- Komentari -
 1. Pa ova Merima me potpuno smorila.
  Kaže, sve smo mi bile zaljubljene u tebe.. ali nisam verovala da bas mene želiš. Znaci , bilo je varnica izmedju njih .. on je pokušao.. ona nije htela.. On se posle izvinio.. ona mu oprostila ali mu sad ipak pucala u ledja...
  (Miksa, 10. april 2021 17:16)

  # Link komentara

 2. @balkane moj nataknem te na Ajd ne lupetaj, molim te, pogledaj šta se dešava na zapadu, još gore stvari. Sve nižerazredne glumice imaju “odnose” s kojekakvim agrntima, menadžerima i sl kako bi obezbedile neku ulogu.
  (stručnjak iz DDR-a, 10. april 2021 09:21)

  # Link komentara

 3. Ovo je kao neki loš roman. Tako mi zvuči. Možda i grešim, ali ne verujem ni reč
  (Freeman, 9. april 2021 22:10)

  # Link komentara

 4. Merimi svaka čast. Održala je svoju reč. Za razliku od mnogih kojima nije jasno šta to znači održati reč.
  (Ksenija, 9. april 2021 12:54)

  # Link komentara

 5. Lecic je "prosao" (ako je prosao??) poligraf, jer on vjeruje da to sto je radio Danijeli NIJE SILOVANJE, nego njegova nagrada, na kraju krajeva to je i snimljeno u njihovom razgovoru prije par godina, da Danijela treba biti sretna jer je on stavio..... nemam snage ni zelje da ga citiram!!!
  (neko_sa_strane, 9. april 2021 02:50)

  # Link komentara

 6. Jugoslavija je bilo surovo društvo iako sam je obožavao. 75 sam godište i okolo sebe sam od 1985 do 1990 godine vidio i čuo mnoga silovanja i pokušaja a milicija nije reagovala. Ajde žene pričate jer neki ne mogu da shvate kako je to bilo.
  (Riječanin, 8. april 2021 23:35)

  # Link komentara

 7. (Rooze, 8. april 2021 18:22)

  Da li ti uopšte znaš šta se podrazumeva pod "lažnim prijavljivanjem"?
  To kako ti i ostali kojima su puna usta "uvođenja drakonskih kazni za lažno prijavljivanje" nije kažnjivo apsolutno nigde - Osoba A prijavi osobu B da je učinila krivično delo X (bukvalno bilo koje, sasvim je nebitno); povede se krivični postupak i osoba B ne bude osuđena. I sad, po vašem, treba osoba A da ide u zatvor. Ne ide to tako.
  Već ovako:
  "Ko prijavi određeno lice da je učinilo krivično delo za koje se goni po službenoj dužnosti, a zna da to lice nije učinilac tog dela,
  kazniće se zatvorom od tri meseca do tri godine"
  (John, 8. april 2021 22:50)

  # Link komentara

 8. Mislim da ljudi zaboravljaju da je to vreme bilo potpuno drugacije od ovog danas. Da bi dosli do devojke, a narocito do sexa- muskarci su morali biti uporni i na neki nacin nasrtljivi. Pokusaju , pa upali ili ne upali. Nije tu bilo ni govora o silovanju, znalo se dobro da ako devojka kaze ili pokaze da nece , muskarac bi odustajalo. Ali bilo je tu ukradenih poljubaca, stiskavaca, pa ako upali upali. To je sve bilo drustveno prihvatljivo, jer i mnoge devojke koje su zelele sex, tada se ne bi usudile da kazu da hoce sex, pa bi se vadile na to da ih je neki " prevario " . Tako je to funkcionisalo ranije i bilo je drustveno prihvatljivo za sve. Danas bi to bilo proglaseno za seksualni napad, zlostavljanje i pokusaj silovanja. Prosto drugacije je vreme, drugaciji kontekst i ne mozemo dogadjaj od pre 40 godina da tumacimo u danasnjem kontekstu.
  (Slavisa, 8. april 2021 22:36)

  # Link komentara

 9. Znači ipak da nije bila silovana
  (MM, 8. april 2021 21:50)

  # Link komentara

 10. Bio sam student od 22 godine kad je devojka koja je imala 19-20 došla kod mene kad sam bio sam i napala me da je silujem jer je to uzbuđivalo i tražila da je bijem ali samo ne po licu da se ne vidi... bilo je čudno i zanimljivo ali me nije uzbudilo i odbio sam. Naljutila se i posle je uvek bila besna na mene. Da sam uradio nešto, da li bi to danas bilo silovanje??
  (Nebitno, 8. april 2021 21:47)

  # Link komentara

 11. Ма дајте више , сетила се сада ?
  Много велика рупа у памћењу.
  (Аболирани Човић од Косова, 8. april 2021 20:41)
  -0---…--

  Ne vidim da je negde izjavila da je zaboravila, pa se sada setila.
  (jel, 8. april 2021 21:10)

  # Link komentara

 12. Horor! Takve epizode se ne zaboravljaju nikada, na žalost. Leka je u problemu, nije čudo da mu je pozlilo!
  (Moja malenkost, 8. april 2021 21:07)

  # Link komentara

 13. Ма дајте више , сетила се сада ?
  Много велика рупа у памћењу.
  (Аболирани Човић од Косова, 8. april 2021 20:41)

  # Link komentara

 14. Merimice, molim te, dozvoli mi da ti se izvinim. Iz dubine srca. Molim tvoj oproštaj. Molim te najiskrenije. Hvala ti. Ti si mi dala najvažniju lekciju u životu... Oh, kako boli! Ne mogu dovoljno da zahvalim tvojoj mudrosti. Sretan sam da nisam uspeo da dovršim strašno nedelo. Ne znam ni danas šta me je tada spopalo. Potpuna strasna ludost... Hvala tebi, Merimice! Sretan sam da nisam. Molim te, oprosti mi.
  Kad sam pročitao ovaj deo, upalila mi se lampica u mozgu, setio sam se ispovesti jedne devojke koja je skoro silovana u praznom kupeu voza i pošto se odbranila, prilično je otresita kada je napadnu, lik se vratio i izvinjavao se u ovom stilu, dok mu nije oprostila.
  (JivaNS, 8. april 2021 20:32)

  # Link komentara

 15. onda su svi na balkanu silovatelji po toj logici...
  (salgar, 8. april 2021 20:27)

  # Link komentara

 16. Da li Merima ima snimak tog razgovora?
  (Nero, 8. april 2021 20:09)

  # Link komentara

 17. Ovo moze samo da bude pokusaj silovanja
  (majstor, 8. april 2021 19:29)

  # Link komentara

 18. Ocigledno se lozi na nasilni sex. Plus smatra da je neodoljiv. Plus ne ume da se iskontrolise kad mu ona stvar udari u glavu. Ne verujem da je silovatelj, ali da je kreten jeste. Ovo pokajanje, kad je zvao da se izvinjava, kaze da kad je normalan ima neke moralne norme koje su prihvatljive. I jos nesto, secate se crnog? Ono kad ga uhvati ludilo kako divlja? E pa izgleda da Lecic i nije glumio...
  (ANALiticar, 8. april 2021 19:18)

  # Link komentara

 19. Kakav manijak, daleko bilo.
  (Ljubisa livac, 8. april 2021 18:58)

  # Link komentara

 20. "Silovanja ipak nije bilo u ovom slučaju a vi sada galamite kolilo god hoćete."
  (GALILEO, 08. april 2021 16:06)

  Bilo je fizickog i psihickog nasilja i zlostavljanja i za to bi trebalo da odgovara i da snosi odgovornost. To povracanje je prouzrokovano velikim sokom i strahom i to se nikako ne moze ignorisati. Bacanje devojke na pod, koriscenje snage i fizicke sile da bi se ona savladala nije nikakva igra, to je nasilje. I nista ga ni u ovom slucaju ne moze oprati i opravdati - NASILJE je NASILJE.

  Dobro je da mediji sve ovo objavljuju, bar kao upozorenje svim potencijalnim nasilnicima i silovateljima.
  (II, 8. april 2021 18:49)

  # Link komentara

 21. Zuti ministar kulture.
  (Zoran, 8. april 2021 18:48)

  # Link komentara

 22. Ali otišla da uzme knjigu. :-D
  (Zemun_grad, 8. april 2021 18:39)

  # Link komentara

 23. Kad bih ja mogao da kaznim ovo čudovište, to bi bio zatvor u nekoj ćeliji sa dva tri crna pa tako do kraja njegovog manijackog života, da vidi šta je silovanje
  (Markan, 8. april 2021 18:37)

  # Link komentara

 24. To moras nju da pitas. I zasto je 43 godine cutala, zasto ga nije prijavila, zasto se glumacki probijala skidajuci se gola pred kamerama... Sve su to pitanja za nju. Cinjenica je da je nije silovao, kao sto je i ona sama napisala, vec da je navodno pokusao. Ja samo zelim da zene prijave silovanje, pokusaj silovanja, a ne da pisu o tome posle 10, 20 ili 43 godine. Zbog drugih zena. Zelim da paznju dobiju zene koje prijave silovanje, da se njima da medijska paznja i da se one ohrabre, kao primjer kako treba a ne da se podrzavaju ove koje ih uce kako ne treba, i koje pamte svako slovo izgovoreno posle 43 godine iako su dozivjele traumu. Urezalo se u sjecanje, sta?
  (Srdjan84)

  Nemaš ti pojma šta je silovanje, nemaš pojma o psihologiji žene, nemaš pojma kako one to doživljavaju, kako reaguju, ali ipak smatraš da je važno da svi čujemo šta ti misliš o svemu. To je i generalni problem sa ovim prokletim Balkanom, koje god oblasti da se dohvatimo premalo je pravih znalaca, ali zato gluperdi i samozvanih stručnjaka koji se utrkuju koji će pre da pametuje, e takvih imamo k'o pleve.
  (balkane moj nataknem te na..., 8. april 2021 18:36)

  # Link komentara

 25. Kad se vec menja USTAV jel mogu da se unesu izmene da ovakva dela NE ZASTAREVAJU i da se podignu kazne i za druge vrste kriminala, od utaje poreza do drugih vrsta nasilnistva i da se uvede kumulativno kaznjavanje gde se sve sabira, a ne ubice da se izvuku sa dobrim vladanjem i kriminalcima da ostanu milioni od pljacki, a dilerima da ne padne na pamet da nastave sa istim poslom?
  (Dule, 08. april 2021 15:41)

  Sve moze, ali da dodam da se uvedu i drakonske kazne za lazne prijave? Moze i to?
  Da vidimo bas koliko ce onda jos "hrabrih zena" da se odvazi da prica o dogadjajima od pre sto godina.
  I da kao svedoka navode mrtve ljude.
  (Rooze, 8. april 2021 18:22)

