Petak, 24.09.2021.

09:48

"Pršte naslovi, pršte fotografije" – konačno se oglasio Milan Popović, Severinin bivši partner

Izvor: B92

"Pršte naslovi, pršte fotografije" – konaèno se oglasio Milan Popoviæ, Severinin bivši partner IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

51 Komentari

Sortiraj po:

pera

pre 2 godine

Slazem se da je majka majka, ali Majka, a ova polupismena sponzorusa nista nije bolja od onih sto ostave decu ispred necijih vrata,nikakav osecaj nema ona za dete vec su u pitanju pare I samo pare, a dete joj samo sluzi za njenu laznu predstavu. Da li je moguce da su neki ljudi ovoliko naivni?!

miki

pre 2 godine

ova žena je definitivno za psihijatrijsko lečenje od početka! imati samo osmogodišnju školu u b ivšoj jugoslaviji je poražavajuće,javno juriti novac, krpe i plastiku na sebi od sponzora, kvazi biznismena je smešno i za mnogo ozbiljnije zvezde od nje! jadno je dete u čitavoj priči, a o tome da je pevala na predizbornim kampanjama tuđmana sve do njegove smrti ,a nakon toga čitav beograd je bio oduševljen sa njom na svim bilbordima govori o beogradu, srbima i njenom mužu koji se zaljubio u glumicu sa broda! sve je tako jadno i očekivano ovde! poz

011

pre 2 godine

Jos malo pa ce deta da napuni 1w godina, pa ce samo da odluci sa kim zeli da zivi i koliko vremna da provodi sa drugim roditeljem. Da konacno prestane ova drama. Ne poznajem ih, ali Severina mi lici na toplu i posvecenu majku, nista losiju u tom smislu od bilo koje druge majke.

Silverfox

pre 2 godine

Ako, ako.
Vole srpski mužjaci da se hvale kako su neodoljivi Hrvaticama.
Posle kada im krste decu u katoličkoj crkvi bude kasno.
Pa se dobiju Draženi Petrovići, Crocapi, i sl.
Zašto Milan nije oženio Srpkinju iz Hrvatske, kada već toliko voli da dolazi u isti i njihov je poreski rezident, ima ih još uvek?!
Ah da, nije kao Severina, da bi se sa njom mogao hvalisati kako je "ulovio" Hrvaticu.
(istina, 24. septembar 2021 17:32)
Milan je verovatno razmišljao pogrešnom glavom, kao i mnogi od nas, ali to sada nije bitno. Odakle ti uopšte ideja da je tom čoveku, koji je živeo na relaciji Švajcarska - Rusija, bilo potrebno da se hvali Hrvaticom? Da se hvali poslovnim partnerima koji pojma nemaju ko je Severina? A koliko sam ukapirao, čovek je više u feng shui fazonu nego što je u hrišćanstvu.

pfff

pre 2 godine

“A gde če maloletno dete da bude svaki petak, subotu,praznike i druge dane kad gospodjica peva po turnejama, koncertima, diskotekama i nema je čitave noči? Da ne napominjem druge obaveze javne ličnosti? Ona da hoče mogla bi da ima starateljstvo nad svojim detetom, lepo napusti pevanje i radi “

Auuu kakvo je ovo razmisljanje. Zeni je profesija pevanje. Znaci pevacice ne treba da imaju decu?!?! Pevacice imaju radno vreme vikendom i to par sati… u prevodu, sto ti imas decu kad radis 8 ssti dnevno svaki dan u najboljem slucaju ?!?! Tebi je dete prepusteno samo sebi cim ti “radis obican posao” debilizam

vanja

pre 2 godine

@Marko. Bravo Marko, tako razmišlja pravi čovek. Sve ostalo su gluposti. Zna se šta je majka u životu deteta, sem retkih izuzetaka - majke narkomanke, alkoholičarke …

КНИЋ ИЗ ЖИЛЕТА

pre 2 godine

"дете треба да буде са мајком"...свакако, али да ли и мајка треба да буде са дететом? Данашње време намеће потребу да прво дефинишемо шта је то мајка. Да ли је то особа која захваљујући мајци природи роди дете, или је мајка особа која истински воли своје дете и која га истински правилно усмерава и васпитава?

Zok1

pre 2 godine

Dete te starosti ne može samo da odlučuje i veoma je podložno manipulacijama. Idealna situacija je da živi sa oba roditelja, a u slučaju razvoda da provodi jednako vreme sa oba roditelja. Nažalost, veoma često roditelji nisu u materijalnim mogućnostima da to obezbede. Poznajem dete o kome brine samo otac. Poznajem i dete koja raste sa dva oca (istopolna zajednica). I jedno i drugo funkcioniše bez problema. Oslobodite se predrasuda. Ne mora svaka majka da bude dobra majka. Što se tiče malog Aleksandra, njegov otac se preselio u Zagreb da bi mogao da se posveti detetu. Njegova majka je htela ga ga vodi po turnejama. Dva potpuno različita koncepta. Jedan u kome se puno polaže na privatnost i drugi gde se sve iznosi u javnost i na tome zarađuje. Severina verovatno nema drugi način, radi ono što zna. Sa druge strane, Milan nema potrebe za tim i može da zaštiti svoj privatni život i život deteta. Moje mišljenje je da je za dete zdravije da bude uz oca, a sa majkom provodi onoliko vremena koliko joj njene profesionalne obaveze dozvoljavaju.

istina

pre 2 godine

Ako, ako.
Vole srpski mužjaci da se hvale kako su neodoljivi Hrvaticama.
Posle kada im krste decu u katoličkoj crkvi bude kasno.
Pa se dobiju Draženi Petrovići, Crocapi, i sl.
Zašto Milan nije oženio Srpkinju iz Hrvatske, kada već toliko voli da dolazi u isti i njihov je poreski rezident, ima ih još uvek?!
Ah da, nije kao Severina, da bi se sa njom mogao hvalisati kako je "ulovio" Hrvaticu.

