Utorak, 25.05.2021.

13:15

Dua Lipu povezuju sa Hamasom, sestre Hadid "antisemite"

Izvor: Jutarnji list

Dua Lipu povezuju sa Hamasom, sestre Hadid "antisemite" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

65 Komentari

Sortiraj po:

Prle

pre 2 godine

@"Ne moraš biti musliman niti Palestinac da bi podržao Palestinu, trebaš samo biti čovek". Nema dalje..
(emir, 25. maj 2021 22:18)

Šta da podržim? Terorističku organizaciju Hamas koja pojas Gaze drži kao taoca već godinama. Teroriste koji ispaljuju na stoti e raketa dnevno na civile u Izraelu? Da li si ti normalan?
(La la iz Banata, 26. maj 2021 02:03)

Evo ja sam normalan po svim parametrima ali definitivno podrzavam Palestince i njihovu borbu za oslobodjenje i da stanu na kraj ovom nametnutom zlu od strane Amerikanaca, Engleza, Francuza i ostalih drzava koje su uvcestvovale 1948 godine. Pa kad Zapad toliko voli Izraelce zasto him nisu dali parce svoje zemlje u Americi ili Evropi nego ih na brodovima poslali tamo gde je najmekse? To sto ti zoves ”teroristi” su uvek za nekog bas teroristi a za nekog oslobodioci. Kako mogu da budu oni teroristi a zive na tim prostorima vec vekovima a nisu teroristi milioni njih koji su se doselili NASILNO u poslednjih 50 godina? Pola njih mora da prica Engleski jer se ni nerazumeju medju sobom, kako? E to sto Izraelci imaju TRENUTNO jak lobi pa okrecu stvari to je vec druga stvar.

cune iz gruže

pre 2 godine

Ovo više govori o NYT i medijskim manipulacijama u najdemokratskijoj državi sveta nego o problemu u Gazi. Ako imaš lovu i moć piši šta hoćeš i obeležavaj koga hoćeš. Zvuči poznato?

vido je

pre 2 godine

@Da se ne lažemo ... Islam priznaje Isusa kao proroka (u Kuranu se zove ga Isa) dok su ga Jevreji su odmah odbacili i dan danas na njega gledaju kao na šarlatana. E sad objasni ti to Srbendama...
Svidja mi se taj nick "da se ne lazemo" kao i kraj "E sad objasni ti to Srbendama". Za oba si se kvalifikovao:
Isus je "mladji" od jevrejstva (iako jeste Jevrej) a mnogo "stariji" od islama. Eto ti dgovor zasto ga (mozda) jedni priznaju a drugi ne. I jos nesto, da se danas pojavi NEKO u hriscanskom svetu i pocne da propagira novu veru, potpuno drugaciju od hriscanstva kako bi reagovalo hriscanstvo (i katolicko i pravoslavno) na to? Podrzalo ga? Preslo na "novo" tumacenje vere? Priznalo jeretika? Eto ... pokusao sam.

Прави Србин

pre 2 godine

@Dr. Realan

Ниједан прави Србин не би тако одговорио! Превише се крви у нас пролило за Крст Часни! То што тебе и теби сличнима не занима Боготац и Сцета Тројица, а правите се као да сте неки Срби, то је и ваша и наша срамота! Зато смо ту где јесмо!

Zok1

pre 2 godine

Тероризам није кад два муслиманска лудака убију двојицу лоших карикатуриста, и онда их полиција изрешета. Тероризам је кад нападнеш суверену државу, побијеш хиљаде њених грађана (стотине хиљада) и уведеш војну окупацију - Србија, Сирија, Афганистан, Ирак, Либија и цео свет држиш у страху
(ALEKSA, 25. maj 2021 20:00) Dobro Aleksa, a šta je kada jedna naoružana grupa ispali 3000 raketa na civilno stanovništvo i drži ga u strahu?

La la iz Banata

pre 2 godine

"Ne moraš biti musliman niti Palestinac da bi podržao Palestinu, trebaš samo biti čovek". Nema dalje..
(emir, 25. maj 2021 22:18)

Šta da podržim? Terorističku organizaciju Hamas koja pojas Gaze drži kao taoca već godinama. Teroriste koji ispaljuju na stoti e raketa dnevno na civile u Izraelu? Da li si ti normalan?

Dogodine do Prizrena, dogodine do Knina

pre 2 godine

 Trebalo bi malo vise da vodis racuna o srpskim nacionalnim interesima,a ne o palestinskim. Ovako si na istoj strani sa tri guske,od kojih je jedna radikalni albanski lobista i srpski neprijatelj. Toliko o tvojoj inteligenciji.
(Oliver, 25. maj 2021)

On je pra i Srbin. Sin svojih praoca koji suu istoriji uvek bili na strani jedne jedine istine. On je na strani istine i sada i njegov stav nije ukaljan trenutnim diplomatskim preokupacijama.

Jevreji zrtve-previse izlizano. Rakete ne bi bile ispaljene da ih nasilno ne raseljavaju iz visevekovnih ognjista. Licemeru bedni

Savo

pre 2 godine

Zamislite da Lipu jednog dana deportuju iz Amerike, da joj zabrane ulazak, i završi karijeru u Tirani u nekoj kafančugi.
(NikolaBg, 25. maj 2021 22:14)

Imam jos bolju zamisao, da je jednog dana skinu sa medjunarodnog leta pod izgovorom bombe i onda je uhapse jer je imala svoje misljenje. U komentarima vidimo da je Dua Lipa zbog svog misljenja dobila etiketu radikalni islamist. Cuvajte se toga, vlastito misljenje i upotreba mozga je bolest. Ne daj Boze nikome.

