Nedelja, 16.05.2021.

11:42

Bela i Điđi Hadid među najglasnijima za podršku Palestini

Izvor: azra.ba

Bela i Ðiði Hadid meðu najglasnijima za podršku Palestini IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

76 Komentari

Sortiraj po:

danijela pešić

pre 2 godine

Ne mogu da verujem da neko može dati podršku Izraelu za ubijanje na desetine dece i žena, za ubijanje celih porodica, novinara, za bombardovanje bolnica, ... pa vi ljudi niste normalni!!!! Ovo je genocid nad palestinskim narodom koji 70 godina živi u zatvoru i koji samo traži svoju slobodu i svoja prava!!!

empty straw

pre 2 godine

Vidim po komentarima da je sada politički korektno podržavati zlikovce koji ubijaju decu, drže ceo jedan narod u getu decenijama, raseljavaju, vrše etničko čišćenje uz podršku zapada. Tamo naravno svi ćute osim Rodžera Votersa koji je savest engleskog naroda.

komi

pre 2 godine

A što se 6 Miliona Srba 95 nije preselilo u Knin?

Devojke su samo pružile podršku napaćenom Palestinskom narodu a ti ih prozivaš za viski i kokain - ti video svojim očima?
Osim toga jedna od njih se skoro porodila pa pretpostavljam da znaš da je šmrkala i dok se porađala.
(Berkut Orao, 17. maj 2021 07:36)
10
a one dve poštuju islam bravo inače znamo svi kako prolaze žene u islamskom svetu
a kad kera pustiš sa lanca ne gleda gde udara nemoj govoriti da su sveti ja to isu

Marko

pre 2 godine

Pa ok postujem. Nese javne licnosti bi navijale za Acu Lukasa i Karleusu. Niti znaju gde su posle i ni gde su dosle. Moralno intelektualne nule. Produkt i nusprodukt.

Berkut Orao

pre 2 godine

lako je mahati iz njujorka,sto se ne preselis u palestinu ako ti se srce cepa ?
a da,tamo ne mozes da budes manekenka,da pijes dzoni vokera i smrces koks...
(anotherplace, 16. maj 2021 13:27)

A što se 6 Miliona Srba 95 nije preselilo u Knin?

Devojke su samo pružile podršku napaćenom Palestinskom narodu a ti ih prozivaš za viski i kokain - ti video svojim očima?
Osim toga jedna od njih se skoro porodila pa pretpostavljam da znaš da je šmrkala i dok se porađala.

veljko

pre 2 godine

Lepo se vi vratite u vašu zemlju pa probajte tamo da se bavite modom i da pozirate polu gole i gole pa ćemo da vidimo šta će da vam bude od tih finih vaših predaka! Podrška IZRAELU!

Ненад

pre 2 godine

Eto kome ide podrska.
(Lale, 16. maj 2021 17:36)
Ја нисам поставио питање КОМЕ, већ ЗА ШТА. А ти ако оправдаваш насумично испаљивање самоделних ракета на насељене градове због исељења три породице на основу одлуке суда(ма какв он био) могу само да ти пожелим једну такву у кухињи, на пример.

Dale Williams

pre 2 godine

Podrska Israelu, zemlja koja nama treba biti broj 1 uzor! koliko god boli, najbolje resenje je da se rese 'west banka' i cao...naravno to vise nije toliko jednostavno s obzirom da se 600,000
jevreja tu 'ilegalno' naselili

g

pre 2 godine

@Усамљени Заплањац - nema ovo veze sa religijom. Ziveli su Muslimani i Jevreji vekovima kako-tako. Zapravo, teritorije pod Muslimanima su bile utociste Jevrejima za vreme progona od strane Hriscana. Sta mislis, odakle Jevreji u nasim krajevima? Vecina su poreklom iz Spanije, proterani of strane Hriscana posle reconquiste. Utociste nasli u turskim provincijama.
Ali, Englezi su morali da naprave bure baruta gde god su stigli, pa je tako posle II sv. rata nastao Izrael. Slicno kako su nastali Indija, Pakistan i Banglades... zavadi pa vladaj. Amerikanci su sve to lepo nasledili i unapredili.

Le Scorpion Serbe

pre 2 godine

Ovo vam je sve pokazatelj tog koliko svet, pre svega uticajne ličnosti, čija se reč tako reći ne poriče, ne mari za pun aspekt rata, koji podrazumeva nebrojene civilne žrtve, razaranje, fizičke i naročito duševne rane koje nikada do kraja ne zarastaju. Dovoljno je da se oglase čak i ličnosti iz sveta zabave, od kojih mnoge nisu "i" od intelektualaca. Povedene njima, pak, mase "običnog" sveta podučavaju se tom opasnom, neanalitičkom pristupu. Imati uvažene PR-ove, makar isti ne znali vola da ubodu, neprikosnoveno je oružje u ratu.

Oliver

pre 2 godine

@hypatia

To se zove samoodbrana. Najvaznija je hronologija-ko je prvi poceo? Palestinci su prvi poceli raketama da gadjaju civile,sada izrael uzvraca i ima pravo da ih unisti.

Oliver

pre 2 godine

@obi van

Hamas nije nasilno dosao na vlast u gazi,nego na regularnim izborima. Oni tamo pobedjuju vec 20 godina. To je jedini slucaj na svetu da teroristicka organizacija pobedjuje ubedljivo na izborima. Sada moraju da plate cenu svog izbora.

my way

pre 2 godine

Шта год ко мислио, девојке стоје уз свој народ. Само код Срба постоји болест коју је савршено описао Стеван Сремац:" Кад Србин хоће да буде напредан, он прихвати мишљење својих непријатеља".

Lale

pre 2 godine

@Подршка за шта. За насумично убијање искључиво цивила ?!?! Јер шта друго се може рећи за испаљивање самсвојмајстор ракета из густо насељене области у густо насељену области и то зато што је полиција издеветала неке хулигане .около Ал Аксе. Тако је било и код нас. Прво ударе, па се онда сакрију иза жена и деце, па када буду олупани, онда је куку-леле. Када свет више не би наседао на овакве провокације мухамеданаца, све би било много лакше.
(Ненад, 16. maj 2021 14:53)

Podrska odbrane jednog naroda nad kojim se vrsi etnicko ciscenje zadnjih 70 godina. Podrska ljudima koji se naslno istjeravaju iz svojih domova, poneke od tih osoba su starije od same nasilno napravljene ”drzave” Izrael. Podrska narodu koji se brani sa bilo cim (cak i kucno napravljenim oruzjem) od mnogo bogatije vojske koja svakodnevno vrsi genocid. Eto kome podrska, pogledaj kartu Izraela od 1947 godine do danas i videces kome ide podrska i zasto. Nije u redu da dovuces 9-10 miliona Jevreja iz celog sveta i proteras jedan narod da bi njih tu naselio a vecina njih ni nezna Hebrejski jezik i nemaju osecaj za tu zemlju, vecina njih ima osecaj za novac i standard u Izraelu, ne za samu zemlju. Eto kome ide podrska.