HanSolo

pre 2 godine

Moji su se razveli kada sam imao 4 godine. Bio sam sa majkom do moje 9 godine ( oca sam vidjao vikendima mada mogao je bilo kad niko mu nije branio) , kada se razbolela ( tumor) i umrla u mojoj 10 godini .Nebo i zemlja u odnosu prema meni. Majka bila brizna, odgovorna, otac sve suprotno. Cim sam dosao kod njega on me je gurnuo svojoj mami ( mojoj babi) da se brine o meni, a on je nastavio da zivi slobodan zivot. I baba mi je bila bolji roditelj od njega. Zato i pisem ovo sto pisem. Sad sam otac dva deteta. Supruga i ja smo se razveli. Deca su kod majke, nisam ni pokusao drugacije, ali vidjam ih svakog dana, kad god pozelim. Dobar sam otac ali nije isto otac i majka, nemojmo da se lazemo.
(Marko, 24. septembar 2021

Svaka ti ćast. Ja isto imam slično da izprićam.. Samo što se moji nisu razveli.. U to vreme majka nije bila ekonomski moćna.. Otac je sve nas tukao.. Majku, mene i sestru.. Dođe kući i samo sedne u sofu i gleda televiziju.. Mama je nas odgajila a on nikad ništa.. Danas ima 82g.. Majka umrla. Pitam ga zašto je to radio, on odgovara da svi lažemo.. Oćevi su nikakvi.. Nikad majka ne može da se uporedi sa ocem.. Majka je život i to je to.. Sve dizanje "oca" su izmišljotine i ti koji dižu takve oćeve su sami jadni oćevi.. I izigravaju neke alfamužijake, ali su najmanji od svih..

Vrle

pre 2 godine

@Vanja
Pa zar otac nije roditelj? Zar on nema pravo isto kao i majka, a u ovom slucaju, majka koja je neskolovana pevacica koja snima pornice.

@Dušožder

pre 2 godine

Nije više gospođa, nego gospođica!
(Dušožder, 24. septembar 2021 13:24)

Po bontonu jednom kada se gospodjica uda postaje gospodja. Nikada vise ne moze gospodja da postane gospodjica, ni u slucaju razvoda, a ni u slucaju da postane udavica ne daj Boze. Sto bi rekli, jednom gospodja uvek gospodja.

Maja

pre 2 godine

@ marko
Bravo Marko. Ne govorimo sad o izuzecima, govorimo o vecini. Prosto nije isto majka i otac. Moze otac biti najbolji na svetu, ali majka je majka u smislu paznje, brige, neznosti prvih nekoliko godina deteta a i kasnije u zivotu. Moji su oboje divni, u braku su 40 godina, oboje su divni roditelji ali mama je mama. Sad sam i ja mama jedne male devojcice i to je neopisiva ljubav. Sva se topim pored nje. Naravno da je i moj muz obozava ali ona je rasla pod mojim srcem, u mom stomaku, bukvalno deo mene. Ne mogu da zamislim da se razvedem i da dete pripadne muzu- to je zlocin. Zato se i slazem da je dete trebalo kod Severine, kad su poceli proces dete je bilo jako malo, majka mu je bila neophodna a otac za to nije imao razumevanja.

Sasa

pre 2 godine

Ovde se govori o izjavi Severine Vuckovic, pevaljke, a ne o cednoj devojci i zeni koja drzi do svog dostojanstva. Druga strana je slicna. Procitajte jos jednom Severininu izjavu kako biste shvatili dve stvari:

1. Izjavu nije sama sastavila. Vokabular joj to ne dozvoljava.
2. Izjava je sacinjena da bi naskodila, a ne iznela istinu.

Dalje, slicno je i sa izjavom advokata doticnog.
Objektivno gledavsi, mozda vise istine ima u onome sto je rekao on u odnosu na nju odnosno oni koji su sastavljali izjave u saradnji sa njima.

vanja

pre 2 godine

Ovo sto je g. Popovic uradio je za svaku osudu. Šta mu je teško sa daje veliku alimentaciju? Nema para? Sram ga bilo, pocinio je neoprostiv greh pred Bogom i narodom. Stići će ga Božja kazna, to je sigurno. Siroto dete, odvojeno od najvoljenijeg bića, majke.

Bokius

pre 2 godine

Dete treba da bude sa majkom. Jedini izuzetci su ako majka ima ozbiljan psihicki poremecaj ili je alkoholicarka ili narkomanka ili ako zanemaruje dete. Mislim da Severina nema nista od toga, te dete treba da bude sa njom, a otac da redovno vidja dete.
(Marko, 24. septembar 2021 10:34)

Apsolutno pogresno. Ako dodje do razdvajanja roditelja, dete treba da bude sa onim sa kim ce mu biti najbolje. Ja sam moju decu pazio i dok su bili u stomaku moje supruge (pazeci suprugu, naravno) i bukvalno od momenta kada su se rodili (licno sam ih odgurao na pranje i grejanje nakon porodjaja i ostao sve dok nisu prvi put zaspali). Za njih sam radio i radim ono sto je malo koja majka bila spremna da uradi i tako ce biti dok sam ziv. Srecom, moja deca imaju oba roditelja koji ih obozavaju, ali zelim da kazem da sam ja prema mojoj deci bio bolji nego mnoge majke (koje poznajem) prema njihovoj deci.

Vladimir

pre 2 godine

Mala rekapitulacija.
Prva presuda je bila da dete vidjaju ravnopravno. Severina nije davala dete Popovicu.
Druga presuda je bila da dete bude kod Popovica a Severina da ga vidja 1 nedeljno, dobijala je dete vise od toga.
Poslednja presuda je identicna prvoj, tako da ce se videti da li ce Severina opet raditi isto ili je najzad nesto naucila.
Uzgred, oni jedno drugozasluzuju. Ona je htela da joj on finansira pevanje. On je hteo da se procuje na estradi da bi mogao da spava sa svim klinkama tzv. pevacicama. On je uspeo, ona nije.
Svi koji se iskreno stavljaju na jednu ili drugu stranu su izmanipulisani.

Marko

pre 2 godine

Moji su se razveli kada sam imao 4 godine. Bio sam sa majkom do moje 9 godine ( oca sam vidjao vikendima mada mogao je bilo kad niko mu nije branio) , kada se razbolela ( tumor) i umrla u mojoj 10 godini .Nebo i zemlja u odnosu prema meni. Majka bila brizna, odgovorna, otac sve suprotno. Cim sam dosao kod njega on me je gurnuo svojoj mami ( mojoj babi) da se brine o meni, a on je nastavio da zivi slobodan zivot. I baba mi je bila bolji roditelj od njega. Zato i pisem ovo sto pisem. Sad sam otac dva deteta. Supruga i ja smo se razveli. Deca su kod majke, nisam ni pokusao drugacije, ali vidjam ih svakog dana, kad god pozelim. Dobar sam otac ali nije isto otac i majka, nemojmo da se lazemo.

mix

pre 2 godine

Dete do 3-4 godine mi je nekako logicnije da bude sa majkom ali posle toga ne vidim razlog zasto su ocevi diskriminisani...
Koliko ima losih majki toliko ima i losih oceva.

Zasto ako se vec zene bore za neka svoja prava ne bi u nekim situacijama i delimicno izgubile neka svoja prava tj. zasto i ocevi ne bi cesce dobijali starateljstvo a ne samo u nekim extremnim slucajevima.

