nema nista zdabe. Eto to su danasnje zene.

joja

pre 2 godine

"Zaista strašno! Koliko čovek može nisko pasti."
"Odgrebi Lecicu, silovatelju jedan"
"Ovaj opet laze."
"Mozda bih i poverovala da se toliko ne pravda ."
"Meni je ovaj nazovi covek jadan, ali ono, bas, bas..."
"dzabe ti sve Lekoooo"
"bukvalno mu ne verujem ni reč..."
"Pokrij se ušima, seljačino jedna!"
Vau! Dal je moguće? Ovo je takozvana "javnost"? Ova jadnost?! Šta imamo ovde? Neku gomilu koju je realnost unesrećila. Hteli oni neki ishod. Ali nula dokaza je i dalje nula dokaza.
Dakle pojma ja nemam jel taj Leka spopao ovu i još njih 57 i uopšte je mnogo zao. Ili nije. To nije ni tema, nego ovi trolovi. Ishod nije po njihovom, kao što nikad nije ni mogao biti. I sad oni nesrećni odbijaju da prihvate realnost. A naročito onaj deo realnosti da su oni ništavni. Zato su se u besu napregnuli... i iz sve snage gas ispustili. Bolje od toga ne mogu.
Evo male vežbe za vas. Probajte da uvežete vaš komentar, ovo "jao neću da je ovaj ishod" sa nečim. Da tu ima neka misao, ideja, podatak, sadržaj, šala, asocijacija - ma bilo šta. Nemoj da je gasna eksplozija jedino što možete.

Zeljko

pre 2 godine

Tako je, prvo je bilo "vezbali smo za ulogu" sad je iseckano. Bice da ono sto smo culi "kad ja kazem da onda je da" iseckano iz Hamleta pa spojeno za laznu optuznicu...

Ambalaza Rotira

pre 2 godine

Nisu mi ni jedno ni drugo nesto specijalno simpaticni ili antipaticni, dakle nisam pristrasan, ali mi se ne cini mnogo verovovatno da je Leka zrtva neke (ne znam cime motivisane) namestaljke. Verovatnije je da on ima neku nasilnu stranu (Merimino svedocenje) i da je godinama bio pazljiv sto se tice ostavljanja dokaza. Nekako sve vise pokazuje da je to blize istini. Sto bi znacilo da je Leka i opasan manipulator (kao Makijaveli) - a to se sve opet lepo uklapa u njegovu ociglednu zelju da dominira (glumac, politicar, ministar, hriscanin, zavodnik - ma sve...)

kaokakao

pre 2 godine

Odgrebi Lecicu, silovatelju jedan
(qq, 10. novembar 2021 15:09)

Dakle, imas svoj sud, znas sta se desilo, bio si tamo? Ili si iz medija donio zakljucak? Podjes fino, kazes mu to u lice, onda te on tuzi, odes na sud, izgubis i fino platis kaznu. Lako ti je ovdje da se junacis.

Da Da

pre 2 godine

Ajde sada može svako ko želi da bude u centru pažnje da optuži nekog. Vidite rijaliti šta se radi. Isto tako osobe bez srama mogu optužiti druge i lagati zbog pažnje. Ko je sledeći, možda biković. Zamislite kako bi neko tek bio u centru oažnje da ga lažno optuži za silovanje.

Konac

pre 2 godine

@cz Ne podrzavaju ga zene. Ima jedan fenomen u Srbiji, a to je da se muskarci po portalima kriju iza zenskih imena, to je posebno trend na ovakvim i slicnim temama, gde se udara na “muska prava.” Da ih vide pradede sto su presli Albaniju peske, sad se u grobu okrecu.
(klupce, 10. novembar 2021 15:41)

A zamisli tek da li bi prelazili Albaniju znajuci kakve ce zene da budu jedva 100 godina kasnije.