Silverfox

pre 2 godine

"Ne moraš biti musliman niti Palestinac da bi podržao Palestinu, trebaš samo biti čovek". Nema dalje.. (emir, 25. maj 2021 22:18) Emire, budi čovek pa osudi onih 3000+ raketa koje je Hamas iz Gaze ispalio na Izrael, a čiji je jedini cilj bio da padne negde na Izrael, pa gde bilo.

istorija ajvara

pre 2 godine

Dua lipa tesko da ima dua cuke u glavi...sumnjam da bi Palestinu ubola na mapi. Nek se drzi promocije ajvara, to joj najbolje ide :D

neutralni fe

pre 2 godine

Zamislite da Lipu jednog dana deportuju iz Amerike, da joj zabrane ulazak, i završi karijeru u Tirani u nekoj kafančugi.
(NikolaBg, 25. maj 2021 22:14)

ona je britanska drzavljanka.

Dr. Realan

pre 2 godine

“””Fascinira što smo sa Jevrejima kao OK, iako oni više od muslimana negiraju Isusa. Da se razumemo, Islam priznaje Isusa kao proroka (u Kuranu se zove ga Isa) dok su ga Jevreji su odmah odbacili i dan danas na njega gledaju kao na šarlatana. E sad objasni ti to Srbendama...
(Da se ne lažemo, 25. maj 2021 19:00)
“””

Evo ja tebi nešto da obasnim, ne zanima mene ko više ili manje priznaje Isusa, nego ko kakav odnos ima ili je imao prema Srbiji. Mi smo u sukobu da Islamom 700 godina, a nikada nismo bili u sukobu sa Jevrejima. Neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj, a još kad dodaš da smo kao narodi i jedni i drugi stradali kroz istoriju...

Тит Слободаније Август

pre 2 godine

Палестинци праве грешку коју смо 1999. направили ми: вођени свешћу о правди и праву на своју територију, и истовремено уздајући се у разумевање од Уједињених нација, улазе у рат против неупоредиво моћнијег непријатеља, те кад им овај измасакрира цивиле, од своје трагедије праве пред светом алиби за своје ратовање. Политика је сурова и муфљуска дисциплина, ту се не прашта ако се за свог савезника, уместо најмоћнијих земаља света, изабере гола "правда". Светске силе не дотиче ратно страдање Палестинаца као што их није дотицало ратно страдање Срба. А Палестинци и Срби ем што су свакако без својих територија, ем што су им браћа и сестре побијени и још посмртно понижавани да су "колатерална штета".

Oliver

pre 2 godine

Kakve glupace,sad su zavrsile karijeru na zapadu. Kad je liberalni njujork tajms objavio ovako ostru reklamu,to je kraj. Da su pametne,cutale bi.Ali ne vredi,to je jace od njih. Radikalni islamizam se i odlikuje prevagom mrznje nad razumom.

Lanna

pre 2 godine

"Liberalni" NYT je smece od novina kojim upravlja jevrejski lobi.To je opste poznata stvar. Zene su samo osudile israelski masakr u Gazi i potpuno su u pravu. Inave HRW je proglasio Izrael aprthejdom koji krsi sva moguca ljudska prava. Naucite malo. Zapadni MSM su u rukama raznih grupa koji se rokovode svojim interesima, a ne cinjenicama.

ALEKSA

pre 2 godine

Ti verovatno isto kazes da ne volis Zapad ali 78 dana bombardovanja srpskih civila nije anti-srpsko, niti je terorizam.
(Razmislite sami, 25. maj 2021 19:18)

Ја волим Запад. Радо бих био грађанин САД. Одеш на јутубе па видиш како грађанин САД васпитава полицију.

Али бомбардовање Србије је чист тероризам - РТС, Грделица, мала Милица, рушење цивилне инфраструктуре. Противзаконит антисрпски тероризам.

Исто то НАТО ради у Палестини.Суверена УН држава, бомбардује је Израел зато што се брани од усељеничких насртаја.

И маните ме тих уравниловка мантри Хамас ракете - Израел ракете.

Хамасове ракете су мејд ин шупа, NPK20:20:20 и челичне цеви, Израелске су маде ин УСА,и коштају милион два свака.

Моје питање је колико је цивила убио Хамас колико Израел, и колико је цивилних објеката уништио Хамас а колико Израел.

Тероризам није кад два муслиманска лудака убију двојицу лоших карикатуриста, и онда их полиција изрешета. Тероризам је кад нападнеш суверену државу, побијеш хиљаде њених грађана (стотине хиљада) и уведеш војну окупацију - Србија, Сирија, Афганистан, Ирак, Либија и цео свет држиш у страху

Oliver

pre 2 godine

@aleksa

Pogresno pitanje postavljas. Nije bitno ko je ubio vise i cije su rakete bolje,nego ko je prvi poceo? Ko je prvi ispalio raketu na civile? Hamas. Kraj price. Posle toga Izrael ima pravo da pregazi celu gazu. Ako si slabiji,zasto prvi napadas jaceg i posle kukas izigravajuci zrtve i cinicno slikajuci mrtvu decu? Jasno,palestinci ne mare puno za zivote svoje dece,ionako imaju ogroman natalitet. I ja bih te zamolio da pricas iskljucivo u svoje ime,a ne u srpsko ime. Ja sam Srbin i stopostotno podrzavam Izrael. I apsolutno zelim da Srbi i Jevreji budu u istom kontekstu. Mi i jesmo bili u istom kontekstu istorijski,na primer u Jasenovcu. Trebalo bi malo vise da vodis racuna o srpskim nacionalnim interesima,a ne o palestinskim. Ovako si na istoj strani sa tri guske,od kojih je jedna radikalni albanski lobista i srpski neprijatelj. Toliko o tvojoj inteligenciji.

www

pre 2 godine

"Solidarišem se sa svim potlačenim ljudima i odbacujem sve oblike rasizma" reče Lipa i podrža potplačene Srbe na Kosovu! Ček, ček, ona je Albanka poreklom sa Kosova i onda se predomisli i kaže Kosovo je poseban slučaj tako da to ne važi za Srbe na Kosovu.

Zok1

pre 2 godine

Sestre Hadid i Dua Lipa su heroji danasnjice kada smeju da javno osude jevrejske zlocine nad nesrecnim Palestincima (Svaka cast, 25. maj 2021 19:28) Sestre Hadid i Dua Lipa su tri ćurke koje nisu rekle ni jednu reč protiv raketa koje su letele na Izrael, nego su osudile Izrael što se brani. Sve tri su mi odvratne.

