- Komentari -
 1. Znači kada ubije dete treba je razumeti a kada je balavica imala odnos šta je tada trebalo? Glupača i psiholog i klinka. Ne kažem da je otac odgovoran ali to što se granica seksa spušta sve niže samo pospešuje ovakve ispade.
  (Mirkosoft, 1. maj 2021 10:47)

  # Link komentara

 2. Samo ću jedno reći - NIJE DETE SAMA NAPRAVILA. Dok god se i otac deteta ne tereti za dete koje je napravio i ženu kojoj je napravio dete, nema se šta ona osuđivati.
  (Uh, 29. april 2021 15:11)

  Отац се ни у браку ни ван брака баш ништа не пита да ли ће мајка задржати дете или побацити. Зашто се и тада не узима у обзир да није сама дете направила?
  (Јабучило, 1. maj 2021 02:00)

  # Link komentara

 3. A gde je tu monstrum od oca? Njegova podrska? Ovde 90 posto muskaraca ne placa bednu alimentaciju. Ne zanima ih da li ce dete da umre od gladi, zar to nije isto? Ostavljaju decu i briga ih. Sta raditi sa njima? Zakon ne radi nista. Zakon ih ni za alimentaciju ne tereti. Majka nije ubila dete, ostavila ga je da umre, kao sto to radi 20 posto oceva u Srbiji.
  (Passe, 30. april 2021 17:20)

  # Link komentara

 4. Samo ću jedno reći - NIJE DETE SAMA NAPRAVILA. Dok god se i otac deteta ne tereti za dete koje je napravio i ženu kojoj je napravio dete, nema se šta ona osuđivati.
  (Uh, 29. april 2021 15:11)

  BEZI BRE!!!
  (kil8d, 30. april 2021 02:58)

  # Link komentara

 5. Strašno... Vaspitavajte svoju decu, podjednako i deačke i devojčice, budite uz njih... Oba roditelja su podjednako odgovorna, zakon postoji za ovakve situacije, žene u trudnoči i posle porođaja su izuzetno osetljive (rekla bih u nekoj drugoj dimenziji) i treba više obzira prema njima (i brige) da se ne bi dešavale ovakve stvari. Jedan novi, mali život je nestao zbog čega? Neodgovornog oca (vaspitavajte svoje sinove), majke koja je još uvek dete, nedostatka podrške, čega? Komentari su, kao i uvek, većinom grozni. Treba popraviti društvo da bi svima bilo bolje.
  (Vagica, 29. april 2021 23:01)

  # Link komentara

 6. @pertinaks Žena posle porođaja nije uračunljiva, nije to da je bila pri čistoj svesti i zdravoj pameti, malo se informišite. Niko nju ne brani, ali, ne možeš ostaviti nešto svoje, prebaciti svu odgovornost na nekoga ko je trenutno slab, i da ne odgovaraš. Ocu deteta ne divljaju hormoni, ne razglavljuje mu se telo. Pokušajte da shvatite, nije teško. Otac treba da čuva i dete i majlu svog deteta. Niko nema orava da ubije bilo koga, a podstrekivanje na ubistvo je takođe kažnjivo. Ne budite tako isključivi.
  (Uh, 29. april 2021 22:50)

  # Link komentara

 7. @Kokolo
  Najstrašnije u tvome komentaru je to što si u pravu.
  (Običan komentator, 29. april 2021 21:01)

  # Link komentara

 8. @Uh: da li si ti siguran da je otac deteta znao šta će ova budala - ubica da uradi? ako je psihički bolesna izvršiti sterilizaciju nad njom da ubuduće ponovo ne uradi isto i poslati je prvo na lečenje a posle u zatvor. Imam 70god. u moje vreme, ma do 1975 god. devojke nisu ni pomišljale na sek pre braka.Jedan reče Prjedor je malo mesto i u tom Prjedoru ima osnovna, srednja škola, intenet, danas deca u pvom osnovne koriste mobilni i nose ih sa sobom.Šta nije znala? ove nakaradne zakone menjati pod hitno.Pospešuju natalitet, sada je hit radjati po3- 4 dece (zbog beneficija) a ona ubija dete. Ne znam možda smo mi koji smo završili mašinske i druge slične fakultete gluplji od ove " psihološkinje" pa njena "naučna"
  objašnjenja ne možemo da razumemo.
  (Zoran, 29. april 2021 20:59)