Gde je tu pravda?

Istina

pre 2 godine

Jadno dete, ni krivo ni duzno od detinjstva ga razvlace po medijima. Pa kako da ne bude istraumirano slusajuci i gledajuci oko sebe senzacionalizam na kojem zaradjuju svi od reda. Ali to je danasnji svet sve sto se moze oprihodovati to se i raubuje. Zelim srecu ovom detetu koja se ne meri samo kolicinom novca kojim ga obasipaju vec i tragovima koje njegovi roditelji ostavljaju za sobom u zivotu.

T

pre 2 godine

Dete treba da bude sa majkom. Jedini izuzetci su ako majka ima ozbiljan psihicki poremecaj ili je alkoholicarka ili narkomanka ili ako zanemaruje dete. Mislim da Severina nema nista od toga, te dete treba da bude sa njom, a otac da redovno vidja dete.
(Marko, 24. septembar 2021 10:34)

"Dete treba biti sa majkom" isto koliko i "očeva reč mora biti zadnja". Pa ako je jedno zaostalo i primitivno, jednako je i drugo.

MIhael

pre 2 godine

"Dete treba da bude sa majkom. Jedini izuzetci su ako majka ima ozbiljan psihicki poremecaj ili je alkoholicarka ili narkomanka ili ako zanemaruje dete. Mislim da Severina nema nista od toga, te dete treba da bude sa njom, a otac da redovno vidja dete."

A gde če maloletno dete da bude svaki petak, subotu,praznike i druge dane kad gospodjica peva po turnejama, koncertima, diskotekama i nema je čitave noči? Da ne napominjem druge obaveze javne ličnosti? Ona da hoče mogla bi da ima starateljstvo nad svojim detetom, lepo napusti pevanje i radi neki normalan posao gde može da bude svaki dan sa detetom i da ustaju i legnu spavat zajedno al pošto dotična osoba je željna pažnje, televizije i para jednostavno to ne može. Tako da je ispravno što su njemu dodelili stareteljstvo i nadam se da če ga nazad dobiti jer takav otac koji ima para kolko hočeš može da radi kad hoče i šta hoče i prilagodi se detetu da ne oseti nikad njegovo odsustvo kao što bi osetijo da je kod majke

Marko

pre 2 godine

Dete treba da bude sa majkom. Jedini izuzetci su ako majka ima ozbiljan psihicki poremecaj ili je alkoholicarka ili narkomanka ili ako zanemaruje dete. Mislim da Severina nema nista od toga, te dete treba da bude sa njom, a otac da redovno vidja dete.
(Marko, 24. septembar 2021 10:34)

Sramota me je što imamo isto ime. Lupio si glupost I ostao živ. Postoji mali milion razloga kada je detetu bolje sa ocem. Svakako da je majka prioritet i da ništa ne može da zameni majku ali postoji milion izuzetaka kada je detetu bolje sa ocem i nijedan nije vezan za tvoje razloge.
Mogu samo da pretpostavim da nemaš dece pa si tako lupio.

Nikola

pre 2 godine

Prava majka bi se van suda dogovorila o zajedničkom starateljstvu. Nije to problem. Već je problem novac. Ona želi starateljstvo da bi gospodin milioner plaćao masnu alimentaciju.
I koliki moraš biti psiho da patrijarhu šalješ onakve poruke.

Brano

pre 2 godine

Ne otimajte dece majci gde će vam duša.
9 meseci ga ispod srca nosila,rodila i podigla.
Ne otimajte dete majci.

Može se njoj što šta prigovoriti ali ne sudite o njenom materinstvu nemate pravo na to.
Ne merite njenu ljubav prema detetu ko ste vi i na koji način bi ste to izmerili.

Poslušajte besedu Vladike Nikolaja o majci.

Ne otimajte dete ni jednoj majci na svetu.
(sem ukoliko majka nije narkomanka i ako je nesposobna da se stara o sebi i detetu)

Marko

pre 2 godine

Dete treba da bude sa majkom. Jedini izuzetci su ako majka ima ozbiljan psihicki poremecaj ili je alkoholicarka ili narkomanka ili ako zanemaruje dete. Mislim da Severina nema nista od toga, te dete treba da bude sa njom, a otac da redovno vidja dete.

T

pre 2 godine

Nije on ništa bolji od nje, jer, znao je sa kim pravi dete, nije ona bila nepoznata. Možda je ona čak i bolja od njega, mada ne pokvarenija i mudrija.

bogi

pre 2 godine

Doticni ima klasican narcisticki poremecaj licnosti. Samo one nesrecnice koje su naletele na takav profil muskarca znaju koja je muka imati takvo nesto u zivotu...

Nikola

pre 2 godine

Prava majka bi se van suda dogovorila o zajedničkom starateljstvu. Nije to problem. Već je problem novac. Ona želi starateljstvo da bi gospodin milioner plaćao masnu alimentaciju.
I koliki moraš biti psiho da patrijarhu šalješ onakve poruke.

MIhael

pre 2 godine

"Dete treba da bude sa majkom. Jedini izuzetci su ako majka ima ozbiljan psihicki poremecaj ili je alkoholicarka ili narkomanka ili ako zanemaruje dete. Mislim da Severina nema nista od toga, te dete treba da bude sa njom, a otac da redovno vidja dete."

A gde če maloletno dete da bude svaki petak, subotu,praznike i druge dane kad gospodjica peva po turnejama, koncertima, diskotekama i nema je čitave noči? Da ne napominjem druge obaveze javne ličnosti? Ona da hoče mogla bi da ima starateljstvo nad svojim detetom, lepo napusti pevanje i radi neki normalan posao gde može da bude svaki dan sa detetom i da ustaju i legnu spavat zajedno al pošto dotična osoba je željna pažnje, televizije i para jednostavno to ne može. Tako da je ispravno što su njemu dodelili stareteljstvo i nadam se da če ga nazad dobiti jer takav otac koji ima para kolko hočeš može da radi kad hoče i šta hoče i prilagodi se detetu da ne oseti nikad njegovo odsustvo kao što bi osetijo da je kod majke

mix

pre 2 godine

Dete do 3-4 godine mi je nekako logicnije da bude sa majkom ali posle toga ne vidim razlog zasto su ocevi diskriminisani...
Koliko ima losih majki toliko ima i losih oceva.

Zasto ako se vec zene bore za neka svoja prava ne bi u nekim situacijama i delimicno izgubile neka svoja prava tj. zasto i ocevi ne bi cesce dobijali starateljstvo a ne samo u nekim extremnim slucajevima.

Gde je tu pravda?