7

pre 2 godine

bice im krasno da zive pod striktnim islamskim zakonima koje hamas zastupa. mogu slobodno da nastave karijere modela u oslobodjenoj gazi!
predlazem im da doniraju malo novca palestinskom narodu, sigurno ce zavrsiti na pravom mestu. cike iz hamasa ce da kupuju rakete i placaju vojsku i naoruzanje, a bice i za njihove dzepove malo. idi begaj! najkorumpiraniji su palestinski politicari. kako se ove ne zapitase gde nestadose milijarde dolara iz donacija arapskih zemalje, irana i simpatizera? da ne govorimo o ogavnom licemerju tzv. levicarske evrope koja osudjuje izrael za raketiranje a ne vidi nasumicno ispaljivanje projektila hamasa po gradovima izraela sa ciljem ubijanja sto veceg broja ljudi.

made in Serbia

pre 2 godine

Nešto se u poslednje vreme baš češem pa mi odgovorite.... Da nije bilo moćnog PVO gde bi ove rakete završile???? Na auto otpadu? Njivama? Ne drugari već škole, porodilišta, kasarne, aerodromi, itd. Pitajte ove dve muslimanke

onako

pre 2 godine

Nažalost, sve radi lajkova. Boli njih uvo za Palestinu. Ne bi znali na karti da je nadju. I naravno Dua Lipa, ko kome ako ne svoj svome. Opet nažalost, sto se narod tamo ništa ne pita, već je taoc terorističkog rezima koji troši donacije na rakete i tunele umesto na razvoj društva i budućnost. No, ništa novo medju radikalnim islamistima - ni za 200 godina ništa neće da se promeni

Ahtung

pre 2 godine

Kakvo iseravanje sa podrškom proiranskom Hasu, koji poliva nekoliko stotona raketa dnevno i to nasumice po Izraelu, samo zbog par šamara i suzavca dok je policija zavodila red ispred džamije.

zok1

pre 2 godine

(And Justice for All!, 16. maj 2021 14:35) Koji hrišćani Palestinci, oni koji su za 70 godina svedeni na statističku grešku. U Gazi ih je manje od 1000, a pod Hamasom je bilo nasilnih islamizacija. Palestinci trebaju da dobiju svoju državu, ali da neka normalna arapska zemlja dobije mandat da upravlja, jer oni očigledno nisu u stanju. Činjenica je da su za ovaj rat koji se sada vodi isključivi krivci Palestinci. Činjenica je da su nakon svakog sukoba Palestinci dobijali sve manje. Još nešto, na temu one zgrade koju su Izraelci srušili. Da li je neko video da se pogođena zgrada u Srbiji tako srušila 1999? Nije, zato što kod nas nisu krali materijal za gradnju zgrade da naprave podzemne tunele i skladišta oružja!

Covek brate

pre 2 godine

Sestre hadid podrzavaju palestinu. To ti je kao jelena karleusa i veljko raznjatovic kako se bore za srbiju i srpstvo. Ja kao srpski gradjanin fino i lepo moram reci: ne hvala!

Il

pre 2 godine

One baš kao i Dua Lipa(koja im je skoro pa snaja jer je devojka njihovog brata) podržavaju svoj narod i lobiraju za isti!Iako su rodjene u SAD i Engleskoj ne zaboravljaju ko su. Dok sa druge strane naša glumačka “elita” se buklavno utrkuje ko će da glumi u filmovima protiv svog naroda ili neće da se zamaraju nacionalizmom jer je to “za one do 300 evra plate”. Neki jedva čekaju kad odu preko da zaborave i jezik i poreklo i da se sto pre utope u masu Nemaca, Kanadjana, Amerikanaca itd...Lipa je ponosna na svoje poreklo a nije bas da je to Kosovo i Albanija za neki veliki ponos ali ona ceni svoje.
A kod nas kakva je situacija ha?

Gile

pre 2 godine

Nakon devedesetih i ODVRATNOG stava izraela (među prvima su podržali bombardovanje SRJ) prema Srbima, nikad više podrška izraelu. To što je izrael radio kad je srpskom narodu bilo najteže NE SMEMO NIKADA ZABORAVITI! Nisam nikakav antisemit, zapravo se divim Jevrejima na njihovom jedinstvu i borbi za svoj narod, ali ovo je LIČNO! Teško su se ogrešili o Srbe, pokušavajući da izigravaju 'pravednike' nakon decenija ugnjetavanja muslimana. NIKAD NE ZABORAVITI STAV IZRAELA PREMA SRBIMA DEVEDESETIH!

Cuj kompetitivna industrija

pre 2 godine

Odvratni komentari! Devojke su uspele u visoko kompetitivnoj industriji i nisu zaboravile svoje poreklo. Mozda bi se i vratile u Palestinu da im preci nisu proterani 1948. Za razliku od Srba koji cim predju granicu, zaborave ko su, ili imaju neku vulgarnu predstavu o naciji koja se ispoljava u rostiljanju, opijanju i slusanju turbofolka, ove devojke, polu-Holandjanke, odrasle u bogatstvu, ponosne su na svoje palestinske pretke. A sto se tice Izraela, ne moze se sve svaljivati na Hamas. Kao sto je Gaza talac Hamasa, tako su i obicni Izraelci taoci ultranacionalista. Sta su ocekivali da ce nasilno iseljavanje proizvesti? Nekad moraju da “spuste loptu”. I pogledajte sta hriscani Palestinci, isto tako proterani 1948. misle o Izraelu i teskocama s kojima se svakodnevno suocavaju, od nedostatka vode do nedostatka slobode. Sto se svima proteranima posteno ne vrati imovina? Inace, predsednik Izraela Ruben Ruvlin predlaze da se i Gaza i Zapadna obala ukljuce u drzavu i formira tzv. Veliki Izrael, a svim Palestincima da drzavljanstvo. To bi bilo pravedno resenje, samo tesko da ce se ostvariti. Objavite komentar, hvala
(And Justice for All!, 16. maj 2021 14:35)

Nista oni to nisu uspjeli u toj "kompetitivnoj" industriji. Sve to preko veze islo zahvaljujuci mame i tate i pogotovo u danasnje vrijeme sa instagramom gdje svaka moze biti manekenka

Da se ne zaboravi

pre 2 godine

Prvo je Hamas reketirao Izrael. Poslao na stotine raketa i šta treba Izrael da radi sada da gleda krštenih ruku. Palestinci se nikada neće naučiti, sa Izraelcima ne može snagom mora mozgom.