  # Link komentara

 9. krivo je i drustvo u kom zivimo a i otac tog deteta. otac mozda i vise nego majka jer otac mora da izdrzava to dete.
  (realan, 29. april 2021 16:36)

  Bolesno razmišljanje. Šta god žena da napravi loše, kriv je neki muškarac. Ako uradi nešto dobro, njena je zasluga.
  Ovo nije majka, monstrum je, koji je ugušio sopstvenim rukama svoju bebu, pa ga onda spakovala u kontejner. Policiju je lagala i pokušala da se izvuče, znači imala je dovoljan nivo svesnosti o učinjenom delu. I to je majka, kakve veze ovde ima otac, da ju je ostavio posle koitusa i nikad je nije nazvao, nema valjda niko prava da ubije dete. U tom slučaju je smrad od čoveka, ali ona je ubica.
  (what, 29. april 2021 20:41)

  # Link komentara

 10. Koliko se samo ovih "STRUCNJAKA" namnozilo da te bog sacuva i sakloni, a kad cujem njihove mudre misli dodje mi da pobegnem iz ove zemlje i da se nikad ne vratim. Sta ima da se gospodjo kod ubistva sopstvenog deteta.
  (Brojgel, 29. april 2021 20:41)

  # Link komentara

 11. @JA - a sta kad otac kaze da ne zeli da ima nista sa detetom i da mu se nikad vise ne obrati? Je li i onda "pomilovan"?
  (@JA, 29. april 2021 20:32)

  # Link komentara

 12. Skoro sam cula da je u Americi običaj i legitimna stvar da se neželjene bebe ostavljaju ispred vatrogasne stanice. Jeste to tužno svakako ali je daleko bolje od ovog uzasa.
  (Alyce Buckman, 29. april 2021 20:19)

  # Link komentara

 13. Zamislimo da je devojka uzela tek ostenjeno kucence i bacila ga u kontejner da ugine! Svi.vi koji je tako zdusno branite i zalite biste je tada najstrasnije pljuvali! Ljudsko.mladunce se odavno rangira nize od malih slonova, malih pingvina i inace zivotinjskih mladunaca! Nije mogla da ga zavije u plahtu i ostavi pred nekom kucom,.crkvom, bilo gde?! Sutra ce ona opet praviti nezeljenu decu kao da nista nije bilo!
  (Kokolo, 29. april 2021 19:47)

  # Link komentara

 14. Mogu da se kladim da su ljudi koji bacaju drvlje i kamenje na čedomorstvo isti oni koji se bune i na temu:

  - seksualnog vaspitanja u školama
  - hormonskih pilula za mlade cure
  - besplatnih kondoma po srednjim školama
  - plan B pilula za naknadnu kontracepciju
  - abortusa do trećeg meseca
  - obavezne alimentacije za očeve
  - vanbračne dece i samohranih majki
  - olakšavanja procesa usvajanja
  - novčanih pomoći za majke
  - oštrijih kazni za silovatelje

  I svega ostalog što treba da spreči da se neka mlada cura nađe u takvoj poziciji.

  Mnogo je lako suditi, a posebno ako nikada niste bili trudna tinejdžerka bez ičega koju bi roditelji "ubili" zbog toga.
  (Bvv, 29. april 2021 19:36)

  # Link komentara

 15. Osuđujem majku, osim ako ima psihičkih problema. Bez obzira u kojoj sredini živi, deca se ne nalaze u kupusu.Svi su informisani kad i kako treba da imaju sex, a posle istog su neupućeni u posledice.Otac snosi istu odgovornost, nije ga zanimalo šta će biti sa detetom.
  (Daca, 29. april 2021 19:17)

  # Link komentara

 16. Ljudi, vaspitavajte decu da uvek mogu sve da vam kažu, budite podrška i ne bavite se srednjevekovnim shvatanjima. Tako do ovakvih i sličnih užasa neće dolaziti.

  To je sve što imam na ovu temu. Neka se slučajem bave nadležne institucije ako ih ima. Previše je tužno i strašno za nestručno razglabanje.