Bebi

pre 2 godine

@(cz, 10. novembar 2021 15:20)

Pojedine imamo veca prava nego vecina muskaraca u Srbiji.
Sve zavisi od vas kao osobe i od toga kako vas vaspitaju roditelji i ko su oni.
Kako se vi postavite kao osoba, tako se i okolina vama prilagođava. Nazalost, ima puno zena posebno u unutrasnjosti koje nikakvu imovinu nemaju a ni platu da ne pricam o rukovodecim pozicijama, nasledstva prepisuju braci pa o kakvom polozaju da uopste pricamo.
Ne negiram drustvenu klimu koja zenama nastoji da ispere mozak, samo kazem da ne morate nuzno to da slusate..

maxy

pre 2 godine

@cz Ne podrzavaju ga zene. Ima jedan fenomen u Srbiji, a to je da se muskarci po portalima kriju iza zenskih imena, to je posebno trend na ovakvim i slicnim temama, gde se udara na “muska prava.” Da ih vide pradede sto su presli Albaniju peske, sad se u grobu okrecu.
(klupce, 10. novembar 2021 15:41)

Druže, svoje sklonosti čuvaj za svoja četiri zida.

Yeke

pre 2 godine

Umesto da cuti, on i dalje laze i maze. Kome sta dokazujes kad smo svi culi sta si pricao u snimku? Narocito je degutantno ono da mu se Radulovicka izvinila, to je tako ocigledna laz da nemam reci. Ogavan lik.

Džigi

pre 2 godine

Zamenik javnog tužioca, a nepismen. U osnovnoj školi smo učili da "čak" i "šta više" nikada ne idu zajedno. Naravno, iz razloga što imaju isto značenje. Mnogi to koriste u običnom govoru, ali je sramota da stoji u zvaničnom dokumentu.

Back in Black

pre 2 godine

Nece štuka ni da pipne,bistra mnogo voda na Tamišu,bacaj,bacaj ali ni da pipne.Do pre mesec dana sam imao lepih štuka,sada vec mesec dana bistra voda i nema šanse.

Ivan Petrovic

pre 2 godine

Pa cekaj jel bila proba za neki scenario ili je razgovor montiran ,seckan?Neka mu neko kaze da prestane da se brani ovako izgleda sve krivlji i krivlji.

klupce

pre 2 godine

@cz Ne podrzavaju ga zene. Ima jedan fenomen u Srbiji, a to je da se muskarci po portalima kriju iza zenskih imena, to je posebno trend na ovakvim i slicnim temama, gde se udara na “muska prava.” Da ih vide pradede sto su presli Albaniju peske, sad se u grobu okrecu.

cz

pre 2 godine

Srbija a i čitav Balkan, osim Slovenije, je socijalno veoma zaostalo područje , polupismen narod, većinom patrijahalno zatucan .. Trebaće još dosta da prodje da žene dobiju jednaka prava ko na zapadu. Tako da je optužba jadnih djevojka protiv raznih Budza Bidza Palma i Bulidza unapred propala.. Sve je to jasno meni. Ali nije mi jasno da čitajući komentare, žene iz Srbije podržavaju npr u ovom slučaju Lecica. Koji je to žestok Stokholm sindrom.

komi

pre 2 godine

Imas ćerku, buzdovanu! Jel shvataš da su i ove dve žene isto tako nečije ćerke?
(Baštovan, 10. novembar 2021 15:10)
šta to znači imaš ćerku
jer treba sutra moja ćerka nekom da podmetne dete pa posle 20 godina zezamo se?

Misko

pre 2 godine

Ne znam kako neko moze tek tako okriviti nekog samo na osnovu necije price koja je tesko proverljiva...
Ps.Ne branim nikog i ne znam da li silovanja bilo...

Željko Pantić

pre 2 godine

Jedan dan Lečić kaže da ne želi da iznosi detalje u javnost da su to privatne stvari a sutradan transkript. Ista prica i sa Milenom i sa Danijelom. Ali ja njemu ne verujem zato što verujem Merimi

Željko Pantić

pre 2 godine

Jedan dan Lečić kaže da ne želi da iznosi detalje u javnost da su to privatne stvari a sutradan transkript. Ista prica i sa Milenom i sa Danijelom. Ali ja njemu ne verujem zato što verujem Merimi

Džigi

pre 2 godine

Zamenik javnog tužioca, a nepismen. U osnovnoj školi smo učili da "čak" i "šta više" nikada ne idu zajedno. Naravno, iz razloga što imaju isto značenje. Mnogi to koriste u običnom govoru, ali je sramota da stoji u zvaničnom dokumentu.

cz

pre 2 godine

Srbija a i čitav Balkan, osim Slovenije, je socijalno veoma zaostalo područje , polupismen narod, većinom patrijahalno zatucan .. Trebaće još dosta da prodje da žene dobiju jednaka prava ko na zapadu. Tako da je optužba jadnih djevojka protiv raznih Budza Bidza Palma i Bulidza unapred propala.. Sve je to jasno meni. Ali nije mi jasno da čitajući komentare, žene iz Srbije podržavaju npr u ovom slučaju Lecica. Koji je to žestok Stokholm sindrom.

