Subota, 06.03.2021.

14:45

Za neke "šund", za neke "prava pesma": Šta vi mislite - da li imamo šanse na Evroviziji? VIDEO

Izvor: B92

Za neke "šund", za neke "prava pesma": Šta vi mislite - da li imamo šanse na Evroviziji? VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

214 Komentari

Sortiraj po:

David

pre 3 godine

@realista
Da si iole upućen, znao bi da ove godine kod nas nije ni bilo nacionalnog izbora za predstavnika na Evroviziji (Beovizija), jer je naš javni servis (kao i većina državnih televizija drugih zemalja) doneo odluku da ove godine direktno pošalje predstavnika koji je trebao ići u Roterdam prošle godine a nije zbog otkazivanja takmičenja. Hrvatska je jedna od retkih zemalja koje su odlučile da ne pošalju interno ove godine svoje nesuđene predstavnike od prošle, nego da izaberu novog izvođača i pesmu i ovaj put preko nacionalnog izbora.
Nego, uporedi kvalitet pesama prošle godine na Beoviziji i Dori, neuporedivo bolje, žanrovski raznovrsnije i zanimljivije pesme smo imali mi nego oni... Da je suprotno, valjda bi Hrvatska imala neke konkretne rezultate na tom takmičenju, ne bi finale videli na svakih 6-7 godina. :P Takođe, ne znam odakle ti informacija da srpski autori, kompozitori i tekstopisci rade pesme za hrvatske izvođače i da učestvuju na Dori?! To nije istina, HRT nikada ne bi niti je dozvoljavao da se iko iz Srbije pojavi na istoj, pre bi stavili katanac na zgradu televizije nego to dopustili!

David

pre 3 godine

Da iznesem svoje neko mišljenje o pesmi... Ovo je definitivno stvar koja ne ulazi u uvo na prvo slušanje, treba da je pustiš par puta i kada se navučeš, nema ti spasa! :D Zaraznija je od ''Hasta la vista'', ali mi je ova druga pamtljivija i slušljivija jer su refreni i strofe razumljiviji, lakše ih naučiš napamet dok mi ''Loco loco'' deluje kao neka brzalica... ''Loco loco'' je produkcijski znatno kvalitetnije urađena (da ne kažem ''ispeglana'') nego njena prethodnica, baš se čuje taj moderan beat i zvuk koji prate svetske (ali i evrovizijske) trendove, pravi je ''bop'' mada mi je iskreno ''Hasta la vista'' nekako više prikladnija za izvođenje na velikoj sceni nego ova, ovo mi je više stvar za gruvanje u nekom manjem prostoru - diskoteka, noćni klub itd. Veliki propust je što onaj ''bridge'' tj. most gde one odbrojavaju i ponavljaju samo ''Loco loco'' ne traje duže a ne samo par sekundi, taman kada se uživiš đuskajući on prestane a baš bi bila fora da traje bar još toliko jer bi za taj deo mogla da se napravi zanimljiva koreografija koja bi pesmi dala pečat, kao što su i kod ''Hasta la vista'' imale vrhunske plesne pokrete baš pred tu kulminaciju po kojoj je stvar ostala prepoznatljiva a sami pokreti hit po društvenim mrežama... Sve u svemu, koliko mi ima mana u odnosu na prošlu, toliko mi ima i prednosti tako da su mi otprilike na istom nivou, jako ''catchy'' stvar koja popravlja raspoloženje i tera te da ustaneš i igraš što je najbitnije kod ovakve vrste muzike! :)

O Muziko, i oce i majko

pre 3 godine

Pesma je u modernom stilu danasnje pop muzike. Nije nista gora od Viki Minaz, Rijane i ostale danasnje muzike. Puna podrska nasoj pesmi. Mozda cak i pobedi.

vulkanizer

pre 3 godine

Plasman zavisi od toga koliko ce oblacenje biti oskudno.
(biserko tardre, 6. mart 2021 15:25)

Sa ovakvom pesmom oblačenja ne sme ni da bude ako želiš da se nadaš dobrom plasmanu. A svesne su one da zakopčane ne mogu da postignu dobar rezultat i da im je nastup sa vrlo malo ili potpuno bez odeće jedina šansa.

