- Komentari -
 1. (Komša, 4. maj 2021 04:58)

  Izgleda da ne razumeš šta sam napisao. Nigde nisam tvdio da to delo ne postoji, već da za njegovo postojanje (to jest osudu da to delo) moraju da budu ispunjeni veoma striktni uslovi, kao što i treba da bude jer onda dolazimo u situaciju da pandur odgovara jer je napisao prijavu protiv pogrešnog.
  A ono ko sam sebe prijavi... uopšte nije relevantno za ovu priču
  (John, 4. maj 2021 15:28)

  # Link komentara

 2. ...glumac na momente delovao zamišljeno...Wow, kako dubok komentar. Pa nije valjda trebalo da dubi na glavi i zabavlja mušterije.
  (jeftina limunada, 4. maj 2021 08:02)

  # Link komentara

 3. Ko siluje u zatvor! Ko lazno optuzuje i unistava reputaciju zatvor plus oduzimanje svih ljudskig prava.
  (Anoniman, 03. maj 2021 12:27)

  Какво размишљање.
  Замисли, неко те силује и ти мораш да размишљш да л да га тужиш јер ћеш можда ти да робијаш ако тај неко има пара да "подмаже" судију или полицију...
  (гдф, 03. maj 2021 14:13)

  Dobrom dokazu ni jedan sudija ne moze nista.Da,cak ni u Srbiji!
  (predrage, 4. maj 2021 07:45)

  # Link komentara

 4. Lečić smatram da nije kriv, dok se ne dokaže iako mi je postao jadan i gadan nakon izjave ,, da može samo da leči''. A Štajnfildova mi je takođe jadna i gadna od samog početka propagira budalaštine jer je uspela da napiše i knjige i pesme o silovanjima žena širom sveta i bez dokaza da posle dosta godina optuži nekog za silovanje. Lečić je odličan glumac i porodičan čovek, a sad da li je kriv to neka se bave oni koji treba time da se bave. Inače u Srbiji gomile muškaraca treba da leže u zatvoru zbog silovanja ali moral devojaka koji vole novac, tetovaže, besna kola, otišao je nizbrdo. Naročito to važi za one silikonke koje umeju da razvedu čoveka tako što mu sednu u krilo, a posle polapaju sve što je čovek stekao.
  (NikolaBg, 4. maj 2021 07:45)

  # Link komentara

 5. Verujem Leki.
  (ja, 4. maj 2021 07:10)

  # Link komentara

 6. @John
  Grešite.
  Čl.334 KZRS

  "Ko prijavi određeno lice da je učinilo krivično delo za koje se goni po službenoj dužnosti, a zna da to lice nije učinilac tog dela, kazniće se zatvorom od tri meseca do tri godine..."
  Osim toga postoji tezi oblik - ako usled lazne prijave za krivično delo koje se goni po sluzbenoj duznosti sud pokrene postupak protiv lazno optuzenog onda je počinilac u vecem problemu.

  Iz više razloga postoji ovo krivično delo.Izmedju ostalog i zbog ometanja pravde jer u nekim stavovima se odnosi čak i na situacije kada ptijavite krivično delo i ako znate da krivično delo uopste nije ni počinjeno ili čak ako sami sebe prijavite za neko krivično delo koje je počinjeno a niste počinilac.
  Ta dva stava postoje zbog nanosenja steti drzavi i omeranja pravde u prvom slučaju a zbog "preizimanja krivice" i prikrivanja pravog počinioca u drugom.

  U jednom ste u pravu - retko ko u praksi odgovara za ovo,kao što retko ko odgovara za lažno svedočenje.
  I to je veliki problem jer upravo zbog poplave lažnih prijava (recimo u slucajevima nasilja u porodici - rutinski ih stranke u sporu štancuju kada su brakorazvodne parnice i pitanju) prave prijave se "gube" u moru tih lažnih - sporije se procesuiraju,čak i tuzioci nisu najsigurniji da li su prave ili "parnične" - i onda imamo situacije da stradaju žene koje su nasilje prijavljivale (imali smo čak dva slučaja ispred CSR ).
  Da sankcionisu lazne,prave bi se brzo i efikasno resavale...Nevezano za ovaj slucaj.
  (Komša, 4. maj 2021 04:58)

  # Link komentara

 7. (Zok1, 3. maj 2021 20:19)

  "Ko prijavi određeno lice da je učinilo krivično delo za koje se goni po službenoj dužnosti, a zna da to lice nije učinilac tog dela..."