Yeke

pre 2 godine

Umesto da cuti, on i dalje laze i maze. Kome sta dokazujes kad smo svi culi sta si pricao u snimku? Narocito je degutantno ono da mu se Radulovicka izvinila, to je tako ocigledna laz da nemam reci. Ogavan lik.

Ivan Petrovic

pre 2 godine

Pa cekaj jel bila proba za neki scenario ili je razgovor montiran ,seckan?Neka mu neko kaze da prestane da se brani ovako izgleda sve krivlji i krivlji.

Back in Black

pre 2 godine

Nece štuka ni da pipne,bistra mnogo voda na Tamišu,bacaj,bacaj ali ni da pipne.Do pre mesec dana sam imao lepih štuka,sada vec mesec dana bistra voda i nema šanse.

klupce

pre 2 godine

@cz Ne podrzavaju ga zene. Ima jedan fenomen u Srbiji, a to je da se muskarci po portalima kriju iza zenskih imena, to je posebno trend na ovakvim i slicnim temama, gde se udara na “muska prava.” Da ih vide pradede sto su presli Albaniju peske, sad se u grobu okrecu.

komi

pre 2 godine

Imas ćerku, buzdovanu! Jel shvataš da su i ove dve žene isto tako nečije ćerke?
(Baštovan, 10. novembar 2021 15:10)
šta to znači imaš ćerku
jer treba sutra moja ćerka nekom da podmetne dete pa posle 20 godina zezamo se?

Misko

pre 2 godine

Ne znam kako neko moze tek tako okriviti nekog samo na osnovu necije price koja je tesko proverljiva...
Ps.Ne branim nikog i ne znam da li silovanja bilo...

Konac

pre 2 godine

@cz Ne podrzavaju ga zene. Ima jedan fenomen u Srbiji, a to je da se muskarci po portalima kriju iza zenskih imena, to je posebno trend na ovakvim i slicnim temama, gde se udara na “muska prava.” Da ih vide pradede sto su presli Albaniju peske, sad se u grobu okrecu.
(klupce, 10. novembar 2021 15:41)

A zamisli tek da li bi prelazili Albaniju znajuci kakve ce zene da budu jedva 100 godina kasnije.

maxy

pre 2 godine

@cz Ne podrzavaju ga zene. Ima jedan fenomen u Srbiji, a to je da se muskarci po portalima kriju iza zenskih imena, to je posebno trend na ovakvim i slicnim temama, gde se udara na “muska prava.” Da ih vide pradede sto su presli Albaniju peske, sad se u grobu okrecu.
(klupce, 10. novembar 2021 15:41)

Druže, svoje sklonosti čuvaj za svoja četiri zida.

Da Da

pre 2 godine

Ajde sada može svako ko želi da bude u centru pažnje da optuži nekog. Vidite rijaliti šta se radi. Isto tako osobe bez srama mogu optužiti druge i lagati zbog pažnje. Ko je sledeći, možda biković. Zamislite kako bi neko tek bio u centru oažnje da ga lažno optuži za silovanje.

Bebi

pre 2 godine

@(cz, 10. novembar 2021 15:20)

Pojedine imamo veca prava nego vecina muskaraca u Srbiji.
Sve zavisi od vas kao osobe i od toga kako vas vaspitaju roditelji i ko su oni.
Kako se vi postavite kao osoba, tako se i okolina vama prilagođava. Nazalost, ima puno zena posebno u unutrasnjosti koje nikakvu imovinu nemaju a ni platu da ne pricam o rukovodecim pozicijama, nasledstva prepisuju braci pa o kakvom polozaju da uopste pricamo.
Ne negiram drustvenu klimu koja zenama nastoji da ispere mozak, samo kazem da ne morate nuzno to da slusate..

kaokakao

pre 2 godine

Odgrebi Lecicu, silovatelju jedan
(qq, 10. novembar 2021 15:09)

Dakle, imas svoj sud, znas sta se desilo, bio si tamo? Ili si iz medija donio zakljucak? Podjes fino, kazes mu to u lice, onda te on tuzi, odes na sud, izgubis i fino platis kaznu. Lako ti je ovdje da se junacis.