Marko

pre 2 godine

Dete treba da bude sa majkom. Jedini izuzetci su ako majka ima ozbiljan psihicki poremecaj ili je alkoholicarka ili narkomanka ili ako zanemaruje dete. Mislim da Severina nema nista od toga, te dete treba da bude sa njom, a otac da redovno vidja dete.
(Marko, 24. septembar 2021 10:34)

Sramota me je što imamo isto ime. Lupio si glupost I ostao živ. Postoji mali milion razloga kada je detetu bolje sa ocem. Svakako da je majka prioritet i da ništa ne može da zameni majku ali postoji milion izuzetaka kada je detetu bolje sa ocem i nijedan nije vezan za tvoje razloge.
Mogu samo da pretpostavim da nemaš dece pa si tako lupio.

Istina

pre 2 godine

Jadno dete, ni krivo ni duzno od detinjstva ga razvlace po medijima. Pa kako da ne bude istraumirano slusajuci i gledajuci oko sebe senzacionalizam na kojem zaradjuju svi od reda. Ali to je danasnji svet sve sto se moze oprihodovati to se i raubuje. Zelim srecu ovom detetu koja se ne meri samo kolicinom novca kojim ga obasipaju vec i tragovima koje njegovi roditelji ostavljaju za sobom u zivotu.

T

pre 2 godine

Nije on ništa bolji od nje, jer, znao je sa kim pravi dete, nije ona bila nepoznata. Možda je ona čak i bolja od njega, mada ne pokvarenija i mudrija.

Vladimir

pre 2 godine

Mala rekapitulacija.
Prva presuda je bila da dete vidjaju ravnopravno. Severina nije davala dete Popovicu.
Druga presuda je bila da dete bude kod Popovica a Severina da ga vidja 1 nedeljno, dobijala je dete vise od toga.
Poslednja presuda je identicna prvoj, tako da ce se videti da li ce Severina opet raditi isto ili je najzad nesto naucila.
Uzgred, oni jedno drugozasluzuju. Ona je htela da joj on finansira pevanje. On je hteo da se procuje na estradi da bi mogao da spava sa svim klinkama tzv. pevacicama. On je uspeo, ona nije.
Svi koji se iskreno stavljaju na jednu ili drugu stranu su izmanipulisani.

Bokius

pre 2 godine

Dete treba da bude sa majkom. Jedini izuzetci su ako majka ima ozbiljan psihicki poremecaj ili je alkoholicarka ili narkomanka ili ako zanemaruje dete. Mislim da Severina nema nista od toga, te dete treba da bude sa njom, a otac da redovno vidja dete.
(Marko, 24. septembar 2021 10:34)

Apsolutno pogresno. Ako dodje do razdvajanja roditelja, dete treba da bude sa onim sa kim ce mu biti najbolje. Ja sam moju decu pazio i dok su bili u stomaku moje supruge (pazeci suprugu, naravno) i bukvalno od momenta kada su se rodili (licno sam ih odgurao na pranje i grejanje nakon porodjaja i ostao sve dok nisu prvi put zaspali). Za njih sam radio i radim ono sto je malo koja majka bila spremna da uradi i tako ce biti dok sam ziv. Srecom, moja deca imaju oba roditelja koji ih obozavaju, ali zelim da kazem da sam ja prema mojoj deci bio bolji nego mnoge majke (koje poznajem) prema njihovoj deci.

Marko

pre 2 godine

Moji su se razveli kada sam imao 4 godine. Bio sam sa majkom do moje 9 godine ( oca sam vidjao vikendima mada mogao je bilo kad niko mu nije branio) , kada se razbolela ( tumor) i umrla u mojoj 10 godini .Nebo i zemlja u odnosu prema meni. Majka bila brizna, odgovorna, otac sve suprotno. Cim sam dosao kod njega on me je gurnuo svojoj mami ( mojoj babi) da se brine o meni, a on je nastavio da zivi slobodan zivot. I baba mi je bila bolji roditelj od njega. Zato i pisem ovo sto pisem. Sad sam otac dva deteta. Supruga i ja smo se razveli. Deca su kod majke, nisam ni pokusao drugacije, ali vidjam ih svakog dana, kad god pozelim. Dobar sam otac ali nije isto otac i majka, nemojmo da se lazemo.

Marko

pre 2 godine

Dete treba da bude sa majkom. Jedini izuzetci su ako majka ima ozbiljan psihicki poremecaj ili je alkoholicarka ili narkomanka ili ako zanemaruje dete. Mislim da Severina nema nista od toga, te dete treba da bude sa njom, a otac da redovno vidja dete.

bogi

pre 2 godine

Doticni ima klasican narcisticki poremecaj licnosti. Samo one nesrecnice koje su naletele na takav profil muskarca znaju koja je muka imati takvo nesto u zivotu...

T

pre 2 godine

Dete treba da bude sa majkom. Jedini izuzetci su ako majka ima ozbiljan psihicki poremecaj ili je alkoholicarka ili narkomanka ili ako zanemaruje dete. Mislim da Severina nema nista od toga, te dete treba da bude sa njom, a otac da redovno vidja dete.
(Marko, 24. septembar 2021 10:34)

"Dete treba biti sa majkom" isto koliko i "očeva reč mora biti zadnja". Pa ako je jedno zaostalo i primitivno, jednako je i drugo.

Vrle

pre 2 godine

@Vanja
Pa zar otac nije roditelj? Zar on nema pravo isto kao i majka, a u ovom slucaju, majka koja je neskolovana pevacica koja snima pornice.

Brano

pre 2 godine

Ne otimajte dece majci gde će vam duša.
9 meseci ga ispod srca nosila,rodila i podigla.
Ne otimajte dete majci.

Može se njoj što šta prigovoriti ali ne sudite o njenom materinstvu nemate pravo na to.
Ne merite njenu ljubav prema detetu ko ste vi i na koji način bi ste to izmerili.

Poslušajte besedu Vladike Nikolaja o majci.

Ne otimajte dete ni jednoj majci na svetu.
(sem ukoliko majka nije narkomanka i ako je nesposobna da se stara o sebi i detetu)

Zok1

pre 2 godine

Dete te starosti ne može samo da odlučuje i veoma je podložno manipulacijama. Idealna situacija je da živi sa oba roditelja, a u slučaju razvoda da provodi jednako vreme sa oba roditelja. Nažalost, veoma često roditelji nisu u materijalnim mogućnostima da to obezbede. Poznajem dete o kome brine samo otac. Poznajem i dete koja raste sa dva oca (istopolna zajednica). I jedno i drugo funkcioniše bez problema. Oslobodite se predrasuda. Ne mora svaka majka da bude dobra majka. Što se tiče malog Aleksandra, njegov otac se preselio u Zagreb da bi mogao da se posveti detetu. Njegova majka je htela ga ga vodi po turnejama. Dva potpuno različita koncepta. Jedan u kome se puno polaže na privatnost i drugi gde se sve iznosi u javnost i na tome zarađuje. Severina verovatno nema drugi način, radi ono što zna. Sa druge strane, Milan nema potrebe za tim i može da zaštiti svoj privatni život i život deteta. Moje mišljenje je da je za dete zdravije da bude uz oca, a sa majkom provodi onoliko vremena koliko joj njene profesionalne obaveze dozvoljavaju.

