- Komentari -
 1. A vidi Milana sto pise elaborate u komentarima
  (Hahaha, 20. septembar 2021 07:23)

  # Link komentara

 2. Istina uvijek ima i imala je drugu stranu priče. Teško je prihvatit činjenicu da nas je partner napusti. Nije lako, ali trebamo se suočiti i sa činjenicama do kojih smo doveli partnera da nas se zasitio.
  Ako partner ne želi da živi sa promiskuitetnom osobom, koja uvijek manipulira javnošću neudovolji li se njenom bahatom egu, nisu za to krive institucije. Naravno da su u podkomunističkim zemljama pravosuđe i socijalne ustanove o brizi za djecu i roditeljima društveno podbacile ali ne iz zlobe zaposlenih prema majci ili prema ocu već iz neznanja i zakonom proširenih ovlasti da djeluju drugačije. Ali ako se osvrnemo na činjenicu da majka 46 dana ne vodi djete u školu i bahato ga kažnjava u njegovom razvoju zbog gubitka partnera i osvete partneru sud je tu zaista bio pravedan. Svaka normalna zemlja u EU bi takvoj majci trajno oduzela skrbništvo jer zanemaruje osnovno zakonom utemeljeno obrazovanje i razvoj djeteta. Kako Hrvatska kao podkomunistička zemlja nema utemeljenu vladavinu prava, a mediji u Hrvata i regiona još su u službi močnika bivših komunističkih službi, zato se narod sluđuje i kreira mu se slika rata međ roditeljima dok se pod tapet guraju ozbiljne društvene afere, ratno propagiranje, naoružavanje regiona, sve veća glad i propast stanovnika u Hrvatskoj.
  (TETKA, 19. septembar 2021 18:37)

  # Link komentara

 3. Ako se pod silovanjem podrazumeva krstenje deteta u SPC, onda je to silovanje samo ako je otac dao saglasnost da se sin kao beba krsti u Splitu. Ako je Severina to uradila samovoljno, da li je to onda bilo silovanje. Sigurna sam da nijedam svestenik, a pogotovo ne Patrijarh nebi sada odraslo dete koje moze da izrazi svoju volju krstio ako ono sa tim nije saglasno. Ni u ratu nisu pokrstavalu prisilno. Severini zelim da nadje muza hrvata, zasluzila je posle ovolikoh muka sa srbima. Dete ima 2 roditelja i ne treba zena da ima pravo da samo pokupi dete i kaze cao. Moramo gledati sire. Sigurna s da njen sin i na sudu moze da kaze da ne zeli kod oca, da se lose oseca, ali on se oseca dobro jer ga malo cudno rodjeni otac voli. Ovo je komentar zene i majke.
  (Da li?, 19. septembar 2021 16:43)

  # Link komentara

 4. A što Severina siluje dušu Milanovog deteta krštenjem u katoličkoj crkvi, to nikom ništa, a?
  (Mare, 19. septembar 2021 16:38)

  # Link komentara

 5. Ako se pod silovanjem podrazumeva krstenje deteta u SPC, onda je to silovanje samo ako je otac dao saglasnost da se sin kao beba krsti u Splitu. Ako je Severina to uradila samovoljno, da li je to onda bilo silovanje. Sigurna sam da nijedam svestenik, a pogotovo ne Patrijarh nebi sada odraslo dete koje moze da izrazi svoju volju krstio ako ono sa tim nije saglasno. Ni u ratu nisu pokrstavalu prisilno. Severini zelim da nadje muza hrvata, zasluzila je posle ovolikoh muka sa srbima. Dete ima 2 roditelja i ne treba zena da ima pravo da samo pokupi dete i kaze cao. Moramo gledati sire. Sigurna s da njen sin i na sudu moze da kaze da ne zeli kod oca, da se lose oseca, ali on se oseca dobro jer ga malo cudno rodjeni otac voli. Ovo je komentar zene i majke.
  (Da li?, 19. septembar 2021 16:11)

  # Link komentara

 6. I usput vredjala srpskog Patrijarha...zajedno sa Severinom..u sred Beograda.
  (Dijana, 19. septembar 2021 15:58)

  # Link komentara

 7. Mnooooogo prostora dobija.
  (cuyoshi, 19. septembar 2021 15:47)

  # Link komentara

 8. Rudan i Severina su uzorak smeća kojeg izvodimo u Srbiju.
  (Zgubidan, 19. septembar 2021 15:40)

  # Link komentara

 9. Nije li ona te muškarce izabrala? Možda je mogla da pokuša sa nekim književnikom, naučnikom, doktrorom, nastavnikom...
  (miki, 19. septembar 2021 15:36)

  # Link komentara

 10. Imam jedno pitanje, ako je naš patrijarh kriv što je krstio Milanovog sina, jel papa kriv što je krstio Severininog sina? Na oba krštenja onaj drugi roditelj nije bio prisutan.
  (Vlajko, 19. septembar 2021 15:27)

  # Link komentara

 11. Ova se takmici sa Vucicem ko moze duze u etar
  (jovan, 19. septembar 2021 15:19)

  # Link komentara

 12. Ovoj spisateljici i onoj sa jahte zabraniti ulazak u Srbiju. Nema ovde mesta šovinistima.
  (miki Bgd, 19. septembar 2021 14:59)

  # Link komentara

 13. Mnogo vulgarna zena.
  (Zoran, 19. septembar 2021 14:58)

  # Link komentara

 14. Hoce li ova baba prestati da lupetara?
  (Kukatilo, 19. septembar 2021 14:54)

  # Link komentara

 15. Ne znam zbog čega se prenosi svaka izjava Vedrane Rudan, kao da je neka velika intelektualka i uticajni faktor, a ustvari je baba zakeralo.
  (Časlav, 19. septembar 2021 14:52)

  # Link komentara

 16. O cemu ovi pricaju, kakvi muskarci, kakvo silovanje? Ili su zene zrtve uvek i nikako neko drugi ne moze biti zrtva? To zvuci seksisticki, nemojte to da radite
  (Sta, 19. septembar 2021 14:34)

  # Link komentara

 17. Ocekujem Vedranku zajedno sa Seseljem i ostalim klovnovima sto pre u zadruzi..
  (filipovsky23, 19. septembar 2021 14:33)

  # Link komentara