Petak, 06.08.2021.

11:45

Bojkot Jale i Bube: "Zabraniti ulazak u Srbiju dotičnim reperima"

Izvor: B92

Bojkot Jale i Bube: "Zabraniti ulazak u Srbiju dotiènim reperima" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

252 Komentari

Sortiraj po:

aleksandar

pre 2 godine

Kao ljubitelj rep muzike i osoba koja je radi i stvara ,nisam vjerovao da ce doci taj pravac u sam vrh i dosao je(da sam znao ostao bih ,sigurno da u mom pravcu nije velicanje kriminala i droge nikad bilo pa ni sad) ,mnogo je tu faktora uticalo medjutim zabraniti ljudima ulazak iz razloga sto je njihova muzika sund i krs i da su oni potrovali omladinu je jako licimjerno ,o cemu pricamo citava imperija PINKA je potrovala omladinu i tako stvorila podlogu za bube raste korone i citava beogradska rep komercijalna scena zasniva se na velicanju droge i kriminala a i sire .
Iskreni sam ljubitelj dobrog mejnstirm rep zvuka sa primjesama kao i old skul repa ali traziti problem u jednom dvojcu je licimjerno .
Sto se tice nastupa u Nisu njihov Menadzer i Rodjak od doticnog su se jako lose ponjeli i trebaju da snose odgovornost a raditi ovakav bojkot je lose i ne podrzavam .
Podrzacu ovu pricu onog momenta kad se stvori talas koji ce se boriti protiv ovakvog stila muzike i zivota i zaglupljivanja od strane medija prvo Pinka pa ostalih Ju tjubera ali ne ovako selektivno i licimjerno .

A hiljade srpskih bendova su proterani sa svojih ognjišta.

pre 2 godine

ti bosnjaci su veliki mrzitelji srba...zaista mi nije jasno ko ih zove da nastupaju po srbiji dok stotine srbskih bendova nema posla...
(samopostovanje, 6. avgust 2021 16:25) # Link komentara

Pa tržište stvara ponudu..,

m1k3

pre 2 godine

@Zlatomir
E, moj Zlatomire, i svi Vi koji to vreme prizivate.
Nije sund uveden zbog narodnjaka, nego zbog pokusaja i uspeha, uglavnom, tadasnjeg rezima da urnise neke izvodjace, a promovise neke druge. Recimo Idoli su jedna od retkih rock grupa u YU koji nikada nisu imali probleme sa cenzorima, zato sto su pevali po narudzbi. Pekinska patka je imala singlice oznacene kao sund, posto je punk pokret bio socijalan, i tekstovi problematicni. Potrazi po net-u razgovore sa Borom, Dzonijem pa i Bregom sa pocetka karijere, koliko puta su morali da se vracaju u studio i ispravljaju neke tekstove na vec snimljenim pesmama, posto su se dezurnom cuvaru vrednosti cinili sumnjivim (ti si lutka sa naslovne strane erotikona, a ne i treba ti lova)... Jugoton i PGP nisu smeli/zeleli da stampaju ploce sa etiketom sund. Samo Ljubljana nije imala problem sa tim. Stoga je gomila malih bendova i izdavala preko njih, i ostala mala, ili promenila kucu i uklopila se u "opste vrednosti drustva". Komunisti su uspeli da zbrisu citav punk pokret u YU, van Slovenije. Ili time sto su bendove kaznjavali/gasili, ili komercijalizovali. Samo pogledaj razliku izmedju prva tri albuma EKV/Katarina II, izdatih za Ljubljanu, i kasnijih, totalne komercijale, izdate za mainstream kucu... Drzava koja procenjuje sta je umetnost a sta ne, nije demokratska nego upravo obrnuto, a svaki pokusaj da se drugima nametnu sopstvene vrednosti, nu duzi put je osudjen na propast...

zabrinuti susjed koji upozorava na rizik od raka uha

pre 2 godine

Nitko tko drži do sebe ne sluša to vehabijsko buncanje sa tjuniranim glasom. To nije glazba, nego je izmet.

Najgori roditelji

pre 2 godine

Pustite vi ove repere nego sto su vam deca bila na koncertu ? Sto ste ih pustili da idu, da slusaju ovo i gledaju jos gore. Nisu muzicari krivi nego vi roditelji . Gori ste uzor nego sve bube, raste i ostali rijaliti proizvodi.

ww4

pre 2 godine

Likovi su bili u bekstajdzu kad se ovo dogodilo, nemaju apsolutno nikakve odgovornosti za incident. Inace ne slusam njihovu muziku. A cinjenica je da njihovo muslimansko poreklo itekako ima uticaja na ovaj ocigledno nacionalisticki talas negodovanja. Jer "srpsko-bosanka" muzika se docekuje sa urlicima odobravanja ovde.

Brzi

pre 2 godine

Niko ti ne brani da volis odbojkasice, volim ih i ja, ali zasto bih opravdavao njihov katastrofalan muzicki (ne)ukus? Ta pesma Milice Todorovic je isto smece kao i ovi Baba i Jula ili kako se vec zovu.
(bruka, 6. avgust 2021 15:56)

Nisi razumeo/la ali volis da se pravis bitan/na :-)
Procitaj ponovo sta sam napisao.

Nisu isto smece jer doticna ne peva o kriminalu. Ako ti se ne svidja ne moras da slusas. Ne volim ni ja jodlovanje pa ne kazem da je smece.
Ali ova dvojica su seme zla. Truju omladinu.

Kiza

pre 2 godine

Osuđivane narko dilere ne želim da vidim u svom gradu, te bradonje sa oguljenim vratovima... ne želim da truju moju decu, ni na koji način i ni po koju cenu!
Prosledite link gde mogu potpisati peticiju. Hvala.

nfs

pre 2 godine

Ja bih ove maloumnike zabranila I tačka. Nisu mi jasni oni koje ovakve pojave gotive i još plate da odu na njihov nastup.
Muzika je uvek bila pokazatelj stanja u društvu. Treba da se ozbiljno zabrinemo!

Lav Lazo

pre 2 godine

@S
E pa, vidiš, možda nisam moderan, možda sam i zatucan, ali ja ću svojoj djeci (ako se slučajno desi da im se svidi OVO) baš da BRANIM da to slušaju. I ako treba dane i sedmice da provedem pričajući sa njima. Mada, pošto već vole Van Gogh, mislim da neće biti potrebe?

CATAPA

pre 2 godine

Ljudi, ne poredite sad i nekad. Ovo sad je neka druga planeta na kojoj žive neka nama čudna bića, humanoidna bez sumnje, ali ne baš homo sapiensi. Ovo je njihova planeta, planeta idiota, njihova "muzika", njihov idiokratski sistem vrednosti...
A mi koji pamtimo još to "nekad" sa one matične planete sa koje smo doputovali ovde (jebo nas brod koji nas dono), ako je neka uteha, nećemo još dugo boraviti ovde.

Gledam malu dečicu, lepa, pametna, radoznala stvorenjca. A onda me uhvati tuga kakvi će tek oni idioti i kreteni da postanu za samo 15-20 godina! Ili i brže.

Lav Lazo

pre 2 godine

Nekad se slušali Smak, Azra, EKV, Drugi način, Generacija 5, Osvajači, Leb i sol, Valjak, itd, itd... A sad ovo, malo je reći, smeće.

Brada

pre 2 godine

Dodju ti u kucu da te biju! Nego jel uhapsen neko po tom pitanju, cisto pitam jer bacanje nekog sa bine moze da izazove teske povrede, a i mali nezgodan pad sa visine moze da se zavrsi fatalno!

Srbin

pre 2 godine

Само показује колико смо као народ пали, када могу ови да се слушају, сад замислите да оде неко из Србије, ко се изјашњава као Србин тамо по Босни да пева, а да му не фали длака са главе.

Добрим делом заслужујемо све што нам се дешава, да постоји неко јединство, неки разум, па за почетак боља музика би се слушала, а овакви босанчероси никад не би ушли у Србију. Али реалност и будућност Српског народа су нешто тужно и мрачно, шта да се ради, брод кад тоне свако гледа себе.

Bojan

pre 2 godine

Nekad se slušali Smak, Azra, EKV, Drugi način, Generacija 5, Osvajači, Leb i sol, Valjak, itd, itd... A sad ovo, malo je reći, smeće.
(Lav Lazo, 06. avgust 2021 19:14)

Ako ćemo da budemo pošteni, i ti su tu svakakvog smeća nagurao - Generacija 5, Parni valjak i Osvajači su seoski rok koji nije slušao niko s trunkom ukusa.

Arch Enemy

pre 2 godine

BloodBound, Inner Sanctum, Subliminal Fear, As I Fall, Undawn, Arcite, Eye Of The Enemy, Dark Oath, Made of Hate, Deals Death, Chaos Eyected, Kalmah,Axel Rudi Pell, Dimmu Borgir, Morbid Angel, Death, Sybreed, Rogue Empire, Lahmia, Nox Arcana, Saint Of Disgrace, Venom, King Diamond, Black Sabath itd., itd. i onda vidiš mlade ljude (uglavnom ruralnog porijekla) kako skakuću uz ovu dvojicu balvan - vehabija bosanskih,spasimo bar naše mlade ljude od ove pošasti time što će mo ih udaljiti od nas, neka arlauču po svojim kasabama odakle su i došli!

Zlatomir

pre 2 godine

1970neke sećam se da je Mica Trofrtaljka, naša Mica Super Davirika izdala singl u Austriji pa se nosilo busevima, ploča singl "Čiča iz Bariča...". Razlog tome jer je u SFRJ radila Komisija za šund. Dakle, na šund je išao opasan porez, a ako prevazilazi granice podnošljivog pada cenzura. Zato je SFRJ bila zemlja, a ovo su danas indijanske teritorije. Ako se uvede porez na šund, ukinu parovi i zadruge, možda i promenim misljenje lo

Monkey Harris

pre 2 godine

Nije problem u tome koju vrstu muzike slušate. Svako treba da sluša ono što mu prija.

Ja na primer mogu da slušam Teodoru, Jalu i Bubu, Rastu, Slobu, Cecu, Lexington / Tropico Bend, itd. Ali to što ja slušam tu muziku i idem na njihove nastupe ne znači da se ponašam kao oni ili kao većina onih što tu muziku slušaju. Ko god me poznaje i rekao sam mu da mogu da slušam tu vrstu muzike bio je u šoku jer se uopšte ne ponašam kao većina onih koji tu muziku slušaju.

Rasta na primer može da se drogira, ali to ne znači da pošto ja njega slušam treba i ja da se drogiram.

Bitno je da roditelji nauče svoju decu šta je dobro a šta loše da rade u životu. A ne da im nameću ukus muzike, ili da im brane vrstu muzike.

Pevaci / pevačice su tu da možemo da ih slušamo, dok roditelji treba da budu primer svojoj deci a ne pevači i pevačice.

Sa svojih 17 godina, bio sam više od 100x da slušam muziku. Ali nisam imao priliku da vidim ikad da se neko penje na binu.

Najveći problem koji sam primetio jeste to da većina dece ide na te nastupe da bi pili, i kacili na Instagram.
(S, 06. avgust 2021 18:49)

Malo sam stariji od tebe ( nekih 17 god ) ali ono o cemu pricas skroz razumem. Moj otac je slusa Rolling Stonse, Led Zeppelin, Deep Purple i kad sam u tvojim godinama slusao ( a i danas volim da slusam ) The Prodigy, kaze da nije to to. Generacijsku jaz postoji, ali uporediti Mik Dzegera i Kit Flinta, a onda Kit Flinta i Bubu Korelija…mislim da cemo na kraju zavrsiti da nasa deca slusaju okretanje mesalice za beton.

korosavendz

pre 2 godine

Nisu oni krivi, kad su snimali rep niko nije znao ko su, sad milioni pregleda, poseceni nastupi, sponzori, pratioci, pare... Jedno bih zamolio novinara da ih ne naziva vise reperima jer to odavno nisu. Kao da zovemo Acu Lukasa rokerom....

Mare

pre 2 godine

Koliko mi je drago što sam deci branio YouTube na srpskom. Odem sad tako do ponekih prijatelja i čujem šta im deca slušaju i naježim se. Ovi moji ponekad gledaju debile, ali to nije ni prići sadržajima na srpskohrvatskom....

Komša

pre 2 godine

Porez na šund rešava problem.
Dozvoliš ali napraviš tako da je neisplativo.
Karta izadje 50 evra pa ko je lud neka sluša.
Što ,kad može 50% cene goriva da ide drzavi,kada postoje akcize na alkohol i cigare onda moze i na ovo.
Radio i Tv stsnice isto tako oporezovati i onda ce ovakve pojsve biti marginalizovane - mali klubovi,birtije...

sale

pre 2 godine

A kada se setim da su u nekadasnjoj sređenoj i ozbiljnoj drzavi kultnoj bg grupi "U skripcu" proglasili jedan od fenomenalnih albuma kao sund,zbog teksta pesama...i onda cujes samo tri reci bilo koje pesme od ovih nesrecnika i zamislis se gde zivis i da li zasluzujes to od zivota.Ovoj dvojici naravno trajno zabraniti ulazak u zemlju a njihove "obozavaoce" u Srbiji poslati na drustveno korisni rad sa sve ovim klincem koji je dobio batine

Igor

pre 2 godine

Koliko smo mi propalo drustvo dovoljno govori cinjenica da ova dva seljaka bez ukusa,stila a jos manje muzickog talenta mogu pune diskoteke i lokalne fiskulturne sale.

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

Bedan smo narod, kad ovakvima se ide na koncert. Vredjali su srbe i Srbiju, a sad u toj Srbiji i od tih srba dobro zaradjuju. Zabraniti im ulazak u Srbiju pod hitno! Previse je sunda i kica u Srbiji. Na instagramu, gotovo svaka cura koja objavi 'pricu' u pozadini ima neku seljacku muziku, da li u izvedbi ove dvojice, ili u izvedbi Niki Minaz, ili druge primitivne kreature. Sve je degradirano i zatupljujuce..

Bre!

pre 2 godine

gledao sam snimak i ne mogu da verujem da Nislije nisu skocile i pojele i obezbedjenje i ovu dvojicu
(lokal-patriota, 6. avgust 2021 19:14)

Pa jesi gledao snimak, svi do jednog su maloletnici. Ovi kafanski pevaci su bar dva puta stariji od njih. Ko je organizovao ovo i dozvolio alkohol da se toci treba da se pojavi pred sudijom pod hitno.i da se ovaj objekat zatvori na duze vremena.

S

pre 2 godine

Nije problem u tome koju vrstu muzike slušate. Svako treba da sluša ono što mu prija.

Ja na primer mogu da slušam Teodoru, Jalu i Bubu, Rastu, Slobu, Cecu, Lexington / Tropico Bend, itd. Ali to što ja slušam tu muziku i idem na njihove nastupe ne znači da se ponašam kao oni ili kao većina onih što tu muziku slušaju. Ko god me poznaje i rekao sam mu da mogu da slušam tu vrstu muzike bio je u šoku jer se uopšte ne ponašam kao većina onih koji tu muziku slušaju.

Rasta na primer može da se drogira, ali to ne znači da pošto ja njega slušam treba i ja da se drogiram.

Bitno je da roditelji nauče svoju decu šta je dobro a šta loše da rade u životu. A ne da im nameću ukus muzike, ili da im brane vrstu muzike.

Pevaci / pevačice su tu da možemo da ih slušamo, dok roditelji treba da budu primer svojoj deci a ne pevači i pevačice.

Sa svojih 17 godina, bio sam više od 100x da slušam muziku. Ali nisam imao priliku da vidim ikad da se neko penje na binu.

Najveći problem koji sam primetio jeste to da većina dece ide na te nastupe da bi pili, i kacili na Instagram.

Mića

pre 2 godine

To nekad bilo normalno na koncertima. Ili sam skočiš sa stejdža ili te obezbeđenje gurne. Nema šta publika da traži na stejdžu.

bre

pre 2 godine

spreciti utisak bosanske " kulture" na nasu decu, i ovih reoeta, i onog otpada u zadruzi, grandu itd. Dovoljno je sto gledamo ove nase...
(pera, 06. avgust 2021 16:03)

Svi su Bosanci, po Vašem mišljenju nekulturni i da u Srbiju izvoze nekulturu? Ok, onda su Farma, Parovi, Zadruga kulturne manifestacije

Giorgios…

pre 2 godine

Ahahahha pa pola naše omladine je zbog njih pocelo da nosi one skraćene pantalone, iznad članka. A te pantalone su zapravo “uniforma” najekstremnijih muslimana, tzv. vehabija.