  Dete neka anđeli čuvaju.
  (Gde ja živim, 29. april 2021 19:11)

  # Link komentara

 17. Ovo dete je tinejdzer...
  Ko nema tinejdzera, ne zna kakve su to promene i koje je to ludilo i pod normalnim okolnostima.
  Niko ko nije prosao kroz trudnocu ne moze ni da zamisli koje su to promene.
  I sad zamislite devojku u pubertetu koja, pored ludila puberteta, prolazi i kroz trudnocu, a sve to uz osudu roditelja, krijuci od okruzenja i bez podrske partnera.
  Jbt... uzas
  Ja sam rodila vanbracno sa 19... pa i uz bezrezervnu podrsku i roditelja i baka i deka i prijatelja, nije mi bilo lako.
  (Katarina, 29. april 2021 19:01)

  # Link komentara

 18. Odgovornost za ovako nesto, podjednako snosi i porodica tog deteta, kao i otac i okolina. Posledice ove odluke, to dete ce nositi celoga zivota...
  Kako vreme bude odmicalo, sve vise i vise ce biti svesna svog monstruoznog dela.
  Jedan zivot pun kajanja...
  (Katarina, 29. april 2021 18:43)

  # Link komentara

 19. Psihologija i psihijatrija nisu nauke. Da li su sada jasniji Inkvizicija i nacisti?
  (Jr, 29. april 2021 18:41)

  # Link komentara

 20. Samo ću jedno reći - NIJE DETE SAMA NAPRAVILA. Dok god se i otac deteta ne tereti za dete koje je napravio i ženu kojoj je napravio dete, nema se šta ona osuđivati.
  (Uh, 29. april 2021 15:11)

  Ali ona je ubila dete, nije bacila stvar vec ljudsko bice, odnosno izvrsila ubistvo. To znaci da je ubica i da treba da odgovara. Ako ga je otac bacio onda on treba da odgovara. Kakve veze ima ko je pravio a ko rodio. Po vasoj logici ako oca briga za dete, majka ima prava da ga ubije?. Sta pricate vi. Ja mogu da razumem crnilo koje je navelo ovo osobu da uradi ovako nesto ali ova osoba mora na robiju. Ovakva iskljuciva misljenja ko od ove osobe dovode do slicnih razmisljanja tipa " ZNALA JE NOGE DA SIRI" sad nek ga hrani.
  (pertinaks, 29. april 2021 18:34)

  # Link komentara

 21. To nesrecno stvorenje je dovoljno propatilo i patice ceo zivot zbog toga sto je uradila. Ali tu su turski preziveli potomci da pozivaju na pravdu.
  (gargleblaster, 29. april 2021 18:29)

  # Link komentara

 22. Nikakvog saosecaja za takvo nedelo. Pa jel ste videli nekad kako recimo mačka pazi na svoje mlade i štiti ih. Ako se nešto desi jednome ili nestane iz nekog razloga, sva uznemirena izbezumljena, a ova...pih, gadi mi se.Ova je zlo, želim joj svo zlo ovoga sveta, do kraja života.
  (Aleksa78, 29. april 2021 16:31)

  Glupo je poređenje s mačkama, ima mnogo slučajeva kada mačke ubiju svoje mačiće namerno, uopšte nije retkost.
  (wub, 29. april 2021 18:25)

  # Link komentara

 23. Ova devojka ovo nikada ne bi uradila da je imala podršku roditelja. Njeni strogi roditelji, koji nisu mogli da podnesu tu "bruku" da im ćerka rodi vanbračno dete ne znam da li će sada lakše podneti bruku da im je ćerka ubica? Ljudi, manite se više toga šta će komšiluk i rodbina reći, budite tu za svoju decu kada im je teško!
  (Irena, 29. april 2021 18:17)

  # Link komentara

 24. Требало би разумети мајку, али и њене родитеље, који сигурно нису могли, или нису умели да се изборе са системом поремећених вредности, у окружењу, у образовању, у васпитању, у погубном деловању друштвених мрежа и свих "благодети", које се на сваком кораку нуде младом човеку.Породица је капитулирала пред оваквим."изазовима" и зато нам се и догађају овакве ствари.
  (Мина, 29. april 2021 18:13)