And Justice for All!

pre 2 godine

Odvratni komentari! Devojke su uspele u visoko kompetitivnoj industriji i nisu zaboravile svoje poreklo. Mozda bi se i vratile u Palestinu da im preci nisu proterani 1948. Za razliku od Srba koji cim predju granicu, zaborave ko su, ili imaju neku vulgarnu predstavu o naciji koja se ispoljava u rostiljanju, opijanju i slusanju turbofolka, ove devojke, polu-Holandjanke, odrasle u bogatstvu, ponosne su na svoje palestinske pretke. A sto se tice Izraela, ne moze se sve svaljivati na Hamas. Kao sto je Gaza talac Hamasa, tako su i obicni Izraelci taoci ultranacionalista. Sta su ocekivali da ce nasilno iseljavanje proizvesti? Nekad moraju da “spuste loptu”. I pogledajte sta hriscani Palestinci, isto tako proterani 1948. misle o Izraelu i teskocama s kojima se svakodnevno suocavaju, od nedostatka vode do nedostatka slobode. Sto se svima proteranima posteno ne vrati imovina? Inace, predsednik Izraela Ruben Ruvlin predlaze da se i Gaza i Zapadna obala ukljuce u drzavu i formira tzv. Veliki Izrael, a svim Palestincima da drzavljanstvo. To bi bilo pravedno resenje, samo tesko da ce se ostvariti. Objavite komentar, hvala

Zokman

pre 2 godine

Znači podrška onima kojima je sasvim ok zatrpavati raketama civilne ciljeve kao što su gusto naseljena mesta? Izrael takodje to radi kao uzvratni udar što opet ne opradvava to.Bolest.Sa kojim ciljem se gadjaju takva mesta?Da bi bilo što više žrtava? Prvi put čujem i vidim da neko ko salje 1200 raketa na grad ima podršku od bilo koga...

K2

pre 2 godine

Zaista ne mogu da vidim sebe u društvu ljudi koji podržavaju bilo kakav oblik represije zarad nekih verskih i političkih ciljeva. Palestina, islam , ma koja religija, odavno prevaziđena priča u razvoju ljudskog društva. Podrška Izraelu !!!
(hypatija, 16. maj 2021 13:28)

Religija nije nikada, niti ce biti ikada prevazidjena, bez obzira na levicarsko, "prosvetljeno" trabunjanje, kindly deal with it!
Pa upravo je Izrael pun ultraortodoksnih Jevreja.
I da, slazem se za podrsku Izraelu.

what?

pre 2 godine

Zaista ne mogu da vidim sebe u društvu ljudi koji podržavaju bilo kakav oblik represije zarad nekih verskih i političkih ciljeva. Palestina, islam , ma koja religija, odavno prevaziđena priča u razvoju ljudskog društva. Podrška Izraelu !!!
(hypatija, 16. maj 2021 13:28)

protiv si represije a podržavaš izrael? a kako nazivaš ovo što izreal radi plaestincima?

Palona

pre 2 godine

Došli malo da izbleje, opale koju fotku za instagram, malo se zezaju sa društvom itd. Pogledajte samo slike, svi nasmejani, boli ih ona stvar za prave Palestince i njihove probleme!

Ненад

pre 2 godine

Подршка за шта. За насумично убијање искључиво цивила ?!?! Јер шта друго се може рећи за испаљивање самсвојмајстор ракета из густо насељене области у густо насељену области и то зато што је полиција издеветала неке хулигане .около Ал Аксе. Тако је било и код нас. Прво ударе, па се онда сакрију иза жена и деце, па када буду олупани, онда је куку-леле. Када свет више не би наседао на овакве провокације мухамеданаца, све би било много лакше.

TangoAlfa

pre 2 godine

Žene se bore za svoje. Čitam neke komentare i ne mogu da verujem. Toliko mržnje. Mislim da bi se trebalo poraditi na detoksikaciji umova.

anotherplace

pre 2 godine

lako je mahati iz njujorka,sto se ne preselis u palestinu ako ti se srce cepa ?
a da,tamo ne mozes da budes manekenka,da pijes dzoni vokera i smrces koks...

Obi van

pre 2 godine

Palestina i Hamas nisu isto. Dosta više sa time. Hamas treba uništiti i razgovarati sa normalnim Palestincima a ne tim islamskim fanaticima koji su nasilno došli na vlast u Gazi

hypatija

pre 2 godine

Zaista ne mogu da vidim sebe u društvu ljudi koji podržavaju bilo kakav oblik represije zarad nekih verskih i političkih ciljeva. Palestina, islam , ma koja religija, odavno prevaziđena priča u razvoju ljudskog društva. Podrška Izraelu !!!

Djordje

pre 2 godine

A jesu li uplatile neku pomoc Hamasu za rakete? Ipak je to znacajan budzet s obzirom na broj ispaljenih. Ovako bi morali da ulazu u skolstvo privredu itd., sve gluposti koje ih ne interesuju. Lepse je trositi pare od pomoci za hiljade raketa.

anotherplace

pre 2 godine

lako je mahati iz njujorka,sto se ne preselis u palestinu ako ti se srce cepa ?
a da,tamo ne mozes da budes manekenka,da pijes dzoni vokera i smrces koks...

Obi van

pre 2 godine

Palestina i Hamas nisu isto. Dosta više sa time. Hamas treba uništiti i razgovarati sa normalnim Palestincima a ne tim islamskim fanaticima koji su nasilno došli na vlast u Gazi

Ненад

pre 2 godine

Подршка за шта. За насумично убијање искључиво цивила ?!?! Јер шта друго се може рећи за испаљивање самсвојмајстор ракета из густо насељене области у густо насељену области и то зато што је полиција издеветала неке хулигане .около Ал Аксе. Тако је било и код нас. Прво ударе, па се онда сакрију иза жена и деце, па када буду олупани, онда је куку-леле. Када свет више не би наседао на овакве провокације мухамеданаца, све би било много лакше.

Palona

pre 2 godine

Došli malo da izbleje, opale koju fotku za instagram, malo se zezaju sa društvom itd. Pogledajte samo slike, svi nasmejani, boli ih ona stvar za prave Palestince i njihove probleme!

my way

pre 2 godine

Шта год ко мислио, девојке стоје уз свој народ. Само код Срба постоји болест коју је савршено описао Стеван Сремац:" Кад Србин хоће да буде напредан, он прихвати мишљење својих непријатеља".