  # Link komentara

 26. Prvo sam sumljo daje uradijo silovalje al sad vidim dasam pogresijo
  (Volina, 8. april 2021 18:11)

  # Link komentara

 27. Samo vi šibajte po tudjim stanovima,automobilima ,sve kao po knjige,savete,prijateljsko ćaskanje... ne vide to muškarci na taj način.
  Nije ni čudo sto su ranije ćerkama govorili ne seadj u tudja kola,ne ulazi sama u tudj stan...sad ste sve silovane.
  Pa,oni i misle da ste došle na seks.
  Muška i ženska percepcija sveta je potpuno drugačija,muški i ženski mozak ne misli isto.
  (Jupi, 08. april 2021 12:27)

  Molim, bre? To sto ti tako razmisljas ne znaci da svi tako razmisljaju, i nemoj da generazlizujes da bi opravdao svoju bizarnu percepciju. Ako neko dodje kod mene po knjigu dosao je po knjigu, ako dodje po savet dosao je po savet, bilo da je musko ili zensko. Cuj, misle da ste dosle na seks. Ne mislimo to. Ali ocigledno ima bolesnika ovde koji tako misle.
  (zmajognjeni, 08. april 2021 13:01)

  Ako kod meme neko dodje na seks doso je na seks nemam obzira jer musko il zemska persona
  (Volina, 8. april 2021 18:10)

  # Link komentara

 28. Svega ovog nebi bilo da je Pera odmah otišao u policiju
  (Pedja, 8. april 2021 18:05)

  # Link komentara

 29. znaci izvukla se jadna
  (genijalac, 8. april 2021 18:04)

  # Link komentara

 30. Ko zna koliko je taj silovao do sada.
  (nesa, 8. april 2021 18:03)

  # Link komentara

 31. Kako moze da optuzi coveka pre nego sto se utvrdi da li je bilo silovanja ili ne!? Ocigledno je i ona zeljna slave preko .... ili hoce ovde da se dovuce. Sramota!
  (Rasa, 8. april 2021 18:03)

  # Link komentara

 32. odmah u zatvor nasilnika. bez dvoumljenja.
  (krpice tufnice sarene krofnice, 8. april 2021 17:55)

  # Link komentara

 33. Kada opisuje njegov zadah i trulez - zlo se veoma često i fizički manifestuje, samo sto je većina ljudi uspavana i te stvari ne primećuje.
  (Za ljude koji se podsmevaju Merimi..., 8. april 2021 17:48)

  # Link komentara

 34. "Njegov glas. Plakao je. 'Merimice, molim te, dozvoli mi da ti se izvinim. Iz dubine srca. Molim tvoj oproštaj. Molim te najiskrenije. Hvala ti. Ti si mi dala najvažniju lekciju u životu... Oh, kako boli! Ne mogu dovoljno da zahvalim tvojoj mudrosti. Sretan sam da nisam uspeo da dovršim strašno nedelo. Ne znam ni danas šta me je tada spopalo. Potpuna strasna ludost... Hvala tebi, Merimice! Sretan sam da nisam. Molim te, oprosti mi. Ja nikada pre nisam tako nešto počinio, niti ću ikada to ponovo pokušati. Sigurno ne. Ti si me spasla. Ti si spasla moju dušu. Hvala ti'", prenosi Merima Isaković u opširnoj ispovesti "Nedeljniku"

  I svake ove reci se Merimica seca, 43 godine nakon sto su izrecene?
  (SODOFF, 8. april 2021 17:44)

  # Link komentara

 35. Mislim I nadam se da će još mnoge stvari isplivati. I još mnogi ljudi.
  Nipodaštavanje žena kod nas je endemska pojava.
  Ovaj narod i naše majke i sestre zaslužuju mnogo više.
  (Radoje, 8. april 2021 17:43)

  # Link komentara

 36. Osudiste coveka bez suda bez dokaza. Silovanje je krivicno delo koje se najteze dokazuje,ali zato odlucno sluzi za blacenje. Vidim ovde neki pisu da u vreme komunizma sud nije radio uopste,ili da je on bio popularan pa ga je nemoguce osuditi. Mislim da je totalno suprotno, sudstvo je bilo manje korumpirano nego danas. Lecic je nevin dok sud ne kaze da je kriv i tacka.!
  (Dzoni, 8. april 2021 17:41)

  # Link komentara

 37. То је та веза Штајнфелд - Исаковић. Још само да га за силовање оптуже Борка Павићевић, Соња Лихт и Ана Френкел.
  (maladapte, 8. april 2021 17:40)

  # Link komentara

 38. Citam i ne mogu da verujem da je ovo drustvo otislo u rikverc. Nisam nikakva feministkinja i muka mi je od onih sto pokusavaju da steknu popularnost na skandalima. Zene koje koriste "poziciju zene" da bi obmanule muskarce kako bi napredovale u bilo cemu, kaljaju ceo zenski rod i daju potpuno pogresnu sliku o zenama. Verujte takve su manjina. Zensko dete se od malena vaspitava da bude dobra majka, zena, cerka, komsinica, koleginica, da ima vremena i razumevanja za sve oko sebe.
  Merima je jedna od tih cestitih zena. Cutala je sve ove godine, jer se ZAVETOVALA (oni koji ne razumeju ovu rec, pogledajte u recniku) da nece pricati o tome ako on to ne ponovi prema nekoj drugoj zeni. Ona nema nikakvog interesa da o ovome prica jer verujte ona je ostvarena zena, karijerno i finansijski, a pre svega je ostvarena kao ljudsko bice. Seca se svega naravno, jer zrtvi, kada dozive ovakav sok, se sve pojedinosti urezuju u mozak i to se zove TRAUMA, koja ostaje zarobljena u glavi dok god se ne oslobodi. Da bi se delimicno oslobodila, cesto se preporucuje vodjenje dnevnika, da bi ta trauma na nekin nacin izasla iz mozga i olaksala bol. Nije ga prijavila jer nije pocinjeno delo silovanja, a kod nas pokusaj = nista. Razmislite malo pre nego sto pocnete da sudite. Razmislite o vasim majkama, cerkama, sestrama, zenama, ko zna da li se tako nesto desilo nekoj od njih. A cute. Cute jer znaju da moraju, jer osuda je kao doliveno ulje na vatri.
  (Lena, 8. april 2021 17:37)

  # Link komentara

 39. Ti "mm pismena" onda bolje gledaj Farmu i Parove pa zadovolji svoju strast za pikanterijama, a ja ću sačekati da sud uradi svoj posao.
  (ZZZZ, 08. april 2021 13:38)

  Hajde ne foliraj se, ti i ostali što mu tepate "Leka"... Sa tim "čekanjem da sud odluči".
  Toliko ste providni, a niste ni svesni. Šta li to vidite u ogledalu, kroz prizmu ovog slučaja, to samo vi znate.
  (V, 8. april 2021 17:31)

  # Link komentara

 40. Da li su ljudi slepi i ne vide koliko je on pun sebe, arogancija izvire iz svake pore. Taj stav - znas li ti ko sam ja, treba da ti bude cast sto sam te odabrao - to nije laz, meni upravo to sve objasnjava. On se svidjao mnogim devojkama, oduvek, ali je zato mislio da ima pravo i na ove druge - jer ko takvog frajera ne bi hteo? Ne razumem, sta ljudi misle da Merima dobija ovim? Sto bi se bacala u talog ovdasnji, iz koga je odavno pobegla? Njoj sve ovo ne treba, ali ocigledno oseca moralnu obavezu da razotkrije manijaka, i kajanje sto nije to ucinila pre. Kakvu to politicku karijeru ima Lecic - pa to je smesno! Ima opozicija mnogo jacih figura, da bi bas on bio odabran. Ali samo me uzasava to mnostvo odvratnih komentara, koji su sami sebi odgovor - zasto nisi rekla ranije? Gde mi zivimo i zasto nisu rekle, sad je kristalno jasno...
  (Lajla, 8. april 2021 17:19)

  # Link komentara

 41. @Srdjan84

  Волео бих да је тебе неко силовао па да видим како би ти ЈУНАЧИНО реаговао. Како је лако судити о другима када су прошли кроз ужасне ствари. Срам те било!

  Надам се да ће све објаве последњих пар месеци помоћи да се такве ствари мање дешавају, да жртве почну да имају више смелости да причају о томе са својим најближим којима највише верују и да пријављују такве монструме.
  (Владимир, 8. april 2021 17:19)

  # Link komentara

 42. Samo vi šibajte po tudjim stanovima,ane vide to muškarci na taj način.

  Pa,oni i misle da ste došle na seks.
  Muška i ženska percepcija sveta je potpuno drugačija...
  (Jupi, 08. april 2021 12:27)

  Tuzan je tvoj svijet druze. Proveo sam mladost krajem 70tih i tokom 80 tih u Jugi, putujuci po koncertima, ziveci sa divnim ljudima. Ivica iz B Crkve, Divlji, Misa iz Palanke, cupavi Misa iz Sapca, Spec, Taka iz Travnika..Skakali bi iz voza u voz, Bitola, Subotica u Maju, koncerti u Puli, gitarijada u Zajecaru u avgustu..gde god bi dosli, nasao bi se neko da ti pomogne, da ti prenociste. Cesto lokalne devojke, nekad smo i po tri cetiri prenocili kod neke cure, znale su i da nas nahrane, ostajali bi nekad par dana u njihovom gradu, zezali se. Nikome od nas nije palo na pamet da su nas pozvale da bi mi legli sa njima, niti su one imale ideju da smo mi prikriveni silovatelji- "jer tako radi muski mozak". Hvala tim divnim djevojkama u Puli , Kikindi, NS, SA, BG, ucinili smo mladost ljepsom jedni drugima. Saljem vam pozdrave i zagrljaj!
  (Macak, 8. april 2021 17:18)

  # Link komentara

 43. "Uplićući nogice" - cemu ova patetika?! Koliko teatralnosti! Kao dramski komad da pise! A ja by-the-way verujem da ih je Lecic napastvovao, i on je odvratan, teatralan i arogantan - uvek bio, ali i ove "glumice" ga preterase! Obrati se sudu, sta pises dramske tekstove i radis dokumentarce - pravi put je pravni put! Ovako samo privlacite paznju i antipatije javnosti!
  (o boze, 8. april 2021 17:16)

  # Link komentara

 44. Lečiću 'Foliraš nas?'
  (Pera, 8. april 2021 17:04)

  # Link komentara

 45. Koliko komentara u odbrani silovatelja. Šta to govori o narodu? Optužuju žrtve zašto nisu prije kazale istinu? Bolje da kazu ikad nego nikad. Možda je bio premočan pa su se bojale za karijeru. Uglavnom podrška žrtvama a palac dolje zlostavljaču i silovatelju.
  (Podrška zrtvama., 8. april 2021 16:59)