  Dakle, mora da se dokaže da je znao/znala da to prijavljeno lice nije učinilac. A ako se to dokazuje? Teško do nikako. Zato osuđenih po ovom delu gotovo i da nema.
  Jedina "varijanta" gde bi tako nešto moglo da se dokaže je npr. kad pravi učinilac dela prijavi nekog drugog da je to učinio, a kasnije se dokaže da je ipak on - onda bi odgovarao i za svoje delo i za lažno prijavljivanje.
  Čak ni varijanta gde oštećeni prijavljuje delo i učinioca - npr. "Video sam, to je bio moj komšija Pera", a komšija Pera ima nepobitan dokaz da je tad bio 100km dalje - ne bi mogla da prođe. Uvek bi mogao da se brani "Učinilo mi se da je on" i nema načina da se dokaže da je on namerno hteo da nabedi komšiju. Za delo lažnog prijavljivanja je neophodan umišljaj (nema lažne prijave iz nehata), tako da nema ni dela.
  (John, 4. maj 2021 01:57)

  # Link komentara

 8. Ajmo ponovo da probamo. Dakle Srbija je zemlja prava biti optuzen za silovanje nije isto sto i biti kriv. Dakle dok se ne utvrdi da je silovanje dogodilo i do je opstuzeni kriv on moze da seta i zivi svoj zivot.

  Ja ne znam sta je sa narodom vise? Ako bude kriv bacajte kamenje do tada cekajte.

  Ako je kriv secite mu... Ako nije zamislite da se vama dogodi da npr niste krivi? Jel to znaci da treba zivot da vam se ugasi pre presude samo na konto rekla kazala?

  Jer dok sud ne utvrdi nesto sve je rekla kazala...

  Pozdrav, i prestanite da budete balkanci
  (Stefan, 4. maj 2021 00:51)

  # Link komentara

 9. Sasha,, e pa vidis da nije prosao poligraf ovi tvoji na vlasti odma bi na sva zvona objavila vest, meni nije jasno zasto ove 2 nazovi glumice izbegavaju poligraf.
  (salerno, 4. maj 2021 00:27)

  # Link komentara

 10. Dosta Leka ima botova, valjda što je glumac, šmeksi. Palma isto, srpski domaćin.
  A ne kao onaj zlotvor iz tržnog centra na Zvezdari. Ko mu je kriv što je anoniman pa nema ko da ga brani po internetu.
  (On pomera brda i vozi leteći auto, 4. maj 2021 00:03)

  # Link komentara

 11. U javnosti umesto u zatvoru.
  Živela Srbija...
  (On pomera brda i vozi leteći auto, 3. maj 2021 23:54)

  # Link komentara

 12. Pa red je da Palma malo odahne. Human gest Lečića.
  (ZX, 3. maj 2021 23:42)

  # Link komentara

 13. Glumac, faca, šmeker, ima žvaku, znači može da ima skoro svaku, a on spopada i siluje, znači psihopata, tačka .
  (Markan, 3. maj 2021 23:00)

  # Link komentara

 14. Pa ok, nma nikakvu potragu, optuznicu, covek je misim bzvz ispljuvan iz USA od clanice pokreta "me too" a taj pokret ima ogroman budzet i imaju nki cilj samo sto nvrjm da im je cilj pravedan bas...
  (C i n i k, 3. maj 2021 22:24)

  # Link komentara

 15. @Sofka
  Poenta je bila da ne razumem zasto bi iko zeleo ista zlo bilo cijoj deci, bez obzira ko su im roditelji. Ne mislim da icije dete treba da ispasta za losa dela roditelja.
  (mama, 3. maj 2021 22:18)

  # Link komentara

 16. Podrška Lečiću.
  (Ciki, 3. maj 2021 22:16)

  # Link komentara

 17. Sreca da se javio. Ja sam se vec uplasio da je i njega neko silovao. Super...
  (Istrebljivac vonjevina, 3. maj 2021 21:41)