Oni su se deklarisali, a naša omladina kao slepci…

Davor

pre 2 godine

@pera
Stari moj ne treba vama, nazalost, nikakav strani uticaj...imate vi dovoljno "kvaliteta" za citav Balkan...Cece, Jece, Pece, ove i one produkcije...pa vi ste( Srbija), najveci sund na svijetu bijelom...kakve vi samo organizme zovete zvijezdama??? Polupismeni, polusvijet je kod vas najbogatiji...zato ostavi se Bosne i ovih jadnika, pocistimo prvo svoje dvoriste!!! A za ova dva ziva bica ja ne znam sta reci...jadne su generacije koje na njima odrastaju!!! Njima treba zabraniti da disu ako cemo pravo...ali nije na meni, srecom po njih i slicnim njima!!!

Miloš

pre 2 godine

Zabraniti i ova dva debila i debile koji ih slušaju, kakav god muzički pravac ovo se zvao. Kazna za lošu organizaciju i nasilničko ponašanje se podrazumeva.
A što se tiče toga da nam sunarodnici sve više fizički liče na ova dva dotična muzičara samo smo krivi.

štatoprčkašćepane

pre 2 godine

Е и треба да вас бију разни Мујо и Хасо по сред града,а пре тога ти вређају народ и државу.То треба дебело одрапити и ногом у гузицу одакле су дошли.Да има неког поредка као што нема.

Там та та та там! Та-рам та та та там!

pre 2 godine

Srbi, legende ste, branili bi ovu seljanu, ali zato kvaliteta udara iz zvučnika u Japanu poslije poena vaših odbojkašica ;)…
(prika iz susjedstva, 6. avgust 2021 13:42)

Удара и "Марш на Дрину"!

EU Citizen

pre 2 godine

To su dva princa gluposti i neukusa, ali kakve oni imaju veze sa likovima iz obezbeđenja, neka se protiv njih podigne optužnica, Bosna nije Juputerov mesec Ganimed, pa da su nedodirljivi, zaboga. Zašto bi se, šta god da ja mislim o njihovoj "muzici", regionalnim zvezdama zabranjivao ulaz u državu jer su angažovali par dripaca da ih obezbeđuju? Neko i to voli da sluša, nažalost, i ko smo mi da sudimo i maltretiramo ljude?

dragan

pre 2 godine

A štoooooo da im se zabrani? Pa kad je dozvoljeno onom mudžahedinu Dervišhalidović Edinu zvanom Dino Merlin da se posle onakvih izjava šepuri posred Beograda, što ne bi i ovom dvojcu! Par šamara, šta je to?

Boki

pre 2 godine

Želio bih da čujem koju reč od dotičnog momka da procenimo mentalni sklop koji se toliko naložio na autotune mumlanje tih "pevača" da se jednostavno morao popeti na binu. Bez obzira na sve, u svakom klubu, splavu ili (za one starije) diskoteci obezbeđenje uvek ovako reaguje na uljeze na bini.

Alex021

pre 2 godine

Da smo mi normalno društvo, da bar malo poštujemo kulturu i umetnost, za njih dvojicu niko nikada ne bi čuo! Sramota me je što živim u društvu i državi u kojima su ovi "muzičari" poznati a da pri tome njaču, mumlaju i riču! Zabraniti da se ikada predstave kao muzičari ili umetnici!

drugacije misljenje

pre 2 godine

@drugacije misljenje, jal si haso ili mujo a ne anonimac
(Nema koristi razotkriven si, 6. avgust 2021 15:00)

Provociras nacionalizam, a posle je kriva Amerika. Ponavljam, kad covek udje na binu uvek ga ozbebedzenje baca dole, tako je svuda u svetu. Zasto zabraniti bend? Nije ukusan? A Aca Lukas je ukusan?

Branka Ćirović

pre 2 godine

Svakoga dana sve više mi je muka od sopstvenog naroda.Šta mi sve slušamo i koga sve gledamo je za ne poverovati.To samo govori o nama kao nekom ko nema ponosa,nema identitet,pljuje po svemu vlastitom,a svakakvim polusvetu se divi.
Nama spoljni neprijatelji ne trebaju,istrebićemo se sami.

Miki

pre 2 godine

Vidim svi komentarisete Jalu i Bubu, njihove pesme a kao niko ih ne slusa 😂 Cini mi se vi bolje poznajete njihove pesme nego vasa deca.
Posto ovde na Balkanu znamo jedino da pljujemo (a da nas to niko ne pita) po nekom, ajd prvo se malo informisite.
Momak je zasluzeno dobio ćušku i izbacen sa bine. To bi se desilo na bilo kom koncertu. Druga stvar, majka Jasmina Fazlica je SRPKINJA, da, dobro ste culi, srpkinja i to mozete cuti iz njegovih usta na Youtube (iako verujem da vecina vas to zna).
Kao trece, posvetite se svojoj deci i ne gledajge ljude kroz veroispovest.

choda gauchoo

pre 2 godine

Uzas..imaju par dobrih pesama alo 99 posto lose.. svi koji mrze srbe da ne dolaze cao. Znas kad bi britanci ovo dopiatili
(Julius Caesar, 6. avgust 2021 13:01)

Kazes imaju par dobrih pesama?!?!? Treba da se ozbiljno zabrines za svoj muzicki ukus, ali bas ozbiljno... Jer svaka njihova pesma, a i svaka pesma svih slicnih unistavaca omladine, je najvece moguce djubre, udar na intelekt, na usi, sluh, mozak, dusu... tekstovi su ramotno losi, poruka koju salju je pogubna, muzika izuzetno nekvalitetna... Ukus za muziku, filmove itd. je usko povezana sa necijom inteligencijom i veoma je zabrinjavajuce ako ti je bilo koja njihova pesma ili bilo sta sto ima i najmanje slicnosti sa ovakvom muzikom ok ili kako si napisao "dobro"... uzas...

Lep, mlad, lud, i glup. :)

pre 2 godine

Nemam nameru da branim ova dva indijanca, ali svako ko je bio na živoj svirci zna da ne smeš da se penješ na binu. Odma te obezbeđenje nogira dole, ja sam na koncertu Partibrejkersa isto uradio i dobio dobre batine, umesto da su me samo sklonili. Ovo obezbeđenje je postupilo korektno, samo su dečka sklonili sa bine. A to što ove likove sluša današnja omladina, nije njihov problem. Oni uzimaju lovu i bole ih uši.

tifotv

pre 2 godine

I da, jos ovo. Mnogo mnogo veci problem i dublji je cinjenica koliko ih ljudi slusa. Ako ti nemas problem to sto ti je neko ceo narod nazvao i generalizovao u koljace, silovatelje itd - ti zapravo imas ogroman problem a da toga nisi ni svestan. Lakse bi im bilo da se ovim islamskim fanaticima i dzihadistima ne zabrani ulaz u Srbiji ali da interesovanje bude ravno nuli. U problemu smo braco, kolektivno kao narod smo u problemu kad desetine hiljada nasih mladih sugradjana slusa ovo. Nije demokratski ali s obzirom da je omladina generalno podvodljiva boriti se svim sredstvima protiv ovakvih, makar i cenzurama najgore vrste.

samopostovanje

pre 2 godine

ti bosnjaci su veliki mrzitelji srba...zaista mi nije jasno ko ih zove da nastupaju po srbiji dok stotine srbskih bendova nema posla...

Jolie

pre 2 godine

a čoveče ko sluša i gleda ovo smeće????
(lemaya,povučeni posmatrač sa strane, 06. avgust 2021 12:43)

80% degenerisane srpske omladine... Samo izadji u grad i pogledaj face po kafićima, sve ovaj vehabija stil.

miki

pre 2 godine

Njima treba zabraniti izlazak na bilo koju muzicku scenu. Njihov kvalitet je na nivou Luninog i Kijinog kvaliteta. Jedino ih izdvaja agresivnost. Izopstiti ih cak i iz medija. Nisu vredni paznje

aleks

pre 2 godine

Ja uporno pricam da smo dotakli dno ali tonemo i dalje kroz glib... nije samo ova neandertalca problem ove lepe zemlje ima ih koliko hoces....

Veder

pre 2 godine

Zabranom samo dobijamo kontra efekat. Rešenje je edukacija, muzički urednici moraja znati pravu muziku, a ne puštati smeće poput ovog,ili turbo gola, treba deci puštati rok, džez muziku, bluz, klasiku pa da vidiš da li će iko da sluša ove degene, jer to može tako i moja baba. To pre svega nije muzika. Rep je ulično nadglasavanje i verbalno trtljanje i nadvikivanje uličnih grupa po američkim gradovima iz siromašnih četvrti, tu muzike nema ni za jednu jedne notu, a sumnjam i da ovi balkanski đilkan-reperi uopšte poznaju notni sistem.

tifotv

pre 2 godine

Mc Stojan for life hahaha .Malo off topic ali kad podvucem paralelu, svi u spotovima i pesmama promovisu nasilje, prostituciju, drogu, kriminal, laku lovu ... Izgleda se nas narod lozi na to i ljudi samo koriste momentum i prave kes.. Zato kod Stojketa u spotovima nema toga, jasu se kamile, konji, setaju se mala deca i bebe, nema psovki aloooo ?? Realno je tako, iako su od muzike danasnje "zvezde" daleko kod od meseca. Shodno tome - MC Stojan IN - Turbo dzihadisti i dokazani srbomrzci OUT. Potpisali svi iz kuce .

Whatapp

pre 2 godine

Svi kukaju kako je ova muzika smeće, a deca im to slušaju. Zapitajte se malo.
(Dule Astro, 06. avgust 2021 15:04)
Ti srecom nemas decu.

Микс

pre 2 godine

Ја сам против бојкота! Штавише, увек су добро дошли у Србију. Треба нашој омладини мало васпитних мера. И обавезно нека поведу те момке да деле лекције својим фановима. Јер ко слуша то смеће од музике заслужио је батине!

goran nba 86

pre 2 godine

udrite nas turci u nasoj zemlji... i nismo za bolje... mada mi ne bi bilo zao ni da su celu halu prebili ko ode to da slusa zasluzuje da ga turci maltretiraju

pa

pre 2 godine

naravno al slicnih ima na tone. vazno da ans predsnik skuplja politicke poene. jos niej reagovao na izdajnike srbije koej i dalej pusta da ualze u nasu zemlju iak osu mu srpski generali izneli dokaze . Oni otpustaj usrbe iz njihove vojske i sa posla ali nasme predsniku je vazno da on siti bratstvo i jedinstvo i da se pokaze da je kao dobar covek. sve koji su vredjali i izdali srbiju izbaciti iz srbije i zabraniti im ulazak njima i i potomcima. sve zemlje u okruzenju imaju etnicke cistu vojsku a m ii dalej komunjarski sitem svima verujem oiak osu nas svi izdali,

Brzi

pre 2 godine

Nisu vam problem ova dva pajsera.
Problem vam je omladina koja ih voli.
A to nikakva zabrana neće riješiti.
(gost, 6. avgust 2021 12:29)

Klinci nisu formirane ličnosti pa gutaju sta im se servira. Malo cenzure ne bi bilo na odmet, pogotovo u današnje vreme sunovrata svih vrednosti.
SFRJ koju neki nazivaju "tamnicom" imala je daleko kvalitetniju muzicku scenu nego mi danas na celom Balkanu u vreme "slobode i demokratije".

Dakle, pesme u kojim se velica narkomanija, dilovanje opijata, bavljenje kriminalom, devojke nazivaju kurvama a momci kriminalcima - zabraniti.
Da se razumemo, ima i u Srbiji kandidata za zabranu a ne samo Buba i Jala.

Milan

pre 2 godine

ko iole sa malo mozga ode pa ih slusa i za to jos plati? ako im se desilo!
a ovoj dvojici vehabija dozivotno zabraniti ulazak u Srbiju.

DrC

pre 2 godine

@Boris - tipicno agresivno srpsko ponasanje u komujikaciji bez imalo kulture i slifa. Tvoj odgovor je zapravo ono sto ovaj duo znaci normalnim ljudima - prostakluk i nekultura.

bruka

pre 2 godine

1. Milica Todorovic u toj pesmi PEVA. Dakle, ne mumla nego peva. Stihovi su ljubavni i nisu vulgarni. Ne velica kriminal, ne naziva zene kurvama.
2. Devojke su izabrale tu pesmu jer je vesela i u njoj se pominje zlato. Ako ti to treba objasnjavati onda si ili previse negativan ili premalo pametan.
(Brzi, 6. avgust 2021 14:49)

Niko ti ne brani da volis odbojkasice, volim ih i ja, ali zasto bih opravdavao njihov katastrofalan muzicki (ne)ukus? Ta pesma Milice Todorovic je isto smece kao i ovi Baba i Jula ili kako se vec zovu.

dragan

pre 2 godine

Zabrana nego šta, pa naši
nebi izvukli žive glave, a i ovaj moron, šta će na bini nekih anonimusa. Njemu treba dozvoliti da muziku može da sluša samo preko radija

Muzički jad i čemer

pre 2 godine

Od ovih repera, gori su samo oni koji slušaju tu (ne)muziku. Nakon turbo folka i densa 90ih, muzički ukus Srba je dostigao novo dno. Kad se samo setim da je Maja Berović imala više gledalaca u Areni od Brajana Adamsa...

Zlaja

pre 2 godine

A sta klinac traži na bini@
Ajmo sad svi na binu!
Izvrtanje stvari,šta je uzrok a šta posledica.
Ovo što se desilo je posledica bahatog ponašanja razmaženka koji se popeo na binu kao da je on zvezda koncerta,da napravi debil koji selfi
Šta bi bilo da smo svi kao on
pa da se popnemo na binu?

deSpot

pre 2 godine

Zabraniti njima koji su pjevali, a i dalje ici tamo kod onih sto izbacuju ko stoka... Pa dobro to je neka logika valjda nasa. Samo sreca pa nema puno takvih nego samo 20.000

Марко

pre 2 godine

Не интересује ми ни та врста "музике", ни овакви "музичари", али сам чуо неколико пута за њих, па сам мислио сам да су то неки наши уличари. Сад ми је лакше кад видим да су из ове СФРЈ пародије од државе.

Хоћемо ћирилицу на Б92

pre 2 godine

Треба забранити њихову, тзв. музику на Јутјубу на простору Србије.

гопн

pre 2 godine

Е хвала Богу да се и ова будалаштима једном заврши. Доста су те две појаве функционисале несметано.

Djoka iz NY

pre 2 godine

A šta ćemo sa obezbjeđenjem? Ništa, a? Oni su naši.
(Goran, 06. avgust 2021 14:29)

Ovog malog deb..a je prebilo njihovo lično obezbeđenje, znači nisu naši.

nasravnik

pre 2 godine

Predajem u školi. Današnja omladina većinom sluša muziku sličnoj ovoj što prave ova 2 retarda.3 strana benda ne znaju da nabroje.ja sam više video na slobinih 10 kanala nego na ovih 300.

Kalu

pre 2 godine

Ja se osecam high, mala oseca moj vibe, gang bang drive by oooo jebe se ko zmaj oooo, koji Bolan clout ovo je tvrd hype, 10 godina tvrd hype

Silvester

pre 2 godine

Ne samo zabranu ulaska, nego i blok njihovih spotova za područje Srbije. Na žalost od toga nema ništa, mi smo narod pod okupacijom koji je totalno otupeo na sve što se događa oko njega. U moje vreme ovi ne bi ni mogli da pomisle da dođu u Srbiju, a nekom incidentu da i ne govorimo. Dok se Srbi guraju u Lidlu za trule piliće, banda rovari po Srbiji. E moji Srbi, ubili su vas načisto.

NekoIzMase

pre 2 godine

Nema potrebe za zabranom, dovoljno je da ih niko ne angažuje i/ili im ne iznajmi prostor i gotova stvar.ako se i desi da imaju nešto organizovano, onda neka im niko ne dođe i to je to.

Marrssa

pre 2 godine

klasicni degenerici......zabraniti im pod hitno.Neka se negde javno objavi potpis ili bilo sta.Pa sta je ovo.....ko su ovi da se tuku sa nasom decom.Sto ne uhvati nekog sebi ravnog frajer majmunski

Mirko

pre 2 godine

@gost, 6. avgust 2021 12:29

Bravo. Prvi i retko normalan komentar.
Ljudi samo rade svoj posao. To sto roditelji misle da ce pare sve da rese...nece.

cinik ovdašnji

pre 2 godine

Nije mi jasno ko ovo voli da sluša, pogotovo mi nisu jasni ko njih voli kad su javno pisali da mrze Srbe.
(Vladimir NS, 6. avgust 2021 13:06) Pa Srbi se baš na to i pale, kako do sad nisi shvatio...

Mesa Selimovic MkII

pre 2 godine

Ovima svakao treba dozivotno zabraniti ulazak u Srbiju, ali treba pogledati i ko su organizatori njihovih nastupa u Srbiji. To je mnogo zanimljivija tema od ovih morona iz tamnog vilajeta.