Djordje

pre 2 godine

A jesu li uplatile neku pomoc Hamasu za rakete? Ipak je to znacajan budzet s obzirom na broj ispaljenih. Ovako bi morali da ulazu u skolstvo privredu itd., sve gluposti koje ih ne interesuju. Lepse je trositi pare od pomoci za hiljade raketa.

hypatija

pre 2 godine

Zaista ne mogu da vidim sebe u društvu ljudi koji podržavaju bilo kakav oblik represije zarad nekih verskih i političkih ciljeva. Palestina, islam , ma koja religija, odavno prevaziđena priča u razvoju ljudskog društva. Podrška Izraelu !!!

made in Serbia

pre 2 godine

Nešto se u poslednje vreme baš češem pa mi odgovorite.... Da nije bilo moćnog PVO gde bi ove rakete završile???? Na auto otpadu? Njivama? Ne drugari već škole, porodilišta, kasarne, aerodromi, itd. Pitajte ove dve muslimanke

Zokman

pre 2 godine

Znači podrška onima kojima je sasvim ok zatrpavati raketama civilne ciljeve kao što su gusto naseljena mesta? Izrael takodje to radi kao uzvratni udar što opet ne opradvava to.Bolest.Sa kojim ciljem se gadjaju takva mesta?Da bi bilo što više žrtava? Prvi put čujem i vidim da neko ko salje 1200 raketa na grad ima podršku od bilo koga...

Oliver

pre 2 godine

@obi van

Hamas nije nasilno dosao na vlast u gazi,nego na regularnim izborima. Oni tamo pobedjuju vec 20 godina. To je jedini slucaj na svetu da teroristicka organizacija pobedjuje ubedljivo na izborima. Sada moraju da plate cenu svog izbora.

Covek brate

pre 2 godine

Sestre hadid podrzavaju palestinu. To ti je kao jelena karleusa i veljko raznjatovic kako se bore za srbiju i srpstvo. Ja kao srpski gradjanin fino i lepo moram reci: ne hvala!

what?

pre 2 godine

Zaista ne mogu da vidim sebe u društvu ljudi koji podržavaju bilo kakav oblik represije zarad nekih verskih i političkih ciljeva. Palestina, islam , ma koja religija, odavno prevaziđena priča u razvoju ljudskog društva. Podrška Izraelu !!!
(hypatija, 16. maj 2021 13:28)

protiv si represije a podržavaš izrael? a kako nazivaš ovo što izreal radi plaestincima?

K2

pre 2 godine

Zaista ne mogu da vidim sebe u društvu ljudi koji podržavaju bilo kakav oblik represije zarad nekih verskih i političkih ciljeva. Palestina, islam , ma koja religija, odavno prevaziđena priča u razvoju ljudskog društva. Podrška Izraelu !!!
(hypatija, 16. maj 2021 13:28)

Religija nije nikada, niti ce biti ikada prevazidjena, bez obzira na levicarsko, "prosvetljeno" trabunjanje, kindly deal with it!
Pa upravo je Izrael pun ultraortodoksnih Jevreja.
I da, slazem se za podrsku Izraelu.

And Justice for All!

pre 2 godine

Odvratni komentari! Devojke su uspele u visoko kompetitivnoj industriji i nisu zaboravile svoje poreklo. Mozda bi se i vratile u Palestinu da im preci nisu proterani 1948. Za razliku od Srba koji cim predju granicu, zaborave ko su, ili imaju neku vulgarnu predstavu o naciji koja se ispoljava u rostiljanju, opijanju i slusanju turbofolka, ove devojke, polu-Holandjanke, odrasle u bogatstvu, ponosne su na svoje palestinske pretke. A sto se tice Izraela, ne moze se sve svaljivati na Hamas. Kao sto je Gaza talac Hamasa, tako su i obicni Izraelci taoci ultranacionalista. Sta su ocekivali da ce nasilno iseljavanje proizvesti? Nekad moraju da “spuste loptu”. I pogledajte sta hriscani Palestinci, isto tako proterani 1948. misle o Izraelu i teskocama s kojima se svakodnevno suocavaju, od nedostatka vode do nedostatka slobode. Sto se svima proteranima posteno ne vrati imovina? Inace, predsednik Izraela Ruben Ruvlin predlaze da se i Gaza i Zapadna obala ukljuce u drzavu i formira tzv. Veliki Izrael, a svim Palestincima da drzavljanstvo. To bi bilo pravedno resenje, samo tesko da ce se ostvariti. Objavite komentar, hvala

7

pre 2 godine

bice im krasno da zive pod striktnim islamskim zakonima koje hamas zastupa. mogu slobodno da nastave karijere modela u oslobodjenoj gazi!
predlazem im da doniraju malo novca palestinskom narodu, sigurno ce zavrsiti na pravom mestu. cike iz hamasa ce da kupuju rakete i placaju vojsku i naoruzanje, a bice i za njihove dzepove malo. idi begaj! najkorumpiraniji su palestinski politicari. kako se ove ne zapitase gde nestadose milijarde dolara iz donacija arapskih zemalje, irana i simpatizera? da ne govorimo o ogavnom licemerju tzv. levicarske evrope koja osudjuje izrael za raketiranje a ne vidi nasumicno ispaljivanje projektila hamasa po gradovima izraela sa ciljem ubijanja sto veceg broja ljudi.

Ahtung

pre 2 godine

Kakvo iseravanje sa podrškom proiranskom Hasu, koji poliva nekoliko stotona raketa dnevno i to nasumice po Izraelu, samo zbog par šamara i suzavca dok je policija zavodila red ispred džamije.

Oliver

pre 2 godine

@hypatia

To se zove samoodbrana. Najvaznija je hronologija-ko je prvi poceo? Palestinci su prvi poceli raketama da gadjaju civile,sada izrael uzvraca i ima pravo da ih unisti.

Da se ne zaboravi

pre 2 godine

Prvo je Hamas reketirao Izrael. Poslao na stotine raketa i šta treba Izrael da radi sada da gleda krštenih ruku. Palestinci se nikada neće naučiti, sa Izraelcima ne može snagom mora mozgom.

TangoAlfa

pre 2 godine

Žene se bore za svoje. Čitam neke komentare i ne mogu da verujem. Toliko mržnje. Mislim da bi se trebalo poraditi na detoksikaciji umova.

Lale

pre 2 godine

@Подршка за шта. За насумично убијање искључиво цивила ?!?! Јер шта друго се може рећи за испаљивање самсвојмајстор ракета из густо насељене области у густо насељену области и то зато што је полиција издеветала неке хулигане .около Ал Аксе. Тако је било и код нас. Прво ударе, па се онда сакрију иза жена и деце, па када буду олупани, онда је куку-леле. Када свет више не би наседао на овакве провокације мухамеданаца, све би било много лакше.
(Ненад, 16. maj 2021 14:53)

Podrska odbrane jednog naroda nad kojim se vrsi etnicko ciscenje zadnjih 70 godina. Podrska ljudima koji se naslno istjeravaju iz svojih domova, poneke od tih osoba su starije od same nasilno napravljene ”drzave” Izrael. Podrska narodu koji se brani sa bilo cim (cak i kucno napravljenim oruzjem) od mnogo bogatije vojske koja svakodnevno vrsi genocid. Eto kome podrska, pogledaj kartu Izraela od 1947 godine do danas i videces kome ide podrska i zasto. Nije u redu da dovuces 9-10 miliona Jevreja iz celog sveta i proteras jedan narod da bi njih tu naselio a vecina njih ni nezna Hebrejski jezik i nemaju osecaj za tu zemlju, vecina njih ima osecaj za novac i standard u Izraelu, ne za samu zemlju. Eto kome ide podrska.