Liman

pre 3 godine

Gledam ovu vest i ispod nje vesti o odlascima velikana iz različitih sfera društva, pa se zaista zapitam na šta će ličiti kultura ove zemlje.

wer

pre 3 godine

sve zavisi od ugla gledanja,

za festival loseg pop ukusa kao sto je evrovizija, taman po meri,
za domace dzibere i lo-fi ljanke, taman po meri,
realno je kemp-trescina na kojoj bi im sam john waters pozavideo

Laki, Beograd

pre 3 godine

Придружујем се негативним коментарима и за спот и за песму, кратко ћу:
" Ужас,ужас,ужас..."

Daniel

pre 3 godine

Tekst je siromasan.Pesma mora da vas drzi i da ne zelite da se zavrsi, a ova pesma nije takva.Pocetak je super kao i kraj, ali kao i Hasta la Vista mnogo se sam naziv pesme spominje u pesmi.Nema mastovitosti.Pocetak pesme je bio plafon i kad se ocekivalo da pomere refrenom tu granicu, one su se spustile.Kako bi se ubila ta monotonija u pesmi trebale bi drugi refren da pevaju na engleskom i spanskom.Sanju cenim kao odlicnu pevacicu, ali pise jako dosadne i lose tekstove.Na pesmi treba da radi tim ljudi, a ne samo jedna osoba.Moze i jedna osoba, ali ta osoba mora da bude vanserijski.Pesma ce sigurno uci u finale, ali mislim da ce biti izmedju 10. i 15.mesta.Ova godina je jako losa i imali smo ogromnu sansu, bukvalno kiks da se potrudimo da napravimo nesto bolje, ali nazalost.

biba

pre 3 godine

Kakvi seksisticki komentari. Dragi ljudi, u svetu su u vrhu Dua Lipa, Majli Sajrus, Ariana Grande.. Setite se toga svaki put kad napadnete nase devojke da su razgolicene, da vrte guzom i pevaju pesme lakih nota. One samo prate svetske trendove a najveci pokazatelj toga su silni pozitivni komentari na YT iz Britanije, Amerike, Spanije, Grcke, Italije... Pobedila Izraelka koja je kokodakala i pravila grimase na sceni pre neku godinu.

Tako mu izađe

pre 3 godine

Obzirom na tekuće trendove u zabavi i umetnosti i pošto su pesma i spot zbrkani, gromoglasni, i daleko od muzike, mislim da smo favoriti.

Fiskalni Zlotvor

pre 3 godine

Da budem iskren - pesmu nisam slušao, jer nemam za to živaca.
Sudeći po prethodnim godinama, nije toliko loše koliko se misli, ali je mnogo gore od onoga što bi hteli...
Predosećam da ćemo se plasirati tamo negde u drugu polovinu tabele - nisko.
A ribe su zaista atraktivne, i to može da bude dobro kod publike...

FUJ...!

pre 3 godine

Više je nego neopravdano, da se ovo nazove pesmom... očaj!
Pevaljke su, u pevačkom smislu i realizaciji - isto što i pesma.
Ako im se dozvoli da nastupe odevene samo u Evin kostim, možda bude uspeha kod muškog dela publike, ali nije baš garancija...

Милојко

pre 3 godine

јефтина песма за плажу ...такве се праве сваки дан на стотине у свету...то све софтвер ради...

н

pre 3 godine

Реално гледано, срамота је да нас ово представља.
Ту нема ни песме ни ничег.
Могло би да прође као реклама за некакву мафијашку забаву.