Dragon

pre 2 godine

Potpisujem! Potpisujem i da se ovakva muzika i njoj slična, senzurišu u ovoj zemlji! Boli sve njih, kvazi muzičari, patka i za decu i za državu ... se*u i k*njaju, a 'lebac zarađuju od nje!
Razumem da je teško ograničiti nekog da radi šta hoće u ovom ludom društvu danas, ali na neki način se ovakvi tipovi i ono šta oni plasiraju, mora redukovati!
Mada, iskreno, nisu mi jasni oni koji se lože na ovako nešto, zaista ... nisu mi jasni ...

Miki Hajnekenjaj

pre 2 godine

Brate, ja bih i njihovim "fanovima" zabranio ulazak.
(JoXim, 06. avgust 2021 13:37)

Pa nisu fanove dovukljali u autobusima sa sobom iz Bosne.

drugacije misljenje

pre 2 godine

Ne znam, ne razumem i nisam pametan, ali nemojmo ponovo da pravimo izolovanu Srbiju, zabrane nikad nisu mudre. Obezbedjenje mora da izbaci coveka sa bine i nikad nije prijatno.

Dag Kristi

pre 2 godine

a čoveče ko sluša i gleda ovo smeće????
(lemaya,povučeni posmatrač sa strane, 06. avgust 2021 12:43)

Klinci 2000. i mlađi. Evo ga moj komšija, dobar momak, vredan, ali u kolima sluša ovu dvojicu.

Brzi

pre 2 godine

Srbi, legende ste, branili bi ovu seljanu, ali zato kvaliteta udara iz zvučnika u Japanu poslije poena vaših odbojkašica ;)…
(prika iz susjedstva, 6. avgust 2021 13:42)

1. Milica Todorovic u toj pesmi PEVA. Dakle, ne mumla nego peva. Stihovi su ljubavni i nisu vulgarni. Ne velica kriminal, ne naziva zene kurvama.
2. Devojke su izabrale tu pesmu jer je vesela i u njoj se pominje zlato. Ako ti to treba objasnjavati onda si ili previse negativan ili premalo pametan.

Miks

pre 2 godine

Pa i da im se zabrani, niko nije na gubitku sem njih.
Lepo je što ovo đubre neko želi da žanrovski klasifikuje, ali nema za tim potrebe. Đubre je sasvim dovoljno.
A nije mi žao ni ovog lika što su ga izbacili.
I on je težak "šaban" kao i "umetnici".

zzz

pre 2 godine

Mi smo veliki nacionalisti samo na papiru. Mada je realnost mnogo drugačija. Slušamo Jalu, Dua Lipu i takve slične koji nas blate.
97% Hrvata poseduje neko obeležje svoje zemlje zastavu, dres....
Razmislite malo o tome?
(Pokojni Toza, 06. avgust 2021 12:37)

A kako bi bilo da se ne ugledamo bas na Hrvate?? Ajde da vidimo koliko % Austrijanaca, Franzuca, Belgijanaca ima zastavu i dres. Pa onda da se po tome merimo. Zagreb je valjda jedini grad u Evropi koji ima HR zastavu na svakoj banderi. To bas i nije za primer.

nikola drezgić

pre 2 godine

Najsmešnije je što među onima što potpisuju peticiju da im se zabrani ulazak,postoji veliki broj koji idu na njihove nastupe.Dvostruke ličnosti,puna ih je Srbija.

dexter-lab

pre 2 godine

Bio sam na puno rock koncerata u svom zivotu, bilo je tu svacega, izmedju ostalog i penjanja na binu. Uvek kada bi obezbedjenje nasilno reagovalo, koncert je prekidan u sred pesme i obezbedjenje upozoravano od strane benda da ne tuku publiku, da je njihovo da uljeza izvedu sa bine a ne da ga tuku. Ali ti bendovi nisu njakali i mukali, pokusavali su da prenesu neku svoju poruku, svoje vidjenje sveta u kome zivimo.

Goran

pre 2 godine

I za manje stvari smo zabranjivali ljudim ada ulaze u Srbiju,ali onakav napad na dete,bez obzir ast aj eono uradilo,treba da bude osnov za krivicnu odgovornost i trajnu zabranu ulaska u Srbiju.
DA se razumemo,moramo postovati sebe,svoju drzavu,porodicu i da cuvamo decu.Potpisao sam peticiju,pozivam sve porodicne ljude da urade isto.
Nikakva izvinjenja od ovih likov anam nisu potrebna,dovoljno su nas izvredjali,Srbe nazivali pogrdnim imenima,pozivali n alinc,a sada nam tuku i decu....trajna zabrana, anjihove youtube snimke zabraniti u Srbiji....kraj .
Cuvajmo dostojanstvo nase dece i nase zemlje SRBIJE!!!

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Zašto se na granici sa Srbijom uopšte pušta ovaj šljam?! I one sline na koncertu snimaju kako nečije dete iz tog grada bagra tuče?!

ajaJaZeMšipA

pre 2 godine

A šta je dotični "mladić" tražio na bini? Nemam lepu reč da kažem o njima dvojici, ali za ovo im ništa ne zameram
(NikolaKG80, 06. avgust 2021 12:48)

Svakako, ko su oni likovi koji su ga bacili dole?
Jesi ga nahvatao na bini.Zadrzis ga, ppzoves obezbedjenje(koje ovo nije smelo ni da dozvoli) i uklonis ga i pozoves policiju.
Ne oni su nahvatali balavavca i onako teatralno jer oni su frajeri, bacili sa bine i nasutirali ga i šamarali da pokazu da su frajeri.
Snimak postoji, prijava nek usledi za kršenje javnog reda i mira, pa neka dodju opet.

asd

pre 2 godine

po kom clanu zakona ?
(luka, 6. avgust 2021 13:24)


Pravo građana na podnošenje inicijativa, peticija, predstavki i predloga, garantovano je Ustavom Republike Srbije. Saglasno Zakonu o Narodnoj skupštini, Narodna skupština, odnosno narodni poslanici razmatraju inicijative, peticije, predstavke i predloge.

Ne zanosite se

pre 2 godine

Onlajn leticiju mozete da okacite o klin. Ne postoji nikakav zakon koji podrzava tako nesto. Moze 4 miliona da potpise, baja iz Svilajnca pogodi tezgu, lokal bude pun ko oko, oni dodju i uzmu pare i nikom nista.

Pošumljeni sekač iz Prislonice

pre 2 godine

Oni nisu reperi, muzicki pravac koji oni predstavljaju jos nema naziv, ali treba ka "krstiti" u NITRO-folk, posto je turbo vec odavno prevazidjeno

humanista

pre 2 godine

Takve i slicne ni ne treba zvati da dodju u Srbiju, eto im more i turisti pa neka tamo zardjuju.Nedopustivo i glupo je da nekog ko ti vredja drzavu i narod ,,ti zoves,, da,,odrze koncert,,Dosta vise takvih koje intresuje samo i samo Srpski novac.

Mile

pre 2 godine

(Realista, 6. avgust 2021 12:43)

Znaci ako tebe neko rokne, pobije ti familiju, da se ne uzbudjujemo, pa to se u ljudskom rodu dogadja i sasvim je normalno, ne treba nista uraditi povodom toga, a najmanje se treba uzbudjivati?

Ђенерал

pre 2 godine

Ми смо луд народ.
Слушамо вехабије и жену од султана, а ови не пропусте прилику да нас називају злочинцима и да раде против нас.

kopaonik biznis forum

pre 2 godine

To nije rep!
(sava, 06. avgust 2021 12:42)

Zanrovski i nije. Tacan naziv ovog pravca je trap, sto dolazi od pezorativnog izraza "trash rap". Nastao je u Detroitu pocetkom 2000-ih i glavna odlika mu izrazito losi tekstovi,odsustvo kvalitetnog ritma i melodije. za razliku od klasicnog repa koji je liricki, melodijski i ritmom napredniji.
(Medicinskipobratim, 6. avgust 2021 12:59)
Nema dodirne tacke ni sa repom ni sa trepom. Tesko je reci koji je muzicki zanr uopste, nesto najpribliznije mutiranim narodnjacima, turbo folk na steroidima.
Ovi sto bi da zabranjuju, pa nisu ovi krivi sto su slusani i sto takva muzika ima prodju.

prika iz susjedstva

pre 2 godine

Srbi, legende ste, branili bi ovu seljanu, ali zato kvaliteta udara iz zvučnika u Japanu poslije poena vaših odbojkašica ;)…

Gena

pre 2 godine

Ovdje socijalna sluzba treba da se pozabavi roditeljima koji su dopustili da njihova djeca slusaju ovakvo smece. Ovo je dno dna. Ali eto roditelji hoce da budu moderni na ustrb intelektualnog razvoja djeteta.

Michael Clayton

pre 2 godine

Ovakav narod treba sa propadne. Omladina ajd sto slusa ove ne mogu da izgovorim njihova imena, vec se zna sta su sve protiv srba pisali i opet dodju i opet napune halu. Sve sa pravom nam se desava ovo kako zivimo.

Ostoja

pre 2 godine

Nemam nista protiv doticnih i zaista ne znam kakve su osobe posto ih ne poznajem. Ali kod ide na te koncerte? Poprilicno sam socijalan i u svom okruzenju ne poznajem osobu koja ih slusa. Citam samo negative komentare i ne razumem kako su njihovi koncerti toliko poseceni.

EKV

pre 2 godine

Ne znaju da sviraju nijedan muzicki instrument.
Ne znaju ni da pevaju, vec to radi autotjun.
Ne znaju da sastave dve recenice bez pravopisne greske.
Klinci na Balkanu se loze na njihov tekstove i muziku!!!???
Ako moram da biram, vise bih voleo da vidim svoje dete da zapali cigaru nego da slusa ovo, ipak je bolje trovati pluca nego mozak.

Miki

pre 2 godine

Da li mi imamo samopostovanje? Da li tako postujemo nase pobijene dece? Treba pod hitno uvesti zakon da svako koji relativizuje genocid nad Srbima, koji preti sa "traktorijadiom" (citaj etnickom ciscenju), "Srbe na vrbe" i slicnim, koji RS naziva genocidnim... ide minimum 3 godine u zatvor! Da vidimo da li ovi srbomrzci i razni "kolumnisti" smeti i dalje da huskaju ovaj narod.

Kanidja PG

pre 2 godine

Da je srece ovakvi nebi ni postojali na javnoj sceni.
Imamo mi izvornu zadrugu i parove ovi su male mace za taj blud, razvrat i prostakluk. Drustvo je odavno demonizovano trajno.

Medicinskipobratim

pre 2 godine

To nije rep!
(sava, 06. avgust 2021 12:42)

Zanrovski i nije. Tacan naziv ovog pravca je trap, sto dolazi od pezorativnog izraza "trash rap". Nastao je u Detroitu pocetkom 2000-ih i glavna odlika mu izrazito losi tekstovi,odsustvo kvalitetnog ritma i melodije. za razliku od klasicnog repa koji je liricki, melodijski i ritmom napredniji.

Pokojni Toza

pre 2 godine

Mi smo veliki nacionalisti samo na papiru. Mada je realnost mnogo drugačija. Slušamo Jalu, Dua Lipu i takve slične koji nas blate.
97% Hrvata poseduje neko obeležje svoje zemlje zastavu, dres....
Razmislite malo o tome?

EKV

pre 2 godine

Ne znaju da sviraju nijedan muzicki instrument.
Ne znaju ni da pevaju, vec to radi autotjun.
Ne znaju da sastave dve recenice bez pravopisne greske.
Klinci na Balkanu se loze na njihov tekstove i muziku!!!???
Ako moram da biram, vise bih voleo da vidim svoje dete da zapali cigaru nego da slusa ovo, ipak je bolje trovati pluca nego mozak.

asd

pre 2 godine

po kom clanu zakona ?
(luka, 6. avgust 2021 13:24)


Pravo građana na podnošenje inicijativa, peticija, predstavki i predloga, garantovano je Ustavom Republike Srbije. Saglasno Zakonu o Narodnoj skupštini, Narodna skupština, odnosno narodni poslanici razmatraju inicijative, peticije, predstavke i predloge.

Ђенерал

pre 2 godine

Ми смо луд народ.
Слушамо вехабије и жену од султана, а ови не пропусте прилику да нас називају злочинцима и да раде против нас.

Pošumljeni sekač iz Prislonice

pre 2 godine

Oni nisu reperi, muzicki pravac koji oni predstavljaju jos nema naziv, ali treba ka "krstiti" u NITRO-folk, posto je turbo vec odavno prevazidjeno

Goran

pre 2 godine

I za manje stvari smo zabranjivali ljudim ada ulaze u Srbiju,ali onakav napad na dete,bez obzir ast aj eono uradilo,treba da bude osnov za krivicnu odgovornost i trajnu zabranu ulaska u Srbiju.
DA se razumemo,moramo postovati sebe,svoju drzavu,porodicu i da cuvamo decu.Potpisao sam peticiju,pozivam sve porodicne ljude da urade isto.
Nikakva izvinjenja od ovih likov anam nisu potrebna,dovoljno su nas izvredjali,Srbe nazivali pogrdnim imenima,pozivali n alinc,a sada nam tuku i decu....trajna zabrana, anjihove youtube snimke zabraniti u Srbiji....kraj .
Cuvajmo dostojanstvo nase dece i nase zemlje SRBIJE!!!

Pokojni Toza

pre 2 godine

Mi smo veliki nacionalisti samo na papiru. Mada je realnost mnogo drugačija. Slušamo Jalu, Dua Lipu i takve slične koji nas blate.
97% Hrvata poseduje neko obeležje svoje zemlje zastavu, dres....
Razmislite malo o tome?

Brzi

pre 2 godine

Nisu vam problem ova dva pajsera.
Problem vam je omladina koja ih voli.
A to nikakva zabrana neće riješiti.
(gost, 6. avgust 2021 12:29)

Klinci nisu formirane ličnosti pa gutaju sta im se servira. Malo cenzure ne bi bilo na odmet, pogotovo u današnje vreme sunovrata svih vrednosti.
SFRJ koju neki nazivaju "tamnicom" imala je daleko kvalitetniju muzicku scenu nego mi danas na celom Balkanu u vreme "slobode i demokratije".

Dakle, pesme u kojim se velica narkomanija, dilovanje opijata, bavljenje kriminalom, devojke nazivaju kurvama a momci kriminalcima - zabraniti.
Da se razumemo, ima i u Srbiji kandidata za zabranu a ne samo Buba i Jala.

Michael Clayton

pre 2 godine

Ovakav narod treba sa propadne. Omladina ajd sto slusa ove ne mogu da izgovorim njihova imena, vec se zna sta su sve protiv srba pisali i opet dodju i opet napune halu. Sve sa pravom nam se desava ovo kako zivimo.

Kanidja PG

pre 2 godine

Da je srece ovakvi nebi ni postojali na javnoj sceni.
Imamo mi izvornu zadrugu i parove ovi su male mace za taj blud, razvrat i prostakluk. Drustvo je odavno demonizovano trajno.

Lav Lazo

pre 2 godine

Nekad se slušali Smak, Azra, EKV, Drugi način, Generacija 5, Osvajači, Leb i sol, Valjak, itd, itd... A sad ovo, malo je reći, smeće.

Medicinskipobratim

pre 2 godine

To nije rep!
(sava, 06. avgust 2021 12:42)

Zanrovski i nije. Tacan naziv ovog pravca je trap, sto dolazi od pezorativnog izraza "trash rap". Nastao je u Detroitu pocetkom 2000-ih i glavna odlika mu izrazito losi tekstovi,odsustvo kvalitetnog ritma i melodije. za razliku od klasicnog repa koji je liricki, melodijski i ritmom napredniji.

Miks

pre 2 godine

Pa i da im se zabrani, niko nije na gubitku sem njih.
Lepo je što ovo đubre neko želi da žanrovski klasifikuje, ali nema za tim potrebe. Đubre je sasvim dovoljno.
A nije mi žao ni ovog lika što su ga izbacili.
I on je težak "šaban" kao i "umetnici".