@Dušožder

pre 2 godine

Nije više gospođa, nego gospođica!
(Dušožder, 24. septembar 2021 13:24)

Po bontonu jednom kada se gospodjica uda postaje gospodja. Nikada vise ne moze gospodja da postane gospodjica, ni u slucaju razvoda, a ni u slucaju da postane udavica ne daj Boze. Sto bi rekli, jednom gospodja uvek gospodja.

vanja

pre 2 godine

Ovo sto je g. Popovic uradio je za svaku osudu. Šta mu je teško sa daje veliku alimentaciju? Nema para? Sram ga bilo, pocinio je neoprostiv greh pred Bogom i narodom. Stići će ga Božja kazna, to je sigurno. Siroto dete, odvojeno od najvoljenijeg bića, majke.

miki

pre 2 godine

ova žena je definitivno za psihijatrijsko lečenje od početka! imati samo osmogodišnju školu u b ivšoj jugoslaviji je poražavajuće,javno juriti novac, krpe i plastiku na sebi od sponzora, kvazi biznismena je smešno i za mnogo ozbiljnije zvezde od nje! jadno je dete u čitavoj priči, a o tome da je pevala na predizbornim kampanjama tuđmana sve do njegove smrti ,a nakon toga čitav beograd je bio oduševljen sa njom na svim bilbordima govori o beogradu, srbima i njenom mužu koji se zaljubio u glumicu sa broda! sve je tako jadno i očekivano ovde! poz

Sasa

pre 2 godine

Ovde se govori o izjavi Severine Vuckovic, pevaljke, a ne o cednoj devojci i zeni koja drzi do svog dostojanstva. Druga strana je slicna. Procitajte jos jednom Severininu izjavu kako biste shvatili dve stvari:

1. Izjavu nije sama sastavila. Vokabular joj to ne dozvoljava.
2. Izjava je sacinjena da bi naskodila, a ne iznela istinu.

Dalje, slicno je i sa izjavom advokata doticnog.
Objektivno gledavsi, mozda vise istine ima u onome sto je rekao on u odnosu na nju odnosno oni koji su sastavljali izjave u saradnji sa njima.

КНИЋ ИЗ ЖИЛЕТА

pre 2 godine

"дете треба да буде са мајком"...свакако, али да ли и мајка треба да буде са дететом? Данашње време намеће потребу да прво дефинишемо шта је то мајка. Да ли је то особа која захваљујући мајци природи роди дете, или је мајка особа која истински воли своје дете и која га истински правилно усмерава и васпитава?

pfff

pre 2 godine

“A gde če maloletno dete da bude svaki petak, subotu,praznike i druge dane kad gospodjica peva po turnejama, koncertima, diskotekama i nema je čitave noči? Da ne napominjem druge obaveze javne ličnosti? Ona da hoče mogla bi da ima starateljstvo nad svojim detetom, lepo napusti pevanje i radi “

Auuu kakvo je ovo razmisljanje. Zeni je profesija pevanje. Znaci pevacice ne treba da imaju decu?!?! Pevacice imaju radno vreme vikendom i to par sati… u prevodu, sto ti imas decu kad radis 8 ssti dnevno svaki dan u najboljem slucaju ?!?! Tebi je dete prepusteno samo sebi cim ti “radis obican posao” debilizam

istina

pre 2 godine

Ako, ako.
Vole srpski mužjaci da se hvale kako su neodoljivi Hrvaticama.
Posle kada im krste decu u katoličkoj crkvi bude kasno.
Pa se dobiju Draženi Petrovići, Crocapi, i sl.
Zašto Milan nije oženio Srpkinju iz Hrvatske, kada već toliko voli da dolazi u isti i njihov je poreski rezident, ima ih još uvek?!
Ah da, nije kao Severina, da bi se sa njom mogao hvalisati kako je "ulovio" Hrvaticu.

HanSolo

pre 2 godine

Moji su se razveli kada sam imao 4 godine. Bio sam sa majkom do moje 9 godine ( oca sam vidjao vikendima mada mogao je bilo kad niko mu nije branio) , kada se razbolela ( tumor) i umrla u mojoj 10 godini .Nebo i zemlja u odnosu prema meni. Majka bila brizna, odgovorna, otac sve suprotno. Cim sam dosao kod njega on me je gurnuo svojoj mami ( mojoj babi) da se brine o meni, a on je nastavio da zivi slobodan zivot. I baba mi je bila bolji roditelj od njega. Zato i pisem ovo sto pisem. Sad sam otac dva deteta. Supruga i ja smo se razveli. Deca su kod majke, nisam ni pokusao drugacije, ali vidjam ih svakog dana, kad god pozelim. Dobar sam otac ali nije isto otac i majka, nemojmo da se lazemo.
(Marko, 24. septembar 2021

Svaka ti ćast. Ja isto imam slično da izprićam.. Samo što se moji nisu razveli.. U to vreme majka nije bila ekonomski moćna.. Otac je sve nas tukao.. Majku, mene i sestru.. Dođe kući i samo sedne u sofu i gleda televiziju.. Mama je nas odgajila a on nikad ništa.. Danas ima 82g.. Majka umrla. Pitam ga zašto je to radio, on odgovara da svi lažemo.. Oćevi su nikakvi.. Nikad majka ne može da se uporedi sa ocem.. Majka je život i to je to.. Sve dizanje "oca" su izmišljotine i ti koji dižu takve oćeve su sami jadni oćevi.. I izigravaju neke alfamužijake, ali su najmanji od svih..