A

pre 2 godine

Bukvalno su sve 3 šerovale kako je Izrael okupator, pa da Izrael kao država ne postoji i to svi treba da znaju, pa su izjavile da su anti-Zionisti, za one koji ne znaju to znači da one smatraju da Jevreji ne smeju da imaju svoju državu, a inače ovo bar Lipi nije prvi antisemitski ispad jer je prošle godine pisala kako su Izraelci lažni Jevreji i ne znam šta sve pa je to pobrisala, ali su radiji u Izraelu odlučili da je bojkotuju. Niti sam Jevrejka, niti imam ikakve veze sa Jevrejima, ali one izjave su i meni bile odvratne, a mogu misliti kako su se oni osećali. Inače kritikovale su Izrael za sve što su radili, a recimo Hamas nisu osudile ni kada je jedna od raketa koju su ispalili pala na dečju bolnicu i urušila je, nisu ih kritikovale ni kada su objavili tutorijal kako klati Jevreje nakon čega je više njih širom sveta bilo napadnuto.

Piroga34

pre 2 godine

Ok ja nju ne volim ali ovo je ludilo. Podržavanje palestinaca nije antisemitizam ni terorizam.a
(Malina, 25. maj 2021 18:46)

U tome i jeste problem druze sto ti nju volis.

Da se ne lažemo

pre 2 godine

Fascinira što smo sa Jevrejima kao OK, iako oni više od muslimana negiraju Isusa. Da se razumemo, Islam priznaje Isusa kao proroka (u Kuranu se zove ga Isa) dok su ga Jevreji su odmah odbacili i dan danas na njega gledaju kao na šarlatana. E sad objasni ti to Srbendama...

Алекса

pre 2 godine

Konacno da neko ovim panislamistima stane na put. Pod plastom borbe za ljudska prava optuzuju citave nacije za zlocine a posebno Srbe i Jevreje i proteziraju islam gde god stignu.
(stranger, 25. maj 2021 18:46

Замолио бих те са Србе и Јевреје не стављаш у исти контекст

Јевреји су колонизатори и окупатори три суверене државе и четврте полусуверене државе упркос ("бриселском") споразуму који су потписали. Насилно исељавају домицилно становништво и насељавају странце под изговором да су "Јевреји" - Ашкенази (Пољаци, Руси и Украјинци) су насилно насељени од стране Британаца, да би они сад насељавали чак и Етиопљане (тамнопуте) док истовремено расељавају људе чији су праоци ту живели све под изговором да је пре 2000 година ту била њихова држава. У појасу Газе, 45км са 6 км живи 2 милиона људи. Потписали су споразум са државом Палестином да ће им вратити Јерусалим.

То што су Палестинци Арапи, Муслимани и терористи нема везе са тиме шта је Израел. Али Израел није Србија. Јевреји нису глупи Срби...нажалост

Иначе...ко је прави терориста, чији се противници кога више плаше? Хамаса Јевреји или државе Израел Палестинци? Ко је више цивила побио? Колико је Израелаца погинуло у Хамасовом нападу? Колико је зграда срушио Хамас? А Израел?

матори

pre 2 godine

trebala bi ta jevrejska organizacija da se malo vise pozabavi ko finansira te influenserke i ne samo tu pevacicu iz kosova.
(zmitjkoe, 25. maj 2021 18:57)

Па кад ми не умемо. Израел хоће.

Razmislite sami

pre 2 godine

@Malina

Podrzavanje palestinaca koji bombarduju izraelske civile jeste i jedno i drugo.

Ti verovatno isto kazes da ne volis Zapad ali 78 dana bombardovanja srpskih civila nije anti-srpsko, niti je terorizam.

76er

pre 2 godine

Ok ja nju ne volim ali ovo je ludilo. Podržavanje palestinaca nije antisemitizam ni terorizam.a
(Malina, 25. maj 2021 18:46)

Ali podrzavanje Velike Albanije jeste, znamo svi kakav je Dua Lipa borac za prava.

stranger

pre 2 godine

Konacno da neko ovim panislamistima stane na put. Pod plastom borbe za ljudska prava optuzuju citave nacije za zlocine a posebno Srbe i Jevreje i proteziraju islam gde god stignu.

stranger

pre 2 godine

Konacno da neko ovim panislamistima stane na put. Pod plastom borbe za ljudska prava optuzuju citave nacije za zlocine a posebno Srbe i Jevreje i proteziraju islam gde god stignu.

76er

pre 2 godine

Ok ja nju ne volim ali ovo je ludilo. Podržavanje palestinaca nije antisemitizam ni terorizam.a
(Malina, 25. maj 2021 18:46)

Ali podrzavanje Velike Albanije jeste, znamo svi kakav je Dua Lipa borac za prava.

Zok1

pre 2 godine

Sestre Hadid i Dua Lipa su heroji danasnjice kada smeju da javno osude jevrejske zlocine nad nesrecnim Palestincima (Svaka cast, 25. maj 2021 19:28) Sestre Hadid i Dua Lipa su tri ćurke koje nisu rekle ni jednu reč protiv raketa koje su letele na Izrael, nego su osudile Izrael što se brani. Sve tri su mi odvratne.

Oliver

pre 2 godine

@aleksa

Pogresno pitanje postavljas. Nije bitno ko je ubio vise i cije su rakete bolje,nego ko je prvi poceo? Ko je prvi ispalio raketu na civile? Hamas. Kraj price. Posle toga Izrael ima pravo da pregazi celu gazu. Ako si slabiji,zasto prvi napadas jaceg i posle kukas izigravajuci zrtve i cinicno slikajuci mrtvu decu? Jasno,palestinci ne mare puno za zivote svoje dece,ionako imaju ogroman natalitet. I ja bih te zamolio da pricas iskljucivo u svoje ime,a ne u srpsko ime. Ja sam Srbin i stopostotno podrzavam Izrael. I apsolutno zelim da Srbi i Jevreji budu u istom kontekstu. Mi i jesmo bili u istom kontekstu istorijski,na primer u Jasenovcu. Trebalo bi malo vise da vodis racuna o srpskim nacionalnim interesima,a ne o palestinskim. Ovako si na istoj strani sa tri guske,od kojih je jedna radikalni albanski lobista i srpski neprijatelj. Toliko o tvojoj inteligenciji.

www

pre 2 godine

"Solidarišem se sa svim potlačenim ljudima i odbacujem sve oblike rasizma" reče Lipa i podrža potplačene Srbe na Kosovu! Ček, ček, ona je Albanka poreklom sa Kosova i onda se predomisli i kaže Kosovo je poseban slučaj tako da to ne važi za Srbe na Kosovu.