  # Link komentara

 25. Strašno mi je žao ove bebe i svih ostalih beba koje nisu ni počele da žive. Majka joj je i sama još dete i ne znamo u kakvim okolnostima je zivela, ali čim je krila trudnocu, sigurno je bila u potpunom haosu. Žao mi je sto joj se nije našao neko da joj pomogne, da je vodi u celom tom komplikovanom stanju kao sto je trudnoca, da je ohrabri i posavetuje, da se ona ponese na dobar način sa neočekivanim majčinstvom. Čedomorstvo je užasan čin koji podrazumeva kaznu ili psihijatrijsko lecenje. Ali čedomorke se jednoglasno i na prvu loptu osudjuju bez ulazenja u to da li je majka silovana, mentalno zaostala, psihicki bolesna ili samo nezrela ili siromasna za stvaranje porodice, gde se onda moze i mora pomoci preuzimanjem brige o bebi. Ne branim nijednu od cedomorki ali ne zaboravimo da se ove tragedije desavaju u trenucima upravo nakon porodjaja koji zna da bude traumatican i za zrele zene, a kamoli tinejdzerke. Zene neretko upadaju u psihoze, zato je potrebna pomoc DRUŠTVA, pocev od momka koji odbije ocinstvo i pobegne, pa porodica ovo dvoje i na kraju sluzbi socijalne i medicinske zastite! Onda bi ovakvi slucajevi bili mnogo redji, i zivoti tih bebica bi dobili šansu.
  (Asparagus, 29. april 2021 18:13)

  # Link komentara

 26. Toliko ozlojeđenih i negativnih komentara,zašto pobogu?Malo poštovanja moliću lepo,ipak su to "Haldol"specijalisti za vidanje duše...
  (Švabenzi, 29. april 2021 18:10)

  # Link komentara

 27. Zaslepljenost. Kod svih koji se nad ovim zgražavaju, a ako se isto desi pre rođenja, znači tzv. "abortus", to je kao ok. Neki i podržavaju tu opciju.
  (Pavle, 29. april 2021 18:09)

  # Link komentara

 28. Dete je mrtvo.

  Šta da razumem? Jedino pitanje je da li dug zatvor ili ustanova zatvorenog tipa.
  (Zema, 29. april 2021 18:08)

  # Link komentara

 29. Za ovake slucaje je krivo drustvo. Kod nas se vodi politika ubedjenja da je zastita duznost zene. Jer mladi muskarci ne bi ni gumenu zastitu a pogotovo ne vazektomiju. Zene mogu da se podvrgnu mnogo rizicnijim operacijama a muskarci nicemu. Trece, na mlade zene se vrsi pritisak majcinstva dok mladi muskarac koji ne vodi brigu o svom detu ne snosi nikakvu odgovornost (cak se takav smatra pozeljnim). Sistem vrednosti i sexualnog obrazovanja nam je ravan nuli.
  (sasa, 29. april 2021 18:01)

  # Link komentara

 30. Ova pametuje svuda...nestrucna u svojoj materiji a da ne pricam dalje!
  (g, 29. april 2021 17:52)

  # Link komentara

 31. @balkanoid a krivica nedokaziva jer eto nije niko snimio, čak i da jeste, muško je? Majka neuračunljiva. On muško pa može da kaže šta hoće da se zaštiti i stavljao ga gde je hteo bez posledica. Bravo! Nije se on porađao, balkanoidu. Nečije dete jeste. Sada tom muškarcu kao i svakom ko ženu stavi u takvu nevolju i onda ode sve na dušu, kada već nema zakona.
  (Uh, 29. april 2021 17:46)

  # Link komentara

 32. XxX
  Ne pravite se naivni. Napravio je dete, i žena dok je trudna je delimično njegova odgovornost, a beba, rođena ili još uvek nerođena, njegova je koliko i ženina.

  Koliko znam, otac se pita dok pravi dete. Niko ga nije puškom terao, niko ga nije silovao. Mi muškarci svojevoljno pravimo dete, nema potrebe da se pravite blesavi. Loš je zakon, loše vaspitanje dečaka a kasnije muškaraca.

  Imam vanbračno dete i žena koja ga je rodila je majka mog deteta. Brinem o oboma. Naučio sam od svoje samohrane majke koju je moj otac ostavio kada je saznao da sam ja na putu - namerno je ostavio trudnom - ispričao mi je godinama kasnije, porodica je odbacila, prijateljica joj je pomagala dok nije stala na noge. Ne mislite da svaka žena ima podršku kada izostane krvno srodstvo nje i deteta.
  (Dabal, 29. april 2021 17:42)

  # Link komentara

 33. Zena se smatra neko vreme posle porodjaja maltene meuracunljivom zbog hormonske oluje, tako da mozete da hejtujete do sutra. Pogotovu u njenim godinama. Dobice no-no i kraj.
  (Bzvz, 29. april 2021 17:40)