Ambalaza Rotira

pre 2 godine

Nisu mi ni jedno ni drugo nesto specijalno simpaticni ili antipaticni, dakle nisam pristrasan, ali mi se ne cini mnogo verovovatno da je Leka zrtva neke (ne znam cime motivisane) namestaljke. Verovatnije je da on ima neku nasilnu stranu (Merimino svedocenje) i da je godinama bio pazljiv sto se tice ostavljanja dokaza. Nekako sve vise pokazuje da je to blize istini. Sto bi znacilo da je Leka i opasan manipulator (kao Makijaveli) - a to se sve opet lepo uklapa u njegovu ociglednu zelju da dominira (glumac, politicar, ministar, hriscanin, zavodnik - ma sve...)

rahan

pre 2 godine

Najtanje u citavoj prici je motiv za optuzbu. Kao htela je da mu namesti kao vaznom politickom ciniocu. Sa kakvim je ljudima lecic okruzen, ko ga drzi u toj zabludi

Zeljko

pre 2 godine

Tako je, prvo je bilo "vezbali smo za ulogu" sad je iseckano. Bice da ono sto smo culi "kad ja kazem da onda je da" iseckano iz Hamleta pa spojeno za laznu optuznicu...

Kole

pre 2 godine

Pogubio se Leka, uzneo se i osilio posle presude, narod mu ne veruje ni rec jer zna kakve sudije takva i presuda, vrana vrani oci ne vadi. O Merimi ni da zucne, po meni ako je to ucinio Merimi ucinio je svakoj koja je bila u njegovoj blizini.

joja

pre 2 godine

"Zaista strašno! Koliko čovek može nisko pasti."
"Odgrebi Lecicu, silovatelju jedan"
"Ovaj opet laze."
"Mozda bih i poverovala da se toliko ne pravda ."
"Meni je ovaj nazovi covek jadan, ali ono, bas, bas..."
"dzabe ti sve Lekoooo"
"bukvalno mu ne verujem ni reč..."
"Pokrij se ušima, seljačino jedna!"
Vau! Dal je moguće? Ovo je takozvana "javnost"? Ova jadnost?! Šta imamo ovde? Neku gomilu koju je realnost unesrećila. Hteli oni neki ishod. Ali nula dokaza je i dalje nula dokaza.
Dakle pojma ja nemam jel taj Leka spopao ovu i još njih 57 i uopšte je mnogo zao. Ili nije. To nije ni tema, nego ovi trolovi. Ishod nije po njihovom, kao što nikad nije ni mogao biti. I sad oni nesrećni odbijaju da prihvate realnost. A naročito onaj deo realnosti da su oni ništavni. Zato su se u besu napregnuli... i iz sve snage gas ispustili. Bolje od toga ne mogu.
Evo male vežbe za vas. Probajte da uvežete vaš komentar, ovo "jao neću da je ovaj ishod" sa nečim. Da tu ima neka misao, ideja, podatak, sadržaj, šala, asocijacija - ma bilo šta. Nemoj da je gasna eksplozija jedino što možete.

Dragan Ferencevic

pre 2 godine

Vi sto optuzujete Lecica da se razumemo ne obozavam ga nesto kao glumca, ali voleo bi da sve vas koji mislite da ste mnogo pametni i pametne iptuzi neko za silovanje ili sexualno uznemiravanje, pamet u glavu ne prilazite zenama i ribama to je kvarljiva roba neznas sta moze da te snadje to su same izdejstvovale ignorisite ih. a ako bas ne mozes da se uzdrzis plati pa klati a u suprotnom traziti potvrdu da na sex pristaje samostalno bez prisile pa ako zakaci bebu njen problem. Stvarno ko je lud da se zani danas da ti neko zvoca ceo zivot ma bezi bre. Uostalom sve kosta ozenjen neozenjen sve se placa nema nista zdabe. Eto to su danasnje zene.

Seka

pre 2 godine

Snimak nije privatan. To je javna stvar od kada je Danijela podela sa javnošću. Tako da objavljivanje transkripta je važno za javnost. Da se zna istina.

