- Komentari -
 1. Ovu kompaniju kao i sve njene proizvode uključujući i FB treba zakonom zabraniti jer dozvoljavaju maloletnicima i maloj deci da imaju naloge a samim tim su direktno odgovorni za širenje pedofilije, maltretiranja (bully) dece i direktno su krivi za na hiljade samoubistava i ubustava dece.

  Takodje šire lažne vesti koje podržavaju agresiju, ubijanje i izgladnjivanje naroda Jemena, kao i svojevremeno Iraka gde je na stotine hiljada dece umrlo dok oni na svojim vestima lažu i podržavaju nezakonite agresije, kršenje medjunarodnog prava i slobode čoveka.

  Zbog toga pozivam vlasti naše države ali i svih u regionu da momentalno zabrane rad i dostupnost svim njihovim proizvodima sve dok ne obezbede zadovoljavajuću kontrolu kojom se onemogućava pristup maloletnicima kao i istinite vesti a ne fake news u službi pojedinih političkih partija i interesa Amerike.

  Uticaj na decu, njihov moždani razvoj, zaglupljivanje i kopiranje najgorih stvari je jeziv.

  Država mora stati tome na put jer se zaglupljuju i upropaštavaju čitave generacije naše dece koja posle oštećena treba da vode naše države što će voditi u totalnu propast.

  Opametite se na vreme i zabranite sve mreže na kojima nema ograničenja za decu i gde se šire lažne vesti.
  (Dušan, 15. septembar 2021 18:26)

  # Link komentara

 2. Neimara je to spaslo, objavio je slike devojke koja je htela da mu namesti silovanje, a posle je ona uhapsena za iznudu i prevaru. Ja bi za takve trazio istu kaznu kakvu je on mogao dobiti za ono sto mu je htela namestiti.
  (Dom Perignon, 14. septembar 2021 18:21)

  # Link komentara

 3. Sto ga promeni? Tupson! NEIMAR JE TACNO!
  (Borac za jezik, 14. septembar 2021 15:58)

  # Link komentara

 4. Bogati i slavni su privilegovani na Facebooku? Wow, šokiran sam...
  (boro975, 14. septembar 2021 12:58)

  # Link komentara

 5. Vala i ovaj Nejmar presao i na pornografiju,a bio dobar fudbaler:D
  (Asteriks, 14. septembar 2021 12:25)

  # Link komentara