  # Link komentara

 34. Samo ću jedno reći - NIJE DETE SAMA NAPRAVILA. Dok god se i otac deteta ne tereti za dete koje je napravio i ženu kojoj je napravio dete, nema se šta ona osuđivati.
  (Uh, 29. april 2021 15:11)

  Naravno da i otac treba da ima odgovornost za dete ali ti u ovom slučaju kažeš da nju koja je bacila dete pretpostavljam živo u kontejner ne treba osuđivati odnosno da ne treba da odgovara za ovo delo pa jesi li normalan/na.
  (Nebojša, 29. april 2021 17:37)

  # Link komentara

 35. Ne znam kakav je to mracan tunel zbog koga na kraju ugusis bebu i bacis je u kontejner. Mozda psiholozi mogu, ali ja stvarno ne mogu da razumem. Nikako. Kakve god da su bile okolnosti. Mogu jedino da razumem da je toj devojci potrebna ozbiljna strucna pomoc, a ne razumevanje.
  (Jovana, 29. april 2021 17:28)

  # Link komentara

 36. Samo ću jedno reći - NIJE DETE SAMA NAPRAVILA. Dok god se i otac deteta ne tereti za dete koje je napravio i ženu kojoj je napravio dete, nema se šta ona osuđivati.
  (Uh, 29. april 2021 15:11)

  Da li se otac nešto pita oko abortusa?
  (XxX, 29. april 2021 17:13)

  # Link komentara

 37. To nije tema za psihologa .To je za zatvor. Za tamnicu na 30 godina minimum. Ugušiš dete?! Gde mozak?! Daj ga na usvajanje, ako nećeš da ga gajiš!!!
  (Loznica, Gučevo, Cer..., 29. april 2021 17:06)

  # Link komentara

 38. Ne Slazem se, zlocin se ne sme oprostiti njemu se mora suditi. Nemam razumevanja za to delo. Novi strucnjaci kao da zive u nekom drugom svetu, traze da se muskarac kazni pritvorom za nasilje u porodici, samar, pretnju,pesnicu i to bez ikakvog “dokaza” dok za ovakv zlocin traze razumevanje. Neko je ipak pobrkao loncice.
  (Jasna, 29. april 2021 16:58)

  # Link komentara

 39. A bebu, ni krivu ni dužnu, niko ne treba da razume, izgleda...
  (..., 29. april 2021 16:55)

  # Link komentara

 40. Ono jes, najlakše je kriviti društvo za sve, svi su drugi krivi, uskoro će i pedofile da "razumemo"!! Prava za sve i svašta a pravde nigde. Gospođi oduzeti licencu, njenim izjavama psihički labilnije osobe mogu da dobiju razne ideje
  (Dejan, 29. april 2021 16:52)

  # Link komentara

 41. @Uh
  Za sta da se tereti? Nit ga je on bacio nit je on prisiljavao da baci. Sta ima da je mi razumemo ili ne, zena je ocigledno neuracunjiva i treba je leciti u psihijatrijskoj instituciji dok i ako ne bude sposobna da se vrati u drustvo. Sta, treba da joj aplaudiramo? Da vicemo "tako treba"?
  (mahat, 29. april 2021 16:50)

  # Link komentara

 42. "U poslednje vreme veliki broj mladih devojaka se, usled neželjene trudnoće, odlučuje na ovakav korak."

  U poslednje vreme, prvi put citamo o ovome. Zasto se ne oglasavaju nadlezni: MUP, socijalne sluzbe... mediji svakako.
  (antihrist, 29. april 2021 16:50)

  # Link komentara

 43. ljudi ne znamo njenu pricu da bi je osudjivali.

  prijepolje je mali grad patrijahalno nastrojen.
  pitanje kakvi su njeni roditelji tj dal bi oni nju prihvatili sa detetom il bi je isterali na ulicu mi to ne znamo.

  to hoce ova doktorka kaze.

  krivo je i drustvo u kom zivimo a i otac tog deteta. otac mozda i vise nego majka jer otac mora da izdrzava to dete.
  (realan, 29. april 2021 16:36)

  # Link komentara

 44. Kakvu poruku šalje trudnicama i porodiljama ova gospodja?
  Da ce drustvo imati razumevanja ako urade isto što i ova?