Deki

pre 3 godine

Pesma je šund, njih tri su kič. Ali svako ima svoju publiku pa i ovo što je lišeno svake kulturne vrednosti, ali i primer kako mlade devojke ne bi trebale da izgledaju.

bubamara

pre 3 godine

Šteta, devojke imaju tako lepe glasove i glasovne mogućnosti. Ova tralala pesma je prava bruka. Poslušajte pesme Sanje Vučić dok je bila u grupi Zaa. Nego svako bi da se unovči to je produkt ove tralala pesmice i celog opusa grupe...

ma bre

pre 3 godine

Dakle ovo niko ne gleda, prevazidjena manifestacija, itd.kad god je rec o eurosongu slusamo te otrcane fraze, ali..kad god se bira pesma, izvodjac, spot ili bilo sta oko ove ,, prevazidjene manifestavije" uvek se digne tako nevidjena prasina i imamo toliko komentara, vise nego kada Djokovic osvoji neki gs, tako da prica da ,,ovo niko ne gleda" pada u vodu. Ajde vi sto ,,ne gledate" i vi sto ,,ne pratite" prosetajte, ne vidim zasto komentarisete nesto sto vas ne zanima. A vi ostali KAO ne gledate a visite ovde na svaku temu oko eurosonga.

realista

pre 3 godine

Ko je ovo izabrao i kada se desio taj izbor?! Jel bilo jos nekog kandidata u opticaju?
Je li... jel slucajno neko preslusao Doru? (Hrvatski izbor za pesmu Evrovizije) Ne da kaskamo za njima nego vise i ne mozemo da se poredimo sa njima! Ni sto se tice muzike ni sto se tice transparentnosti prilikom izbora! Nije postojalo nista bolje od ovoga??! I jos jedna informacija... bilo je kompozitora i producenata iz Srbije koji su ucestvovali na Dori, uspesno... ali nema za njih mesta u Srbiji.

Smeh

pre 3 godine

Ako je ovakva vrsta "muzike" popularna u Svetu onda se može reći da ovom stanovništvu nema pomoći. Imaš neograničen internet ali ograničen mozak i manjak inteligencije dovode do toga da je ovo "vrh" pesma. Možda da se izvinimo drIgiju za ismejavanje i da ga pitamo za neku novu 200 na sat pesmu?

Maja

pre 3 godine

Ispljuvase svi i brze bolje pozurise da ukljuce televizor, jer pocinje Evrovizija. Najgledaniji realiti na svetu. Pravi izbor za tu vrstu spektakla. l pesma i devojke su super. Naravno da im zelimo sve najbolje. Sta smo pa uradili proslih par godina sa takozvanim "prikladnim" pesmama. Ama bas nista, tako da su im sanse velike. Pogledajte samo sta stranci misle. Odusevljeni su. Prema tome, paljba...

Cile Mile

pre 3 godine

Ovo je skoro pa zvanično gej muzičko takmičenje. Sa ovim curama nemamo nikakve šanse, hvala Bogu. Za cure čista 10, sve ostalo je evrovizijsko...

kimi

pre 3 godine

ko bre gura ove devojke ovoliko..?!
Ne mozes.da.proizvedes zvezde...pogotovo gurajuci neke kao iz jeftine pornjave...apsolutno bez trunke harizme
harikejn...eej
Čak je i ime apsolutno nemaštovito

Pele

pre 3 godine

Bolje da je željko Joksimović pesmu: AVIONI sa Eminom sačuvao za ovaj Eurosong ! Ili Lena, pesma: Kaffee! Da se sa ozbiljnom musikom ponosimo ! A ove tri......jednostavno primitivno!!! Mene je sramota.

Žika iz Trstenika

pre 3 godine

Прво, потпуно је небитно да ли имамо шансе. Друго, песма је енергична, весела и сви коментари осим српских су позитивни. Дакле, девојке ће отићи, ђускати, певати, забавити публику и на тај начин представити Србију. Стварно не знам шта ту има лоше. На крају, као представнице наше земље свакако од нас треба да добију пуну подршку, а не да једини негативни коментари на њих и песму буду српски. Но, тако је било и за Молитву, тако је увек. Искомплексираним (ауто)шовинистима треба све, само не удовољавати.
(my way, 06. mart 2021 17:16)

Slažem se sa jedino sa tim da treba da budemo složni kad narod i da kakve takve podržimo ako uopšte i imaju realne šanse. A što se tiče pesme i spota, suvišno je komentarisati današnju muziku. Za većinu pesama smatram da je slušanje čisto gubljenje vremena.