Mesa Selimovic MkII

pre 2 godine

Ovima svakao treba dozivotno zabraniti ulazak u Srbiju, ali treba pogledati i ko su organizatori njihovih nastupa u Srbiji. To je mnogo zanimljivija tema od ovih morona iz tamnog vilajeta.

ajaJaZeMšipA

pre 2 godine

A šta je dotični "mladić" tražio na bini? Nemam lepu reč da kažem o njima dvojici, ali za ovo im ništa ne zameram
(NikolaKG80, 06. avgust 2021 12:48)

Svakako, ko su oni likovi koji su ga bacili dole?
Jesi ga nahvatao na bini.Zadrzis ga, ppzoves obezbedjenje(koje ovo nije smelo ni da dozvoli) i uklonis ga i pozoves policiju.
Ne oni su nahvatali balavavca i onako teatralno jer oni su frajeri, bacili sa bine i nasutirali ga i šamarali da pokazu da su frajeri.
Snimak postoji, prijava nek usledi za kršenje javnog reda i mira, pa neka dodju opet.

nasravnik

pre 2 godine

Predajem u školi. Današnja omladina većinom sluša muziku sličnoj ovoj što prave ova 2 retarda.3 strana benda ne znaju da nabroje.ja sam više video na slobinih 10 kanala nego na ovih 300.

Miki

pre 2 godine

Da li mi imamo samopostovanje? Da li tako postujemo nase pobijene dece? Treba pod hitno uvesti zakon da svako koji relativizuje genocid nad Srbima, koji preti sa "traktorijadiom" (citaj etnickom ciscenju), "Srbe na vrbe" i slicnim, koji RS naziva genocidnim... ide minimum 3 godine u zatvor! Da vidimo da li ovi srbomrzci i razni "kolumnisti" smeti i dalje da huskaju ovaj narod.

dragan

pre 2 godine

Zabrana nego šta, pa naši
nebi izvukli žive glave, a i ovaj moron, šta će na bini nekih anonimusa. Njemu treba dozvoliti da muziku može da sluša samo preko radija

Gena

pre 2 godine

Ovdje socijalna sluzba treba da se pozabavi roditeljima koji su dopustili da njihova djeca slusaju ovakvo smece. Ovo je dno dna. Ali eto roditelji hoce da budu moderni na ustrb intelektualnog razvoja djeteta.

Kiza

pre 2 godine

Osuđivane narko dilere ne želim da vidim u svom gradu, te bradonje sa oguljenim vratovima... ne želim da truju moju decu, ni na koji način i ni po koju cenu!
Prosledite link gde mogu potpisati peticiju. Hvala.

Brzi

pre 2 godine

Srbi, legende ste, branili bi ovu seljanu, ali zato kvaliteta udara iz zvučnika u Japanu poslije poena vaših odbojkašica ;)…
(prika iz susjedstva, 6. avgust 2021 13:42)

1. Milica Todorovic u toj pesmi PEVA. Dakle, ne mumla nego peva. Stihovi su ljubavni i nisu vulgarni. Ne velica kriminal, ne naziva zene kurvama.
2. Devojke su izabrale tu pesmu jer je vesela i u njoj se pominje zlato. Ako ti to treba objasnjavati onda si ili previse negativan ili premalo pametan.

Djoka iz NY

pre 2 godine

A šta ćemo sa obezbjeđenjem? Ništa, a? Oni su naši.
(Goran, 06. avgust 2021 14:29)

Ovog malog deb..a je prebilo njihovo lično obezbeđenje, znači nisu naši.

Marrssa

pre 2 godine

klasicni degenerici......zabraniti im pod hitno.Neka se negde javno objavi potpis ili bilo sta.Pa sta je ovo.....ko su ovi da se tuku sa nasom decom.Sto ne uhvati nekog sebi ravnog frajer majmunski

humanista

pre 2 godine

Takve i slicne ni ne treba zvati da dodju u Srbiju, eto im more i turisti pa neka tamo zardjuju.Nedopustivo i glupo je da nekog ko ti vredja drzavu i narod ,,ti zoves,, da,,odrze koncert,,Dosta vise takvih koje intresuje samo i samo Srpski novac.

Микс

pre 2 godine

Ја сам против бојкота! Штавише, увек су добро дошли у Србију. Треба нашој омладини мало васпитних мера. И обавезно нека поведу те момке да деле лекције својим фановима. Јер ко слуша то смеће од музике заслужио је батине!

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

Bedan smo narod, kad ovakvima se ide na koncert. Vredjali su srbe i Srbiju, a sad u toj Srbiji i od tih srba dobro zaradjuju. Zabraniti im ulazak u Srbiju pod hitno! Previse je sunda i kica u Srbiji. Na instagramu, gotovo svaka cura koja objavi 'pricu' u pozadini ima neku seljacku muziku, da li u izvedbi ove dvojice, ili u izvedbi Niki Minaz, ili druge primitivne kreature. Sve je degradirano i zatupljujuce..

гопн

pre 2 godine

Е хвала Богу да се и ова будалаштима једном заврши. Доста су те две појаве функционисале несметано.

Giorgios…

pre 2 godine

Ahahahha pa pola naše omladine je zbog njih pocelo da nosi one skraćene pantalone, iznad članka. A te pantalone su zapravo “uniforma” najekstremnijih muslimana, tzv. vehabija.

Oni su se deklarisali, a naša omladina kao slepci…

CATAPA

pre 2 godine

Ljudi, ne poredite sad i nekad. Ovo sad je neka druga planeta na kojoj žive neka nama čudna bića, humanoidna bez sumnje, ali ne baš homo sapiensi. Ovo je njihova planeta, planeta idiota, njihova "muzika", njihov idiokratski sistem vrednosti...
A mi koji pamtimo još to "nekad" sa one matične planete sa koje smo doputovali ovde (jebo nas brod koji nas dono), ako je neka uteha, nećemo još dugo boraviti ovde.

Gledam malu dečicu, lepa, pametna, radoznala stvorenjca. A onda me uhvati tuga kakvi će tek oni idioti i kreteni da postanu za samo 15-20 godina! Ili i brže.

štatoprčkašćepane

pre 2 godine

Е и треба да вас бију разни Мујо и Хасо по сред града,а пре тога ти вређају народ и државу.То треба дебело одрапити и ногом у гузицу одакле су дошли.Да има неког поредка као што нема.

kopaonik biznis forum

pre 2 godine

To nije rep!
(sava, 06. avgust 2021 12:42)

Zanrovski i nije. Tacan naziv ovog pravca je trap, sto dolazi od pezorativnog izraza "trash rap". Nastao je u Detroitu pocetkom 2000-ih i glavna odlika mu izrazito losi tekstovi,odsustvo kvalitetnog ritma i melodije. za razliku od klasicnog repa koji je liricki, melodijski i ritmom napredniji.
(Medicinskipobratim, 6. avgust 2021 12:59)
Nema dodirne tacke ni sa repom ni sa trepom. Tesko je reci koji je muzicki zanr uopste, nesto najpribliznije mutiranim narodnjacima, turbo folk na steroidima.
Ovi sto bi da zabranjuju, pa nisu ovi krivi sto su slusani i sto takva muzika ima prodju.

dexter-lab

pre 2 godine

Bio sam na puno rock koncerata u svom zivotu, bilo je tu svacega, izmedju ostalog i penjanja na binu. Uvek kada bi obezbedjenje nasilno reagovalo, koncert je prekidan u sred pesme i obezbedjenje upozoravano od strane benda da ne tuku publiku, da je njihovo da uljeza izvedu sa bine a ne da ga tuku. Ali ti bendovi nisu njakali i mukali, pokusavali su da prenesu neku svoju poruku, svoje vidjenje sveta u kome zivimo.

Dag Kristi

pre 2 godine

a čoveče ko sluša i gleda ovo smeće????
(lemaya,povučeni posmatrač sa strane, 06. avgust 2021 12:43)

Klinci 2000. i mlađi. Evo ga moj komšija, dobar momak, vredan, ali u kolima sluša ovu dvojicu.

Alex021

pre 2 godine

Da smo mi normalno društvo, da bar malo poštujemo kulturu i umetnost, za njih dvojicu niko nikada ne bi čuo! Sramota me je što živim u društvu i državi u kojima su ovi "muzičari" poznati a da pri tome njaču, mumlaju i riču! Zabraniti da se ikada predstave kao muzičari ili umetnici!

cinik ovdašnji

pre 2 godine

Nije mi jasno ko ovo voli da sluša, pogotovo mi nisu jasni ko njih voli kad su javno pisali da mrze Srbe.
(Vladimir NS, 6. avgust 2021 13:06) Pa Srbi se baš na to i pale, kako do sad nisi shvatio...

Brzi

pre 2 godine

Niko ti ne brani da volis odbojkasice, volim ih i ja, ali zasto bih opravdavao njihov katastrofalan muzicki (ne)ukus? Ta pesma Milice Todorovic je isto smece kao i ovi Baba i Jula ili kako se vec zovu.
(bruka, 6. avgust 2021 15:56)

Nisi razumeo/la ali volis da se pravis bitan/na :-)
Procitaj ponovo sta sam napisao.

Nisu isto smece jer doticna ne peva o kriminalu. Ako ti se ne svidja ne moras da slusas. Ne volim ni ja jodlovanje pa ne kazem da je smece.
Ali ova dvojica su seme zla. Truju omladinu.

Silvester

pre 2 godine

Ne samo zabranu ulaska, nego i blok njihovih spotova za područje Srbije. Na žalost od toga nema ništa, mi smo narod pod okupacijom koji je totalno otupeo na sve što se događa oko njega. U moje vreme ovi ne bi ni mogli da pomisle da dođu u Srbiju, a nekom incidentu da i ne govorimo. Dok se Srbi guraju u Lidlu za trule piliće, banda rovari po Srbiji. E moji Srbi, ubili su vas načisto.

Brada

pre 2 godine

Dodju ti u kucu da te biju! Nego jel uhapsen neko po tom pitanju, cisto pitam jer bacanje nekog sa bine moze da izazove teske povrede, a i mali nezgodan pad sa visine moze da se zavrsi fatalno!

bruka

pre 2 godine

1. Milica Todorovic u toj pesmi PEVA. Dakle, ne mumla nego peva. Stihovi su ljubavni i nisu vulgarni. Ne velica kriminal, ne naziva zene kurvama.
2. Devojke su izabrale tu pesmu jer je vesela i u njoj se pominje zlato. Ako ti to treba objasnjavati onda si ili previse negativan ili premalo pametan.
(Brzi, 6. avgust 2021 14:49)

Niko ti ne brani da volis odbojkasice, volim ih i ja, ali zasto bih opravdavao njihov katastrofalan muzicki (ne)ukus? Ta pesma Milice Todorovic je isto smece kao i ovi Baba i Jula ili kako se vec zovu.

nikola drezgić

pre 2 godine

Najsmešnije je što među onima što potpisuju peticiju da im se zabrani ulazak,postoji veliki broj koji idu na njihove nastupe.Dvostruke ličnosti,puna ih je Srbija.

Ostoja

pre 2 godine

Nemam nista protiv doticnih i zaista ne znam kakve su osobe posto ih ne poznajem. Ali kod ide na te koncerte? Poprilicno sam socijalan i u svom okruzenju ne poznajem osobu koja ih slusa. Citam samo negative komentare i ne razumem kako su njihovi koncerti toliko poseceni.

Dragon

pre 2 godine

Potpisujem! Potpisujem i da se ovakva muzika i njoj slična, senzurišu u ovoj zemlji! Boli sve njih, kvazi muzičari, patka i za decu i za državu ... se*u i k*njaju, a 'lebac zarađuju od nje!
Razumem da je teško ograničiti nekog da radi šta hoće u ovom ludom društvu danas, ali na neki način se ovakvi tipovi i ono šta oni plasiraju, mora redukovati!
Mada, iskreno, nisu mi jasni oni koji se lože na ovako nešto, zaista ... nisu mi jasni ...

Zlatomir

pre 2 godine

1970neke sećam se da je Mica Trofrtaljka, naša Mica Super Davirika izdala singl u Austriji pa se nosilo busevima, ploča singl "Čiča iz Bariča...". Razlog tome jer je u SFRJ radila Komisija za šund. Dakle, na šund je išao opasan porez, a ako prevazilazi granice podnošljivog pada cenzura. Zato je SFRJ bila zemlja, a ovo su danas indijanske teritorije. Ako se uvede porez na šund, ukinu parovi i zadruge, možda i promenim misljenje lo

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Zašto se na granici sa Srbijom uopšte pušta ovaj šljam?! I one sline na koncertu snimaju kako nečije dete iz tog grada bagra tuče?!

Bre!

pre 2 godine

gledao sam snimak i ne mogu da verujem da Nislije nisu skocile i pojele i obezbedjenje i ovu dvojicu
(lokal-patriota, 6. avgust 2021 19:14)

Pa jesi gledao snimak, svi do jednog su maloletnici. Ovi kafanski pevaci su bar dva puta stariji od njih. Ko je organizovao ovo i dozvolio alkohol da se toci treba da se pojavi pred sudijom pod hitno.i da se ovaj objekat zatvori na duze vremena.

zzz

pre 2 godine

Mi smo veliki nacionalisti samo na papiru. Mada je realnost mnogo drugačija. Slušamo Jalu, Dua Lipu i takve slične koji nas blate.
97% Hrvata poseduje neko obeležje svoje zemlje zastavu, dres....
Razmislite malo o tome?
(Pokojni Toza, 06. avgust 2021 12:37)

A kako bi bilo da se ne ugledamo bas na Hrvate?? Ajde da vidimo koliko % Austrijanaca, Franzuca, Belgijanaca ima zastavu i dres. Pa onda da se po tome merimo. Zagreb je valjda jedini grad u Evropi koji ima HR zastavu na svakoj banderi. To bas i nije za primer.

nfs

pre 2 godine

Ja bih ove maloumnike zabranila I tačka. Nisu mi jasni oni koje ovakve pojave gotive i još plate da odu na njihov nastup.
Muzika je uvek bila pokazatelj stanja u društvu. Treba da se ozbiljno zabrinemo!

Хоћемо ћирилицу на Б92

pre 2 godine

Треба забранити њихову, тзв. музику на Јутјубу на простору Србије.

Jolie

pre 2 godine

a čoveče ko sluša i gleda ovo smeće????
(lemaya,povučeni posmatrač sa strane, 06. avgust 2021 12:43)

80% degenerisane srpske omladine... Samo izadji u grad i pogledaj face po kafićima, sve ovaj vehabija stil.

NekoIzMase

pre 2 godine

Nema potrebe za zabranom, dovoljno je da ih niko ne angažuje i/ili im ne iznajmi prostor i gotova stvar.ako se i desi da imaju nešto organizovano, onda neka im niko ne dođe i to je to.

miki

pre 2 godine

Njima treba zabraniti izlazak na bilo koju muzicku scenu. Njihov kvalitet je na nivou Luninog i Kijinog kvaliteta. Jedino ih izdvaja agresivnost. Izopstiti ih cak i iz medija. Nisu vredni paznje

zabrinuti susjed koji upozorava na rizik od raka uha

pre 2 godine

Nitko tko drži do sebe ne sluša to vehabijsko buncanje sa tjuniranim glasom. To nije glazba, nego je izmet.

Mile

pre 2 godine

(Realista, 6. avgust 2021 12:43)

Znaci ako tebe neko rokne, pobije ti familiju, da se ne uzbudjujemo, pa to se u ljudskom rodu dogadja i sasvim je normalno, ne treba nista uraditi povodom toga, a najmanje se treba uzbudjivati?

Lav Lazo

pre 2 godine

@S
E pa, vidiš, možda nisam moderan, možda sam i zatucan, ali ja ću svojoj djeci (ako se slučajno desi da im se svidi OVO) baš da BRANIM da to slušaju. I ako treba dane i sedmice da provedem pričajući sa njima. Mada, pošto već vole Van Gogh, mislim da neće biti potrebe?

Miki Hajnekenjaj

pre 2 godine

Brate, ja bih i njihovim "fanovima" zabranio ulazak.
(JoXim, 06. avgust 2021 13:37)

Pa nisu fanove dovukljali u autobusima sa sobom iz Bosne.

Ne zanosite se

pre 2 godine

Onlajn leticiju mozete da okacite o klin. Ne postoji nikakav zakon koji podrzava tako nesto. Moze 4 miliona da potpise, baja iz Svilajnca pogodi tezgu, lokal bude pun ko oko, oni dodju i uzmu pare i nikom nista.

samopostovanje

pre 2 godine

ti bosnjaci su veliki mrzitelji srba...zaista mi nije jasno ko ih zove da nastupaju po srbiji dok stotine srbskih bendova nema posla...

Srbin

pre 2 godine

Само показује колико смо као народ пали, када могу ови да се слушају, сад замислите да оде неко из Србије, ко се изјашњава као Србин тамо по Босни да пева, а да му не фали длака са главе.

Добрим делом заслужујемо све што нам се дешава, да постоји неко јединство, неки разум, па за почетак боља музика би се слушала, а овакви босанчероси никад не би ушли у Србију. Али реалност и будућност Српског народа су нешто тужно и мрачно, шта да се ради, брод кад тоне свако гледа себе.