Gile

pre 2 godine

Nakon devedesetih i ODVRATNOG stava izraela (među prvima su podržali bombardovanje SRJ) prema Srbima, nikad više podrška izraelu. To što je izrael radio kad je srpskom narodu bilo najteže NE SMEMO NIKADA ZABORAVITI! Nisam nikakav antisemit, zapravo se divim Jevrejima na njihovom jedinstvu i borbi za svoj narod, ali ovo je LIČNO! Teško su se ogrešili o Srbe, pokušavajući da izigravaju 'pravednike' nakon decenija ugnjetavanja muslimana. NIKAD NE ZABORAVITI STAV IZRAELA PREMA SRBIMA DEVEDESETIH!

onako

pre 2 godine

Nažalost, sve radi lajkova. Boli njih uvo za Palestinu. Ne bi znali na karti da je nadju. I naravno Dua Lipa, ko kome ako ne svoj svome. Opet nažalost, sto se narod tamo ništa ne pita, već je taoc terorističkog rezima koji troši donacije na rakete i tunele umesto na razvoj društva i budućnost. No, ništa novo medju radikalnim islamistima - ni za 200 godina ništa neće da se promeni

Cuj kompetitivna industrija

pre 2 godine

Odvratni komentari! Devojke su uspele u visoko kompetitivnoj industriji i nisu zaboravile svoje poreklo. Mozda bi se i vratile u Palestinu da im preci nisu proterani 1948. Za razliku od Srba koji cim predju granicu, zaborave ko su, ili imaju neku vulgarnu predstavu o naciji koja se ispoljava u rostiljanju, opijanju i slusanju turbofolka, ove devojke, polu-Holandjanke, odrasle u bogatstvu, ponosne su na svoje palestinske pretke. A sto se tice Izraela, ne moze se sve svaljivati na Hamas. Kao sto je Gaza talac Hamasa, tako su i obicni Izraelci taoci ultranacionalista. Sta su ocekivali da ce nasilno iseljavanje proizvesti? Nekad moraju da “spuste loptu”. I pogledajte sta hriscani Palestinci, isto tako proterani 1948. misle o Izraelu i teskocama s kojima se svakodnevno suocavaju, od nedostatka vode do nedostatka slobode. Sto se svima proteranima posteno ne vrati imovina? Inace, predsednik Izraela Ruben Ruvlin predlaze da se i Gaza i Zapadna obala ukljuce u drzavu i formira tzv. Veliki Izrael, a svim Palestincima da drzavljanstvo. To bi bilo pravedno resenje, samo tesko da ce se ostvariti. Objavite komentar, hvala
(And Justice for All!, 16. maj 2021 14:35)

Nista oni to nisu uspjeli u toj "kompetitivnoj" industriji. Sve to preko veze islo zahvaljujuci mame i tate i pogotovo u danasnje vrijeme sa instagramom gdje svaka moze biti manekenka

Il

pre 2 godine

One baš kao i Dua Lipa(koja im je skoro pa snaja jer je devojka njihovog brata) podržavaju svoj narod i lobiraju za isti!Iako su rodjene u SAD i Engleskoj ne zaboravljaju ko su. Dok sa druge strane naša glumačka “elita” se buklavno utrkuje ko će da glumi u filmovima protiv svog naroda ili neće da se zamaraju nacionalizmom jer je to “za one do 300 evra plate”. Neki jedva čekaju kad odu preko da zaborave i jezik i poreklo i da se sto pre utope u masu Nemaca, Kanadjana, Amerikanaca itd...Lipa je ponosna na svoje poreklo a nije bas da je to Kosovo i Albanija za neki veliki ponos ali ona ceni svoje.
A kod nas kakva je situacija ha?

veljko

pre 2 godine

Lepo se vi vratite u vašu zemlju pa probajte tamo da se bavite modom i da pozirate polu gole i gole pa ćemo da vidimo šta će da vam bude od tih finih vaših predaka! Podrška IZRAELU!

zok1

pre 2 godine

(And Justice for All!, 16. maj 2021 14:35) Koji hrišćani Palestinci, oni koji su za 70 godina svedeni na statističku grešku. U Gazi ih je manje od 1000, a pod Hamasom je bilo nasilnih islamizacija. Palestinci trebaju da dobiju svoju državu, ali da neka normalna arapska zemlja dobije mandat da upravlja, jer oni očigledno nisu u stanju. Činjenica je da su za ovaj rat koji se sada vodi isključivi krivci Palestinci. Činjenica je da su nakon svakog sukoba Palestinci dobijali sve manje. Još nešto, na temu one zgrade koju su Izraelci srušili. Da li je neko video da se pogođena zgrada u Srbiji tako srušila 1999? Nije, zato što kod nas nisu krali materijal za gradnju zgrade da naprave podzemne tunele i skladišta oružja!

Ненад

pre 2 godine

Eto kome ide podrska.
(Lale, 16. maj 2021 17:36)
Ја нисам поставио питање КОМЕ, већ ЗА ШТА. А ти ако оправдаваш насумично испаљивање самоделних ракета на насељене градове због исељења три породице на основу одлуке суда(ма какв он био) могу само да ти пожелим једну такву у кухињи, на пример.

Le Scorpion Serbe

pre 2 godine

Ovo vam je sve pokazatelj tog koliko svet, pre svega uticajne ličnosti, čija se reč tako reći ne poriče, ne mari za pun aspekt rata, koji podrazumeva nebrojene civilne žrtve, razaranje, fizičke i naročito duševne rane koje nikada do kraja ne zarastaju. Dovoljno je da se oglase čak i ličnosti iz sveta zabave, od kojih mnoge nisu "i" od intelektualaca. Povedene njima, pak, mase "običnog" sveta podučavaju se tom opasnom, neanalitičkom pristupu. Imati uvažene PR-ove, makar isti ne znali vola da ubodu, neprikosnoveno je oružje u ratu.

g

pre 2 godine

@Усамљени Заплањац - nema ovo veze sa religijom. Ziveli su Muslimani i Jevreji vekovima kako-tako. Zapravo, teritorije pod Muslimanima su bile utociste Jevrejima za vreme progona od strane Hriscana. Sta mislis, odakle Jevreji u nasim krajevima? Vecina su poreklom iz Spanije, proterani of strane Hriscana posle reconquiste. Utociste nasli u turskim provincijama.
Ali, Englezi su morali da naprave bure baruta gde god su stigli, pa je tako posle II sv. rata nastao Izrael. Slicno kako su nastali Indija, Pakistan i Banglades... zavadi pa vladaj. Amerikanci su sve to lepo nasledili i unapredili.