Oliver

pre 2 godine

Kakve glupace,sad su zavrsile karijeru na zapadu. Kad je liberalni njujork tajms objavio ovako ostru reklamu,to je kraj. Da su pametne,cutale bi.Ali ne vredi,to je jace od njih. Radikalni islamizam se i odlikuje prevagom mrznje nad razumom.

A

pre 2 godine

Bukvalno su sve 3 šerovale kako je Izrael okupator, pa da Izrael kao država ne postoji i to svi treba da znaju, pa su izjavile da su anti-Zionisti, za one koji ne znaju to znači da one smatraju da Jevreji ne smeju da imaju svoju državu, a inače ovo bar Lipi nije prvi antisemitski ispad jer je prošle godine pisala kako su Izraelci lažni Jevreji i ne znam šta sve pa je to pobrisala, ali su radiji u Izraelu odlučili da je bojkotuju. Niti sam Jevrejka, niti imam ikakve veze sa Jevrejima, ali one izjave su i meni bile odvratne, a mogu misliti kako su se oni osećali. Inače kritikovale su Izrael za sve što su radili, a recimo Hamas nisu osudile ni kada je jedna od raketa koju su ispalili pala na dečju bolnicu i urušila je, nisu ih kritikovale ni kada su objavili tutorijal kako klati Jevreje nakon čega je više njih širom sveta bilo napadnuto.

матори

pre 2 godine

trebala bi ta jevrejska organizacija da se malo vise pozabavi ko finansira te influenserke i ne samo tu pevacicu iz kosova.
(zmitjkoe, 25. maj 2021 18:57)

Па кад ми не умемо. Израел хоће.

Piroga34

pre 2 godine

Ok ja nju ne volim ali ovo je ludilo. Podržavanje palestinaca nije antisemitizam ni terorizam.a
(Malina, 25. maj 2021 18:46)

U tome i jeste problem druze sto ti nju volis.

Dr. Realan

pre 2 godine

“””Fascinira što smo sa Jevrejima kao OK, iako oni više od muslimana negiraju Isusa. Da se razumemo, Islam priznaje Isusa kao proroka (u Kuranu se zove ga Isa) dok su ga Jevreji su odmah odbacili i dan danas na njega gledaju kao na šarlatana. E sad objasni ti to Srbendama...
(Da se ne lažemo, 25. maj 2021 19:00)
“””

Evo ja tebi nešto da obasnim, ne zanima mene ko više ili manje priznaje Isusa, nego ko kakav odnos ima ili je imao prema Srbiji. Mi smo u sukobu da Islamom 700 godina, a nikada nismo bili u sukobu sa Jevrejima. Neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj, a još kad dodaš da smo kao narodi i jedni i drugi stradali kroz istoriju...

istorija ajvara

pre 2 godine

Dua lipa tesko da ima dua cuke u glavi...sumnjam da bi Palestinu ubola na mapi. Nek se drzi promocije ajvara, to joj najbolje ide :D

Silverfox

pre 2 godine

"Ne moraš biti musliman niti Palestinac da bi podržao Palestinu, trebaš samo biti čovek". Nema dalje.. (emir, 25. maj 2021 22:18) Emire, budi čovek pa osudi onih 3000+ raketa koje je Hamas iz Gaze ispalio na Izrael, a čiji je jedini cilj bio da padne negde na Izrael, pa gde bilo.

neutralni fe

pre 2 godine

Zamislite da Lipu jednog dana deportuju iz Amerike, da joj zabrane ulazak, i završi karijeru u Tirani u nekoj kafančugi.
(NikolaBg, 25. maj 2021 22:14)

ona je britanska drzavljanka.

ALEKSA

pre 2 godine

Ti verovatno isto kazes da ne volis Zapad ali 78 dana bombardovanja srpskih civila nije anti-srpsko, niti je terorizam.
(Razmislite sami, 25. maj 2021 19:18)

Ја волим Запад. Радо бих био грађанин САД. Одеш на јутубе па видиш како грађанин САД васпитава полицију.

Али бомбардовање Србије је чист тероризам - РТС, Грделица, мала Милица, рушење цивилне инфраструктуре. Противзаконит антисрпски тероризам.

Исто то НАТО ради у Палестини.Суверена УН држава, бомбардује је Израел зато што се брани од усељеничких насртаја.

И маните ме тих уравниловка мантри Хамас ракете - Израел ракете.

Хамасове ракете су мејд ин шупа, NPK20:20:20 и челичне цеви, Израелске су маде ин УСА,и коштају милион два свака.

Моје питање је колико је цивила убио Хамас колико Израел, и колико је цивилних објеката уништио Хамас а колико Израел.

Тероризам није кад два муслиманска лудака убију двојицу лоших карикатуриста, и онда их полиција изрешета. Тероризам је кад нападнеш суверену државу, побијеш хиљаде њених грађана (стотине хиљада) и уведеш војну окупацију - Србија, Сирија, Афганистан, Ирак, Либија и цео свет држиш у страху

Алекса

pre 2 godine

Konacno da neko ovim panislamistima stane na put. Pod plastom borbe za ljudska prava optuzuju citave nacije za zlocine a posebno Srbe i Jevreje i proteziraju islam gde god stignu.
(stranger, 25. maj 2021 18:46

Замолио бих те са Србе и Јевреје не стављаш у исти контекст

Јевреји су колонизатори и окупатори три суверене државе и четврте полусуверене државе упркос ("бриселском") споразуму који су потписали. Насилно исељавају домицилно становништво и насељавају странце под изговором да су "Јевреји" - Ашкенази (Пољаци, Руси и Украјинци) су насилно насељени од стране Британаца, да би они сад насељавали чак и Етиопљане (тамнопуте) док истовремено расељавају људе чији су праоци ту живели све под изговором да је пре 2000 година ту била њихова држава. У појасу Газе, 45км са 6 км живи 2 милиона људи. Потписали су споразум са државом Палестином да ће им вратити Јерусалим.