Mitropolit Jovan

pre 2 godine

@ Joja: Posto vidim da se non-stop solidarisete sa ovim predivnim i bogougodnim covekom, postavio bih Vam samo jedno pitanje; Da li mi mozete reci STA JE MOTIV ovih zena da tvrde da su silovane, AKO NISU?! Zbog cega one to rade? Da bi stekle dodatnu popularnost jer ih je, eto, "kresnuo" popularni cika Leka, ili je neki dublji poriv u pitanju? Da li ste svesni da zbog takvih ljudi, poput Vas, ni Vasa zena, cerka ili sestra, ne bi smele /ili ne smeju/ da izadju u javnost i ukazu na silovatelja i pojavu, koja je kod nas, jos uvek, tabu tema?

Knezevic Zoran

pre 2 godine

@ Joja: Iscudjavate se ljudima koji se zgrazavaju nad ovim cinom, koji ne postoji ni medju zverima?! Ne treba osuditi bilo koga bez materijalnih dokaza ali, veliko je pitanje, da li se zbog nedostatka dokaza, zlocin nije ni dogodio? Kod silovanja je gotovo nemoguce izvesti svedoke, koji bi potvrdili da se radilo o silovanju. Obicno kod tih gnusnih cinova ne postoje "navijaci" odnosno publika, nasta racunaju svi silovatelji. Kako se kaze, "moja rec prema njenoj reci"?! Da li izostanak sudskih odluka znaci da se zlocin nije ni dogodio? Mi imamo iskustvo sa Haskim tribunalom, koji nikako da osudi bilo kog zlocinca za zlocine pocinjene nmad Srbima, sto bi, shodno tome, trebalo da znaci da su oni zivi?! Nije potrebno osuditi Lecica. Naravno, nema materijalnih dokaza ali, postoji, valjda, i neki moral? Treba postaviti pitanje STA JE MOTIV OVIH ZENA DA PRIJAVLJUJU LAZNO SILOVANJE? Da li one, time sto ih je silovao "cika Leka" sticu neku slavu, uvecavaju svoj ugled u drustvu ili, ne mogu da zaborave da su bile zrtve napastvovanja bez obzira kada se to silovanje dogodilo?! Sticem utisak, shodno Vasem nacinu razmisljanja da ovime sticu neki poseban status, kao da dobijaju medalju ili orden, zato sto su bile pocastvovane?!

Komša

pre 2 godine

Najtanje u citavoj prici je motiv za optuzbu. Kao htela je da mu namesti kao vaznom politickom ciniocu. Sa kakvim je ljudima lecic okruzen, ko ga drzi u toj zabludi
(rahan, 10. novembar 2021 21:39) 

U malo dužem tekstu Lečic je ukazao na moguci motiv - devojka je dobila papire u SAD kao žrtva seksualnog nasilja.
I to je prošlo.
Medjutim,izgleda da joj nije bilo dovoljno što je dobila pravo da živi i radi u SAD nego je u tome videla i priliku da "uspe u životu".

Ukazso je na "nelogicnosti" u izjavama i postupcima kao i razlog zasto je morala da navede bas taj datum (zbog čega je i provaljena).
Naime - ona je,pripremajuci se za predavanje papira prijavila 8.maja te godine da je "silovana dan ranije od čoveka koji je nadredjen njenoj mami i njoj u njegovom stanu" .Datum nije smela da menja a nije obratila paznju da je Lecic tada radio/igrao predstavu.Jednostavno,tada Lecic nije ni bio kandidat za silivatelja.
Sledeca izjava je bez "nadredjenog mami i njoj" ali je to "čovek iz filmske industrije" koji ju je silovao u svom stanu tako što ju je dočekao "potpuno nag" ...U kasnijim izjavama vise nije stan nego kuca/vikendica,auto a on nije nag itd da bi na kraju izjavila da nije bas najsigurnija da li se radi o silovanju ili pokusaju silovanja ili polnom uznemiravanju.

Mislim da ce imati problema sa imigracionim u SAD zbog ovoga - ne smes da "zaobilazis istinu" kada ulszis u SAD.
Mnogi su zbog takvih "sitnica" izgubili pasoše.

Željko Pantić

pre 2 godine

Jedan dan Lečić kaže da ne želi da iznosi detalje u javnost da su to privatne stvari a sutradan transkript. Ista prica i sa Milenom i sa Danijelom. Ali ja njemu ne verujem zato što verujem Merimi

cz

pre 2 godine

Srbija a i čitav Balkan, osim Slovenije, je socijalno veoma zaostalo područje , polupismen narod, većinom patrijahalno zatucan .. Trebaće još dosta da prodje da žene dobiju jednaka prava ko na zapadu. Tako da je optužba jadnih djevojka protiv raznih Budza Bidza Palma i Bulidza unapred propala.. Sve je to jasno meni. Ali nije mi jasno da čitajući komentare, žene iz Srbije podržavaju npr u ovom slučaju Lecica. Koji je to žestok Stokholm sindrom.