Maja

pre 2 godine

@ marko
Bravo Marko. Ne govorimo sad o izuzecima, govorimo o vecini. Prosto nije isto majka i otac. Moze otac biti najbolji na svetu, ali majka je majka u smislu paznje, brige, neznosti prvih nekoliko godina deteta a i kasnije u zivotu. Moji su oboje divni, u braku su 40 godina, oboje su divni roditelji ali mama je mama. Sad sam i ja mama jedne male devojcice i to je neopisiva ljubav. Sva se topim pored nje. Naravno da je i moj muz obozava ali ona je rasla pod mojim srcem, u mom stomaku, bukvalno deo mene. Ne mogu da zamislim da se razvedem i da dete pripadne muzu- to je zlocin. Zato se i slazem da je dete trebalo kod Severine, kad su poceli proces dete je bilo jako malo, majka mu je bila neophodna a otac za to nije imao razumevanja.

vanja

pre 2 godine

@Marko. Bravo Marko, tako razmišlja pravi čovek. Sve ostalo su gluposti. Zna se šta je majka u životu deteta, sem retkih izuzetaka - majke narkomanke, alkoholičarke …

Silverfox

pre 2 godine

Ako, ako.
Vole srpski mužjaci da se hvale kako su neodoljivi Hrvaticama.
Posle kada im krste decu u katoličkoj crkvi bude kasno.
Pa se dobiju Draženi Petrovići, Crocapi, i sl.
Zašto Milan nije oženio Srpkinju iz Hrvatske, kada već toliko voli da dolazi u isti i njihov je poreski rezident, ima ih još uvek?!
Ah da, nije kao Severina, da bi se sa njom mogao hvalisati kako je "ulovio" Hrvaticu.
(istina, 24. septembar 2021 17:32)
Milan je verovatno razmišljao pogrešnom glavom, kao i mnogi od nas, ali to sada nije bitno. Odakle ti uopšte ideja da je tom čoveku, koji je živeo na relaciji Švajcarska - Rusija, bilo potrebno da se hvali Hrvaticom? Da se hvali poslovnim partnerima koji pojma nemaju ko je Severina? A koliko sam ukapirao, čovek je više u feng shui fazonu nego što je u hrišćanstvu.

pera

pre 2 godine

Slazem se da je majka majka, ali Majka, a ova polupismena sponzorusa nista nije bolja od onih sto ostave decu ispred necijih vrata,nikakav osecaj nema ona za dete vec su u pitanju pare I samo pare, a dete joj samo sluzi za njenu laznu predstavu. Da li je moguce da su neki ljudi ovoliko naivni?!

011

pre 2 godine

Jos malo pa ce deta da napuni 1w godina, pa ce samo da odluci sa kim zeli da zivi i koliko vremna da provodi sa drugim roditeljem. Da konacno prestane ova drama. Ne poznajem ih, ali Severina mi lici na toplu i posvecenu majku, nista losiju u tom smislu od bilo koje druge majke.

Marko

pre 2 godine

Dete treba da bude sa majkom. Jedini izuzetci su ako majka ima ozbiljan psihicki poremecaj ili je alkoholicarka ili narkomanka ili ako zanemaruje dete. Mislim da Severina nema nista od toga, te dete treba da bude sa njom, a otac da redovno vidja dete.

Brano

pre 2 godine

Ne otimajte dece majci gde će vam duša.
9 meseci ga ispod srca nosila,rodila i podigla.
Ne otimajte dete majci.

Može se njoj što šta prigovoriti ali ne sudite o njenom materinstvu nemate pravo na to.
Ne merite njenu ljubav prema detetu ko ste vi i na koji način bi ste to izmerili.

Poslušajte besedu Vladike Nikolaja o majci.

Ne otimajte dete ni jednoj majci na svetu.
(sem ukoliko majka nije narkomanka i ako je nesposobna da se stara o sebi i detetu)

vanja

pre 2 godine

Ovo sto je g. Popovic uradio je za svaku osudu. Šta mu je teško sa daje veliku alimentaciju? Nema para? Sram ga bilo, pocinio je neoprostiv greh pred Bogom i narodom. Stići će ga Božja kazna, to je sigurno. Siroto dete, odvojeno od najvoljenijeg bića, majke.

bogi

pre 2 godine

Doticni ima klasican narcisticki poremecaj licnosti. Samo one nesrecnice koje su naletele na takav profil muskarca znaju koja je muka imati takvo nesto u zivotu...

MIhael

pre 2 godine

"Dete treba da bude sa majkom. Jedini izuzetci su ako majka ima ozbiljan psihicki poremecaj ili je alkoholicarka ili narkomanka ili ako zanemaruje dete. Mislim da Severina nema nista od toga, te dete treba da bude sa njom, a otac da redovno vidja dete."

A gde če maloletno dete da bude svaki petak, subotu,praznike i druge dane kad gospodjica peva po turnejama, koncertima, diskotekama i nema je čitave noči? Da ne napominjem druge obaveze javne ličnosti? Ona da hoče mogla bi da ima starateljstvo nad svojim detetom, lepo napusti pevanje i radi neki normalan posao gde može da bude svaki dan sa detetom i da ustaju i legnu spavat zajedno al pošto dotična osoba je željna pažnje, televizije i para jednostavno to ne može. Tako da je ispravno što su njemu dodelili stareteljstvo i nadam se da če ga nazad dobiti jer takav otac koji ima para kolko hočeš može da radi kad hoče i šta hoče i prilagodi se detetu da ne oseti nikad njegovo odsustvo kao što bi osetijo da je kod majke

Nikola

pre 2 godine

Prava majka bi se van suda dogovorila o zajedničkom starateljstvu. Nije to problem. Već je problem novac. Ona želi starateljstvo da bi gospodin milioner plaćao masnu alimentaciju.
I koliki moraš biti psiho da patrijarhu šalješ onakve poruke.

T

pre 2 godine

Nije on ništa bolji od nje, jer, znao je sa kim pravi dete, nije ona bila nepoznata. Možda je ona čak i bolja od njega, mada ne pokvarenija i mudrija.

Marko

pre 2 godine

Dete treba da bude sa majkom. Jedini izuzetci su ako majka ima ozbiljan psihicki poremecaj ili je alkoholicarka ili narkomanka ili ako zanemaruje dete. Mislim da Severina nema nista od toga, te dete treba da bude sa njom, a otac da redovno vidja dete.
(Marko, 24. septembar 2021 10:34)

Sramota me je što imamo isto ime. Lupio si glupost I ostao živ. Postoji mali milion razloga kada je detetu bolje sa ocem. Svakako da je majka prioritet i da ništa ne može da zameni majku ali postoji milion izuzetaka kada je detetu bolje sa ocem i nijedan nije vezan za tvoje razloge.
Mogu samo da pretpostavim da nemaš dece pa si tako lupio.

mix

pre 2 godine

Dete do 3-4 godine mi je nekako logicnije da bude sa majkom ali posle toga ne vidim razlog zasto su ocevi diskriminisani...
Koliko ima losih majki toliko ima i losih oceva.

Zasto ako se vec zene bore za neka svoja prava ne bi u nekim situacijama i delimicno izgubile neka svoja prava tj. zasto i ocevi ne bi cesce dobijali starateljstvo a ne samo u nekim extremnim slucajevima.