  Veoma loša poruka.
  Ovde se mora voditi računa i o generalnoj prevenciji.
  Ne sme se dogoditi da se ne pošalje poruka da je ovo neprihvatljivo i da se nece tolerisati.


  Ubila je dete.
  Pun kantar.
  (Komša, 29. april 2021 16:35)

  # Link komentara

 45. Ova nije normalna... Što dalje od moje porodice.
  (Made in Serbia, 29. april 2021 16:33)

  # Link komentara

 46. kuda ide ovaj svet, njoj treba zatvor, budale netreba lečiti...
  (Aleksa78, 29. april 2021 16:32)

  # Link komentara

 47. Tako je to kad ti zabranjuju abortus. Zabranama se ništa ne postize.
  (Bkhhjloo, 29. april 2021 16:32)

  # Link komentara

 48. A da je mlada " majka" shvatila da postoji zaštita, nebi ostala trudna, nebi bila ubica sada, psihopata, manijak. Ovako sve to jeste i treba da ispaštaju do kraja zivota. Nikakvog saosecaja za takvo nedelo. Pa jel ste videli nekad kako recimo mačka pazi na svoje mlade i štiti ih. Ako se nešto desi jednome ili nestane iz nekog razloga, sva uznemirena izbezumljena, a ova...pih, gadi mi se.Ova je zlo, želim joj svo zlo ovoga sveta, do kraja života.
  (Aleksa78, 29. april 2021 16:31)

  # Link komentara

 49. Samo ću jedno reći - NIJE DETE SAMA NAPRAVILA. Dok god se i otac deteta ne tereti za dete koje je napravio i ženu kojoj je napravio dete, nema se šta ona osuđivati.
  (Uh, 29. april 2021 15:11)

  E pa, kad se otac deteta bude pitao da dozvoli abortus koji žena hoće da uradi, onda otac treba da snosi posledice i ako majka hoće da napusti dete koje je rodila. U suprotnom slučaju, ostavite muškarce na miru!
  (ja, 29. april 2021 16:29)

  # Link komentara

 50. pa problem u srbiji se ogleda kao npr. sto nepismeni ljudi ostavljaju raznorazne komentare i znaju samo da osudjuju...to.je dokaz da je ovaj psiholog u pravu...
  (informaticar, 29. april 2021 16:29)

  # Link komentara

 51. Tek kad cujete sta je zapravo SIDS bice vam mnogo jasnije sta "strucnjaci" prikrivaju
  (Lola, 29. april 2021 16:26)

  # Link komentara

 52. Kakva tragedija! Što ga ne ostavi negde, u zgradi, na igralištu... Bilo gde! Razumem da joj nije lako, ali imala je devet meseci nešto da smisli. Bitnije je da se sakrije sramota (ne znam zašto je to sramota i kako je krila devet meseci) nego jedan život. Tuga! Toliko porodica bi sa radošću prihvatile tu bebu!
  (K, 29. april 2021 16:25)

  # Link komentara

 53. @Uh

  Naravno, ali ako ga je sama ubila, treba sama da odgovara. Ako je otac pomagao ili podstrekivao, onda je i on za sud.
  (balkanoid, 29. april 2021 16:05)

  # Link komentara

 54. Nemamo drzavni sistem za ovakve a i druge elementarnije slucajeve. U ovoj zemlji je podvig kada izvadis licnu kartu....
  (Pravda za narod, 29. april 2021 15:32)

  Aj odrasti, isti slučaj se ponekad desi i u Švedskoj i u Velikoj Britaniji i u Srbiji...
  (Englez, 29. april 2021 16:02)

  # Link komentara

 55. To se stalno događaja u Njemqckoj tako da su postavili te korpe gdje se Anonimno mogu predati bebe.
  (Sandzaklija, 29. april 2021 16:01)

  # Link komentara

 56. Razumeti?! Dok nije bilo vas i vama sličnih pijavica na tkivu porodice svetu je bilo monogo bolje. Istrgli ste etiku i moral iz svih pitanja u kojima bi one trebalo najviše da se pitaju i zamenili te vrednosti državnim ćatama. Dok je bilo etike i morala nije bilo beba u kontejnerima.
  (Mandrak, 29. april 2021 16:00)