  # Link komentara

 18. Slucaj Lecic je dokaz da nismo odmakli od perioda lova na vestice. Jedna osoba izjavi nesto o drugoj osobi i cela javnost lincuje optuzenu.. Bez dokaza, bez sudjenja.. Niko ne misli koliko je strasno unistiti nekom zivot optuzbama ukoliko se pokaze da nisu istina. Zasto je bilo cija izjava vaznija od druge.. Meni je ovo strasno saznanje..
  (Maja, 3. maj 2021 21:30)

  # Link komentara

 19. (pravnik, 3. maj 2021 19:44)

  E, zato postoje čike i tete koje se zovu veštaci. Njih zove sud (sudija) kad ima nešto što mora da se utvrdi, a sud to ne zna (niti treba/mora da zna - jer sud zna samo pravo i ništa drugo - ima i izreka na latinskom, al' da se ne pravim pametan ...)
  Npr. na suđenju kaže tip - "Ja to nisam potpisao, to nije moj potpis". E, onda sud zove jednog veštaka koji se zove grafolog, on prouči potpis, prouči rukopis tog tipa i kaže da li to jeste ili nije njegov potpis.
  Isti slučaj i sa audio/video snimkom. Tu se zovu veštaci informatičke struke, da vide da li je sa fajlom nešto petljano - dodavano, sečeno, premeštano...
  Odvratno je poređenje, ali tako je veštačen onaj ozloglašeni snimak "Škorpiona" - odbrana tvrdila da je montiran - sud zvao veštaka (profesora sa ETF-a) on analizirao i rekao da nije ništa montirano, i da je snimak original (naravno, svedočio na suđenju i detaljno ispričao postupak, šta je i kako radio - transkript svedočenja dostupan online koga zanima i ko zna gde i kako da traži)
  Dakle, takvog istog veštaka (ne moga tog, ali takvog) sud/tužilaštvo će (ili "bi trebalo") angažovati da utvrdi da li je onaj Danijelin snimak pravi ili ne.
  Prosto k'o pasulj.
  To što je bilo fejk snimaka, ne dokazuje da je i taj snimaj fejk. Niti to što je bilo pravih dokazuje da je taj pravi.
  (John, 3. maj 2021 21:21)

  # Link komentara

 20. Pre par dana u jednoj emisiji sa nacionalnom frekvencijom gostovala tri tinejdzera sa te čuvene glumačke sekcije,ko je gledao i slušao tu decu sa pravom moze i treba da sumnja u istinitost navoda i Milene a ove druge dve "glumice"
  (nema ovde leba, 3. maj 2021 21:14)

  # Link komentara

 21. Не дај се Леко!
  (Урке, 3. maj 2021 21:14)

  # Link komentara

 22. @sasha Svaka cast majstore. 100%.
  (upravo tako, 3. maj 2021 20:50)

  # Link komentara

 23. Nepojmljivo mi je kad neko kaze da je posteno da nesto stigne na naplatu necijoj deci. Kakava osoba moze tako nesto da kaze, napise i zeli bilo cijoj deci.
  (mama, 3. maj 2021 16:02) 

  Au. Cega li se ti plasis? Ovakve stvari sigurno nece usreciti njegovu porodicu. Prirodan tok stvari. Jedan psiho unisti buduce narastaje. Da psihopate imalo zanima porodica vodili bi racuna sta rade.
  (Sofka, 3. maj 2021 20:42)

  # Link komentara

 24. Pošteno je ono što Bog uradi,a ne ono što mi mislimo i želimo. A jel pošteno to što je Lečić uradio,pa ga štite njegova deca. Moj otac da je to uradio ja ga ne bih pogledala jer i ja sam majka i nijednom ženskom djetetu loše ne želim. Ali Bog je tu da sve vidi
  (mama, 3. maj 2021 20:23)

  # Link komentara

 25. Cak je i njemu jasno da je kriv samo ne sme da kaze jer bi isao u zatvor.
  (mandy, 3. maj 2021 20:20)

  # Link komentara

 26. (Anoniman, 03. maj 2021 12:27) Za lažno optuživanje, nije dovoljno da je optuženi oslobođen, mora se dokazati da je optužba lažna, da je onaj ko ga je oklevetao lagao.
  (Zok1, 3. maj 2021 20:19)