  # Link komentara

 46. pa on i jeste psiho...vidi se po njemu i njegovom ponašanju.
  A msm da Merima nije poslednja koja se javila...ima njih još
  (max cavalera, 8. april 2021 16:59)

  # Link komentara

 47. Silovanja ipak nije bilo u ovom slučaju a vi sada galamite kolilo god hoćete.
  (GALILEO, 08. april 2021 16:06)

  Da, sreća te se ispovraćala pa se on našao u čudu da je moguće uopšte da on proizvede toliku količinu gnušanja i gađenja da se žrtva ispovraća od muke...
  Eto žene, ako NE nije dovoljno, ispovraćatajte se po napasniku.
  (V, 8. april 2021 16:59)

  # Link komentara

 48. Meni je Lecic uvek bio sumnjiv, ali bi hteo da dam i jedan drugi ugao. Zamislite koliko je puta ova priča prošla, ali sa drugačijim ishodom, da je žena rekla: Ovo je bilo super. Sta ako je to većina u njegovom slučaju? Kakva je njegova percepcija u tom slučaju? Verovatno: Foliras me?
  (Strasilo, 8. april 2021 16:57)

  # Link komentara

 49. E baš sam nikakav Kazanova. Za razliku od ovog "Znaš li to ko sam ja", kog ni pegla ne može da odbije, meni kad partnerka nije u fazonu 100% i vidno raspoložena, interesovanje instant nestaje. Valjda jer je za tango potrebno dvoje, je li.


  Nego na stranu ironija, pod ključ bre bitangu! Da mu, kad već pita, drugari u kavezu plastično objasne ko je on!
  (Q, 8. april 2021 16:55)

  # Link komentara

 50. (Srdjan84, 8. april 2021 16:19)

  Ćutala je zato što je to ostavila iza sebe. Ćutala je zato što je ubrzo posle toga morala da se nosi sa još većom traumom, ovaj put ne samo psihičkom, nego i fizičkom koja joj je bukvalno izmenila život iz korena.
  Da je tad prijavila, ko bi joj verovao? To je bila '78 godina... Mada joj ni sad mnogi ne veruju... Šta je ona bila tada? Niko i ništa. A on je već imao jednu ozbiljnu ulogu iza sebe.
  Uostalom i sama je dala odgovor:
  "'Opraštam ti', rekoh. 'Opraštam, ali ne zaboravljam. Ti nikada nećeš shvatiti bol koji si mi naneo. Mnogostruki bol. Ako ikada čujem da si ikome naneo sličan bol, svima ću reći šta se desilo.' Ja sam svoju reč održala. Branislav Lečić izgleda nije", piše Merima Isaković.

  A kad smo kod skidanja, skidala se i Mira Furlan. I šta s tim?
  (John, 8. april 2021 16:54)

  # Link komentara

 51. Auuuuu, pa gde ovoliko izlaga, majke ti?
  (armija, 8. april 2021 16:50)

  # Link komentara

 52. Nisi naveo ni jedan dokaz validan na sudu.
  (Srdjan84)

  A ti znas koji su dokazi validni na sudu. Balkancima ne treba ni pravni, cesto ni medicinski fakultet a kamoli sudska ili medicinska specijalizacija da bi na primer "ocenili" validnost dokaza ili svetsku COVID zaveru.
  (samo kazem, 8. april 2021 16:39)

  # Link komentara

 53. Djeluje iskreno, vjerujem joj.
  (vadzola, 8. april 2021 16:38)

  # Link komentara

 54. Uopste ne ulazim u pricu oko celog dogadja, niti sam sud, niti sam imao uvid u dokaze, a nije mi ova devojka rod pa da ja "presudjujem".

  Malo mi smeta iznosenje ovakvih stvari bez ikakvih dokaza i plasi me ovaj trend, jer se vrlo lako moze desiti da nevini mladi momci nagrabuse zbog neuzvracene ljubavi, osvete ili nekog drugog razloga.

  Da me neko ne shvati pogresno, za osuđene silovatelje najstroza kazna i da se njihova kuca obelezi na mapi(kao i Engleskoj) da svi znaju da tu zivi seksualni prestupnik!

  Ali ovakav vid opisa dogadjaja, stvaranje drame i opisi kao u nekom knjizevnom delu, samo bacaju ljagu na ovakve slucajeve! SILOVANJE ili pokusaj istog, je sam po sebi odvratan cin! I treba ga opisati surovo realno. A "truo zadah""ne ne mogu na silu" "ovo mi je najbolje odigrana uloga", samo deluje kao glumatanje.
  (Predstava, 8. april 2021 16:37)

  # Link komentara

 55. Mnogo je vazno da sto vise zrtava istupi.
  Ovakvi monstrumi moraju d abudu prokazani. Svako cutanje mu daje prostora da jos nekome zivot unisti.

  Cutanje ubja.
  (Sanja, 8. april 2021 16:37)

  # Link komentara

 56. Nisam pravnik ali mislim da bi se ovaj slucaj najbolje rijesio da neko
  Lecicu posalje komad strika/uzeta i da mu skrati muke koje mu nanose
  ove sto su se 'kasno sjetile' da su silovana. Ubij se manijace a mi
  cemo posle 40g osuditi ove sto te 'lazno' optuzuju.
  (manijak to ne moze biti svak`, 8. april 2021 16:31)

  # Link komentara

 57. Imam osećaj da će se sada neka gospodja javiti iz prve polovine prošlog veka.
  (distanca, 8. april 2021 16:29)

  # Link komentara

 58. Ljudi moji, nešto s nama nije u redu!
  Kakve sve komentare čitam, ne verujem da među nama nema silovatelja! Ako je istina, Lečić je jednu silovao, drugu pokušao da siluje. Nije olakšavajuća okolnost to što nije uspeo! Kad se setim koja je zvezda u usponu bila Merima, puna života i duha posle nesreće koja je sve promenila! Nju najmanje! Imao sam priliku da je vidim na rehabilitaciji u Seltersu, mislim 1982. U njoj, nepokretnoj bilo je toliko života, da sam se osećao potpuno bezvredno, a bio sam mlađi i potpuno zdrav. Postala je psiholog, mnogi bi istrunuli u kolicima. Iako tekst deluje dramatično, verujem joj do poslednje reči. Uostalom, i događaj je dramatičan. Ko prođe kroz nešto slično, pamti sve detalje do kraja života. Ne vidim motiv da bilo šta izmisli. Uzgred, verujem i Danijeli. Ako je Lečić kojim slučajem neosnovano napadnut, imaću problem sa savešću zbog ovog komentara, bez obzira što je anoniman, jer mu u ovom trenutku želim najsuroviju kaznu!
  (Pater familias, 8. april 2021 16:29)

  # Link komentara

 59. Evo me.

  Moj otac neki dan komentariše kako je danas moderno optužiti za silovanje.

  A ja mu nikad nisam rekla da me je njegov prijatelj, koji je jako često dolazio kod nas, seksualno zlostavljao kao dete. Počelo je onda kada nisam ni bila svesna šta se dešava i trajalo je do puberteta, kad sam ga odgurnula jednom.

  Moj otac me nikad nije naučio da se to odmah mora reći, već nonšalantno misli da bih ja to njemu tek tako rekla.

  Ljudi, učite svoju decu da takve stvari nisu u redu i da se odmah moraju prijaviti, pa ćemo imati i manje slučajeva da se nešto prijavljuje nakon toliko vremena.

  U mom slučaju, sve se odvijalo pre više od 15 godina.

  I pitanje je, koliko je nas devojčica bilo žrtva tom čoveku, koji je uvek bio rado viđen gost jer je naizgled bio dobar prijatelj i rado pomagao za šta god.

  Ja i dalje ćutim, a vi i moj otac govorite kako je "moderno prijavljivati danas".
  (Takav nam je mentalitet, 08. april 2021 13:45)

  Auuhhh, lepa ženo.. Mnogo mi je žao za tu tvoju tugu.. Neznam šta da ti napipem nego da kod nas muškaraca ima ogromne svinje i zveri! Tebi veliku podršku u svemu u životu. Ti si ipak jako snažna i hrabra osoba i tako uvek ostani. Glavu u vis i nedaj nikad da se tako nešto desi tvojoj deci! Veliko poštovanje tebi. Rasplakala si me.
  (HanSolo, 8. april 2021 16:23)

  # Link komentara

 60. Ajmo drugacije onda, koja je korist nepokretne zene, koja zivi na Novom Zelandu, da se javlja i laze o takvim stvarima?
  (Dzoni-1970-, 08. april 2021 15:10)

  To moras nju da pitas. I zasto je 43 godine cutala, zasto ga nije prijavila, zasto se glumacki probijala skidajuci se gola pred kamerama... Sve su to pitanja za nju. Cinjenica je da je nije silovao, kao sto je i ona sama napisala, vec da je navodno pokusao. Ja samo zelim da zene prijave silovanje, pokusaj silovanja, a ne da pisu o tome posle 10, 20 ili 43 godine. Zbog drugih zena. Zelim da paznju dobiju zene koje prijave silovanje, da se njima da medijska paznja i da se one ohrabre, kao primjer kako treba a ne da se podrzavaju ove koje ih uce kako ne treba, i koje pamte svako slovo izgovoreno posle 43 godine iako su dozivjele traumu. Urezalo se u sjecanje, sta?
  (Srdjan84, 8. april 2021 16:19)

  # Link komentara

 61. Mene sve ovo strasno podseca na Majstorsku radionicu i Puftu.
  (Djordje, 8. april 2021 16:15)

  # Link komentara

 62. Ona je odigrala svoju najbolju ulogu a i on kad se izvinjavao :(
  (cvrko, 8. april 2021 16:14)

  # Link komentara

 63. Od kometara mozemo da zakljucimo da ako je neko nepokretan da to automatski znaci da uvek govori istinu, mada smo do nedavno imali i navode da zenama treba verovati samo sto su zene.

  Ako se neko pita sta postoji zajednicko u ovom i prethodnom slucaju jeste sto je ona prva snimila film a druga napisala knjigu gde da svaka reklama dobro dodje.
  (marjan, 8. april 2021 16:07)

  # Link komentara

 64. Silovanja ipak nije bilo u ovom slučaju a vi sada galamite kolilo god hoćete.
  (GALILEO, 8. april 2021 16:06)

  # Link komentara

 65. Potpuno iste reci su izgovorene...to mnogo govori ili o njemu (tj poremecaju koji mozda ima) ili o njima ( mozda su se dogovorile da govore isto).