То што су Палестинци Арапи, Муслимани и терористи нема везе са тиме шта је Израел. Али Израел није Србија. Јевреји нису глупи Срби...нажалост

Иначе...ко је прави терориста, чији се противници кога више плаше? Хамаса Јевреји или државе Израел Палестинци? Ко је више цивила побио? Колико је Израелаца погинуло у Хамасовом нападу? Колико је зграда срушио Хамас? А Израел?

Da se ne lažemo

pre 2 godine

Fascinira što smo sa Jevrejima kao OK, iako oni više od muslimana negiraju Isusa. Da se razumemo, Islam priznaje Isusa kao proroka (u Kuranu se zove ga Isa) dok su ga Jevreji su odmah odbacili i dan danas na njega gledaju kao na šarlatana. E sad objasni ti to Srbendama...

Тит Слободаније Август

pre 2 godine

Палестинци праве грешку коју смо 1999. направили ми: вођени свешћу о правди и праву на своју територију, и истовремено уздајући се у разумевање од Уједињених нација, улазе у рат против неупоредиво моћнијег непријатеља, те кад им овај измасакрира цивиле, од своје трагедије праве пред светом алиби за своје ратовање. Политика је сурова и муфљуска дисциплина, ту се не прашта ако се за свог савезника, уместо најмоћнијих земаља света, изабере гола "правда". Светске силе не дотиче ратно страдање Палестинаца као што их није дотицало ратно страдање Срба. А Палестинци и Срби ем што су свакако без својих територија, ем што су им браћа и сестре побијени и још посмртно понижавани да су "колатерална штета".

Razmislite sami

pre 2 godine

@Malina

Podrzavanje palestinaca koji bombarduju izraelske civile jeste i jedno i drugo.

Ti verovatno isto kazes da ne volis Zapad ali 78 dana bombardovanja srpskih civila nije anti-srpsko, niti je terorizam.

Lanna

pre 2 godine

"Liberalni" NYT je smece od novina kojim upravlja jevrejski lobi.To je opste poznata stvar. Zene su samo osudile israelski masakr u Gazi i potpuno su u pravu. Inave HRW je proglasio Izrael aprthejdom koji krsi sva moguca ljudska prava. Naucite malo. Zapadni MSM su u rukama raznih grupa koji se rokovode svojim interesima, a ne cinjenicama.

vido je

pre 2 godine

@Da se ne lažemo ... Islam priznaje Isusa kao proroka (u Kuranu se zove ga Isa) dok su ga Jevreji su odmah odbacili i dan danas na njega gledaju kao na šarlatana. E sad objasni ti to Srbendama...
Svidja mi se taj nick "da se ne lazemo" kao i kraj "E sad objasni ti to Srbendama". Za oba si se kvalifikovao:
Isus je "mladji" od jevrejstva (iako jeste Jevrej) a mnogo "stariji" od islama. Eto ti dgovor zasto ga (mozda) jedni priznaju a drugi ne. I jos nesto, da se danas pojavi NEKO u hriscanskom svetu i pocne da propagira novu veru, potpuno drugaciju od hriscanstva kako bi reagovalo hriscanstvo (i katolicko i pravoslavno) na to? Podrzalo ga? Preslo na "novo" tumacenje vere? Priznalo jeretika? Eto ... pokusao sam.

La la iz Banata

pre 2 godine

"Ne moraš biti musliman niti Palestinac da bi podržao Palestinu, trebaš samo biti čovek". Nema dalje..
(emir, 25. maj 2021 22:18)

Šta da podržim? Terorističku organizaciju Hamas koja pojas Gaze drži kao taoca već godinama. Teroriste koji ispaljuju na stoti e raketa dnevno na civile u Izraelu? Da li si ti normalan?

cune iz gruže

pre 2 godine

Ovo više govori o NYT i medijskim manipulacijama u najdemokratskijoj državi sveta nego o problemu u Gazi. Ako imaš lovu i moć piši šta hoćeš i obeležavaj koga hoćeš. Zvuči poznato?

Zok1

pre 2 godine

Тероризам није кад два муслиманска лудака убију двојицу лоших карикатуриста, и онда их полиција изрешета. Тероризам је кад нападнеш суверену државу, побијеш хиљаде њених грађана (стотине хиљада) и уведеш војну окупацију - Србија, Сирија, Афганистан, Ирак, Либија и цео свет држиш у страху
(ALEKSA, 25. maj 2021 20:00) Dobro Aleksa, a šta je kada jedna naoružana grupa ispali 3000 raketa na civilno stanovništvo i drži ga u strahu?

Savo

pre 2 godine

Zamislite da Lipu jednog dana deportuju iz Amerike, da joj zabrane ulazak, i završi karijeru u Tirani u nekoj kafančugi.
(NikolaBg, 25. maj 2021 22:14)

Imam jos bolju zamisao, da je jednog dana skinu sa medjunarodnog leta pod izgovorom bombe i onda je uhapse jer je imala svoje misljenje. U komentarima vidimo da je Dua Lipa zbog svog misljenja dobila etiketu radikalni islamist. Cuvajte se toga, vlastito misljenje i upotreba mozga je bolest. Ne daj Boze nikome.

Dogodine do Prizrena, dogodine do Knina

pre 2 godine

 Trebalo bi malo vise da vodis racuna o srpskim nacionalnim interesima,a ne o palestinskim. Ovako si na istoj strani sa tri guske,od kojih je jedna radikalni albanski lobista i srpski neprijatelj. Toliko o tvojoj inteligenciji.
(Oliver, 25. maj 2021)

On je pra i Srbin. Sin svojih praoca koji suu istoriji uvek bili na strani jedne jedine istine. On je na strani istine i sada i njegov stav nije ukaljan trenutnim diplomatskim preokupacijama.