Gde je tu pravda?

Marko

pre 2 godine

Moji su se razveli kada sam imao 4 godine. Bio sam sa majkom do moje 9 godine ( oca sam vidjao vikendima mada mogao je bilo kad niko mu nije branio) , kada se razbolela ( tumor) i umrla u mojoj 10 godini .Nebo i zemlja u odnosu prema meni. Majka bila brizna, odgovorna, otac sve suprotno. Cim sam dosao kod njega on me je gurnuo svojoj mami ( mojoj babi) da se brine o meni, a on je nastavio da zivi slobodan zivot. I baba mi je bila bolji roditelj od njega. Zato i pisem ovo sto pisem. Sad sam otac dva deteta. Supruga i ja smo se razveli. Deca su kod majke, nisam ni pokusao drugacije, ali vidjam ih svakog dana, kad god pozelim. Dobar sam otac ali nije isto otac i majka, nemojmo da se lazemo.

Vrle

pre 2 godine

@Vanja
Pa zar otac nije roditelj? Zar on nema pravo isto kao i majka, a u ovom slucaju, majka koja je neskolovana pevacica koja snima pornice.

HanSolo

pre 2 godine

Moji su se razveli kada sam imao 4 godine. Bio sam sa majkom do moje 9 godine ( oca sam vidjao vikendima mada mogao je bilo kad niko mu nije branio) , kada se razbolela ( tumor) i umrla u mojoj 10 godini .Nebo i zemlja u odnosu prema meni. Majka bila brizna, odgovorna, otac sve suprotno. Cim sam dosao kod njega on me je gurnuo svojoj mami ( mojoj babi) da se brine o meni, a on je nastavio da zivi slobodan zivot. I baba mi je bila bolji roditelj od njega. Zato i pisem ovo sto pisem. Sad sam otac dva deteta. Supruga i ja smo se razveli. Deca su kod majke, nisam ni pokusao drugacije, ali vidjam ih svakog dana, kad god pozelim. Dobar sam otac ali nije isto otac i majka, nemojmo da se lazemo.
(Marko, 24. septembar 2021

Svaka ti ćast. Ja isto imam slično da izprićam.. Samo što se moji nisu razveli.. U to vreme majka nije bila ekonomski moćna.. Otac je sve nas tukao.. Majku, mene i sestru.. Dođe kući i samo sedne u sofu i gleda televiziju.. Mama je nas odgajila a on nikad ništa.. Danas ima 82g.. Majka umrla. Pitam ga zašto je to radio, on odgovara da svi lažemo.. Oćevi su nikakvi.. Nikad majka ne može da se uporedi sa ocem.. Majka je život i to je to.. Sve dizanje "oca" su izmišljotine i ti koji dižu takve oćeve su sami jadni oćevi.. I izigravaju neke alfamužijake, ali su najmanji od svih..

011

pre 2 godine

Jos malo pa ce deta da napuni 1w godina, pa ce samo da odluci sa kim zeli da zivi i koliko vremna da provodi sa drugim roditeljem. Da konacno prestane ova drama. Ne poznajem ih, ali Severina mi lici na toplu i posvecenu majku, nista losiju u tom smislu od bilo koje druge majke.

Zok1

pre 2 godine

Dete te starosti ne može samo da odlučuje i veoma je podložno manipulacijama. Idealna situacija je da živi sa oba roditelja, a u slučaju razvoda da provodi jednako vreme sa oba roditelja. Nažalost, veoma često roditelji nisu u materijalnim mogućnostima da to obezbede. Poznajem dete o kome brine samo otac. Poznajem i dete koja raste sa dva oca (istopolna zajednica). I jedno i drugo funkcioniše bez problema. Oslobodite se predrasuda. Ne mora svaka majka da bude dobra majka. Što se tiče malog Aleksandra, njegov otac se preselio u Zagreb da bi mogao da se posveti detetu. Njegova majka je htela ga ga vodi po turnejama. Dva potpuno različita koncepta. Jedan u kome se puno polaže na privatnost i drugi gde se sve iznosi u javnost i na tome zarađuje. Severina verovatno nema drugi način, radi ono što zna. Sa druge strane, Milan nema potrebe za tim i može da zaštiti svoj privatni život i život deteta. Moje mišljenje je da je za dete zdravije da bude uz oca, a sa majkom provodi onoliko vremena koliko joj njene profesionalne obaveze dozvoljavaju.

Bokius

pre 2 godine

Dete treba da bude sa majkom. Jedini izuzetci su ako majka ima ozbiljan psihicki poremecaj ili je alkoholicarka ili narkomanka ili ako zanemaruje dete. Mislim da Severina nema nista od toga, te dete treba da bude sa njom, a otac da redovno vidja dete.
(Marko, 24. septembar 2021 10:34)

Apsolutno pogresno. Ako dodje do razdvajanja roditelja, dete treba da bude sa onim sa kim ce mu biti najbolje. Ja sam moju decu pazio i dok su bili u stomaku moje supruge (pazeci suprugu, naravno) i bukvalno od momenta kada su se rodili (licno sam ih odgurao na pranje i grejanje nakon porodjaja i ostao sve dok nisu prvi put zaspali). Za njih sam radio i radim ono sto je malo koja majka bila spremna da uradi i tako ce biti dok sam ziv. Srecom, moja deca imaju oba roditelja koji ih obozavaju, ali zelim da kazem da sam ja prema mojoj deci bio bolji nego mnoge majke (koje poznajem) prema njihovoj deci.

Maja

pre 2 godine

@ marko
Bravo Marko. Ne govorimo sad o izuzecima, govorimo o vecini. Prosto nije isto majka i otac. Moze otac biti najbolji na svetu, ali majka je majka u smislu paznje, brige, neznosti prvih nekoliko godina deteta a i kasnije u zivotu. Moji su oboje divni, u braku su 40 godina, oboje su divni roditelji ali mama je mama. Sad sam i ja mama jedne male devojcice i to je neopisiva ljubav. Sva se topim pored nje. Naravno da je i moj muz obozava ali ona je rasla pod mojim srcem, u mom stomaku, bukvalno deo mene. Ne mogu da zamislim da se razvedem i da dete pripadne muzu- to je zlocin. Zato se i slazem da je dete trebalo kod Severine, kad su poceli proces dete je bilo jako malo, majka mu je bila neophodna a otac za to nije imao razumevanja.

Sasa

pre 2 godine

Ovde se govori o izjavi Severine Vuckovic, pevaljke, a ne o cednoj devojci i zeni koja drzi do svog dostojanstva. Druga strana je slicna. Procitajte jos jednom Severininu izjavu kako biste shvatili dve stvari:

1. Izjavu nije sama sastavila. Vokabular joj to ne dozvoljava.
2. Izjava je sacinjena da bi naskodila, a ne iznela istinu.