Arch Enemy

pre 2 godine

BloodBound, Inner Sanctum, Subliminal Fear, As I Fall, Undawn, Arcite, Eye Of The Enemy, Dark Oath, Made of Hate, Deals Death, Chaos Eyected, Kalmah,Axel Rudi Pell, Dimmu Borgir, Morbid Angel, Death, Sybreed, Rogue Empire, Lahmia, Nox Arcana, Saint Of Disgrace, Venom, King Diamond, Black Sabath itd., itd. i onda vidiš mlade ljude (uglavnom ruralnog porijekla) kako skakuću uz ovu dvojicu balvan - vehabija bosanskih,spasimo bar naše mlade ljude od ove pošasti time što će mo ih udaljiti od nas, neka arlauču po svojim kasabama odakle su i došli!

Igor

pre 2 godine

Koliko smo mi propalo drustvo dovoljno govori cinjenica da ova dva seljaka bez ukusa,stila a jos manje muzickog talenta mogu pune diskoteke i lokalne fiskulturne sale.

sale

pre 2 godine

A kada se setim da su u nekadasnjoj sređenoj i ozbiljnoj drzavi kultnoj bg grupi "U skripcu" proglasili jedan od fenomenalnih albuma kao sund,zbog teksta pesama...i onda cujes samo tri reci bilo koje pesme od ovih nesrecnika i zamislis se gde zivis i da li zasluzujes to od zivota.Ovoj dvojici naravno trajno zabraniti ulazak u zemlju a njihove "obozavaoce" u Srbiji poslati na drustveno korisni rad sa sve ovim klincem koji je dobio batine

Mare

pre 2 godine

Koliko mi je drago što sam deci branio YouTube na srpskom. Odem sad tako do ponekih prijatelja i čujem šta im deca slušaju i naježim se. Ovi moji ponekad gledaju debile, ali to nije ni prići sadržajima na srpskohrvatskom....

prika iz susjedstva

pre 2 godine

Srbi, legende ste, branili bi ovu seljanu, ali zato kvaliteta udara iz zvučnika u Japanu poslije poena vaših odbojkašica ;)…

bre

pre 2 godine

spreciti utisak bosanske " kulture" na nasu decu, i ovih reoeta, i onog otpada u zadruzi, grandu itd. Dovoljno je sto gledamo ove nase...
(pera, 06. avgust 2021 16:03)

Svi su Bosanci, po Vašem mišljenju nekulturni i da u Srbiju izvoze nekulturu? Ok, onda su Farma, Parovi, Zadruga kulturne manifestacije

Bojan

pre 2 godine

Nekad se slušali Smak, Azra, EKV, Drugi način, Generacija 5, Osvajači, Leb i sol, Valjak, itd, itd... A sad ovo, malo je reći, smeće.
(Lav Lazo, 06. avgust 2021 19:14)

Ako ćemo da budemo pošteni, i ti su tu svakakvog smeća nagurao - Generacija 5, Parni valjak i Osvajači su seoski rok koji nije slušao niko s trunkom ukusa.

Najgori roditelji

pre 2 godine

Pustite vi ove repere nego sto su vam deca bila na koncertu ? Sto ste ih pustili da idu, da slusaju ovo i gledaju jos gore. Nisu muzicari krivi nego vi roditelji . Gori ste uzor nego sve bube, raste i ostali rijaliti proizvodi.

deSpot

pre 2 godine

Zabraniti njima koji su pjevali, a i dalje ici tamo kod onih sto izbacuju ko stoka... Pa dobro to je neka logika valjda nasa. Samo sreca pa nema puno takvih nego samo 20.000

DrC

pre 2 godine

@Boris - tipicno agresivno srpsko ponasanje u komujikaciji bez imalo kulture i slifa. Tvoj odgovor je zapravo ono sto ovaj duo znaci normalnim ljudima - prostakluk i nekultura.

aleks

pre 2 godine

Ja uporno pricam da smo dotakli dno ali tonemo i dalje kroz glib... nije samo ova neandertalca problem ove lepe zemlje ima ih koliko hoces....

Davor

pre 2 godine

@pera
Stari moj ne treba vama, nazalost, nikakav strani uticaj...imate vi dovoljno "kvaliteta" za citav Balkan...Cece, Jece, Pece, ove i one produkcije...pa vi ste( Srbija), najveci sund na svijetu bijelom...kakve vi samo organizme zovete zvijezdama??? Polupismeni, polusvijet je kod vas najbogatiji...zato ostavi se Bosne i ovih jadnika, pocistimo prvo svoje dvoriste!!! A za ova dva ziva bica ja ne znam sta reci...jadne su generacije koje na njima odrastaju!!! Njima treba zabraniti da disu ako cemo pravo...ali nije na meni, srecom po njih i slicnim njima!!!

Monkey Harris

pre 2 godine

Nije problem u tome koju vrstu muzike slušate. Svako treba da sluša ono što mu prija.

Ja na primer mogu da slušam Teodoru, Jalu i Bubu, Rastu, Slobu, Cecu, Lexington / Tropico Bend, itd. Ali to što ja slušam tu muziku i idem na njihove nastupe ne znači da se ponašam kao oni ili kao većina onih što tu muziku slušaju. Ko god me poznaje i rekao sam mu da mogu da slušam tu vrstu muzike bio je u šoku jer se uopšte ne ponašam kao većina onih koji tu muziku slušaju.

Rasta na primer može da se drogira, ali to ne znači da pošto ja njega slušam treba i ja da se drogiram.

Bitno je da roditelji nauče svoju decu šta je dobro a šta loše da rade u životu. A ne da im nameću ukus muzike, ili da im brane vrstu muzike.

Pevaci / pevačice su tu da možemo da ih slušamo, dok roditelji treba da budu primer svojoj deci a ne pevači i pevačice.

Sa svojih 17 godina, bio sam više od 100x da slušam muziku. Ali nisam imao priliku da vidim ikad da se neko penje na binu.

Najveći problem koji sam primetio jeste to da većina dece ide na te nastupe da bi pili, i kacili na Instagram.
(S, 06. avgust 2021 18:49)

Malo sam stariji od tebe ( nekih 17 god ) ali ono o cemu pricas skroz razumem. Moj otac je slusa Rolling Stonse, Led Zeppelin, Deep Purple i kad sam u tvojim godinama slusao ( a i danas volim da slusam ) The Prodigy, kaze da nije to to. Generacijsku jaz postoji, ali uporediti Mik Dzegera i Kit Flinta, a onda Kit Flinta i Bubu Korelija…mislim da cemo na kraju zavrsiti da nasa deca slusaju okretanje mesalice za beton.

Там та та та там! Та-рам та та та там!

pre 2 godine

Srbi, legende ste, branili bi ovu seljanu, ali zato kvaliteta udara iz zvučnika u Japanu poslije poena vaših odbojkašica ;)…
(prika iz susjedstva, 6. avgust 2021 13:42)

Удара и "Марш на Дрину"!

Muzički jad i čemer

pre 2 godine

Od ovih repera, gori su samo oni koji slušaju tu (ne)muziku. Nakon turbo folka i densa 90ih, muzički ukus Srba je dostigao novo dno. Kad se samo setim da je Maja Berović imala više gledalaca u Areni od Brajana Adamsa...

dragan

pre 2 godine

A štoooooo da im se zabrani? Pa kad je dozvoljeno onom mudžahedinu Dervišhalidović Edinu zvanom Dino Merlin da se posle onakvih izjava šepuri posred Beograda, što ne bi i ovom dvojcu! Par šamara, šta je to?

Whatapp

pre 2 godine

Svi kukaju kako je ova muzika smeće, a deca im to slušaju. Zapitajte se malo.
(Dule Astro, 06. avgust 2021 15:04)
Ti srecom nemas decu.

pa

pre 2 godine

naravno al slicnih ima na tone. vazno da ans predsnik skuplja politicke poene. jos niej reagovao na izdajnike srbije koej i dalej pusta da ualze u nasu zemlju iak osu mu srpski generali izneli dokaze . Oni otpustaj usrbe iz njihove vojske i sa posla ali nasme predsniku je vazno da on siti bratstvo i jedinstvo i da se pokaze da je kao dobar covek. sve koji su vredjali i izdali srbiju izbaciti iz srbije i zabraniti im ulazak njima i i potomcima. sve zemlje u okruzenju imaju etnicke cistu vojsku a m ii dalej komunjarski sitem svima verujem oiak osu nas svi izdali,

Miloš

pre 2 godine

Zabraniti i ova dva debila i debile koji ih slušaju, kakav god muzički pravac ovo se zvao. Kazna za lošu organizaciju i nasilničko ponašanje se podrazumeva.
A što se tiče toga da nam sunarodnici sve više fizički liče na ova dva dotična muzičara samo smo krivi.

Lep, mlad, lud, i glup. :)

pre 2 godine

Nemam nameru da branim ova dva indijanca, ali svako ko je bio na živoj svirci zna da ne smeš da se penješ na binu. Odma te obezbeđenje nogira dole, ja sam na koncertu Partibrejkersa isto uradio i dobio dobre batine, umesto da su me samo sklonili. Ovo obezbeđenje je postupilo korektno, samo su dečka sklonili sa bine. A to što ove likove sluša današnja omladina, nije njihov problem. Oni uzimaju lovu i bole ih uši.

goran nba 86

pre 2 godine

udrite nas turci u nasoj zemlji... i nismo za bolje... mada mi ne bi bilo zao ni da su celu halu prebili ko ode to da slusa zasluzuje da ga turci maltretiraju

Mića

pre 2 godine

To nekad bilo normalno na koncertima. Ili sam skočiš sa stejdža ili te obezbeđenje gurne. Nema šta publika da traži na stejdžu.

choda gauchoo

pre 2 godine

Uzas..imaju par dobrih pesama alo 99 posto lose.. svi koji mrze srbe da ne dolaze cao. Znas kad bi britanci ovo dopiatili
(Julius Caesar, 6. avgust 2021 13:01)

Kazes imaju par dobrih pesama?!?!? Treba da se ozbiljno zabrines za svoj muzicki ukus, ali bas ozbiljno... Jer svaka njihova pesma, a i svaka pesma svih slicnih unistavaca omladine, je najvece moguce djubre, udar na intelekt, na usi, sluh, mozak, dusu... tekstovi su ramotno losi, poruka koju salju je pogubna, muzika izuzetno nekvalitetna... Ukus za muziku, filmove itd. je usko povezana sa necijom inteligencijom i veoma je zabrinjavajuce ako ti je bilo koja njihova pesma ili bilo sta sto ima i najmanje slicnosti sa ovakvom muzikom ok ili kako si napisao "dobro"... uzas...

korosavendz

pre 2 godine

Nisu oni krivi, kad su snimali rep niko nije znao ko su, sad milioni pregleda, poseceni nastupi, sponzori, pratioci, pare... Jedno bih zamolio novinara da ih ne naziva vise reperima jer to odavno nisu. Kao da zovemo Acu Lukasa rokerom....

drugacije misljenje

pre 2 godine

Ne znam, ne razumem i nisam pametan, ali nemojmo ponovo da pravimo izolovanu Srbiju, zabrane nikad nisu mudre. Obezbedjenje mora da izbaci coveka sa bine i nikad nije prijatno.

Komša

pre 2 godine

Porez na šund rešava problem.
Dozvoliš ali napraviš tako da je neisplativo.
Karta izadje 50 evra pa ko je lud neka sluša.
Što ,kad može 50% cene goriva da ide drzavi,kada postoje akcize na alkohol i cigare onda moze i na ovo.
Radio i Tv stsnice isto tako oporezovati i onda ce ovakve pojsve biti marginalizovane - mali klubovi,birtije...

ww4

pre 2 godine

Likovi su bili u bekstajdzu kad se ovo dogodilo, nemaju apsolutno nikakve odgovornosti za incident. Inace ne slusam njihovu muziku. A cinjenica je da njihovo muslimansko poreklo itekako ima uticaja na ovaj ocigledno nacionalisticki talas negodovanja. Jer "srpsko-bosanka" muzika se docekuje sa urlicima odobravanja ovde.

A hiljade srpskih bendova su proterani sa svojih ognjišta.

pre 2 godine

ti bosnjaci su veliki mrzitelji srba...zaista mi nije jasno ko ih zove da nastupaju po srbiji dok stotine srbskih bendova nema posla...
(samopostovanje, 6. avgust 2021 16:25) # Link komentara

Pa tržište stvara ponudu..,

Марко

pre 2 godine

Не интересује ми ни та врста "музике", ни овакви "музичари", али сам чуо неколико пута за њих, па сам мислио сам да су то неки наши уличари. Сад ми је лакше кад видим да су из ове СФРЈ пародије од државе.

S

pre 2 godine

Nije problem u tome koju vrstu muzike slušate. Svako treba da sluša ono što mu prija.

Ja na primer mogu da slušam Teodoru, Jalu i Bubu, Rastu, Slobu, Cecu, Lexington / Tropico Bend, itd. Ali to što ja slušam tu muziku i idem na njihove nastupe ne znači da se ponašam kao oni ili kao većina onih što tu muziku slušaju. Ko god me poznaje i rekao sam mu da mogu da slušam tu vrstu muzike bio je u šoku jer se uopšte ne ponašam kao većina onih koji tu muziku slušaju.

Rasta na primer može da se drogira, ali to ne znači da pošto ja njega slušam treba i ja da se drogiram.

Bitno je da roditelji nauče svoju decu šta je dobro a šta loše da rade u životu. A ne da im nameću ukus muzike, ili da im brane vrstu muzike.

Pevaci / pevačice su tu da možemo da ih slušamo, dok roditelji treba da budu primer svojoj deci a ne pevači i pevačice.

Sa svojih 17 godina, bio sam više od 100x da slušam muziku. Ali nisam imao priliku da vidim ikad da se neko penje na binu.

Najveći problem koji sam primetio jeste to da većina dece ide na te nastupe da bi pili, i kacili na Instagram.

Milan

pre 2 godine

ko iole sa malo mozga ode pa ih slusa i za to jos plati? ako im se desilo!
a ovoj dvojici vehabija dozivotno zabraniti ulazak u Srbiju.

EU Citizen

pre 2 godine

To su dva princa gluposti i neukusa, ali kakve oni imaju veze sa likovima iz obezbeđenja, neka se protiv njih podigne optužnica, Bosna nije Juputerov mesec Ganimed, pa da su nedodirljivi, zaboga. Zašto bi se, šta god da ja mislim o njihovoj "muzici", regionalnim zvezdama zabranjivao ulaz u državu jer su angažovali par dripaca da ih obezbeđuju? Neko i to voli da sluša, nažalost, i ko smo mi da sudimo i maltretiramo ljude?

m1k3

pre 2 godine

@Zlatomir
E, moj Zlatomire, i svi Vi koji to vreme prizivate.
Nije sund uveden zbog narodnjaka, nego zbog pokusaja i uspeha, uglavnom, tadasnjeg rezima da urnise neke izvodjace, a promovise neke druge. Recimo Idoli su jedna od retkih rock grupa u YU koji nikada nisu imali probleme sa cenzorima, zato sto su pevali po narudzbi. Pekinska patka je imala singlice oznacene kao sund, posto je punk pokret bio socijalan, i tekstovi problematicni. Potrazi po net-u razgovore sa Borom, Dzonijem pa i Bregom sa pocetka karijere, koliko puta su morali da se vracaju u studio i ispravljaju neke tekstove na vec snimljenim pesmama, posto su se dezurnom cuvaru vrednosti cinili sumnjivim (ti si lutka sa naslovne strane erotikona, a ne i treba ti lova)... Jugoton i PGP nisu smeli/zeleli da stampaju ploce sa etiketom sund. Samo Ljubljana nije imala problem sa tim. Stoga je gomila malih bendova i izdavala preko njih, i ostala mala, ili promenila kucu i uklopila se u "opste vrednosti drustva". Komunisti su uspeli da zbrisu citav punk pokret u YU, van Slovenije. Ili time sto su bendove kaznjavali/gasili, ili komercijalizovali. Samo pogledaj razliku izmedju prva tri albuma EKV/Katarina II, izdatih za Ljubljanu, i kasnijih, totalne komercijale, izdate za mainstream kucu... Drzava koja procenjuje sta je umetnost a sta ne, nije demokratska nego upravo obrnuto, a svaki pokusaj da se drugima nametnu sopstvene vrednosti, nu duzi put je osudjen na propast...

drugacije misljenje

pre 2 godine

@drugacije misljenje, jal si haso ili mujo a ne anonimac
(Nema koristi razotkriven si, 6. avgust 2021 15:00)

Provociras nacionalizam, a posle je kriva Amerika. Ponavljam, kad covek udje na binu uvek ga ozbebedzenje baca dole, tako je svuda u svetu. Zasto zabraniti bend? Nije ukusan? A Aca Lukas je ukusan?