  Eksperti bi trebalo da utvrde o cemu se ovde zapravo radi.
  (so strange, 8. april 2021 15:56)

  # Link komentara

 66. @Jupi
  Nemaš ti prava da govoriš u ime svih muškaraca, i da tvrdiš da ako žena ili devojka uđe u tuđi stan ili kod nekog muškarca da on percepira da je to pristanak na seks. Daleko od toga da je tako. Kod neljudi i sitnih duša jeste.
  (bora, 8. april 2021 15:55)

  # Link komentara

 67. Zato su mu i najbolje uloge domaca iz popravnih domova. To kako uverljivo glumi je neprevaziđeno
  (Duki, 8. april 2021 15:52)

  # Link komentara

 68. Meni je sve bilo jasno i još pre nego što je Merima ovo objavila. Sada pogotovo.
  Razloga za ćutanje svih ovih godina sigurno ima, u mojoj porodici imam mladu ženu koja je godinama ćutala, pa i onda kada je silovatelj prestao da joj bude šef. Ove dve žene nemaju nikakve koristi od toga da se baš sada sve obelodani. Potpuno im verujem.
  Ovaj čovek je zver.... a zver mora u kavez.
  Što pre, to bolje. Za sve nas.
  (Neko iz naroda, 8. april 2021 15:52)

  # Link komentara

 69. Ja ću ti navesti razlog!
  Pored nekoliko prijava za napastvovanja i sliovanja (nekoliko, znači višestruki povratnik činjenja ovog teškog krivičnog dela), postoji i krucijalni dokaz da je pomenuti zaista učinio zlodela za koja ga žrtve danas terete.
  Dokaz je audio snimak gde on razgovara sa svojom žrtvom i pominju zlostavljanje!
  Više nego dovoljno dokaza. Ljudi su osuđivani i sa mnogo slabijim dokazima.
  Podrška žrtvama i nemojte se obazirati na šovinističke komentare jer sličan je sličnog uvek branio!
  (BBRS, 08. april 2021 14:27)

  Nisi naveo ni jedan dokaz validan na sudu.
  (Srdjan84, 8. april 2021 15:49)

  # Link komentara

 70. Bajazite, brate..
  (Pazi stani vidi gledaj, 8. april 2021 15:49)

  # Link komentara

 71. Kad se vec menja USTAV jel mogu da se unesu izmene da ovakva dela NE ZASTAREVAJU i da se podignu kazne i za druge vrste kriminala, od utaje poreza do drugih vrsta nasilnistva i da se uvede kumulativno kaznjavanje gde se sve sabira, a ne ubice da se izvuku sa dobrim vladanjem i kriminalcima da ostanu milioni od pljacki, a dilerima da ne padne na pamet da nastave sa istim poslom?
  (Dule, 8. april 2021 15:41)

  # Link komentara

 72. Ne vredi.
  Ovadasnja populacija je toliko popucala po svim savovima da su ogromnom broju takozvanih Srba postala sasvim normalna i ubistva i pljacke i silovaja i svi ostali oblici kriminala.
  Pa se onda pitamo kakva je buducnost Srbije?
  Nikakva! Nema je!
  A tako i treba da bude, jer sto pre nestanemo, krace cemo da se mucimo.
  (Sodoma i Gomora, 8. april 2021 15:30)

  # Link komentara

 73. OK, ako je pokusao silovanje tad, a kod Danijele uspeo kasnije, zatvorite ga i bacite kljuc. Sta drugo. Ne svidja mi se sto ostecene vise informacija daju medijima nego tuzilastvu, i to godinama kasnije, a jedino je vazna odluka suda. Da je imao prethodne prijave za ovakve stvari, gde ga je devojka u modricama prijavila, odavno bi robijao. Ovako, nit je za verovanje njima, niti njemu, a fizickih dokaza nema.
  (csc, 8. april 2021 15:23)

  # Link komentara

 74. Svi govorimo o ljubavi...
  a nje nigde nema...
  ...Silovanje reči.
  (Tanasije, 8. april 2021 15:21)

  # Link komentara

 75. "Samo vi šibajte po tudjim stanovima,automobilima ,sve kao po knjige,savete,prijateljsko ćaskanje... ne vide to muškarci na taj način."
  Jupi
  Molim?! Moj sin vidi baš na taj način. Možda zato što ga je majka tako vaspitala?
  (J., 8. april 2021 15:17)

  # Link komentara

 76. Сад, после овог писанија Мериме Исаковић, сигуран сам да овом човеку треба псијатарска помоћ. Дефинитивно, овај човек вуче сексуалне трауме из раног детињства.
  (Зорка, 8. april 2021 15:16)

  # Link komentara

 77. Ako se svega toga od reci do reci seca posle 43 godine svaka joj cast
  (Smorinjo, 8. april 2021 15:14)

  # Link komentara

 78. Lik je žešći bolesnik, narcis i egomanjak. Kraj priče za mene.
  (kele®, 8. april 2021 15:12)

  # Link komentara

 79. Samo malouman covek moze da podrzava Lecica, dovoljno je videti ga i sve ti je jasno... Na stranu to sto su one cutale godinama, to je greska naravno...
  (Dzoni-1970-, 08. april 2021 13:31)

  Da. Tako ja pola moje zgrade ne podrzavam, vidim komsiju i sve mi je jasno. Hahhaha! Odokativna presuda! Haha!
  (Srdjan84, 08. april 2021 14:25)

  Ajmo drugacije onda, koja je korist nepokretne zene, koja zivi na Novom Zelandu, da se javlja i laze o takvim stvarima?
  (Dzoni-1970-, 8. april 2021 15:10)

  # Link komentara

 80. Aman ljudi svako silovanje mora biti kažnjeno!Mora se povecati dužina izdržavanja kazne.Ali bre od ovih lažnih silovanja više pravo neće da bude primećeno!I onda prave žrtve će ostati psihički uništeno jer su neke "glumice"htele slavu za svije filmove i knjige!
  (LeoLajke, 8. april 2021 14:58)

  # Link komentara

 81. @Samo malouman covek moze da podrzava Lecica, dovoljno je videti ga i sve ti je jasno... Na stranu to sto su one cutale godinama, to je greska naravno...
  (Dzoni-1970-, 8. april 2021 13:31)

  Kao scena u filmu Idiokratija kada sudija pita tužioca zašto misli da je optuženi to uradio a tužilac kaže: Pa pogledajte ga samo...

  Na tom nivou je razmišljanje bar 70% opskurnih likova ovde.

  Hoćemo li pravo i pravdu ili divlji zapad, vešala i inkviziciju?
  (sladoledsmesom, 8. april 2021 14:54)

  # Link komentara

 82. Sad je širem krugu, a ne samo onima koji su imali direktan kontakt sa njim, jasno da je u pitanju nasilnik, manijak i siledžija, Lečić konačno ima šanse u svojoj političkoj karijeri.

  Neka ga još neka žena optuži za silovanje i prelazak cenzusa mu je zagarantovan.
  (Valerija, 8. april 2021 14:44)

  # Link komentara

 83. Cova je poluglumac, polucovek, to je oduvek bilo jasno, ali izgleda da su se "macke" primale na ovu njusku!
  Ocigledno da mu sexualne fantazije nisu dovoljnio hranile ego pa je postao politicar.
  E, siguran sam da je tu nasao sebe!
  Dobro je da ugasise onu reklamu gde njuska reklamira sexualna pomagala!
  (Dole napasnici, 8. april 2021 14:41)

  # Link komentara

 84. Silovatelj koji nije silovao. Koperfild će da crkne od muke.
  (Sin.Gruja, 8. april 2021 14:38)

  # Link komentara

 85. Lecic i sad treba da je leci, ako je nepokretna.
  (antihrist, 08. april 2021 13:29)

  - Tebi je potrebna pomoć. Obrati se nekom stručnom na vreme.
  (Zemljoradnik, 8. april 2021 14:32)

  # Link komentara

 86. preterujete ljudi!

  Leka iako po meni antipatican I nikakav glumac, ipak je prosao poligraf. I cela prica prve devojke je malo ljuljava I ne pije vodu kad se dublje razmotri.
  Nesto su se okomili coveka, jer vid sad od jednom, cim se malo stisalo I vodenica krenula na njegovu stranu, gle cuda, pojavi se jos jedna I to ni manje ni vise od pre 50 I kusur godina. Pa gde si bila do sada, sta te zadrzalo (pisala se knjiga)
  (Leaves of grass, 8. april 2021 14:31)

  # Link komentara

 87. Ima jedna pesma čiji naslov glasi "Oprosti mojoj mladosti".
  (narodnjak, 8. april 2021 14:30)

  # Link komentara

 88. Odakle ih samo vade ko zeceve iz sesira,čuj molim te '78 godine pokušao silovanje,pa i moju su babu jurili četnici '41 da je zakolju a ona se tuzna sakrila u buretu
  (nema ovde leba, 08. april 2021 13:09)

  I šta se dogodilo Četnicima posle rata?
  Isto ono što bi trebalo Lečiću da se desi!
  (BBRS, 8. april 2021 14:29)

  # Link komentara

 89. Cuj ovog moze li se povracati na ledjima?! On ne zna, ali ce dati svoj komentar i cjenjeno misljenje. Danas svi sebi daju za pravo da komentarisu, od politike, medicine, do ovako osjetljivih tema.
  (Misandei, 8. april 2021 14:29)

  # Link komentara

 90. Dok je bio ministar kulture u tadasnjoj vladi pojavila se slika na kojoj uzima meze sa tela obnazene zene. Secate li se? A, ove, posle toliko godina prijavljuju silovanja i seksualno zlostavljanje. Sta li su cekale toliko vremena? Ako se to zaista desavalo, da se blagovremeno prijavljivalo ne bi bilo toliko slucajeva. Ne pokusavam da ga branim, ali u svim tim izjavama nesto "smrdi" !
  (miki, 8. april 2021 14:27)

  # Link komentara

 91. Ljudi,...ovaj covek je jos na slobodi !
  (Ja, 08. april 2021 12:40)

  Navedi ama bas jedan dobar razlog zasto ne bi bio na slobodi? Zato sto se neke babe prisjecaju mladosti pa im se malo muti slika? Pa potrcala do Gage da se pozali. Sto bas ode kod Gage? Sto ne ode kod nekoga malo ruznijeg glumca.
  (kaokakao, 08. april 2021 13:20)

  Ja ću ti navesti razlog!
  Pored nekoliko prijava za napastvovanja i sliovanja (nekoliko, znači višestruki povratnik činjenja ovog teškog krivičnog dela), postoji i krucijalni dokaz da je pomenuti zaista učinio zlodela za koja ga žrtve danas terete.
  Dokaz je audio snimak gde on razgovara sa svojom žrtvom i pominju zlostavljanje!
  Više nego dovoljno dokaza. Ljudi su osuđivani i sa mnogo slabijim dokazima.
  Podrška žrtvama i nemojte se obazirati na šovinističke komentare jer sličan je sličnog uvek branio!
  (BBRS, 8. april 2021 14:27)