  # Link komentara

 27. Trebalo je Lečić svima njima da seks odmah plati po 100€ (ili koliko već košta) da stvari budu jasne pa da one duguju državi za porez,a ne ovako da mora još i da se priseća šta je sa kojom bilo ! Sad će i silni drugi asistenti,profesori,direktori i predsednici(koječega) iskijati svoju "alfa" funkciju !
  (Superhik, 3. maj 2021 20:13)

  # Link komentara

 28. poslednjih godina je bilo nekoliko sudski okoncanih slucajeva ucena upravo montiranim snimcima, video i audio, koji su imali za cilj da se iznudi veliki novcani iznos... naravno oslobadjajucom presudom za navodnog sliovatelja...
  (pravnik, 3. maj 2021 19:44)

  # Link komentara

 29. @salerno
  Da je prosao poligraf je samo on objavio, niko od zvanicnika nije to potvrdio. Takodje niko ne zna ni koja pitanja su mu postavljali.
  Ti verovatno nisi cuo za Merimu Isakovic jer si odrastao na rijaliti programu.
  Inace, Lecic je moralna gromada, ozenio klinku, stariji od sopstvene taste, a promenio vise stranki od Maje Gojkovic...
  (sasha, 3. maj 2021 19:36)

  # Link komentara

 30. Malo je providno,, oooo botino, lecic je prosao poligraf? Zasto su ove nazovi glumice odbile poligraf?
  (salerno, 3. maj 2021 18:07)

  Ala su vam isprali mozak sa tim poligrafom, neverovatno! Sprava postoji pola veka i vise i napreduje kao i sva tehnika i uprkos tome ni u jednoj drzavi na svetu nije validna ni prihvacena kao sudski dokaz. Bas zbog toga sto je bilo istinskih ubica koji su je prevarili, a isto tako i nevinih koji su zbog poligrafa proveli 20 godina u zatvoru, dok se nisu pojavili dokazi koji ih nedvosmisleno oslobadjaju. Ovom narodu stvarno mozes da serviras sta god hoces, samo ako uporno to ponavljas to ce postati istina. Ali kada pogledam pismenost komentara nije ni cudo sto se bas takvi prvi javljaju.
  (@salerno, 3. maj 2021 18:21)

  # Link komentara

 31. Pa i ja vrebam po barovima, valjda može i "filmski moćnik"...
  (Čeki opinionista del cazzo, 3. maj 2021 18:14)

  # Link komentara

 32. Malo je providno,, oooo botino, lecic je prosao poligraf? Zasto su ove nazovi glumice odbile poligraf?
  (salerno, 3. maj 2021 18:07)

  # Link komentara

 33. @Ljilja, hahahaha! Još se smejem, "dve divne dame"! Hahahahaha!
  (T66, 3. maj 2021 18:06)

  # Link komentara

 34. Velja nevolja - Ritopek, Lečic - Ritopek!
  (MarkoM, 3. maj 2021 18:05)

  # Link komentara

 35. Ko siluje u zatvor! Ko lazno optuzuje i unistava reputaciju zatvor plus oduzimanje svih ljudskig prava.
  (Anoniman, 03. maj 2021 12:27)

  Uhapsi policija nekog tipa (odranije poznatog...) zbog toga što je, recimo, obio prodavnicu u komšiluku. Ispostavi se, međutim, da nije on. Hoćemo policajce u zatvor jer su ga lažno optužili?

  Da, postoji krivično delo "Lažno prijavljivanje". Ali ono uopšte ne podrazumeva ono što komentatori u ogromoj većini misle - da ako se ispostavi da neko nije kriv ili ako neko ne bude osuđen, da to automatski znači da onaj ko ga je prijavio - da je time učinio pomenuto krivično delo i da treba da ide u zatvor.
  Ili, hajde jednostavnije - Ako Lećić ne bude osuđen, Danijeli se ništa ne može desiti u zakonskom smislu. To nije samo kod nas, tako je apsolutno svugde. Mogao bi, eventualno, da je on lično tuži za naknadu štete zbog povrede časti i ugleda (to je parnični, a ne krivični postupak) ali bi izgubio.