Jevreji zrtve-previse izlizano. Rakete ne bi bile ispaljene da ih nasilno ne raseljavaju iz visevekovnih ognjista. Licemeru bedni

Прави Србин

pre 2 godine

@Dr. Realan

Ниједан прави Србин не би тако одговорио! Превише се крви у нас пролило за Крст Часни! То што тебе и теби сличнима не занима Боготац и Сцета Тројица, а правите се као да сте неки Срби, то је и ваша и наша срамота! Зато смо ту где јесмо!

Prle

pre 2 godine

@"Ne moraš biti musliman niti Palestinac da bi podržao Palestinu, trebaš samo biti čovek". Nema dalje..
(emir, 25. maj 2021 22:18)

Šta da podržim? Terorističku organizaciju Hamas koja pojas Gaze drži kao taoca već godinama. Teroriste koji ispaljuju na stoti e raketa dnevno na civile u Izraelu? Da li si ti normalan?
(La la iz Banata, 26. maj 2021 02:03)

Evo ja sam normalan po svim parametrima ali definitivno podrzavam Palestince i njihovu borbu za oslobodjenje i da stanu na kraj ovom nametnutom zlu od strane Amerikanaca, Engleza, Francuza i ostalih drzava koje su uvcestvovale 1948 godine. Pa kad Zapad toliko voli Izraelce zasto him nisu dali parce svoje zemlje u Americi ili Evropi nego ih na brodovima poslali tamo gde je najmekse? To sto ti zoves ”teroristi” su uvek za nekog bas teroristi a za nekog oslobodioci. Kako mogu da budu oni teroristi a zive na tim prostorima vec vekovima a nisu teroristi milioni njih koji su se doselili NASILNO u poslednjih 50 godina? Pola njih mora da prica Engleski jer se ni nerazumeju medju sobom, kako? E to sto Izraelci imaju TRENUTNO jak lobi pa okrecu stvari to je vec druga stvar.

stranger

pre 2 godine

Konacno da neko ovim panislamistima stane na put. Pod plastom borbe za ljudska prava optuzuju citave nacije za zlocine a posebno Srbe i Jevreje i proteziraju islam gde god stignu.

Алекса

pre 2 godine

Konacno da neko ovim panislamistima stane na put. Pod plastom borbe za ljudska prava optuzuju citave nacije za zlocine a posebno Srbe i Jevreje i proteziraju islam gde god stignu.
(stranger, 25. maj 2021 18:46

Замолио бих те са Србе и Јевреје не стављаш у исти контекст

Јевреји су колонизатори и окупатори три суверене државе и четврте полусуверене државе упркос ("бриселском") споразуму који су потписали. Насилно исељавају домицилно становништво и насељавају странце под изговором да су "Јевреји" - Ашкенази (Пољаци, Руси и Украјинци) су насилно насељени од стране Британаца, да би они сад насељавали чак и Етиопљане (тамнопуте) док истовремено расељавају људе чији су праоци ту живели све под изговором да је пре 2000 година ту била њихова држава. У појасу Газе, 45км са 6 км живи 2 милиона људи. Потписали су споразум са државом Палестином да ће им вратити Јерусалим.

То што су Палестинци Арапи, Муслимани и терористи нема везе са тиме шта је Израел. Али Израел није Србија. Јевреји нису глупи Срби...нажалост

Иначе...ко је прави терориста, чији се противници кога више плаше? Хамаса Јевреји или државе Израел Палестинци? Ко је више цивила побио? Колико је Израелаца погинуло у Хамасовом нападу? Колико је зграда срушио Хамас? А Израел?

Da se ne lažemo

pre 2 godine

Fascinira što smo sa Jevrejima kao OK, iako oni više od muslimana negiraju Isusa. Da se razumemo, Islam priznaje Isusa kao proroka (u Kuranu se zove ga Isa) dok su ga Jevreji su odmah odbacili i dan danas na njega gledaju kao na šarlatana. E sad objasni ti to Srbendama...

Razmislite sami

pre 2 godine

@Malina

Podrzavanje palestinaca koji bombarduju izraelske civile jeste i jedno i drugo.

Ti verovatno isto kazes da ne volis Zapad ali 78 dana bombardovanja srpskih civila nije anti-srpsko, niti je terorizam.

ALEKSA

pre 2 godine

Ti verovatno isto kazes da ne volis Zapad ali 78 dana bombardovanja srpskih civila nije anti-srpsko, niti je terorizam.
(Razmislite sami, 25. maj 2021 19:18)

Ја волим Запад. Радо бих био грађанин САД. Одеш на јутубе па видиш како грађанин САД васпитава полицију.

Али бомбардовање Србије је чист тероризам - РТС, Грделица, мала Милица, рушење цивилне инфраструктуре. Противзаконит антисрпски тероризам.

Исто то НАТО ради у Палестини.Суверена УН држава, бомбардује је Израел зато што се брани од усељеничких насртаја.

И маните ме тих уравниловка мантри Хамас ракете - Израел ракете.

Хамасове ракете су мејд ин шупа, NPK20:20:20 и челичне цеви, Израелске су маде ин УСА,и коштају милион два свака.

Моје питање је колико је цивила убио Хамас колико Израел, и колико је цивилних објеката уништио Хамас а колико Израел.

Тероризам није кад два муслиманска лудака убију двојицу лоших карикатуриста, и онда их полиција изрешета. Тероризам је кад нападнеш суверену државу, побијеш хиљаде њених грађана (стотине хиљада) и уведеш војну окупацију - Србија, Сирија, Афганистан, Ирак, Либија и цео свет држиш у страху

Lanna

pre 2 godine

"Liberalni" NYT je smece od novina kojim upravlja jevrejski lobi.To je opste poznata stvar. Zene su samo osudile israelski masakr u Gazi i potpuno su u pravu. Inave HRW je proglasio Izrael aprthejdom koji krsi sva moguca ljudska prava. Naucite malo. Zapadni MSM su u rukama raznih grupa koji se rokovode svojim interesima, a ne cinjenicama.