Berkut Orao

pre 2 godine

lako je mahati iz njujorka,sto se ne preselis u palestinu ako ti se srce cepa ?
a da,tamo ne mozes da budes manekenka,da pijes dzoni vokera i smrces koks...
(anotherplace, 16. maj 2021 13:27)

A što se 6 Miliona Srba 95 nije preselilo u Knin?

Devojke su samo pružile podršku napaćenom Palestinskom narodu a ti ih prozivaš za viski i kokain - ti video svojim očima?
Osim toga jedna od njih se skoro porodila pa pretpostavljam da znaš da je šmrkala i dok se porađala.

empty straw

pre 2 godine

Vidim po komentarima da je sada politički korektno podržavati zlikovce koji ubijaju decu, drže ceo jedan narod u getu decenijama, raseljavaju, vrše etničko čišćenje uz podršku zapada. Tamo naravno svi ćute osim Rodžera Votersa koji je savest engleskog naroda.

komi

pre 2 godine

A što se 6 Miliona Srba 95 nije preselilo u Knin?

Devojke su samo pružile podršku napaćenom Palestinskom narodu a ti ih prozivaš za viski i kokain - ti video svojim očima?
Osim toga jedna od njih se skoro porodila pa pretpostavljam da znaš da je šmrkala i dok se porađala.
(Berkut Orao, 17. maj 2021 07:36)
10
a one dve poštuju islam bravo inače znamo svi kako prolaze žene u islamskom svetu
a kad kera pustiš sa lanca ne gleda gde udara nemoj govoriti da su sveti ja to isu

Marko

pre 2 godine

Pa ok postujem. Nese javne licnosti bi navijale za Acu Lukasa i Karleusu. Niti znaju gde su posle i ni gde su dosle. Moralno intelektualne nule. Produkt i nusprodukt.

Dale Williams

pre 2 godine

Podrska Israelu, zemlja koja nama treba biti broj 1 uzor! koliko god boli, najbolje resenje je da se rese 'west banka' i cao...naravno to vise nije toliko jednostavno s obzirom da se 600,000
jevreja tu 'ilegalno' naselili

danijela pešić

pre 2 godine

Ne mogu da verujem da neko može dati podršku Izraelu za ubijanje na desetine dece i žena, za ubijanje celih porodica, novinara, za bombardovanje bolnica, ... pa vi ljudi niste normalni!!!! Ovo je genocid nad palestinskim narodom koji 70 godina živi u zatvoru i koji samo traži svoju slobodu i svoja prava!!!

hypatija

pre 2 godine

Zaista ne mogu da vidim sebe u društvu ljudi koji podržavaju bilo kakav oblik represije zarad nekih verskih i političkih ciljeva. Palestina, islam , ma koja religija, odavno prevaziđena priča u razvoju ljudskog društva. Podrška Izraelu !!!

And Justice for All!

pre 2 godine

Odvratni komentari! Devojke su uspele u visoko kompetitivnoj industriji i nisu zaboravile svoje poreklo. Mozda bi se i vratile u Palestinu da im preci nisu proterani 1948. Za razliku od Srba koji cim predju granicu, zaborave ko su, ili imaju neku vulgarnu predstavu o naciji koja se ispoljava u rostiljanju, opijanju i slusanju turbofolka, ove devojke, polu-Holandjanke, odrasle u bogatstvu, ponosne su na svoje palestinske pretke. A sto se tice Izraela, ne moze se sve svaljivati na Hamas. Kao sto je Gaza talac Hamasa, tako su i obicni Izraelci taoci ultranacionalista. Sta su ocekivali da ce nasilno iseljavanje proizvesti? Nekad moraju da “spuste loptu”. I pogledajte sta hriscani Palestinci, isto tako proterani 1948. misle o Izraelu i teskocama s kojima se svakodnevno suocavaju, od nedostatka vode do nedostatka slobode. Sto se svima proteranima posteno ne vrati imovina? Inace, predsednik Izraela Ruben Ruvlin predlaze da se i Gaza i Zapadna obala ukljuce u drzavu i formira tzv. Veliki Izrael, a svim Palestincima da drzavljanstvo. To bi bilo pravedno resenje, samo tesko da ce se ostvariti. Objavite komentar, hvala

TangoAlfa

pre 2 godine

Žene se bore za svoje. Čitam neke komentare i ne mogu da verujem. Toliko mržnje. Mislim da bi se trebalo poraditi na detoksikaciji umova.

anotherplace

pre 2 godine

lako je mahati iz njujorka,sto se ne preselis u palestinu ako ti se srce cepa ?
a da,tamo ne mozes da budes manekenka,da pijes dzoni vokera i smrces koks...

Ненад

pre 2 godine

Подршка за шта. За насумично убијање искључиво цивила ?!?! Јер шта друго се може рећи за испаљивање самсвојмајстор ракета из густо насељене области у густо насељену области и то зато што је полиција издеветала неке хулигане .около Ал Аксе. Тако је било и код нас. Прво ударе, па се онда сакрију иза жена и деце, па када буду олупани, онда је куку-леле. Када свет више не би наседао на овакве провокације мухамеданаца, све би било много лакше.

Lale

pre 2 godine

@Подршка за шта. За насумично убијање искључиво цивила ?!?! Јер шта друго се може рећи за испаљивање самсвојмајстор ракета из густо насељене области у густо насељену области и то зато што је полиција издеветала неке хулигане .около Ал Аксе. Тако је било и код нас. Прво ударе, па се онда сакрију иза жена и деце, па када буду олупани, онда је куку-леле. Када свет више не би наседао на овакве провокације мухамеданаца, све би било много лакше.
(Ненад, 16. maj 2021 14:53)

Podrska odbrane jednog naroda nad kojim se vrsi etnicko ciscenje zadnjih 70 godina. Podrska ljudima koji se naslno istjeravaju iz svojih domova, poneke od tih osoba su starije od same nasilno napravljene ”drzave” Izrael. Podrska narodu koji se brani sa bilo cim (cak i kucno napravljenim oruzjem) od mnogo bogatije vojske koja svakodnevno vrsi genocid. Eto kome podrska, pogledaj kartu Izraela od 1947 godine do danas i videces kome ide podrska i zasto. Nije u redu da dovuces 9-10 miliona Jevreja iz celog sveta i proteras jedan narod da bi njih tu naselio a vecina njih ni nezna Hebrejski jezik i nemaju osecaj za tu zemlju, vecina njih ima osecaj za novac i standard u Izraelu, ne za samu zemlju. Eto kome ide podrska.

what?

pre 2 godine

Zaista ne mogu da vidim sebe u društvu ljudi koji podržavaju bilo kakav oblik represije zarad nekih verskih i političkih ciljeva. Palestina, islam , ma koja religija, odavno prevaziđena priča u razvoju ljudskog društva. Podrška Izraelu !!!
(hypatija, 16. maj 2021 13:28)

protiv si represije a podržavaš izrael? a kako nazivaš ovo što izreal radi plaestincima?