Dalje, slicno je i sa izjavom advokata doticnog.
Objektivno gledavsi, mozda vise istine ima u onome sto je rekao on u odnosu na nju odnosno oni koji su sastavljali izjave u saradnji sa njima.

Vladimir

pre 2 godine

Mala rekapitulacija.
Prva presuda je bila da dete vidjaju ravnopravno. Severina nije davala dete Popovicu.
Druga presuda je bila da dete bude kod Popovica a Severina da ga vidja 1 nedeljno, dobijala je dete vise od toga.
Poslednja presuda je identicna prvoj, tako da ce se videti da li ce Severina opet raditi isto ili je najzad nesto naucila.
Uzgred, oni jedno drugozasluzuju. Ona je htela da joj on finansira pevanje. On je hteo da se procuje na estradi da bi mogao da spava sa svim klinkama tzv. pevacicama. On je uspeo, ona nije.
Svi koji se iskreno stavljaju na jednu ili drugu stranu su izmanipulisani.

pfff

pre 2 godine

“A gde če maloletno dete da bude svaki petak, subotu,praznike i druge dane kad gospodjica peva po turnejama, koncertima, diskotekama i nema je čitave noči? Da ne napominjem druge obaveze javne ličnosti? Ona da hoče mogla bi da ima starateljstvo nad svojim detetom, lepo napusti pevanje i radi “

Auuu kakvo je ovo razmisljanje. Zeni je profesija pevanje. Znaci pevacice ne treba da imaju decu?!?! Pevacice imaju radno vreme vikendom i to par sati… u prevodu, sto ti imas decu kad radis 8 ssti dnevno svaki dan u najboljem slucaju ?!?! Tebi je dete prepusteno samo sebi cim ti “radis obican posao” debilizam

T

pre 2 godine

Dete treba da bude sa majkom. Jedini izuzetci su ako majka ima ozbiljan psihicki poremecaj ili je alkoholicarka ili narkomanka ili ako zanemaruje dete. Mislim da Severina nema nista od toga, te dete treba da bude sa njom, a otac da redovno vidja dete.
(Marko, 24. septembar 2021 10:34)

"Dete treba biti sa majkom" isto koliko i "očeva reč mora biti zadnja". Pa ako je jedno zaostalo i primitivno, jednako je i drugo.

КНИЋ ИЗ ЖИЛЕТА

pre 2 godine

"дете треба да буде са мајком"...свакако, али да ли и мајка треба да буде са дететом? Данашње време намеће потребу да прво дефинишемо шта је то мајка. Да ли је то особа која захваљујући мајци природи роди дете, или је мајка особа која истински воли своје дете и која га истински правилно усмерава и васпитава?

Istina

pre 2 godine

Jadno dete, ni krivo ni duzno od detinjstva ga razvlace po medijima. Pa kako da ne bude istraumirano slusajuci i gledajuci oko sebe senzacionalizam na kojem zaradjuju svi od reda. Ali to je danasnji svet sve sto se moze oprihodovati to se i raubuje. Zelim srecu ovom detetu koja se ne meri samo kolicinom novca kojim ga obasipaju vec i tragovima koje njegovi roditelji ostavljaju za sobom u zivotu.

Silverfox

pre 2 godine

Ako, ako.
Vole srpski mužjaci da se hvale kako su neodoljivi Hrvaticama.
Posle kada im krste decu u katoličkoj crkvi bude kasno.
Pa se dobiju Draženi Petrovići, Crocapi, i sl.
Zašto Milan nije oženio Srpkinju iz Hrvatske, kada već toliko voli da dolazi u isti i njihov je poreski rezident, ima ih još uvek?!
Ah da, nije kao Severina, da bi se sa njom mogao hvalisati kako je "ulovio" Hrvaticu.
(istina, 24. septembar 2021 17:32)
Milan je verovatno razmišljao pogrešnom glavom, kao i mnogi od nas, ali to sada nije bitno. Odakle ti uopšte ideja da je tom čoveku, koji je živeo na relaciji Švajcarska - Rusija, bilo potrebno da se hvali Hrvaticom? Da se hvali poslovnim partnerima koji pojma nemaju ko je Severina? A koliko sam ukapirao, čovek je više u feng shui fazonu nego što je u hrišćanstvu.

miki

pre 2 godine

ova žena je definitivno za psihijatrijsko lečenje od početka! imati samo osmogodišnju školu u b ivšoj jugoslaviji je poražavajuće,javno juriti novac, krpe i plastiku na sebi od sponzora, kvazi biznismena je smešno i za mnogo ozbiljnije zvezde od nje! jadno je dete u čitavoj priči, a o tome da je pevala na predizbornim kampanjama tuđmana sve do njegove smrti ,a nakon toga čitav beograd je bio oduševljen sa njom na svim bilbordima govori o beogradu, srbima i njenom mužu koji se zaljubio u glumicu sa broda! sve je tako jadno i očekivano ovde! poz

istina

pre 2 godine

Ako, ako.
Vole srpski mužjaci da se hvale kako su neodoljivi Hrvaticama.
Posle kada im krste decu u katoličkoj crkvi bude kasno.
Pa se dobiju Draženi Petrovići, Crocapi, i sl.
Zašto Milan nije oženio Srpkinju iz Hrvatske, kada već toliko voli da dolazi u isti i njihov je poreski rezident, ima ih još uvek?!
Ah da, nije kao Severina, da bi se sa njom mogao hvalisati kako je "ulovio" Hrvaticu.

vanja

pre 2 godine

@Marko. Bravo Marko, tako razmišlja pravi čovek. Sve ostalo su gluposti. Zna se šta je majka u životu deteta, sem retkih izuzetaka - majke narkomanke, alkoholičarke …

@Dušožder

pre 2 godine

Nije više gospođa, nego gospođica!
(Dušožder, 24. septembar 2021 13:24)

Po bontonu jednom kada se gospodjica uda postaje gospodja. Nikada vise ne moze gospodja da postane gospodjica, ni u slucaju razvoda, a ni u slucaju da postane udavica ne daj Boze. Sto bi rekli, jednom gospodja uvek gospodja.

pera

pre 2 godine

Slazem se da je majka majka, ali Majka, a ova polupismena sponzorusa nista nije bolja od onih sto ostave decu ispred necijih vrata,nikakav osecaj nema ona za dete vec su u pitanju pare I samo pare, a dete joj samo sluzi za njenu laznu predstavu. Da li je moguce da su neki ljudi ovoliko naivni?!