  A ovo za oduzimanje ljudskih prava stvarno ne bih komentarisao...
  (John, 3. maj 2021 18:02)

  # Link komentara

 36. A brani ga zato što ga voli a da li je nekad isti taj Lečić pomislio kako bi bilo njegovoj ćerki da je nju neko silovao,i kako bi bilo njemu tada.
  (ljilja, 3. maj 2021 15:03)

  Oni koji su takvi (ne kažem da Lečić jeste, to će utvrditi nadležni, jer i nisam sve detaljno ispratio, a ko zna koliko tu ima još stvari koje nisu iznete u javnost, ali su poznate tužilaštvu i sudstvu) ne razmišljaju o tome. Zamisli da isto tako kažeš za nekog ubicu, pa ti da misle o posledicama i mogućem "točak sreće se okreće", nikad nikog ne bi ubili ili povredili.

  A druga stvar, ima mnogo muškaraca koji misle da žene vole da se prema njima bude grub, ne kažem da takvih žena nema, ali nije svaka takva, a i granica te "grubosti" mora da postoji, a žena je ta koja mora da se posluša kad kaže nekome da je preterao. Međutim, onda postoji 1000 opravdanja "što nije ranije rekla da ne želi, kako se to predomislila kad nam je bilo najlepše...", a takvi ne shvataju ni žene niti njihovo telo, njima je bitno samo da ožive neke svoje fantazije, da li je neko povređen i fizički i emotivno njih nije mnogo briga.
  (Veliki brat, 3. maj 2021 17:45)

  # Link komentara

 37. Mozda trazi novu zrtvu, onako ispod oka?
  (savamala, 3. maj 2021 17:21)

  # Link komentara

 38. Dok ga osude nije kriv, a da deluje kao nasilnik - deluje. To što je prošao poligraf govori koliko je dobar glumac
  (šupak, 3. maj 2021 17:05)

  # Link komentara

 39. "Njih dvoje su u opuštenoj atmosferi pili kafu i uživali u sunčanom danu, iako je glumac na momente delovao zamišljeno."

  Leka zamišljen?
  ha,ha,ha...
  (aca, 3. maj 2021 16:49)

  # Link komentara

 40. Pije li i Palma kaficu sa unukom?
  (Branko, 3. maj 2021 16:28)

  # Link komentara

 41. Tako i treba. Dok se ne donese presuda, čovek NIJE KRIV. Javne hajke i histerije na osnovu prijave sumnjive starlete su sramota za društvo, medije i "vladavinu prava" u Srbiji (dora šala).
  (Stanislav, 03. maj 2021 14:45)

  Sumnjive starlete?!
  Time si sve rekao, sedi jedan!
  (Coa, 3. maj 2021 16:14)

  # Link komentara

 42. Ko je poslušao snimak, njemu je sve jasno. Način obraćanja devojci je strašan, ali niko od nas nije zlatnih usana, svi smo mi grešnici. O samom delu, naravno, odlučuje sud, ipak, sud ove zemlje. Javno mnjenje je nešto drugo. Važno je da shvatimo da samo prava istina može, zaista, da oslobodi čoveka. Istina leči, laž ne. Bez istine, svaka osoba ostaje večiti zarobljenik.
  (Nadoljub, 3. maj 2021 16:11)

  # Link komentara

 43. @ljilja

  Nepojmljivo mi je kad neko kaze da je posteno da nesto stigne na naplatu necijoj deci. Kakava osoba moze tako nesto da kaze, napise i zeli bilo cijoj deci.
  (mama, 3. maj 2021 16:02)

  # Link komentara

 44. Retko odvratan i arogantan tip
  (mitar, 3. maj 2021 15:04)

  # Link komentara

 45. Kako je strašno. Dve divne dame progovorile, skupile snagu da ispričaju istinu. A on sedi u kafani sa ćerkom,koja ga naravno brani. A brani ga zato što ga voli a da li je nekad isti taj Lečić pomislio kako bi bilo njegovoj ćerki da je nju neko silovao,i kako bi bilo njemu tada. Treba biti iskren, jer što si zaslužio nekada stigne na naplatu njemu ili njegovim potomcima kad tad.Pošteno. Zar ne?
  (ljilja, 3. maj 2021 15:03)

  # Link komentara

 46. Tako i treba. Dok se ne donese presuda, čovek NIJE KRIV. Javne hajke i histerije na osnovu prijave sumnjive starlete su sramota za društvo, medije i "vladavinu prava" u Srbiji (dora šala).
  (Stanislav, 3. maj 2021 14:45)