Veder

pre 2 godine

Zabranom samo dobijamo kontra efekat. Rešenje je edukacija, muzički urednici moraja znati pravu muziku, a ne puštati smeće poput ovog,ili turbo gola, treba deci puštati rok, džez muziku, bluz, klasiku pa da vidiš da li će iko da sluša ove degene, jer to može tako i moja baba. To pre svega nije muzika. Rep je ulično nadglasavanje i verbalno trtljanje i nadvikivanje uličnih grupa po američkim gradovima iz siromašnih četvrti, tu muzike nema ni za jednu jedne notu, a sumnjam i da ovi balkanski đilkan-reperi uopšte poznaju notni sistem.

Branka Ćirović

pre 2 godine

Svakoga dana sve više mi je muka od sopstvenog naroda.Šta mi sve slušamo i koga sve gledamo je za ne poverovati.To samo govori o nama kao nekom ko nema ponosa,nema identitet,pljuje po svemu vlastitom,a svakakvim polusvetu se divi.
Nama spoljni neprijatelji ne trebaju,istrebićemo se sami.

Mirko

pre 2 godine

@gost, 6. avgust 2021 12:29

Bravo. Prvi i retko normalan komentar.
Ljudi samo rade svoj posao. To sto roditelji misle da ce pare sve da rese...nece.

Kalu

pre 2 godine

Ja se osecam high, mala oseca moj vibe, gang bang drive by oooo jebe se ko zmaj oooo, koji Bolan clout ovo je tvrd hype, 10 godina tvrd hype

Boki

pre 2 godine

Želio bih da čujem koju reč od dotičnog momka da procenimo mentalni sklop koji se toliko naložio na autotune mumlanje tih "pevača" da se jednostavno morao popeti na binu. Bez obzira na sve, u svakom klubu, splavu ili (za one starije) diskoteci obezbeđenje uvek ovako reaguje na uljeze na bini.

Zlaja

pre 2 godine

A sta klinac traži na bini@
Ajmo sad svi na binu!
Izvrtanje stvari,šta je uzrok a šta posledica.
Ovo što se desilo je posledica bahatog ponašanja razmaženka koji se popeo na binu kao da je on zvezda koncerta,da napravi debil koji selfi
Šta bi bilo da smo svi kao on
pa da se popnemo na binu?

Miki

pre 2 godine

Vidim svi komentarisete Jalu i Bubu, njihove pesme a kao niko ih ne slusa 😂 Cini mi se vi bolje poznajete njihove pesme nego vasa deca.
Posto ovde na Balkanu znamo jedino da pljujemo (a da nas to niko ne pita) po nekom, ajd prvo se malo informisite.
Momak je zasluzeno dobio ćušku i izbacen sa bine. To bi se desilo na bilo kom koncertu. Druga stvar, majka Jasmina Fazlica je SRPKINJA, da, dobro ste culi, srpkinja i to mozete cuti iz njegovih usta na Youtube (iako verujem da vecina vas to zna).
Kao trece, posvetite se svojoj deci i ne gledajge ljude kroz veroispovest.

tifotv

pre 2 godine

Mc Stojan for life hahaha .Malo off topic ali kad podvucem paralelu, svi u spotovima i pesmama promovisu nasilje, prostituciju, drogu, kriminal, laku lovu ... Izgleda se nas narod lozi na to i ljudi samo koriste momentum i prave kes.. Zato kod Stojketa u spotovima nema toga, jasu se kamile, konji, setaju se mala deca i bebe, nema psovki aloooo ?? Realno je tako, iako su od muzike danasnje "zvezde" daleko kod od meseca. Shodno tome - MC Stojan IN - Turbo dzihadisti i dokazani srbomrzci OUT. Potpisali svi iz kuce .

tifotv

pre 2 godine

I da, jos ovo. Mnogo mnogo veci problem i dublji je cinjenica koliko ih ljudi slusa. Ako ti nemas problem to sto ti je neko ceo narod nazvao i generalizovao u koljace, silovatelje itd - ti zapravo imas ogroman problem a da toga nisi ni svestan. Lakse bi im bilo da se ovim islamskim fanaticima i dzihadistima ne zabrani ulaz u Srbiji ali da interesovanje bude ravno nuli. U problemu smo braco, kolektivno kao narod smo u problemu kad desetine hiljada nasih mladih sugradjana slusa ovo. Nije demokratski ali s obzirom da je omladina generalno podvodljiva boriti se svim sredstvima protiv ovakvih, makar i cenzurama najgore vrste.

aleksandar

pre 2 godine

Kao ljubitelj rep muzike i osoba koja je radi i stvara ,nisam vjerovao da ce doci taj pravac u sam vrh i dosao je(da sam znao ostao bih ,sigurno da u mom pravcu nije velicanje kriminala i droge nikad bilo pa ni sad) ,mnogo je tu faktora uticalo medjutim zabraniti ljudima ulazak iz razloga sto je njihova muzika sund i krs i da su oni potrovali omladinu je jako licimjerno ,o cemu pricamo citava imperija PINKA je potrovala omladinu i tako stvorila podlogu za bube raste korone i citava beogradska rep komercijalna scena zasniva se na velicanju droge i kriminala a i sire .
Iskreni sam ljubitelj dobrog mejnstirm rep zvuka sa primjesama kao i old skul repa ali traziti problem u jednom dvojcu je licimjerno .
Sto se tice nastupa u Nisu njihov Menadzer i Rodjak od doticnog su se jako lose ponjeli i trebaju da snose odgovornost a raditi ovakav bojkot je lose i ne podrzavam .
Podrzacu ovu pricu onog momenta kad se stvori talas koji ce se boriti protiv ovakvog stila muzike i zivota i zaglupljivanja od strane medija prvo Pinka pa ostalih Ju tjubera ali ne ovako selektivno i licimjerno .

DrC

pre 2 godine

@Boris - tipicno agresivno srpsko ponasanje u komujikaciji bez imalo kulture i slifa. Tvoj odgovor je zapravo ono sto ovaj duo znaci normalnim ljudima - prostakluk i nekultura.

prika iz susjedstva

pre 2 godine

Srbi, legende ste, branili bi ovu seljanu, ali zato kvaliteta udara iz zvučnika u Japanu poslije poena vaših odbojkašica ;)…

drugacije misljenje

pre 2 godine

Ne znam, ne razumem i nisam pametan, ali nemojmo ponovo da pravimo izolovanu Srbiju, zabrane nikad nisu mudre. Obezbedjenje mora da izbaci coveka sa bine i nikad nije prijatno.

S

pre 2 godine

Nije problem u tome koju vrstu muzike slušate. Svako treba da sluša ono što mu prija.

Ja na primer mogu da slušam Teodoru, Jalu i Bubu, Rastu, Slobu, Cecu, Lexington / Tropico Bend, itd. Ali to što ja slušam tu muziku i idem na njihove nastupe ne znači da se ponašam kao oni ili kao većina onih što tu muziku slušaju. Ko god me poznaje i rekao sam mu da mogu da slušam tu vrstu muzike bio je u šoku jer se uopšte ne ponašam kao većina onih koji tu muziku slušaju.

Rasta na primer može da se drogira, ali to ne znači da pošto ja njega slušam treba i ja da se drogiram.

Bitno je da roditelji nauče svoju decu šta je dobro a šta loše da rade u životu. A ne da im nameću ukus muzike, ili da im brane vrstu muzike.

Pevaci / pevačice su tu da možemo da ih slušamo, dok roditelji treba da budu primer svojoj deci a ne pevači i pevačice.

Sa svojih 17 godina, bio sam više od 100x da slušam muziku. Ali nisam imao priliku da vidim ikad da se neko penje na binu.

Najveći problem koji sam primetio jeste to da većina dece ide na te nastupe da bi pili, i kacili na Instagram.

pa

pre 2 godine

naravno al slicnih ima na tone. vazno da ans predsnik skuplja politicke poene. jos niej reagovao na izdajnike srbije koej i dalej pusta da ualze u nasu zemlju iak osu mu srpski generali izneli dokaze . Oni otpustaj usrbe iz njihove vojske i sa posla ali nasme predsniku je vazno da on siti bratstvo i jedinstvo i da se pokaze da je kao dobar covek. sve koji su vredjali i izdali srbiju izbaciti iz srbije i zabraniti im ulazak njima i i potomcima. sve zemlje u okruzenju imaju etnicke cistu vojsku a m ii dalej komunjarski sitem svima verujem oiak osu nas svi izdali,

zzz

pre 2 godine

Mi smo veliki nacionalisti samo na papiru. Mada je realnost mnogo drugačija. Slušamo Jalu, Dua Lipu i takve slične koji nas blate.
97% Hrvata poseduje neko obeležje svoje zemlje zastavu, dres....
Razmislite malo o tome?
(Pokojni Toza, 06. avgust 2021 12:37)

A kako bi bilo da se ne ugledamo bas na Hrvate?? Ajde da vidimo koliko % Austrijanaca, Franzuca, Belgijanaca ima zastavu i dres. Pa onda da se po tome merimo. Zagreb je valjda jedini grad u Evropi koji ima HR zastavu na svakoj banderi. To bas i nije za primer.

ww4

pre 2 godine

Likovi su bili u bekstajdzu kad se ovo dogodilo, nemaju apsolutno nikakve odgovornosti za incident. Inace ne slusam njihovu muziku. A cinjenica je da njihovo muslimansko poreklo itekako ima uticaja na ovaj ocigledno nacionalisticki talas negodovanja. Jer "srpsko-bosanka" muzika se docekuje sa urlicima odobravanja ovde.

Kalu

pre 2 godine

Ja se osecam high, mala oseca moj vibe, gang bang drive by oooo jebe se ko zmaj oooo, koji Bolan clout ovo je tvrd hype, 10 godina tvrd hype

Bojan

pre 2 godine

Nekad se slušali Smak, Azra, EKV, Drugi način, Generacija 5, Osvajači, Leb i sol, Valjak, itd, itd... A sad ovo, malo je reći, smeće.
(Lav Lazo, 06. avgust 2021 19:14)

Ako ćemo da budemo pošteni, i ti su tu svakakvog smeća nagurao - Generacija 5, Parni valjak i Osvajači su seoski rok koji nije slušao niko s trunkom ukusa.

nikola drezgić

pre 2 godine

Najsmešnije je što među onima što potpisuju peticiju da im se zabrani ulazak,postoji veliki broj koji idu na njihove nastupe.Dvostruke ličnosti,puna ih je Srbija.

bre

pre 2 godine

spreciti utisak bosanske " kulture" na nasu decu, i ovih reoeta, i onog otpada u zadruzi, grandu itd. Dovoljno je sto gledamo ove nase...
(pera, 06. avgust 2021 16:03)

Svi su Bosanci, po Vašem mišljenju nekulturni i da u Srbiju izvoze nekulturu? Ok, onda su Farma, Parovi, Zadruga kulturne manifestacije

Ne zanosite se

pre 2 godine

Onlajn leticiju mozete da okacite o klin. Ne postoji nikakav zakon koji podrzava tako nesto. Moze 4 miliona da potpise, baja iz Svilajnca pogodi tezgu, lokal bude pun ko oko, oni dodju i uzmu pare i nikom nista.

asd

pre 2 godine

po kom clanu zakona ?
(luka, 6. avgust 2021 13:24)


Pravo građana na podnošenje inicijativa, peticija, predstavki i predloga, garantovano je Ustavom Republike Srbije. Saglasno Zakonu o Narodnoj skupštini, Narodna skupština, odnosno narodni poslanici razmatraju inicijative, peticije, predstavke i predloge.

Lep, mlad, lud, i glup. :)

pre 2 godine

Nemam nameru da branim ova dva indijanca, ali svako ko je bio na živoj svirci zna da ne smeš da se penješ na binu. Odma te obezbeđenje nogira dole, ja sam na koncertu Partibrejkersa isto uradio i dobio dobre batine, umesto da su me samo sklonili. Ovo obezbeđenje je postupilo korektno, samo su dečka sklonili sa bine. A to što ove likove sluša današnja omladina, nije njihov problem. Oni uzimaju lovu i bole ih uši.

EU Citizen

pre 2 godine

To su dva princa gluposti i neukusa, ali kakve oni imaju veze sa likovima iz obezbeđenja, neka se protiv njih podigne optužnica, Bosna nije Juputerov mesec Ganimed, pa da su nedodirljivi, zaboga. Zašto bi se, šta god da ja mislim o njihovoj "muzici", regionalnim zvezdama zabranjivao ulaz u državu jer su angažovali par dripaca da ih obezbeđuju? Neko i to voli da sluša, nažalost, i ko smo mi da sudimo i maltretiramo ljude?

aleksandar

pre 2 godine

Kao ljubitelj rep muzike i osoba koja je radi i stvara ,nisam vjerovao da ce doci taj pravac u sam vrh i dosao je(da sam znao ostao bih ,sigurno da u mom pravcu nije velicanje kriminala i droge nikad bilo pa ni sad) ,mnogo je tu faktora uticalo medjutim zabraniti ljudima ulazak iz razloga sto je njihova muzika sund i krs i da su oni potrovali omladinu je jako licimjerno ,o cemu pricamo citava imperija PINKA je potrovala omladinu i tako stvorila podlogu za bube raste korone i citava beogradska rep komercijalna scena zasniva se na velicanju droge i kriminala a i sire .
Iskreni sam ljubitelj dobrog mejnstirm rep zvuka sa primjesama kao i old skul repa ali traziti problem u jednom dvojcu je licimjerno .
Sto se tice nastupa u Nisu njihov Menadzer i Rodjak od doticnog su se jako lose ponjeli i trebaju da snose odgovornost a raditi ovakav bojkot je lose i ne podrzavam .
Podrzacu ovu pricu onog momenta kad se stvori talas koji ce se boriti protiv ovakvog stila muzike i zivota i zaglupljivanja od strane medija prvo Pinka pa ostalih Ju tjubera ali ne ovako selektivno i licimjerno .

bruka

pre 2 godine

1. Milica Todorovic u toj pesmi PEVA. Dakle, ne mumla nego peva. Stihovi su ljubavni i nisu vulgarni. Ne velica kriminal, ne naziva zene kurvama.
2. Devojke su izabrale tu pesmu jer je vesela i u njoj se pominje zlato. Ako ti to treba objasnjavati onda si ili previse negativan ili premalo pametan.
(Brzi, 6. avgust 2021 14:49)

Niko ti ne brani da volis odbojkasice, volim ih i ja, ali zasto bih opravdavao njihov katastrofalan muzicki (ne)ukus? Ta pesma Milice Todorovic je isto smece kao i ovi Baba i Jula ili kako se vec zovu.

Miki

pre 2 godine

Vidim svi komentarisete Jalu i Bubu, njihove pesme a kao niko ih ne slusa 😂 Cini mi se vi bolje poznajete njihove pesme nego vasa deca.
Posto ovde na Balkanu znamo jedino da pljujemo (a da nas to niko ne pita) po nekom, ajd prvo se malo informisite.
Momak je zasluzeno dobio ćušku i izbacen sa bine. To bi se desilo na bilo kom koncertu. Druga stvar, majka Jasmina Fazlica je SRPKINJA, da, dobro ste culi, srpkinja i to mozete cuti iz njegovih usta na Youtube (iako verujem da vecina vas to zna).
Kao trece, posvetite se svojoj deci i ne gledajge ljude kroz veroispovest.

Ostoja

pre 2 godine

Nemam nista protiv doticnih i zaista ne znam kakve su osobe posto ih ne poznajem. Ali kod ide na te koncerte? Poprilicno sam socijalan i u svom okruzenju ne poznajem osobu koja ih slusa. Citam samo negative komentare i ne razumem kako su njihovi koncerti toliko poseceni.

Mirko

pre 2 godine

@gost, 6. avgust 2021 12:29

Bravo. Prvi i retko normalan komentar.
Ljudi samo rade svoj posao. To sto roditelji misle da ce pare sve da rese...nece.

NekoIzMase

pre 2 godine

Nema potrebe za zabranom, dovoljno je da ih niko ne angažuje i/ili im ne iznajmi prostor i gotova stvar.ako se i desi da imaju nešto organizovano, onda neka im niko ne dođe i to je to.