  # Link komentara

 92. Samo malouman covek moze da podrzava Lecica, dovoljno je videti ga i sve ti je jasno... Na stranu to sto su one cutale godinama, to je greska naravno...
  (Dzoni-1970-, 08. april 2021 13:31)

  Da. Tako ja pola moje zgrade ne podrzavam, vidim komsiju i sve mi je jasno. Hahhaha! Odokativna presuda! Haha!
  (Srdjan84, 8. april 2021 14:25)

  # Link komentara

 93. Dok sam studirao druzio sam se sa jednom devojkom, mislim bas smo bili ortaci. Njena drugarica mi he bila devojka. Jedne noci sam se uroljo sa tom drugaricom, bas napio. Trenutka kad smo usli na gajbu se i ne secam, uglavnom ujuru me pita tipa sta ti je ono znacilo. Vidim ljuta! Jao kao sta je bilo, nemam pojma ja. Kad smo legli ja sam krenuo rukama, a oba me babola pesnicom. Toliko smo bili ok da smo u istom krevetu spavali. Bio sa Dr Jekil kad se napijem, a sad pobekad stvarno retko
  (lucc, 8. april 2021 14:24)

  # Link komentara

 94. dakle to je bio po kušaj silovanja
  sumnjivo skroz.
  (pop, 8. april 2021 14:21)

  # Link komentara

 95. ne treba Leka ni da se osudi ni da se oslobodi.
  Ovim treba da se prekine moda mačo šovinizma i zloupotreba lepote.
  Nadam se da će i sve one preplašene sekretarice moćnika smoći snage da iznesu svoja traumatična iskustva, kojih ima onoliko. Nisu samo Jutka i Leka nasilnici, balkan je poznat po bednom odnosu muškaraca prema ženama.
  (Srba, 8. april 2021 14:18)

  # Link komentara

 96. Šta bi bilo da su ga sve njegove žrtve odmah prijavile, odnosno, kakva bi bila Lečićeva filmska karijera.
  Verovatno bi sadio i prodavao paradajiz na Kalenić pijaci.
  (Zver, 8. april 2021 14:17)

  # Link komentara

 97. Силовање је злочин присиљавања особе на сексуални акт са тешким физичким и емоционалним последицама. Силовање је један од тежих облика сексуалног насиља.

  Силовање представља вагиналну, аналну или оралну пенетрацију сексуалне природе на телу другог лица без њеног, односно његовог пристанка, коришћењем било ког дела тела, односно предмета
  (Симо, 8. april 2021 14:17)

  # Link komentara

 98. Da li ste pročitali komentar prije nego ste pritisnuli pošalji? Čisto sumnjam. Po vama ispada da moje ćerke ne bi trebale ni u kojoj situaciji da udju u kola nekog svog drugara ili da odu na neku zabavu?! Unaprijed osudjujete sve žene koje učine tako nešto, jer zaboga moraju da znaju da se muški mozak ne sastoji samo od lijeve i desne hemisfere, već i od 'onog ispod-pojasnog? A jelte, taj dio muškog mozga u gaćama je toliko važan, da sve njegove želje se moraju ispuniti. Pretpostavljam čak i pod cijenu upotrebe sile? A usput vašim komentarom činite i medvjedju uslugu muškarcima (rekao bih velikoj većini), jer morate znati da eto ima i nas koji taj donji mozak ne koristimo kao argument u žensko-muškim odnosima.
  (Nije loše ponekad razmisliti, 08. april 2021 13:27)

  Bravo!
  Samo jedno niste u pravu. Velika većina muškaraca razmišlja slično vama, pustite vi ove što se skupljaju na ovoj vesti i svaku komentarišu, prate.
  To su sve potencijalni slučajevi kao što je Lečić, da ne upotrebim neku težu ali ispravniju reč.
  Naklon do poda i poštovanje svakoj sestri, svakoj majci, svakoj baki! Svaki ovakav slučaj trebate odmah da prijavite a monstruma kad osude, on će svoju kaznu platiti dvostruko znajući kakvo mišljenje robijaši imaju o silovateljima, nasilnicima i svakom ko digne ruku na ženski rod!!!
  (Coa, 8. april 2021 14:14)

  # Link komentara

 99. Kakvih sve komentara ima, tupavih i maco tipa: "sta je cekala 43 godine", "hoce publicitet, slavu...". i ostale nebuloze.
  Sve je lepo objasnila u izjavi, spasila se silovanja i nije o tome govorila, posto joj se izvinio i obecala da ce da cuti, dok i ako ne sazna da je to ponovio.
  Zena dozivela stravicnu nesrecu sa 21 godinom i OSTALA NEPOKRETNA, kakvu slavu hoce sa ovakvom pricom, razmislite malo ljudi, ako imate malo mozga?
  Svaka cast za hrabrost, vidim to kao podrsku drugoj silovanoj koleginici i kao mogucnost da se spreci eventualno novo silovanje Lecica ili nekog slicno.
  Puna podrska Merimi i Danijeli.
  (Gagi, 8. april 2021 14:12)

  # Link komentara

 100. Flajko: da li s ti iole pismen?! gurnuo ju je "ka zidu"! lezao je na njoj na zidu?! on ju je pritiskao uza zid a ona je srecom bacila peglu po njemu.
  (singrrr!, 8. april 2021 14:11)

  # Link komentara

 101. Nakon što sam video slučaj Krisa Votsa (Chris Watts) koji je bio divac otac sve dok jedne večeri nije zadavio svoju trudnu ženu i njihove dve preslatke ćerkice zbog ljubavnice sa kojom je imao ideju da otpočne nov život, više nikom ne verujem. Na inernetu postoje snimci kako je hladno davao izjave medijima, policiji, kako je neverovatno lagao, dok se na ispitivanju u policiji nije slomio i priznao nakon čega su pronašli telo žene u plitkom grobu, a ćerke je ubacio u naftni rezervoar na naftnom polju gde je bio zaposlen.
  (Miki, 8. april 2021 14:08)

  # Link komentara

 102. Samo vi šibajte po tudjim stanovima,automobilima ,sve kao po knjige,savete,prijateljsko ćaskanje... ne vide to muškarci na taj način.
  Nije ni čudo sto su ranije ćerkama govorili ne seadj u tudja kola,ne ulazi sama u tudj stan...sad ste sve silovane.
  Pa,oni i misle da ste došle na seks.
  Muška i ženska percepcija sveta je potpuno drugačija,muški i ženski mozak ne misli isto.
  (Jupi, 08. april 2021 12:27)

  A kad tvoju mamu šef pozove u kancelariju na poslovni razgovor, jel ona tad došla na razgovor ili je došla da se šiba?
  Hvala na odgovoru.
  (Needukovan, 8. april 2021 14:07)

  # Link komentara

 103. djordje: bas recenica "znas ti ko sam ja" potvrdjuje o kakvom egomanijaku je rec... vec tada je bio opsednut idejom sopstvene vaznosti i prava na sve.
  (singrrr!, 8. april 2021 14:06)

  # Link komentara

 104. Haha! I sta ako ih neko prozove? Ako ti je Lecic antipatican, ne znaci da je kriv. Nije kriv Hitler nego oni sto su ga slusali, sto nisu digli glas, pobunili se, stali zlu odma za vrat , a ne posle rata i pobijenih miliona govorili kako su samo radili svoj posao. Tako su i doticne trebale da stanu silovatelju, 1978, ili 2000 i neke, a ne kad je sve proslo i kad ne postoji sansa da bude osudjen, ako je uopste i kriv.
  (kaokakao, 08. april 2021 13:32)

  Jel moguće da baš ništa ne kapiraš i ne razumeš?!
  Jel moguće da si do te mere plitak i prizeman?!
  Znaš li ti šta za ženu predstavlja silovanje, sa fizičke i mentalne strane?
  Znaš li da dobar deo silovanih žena ima doživotne posledice i da nisu retki sučajevi totalnog psihičkog poremećaja?!
  Vidim da predstavu o tome nemaš ali zamisli recimo tvoju ćerku ili sestru u ulozi žrtve pa onda još jednom razmisli o gluposti koju si napisao!!!
  A ova zadnja rečenica, tek mi sad upade u oči, mi govori da ni ti nisi baš daleko od Lečića, slično vi razmišljate. Takve u K.P domovima najviše vole!!!
  (Koja nebuloza, 8. april 2021 14:05)

  # Link komentara

 105. Game changer
  (Rade, 8. april 2021 14:00)

  # Link komentara

 106. @Muška i ženska percepcija sveta je potpuno drugačija,muški i ženski mozak ne misli isto.
  (Jupi, 08. april 2021 12:27)
  Govori u svoje ime, kod mene je bilo koja drugarica ili devojka mogla da dodje kad god je bila pozvana, da ostane koliko hoce i da ode kad hoce. Nista se nikad nije podrazumevalo. Nikad. Sram te bilo!
  (Andrija, 8. april 2021 13:59)

  # Link komentara

 107. @Samo malouman covek moze da podrzava Lecica, dovoljno je videti ga i sve ti je jasno... Na stranu to sto su one cutale godinama, to je greska naravno...
  (Dzoni-1970-, 8. april 2021 13:31)


  Opa, da sud odmah preventivno osudi sve cije nam se njuske ne svidjaju. Sto je sigurno sigurno, garant su nesto lose uradili ili ce nesto lose uraditi u buducnosti. Takvim presudama se branimo od zla. Ovaj slucaj je dobar presedan, da se uvede u sudsku praksu. Ko dobije dovoljno "palceva na dole" na svom profilu na Facebook-u da se posalje preventivno u zatvor na tri godine.
  (Reality kultura, 8. april 2021 13:59)

  # Link komentara

 108. Svi vi sto podrzavate silovatelja, pogledajte se u ogledalo neki put.
  (iva, 8. april 2021 13:57)

  # Link komentara

 109. @Jupi Ja prosto ne mogu da poverujem šta čitam. Znači samim ulaskom u nečiji auto ili stan mi smo pristale na seksualni čin? Vrlo zanimljivo. Povrh svega, ovde se ne radi o strancu. Radi se o kolegi koga je poznavala. Ne mogu naravno da znam da li je ova priča istinita baš kao što ne možete ni vi, ali eto verujem da jeste. No, to je na sudovima da utvrde. Ja ne znam da li me više zgražava ova priča, pod uslovom da je istinita, ili stavovi poput vašeg.
  (PAR, 8. april 2021 13:46)

  # Link komentara

 110. Gde su oni što ne progovore nikad.
  Gde su žene koje strah,sram i stid sprecavaju da javno iznesu događaje poput ovog.I ne samo javno,nego najbližima!