  # Link komentara

 57. Neverovatno je šta civilizacija toleriše ženskom polu. Ubiješ dete pa izbegneš robiju jer to je navodno iracionalno. Sram je bilo i sve koji je brane od robije. Toliko parova čeka na usvajanje. Pa nije morala da gaji bebu. Muškarcu se ne prašta ni da štipne ženu ni da joj ponudi nešto nepristojno jer pristup ženama mora da bude uvek uz racio. Ove feministkinje bi veću robiju za muško i kad poželi sex nego i za žene ubice beba. Sramota.
  (Bronhitis, 29. april 2021 15:56)

  # Link komentara

 58. Разумевање може да буде само за особе које имају озбиљну дијагнозу, а не социјални статус, депресија, неразумевање околине и сличне будалаштине. Не може се због депресије убијати бебе, то није нормално. Мушкарац кад бије жену због љубоморе је поремећен, а жену кад убије дете треба са разумемо, ма дајте.
  (Бабинџем, 29. april 2021 15:56)

  # Link komentara

 59. @Uh

  Uglavnom sam na ženskoj strani sličnih priča,ali ovo što ste napisali je strašno! Hajde da linčujemo biološkog oca jer je napravio dete!A majka je bacila bebu zbog lošeg oca!Zbog ovakvih komenatara,ako zaista tako mislite, teško i muškarcima i ženama u vašoj okolini!
  (Ana, 29. april 2021 15:55)

  # Link komentara

 60. Velika je razlika u pojmu treba razumeti da je neko psihicki bolestan pa uradi tako nesto i treba imati razumevanja u “majku”.
  Dr bi trebala da ima svest da mnogo psihicki labilnih slučajnih trudnica mogu čitati ovaj tekst i shvatiti ga na “svoj” način.
  (Js, 29. april 2021 15:44)

  # Link komentara

 61. Neka bar daju šansu bebi da preživi, neka je ostave ispred bečijih vrata i pozvone. Zar mora baš u koji kontejner??
  (autošovinista, 29. april 2021 15:40)

  # Link komentara

 62. Majka je jednostavno sociopata. U teskim situacijama se vidi kakav je ko covek, u dobru je lako dobar biti.

  Ljudi su spremni da ubiju, zbog novca statusa... ako je uspela da iznese dete iz kuce, mogla je da ga odnese do bolnice, sirotista itd... zivimo u eri informacija, mogla je na internetu da vidi gde moze da ga odnese.
  (balkanoid, 29. april 2021 15:32)

  # Link komentara

 63. Nemamo drzavni sistem za ovakve a i druge elementarnije slucajeve. U ovoj zemlji je podvig kada izvadis licnu kartu....
  (Pravda za narod, 29. april 2021 15:32)

  # Link komentara

 64. Ne znam ko je ova "psihološkinja" u moje vreme se pisalo psiholog, i za muški i ženski pol.... Ipak, davno je kategorizovano stanje majke u ovakvim slučajevima. Ukoliko je majka mentalno normalna, ostaviće dete lepo ušuškano ispred nečijeg praga i time rešiti svoj problem sa neželjenim detetom i dete će živeti dalje usvojeno ili u domu. Ukoliko je majka mentalno bolesna, ubiće ili baciće dete sa malom verovatnoćom preživljavanja. U ovom slučaju se nema šta majka razumeti ili ne, majci je potrebno psihijatrijsko lečenje.
  (Kuda ide ovaj svet..., 29. april 2021 15:29)

  # Link komentara

 65. Inace i ovaj psiholog treba u ustanovu kao ova poremecena sto bacila bebu !!
  (Nolan Smith zabo ekser u sanduk 2013 godine, 29. april 2021 15:28)

  # Link komentara

 66. A da je nagradimo za majku godine sta kaze na to ovaj "strucnjak" ?
  (Nolan Smith zabo ekser u sanduk 2013 godine, 29. april 2021 15:28)

  # Link komentara

 67. Jel normalna ova?
  (Ima nas raznih, 29. april 2021 15:26)

  # Link komentara

 68. Molim?
  (zakonodavac, 29. april 2021 15:25)

  # Link komentara

 69. Samo ću jedno reći - NIJE DETE SAMA NAPRAVILA. Dok god se i otac deteta ne tereti za dete koje je napravio i ženu kojoj je napravio dete, nema se šta ona osuđivati.
  (Uh, 29. april 2021 15:11)

  # Link komentara

 70. Koga sada uhapsiti, majku ili okolinu?
  (Сава Други, 29. april 2021 15:10)

  # Link komentara