Medicinskipobratim

pre 2 godine

To nije rep!
(sava, 06. avgust 2021 12:42)

Zanrovski i nije. Tacan naziv ovog pravca je trap, sto dolazi od pezorativnog izraza "trash rap". Nastao je u Detroitu pocetkom 2000-ih i glavna odlika mu izrazito losi tekstovi,odsustvo kvalitetnog ritma i melodije. za razliku od klasicnog repa koji je liricki, melodijski i ritmom napredniji.

kopaonik biznis forum

pre 2 godine

To nije rep!
(sava, 06. avgust 2021 12:42)

Zanrovski i nije. Tacan naziv ovog pravca je trap, sto dolazi od pezorativnog izraza "trash rap". Nastao je u Detroitu pocetkom 2000-ih i glavna odlika mu izrazito losi tekstovi,odsustvo kvalitetnog ritma i melodije. za razliku od klasicnog repa koji je liricki, melodijski i ritmom napredniji.
(Medicinskipobratim, 6. avgust 2021 12:59)
Nema dodirne tacke ni sa repom ni sa trepom. Tesko je reci koji je muzicki zanr uopste, nesto najpribliznije mutiranim narodnjacima, turbo folk na steroidima.
Ovi sto bi da zabranjuju, pa nisu ovi krivi sto su slusani i sto takva muzika ima prodju.

Goran

pre 2 godine

I za manje stvari smo zabranjivali ljudim ada ulaze u Srbiju,ali onakav napad na dete,bez obzir ast aj eono uradilo,treba da bude osnov za krivicnu odgovornost i trajnu zabranu ulaska u Srbiju.
DA se razumemo,moramo postovati sebe,svoju drzavu,porodicu i da cuvamo decu.Potpisao sam peticiju,pozivam sve porodicne ljude da urade isto.
Nikakva izvinjenja od ovih likov anam nisu potrebna,dovoljno su nas izvredjali,Srbe nazivali pogrdnim imenima,pozivali n alinc,a sada nam tuku i decu....trajna zabrana, anjihove youtube snimke zabraniti u Srbiji....kraj .
Cuvajmo dostojanstvo nase dece i nase zemlje SRBIJE!!!

Brzi

pre 2 godine

Srbi, legende ste, branili bi ovu seljanu, ali zato kvaliteta udara iz zvučnika u Japanu poslije poena vaših odbojkašica ;)…
(prika iz susjedstva, 6. avgust 2021 13:42)

1. Milica Todorovic u toj pesmi PEVA. Dakle, ne mumla nego peva. Stihovi su ljubavni i nisu vulgarni. Ne velica kriminal, ne naziva zene kurvama.
2. Devojke su izabrale tu pesmu jer je vesela i u njoj se pominje zlato. Ako ti to treba objasnjavati onda si ili previse negativan ili premalo pametan.

A hiljade srpskih bendova su proterani sa svojih ognjišta.

pre 2 godine

ti bosnjaci su veliki mrzitelji srba...zaista mi nije jasno ko ih zove da nastupaju po srbiji dok stotine srbskih bendova nema posla...
(samopostovanje, 6. avgust 2021 16:25) # Link komentara

Pa tržište stvara ponudu..,

Miki

pre 2 godine

Da li mi imamo samopostovanje? Da li tako postujemo nase pobijene dece? Treba pod hitno uvesti zakon da svako koji relativizuje genocid nad Srbima, koji preti sa "traktorijadiom" (citaj etnickom ciscenju), "Srbe na vrbe" i slicnim, koji RS naziva genocidnim... ide minimum 3 godine u zatvor! Da vidimo da li ovi srbomrzci i razni "kolumnisti" smeti i dalje da huskaju ovaj narod.

EKV

pre 2 godine

Ne znaju da sviraju nijedan muzicki instrument.
Ne znaju ni da pevaju, vec to radi autotjun.
Ne znaju da sastave dve recenice bez pravopisne greske.
Klinci na Balkanu se loze na njihov tekstove i muziku!!!???
Ako moram da biram, vise bih voleo da vidim svoje dete da zapali cigaru nego da slusa ovo, ipak je bolje trovati pluca nego mozak.

Ђенерал

pre 2 godine

Ми смо луд народ.
Слушамо вехабије и жену од султана, а ови не пропусте прилику да нас називају злочинцима и да раде против нас.

Zlaja

pre 2 godine

A sta klinac traži na bini@
Ajmo sad svi na binu!
Izvrtanje stvari,šta je uzrok a šta posledica.
Ovo što se desilo je posledica bahatog ponašanja razmaženka koji se popeo na binu kao da je on zvezda koncerta,da napravi debil koji selfi
Šta bi bilo da smo svi kao on
pa da se popnemo na binu?

Микс

pre 2 godine

Ја сам против бојкота! Штавише, увек су добро дошли у Србију. Треба нашој омладини мало васпитних мера. И обавезно нека поведу те момке да деле лекције својим фановима. Јер ко слуша то смеће од музике заслужио је батине!

Там та та та там! Та-рам та та та там!

pre 2 godine

Srbi, legende ste, branili bi ovu seljanu, ali zato kvaliteta udara iz zvučnika u Japanu poslije poena vaših odbojkašica ;)…
(prika iz susjedstva, 6. avgust 2021 13:42)

Удара и "Марш на Дрину"!

Pokojni Toza

pre 2 godine

Mi smo veliki nacionalisti samo na papiru. Mada je realnost mnogo drugačija. Slušamo Jalu, Dua Lipu i takve slične koji nas blate.
97% Hrvata poseduje neko obeležje svoje zemlje zastavu, dres....
Razmislite malo o tome?

Monkey Harris

pre 2 godine

Nije problem u tome koju vrstu muzike slušate. Svako treba da sluša ono što mu prija.

Ja na primer mogu da slušam Teodoru, Jalu i Bubu, Rastu, Slobu, Cecu, Lexington / Tropico Bend, itd. Ali to što ja slušam tu muziku i idem na njihove nastupe ne znači da se ponašam kao oni ili kao većina onih što tu muziku slušaju. Ko god me poznaje i rekao sam mu da mogu da slušam tu vrstu muzike bio je u šoku jer se uopšte ne ponašam kao većina onih koji tu muziku slušaju.

Rasta na primer može da se drogira, ali to ne znači da pošto ja njega slušam treba i ja da se drogiram.

Bitno je da roditelji nauče svoju decu šta je dobro a šta loše da rade u životu. A ne da im nameću ukus muzike, ili da im brane vrstu muzike.

Pevaci / pevačice su tu da možemo da ih slušamo, dok roditelji treba da budu primer svojoj deci a ne pevači i pevačice.

Sa svojih 17 godina, bio sam više od 100x da slušam muziku. Ali nisam imao priliku da vidim ikad da se neko penje na binu.

Najveći problem koji sam primetio jeste to da većina dece ide na te nastupe da bi pili, i kacili na Instagram.
(S, 06. avgust 2021 18:49)

Malo sam stariji od tebe ( nekih 17 god ) ali ono o cemu pricas skroz razumem. Moj otac je slusa Rolling Stonse, Led Zeppelin, Deep Purple i kad sam u tvojim godinama slusao ( a i danas volim da slusam ) The Prodigy, kaze da nije to to. Generacijsku jaz postoji, ali uporediti Mik Dzegera i Kit Flinta, a onda Kit Flinta i Bubu Korelija…mislim da cemo na kraju zavrsiti da nasa deca slusaju okretanje mesalice za beton.

dragan

pre 2 godine

A štoooooo da im se zabrani? Pa kad je dozvoljeno onom mudžahedinu Dervišhalidović Edinu zvanom Dino Merlin da se posle onakvih izjava šepuri posred Beograda, što ne bi i ovom dvojcu! Par šamara, šta je to?

Brzi

pre 2 godine

Niko ti ne brani da volis odbojkasice, volim ih i ja, ali zasto bih opravdavao njihov katastrofalan muzicki (ne)ukus? Ta pesma Milice Todorovic je isto smece kao i ovi Baba i Jula ili kako se vec zovu.
(bruka, 6. avgust 2021 15:56)

Nisi razumeo/la ali volis da se pravis bitan/na :-)
Procitaj ponovo sta sam napisao.

Nisu isto smece jer doticna ne peva o kriminalu. Ako ti se ne svidja ne moras da slusas. Ne volim ni ja jodlovanje pa ne kazem da je smece.
Ali ova dvojica su seme zla. Truju omladinu.

Michael Clayton

pre 2 godine

Ovakav narod treba sa propadne. Omladina ajd sto slusa ove ne mogu da izgovorim njihova imena, vec se zna sta su sve protiv srba pisali i opet dodju i opet napune halu. Sve sa pravom nam se desava ovo kako zivimo.

Хоћемо ћирилицу на Б92

pre 2 godine

Треба забранити њихову, тзв. музику на Јутјубу на простору Србије.

Silvester

pre 2 godine

Ne samo zabranu ulaska, nego i blok njihovih spotova za područje Srbije. Na žalost od toga nema ništa, mi smo narod pod okupacijom koji je totalno otupeo na sve što se događa oko njega. U moje vreme ovi ne bi ni mogli da pomisle da dođu u Srbiju, a nekom incidentu da i ne govorimo. Dok se Srbi guraju u Lidlu za trule piliće, banda rovari po Srbiji. E moji Srbi, ubili su vas načisto.

Mesa Selimovic MkII

pre 2 godine

Ovima svakao treba dozivotno zabraniti ulazak u Srbiju, ali treba pogledati i ko su organizatori njihovih nastupa u Srbiji. To je mnogo zanimljivija tema od ovih morona iz tamnog vilajeta.

dragan

pre 2 godine

Zabrana nego šta, pa naši
nebi izvukli žive glave, a i ovaj moron, šta će na bini nekih anonimusa. Njemu treba dozvoliti da muziku može da sluša samo preko radija

samopostovanje

pre 2 godine

ti bosnjaci su veliki mrzitelji srba...zaista mi nije jasno ko ih zove da nastupaju po srbiji dok stotine srbskih bendova nema posla...

Whatapp

pre 2 godine

Svi kukaju kako je ova muzika smeće, a deca im to slušaju. Zapitajte se malo.
(Dule Astro, 06. avgust 2021 15:04)
Ti srecom nemas decu.

štatoprčkašćepane

pre 2 godine

Е и треба да вас бију разни Мујо и Хасо по сред града,а пре тога ти вређају народ и државу.То треба дебело одрапити и ногом у гузицу одакле су дошли.Да има неког поредка као што нема.

ajaJaZeMšipA

pre 2 godine

A šta je dotični "mladić" tražio na bini? Nemam lepu reč da kažem o njima dvojici, ali za ovo im ništa ne zameram
(NikolaKG80, 06. avgust 2021 12:48)

Svakako, ko su oni likovi koji su ga bacili dole?
Jesi ga nahvatao na bini.Zadrzis ga, ppzoves obezbedjenje(koje ovo nije smelo ni da dozvoli) i uklonis ga i pozoves policiju.
Ne oni su nahvatali balavavca i onako teatralno jer oni su frajeri, bacili sa bine i nasutirali ga i šamarali da pokazu da su frajeri.
Snimak postoji, prijava nek usledi za kršenje javnog reda i mira, pa neka dodju opet.

Pošumljeni sekač iz Prislonice

pre 2 godine

Oni nisu reperi, muzicki pravac koji oni predstavljaju jos nema naziv, ali treba ka "krstiti" u NITRO-folk, posto je turbo vec odavno prevazidjeno

Miki Hajnekenjaj

pre 2 godine

Brate, ja bih i njihovim "fanovima" zabranio ulazak.
(JoXim, 06. avgust 2021 13:37)

Pa nisu fanove dovukljali u autobusima sa sobom iz Bosne.

humanista

pre 2 godine

Takve i slicne ni ne treba zvati da dodju u Srbiju, eto im more i turisti pa neka tamo zardjuju.Nedopustivo i glupo je da nekog ko ti vredja drzavu i narod ,,ti zoves,, da,,odrze koncert,,Dosta vise takvih koje intresuje samo i samo Srpski novac.

Marrssa

pre 2 godine

klasicni degenerici......zabraniti im pod hitno.Neka se negde javno objavi potpis ili bilo sta.Pa sta je ovo.....ko su ovi da se tuku sa nasom decom.Sto ne uhvati nekog sebi ravnog frajer majmunski

Alex021

pre 2 godine

Da smo mi normalno društvo, da bar malo poštujemo kulturu i umetnost, za njih dvojicu niko nikada ne bi čuo! Sramota me je što živim u društvu i državi u kojima su ovi "muzičari" poznati a da pri tome njaču, mumlaju i riču! Zabraniti da se ikada predstave kao muzičari ili umetnici!

drugacije misljenje

pre 2 godine

@drugacije misljenje, jal si haso ili mujo a ne anonimac
(Nema koristi razotkriven si, 6. avgust 2021 15:00)

Provociras nacionalizam, a posle je kriva Amerika. Ponavljam, kad covek udje na binu uvek ga ozbebedzenje baca dole, tako je svuda u svetu. Zasto zabraniti bend? Nije ukusan? A Aca Lukas je ukusan?

Davor

pre 2 godine

@pera
Stari moj ne treba vama, nazalost, nikakav strani uticaj...imate vi dovoljno "kvaliteta" za citav Balkan...Cece, Jece, Pece, ove i one produkcije...pa vi ste( Srbija), najveci sund na svijetu bijelom...kakve vi samo organizme zovete zvijezdama??? Polupismeni, polusvijet je kod vas najbogatiji...zato ostavi se Bosne i ovih jadnika, pocistimo prvo svoje dvoriste!!! A za ova dva ziva bica ja ne znam sta reci...jadne su generacije koje na njima odrastaju!!! Njima treba zabraniti da disu ako cemo pravo...ali nije na meni, srecom po njih i slicnim njima!!!

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

Bedan smo narod, kad ovakvima se ide na koncert. Vredjali su srbe i Srbiju, a sad u toj Srbiji i od tih srba dobro zaradjuju. Zabraniti im ulazak u Srbiju pod hitno! Previse je sunda i kica u Srbiji. Na instagramu, gotovo svaka cura koja objavi 'pricu' u pozadini ima neku seljacku muziku, da li u izvedbi ove dvojice, ili u izvedbi Niki Minaz, ili druge primitivne kreature. Sve je degradirano i zatupljujuce..

Srbin

pre 2 godine

Само показује колико смо као народ пали, када могу ови да се слушају, сад замислите да оде неко из Србије, ко се изјашњава као Србин тамо по Босни да пева, а да му не фали длака са главе.

Добрим делом заслужујемо све што нам се дешава, да постоји неко јединство, неки разум, па за почетак боља музика би се слушала, а овакви босанчероси никад не би ушли у Србију. Али реалност и будућност Српског народа су нешто тужно и мрачно, шта да се ради, брод кад тоне свако гледа себе.

dexter-lab

pre 2 godine

Bio sam na puno rock koncerata u svom zivotu, bilo je tu svacega, izmedju ostalog i penjanja na binu. Uvek kada bi obezbedjenje nasilno reagovalo, koncert je prekidan u sred pesme i obezbedjenje upozoravano od strane benda da ne tuku publiku, da je njihovo da uljeza izvedu sa bine a ne da ga tuku. Ali ti bendovi nisu njakali i mukali, pokusavali su da prenesu neku svoju poruku, svoje vidjenje sveta u kome zivimo.

Miks

pre 2 godine

Pa i da im se zabrani, niko nije na gubitku sem njih.
Lepo je što ovo đubre neko želi da žanrovski klasifikuje, ali nema za tim potrebe. Đubre je sasvim dovoljno.
A nije mi žao ni ovog lika što su ga izbacili.
I on je težak "šaban" kao i "umetnici".

cinik ovdašnji

pre 2 godine

Nije mi jasno ko ovo voli da sluša, pogotovo mi nisu jasni ko njih voli kad su javno pisali da mrze Srbe.
(Vladimir NS, 6. avgust 2021 13:06) Pa Srbi se baš na to i pale, kako do sad nisi shvatio...

Giorgios…

pre 2 godine

Ahahahha pa pola naše omladine je zbog njih pocelo da nosi one skraćene pantalone, iznad članka. A te pantalone su zapravo “uniforma” najekstremnijih muslimana, tzv. vehabija.

Oni su se deklarisali, a naša omladina kao slepci…

Arch Enemy

pre 2 godine

BloodBound, Inner Sanctum, Subliminal Fear, As I Fall, Undawn, Arcite, Eye Of The Enemy, Dark Oath, Made of Hate, Deals Death, Chaos Eyected, Kalmah,Axel Rudi Pell, Dimmu Borgir, Morbid Angel, Death, Sybreed, Rogue Empire, Lahmia, Nox Arcana, Saint Of Disgrace, Venom, King Diamond, Black Sabath itd., itd. i onda vidiš mlade ljude (uglavnom ruralnog porijekla) kako skakuću uz ovu dvojicu balvan - vehabija bosanskih,spasimo bar naše mlade ljude od ove pošasti time što će mo ih udaljiti od nas, neka arlauču po svojim kasabama odakle su i došli!

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Zašto se na granici sa Srbijom uopšte pušta ovaj šljam?! I one sline na koncertu snimaju kako nečije dete iz tog grada bagra tuče?!