Nema ovde leba..

pre 3 godine

95% besa i frustracije u Srb nije zbog ratova i para nego zbog poremećenih odnosa sa ženama koje ne možemo da kontrolišemo a čije vreme je danas došlo (vizuelizacijske vrednosti uz malo rada ), naročito frustracija za poželjnim ženama.Ti se rešava na izborima, nadjete stranku koja će smanjiti njihovu preteranu moć danas(tzv zakopčavanje golotinje), i na glasanje.

my way

pre 3 godine

Прво, потпуно је небитно да ли имамо шансе. Друго, песма је енергична, весела и сви коментари осим српских су позитивни. Дакле, девојке ће отићи, ђускати, певати, забавити публику и на тај начин представити Србију. Стварно не знам шта ту има лоше. На крају, као представнице наше земље свакако од нас треба да добију пуну подршку, а не да једини негативни коментари на њих и песму буду српски. Но, тако је било и за Молитву, тако је увек. Искомплексираним (ауто)шовинистима треба све, само не удовољавати.

patty

pre 3 godine

Naravno uzas.A opet nista gore od danasnjih svetskih zvezda kao sto su Ava Max,Mabel ili ti Doja cat.

Muzika danasnja je bas pala na niske grane.

Vladimirr

pre 3 godine

Evo ja im zelim sve najbolje, uostalom te devojke vidim vise kao neke potencijalne cerke (imam 53) nego kao partnerke, ali da je pesma i spot grozan, grozan je :)

maunt5

pre 3 godine

S obzirom da su samo slatke i prelepe ni do sada nisu imale nikakve pesme.
Ovo za Evroviziju je sve vec vidjeno.NISTA.Stajling takodje bedak.Mogle su sve bolje.
maunt5

stiven

pre 3 godine

Na evroviziji već odavno muzika nema nikakve veze sa tim ko će pobediti, drzave se dele u klanove i glasaju jedni za druge. Mi u tom sistemu glasanja stojimo sa strane i niko na nas ne obraća pažnju. Tako da bez obzira na kvalitet pesme i izvodjača očekujem skroman učinak, tj. donji deo tabele u finalu.

ona

pre 3 godine

Devojke imaju super glasove I stvarno su lepe. Ali, nazalost, da su htele da snimaju kvalitetnu muziku I manje provokativne spotove, niko ne bi ni čuo za njih... Zapad ovo trazi, zato mislim da će bolje proći nego što mislimo.

Baba Tića

pre 3 godine

0,5% građana Srbije sluša Led Zeppelin Deep Purple Black Sabath Judas Prieest Pink Floyd Uriah Heep....ostalih 99,5% su budale
(Kalevra, 6. mart 2021 15:21) # Link komentara

Koje je ,,muzičare" naveo ovaj komentator? Jesu li oni u rangu sa ovim devojkama ili su na nekim lekićima pa prave ,,umetnička" dela za osobe za koje je šund sve iz Srbije od '90-ih naovamo?

Dragan

pre 3 godine

Eksta pesma, ritam, muzika, atmosfera, spot, pravi pogodak, sve je super. Stil 80-tih je sad u trendu. Pogledajte najnovije spotove Kylie Minogue pa će vam sve biti jasno. A pogledajte i reakcije na pesmu iz inostranstva. Sve je odrađeno odlično. A ovi hejteri koji se šatro u nešto razumeju pa palamude ovde negativno, nek ne gledaju i ne slušaju pesmu. Evropa će je definitivno pevati.

Malina

pre 3 godine

0,5% građana Srbije sluša Led Zeppelin Deep Purple Black Sabath Judas Prieest Pink Floyd Uriah Heep....ostalih 99,5% su budale
(Kalevra, 6. mart 2021 15:21)

A zasto ne Billie Holiday, Nina Simone itd?

гробар

pre 3 godine

Сваке године све безвезнија песма. Можда и буду пете, али отпозади. Неоригинално, нема везе са нашим поднебљем. Молитва је за ово као врхунска Вердијева опера.