Oliver

pre 2 godine

@aleksa

Pogresno pitanje postavljas. Nije bitno ko je ubio vise i cije su rakete bolje,nego ko je prvi poceo? Ko je prvi ispalio raketu na civile? Hamas. Kraj price. Posle toga Izrael ima pravo da pregazi celu gazu. Ako si slabiji,zasto prvi napadas jaceg i posle kukas izigravajuci zrtve i cinicno slikajuci mrtvu decu? Jasno,palestinci ne mare puno za zivote svoje dece,ionako imaju ogroman natalitet. I ja bih te zamolio da pricas iskljucivo u svoje ime,a ne u srpsko ime. Ja sam Srbin i stopostotno podrzavam Izrael. I apsolutno zelim da Srbi i Jevreji budu u istom kontekstu. Mi i jesmo bili u istom kontekstu istorijski,na primer u Jasenovcu. Trebalo bi malo vise da vodis racuna o srpskim nacionalnim interesima,a ne o palestinskim. Ovako si na istoj strani sa tri guske,od kojih je jedna radikalni albanski lobista i srpski neprijatelj. Toliko o tvojoj inteligenciji.

Zok1

pre 2 godine

Sestre Hadid i Dua Lipa su heroji danasnjice kada smeju da javno osude jevrejske zlocine nad nesrecnim Palestincima (Svaka cast, 25. maj 2021 19:28) Sestre Hadid i Dua Lipa su tri ćurke koje nisu rekle ni jednu reč protiv raketa koje su letele na Izrael, nego su osudile Izrael što se brani. Sve tri su mi odvratne.

Oliver

pre 2 godine

Kakve glupace,sad su zavrsile karijeru na zapadu. Kad je liberalni njujork tajms objavio ovako ostru reklamu,to je kraj. Da su pametne,cutale bi.Ali ne vredi,to je jace od njih. Radikalni islamizam se i odlikuje prevagom mrznje nad razumom.

76er

pre 2 godine

Ok ja nju ne volim ali ovo je ludilo. Podržavanje palestinaca nije antisemitizam ni terorizam.a
(Malina, 25. maj 2021 18:46)

Ali podrzavanje Velike Albanije jeste, znamo svi kakav je Dua Lipa borac za prava.

Dr. Realan

pre 2 godine

“””Fascinira što smo sa Jevrejima kao OK, iako oni više od muslimana negiraju Isusa. Da se razumemo, Islam priznaje Isusa kao proroka (u Kuranu se zove ga Isa) dok su ga Jevreji su odmah odbacili i dan danas na njega gledaju kao na šarlatana. E sad objasni ti to Srbendama...
(Da se ne lažemo, 25. maj 2021 19:00)
“””

Evo ja tebi nešto da obasnim, ne zanima mene ko više ili manje priznaje Isusa, nego ko kakav odnos ima ili je imao prema Srbiji. Mi smo u sukobu da Islamom 700 godina, a nikada nismo bili u sukobu sa Jevrejima. Neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj, a još kad dodaš da smo kao narodi i jedni i drugi stradali kroz istoriju...

Piroga34

pre 2 godine

Ok ja nju ne volim ali ovo je ludilo. Podržavanje palestinaca nije antisemitizam ni terorizam.a
(Malina, 25. maj 2021 18:46)

U tome i jeste problem druze sto ti nju volis.

www

pre 2 godine

"Solidarišem se sa svim potlačenim ljudima i odbacujem sve oblike rasizma" reče Lipa i podrža potplačene Srbe na Kosovu! Ček, ček, ona je Albanka poreklom sa Kosova i onda se predomisli i kaže Kosovo je poseban slučaj tako da to ne važi za Srbe na Kosovu.

A

pre 2 godine

Bukvalno su sve 3 šerovale kako je Izrael okupator, pa da Izrael kao država ne postoji i to svi treba da znaju, pa su izjavile da su anti-Zionisti, za one koji ne znaju to znači da one smatraju da Jevreji ne smeju da imaju svoju državu, a inače ovo bar Lipi nije prvi antisemitski ispad jer je prošle godine pisala kako su Izraelci lažni Jevreji i ne znam šta sve pa je to pobrisala, ali su radiji u Izraelu odlučili da je bojkotuju. Niti sam Jevrejka, niti imam ikakve veze sa Jevrejima, ali one izjave su i meni bile odvratne, a mogu misliti kako su se oni osećali. Inače kritikovale su Izrael za sve što su radili, a recimo Hamas nisu osudile ni kada je jedna od raketa koju su ispalili pala na dečju bolnicu i urušila je, nisu ih kritikovale ni kada su objavili tutorijal kako klati Jevreje nakon čega je više njih širom sveta bilo napadnuto.

Тит Слободаније Август

pre 2 godine

Палестинци праве грешку коју смо 1999. направили ми: вођени свешћу о правди и праву на своју територију, и истовремено уздајући се у разумевање од Уједињених нација, улазе у рат против неупоредиво моћнијег непријатеља, те кад им овај измасакрира цивиле, од своје трагедије праве пред светом алиби за своје ратовање. Политика је сурова и муфљуска дисциплина, ту се не прашта ако се за свог савезника, уместо најмоћнијих земаља света, изабере гола "правда". Светске силе не дотиче ратно страдање Палестинаца као што их није дотицало ратно страдање Срба. А Палестинци и Срби ем што су свакако без својих територија, ем што су им браћа и сестре побијени и још посмртно понижавани да су "колатерална штета".

istorija ajvara

pre 2 godine

Dua lipa tesko da ima dua cuke u glavi...sumnjam da bi Palestinu ubola na mapi. Nek se drzi promocije ajvara, to joj najbolje ide :D

Silverfox

pre 2 godine

"Ne moraš biti musliman niti Palestinac da bi podržao Palestinu, trebaš samo biti čovek". Nema dalje.. (emir, 25. maj 2021 22:18) Emire, budi čovek pa osudi onih 3000+ raketa koje je Hamas iz Gaze ispalio na Izrael, a čiji je jedini cilj bio da padne negde na Izrael, pa gde bilo.