Yeke

pre 2 godine

Umesto da cuti, on i dalje laze i maze. Kome sta dokazujes kad smo svi culi sta si pricao u snimku? Narocito je degutantno ono da mu se Radulovicka izvinila, to je tako ocigledna laz da nemam reci. Ogavan lik.

komi

pre 2 godine

Imas ćerku, buzdovanu! Jel shvataš da su i ove dve žene isto tako nečije ćerke?
(Baštovan, 10. novembar 2021 15:10)
šta to znači imaš ćerku
jer treba sutra moja ćerka nekom da podmetne dete pa posle 20 godina zezamo se?

Misko

pre 2 godine

Ne znam kako neko moze tek tako okriviti nekog samo na osnovu necije price koja je tesko proverljiva...
Ps.Ne branim nikog i ne znam da li silovanja bilo...

Ivan Petrovic

pre 2 godine

Pa cekaj jel bila proba za neki scenario ili je razgovor montiran ,seckan?Neka mu neko kaze da prestane da se brani ovako izgleda sve krivlji i krivlji.

klupce

pre 2 godine

@cz Ne podrzavaju ga zene. Ima jedan fenomen u Srbiji, a to je da se muskarci po portalima kriju iza zenskih imena, to je posebno trend na ovakvim i slicnim temama, gde se udara na “muska prava.” Da ih vide pradede sto su presli Albaniju peske, sad se u grobu okrecu.

Džigi

pre 2 godine

Zamenik javnog tužioca, a nepismen. U osnovnoj školi smo učili da "čak" i "šta više" nikada ne idu zajedno. Naravno, iz razloga što imaju isto značenje. Mnogi to koriste u običnom govoru, ali je sramota da stoji u zvaničnom dokumentu.

Da Da

pre 2 godine

Ajde sada može svako ko želi da bude u centru pažnje da optuži nekog. Vidite rijaliti šta se radi. Isto tako osobe bez srama mogu optužiti druge i lagati zbog pažnje. Ko je sledeći, možda biković. Zamislite kako bi neko tek bio u centru oažnje da ga lažno optuži za silovanje.

Konac

pre 2 godine

@cz Ne podrzavaju ga zene. Ima jedan fenomen u Srbiji, a to je da se muskarci po portalima kriju iza zenskih imena, to je posebno trend na ovakvim i slicnim temama, gde se udara na “muska prava.” Da ih vide pradede sto su presli Albaniju peske, sad se u grobu okrecu.
(klupce, 10. novembar 2021 15:41)

A zamisli tek da li bi prelazili Albaniju znajuci kakve ce zene da budu jedva 100 godina kasnije.

maxy

pre 2 godine

@cz Ne podrzavaju ga zene. Ima jedan fenomen u Srbiji, a to je da se muskarci po portalima kriju iza zenskih imena, to je posebno trend na ovakvim i slicnim temama, gde se udara na “muska prava.” Da ih vide pradede sto su presli Albaniju peske, sad se u grobu okrecu.
(klupce, 10. novembar 2021 15:41)

Druže, svoje sklonosti čuvaj za svoja četiri zida.

kaokakao

pre 2 godine

Odgrebi Lecicu, silovatelju jedan
(qq, 10. novembar 2021 15:09)

Dakle, imas svoj sud, znas sta se desilo, bio si tamo? Ili si iz medija donio zakljucak? Podjes fino, kazes mu to u lice, onda te on tuzi, odes na sud, izgubis i fino platis kaznu. Lako ti je ovdje da se junacis.