  # Link komentara

 47. Ljigavi nindža epizoda 22...
  (Jedan bad bad person...bez obzira na sve, 3. maj 2021 14:42)

  # Link komentara

 48. Ko siluje u zatvor! Ko lazno prijavljuje takodje!!!
  (bankar ffm, 3. maj 2021 12:10)

  Ni jedno ni drugo nije lako dokazati. Ali ipak u Srbiji je poligraf svetinja, tako cemo sve da odlucujemo uskoro jer za bolje i nismo .
  (Washington, 3. maj 2021 14:41)

  # Link komentara

 49. Znači, papane, oo siluje da ima ljudska prava i da ide u ćorku, a ko lažno optužuje da nema ljudska prava. Vrlo zanimljivo razmišljanje Lekinog bota.
  (Baba Tića, 3. maj 2021 14:39)

  # Link komentara

 50. Sa ovom kragnom isti Crni Guja!
  (Bane, 3. maj 2021 14:16)

  # Link komentara

 51. Ko siluje u zatvor! Ko lazno optuzuje i unistava reputaciju zatvor plus oduzimanje svih ljudskig prava.
  (Anoniman, 03. maj 2021 12:27)

  Какво размишљање.
  Замисли, неко те силује и ти мораш да размишљш да л да га тужиш јер ћеш можда ти да робијаш ако тај неко има пара да "подмаже" судију или полицију...
  (гдф, 3. maj 2021 14:13)

  # Link komentara

 52. Jadno to dete, sigurno nije lako. Otac silovatelj i sada mora sa njim da se vuce po kafanama zato sto to tako kaze PR firma. Zaboga, deca ga podrzavaju.
  (malo je providno, 03. maj 2021 12:27)

  Ti već presudila...bila tamo pa znaš šta se desilo... Smanji malo patetiku.
  (Peranović, 3. maj 2021 13:59)

  # Link komentara

 53. Ko stiti Lecica pa Mika u zatvoru mesecima ceka na sudjenje, a ovaj dripac se setka okolo slobodno?
  (Zadrigo, 3. maj 2021 13:35)

  # Link komentara

 54. Kad sam video kakvu kucu i oko kuce ima u Ritopeku, na njegovom mestu se nikad u smrdljivi BG ne bih ni vracao. Ali, fali njemu ocigledno taj BG smrad?
  (Ljubitelj prirode, 3. maj 2021 13:35)

  # Link komentara

 55. Ko siluje u zatvor! Ko lazno optuzuje i unistava reputaciju zatvor plus oduzimanje svih ljudskig prava.
  (Anoniman, 03. maj 2021 12:27)

  a onom ko pise ovakve komentare zatvor, oduzimanje svih ljudskih prava i interneta.....
  (qq, 3. maj 2021 13:24)

  # Link komentara

 56. A šta, nije u zatvoru!
  (charlie, 3. maj 2021 13:06)

  # Link komentara

 57. Hvala vam što nas podsećate.
  (MileR, 3. maj 2021 13:03)

  # Link komentara

 58. Ajde sada PR, uza i sira rodbina da udare po komentarima ‘podrske’.
  (Patetika jednog seksualnog nasinika i patoloskog narcisa, 3. maj 2021 12:56)

  # Link komentara

 59. Damu na poligraf! Pa onda dalje prikupljanje dokaza, ako ih ima.
  (antihrist, 3. maj 2021 12:52)

  # Link komentara

 60. Nije izdržao više od mesec dana....
  (gg, 3. maj 2021 12:36)

  # Link komentara

 61. Ko siluje u zatvor! Ko lazno optuzuje i unistava reputaciju zatvor plus oduzimanje svih ljudskig prava.
  (Anoniman, 3. maj 2021 12:27)

  # Link komentara

 62. Jadno to dete, sigurno nije lako. Otac silovatelj i sada mora sa njim da se vuce po kafanama zato sto to tako kaze PR firma. Zaboga, deca ga podrzavaju.
  (malo je providno, 3. maj 2021 12:27)

  # Link komentara

 63. Најважнију подршку и ослонац Лека већ има...у својој деци, која га воле и поштују.
  (Драгивоје, 3. maj 2021 12:11)

  # Link komentara

 64. Ko siluje u zatvor! Ko lazno prijavljuje takodje!!!
  (bankar ffm, 3. maj 2021 12:10)

  # Link komentara