Obi van

pre 2 godine

Palestina i Hamas nisu isto. Dosta više sa time. Hamas treba uništiti i razgovarati sa normalnim Palestincima a ne tim islamskim fanaticima koji su nasilno došli na vlast u Gazi

Djordje

pre 2 godine

A jesu li uplatile neku pomoc Hamasu za rakete? Ipak je to znacajan budzet s obzirom na broj ispaljenih. Ovako bi morali da ulazu u skolstvo privredu itd., sve gluposti koje ih ne interesuju. Lepse je trositi pare od pomoci za hiljade raketa.

my way

pre 2 godine

Шта год ко мислио, девојке стоје уз свој народ. Само код Срба постоји болест коју је савршено описао Стеван Сремац:" Кад Србин хоће да буде напредан, он прихвати мишљење својих непријатеља".

K2

pre 2 godine

Zaista ne mogu da vidim sebe u društvu ljudi koji podržavaju bilo kakav oblik represije zarad nekih verskih i političkih ciljeva. Palestina, islam , ma koja religija, odavno prevaziđena priča u razvoju ljudskog društva. Podrška Izraelu !!!
(hypatija, 16. maj 2021 13:28)

Religija nije nikada, niti ce biti ikada prevazidjena, bez obzira na levicarsko, "prosvetljeno" trabunjanje, kindly deal with it!
Pa upravo je Izrael pun ultraortodoksnih Jevreja.
I da, slazem se za podrsku Izraelu.

Oliver

pre 2 godine

@hypatia

To se zove samoodbrana. Najvaznija je hronologija-ko je prvi poceo? Palestinci su prvi poceli raketama da gadjaju civile,sada izrael uzvraca i ima pravo da ih unisti.

Ahtung

pre 2 godine

Kakvo iseravanje sa podrškom proiranskom Hasu, koji poliva nekoliko stotona raketa dnevno i to nasumice po Izraelu, samo zbog par šamara i suzavca dok je policija zavodila red ispred džamije.

Oliver

pre 2 godine

@obi van

Hamas nije nasilno dosao na vlast u gazi,nego na regularnim izborima. Oni tamo pobedjuju vec 20 godina. To je jedini slucaj na svetu da teroristicka organizacija pobedjuje ubedljivo na izborima. Sada moraju da plate cenu svog izbora.

made in Serbia

pre 2 godine

Nešto se u poslednje vreme baš češem pa mi odgovorite.... Da nije bilo moćnog PVO gde bi ove rakete završile???? Na auto otpadu? Njivama? Ne drugari već škole, porodilišta, kasarne, aerodromi, itd. Pitajte ove dve muslimanke

Zokman

pre 2 godine

Znači podrška onima kojima je sasvim ok zatrpavati raketama civilne ciljeve kao što su gusto naseljena mesta? Izrael takodje to radi kao uzvratni udar što opet ne opradvava to.Bolest.Sa kojim ciljem se gadjaju takva mesta?Da bi bilo što više žrtava? Prvi put čujem i vidim da neko ko salje 1200 raketa na grad ima podršku od bilo koga...

Berkut Orao

pre 2 godine

lako je mahati iz njujorka,sto se ne preselis u palestinu ako ti se srce cepa ?
a da,tamo ne mozes da budes manekenka,da pijes dzoni vokera i smrces koks...
(anotherplace, 16. maj 2021 13:27)

A što se 6 Miliona Srba 95 nije preselilo u Knin?

Devojke su samo pružile podršku napaćenom Palestinskom narodu a ti ih prozivaš za viski i kokain - ti video svojim očima?
Osim toga jedna od njih se skoro porodila pa pretpostavljam da znaš da je šmrkala i dok se porađala.

Da se ne zaboravi

pre 2 godine

Prvo je Hamas reketirao Izrael. Poslao na stotine raketa i šta treba Izrael da radi sada da gleda krštenih ruku. Palestinci se nikada neće naučiti, sa Izraelcima ne može snagom mora mozgom.

Dale Williams

pre 2 godine

Podrska Israelu, zemlja koja nama treba biti broj 1 uzor! koliko god boli, najbolje resenje je da se rese 'west banka' i cao...naravno to vise nije toliko jednostavno s obzirom da se 600,000
jevreja tu 'ilegalno' naselili

Gile

pre 2 godine

Nakon devedesetih i ODVRATNOG stava izraela (među prvima su podržali bombardovanje SRJ) prema Srbima, nikad više podrška izraelu. To što je izrael radio kad je srpskom narodu bilo najteže NE SMEMO NIKADA ZABORAVITI! Nisam nikakav antisemit, zapravo se divim Jevrejima na njihovom jedinstvu i borbi za svoj narod, ali ovo je LIČNO! Teško su se ogrešili o Srbe, pokušavajući da izigravaju 'pravednike' nakon decenija ugnjetavanja muslimana. NIKAD NE ZABORAVITI STAV IZRAELA PREMA SRBIMA DEVEDESETIH!

veljko

pre 2 godine

Lepo se vi vratite u vašu zemlju pa probajte tamo da se bavite modom i da pozirate polu gole i gole pa ćemo da vidimo šta će da vam bude od tih finih vaših predaka! Podrška IZRAELU!

Il

pre 2 godine

One baš kao i Dua Lipa(koja im je skoro pa snaja jer je devojka njihovog brata) podržavaju svoj narod i lobiraju za isti!Iako su rodjene u SAD i Engleskoj ne zaboravljaju ko su. Dok sa druge strane naša glumačka “elita” se buklavno utrkuje ko će da glumi u filmovima protiv svog naroda ili neće da se zamaraju nacionalizmom jer je to “za one do 300 evra plate”. Neki jedva čekaju kad odu preko da zaborave i jezik i poreklo i da se sto pre utope u masu Nemaca, Kanadjana, Amerikanaca itd...Lipa je ponosna na svoje poreklo a nije bas da je to Kosovo i Albanija za neki veliki ponos ali ona ceni svoje.
A kod nas kakva je situacija ha?

Palona

pre 2 godine

Došli malo da izbleje, opale koju fotku za instagram, malo se zezaju sa društvom itd. Pogledajte samo slike, svi nasmejani, boli ih ona stvar za prave Palestince i njihove probleme!

7

pre 2 godine

bice im krasno da zive pod striktnim islamskim zakonima koje hamas zastupa. mogu slobodno da nastave karijere modela u oslobodjenoj gazi!
predlazem im da doniraju malo novca palestinskom narodu, sigurno ce zavrsiti na pravom mestu. cike iz hamasa ce da kupuju rakete i placaju vojsku i naoruzanje, a bice i za njihove dzepove malo. idi begaj! najkorumpiraniji su palestinski politicari. kako se ove ne zapitase gde nestadose milijarde dolara iz donacija arapskih zemalje, irana i simpatizera? da ne govorimo o ogavnom licemerju tzv. levicarske evrope koja osudjuje izrael za raketiranje a ne vidi nasumicno ispaljivanje projektila hamasa po gradovima izraela sa ciljem ubijanja sto veceg broja ljudi.