  (Legolas, 8. april 2021 12:14)

  Evo me.

  Moj otac neki dan komentariše kako je danas moderno optužiti za silovanje.

  A ja mu nikad nisam rekla da me je njegov prijatelj, koji je jako često dolazio kod nas, seksualno zlostavljao kao dete. Počelo je onda kada nisam ni bila svesna šta se dešava i trajalo je do puberteta, kad sam ga odgurnula jednom.

  Moj otac me nikad nije naučio da se to odmah mora reći, već nonšalantno misli da bih ja to njemu tek tako rekla.

  Ljudi, učite svoju decu da takve stvari nisu u redu i da se odmah moraju prijaviti, pa ćemo imati i manje slučajeva da se nešto prijavljuje nakon toliko vremena.

  U mom slučaju, sve se odvijalo pre više od 15 godina.

  I pitanje je, koliko je nas devojčica bilo žrtva tom čoveku, koji je uvek bio rado viđen gost jer je naizgled bio dobar prijatelj i rado pomagao za šta god.

  Ja i dalje ćutim, a vi i moj otac govorite kako je "moderno prijavljivati danas".
  (Takav nam je mentalitet, 8. april 2021 13:45)

  # Link komentara

 111. Pazi ovog kompleksaša. Došla mu ženska u stan, a on odmah na silu. E moj šabane!
  (Petronije, 8. april 2021 13:44)

  # Link komentara

 112. Ti "mm pismena" onda bolje gledaj Farmu i Parove pa zadovolji svoju strast za pikanterijama, a ja ću sačekati da sud uradi svoj posao.
  (ZZZZ, 8. april 2021 13:38)

  # Link komentara

 113. Što ne prozivaju Gagu, Boru, Paju, Čkalju, Miju, Ejdusa, Mikija, Kusturicu? Što baš ovog šabačkog čivijaša?
  (britko pero, 08. april 2021 12:42)

  Haha! I sta ako ih neko prozove? Ako ti je Lecic antipatican, ne znaci da je kriv. Nije kriv Hitler nego oni sto su ga slusali, sto nisu digli glas, pobunili se, stali zlu odma za vrat , a ne posle rata i pobijenih miliona govorili kako su samo radili svoj posao. Tako su i doticne trebale da stanu silovatelju, 1978, ili 2000 i neke, a ne kad je sve proslo i kad ne postoji sansa da bude osudjen, ako je uopste i kriv.
  (kaokakao, 8. april 2021 13:32)

  # Link komentara

 114. ... sve ok... samo, ono "čuvena glumica".... ma dajte, molim Vas...
  (Karakondžula, 8. april 2021 13:31)

  # Link komentara

 115. Samo malouman covek moze da podrzava Lecica, dovoljno je videti ga i sve ti je jasno... Na stranu to sto su one cutale godinama, to je greska naravno...
  (Dzoni-1970-, 8. april 2021 13:31)

  # Link komentara

 116. Lecic i sad treba da je leci, ako je nepokretna.
  (antihrist, 8. april 2021 13:29)

  # Link komentara

 117. Što ne prozivaju Gagu, Boru, Paju, Čkalju, Miju, Ejdusa, Mikija, Kusturicu? Što baš ovog šabačkog čivijaša?
  (britko pero, 8. april 2021 12:42)

  Mozda zato sto su se, osim poslednje dvojice, na vreme sklonili? Kao i Brando. Za onu dvojicu, daleko bilo, jos ima vremena.
  (X=iks, 8. april 2021 13:28)

  # Link komentara

 118. @Jupi
  Da li ste pročitali komentar prije nego ste pritisnuli pošalji? Čisto sumnjam. Po vama ispada da moje ćerke ne bi trebale ni u kojoj situaciji da udju u kola nekog svog drugara ili da odu na neku zabavu?! Unaprijed osudjujete sve žene koje učine tako nešto, jer zaboga moraju da znaju da se muški mozak ne sastoji samo od lijeve i desne hemisfere, već i od 'onog ispod-pojasnog? A jelte, taj dio muškog mozga u gaćama je toliko važan, da sve njegove želje se moraju ispuniti. Pretpostavljam čak i pod cijenu upotrebe sile? A usput vašim komentarom činite i medvjedju uslugu muškarcima (rekao bih velikoj većini), jer morate znati da eto ima i nas koji taj donji mozak ne koristimo kao argument u žensko-muškim odnosima.
  (Nije loše ponekad razmisliti, 8. april 2021 13:27)

  # Link komentara

 119. Da je Perica otisao u policiju, mnogo toga loseg se ne bi dogodilo dalje. Ona ni do dan danas nije otisla da ga prijavi u policiju, vec kod zute stampe, da ga provlaci po njoj i da stice publicitet. To sto je u invalidskim kolicima, zao mi je zbog njene tragedije, ali ovo sve lici na cirkus. Ako te je neko silovaop, idi u policiju i prijavi. Je li imas oca, majku, jesi li im se pozalila, jesu li oni cutali. Je li uopste bilo silovanja, ili samo malo zesceg valjanja???
  (ninepi, 8. april 2021 13:24)

  # Link komentara

 120. И ова изјава само потврђује о каквом се насилнику ради. Биће посла и за психологе и психијатре, да се направи профил његове личности и да се утврди на шта је све спреман. Па ако је опасан по околину онда га сместити у неку установу. Жао ми је ових девојака због тога што су то проживели и што је то оставило сигурно лоше мишљење о мушкарцима. Сада сви видимо ко је он.
  (Огњен, 8. april 2021 13:23)

  # Link komentara

 121. @Marko
  Smrad truleži je verovatno kvaran zubić pun pasulja odležao nekoliko dana na temperaturi 36, a ne metafora. Ipak pričamo o 1978. godini
  (cune iz gruže, 8. april 2021 13:21)

  # Link komentara

 122. Ljudi,...ovaj covek je jos na slobodi !
  (Ja, 08. april 2021 12:40)

  Navedi ama bas jedan dobar razlog zasto ne bi bio na slobodi? Zato sto se neke babe prisjecaju mladosti pa im se malo muti slika? Pa potrcala do Gage da se pozali. Sto bas ode kod Gage? Sto ne ode kod nekoga malo ruznijeg glumca.
  (kaokakao, 8. april 2021 13:20)

  # Link komentara

 123. Чекамо реакцију Лидије Вукићевић.
  (Ба, ба, ба, ба, бам, хоћу све да знам, 8. april 2021 13:19)

  # Link komentara

 124. Mislim da je u pitanju bila samo losa oralna higijenima ili parodontopatija koja bi mogla da da ovakav miris...

  Smrad trulezi? Je l' to malo umetnicke slobode u opisu dogadjaja ili je Lecic sam djavo, licno?
  (Marko, 08. april 2021 12:27)
  (problemi sa desnima, 8. april 2021 13:19)

  # Link komentara

 125. Branislav Lečić je majstor karatea, a ne džudoa.
  (Smuleco, 8. april 2021 13:19)

  # Link komentara

 126. Odvratno, taj čovek je dogurao do ministra, bio poštovan i uvažavan godinama, sad tek vidim koliko žene ne treba da ćute, treba sve da ih prijave, ko zna kakvih iznenađenja će biti.
  (cune iz gruže, 8. april 2021 13:19)

  # Link komentara

 127. Neznam zašto ali Merimi verujem od reči do reči sve što je iznela.
  Nek mi ona mala oprosti tu sam nekako po malo sumnjao.
  (Dunster, 8. april 2021 13:14)

  # Link komentara

 128. Aj bre dosta vise osudite ga ako je kriv neka odgovara po zakonu
  (mig, 8. april 2021 13:12)

  # Link komentara

 129. Ajde prestanite da opanjkavate ovaj narod. Da ga pljujete i generalizujete u svakoj mogućoj prilici. Preko dve trećine komentara osuđuje ponašanje ovog "čoveka", a verujem da je u stvarnosti to i više. Kakvi god da smo, nismo narod bez empatije.
  (b., 8. april 2021 13:10)

  # Link komentara

 130. Odakle ih samo vade ko zeceve iz sesira,čuj molim te '78 godine pokušao silovanje,pa i moju su babu jurili četnici '41 da je zakolju a ona se tuzna sakrila u buretu
  (nema ovde leba, 8. april 2021 13:09)

  # Link komentara

 131. Mislim sve ali recenica "Znas li ti ko sam ja?", da izadje iz usta jednog studenta glume, koji jos nije postao nista profesionalno mi zvuci kao naknadno dodavanje. Sve vise podseca na film Rasomon, gde svako jedan te isti dogadjaj opisuje na pet razlicitih nacina, tako da covek ima utisak da se radi o potpuno razlicitim dogadjajima i u razlicito vreme.
  (Djordje, 8. april 2021 13:08)

  # Link komentara

 132. 1988 g sa svojih 19g stopirala sam iz N.S za Bg. stao je naizgled fin cika. Napanjo je grejanje do daske pa sam skinula jaknu, onda sam primetila da je spustio levu ruku sa volana, kraickom oka sam videla da je poceo da onanise. Skrenuo je sa puta u neke kukuruze. Kroz glavu su mi prolazile neverovatnom brzinom mogucnosti koje imam - nemam. Shvatila sam da na snagu nemam sanse i da cu pored silovanja biti i premlacena i sinulo mi je u trenutku.... taktika zbunjivanja i ako mi uspe paljba. Okrenula sam se ka njemu, stavila ruku na njegovo desno rame i uz nevin osmeh perfektnom glumom izgovorila: jako dobro izgledas, toliko si zgodan i privlacan sigirna sam da te svaka zeli, ali vidi ja sam lezbejka i tebi kao takva sigurno krajnje neprivlacna. Pogledao me je zapanjeno i na sekund se zbunio, ali je meni taj sekund bio dovoljan da izletim iz kola i pobegnem.
  Celog zivota se divim sebi kako sam uopste smislila tako nesto u trenutku potpunig straha i nemoci i shvatila da devijantne osobe imaju obrazac zastrasivanja na koji racunaju. Iskakanje iz obrasca ih zbunjuje i razoruzava barem na kratko.
  I da, vise nikada u zivotu nisam stopirala.
  Neka se sve zrtve jave, silovatelji su u dubini duse iskompleksirane kukavice
  (ljubav svima, 8. april 2021 13:08)

  # Link komentara

 133. Ti napisa ceo roman. Koji je smisao svega toga?Te pikanterije nas neintersuju. Imaš policiju pa njima to izloži. Sad bi Leka trebao da napiše repliku.
  Ne branim nikog, ali mi sve to deluje jako bljutavo.
  (ZZZZ)