Kole

pre 2 godine

Pogubio se Leka, uzneo se i osilio posle presude, narod mu ne veruje ni rec jer zna kakve sudije takva i presuda, vrana vrani oci ne vadi. O Merimi ni da zucne, po meni ako je to ucinio Merimi ucinio je svakoj koja je bila u njegovoj blizini.

joja

pre 2 godine

"Zaista strašno! Koliko čovek može nisko pasti."
"Odgrebi Lecicu, silovatelju jedan"
"Ovaj opet laze."
"Mozda bih i poverovala da se toliko ne pravda ."
"Meni je ovaj nazovi covek jadan, ali ono, bas, bas..."
"dzabe ti sve Lekoooo"
"bukvalno mu ne verujem ni reč..."
"Pokrij se ušima, seljačino jedna!"
Vau! Dal je moguće? Ovo je takozvana "javnost"? Ova jadnost?! Šta imamo ovde? Neku gomilu koju je realnost unesrećila. Hteli oni neki ishod. Ali nula dokaza je i dalje nula dokaza.
Dakle pojma ja nemam jel taj Leka spopao ovu i još njih 57 i uopšte je mnogo zao. Ili nije. To nije ni tema, nego ovi trolovi. Ishod nije po njihovom, kao što nikad nije ni mogao biti. I sad oni nesrećni odbijaju da prihvate realnost. A naročito onaj deo realnosti da su oni ništavni. Zato su se u besu napregnuli... i iz sve snage gas ispustili. Bolje od toga ne mogu.
Evo male vežbe za vas. Probajte da uvežete vaš komentar, ovo "jao neću da je ovaj ishod" sa nečim. Da tu ima neka misao, ideja, podatak, sadržaj, šala, asocijacija - ma bilo šta. Nemoj da je gasna eksplozija jedino što možete.

Back in Black

pre 2 godine

Nece štuka ni da pipne,bistra mnogo voda na Tamišu,bacaj,bacaj ali ni da pipne.Do pre mesec dana sam imao lepih štuka,sada vec mesec dana bistra voda i nema šanse.

Dragan Ferencevic

pre 2 godine

Vi sto optuzujete Lecica da se razumemo ne obozavam ga nesto kao glumca, ali voleo bi da sve vas koji mislite da ste mnogo pametni i pametne iptuzi neko za silovanje ili sexualno uznemiravanje, pamet u glavu ne prilazite zenama i ribama to je kvarljiva roba neznas sta moze da te snadje to su same izdejstvovale ignorisite ih. a ako bas ne mozes da se uzdrzis plati pa klati a u suprotnom traziti potvrdu da na sex pristaje samostalno bez prisile pa ako zakaci bebu njen problem. Stvarno ko je lud da se zani danas da ti neko zvoca ceo zivot ma bezi bre. Uostalom sve kosta ozenjen neozenjen sve se placa nema nista zdabe. Eto to su danasnje zene.

Ambalaza Rotira

pre 2 godine

Nisu mi ni jedno ni drugo nesto specijalno simpaticni ili antipaticni, dakle nisam pristrasan, ali mi se ne cini mnogo verovovatno da je Leka zrtva neke (ne znam cime motivisane) namestaljke. Verovatnije je da on ima neku nasilnu stranu (Merimino svedocenje) i da je godinama bio pazljiv sto se tice ostavljanja dokaza. Nekako sve vise pokazuje da je to blize istini. Sto bi znacilo da je Leka i opasan manipulator (kao Makijaveli) - a to se sve opet lepo uklapa u njegovu ociglednu zelju da dominira (glumac, politicar, ministar, hriscanin, zavodnik - ma sve...)

Zeljko

pre 2 godine

Tako je, prvo je bilo "vezbali smo za ulogu" sad je iseckano. Bice da ono sto smo culi "kad ja kazem da onda je da" iseckano iz Hamleta pa spojeno za laznu optuznicu...

rahan

pre 2 godine

Najtanje u citavoj prici je motiv za optuzbu. Kao htela je da mu namesti kao vaznom politickom ciniocu. Sa kakvim je ljudima lecic okruzen, ko ga drzi u toj zabludi

Komša

pre 2 godine

Najtanje u citavoj prici je motiv za optuzbu. Kao htela je da mu namesti kao vaznom politickom ciniocu. Sa kakvim je ljudima lecic okruzen, ko ga drzi u toj zabludi
(rahan, 10. novembar 2021 21:39) 

U malo dužem tekstu Lečic je ukazao na moguci motiv - devojka je dobila papire u SAD kao žrtva seksualnog nasilja.
I to je prošlo.
Medjutim,izgleda da joj nije bilo dovoljno što je dobila pravo da živi i radi u SAD nego je u tome videla i priliku da "uspe u životu".