Cuj kompetitivna industrija

pre 2 godine

Odvratni komentari! Devojke su uspele u visoko kompetitivnoj industriji i nisu zaboravile svoje poreklo. Mozda bi se i vratile u Palestinu da im preci nisu proterani 1948. Za razliku od Srba koji cim predju granicu, zaborave ko su, ili imaju neku vulgarnu predstavu o naciji koja se ispoljava u rostiljanju, opijanju i slusanju turbofolka, ove devojke, polu-Holandjanke, odrasle u bogatstvu, ponosne su na svoje palestinske pretke. A sto se tice Izraela, ne moze se sve svaljivati na Hamas. Kao sto je Gaza talac Hamasa, tako su i obicni Izraelci taoci ultranacionalista. Sta su ocekivali da ce nasilno iseljavanje proizvesti? Nekad moraju da “spuste loptu”. I pogledajte sta hriscani Palestinci, isto tako proterani 1948. misle o Izraelu i teskocama s kojima se svakodnevno suocavaju, od nedostatka vode do nedostatka slobode. Sto se svima proteranima posteno ne vrati imovina? Inace, predsednik Izraela Ruben Ruvlin predlaze da se i Gaza i Zapadna obala ukljuce u drzavu i formira tzv. Veliki Izrael, a svim Palestincima da drzavljanstvo. To bi bilo pravedno resenje, samo tesko da ce se ostvariti. Objavite komentar, hvala
(And Justice for All!, 16. maj 2021 14:35)

Nista oni to nisu uspjeli u toj "kompetitivnoj" industriji. Sve to preko veze islo zahvaljujuci mame i tate i pogotovo u danasnje vrijeme sa instagramom gdje svaka moze biti manekenka

empty straw

pre 2 godine

Vidim po komentarima da je sada politički korektno podržavati zlikovce koji ubijaju decu, drže ceo jedan narod u getu decenijama, raseljavaju, vrše etničko čišćenje uz podršku zapada. Tamo naravno svi ćute osim Rodžera Votersa koji je savest engleskog naroda.

Covek brate

pre 2 godine

Sestre hadid podrzavaju palestinu. To ti je kao jelena karleusa i veljko raznjatovic kako se bore za srbiju i srpstvo. Ja kao srpski gradjanin fino i lepo moram reci: ne hvala!

zok1

pre 2 godine

(And Justice for All!, 16. maj 2021 14:35) Koji hrišćani Palestinci, oni koji su za 70 godina svedeni na statističku grešku. U Gazi ih je manje od 1000, a pod Hamasom je bilo nasilnih islamizacija. Palestinci trebaju da dobiju svoju državu, ali da neka normalna arapska zemlja dobije mandat da upravlja, jer oni očigledno nisu u stanju. Činjenica je da su za ovaj rat koji se sada vodi isključivi krivci Palestinci. Činjenica je da su nakon svakog sukoba Palestinci dobijali sve manje. Još nešto, na temu one zgrade koju su Izraelci srušili. Da li je neko video da se pogođena zgrada u Srbiji tako srušila 1999? Nije, zato što kod nas nisu krali materijal za gradnju zgrade da naprave podzemne tunele i skladišta oružja!

g

pre 2 godine

@Усамљени Заплањац - nema ovo veze sa religijom. Ziveli su Muslimani i Jevreji vekovima kako-tako. Zapravo, teritorije pod Muslimanima su bile utociste Jevrejima za vreme progona od strane Hriscana. Sta mislis, odakle Jevreji u nasim krajevima? Vecina su poreklom iz Spanije, proterani of strane Hriscana posle reconquiste. Utociste nasli u turskim provincijama.
Ali, Englezi su morali da naprave bure baruta gde god su stigli, pa je tako posle II sv. rata nastao Izrael. Slicno kako su nastali Indija, Pakistan i Banglades... zavadi pa vladaj. Amerikanci su sve to lepo nasledili i unapredili.

Ненад

pre 2 godine

Eto kome ide podrska.
(Lale, 16. maj 2021 17:36)
Ја нисам поставио питање КОМЕ, већ ЗА ШТА. А ти ако оправдаваш насумично испаљивање самоделних ракета на насељене градове због исељења три породице на основу одлуке суда(ма какв он био) могу само да ти пожелим једну такву у кухињи, на пример.

komi

pre 2 godine

A što se 6 Miliona Srba 95 nije preselilo u Knin?

Devojke su samo pružile podršku napaćenom Palestinskom narodu a ti ih prozivaš za viski i kokain - ti video svojim očima?
Osim toga jedna od njih se skoro porodila pa pretpostavljam da znaš da je šmrkala i dok se porađala.
(Berkut Orao, 17. maj 2021 07:36)
10
a one dve poštuju islam bravo inače znamo svi kako prolaze žene u islamskom svetu
a kad kera pustiš sa lanca ne gleda gde udara nemoj govoriti da su sveti ja to isu

Le Scorpion Serbe

pre 2 godine

Ovo vam je sve pokazatelj tog koliko svet, pre svega uticajne ličnosti, čija se reč tako reći ne poriče, ne mari za pun aspekt rata, koji podrazumeva nebrojene civilne žrtve, razaranje, fizičke i naročito duševne rane koje nikada do kraja ne zarastaju. Dovoljno je da se oglase čak i ličnosti iz sveta zabave, od kojih mnoge nisu "i" od intelektualaca. Povedene njima, pak, mase "običnog" sveta podučavaju se tom opasnom, neanalitičkom pristupu. Imati uvažene PR-ove, makar isti ne znali vola da ubodu, neprikosnoveno je oružje u ratu.

onako

pre 2 godine

Nažalost, sve radi lajkova. Boli njih uvo za Palestinu. Ne bi znali na karti da je nadju. I naravno Dua Lipa, ko kome ako ne svoj svome. Opet nažalost, sto se narod tamo ništa ne pita, već je taoc terorističkog rezima koji troši donacije na rakete i tunele umesto na razvoj društva i budućnost. No, ništa novo medju radikalnim islamistima - ni za 200 godina ništa neće da se promeni

Marko

pre 2 godine

Pa ok postujem. Nese javne licnosti bi navijale za Acu Lukasa i Karleusu. Niti znaju gde su posle i ni gde su dosle. Moralno intelektualne nule. Produkt i nusprodukt.

danijela pešić

pre 2 godine

Ne mogu da verujem da neko može dati podršku Izraelu za ubijanje na desetine dece i žena, za ubijanje celih porodica, novinara, za bombardovanje bolnica, ... pa vi ljudi niste normalni!!!! Ovo je genocid nad palestinskim narodom koji 70 godina živi u zatvoru i koji samo traži svoju slobodu i svoja prava!!!