  Odakle ti ideja da govoriš u ime svih ljudi koji ovo prate? "Te pikanterije nas ne interesuju"? Mene i te kako interesuju. Ovakve stvari moraju svi da znaju jer previše su ozbiljne i HVALA MERIMA što si nas o svemu obavestila. Uzgred, ne samo da taj manir bezrazložnog prisvajanja sebi uloge govornika u ime svih ukazuje na visok stepen arogancije i samoljublja, već i reč "neinteresuju" ovome dodaje i polupismenost.
  (mm, 8. april 2021 13:04)

  # Link komentara

 134. Svakom ko je gledao sivi dom jasno da tako dobra gluma ne postoji, Leka je jednostavno takav...
  (JOBAH, 8. april 2021 13:03)

  # Link komentara

 135. Samo vi šibajte po tudjim stanovima,automobilima ,sve kao po knjige,savete,prijateljsko ćaskanje... ne vide to muškarci na taj način.
  Nije ni čudo sto su ranije ćerkama govorili ne seadj u tudja kola,ne ulazi sama u tudj stan...sad ste sve silovane.
  Pa,oni i misle da ste došle na seks.
  Muška i ženska percepcija sveta je potpuno drugačija,muški i ženski mozak ne misli isto.
  (Jupi, 08. april 2021 12:27)

  Molim, bre? To sto ti tako razmisljas ne znaci da svi tako razmisljaju, i nemoj da generazlizujes da bi opravdao svoju bizarnu percepciju. Ako neko dodje kod mene po knjigu dosao je po knjigu, ako dodje po savet dosao je po savet, bilo da je musko ili zensko. Cuj, misle da ste dosle na seks. Ne mislimo to. Ali ocigledno ima bolesnika ovde koji tako misle.
  (zmajognjeni, 8. april 2021 13:01)

  # Link komentara

 136. Mislim da je Lečić za psihologa. Ako je sve ovo istina čovek je mentalno bolestan i opasan za okolinu. Prosto neverovatno da je potpuno iste reči izgovorio u oba slučaja. Od A do Š. Ko će i na osnovu čega utvrditi istinu? Na osnovu toga ko se kome više dopada, pa eto ja ću verovati glumicama, a neko drugi Lečiću. Krenulo je od Holivuda, pa eto stiglo do nas. Videćemo ko je sledeći na redu da bude optužen. Ono što dodatno ne ide na ruku Lečiću je reakcija njegovih kolega koji su igrali predstavu sa njim i odbili dalje učešće u tome. Po meni nekom ko je iskren, dobar i plemenit ne bi baš tako kolege okrenule leđa i to nešto govori o njemu i njegovom karakteru. Naravno nije dokaz da je nekog silovao.
  (PSL, 8. april 2021 12:59)

  # Link komentara

 137. Iskreno, mogli smo i predpostaviti. Ovakvi predatori su imali sigurno dosta vise ovakvih ispada, jednostavno, bolesnici koje treba ustrojiti jer drugog leka nema.
  (sremac, 8. april 2021 12:59)

  # Link komentara

 138. Koje ova sad?
  (bot bole, 8. april 2021 12:55)

  # Link komentara

 139. Vi sto drzite stranu Lecicu, zbog cega tacno mislite da ona laze? Koji bi bio njen interes za to? Zasto bi uopste htela da naudi nevinom coveku? Za Lecica je i inace poznato da spopada klinke, nevezano za sve ovo, tako da mi ova prica ima mnogo vise smisla, nego da je njoj, eto tako doslo jedno jutro da izmisli sve ovo iz cista mira.
  Nego zbog cega vi po difoltu stajete na stranu raznih Lecica, Mika i slicnih? Da nemate i vi po neku "anegdotu" iz proslosti, pa ne volite da se prica javno o tome? Opet, uz svo postovanje pretpostavke nevinosti, stvarno mi je tesko da zamislim da je Lecic nevinasce, a da su ove dve ludace koje izmisljaju jer im je tako doslo.
  (Sir Oliver, 8. april 2021 12:53)

  # Link komentara

 140. стандардна прича. монструми деценијама раде шта хоће, често о умру пре него што се сазна за њихове злочине.
  (Вук Караџић, 8. april 2021 12:52)

  # Link komentara

 141. Ovo je farsa i to politička. Baba Merima setila se posle 50 godina da je išla tipu u stan i on je spopao. Baba Lidija i baba Jelena Tinska žale se što njih ne spopadaju. Baba Eva se uvlači javno muškarcima pljujući žene u nadi da će neko i nju spopasti pre smrti.
  (Lol, 8. april 2021 12:50)

  # Link komentara

 142. I jos jedno: ovo se dogadjalo dok je on bio na njoj, t.j. ona je lezala na ledjima - moze li se povracati na ledjima?
  (Flajko, 8. april 2021 12:50)

  # Link komentara

 143. Da isto kada pričate sa gomilom muškaraca, oni se tripuju da hoćete nešto sa njima. Ja kad sam radila sa ljudima, nisam znala da li da plačem, jer ti tripovi muškaraca, su bili smešni. Hiljadu muškaraca smara na kasi, pre jednog što se istripovao, i posle njega. Muškarci misle ako pričaš sa njima da si se zaljubila u njih. Iskulirajte, nema razlike izmedju kase i trake u nekoj firmi, sve prolazi, a mi smo samo posmatrači.. Prosto plata nam treba, ne pričamo sa vama jer nam se svidjate, već moramo biti ljubazne.
  (Marijana, 8. april 2021 12:49)

  # Link komentara

 144. Užasavajući komentari. Prosto da se stidim što sam muškarac. Toliko su izvrnuti pogledi muškaraca na ove optužbe da je to strašno. Ova žena nema ništa od ove ispovesti. Nije da to radi za ulogu i promociju. Živi daleko i neće ostvariti nikakvu korist. Ja sam mnogo gotivio Lečića ali ovim ženama verujem sve. Njega nisu optužile žene sa sumnjivom reputacijom i moralnim vrlinama. Ništa loše i negativno nisi mogao da pročitaš o njima pre ovoga. A ne postaje se izvrnutoumna lažna žrtva silovanja tek tako, preko noći, na klik.
  (kmnccn, 8. april 2021 12:46)

  # Link komentara

 145. Što ne prozivaju Gagu, Boru, Paju, Čkalju, Miju, Ejdusa, Mikija, Kusturicu? Što baš ovog šabačkog čivijaša?
  (britko pero, 8. april 2021 12:42)

  # Link komentara

 146. Ljudi,...ovaj covek je jos na slobodi !
  (Ja, 8. april 2021 12:40)

  # Link komentara

 147. Ne iznenađuje me ali strasno mi je bilo čitati ovo jer mi je strasno da je jos neko preživeo nasilje poput ovoga. To ostavlja duboke posledice i jos mi je gore kad vidim ove komentare gde se njemu daje toliko na veličini i važnosti,a on je samo jedan obični siledžija i silovatelj. Ljiga od čoveka. Pokvaren smo mi narod kad se ovaj čovek diže u zvezde i brani. A ova žena kao i Danijela opanjkava i postavljaju joj se debilna pitanja zašto je ćutala i znate "svako je nevin dok se ne dokaže suprotno". Nije kriva glumačka profesija nego naprosto toga ima svuda. Meni je samoj o tome tesko da pričam a mogu samo zamisliti kako je njima bilo to obelodaniti i sad ih razapinju po internetu kao da je to u redu. Boze me sačuvaj pogrešnih vrednosti i stavova.
  Žene ostanite jake! 💪💪
  (Dada, 8. april 2021 12:36)

  # Link komentara

 148. Svako ko je prosao skolovanje na nekoj od umetnickih akademija (dramskih, ne tvrdim za ostale) u Srbiji, a vrlo moguce i sire, zna vrlo dobro o cemu se ovde tacno radi. Za 'autsajdere' ne bih elaborirao previse, dovoljno je samo da kazem da nema potrebe da zauzimate neke ostrascene stavove tipa: ''Sto se nije ranije javila, sta je do sad cekala?'', jer je problem sistemski, a pipci te hobotnice dobacuju do prvih godina akademija. To mora da se resava, da se cupa iz korena, i nemojte braniti napasnike na prazno, mozda ce i vasa deca biti u prilici da budu zloupotrebljeni na slican nacin. To je problem svih nas, koliko god vam mozda izgledalo da se vas trenutno ne tice, pa tako olako mozete da dajete kojekakve izjave. Polako, doci ce sve na svoje, ima tu tuzilastvo svoj deo posla da obavi, ne mi, ali ne dajte da relativizacijom zloupotrebe dajete mocnicima vetar u ledja, jer, opet kazem - ovo mora da se cupa iz korena, a za taj koren nam treba drustveni konsenzus.
  (UnrealEngine, 8. april 2021 12:36)

  # Link komentara

 149. Neko ko je silovatelj,taj ponavlja djela.
  Vjerujem da će se još žena javiti i zauvijek ga skloniti u zatvor.
  (krajišnik, 8. april 2021 12:35)

  # Link komentara

 150. Lecic je majstor karatea.
  (Deki, 8. april 2021 12:33)

  # Link komentara

 151. "Da li ti znaš o sam ja?" i "Treba da ti je čast što te ja želim" nemaju veze sa time da li je neko nešto u bilo kom svetu. Ima veze sa time šta je u njegovoj glavi, on misli da on treba da ima moć, da svi treba da uvažavaju to što on hoće da uradi. Čovek je bolestan u psihu kao i svi silovatelji.
  Silovanje je ispoljavanje moći i dominacije od strane kukavica, sve to kroz seksualno napastvovanje.
  (Maja, 8. april 2021 12:32)

  # Link komentara

 152. Ovaj monstrum je jos uvijek na slobodi !
  (Marko, 8. april 2021 12:31)

  # Link komentara

 153. Smrad trulezi? Je l' to malo umetnicke slobode u opisu dogadjaja ili je Lecic sam djavo, licno?
  (Marko, 8. april 2021 12:27)

  # Link komentara

 154. Samo vi šibajte po tudjim stanovima,automobilima ,sve kao po knjige,savete,prijateljsko ćaskanje... ne vide to muškarci na taj način.
  Nije ni čudo sto su ranije ćerkama govorili ne seadj u tudja kola,ne ulazi sama u tudj stan...sad ste sve silovane.
  Pa,oni i misle da ste došle na seks.
  Muška i ženska percepcija sveta je potpuno drugačija,muški i ženski mozak ne misli isto.
  (Jupi, 8. april 2021 12:27)