Ukazso je na "nelogicnosti" u izjavama i postupcima kao i razlog zasto je morala da navede bas taj datum (zbog čega je i provaljena).
Naime - ona je,pripremajuci se za predavanje papira prijavila 8.maja te godine da je "silovana dan ranije od čoveka koji je nadredjen njenoj mami i njoj u njegovom stanu" .Datum nije smela da menja a nije obratila paznju da je Lecic tada radio/igrao predstavu.Jednostavno,tada Lecic nije ni bio kandidat za silivatelja.
Sledeca izjava je bez "nadredjenog mami i njoj" ali je to "čovek iz filmske industrije" koji ju je silovao u svom stanu tako što ju je dočekao "potpuno nag" ...U kasnijim izjavama vise nije stan nego kuca/vikendica,auto a on nije nag itd da bi na kraju izjavila da nije bas najsigurnija da li se radi o silovanju ili pokusaju silovanja ili polnom uznemiravanju.

Mislim da ce imati problema sa imigracionim u SAD zbog ovoga - ne smes da "zaobilazis istinu" kada ulszis u SAD.
Mnogi su zbog takvih "sitnica" izgubili pasoše.

Mitropolit Jovan

pre 2 godine

@ Joja: Posto vidim da se non-stop solidarisete sa ovim predivnim i bogougodnim covekom, postavio bih Vam samo jedno pitanje; Da li mi mozete reci STA JE MOTIV ovih zena da tvrde da su silovane, AKO NISU?! Zbog cega one to rade? Da bi stekle dodatnu popularnost jer ih je, eto, "kresnuo" popularni cika Leka, ili je neki dublji poriv u pitanju? Da li ste svesni da zbog takvih ljudi, poput Vas, ni Vasa zena, cerka ili sestra, ne bi smele /ili ne smeju/ da izadju u javnost i ukazu na silovatelja i pojavu, koja je kod nas, jos uvek, tabu tema?

Bebi

pre 2 godine

@(cz, 10. novembar 2021 15:20)

Pojedine imamo veca prava nego vecina muskaraca u Srbiji.
Sve zavisi od vas kao osobe i od toga kako vas vaspitaju roditelji i ko su oni.
Kako se vi postavite kao osoba, tako se i okolina vama prilagođava. Nazalost, ima puno zena posebno u unutrasnjosti koje nikakvu imovinu nemaju a ni platu da ne pricam o rukovodecim pozicijama, nasledstva prepisuju braci pa o kakvom polozaju da uopste pricamo.
Ne negiram drustvenu klimu koja zenama nastoji da ispere mozak, samo kazem da ne morate nuzno to da slusate..

Knezevic Zoran

pre 2 godine

@ Joja: Iscudjavate se ljudima koji se zgrazavaju nad ovim cinom, koji ne postoji ni medju zverima?! Ne treba osuditi bilo koga bez materijalnih dokaza ali, veliko je pitanje, da li se zbog nedostatka dokaza, zlocin nije ni dogodio? Kod silovanja je gotovo nemoguce izvesti svedoke, koji bi potvrdili da se radilo o silovanju. Obicno kod tih gnusnih cinova ne postoje "navijaci" odnosno publika, nasta racunaju svi silovatelji. Kako se kaze, "moja rec prema njenoj reci"?! Da li izostanak sudskih odluka znaci da se zlocin nije ni dogodio? Mi imamo iskustvo sa Haskim tribunalom, koji nikako da osudi bilo kog zlocinca za zlocine pocinjene nmad Srbima, sto bi, shodno tome, trebalo da znaci da su oni zivi?! Nije potrebno osuditi Lecica. Naravno, nema materijalnih dokaza ali, postoji, valjda, i neki moral? Treba postaviti pitanje STA JE MOTIV OVIH ZENA DA PRIJAVLJUJU LAZNO SILOVANJE? Da li one, time sto ih je silovao "cika Leka" sticu neku slavu, uvecavaju svoj ugled u drustvu ili, ne mogu da zaborave da su bile zrtve napastvovanja bez obzira kada se to silovanje dogodilo?! Sticem utisak, shodno Vasem nacinu razmisljanja da ovime sticu neki poseban status, kao da dobijaju medalju ili orden, zato sto su bile pocastvovane?!

Seka

pre 2 godine

Snimak nije privatan. To je javna stvar od kada je Danijela podela sa javnošću. Tako da objavljivanje transkripta je važno za javnost. Da se zna istina.