Pametnjaković

pre 3 godine

Pa nije to San Remo.Evrovizija je tralala takmičenje!Šta se bre ložite.Pa gledajte ko tamo pobedjuje!Ovo je super pesma za takvo takmicenje!Vama što ne valja,vi ste verovatno odrasli slušajući operu!Iskulirajte malo.Devojke,samo napred.Ulazite u najuzi izbor za prvih 5!

e

pre 3 godine

Devojke prate trendove, uklapaju se u danasnje standarde, ispunjavaju ocekivanja danasnjih klinaca koji slusaju bas ovakav tip muzike...ova pesma jeste ulaznica za taj tip takmicenja...90% vas to nikako ne moze da razume, samo ne znam zasto....
(limun, 06. mart 2021 15:52)
znaci na ono na sta se klinci loze bez obzira da li je ok ili ne mi to treba da prihvatimo i da to bude nasa ulaznica za Evropu.Znaci mi cemo se predtavljati Kristijanom,klanovima,starletama,rijalitijem

Js

pre 3 godine

Nikada ovo podnevlje nije imalo talente za muziku. Zato smo u svetu uvek imali poznate i priznate naucnike , sportiste, glumce..a muzicare, skoro pa ni jednog..Sta ocekivati od ove “tri šmizle” kada su nama vrh balasevic, čolić, čorba, brena.... a realno je njihova muzika takodje trange frange bez ikakvog kvaliteta. Samo muzički neobrazovani ljudi mogu lupetati o našim “velikanima”, zato su i “prešli granice” bivše juge, ali samo na gastabajterskim proslavama.
Jednostavno smo zaostali bili i ostali u tom segmentu.

Bxbs

pre 3 godine

"Devojke prate trendove, uklapaju se u danasnje standarde, ispunjavaju ocekivanja danasnjih klinaca koji slusaju bas ovakav tip muzike...ova pesma jeste ulaznica za taj tip takmicenja...90% vas to nikako ne moze da razume, samo ne znam zasto...."

Vidi, trendovi su ok, ali stvar koju vi što im je sve lepo ne razumete je sledeća: muzičar, pevač ili plesač je posao i radi se 8 sati na dan godinama da bi valjalo, uz veliki talenat. Ovde nema ni talenta ni tolikog truda. I to se itekako vidi. Ako si ikada, naravno, slušao pravu muziku a ne ovu decenijsku poplavu domaćih smuti pa prospi likova.

Moravska lisica

pre 3 godine

Čitam komentare na B92 i 95% komentara su veoma negativne. Čitam komentare na Youtube i 95% komentare su veoma pozitivne tipa Srbija pobeđuje, 12 points goes to Serbia, Beograd 2022... Ko je sada u pravu?
(Da li Srbin sam uopšte?!, 06. mart 2021 15:36)

Ti komentari na Youtube su placeni kao i pregledi,ako to do sad nisi znao Srbine onda eto naucio si nesto novo danas.

Verovao ili ne ali i takvo zanimanje postoji da za 0.0010 centi klikces i pises pohvale.

Kvjgvj

pre 3 godine

Izgledaju i obukle su se kao prostitutke a ovo sto izvode se teško može nazvati pesmom. Imaju velike šanse da pobede na takmicenju.

Iggy

pre 3 godine

Pesma mi je užasna. Autotune nije muzika vec obicno smece. Ali ako se Evropi svidja nek nas predstavlja i Mile Kitic. Eurosong i nije festival vrhunske umetnosti vec lakih nota

fenomen

pre 3 godine

Ako clanice grupe Hurikan navijaju za Partizan bice do zadnjeg momenta u konkurenciji za top 8 a ako navijaju za Crvenu Zvezdu onda top 17 ili niže. A posto ih od sporta jedino zanima jahanje i penali verovatno ispadaju u sudijskoj nadoknadi. Sto se mene tice 12 poena za Srbiju.

Milan Indjija

pre 3 godine

Probao sam da cujem pesmu, ali sam na oko 30 sekundi morao prekinuti. Krestav glas, one kao mutanti, scena i spot kao iz devedesetih godina u Srbiji, nerazumljiva.... Jednom recju UZAS. Ne interesuje me kakve su pesme drugih drzava, ali ova nasa je sramota.