  # Link komentara

 155. Ti napisa ceo roman. Koji je smisao svega toga?Te pikanterije nas neintersuju. Imaš policiju pa njima to izloži. Sad bi Leka trebao da napiše repliku.
  Ne branim nikog, ali mi sve to deluje jako bljutavo.
  (ZZZZ, 8. april 2021 12:27)

  # Link komentara

 156. Ti napisa ceo roman. Koji je smisao svega toga?Te pikanterije nas neintersuju. Imaš policiju pa njima to izloži. Sad bi Leka trebao da napiše repliku.
  Ne branim nikog, ali mi sve to deluje jako bljutavo.
  (ZZZZ, 8. april 2021 12:26)

  # Link komentara

 157. Slazu se kocke Lecicu; mada jedan slucaj me pruza dokaz za drugi slucaj, ali sigurno se gradi profil recidiviste, tj. lica sa istorijom seksualnog nasilja. Ti moli boga da se ne pojavi i treci svedok, ali prema ophadjanju to je vec izvesno, i verovatno bice ih u mnozini. Koliko god da je tesko, zrtve nasilja moraju znati da nije uopste sramota izaci i reci sta im je ovaj nasilnik uradio.
  (severoistok - ATEISTA, 8. april 2021 12:26)

  # Link komentara

 158. Možda je i ovo laž gospodo? Ili se zločinac nešto mnogo često vraća na mesto zločina? Ko zna koliko ih je još?
  (giStro, 8. april 2021 12:25)

  # Link komentara

 159. Posle 43 godine ne čudi me da mnogi posumnjaju u istinitost ovih reči. Ko je bio Branislav Lečić 1978 pa da kaže " jel' ti znaš ko sam ja "? Student glume kao i ona. I da li je do silovanja uopšte došlo? Iz teksta se da zaključiti da nije već da se radi o pokušaju silovanja. Da li se sve baš tako odigralo ili je preuveličano? Ispada da su glumice žene koje su u velikom broju silovane ili seksualno zlostavljane i sete se toga mnogo kasnije. Naravno da ne odobravam nasilje bilo koje vrste. Ima i mnogo gorih zlostavljanja od silovanja i svako može biti žrtva. Ovakve priče koje se forsiraju u medijima samo doprinose da se stvara još veći jaz u društvu koje je ionako podeljeno u svakom smislu. Sudi se preko društvenih mreža i medija. Nikad neće biti bolje sve dok je ovako. Tek ove tvrdnje je teško dokazati. Ne znam istinu, mogu da imam samo mišljenje a svako nek živi sa svojom savešću šta god da je rekao ili uradio.
  (Dragana, 8. april 2021 12:25)

  # Link komentara

 160. Изгледа да се глумци разликују од осталих по томе што им дијалог личи на филмски сценарио. И у нагорим тренуцима садржи неку достојанствену дозу лирике. Свиђа ми се и ово "Знаш ли ти ко сам ја? Треба да ти је част што те желим". Изгледа да човек не испада из улоге, нити заборавља текст, дуже од четрдест година. Нема више таквих глумаца.
  (питам за друга, 8. april 2021 12:24)

  # Link komentara

 161. Kad će Seka Sabljić da iznese detalje o Bori Todoroviću i Đenkinom prodoru u šumi pokraj reke?
  (rože mila, 8. april 2021 12:23)

  # Link komentara

 162. Hahah 78 godina, pa tad je jos tito bio ziv haha
  (luga, 8. april 2021 12:21)

  # Link komentara

 163. Sto ga vise zatrpavaju, on nekako sve vise izlazi na povrsinu.
  (CB, 8. april 2021 12:20)

  # Link komentara

 164. Da li je moguce da je u oba slucaja covek ponovio doslovno iste recenice? Neka veruje ko sta hoce, ali ili on desetljecima siluje zene po nekom sektaskom ritualu uvek izgovarajuci jednu istu formulu, ili ce ovde biti ipak da se radi o repeticiji koju literarna teorija oznacava kao prepoznatljiv element tzv. konstruisanog iskaza.
  (Citac, 8. april 2021 12:20)

  # Link komentara

 165. Ako sve to ne kaze na Sudu, dzaba joj sve. Navodi nisu isto sto i svedocenja.
  (Edward Sanchez, 8. april 2021 12:19)

  # Link komentara

 166. Sivodomac. Nije glumac. Samo je prirodan pred kamerama i na sceni. Hohštapler , nasilnik i silovatelj.
  (VUK, 08. april 2021 12:01)

  I Bajazit...
  (Kuper Gari, 8. april 2021 12:18)

  # Link komentara

 167. Ona upamtila svaki detalj, kao da citam dramu Cehova. A najjace sto koristi i neke momente iz snimka Danijele, ono da joj je cast sto je on zeli. I kolko razumjeh, on je na kraju nije ni silovao?
  (kaokakao, 8. april 2021 12:18)

  # Link komentara

 168. Proslo je preko 40 godina... cetrdeset!
  Pateticno i ne verujem nista, svakom ovakvom "ispovescu" verujem sve manje i manje.
  Cetrdeset godina...ma vazi.
  (Aule, 8. april 2021 12:17)

  # Link komentara

 169. Oće glumu, oće politiku, oće slavu.
  E, pa evo sad je ima.
  (Cile Mile, 8. april 2021 12:16)

  # Link komentara

 170. Gde su oni što ne progovore nikad.
  Gde su žene koje strah,sram i stid sprecavaju da javno iznesu događaje poput ovog.I ne samo javno,nego najbližima!

  Gde su deca pod torturom i presijom nezrelih i priglupih roditelja!!
  Kakvo smo društvo postali kada čiitamo o ostavljenim bebama,po pragovima kuća i trotorima!!

  A kakvo ćemo biti tek?
  Nakon godina Zadruga i Parova,mudrolija Baka Praseta i sličnih njemu?!?!
  Gde idemo kao društvo treba da se zapitamo!
  (Legolas, 8. april 2021 12:14)

  # Link komentara

 171. "Pa šta".
  (Trevis, 8. april 2021 12:13)

  # Link komentara

 172. Lecic izgleda bio sa pola Srbije.
  (stranger, 8. april 2021 12:13)

  # Link komentara

 173. @Sejo

  Zar nisi čitao tekst? Nije uspeo da je siluje jer je povratila po sebi pa ga je prošla želja u tom trenutku i tako se izvukla, ali je pokušaj silovanja postojao. Tada je pobegla iz stana i verovatno ga ubuduće izbegavala...
  (DDDD, 8. april 2021 12:13)

  # Link komentara

 174. Znači ipak je nije silovao, zar ne? Ovo je možda bio (ili nije bio) pokušaj silovanja... U svakom slučaju, pravda za Lečića!
  (neko, 8. april 2021 12:11)

  # Link komentara

 175. Ovom ludilu nema kraja. Pa Lecic je u to vreme imao 22 godine i bio niko i nista kao i glumica - psiholog ili sta je vec. Pa sto ga onda ne prijavi? I to joj bese malo i jos mrtvog Dragana Nikolica navede za post svedoka za silovanje.
  (ljubica, 8. april 2021 12:11)

  # Link komentara

 176. Ajmo sad polako. Laze, hoce publicitet, slavu, paznju. A kako vi zamisljate u drzavi gde je muški šovinizam jako izrazena pojava da se utera pravda. Iskljucivo sa snimljenim materijalom silovanja i u prisustvu 2 svedoka. A i onda je pitanje da li bi i to za vas bilo relevatno. Svi vi koji drzite stranu silovatelju a imate decu razmislite koliko je to pametno. Neke stvari i neka svest se mora menjati. Cak i u Srbijici majci.

  A to sto sud jos nije doneo odluku, pa nismo mi u Svedskoj ili Norveskoj pa da cekamo na sud. Jer tako cemo se nacekati jos dugo.

  Izmedju 2 zla, osude bez presude i neprocesuiranje potencijalnog silovatelja za kojeg smo skoro svi sigurni da jeste silovatelje treba izabrati manje zlo. A to je u ovom slucaju javana osuda u napred.
  (Srbin, 8. april 2021 12:11)

  # Link komentara

 177. 1978 ахахахахха јао бре...
  (грађаниОПН, 8. april 2021 12:10)

  # Link komentara

 178. Leka KonProstak.
  Trebalo je monstruma štrojiti na vreme, sad mu i onako ni Konprosta Forte ne pomaže.
  (jojo, 8. april 2021 12:09)

  # Link komentara

 179. Kako ovoj drzavi fali smrtna kazna
  (Snupiii, 8. april 2021 12:08)

  # Link komentara

 180. Ovaj jos uvek ne pere gace cimerima u sremskoj mitrovici ?
  (lepo je u srbistanu ali se poprilicno gladuje, 8. april 2021 12:08)

  # Link komentara

 181. izgleda da ovaj ima crni pojas u silovanju ..tipican vuk u ovcijoj kozi.
  Bravo Merima za tad i za to sto si sve ispricala sada
  (sinefil, 8. april 2021 12:07)

  # Link komentara

 182. E boze me sacuvaj ima li ovim stvarima kraja sto si gospodjo cutala do sada nista ja ovo ne razumem ova nasa filmska industrija je izgleda porno industrija.
  (sejo, 8. april 2021 12:05)

  # Link komentara

 183. Akonje to uradio (najverovatnije jeste) dva luta, uradio je to mnogo vise puta.
  (sasa jokic, 8. april 2021 12:04)

  # Link komentara

 184. Ma monstrum lik totalni, nema dileme...
  (vodolija, 8. april 2021 12:03)

  # Link komentara

 185. Bolest i monstruoznost
  (Realan, 8. april 2021 12:01)

  # Link komentara

 186. Sivodomac. Nije glumac. Samo je prirodan pred kamerama i na sceni. Hohštapler , nasilnik i silovatelj.
  (VUK, 8. april 2021 12:01)

  # Link komentara

 187. Kazes 78 godine ovo bilo?Ok vazi...
  (miki, 8. april 2021 12:01)

  # Link komentara

 188. ma da...
  (Aleksa78, 8. april 2021 12:00)

  # Link komentara

 189. Ala drami ko da pise scenaroo..niko od nas ne zna sta je istina da li je kriv ili nije ali posle ovakvog dramljenja svako ce stati na njenu stranu..ipak je ona glumica i psiholog..i ne osuđujte unapred nikog..a ne zaneko delo koje je bilo pre 40 god...lako je nekog osuđivati bez dokaza..
  (SUNĐER BOB, 8. april 2021 12:00)

  # Link komentara

 190. Ma vazi.
  (dragan, 8. april 2021 11:58)

  # Link komentara

 191. Ajde Leko opet na poligraf! Prolaziš sigurno, samo što više nećeš moći da lečiš....
  (Aleksandar, drugi, 8. april 2021 11:56)

  # Link komentara