матори

pre 2 godine

trebala bi ta jevrejska organizacija da se malo vise pozabavi ko finansira te influenserke i ne samo tu pevacicu iz kosova.
(zmitjkoe, 25. maj 2021 18:57)

Па кад ми не умемо. Израел хоће.

neutralni fe

pre 2 godine

Zamislite da Lipu jednog dana deportuju iz Amerike, da joj zabrane ulazak, i završi karijeru u Tirani u nekoj kafančugi.
(NikolaBg, 25. maj 2021 22:14)

ona je britanska drzavljanka.

Dogodine do Prizrena, dogodine do Knina

pre 2 godine

 Trebalo bi malo vise da vodis racuna o srpskim nacionalnim interesima,a ne o palestinskim. Ovako si na istoj strani sa tri guske,od kojih je jedna radikalni albanski lobista i srpski neprijatelj. Toliko o tvojoj inteligenciji.
(Oliver, 25. maj 2021)

On je pra i Srbin. Sin svojih praoca koji suu istoriji uvek bili na strani jedne jedine istine. On je na strani istine i sada i njegov stav nije ukaljan trenutnim diplomatskim preokupacijama.

Jevreji zrtve-previse izlizano. Rakete ne bi bile ispaljene da ih nasilno ne raseljavaju iz visevekovnih ognjista. Licemeru bedni

Прави Србин

pre 2 godine

@Dr. Realan

Ниједан прави Србин не би тако одговорио! Превише се крви у нас пролило за Крст Часни! То што тебе и теби сличнима не занима Боготац и Сцета Тројица, а правите се као да сте неки Срби, то је и ваша и наша срамота! Зато смо ту где јесмо!

Savo

pre 2 godine

Zamislite da Lipu jednog dana deportuju iz Amerike, da joj zabrane ulazak, i završi karijeru u Tirani u nekoj kafančugi.
(NikolaBg, 25. maj 2021 22:14)

Imam jos bolju zamisao, da je jednog dana skinu sa medjunarodnog leta pod izgovorom bombe i onda je uhapse jer je imala svoje misljenje. U komentarima vidimo da je Dua Lipa zbog svog misljenja dobila etiketu radikalni islamist. Cuvajte se toga, vlastito misljenje i upotreba mozga je bolest. Ne daj Boze nikome.

La la iz Banata

pre 2 godine

"Ne moraš biti musliman niti Palestinac da bi podržao Palestinu, trebaš samo biti čovek". Nema dalje..
(emir, 25. maj 2021 22:18)

Šta da podržim? Terorističku organizaciju Hamas koja pojas Gaze drži kao taoca već godinama. Teroriste koji ispaljuju na stoti e raketa dnevno na civile u Izraelu? Da li si ti normalan?

Prle

pre 2 godine

@"Ne moraš biti musliman niti Palestinac da bi podržao Palestinu, trebaš samo biti čovek". Nema dalje..
(emir, 25. maj 2021 22:18)

Šta da podržim? Terorističku organizaciju Hamas koja pojas Gaze drži kao taoca već godinama. Teroriste koji ispaljuju na stoti e raketa dnevno na civile u Izraelu? Da li si ti normalan?
(La la iz Banata, 26. maj 2021 02:03)

Evo ja sam normalan po svim parametrima ali definitivno podrzavam Palestince i njihovu borbu za oslobodjenje i da stanu na kraj ovom nametnutom zlu od strane Amerikanaca, Engleza, Francuza i ostalih drzava koje su uvcestvovale 1948 godine. Pa kad Zapad toliko voli Izraelce zasto him nisu dali parce svoje zemlje u Americi ili Evropi nego ih na brodovima poslali tamo gde je najmekse? To sto ti zoves ”teroristi” su uvek za nekog bas teroristi a za nekog oslobodioci. Kako mogu da budu oni teroristi a zive na tim prostorima vec vekovima a nisu teroristi milioni njih koji su se doselili NASILNO u poslednjih 50 godina? Pola njih mora da prica Engleski jer se ni nerazumeju medju sobom, kako? E to sto Izraelci imaju TRENUTNO jak lobi pa okrecu stvari to je vec druga stvar.

Zok1

pre 2 godine

Тероризам није кад два муслиманска лудака убију двојицу лоших карикатуриста, и онда их полиција изрешета. Тероризам је кад нападнеш суверену државу, побијеш хиљаде њених грађана (стотине хиљада) и уведеш војну окупацију - Србија, Сирија, Афганистан, Ирак, Либија и цео свет држиш у страху
(ALEKSA, 25. maj 2021 20:00) Dobro Aleksa, a šta je kada jedna naoružana grupa ispali 3000 raketa na civilno stanovništvo i drži ga u strahu?

cune iz gruže

pre 2 godine

Ovo više govori o NYT i medijskim manipulacijama u najdemokratskijoj državi sveta nego o problemu u Gazi. Ako imaš lovu i moć piši šta hoćeš i obeležavaj koga hoćeš. Zvuči poznato?

vido je

pre 2 godine

@Da se ne lažemo ... Islam priznaje Isusa kao proroka (u Kuranu se zove ga Isa) dok su ga Jevreji su odmah odbacili i dan danas na njega gledaju kao na šarlatana. E sad objasni ti to Srbendama...
Svidja mi se taj nick "da se ne lazemo" kao i kraj "E sad objasni ti to Srbendama". Za oba si se kvalifikovao:
Isus je "mladji" od jevrejstva (iako jeste Jevrej) a mnogo "stariji" od islama. Eto ti dgovor zasto ga (mozda) jedni priznaju a drugi ne. I jos nesto, da se danas pojavi NEKO u hriscanskom svetu i pocne da propagira novu veru, potpuno drugaciju od hriscanstva kako bi reagovalo hriscanstvo (i katolicko i pravoslavno) na to? Podrzalo ga? Preslo na "novo" tumacenje vere? Priznalo jeretika? Eto ... pokusao sam.