Djoka iz NY

pre 2 godine

A šta ćemo sa obezbjeđenjem? Ništa, a? Oni su naši.
(Goran, 06. avgust 2021 14:29)

Ovog malog deb..a je prebilo njihovo lično obezbeđenje, znači nisu naši.

deSpot

pre 2 godine

Zabraniti njima koji su pjevali, a i dalje ici tamo kod onih sto izbacuju ko stoka... Pa dobro to je neka logika valjda nasa. Samo sreca pa nema puno takvih nego samo 20.000

Mića

pre 2 godine

To nekad bilo normalno na koncertima. Ili sam skočiš sa stejdža ili te obezbeđenje gurne. Nema šta publika da traži na stejdžu.

Brada

pre 2 godine

Dodju ti u kucu da te biju! Nego jel uhapsen neko po tom pitanju, cisto pitam jer bacanje nekog sa bine moze da izazove teske povrede, a i mali nezgodan pad sa visine moze da se zavrsi fatalno!

Lav Lazo

pre 2 godine

@S
E pa, vidiš, možda nisam moderan, možda sam i zatucan, ali ja ću svojoj djeci (ako se slučajno desi da im se svidi OVO) baš da BRANIM da to slušaju. I ako treba dane i sedmice da provedem pričajući sa njima. Mada, pošto već vole Van Gogh, mislim da neće biti potrebe?

Gena

pre 2 godine

Ovdje socijalna sluzba treba da se pozabavi roditeljima koji su dopustili da njihova djeca slusaju ovakvo smece. Ovo je dno dna. Ali eto roditelji hoce da budu moderni na ustrb intelektualnog razvoja djeteta.

Kanidja PG

pre 2 godine

Da je srece ovakvi nebi ni postojali na javnoj sceni.
Imamo mi izvornu zadrugu i parove ovi su male mace za taj blud, razvrat i prostakluk. Drustvo je odavno demonizovano trajno.

гопн

pre 2 godine

Е хвала Богу да се и ова будалаштима једном заврши. Доста су те две појаве функционисале несметано.

Brzi

pre 2 godine

Nisu vam problem ova dva pajsera.
Problem vam je omladina koja ih voli.
A to nikakva zabrana neće riješiti.
(gost, 6. avgust 2021 12:29)

Klinci nisu formirane ličnosti pa gutaju sta im se servira. Malo cenzure ne bi bilo na odmet, pogotovo u današnje vreme sunovrata svih vrednosti.
SFRJ koju neki nazivaju "tamnicom" imala je daleko kvalitetniju muzicku scenu nego mi danas na celom Balkanu u vreme "slobode i demokratije".

Dakle, pesme u kojim se velica narkomanija, dilovanje opijata, bavljenje kriminalom, devojke nazivaju kurvama a momci kriminalcima - zabraniti.
Da se razumemo, ima i u Srbiji kandidata za zabranu a ne samo Buba i Jala.

Lav Lazo

pre 2 godine

Nekad se slušali Smak, Azra, EKV, Drugi način, Generacija 5, Osvajači, Leb i sol, Valjak, itd, itd... A sad ovo, malo je reći, smeće.

m1k3

pre 2 godine

@Zlatomir
E, moj Zlatomire, i svi Vi koji to vreme prizivate.
Nije sund uveden zbog narodnjaka, nego zbog pokusaja i uspeha, uglavnom, tadasnjeg rezima da urnise neke izvodjace, a promovise neke druge. Recimo Idoli su jedna od retkih rock grupa u YU koji nikada nisu imali probleme sa cenzorima, zato sto su pevali po narudzbi. Pekinska patka je imala singlice oznacene kao sund, posto je punk pokret bio socijalan, i tekstovi problematicni. Potrazi po net-u razgovore sa Borom, Dzonijem pa i Bregom sa pocetka karijere, koliko puta su morali da se vracaju u studio i ispravljaju neke tekstove na vec snimljenim pesmama, posto su se dezurnom cuvaru vrednosti cinili sumnjivim (ti si lutka sa naslovne strane erotikona, a ne i treba ti lova)... Jugoton i PGP nisu smeli/zeleli da stampaju ploce sa etiketom sund. Samo Ljubljana nije imala problem sa tim. Stoga je gomila malih bendova i izdavala preko njih, i ostala mala, ili promenila kucu i uklopila se u "opste vrednosti drustva". Komunisti su uspeli da zbrisu citav punk pokret u YU, van Slovenije. Ili time sto su bendove kaznjavali/gasili, ili komercijalizovali. Samo pogledaj razliku izmedju prva tri albuma EKV/Katarina II, izdatih za Ljubljanu, i kasnijih, totalne komercijale, izdate za mainstream kucu... Drzava koja procenjuje sta je umetnost a sta ne, nije demokratska nego upravo obrnuto, a svaki pokusaj da se drugima nametnu sopstvene vrednosti, nu duzi put je osudjen na propast...

Mile

pre 2 godine

(Realista, 6. avgust 2021 12:43)

Znaci ako tebe neko rokne, pobije ti familiju, da se ne uzbudjujemo, pa to se u ljudskom rodu dogadja i sasvim je normalno, ne treba nista uraditi povodom toga, a najmanje se treba uzbudjivati?

nasravnik

pre 2 godine

Predajem u školi. Današnja omladina većinom sluša muziku sličnoj ovoj što prave ova 2 retarda.3 strana benda ne znaju da nabroje.ja sam više video na slobinih 10 kanala nego na ovih 300.

Dag Kristi

pre 2 godine

a čoveče ko sluša i gleda ovo smeće????
(lemaya,povučeni posmatrač sa strane, 06. avgust 2021 12:43)

Klinci 2000. i mlađi. Evo ga moj komšija, dobar momak, vredan, ali u kolima sluša ovu dvojicu.

Muzički jad i čemer

pre 2 godine

Od ovih repera, gori su samo oni koji slušaju tu (ne)muziku. Nakon turbo folka i densa 90ih, muzički ukus Srba je dostigao novo dno. Kad se samo setim da je Maja Berović imala više gledalaca u Areni od Brajana Adamsa...

goran nba 86

pre 2 godine

udrite nas turci u nasoj zemlji... i nismo za bolje... mada mi ne bi bilo zao ni da su celu halu prebili ko ode to da slusa zasluzuje da ga turci maltretiraju

Jolie

pre 2 godine

a čoveče ko sluša i gleda ovo smeće????
(lemaya,povučeni posmatrač sa strane, 06. avgust 2021 12:43)

80% degenerisane srpske omladine... Samo izadji u grad i pogledaj face po kafićima, sve ovaj vehabija stil.

Komša

pre 2 godine

Porez na šund rešava problem.
Dozvoliš ali napraviš tako da je neisplativo.
Karta izadje 50 evra pa ko je lud neka sluša.
Što ,kad može 50% cene goriva da ide drzavi,kada postoje akcize na alkohol i cigare onda moze i na ovo.
Radio i Tv stsnice isto tako oporezovati i onda ce ovakve pojsve biti marginalizovane - mali klubovi,birtije...

Zlatomir

pre 2 godine

1970neke sećam se da je Mica Trofrtaljka, naša Mica Super Davirika izdala singl u Austriji pa se nosilo busevima, ploča singl "Čiča iz Bariča...". Razlog tome jer je u SFRJ radila Komisija za šund. Dakle, na šund je išao opasan porez, a ako prevazilazi granice podnošljivog pada cenzura. Zato je SFRJ bila zemlja, a ovo su danas indijanske teritorije. Ako se uvede porez na šund, ukinu parovi i zadruge, možda i promenim misljenje lo

Bre!

pre 2 godine

gledao sam snimak i ne mogu da verujem da Nislije nisu skocile i pojele i obezbedjenje i ovu dvojicu
(lokal-patriota, 6. avgust 2021 19:14)

Pa jesi gledao snimak, svi do jednog su maloletnici. Ovi kafanski pevaci su bar dva puta stariji od njih. Ko je organizovao ovo i dozvolio alkohol da se toci treba da se pojavi pred sudijom pod hitno.i da se ovaj objekat zatvori na duze vremena.

CATAPA

pre 2 godine

Ljudi, ne poredite sad i nekad. Ovo sad je neka druga planeta na kojoj žive neka nama čudna bića, humanoidna bez sumnje, ali ne baš homo sapiensi. Ovo je njihova planeta, planeta idiota, njihova "muzika", njihov idiokratski sistem vrednosti...
A mi koji pamtimo još to "nekad" sa one matične planete sa koje smo doputovali ovde (jebo nas brod koji nas dono), ako je neka uteha, nećemo još dugo boraviti ovde.

Gledam malu dečicu, lepa, pametna, radoznala stvorenjca. A onda me uhvati tuga kakvi će tek oni idioti i kreteni da postanu za samo 15-20 godina! Ili i brže.

Kiza

pre 2 godine

Osuđivane narko dilere ne želim da vidim u svom gradu, te bradonje sa oguljenim vratovima... ne želim da truju moju decu, ni na koji način i ni po koju cenu!
Prosledite link gde mogu potpisati peticiju. Hvala.

tifotv

pre 2 godine

Mc Stojan for life hahaha .Malo off topic ali kad podvucem paralelu, svi u spotovima i pesmama promovisu nasilje, prostituciju, drogu, kriminal, laku lovu ... Izgleda se nas narod lozi na to i ljudi samo koriste momentum i prave kes.. Zato kod Stojketa u spotovima nema toga, jasu se kamile, konji, setaju se mala deca i bebe, nema psovki aloooo ?? Realno je tako, iako su od muzike danasnje "zvezde" daleko kod od meseca. Shodno tome - MC Stojan IN - Turbo dzihadisti i dokazani srbomrzci OUT. Potpisali svi iz kuce .

tifotv

pre 2 godine

I da, jos ovo. Mnogo mnogo veci problem i dublji je cinjenica koliko ih ljudi slusa. Ako ti nemas problem to sto ti je neko ceo narod nazvao i generalizovao u koljace, silovatelje itd - ti zapravo imas ogroman problem a da toga nisi ni svestan. Lakse bi im bilo da se ovim islamskim fanaticima i dzihadistima ne zabrani ulaz u Srbiji ali da interesovanje bude ravno nuli. U problemu smo braco, kolektivno kao narod smo u problemu kad desetine hiljada nasih mladih sugradjana slusa ovo. Nije demokratski ali s obzirom da je omladina generalno podvodljiva boriti se svim sredstvima protiv ovakvih, makar i cenzurama najgore vrste.

choda gauchoo

pre 2 godine

Uzas..imaju par dobrih pesama alo 99 posto lose.. svi koji mrze srbe da ne dolaze cao. Znas kad bi britanci ovo dopiatili
(Julius Caesar, 6. avgust 2021 13:01)

Kazes imaju par dobrih pesama?!?!? Treba da se ozbiljno zabrines za svoj muzicki ukus, ali bas ozbiljno... Jer svaka njihova pesma, a i svaka pesma svih slicnih unistavaca omladine, je najvece moguce djubre, udar na intelekt, na usi, sluh, mozak, dusu... tekstovi su ramotno losi, poruka koju salju je pogubna, muzika izuzetno nekvalitetna... Ukus za muziku, filmove itd. je usko povezana sa necijom inteligencijom i veoma je zabrinjavajuce ako ti je bilo koja njihova pesma ili bilo sta sto ima i najmanje slicnosti sa ovakvom muzikom ok ili kako si napisao "dobro"... uzas...

Boki

pre 2 godine

Želio bih da čujem koju reč od dotičnog momka da procenimo mentalni sklop koji se toliko naložio na autotune mumlanje tih "pevača" da se jednostavno morao popeti na binu. Bez obzira na sve, u svakom klubu, splavu ili (za one starije) diskoteci obezbeđenje uvek ovako reaguje na uljeze na bini.

korosavendz

pre 2 godine

Nisu oni krivi, kad su snimali rep niko nije znao ko su, sad milioni pregleda, poseceni nastupi, sponzori, pratioci, pare... Jedno bih zamolio novinara da ih ne naziva vise reperima jer to odavno nisu. Kao da zovemo Acu Lukasa rokerom....

nfs

pre 2 godine

Ja bih ove maloumnike zabranila I tačka. Nisu mi jasni oni koje ovakve pojave gotive i još plate da odu na njihov nastup.
Muzika je uvek bila pokazatelj stanja u društvu. Treba da se ozbiljno zabrinemo!

zabrinuti susjed koji upozorava na rizik od raka uha

pre 2 godine

Nitko tko drži do sebe ne sluša to vehabijsko buncanje sa tjuniranim glasom. To nije glazba, nego je izmet.

Dragon

pre 2 godine

Potpisujem! Potpisujem i da se ovakva muzika i njoj slična, senzurišu u ovoj zemlji! Boli sve njih, kvazi muzičari, patka i za decu i za državu ... se*u i k*njaju, a 'lebac zarađuju od nje!
Razumem da je teško ograničiti nekog da radi šta hoće u ovom ludom društvu danas, ali na neki način se ovakvi tipovi i ono šta oni plasiraju, mora redukovati!
Mada, iskreno, nisu mi jasni oni koji se lože na ovako nešto, zaista ... nisu mi jasni ...

Veder

pre 2 godine

Zabranom samo dobijamo kontra efekat. Rešenje je edukacija, muzički urednici moraja znati pravu muziku, a ne puštati smeće poput ovog,ili turbo gola, treba deci puštati rok, džez muziku, bluz, klasiku pa da vidiš da li će iko da sluša ove degene, jer to može tako i moja baba. To pre svega nije muzika. Rep je ulično nadglasavanje i verbalno trtljanje i nadvikivanje uličnih grupa po američkim gradovima iz siromašnih četvrti, tu muzike nema ni za jednu jedne notu, a sumnjam i da ovi balkanski đilkan-reperi uopšte poznaju notni sistem.

Branka Ćirović

pre 2 godine

Svakoga dana sve više mi je muka od sopstvenog naroda.Šta mi sve slušamo i koga sve gledamo je za ne poverovati.To samo govori o nama kao nekom ko nema ponosa,nema identitet,pljuje po svemu vlastitom,a svakakvim polusvetu se divi.
Nama spoljni neprijatelji ne trebaju,istrebićemo se sami.

Igor

pre 2 godine

Koliko smo mi propalo drustvo dovoljno govori cinjenica da ova dva seljaka bez ukusa,stila a jos manje muzickog talenta mogu pune diskoteke i lokalne fiskulturne sale.

sale

pre 2 godine

A kada se setim da su u nekadasnjoj sređenoj i ozbiljnoj drzavi kultnoj bg grupi "U skripcu" proglasili jedan od fenomenalnih albuma kao sund,zbog teksta pesama...i onda cujes samo tri reci bilo koje pesme od ovih nesrecnika i zamislis se gde zivis i da li zasluzujes to od zivota.Ovoj dvojici naravno trajno zabraniti ulazak u zemlju a njihove "obozavaoce" u Srbiji poslati na drustveno korisni rad sa sve ovim klincem koji je dobio batine

Mare

pre 2 godine

Koliko mi je drago što sam deci branio YouTube na srpskom. Odem sad tako do ponekih prijatelja i čujem šta im deca slušaju i naježim se. Ovi moji ponekad gledaju debile, ali to nije ni prići sadržajima na srpskohrvatskom....

Марко

pre 2 godine

Не интересује ми ни та врста "музике", ни овакви "музичари", али сам чуо неколико пута за њих, па сам мислио сам да су то неки наши уличари. Сад ми је лакше кад видим да су из ове СФРЈ пародије од државе.

Milan

pre 2 godine

ko iole sa malo mozga ode pa ih slusa i za to jos plati? ako im se desilo!
a ovoj dvojici vehabija dozivotno zabraniti ulazak u Srbiju.

aleks

pre 2 godine

Ja uporno pricam da smo dotakli dno ali tonemo i dalje kroz glib... nije samo ova neandertalca problem ove lepe zemlje ima ih koliko hoces....

miki

pre 2 godine

Njima treba zabraniti izlazak na bilo koju muzicku scenu. Njihov kvalitet je na nivou Luninog i Kijinog kvaliteta. Jedino ih izdvaja agresivnost. Izopstiti ih cak i iz medija. Nisu vredni paznje

Miloš

pre 2 godine

Zabraniti i ova dva debila i debile koji ih slušaju, kakav god muzički pravac ovo se zvao. Kazna za lošu organizaciju i nasilničko ponašanje se podrazumeva.
A što se tiče toga da nam sunarodnici sve više fizički liče na ova dva dotična muzičara samo smo krivi.

Najgori roditelji

pre 2 godine

Pustite vi ove repere nego sto su vam deca bila na koncertu ? Sto ste ih pustili da idu, da slusaju ovo i gledaju jos gore. Nisu muzicari krivi nego vi roditelji . Gori ste uzor nego sve bube, raste i ostali rijaliti proizvodi.