Enis

pre 3 godine

Da su devojke kojim slučajem transeksualke (ovako namontirane, grube i plastične mi čak i nabace sumnju kao i mnoge naše pevke) onda mogu i do pobede.
Ovako, ništa.

bbs

pre 3 godine

Za pobedu ne.
Pesma mora da bude atraktivna da bi osvojila publiku, što jeste, ali i sa kvalitetnim tekstom da bi osvojila žiri, a to nije.
Plasman u prvih 10 bi bio uspeh, ne zato što su one nešto loše uradile, naprotiv, prosto takvo je takmičenje. Od 40-ak zemalja samo jedna može da pobedi, što ne znači da svi ostali ne koštaju ništa

neko tamo

pre 3 godine

Ako hocemo pobedu na Evroviziji treba nam pesma kvaliteta "Lane moje" ili "Molitva", bez kvalitetne pesme nema nista od pobede.

Ova pesma je pitanje da li ce biti i u prvih 15, a pobediti moze jedino ako Hurikanke puste brkove za Evroviziju. Sad je mozda vec i kasno da pocnu sa takvom strategijom.

Boban

pre 3 godine

Podseca mnogo na stil Lejdi Gage tako da me ne bi iznenadilo da ovo prodje kod publike
Sad svi moramo biti malo caknuti kao ovi gejmeri na youtube da bi uspeli u zivotu
Sta da kazem osim srecno devojke i razvalite kako vi najbolje umete

Costa

pre 3 godine

Cela evrovizija je sund takmicenje.Slusajte ljudi Rush,king crimson,porcupine tree,pink floyd,killing joke,alice in chains...To su ozbiljni muzicari.

Anti đuro

pre 3 godine

Dobre sanse na evroviziji ne znaci da je i dobra pesma.Ovo je bre teska kičerica, šund, ne znam jos kako bi ovo nazvao.Nema nikakvu umetnicku vrednost.
(Kaiser Roger, 6. mart 2021 15:00) # Link komentara

Kičast je i taj koga obožavaš.

NikolaBg

pre 3 godine

Odvratno je... Ali kad sam poslušao i druge pesme sve je glupost neverovatna... Hrvatska, Grčka, Bugarska, Rumunija, Holandija, Belgija, Poljska... Neviđene gluposti.

Rokabili

pre 3 godine

Pesma sa toliko nabacanih elemenata, bez ikakvog smisla, nema za šta čovek da je uhvati, niti ostaje u glavi, samo neki besmisleni gruv i kao lepotinja, a u spotu najlepši muškarac ;)
Proći ćemo u finale a tamo, eto recimo 12 mesto...

PatriJota za tastaturom

pre 3 godine

Ma samo da se one izjasne da su sve tri u međusobnoj vezi ili bar da su "confused" u pogledu sexualnosti i odmah idu u polufinale.
Straight is so '90

Kaiser Roger

pre 3 godine

Dobre sanse na evroviziji ne znaci da je i dobra pesma.Ovo je bre teska kičerica, šund, ne znam jos kako bi ovo nazvao.Nema nikakvu umetnicku vrednost.

lolipop

pre 3 godine

Treba evroviziju iskoristiti da prikazemo nasu zemlju, nasu muziku a ne mainstream budalestine. Gusle, Frule, Krajiske, Etno, Tamburasi, Gajde... A na koje mesto cemo zavrsiti nije bitno.

Da li Srbin sam uopšte?!

pre 3 godine

Čitam komentare na B92 i 95% komentara su veoma negativne. Čitam komentare na Youtube i 95% komentare su veoma pozitivne tipa Srbija pobeđuje, 12 points goes to Serbia, Beograd 2022... Ko je sada u pravu?

Dugogodišnji muzički producent

pre 3 godine

Ako bi samo slušali pesmu bez vizuelnog doživljaja,ništa posebno i sve zvuči jeftino,od muzike do teksta.
To je što se tiče same pesme.
Pošto se danas nažalost ne slušaju pesme nego gledaju,ceo koncept može da bude interesantan za Evroviziju koja je davno izgubila svaki smisao.
Mogu samo da konstatujem da je sama pesma loša ,a ek koncept može visoko da se plasira.
Ovo je samo surova realnost.

Predrag Drugi

pre 3 godine

Meni samo nije jasno ko bira ove pesme? Da li je operisan od sluha ili misli da je ovo nešto originalno. Pa ovako nešto ima svaki DJ u svojoj diskoteci. Ako je autor mislio da će publiku i glasače da zaseni zgodnim i seksi ribama, grdno se prevario, jer na Evroviziji odavno vlada gej-lobi. Tako, sve u svemu, totalni primašaj. Bićemo poslednji ili predposlednji. Hasta la vista.

Fasciniran

pre 3 godine

Savrsenstvo! Nista bolje nisam cuo! Kakav tekst i melodija! Apsolutno unikatno! Pesma i izvodjacice zarce intelektom, harizmom i duhovnim vrednostima.

majka

pre 3 godine

Zar one nisu pobijedile sa Hasta la vista? Zasto su promijenili pjesmu?
Spot ocaj, ova nova pjesma ocaj, stara je bila dosta evrovizijska i imala je dobre sanse

Mačak Toša

pre 3 godine

Totalno besmislena pesma. Hrvatska ove godine šalje jednu dobru i normalnu pesmu i mislim da će pevačica Albina biti jedna od favorita na Evroviziji.

limun

pre 3 godine

Devojke prate trendove, uklapaju se u danasnje standarde, ispunjavaju ocekivanja danasnjih klinaca koji slusaju bas ovakav tip muzike...ova pesma jeste ulaznica za taj tip takmicenja...90% vas to nikako ne moze da razume, samo ne znam zasto....

Artur Dent

pre 3 godine

Sanja Vucic je odlican vokal,al ovo sto pevaju je uzasavajuce,i u audio i u vizuelnom smislu.Spotovi kao uvodi u soft pornografiju,a reklama za kladionicu tek...

MMM

pre 3 godine

Skupili se hejteri, likovi koji u životu gram uspeha nisu postigli, pa pljuju po devojkama, čiji je jedini cilj da predstave našu zemlju u najboljem svetlu. Likovi, koji krišom prate rijalitije, a pljuju po svemu dobrom što dolazi iz naše lepe Srbije. To govori o vama, koliko ste jadni, nesrećni i nezadovoljni životom. Tim ljudima je nemoguće ugoditi, koju god mi pesmu poslali na Evrosong. Stranci nas hvale, a sami sebe polivamo g....ma. Zato tako prolazimo, mi i naša zemlja.

Ivani, Sanji i Kseniji želim sve najbolje u Roterdamu! Napred Srbija!

Иван

pre 3 godine

Ја мислим да у Србији, а и свету генерално, нема зиме за пластичне хирурге.

oink

pre 3 godine

Evrovizija je začetnik LGBT pokreta i stecište istih, tako da je to jedna potpuno besmislena i odvratna manifestacija.
Samim time i ova pesma savršeno odgovara.

momak

pre 3 godine

Mene je blam sto ce nas ova pesma pretstavljati na Eurosongu. Nije mi jasno, kako njih ne bude blam da ovo “pevaju”, ako se to pevanjem moze nazvati...

Esi mi dobar !

pre 3 godine

Nisu ove 3 krive nista one nude sto se trazi, a raja voli ovo, veseli se uz ovo. Kao kad pocnu da pricaju kako ispadne da niko rijalitije ne gleda, a da ih ukinu sutra bi skupstina gorela :)

Baba Tića

pre 3 godine

Realno, imamo šanse da se naše predstavnice plasiraju u finale. Ovakve pesme se slušaju na Zapadu i gore od ovoga. Pesma nije šund, ali daleko od toga da je prava pesma. Šund je za one što slušaju EKV, pokojnog Ðoleta ili neki strani hevi treš metal. Ovim hejterima je sve šund osim njihovih ljubimaca. Ova pesma je spona između hip-hopa i turbo-folka. Svakako srećno devojke, iako mislim da ne pevate lepo, niti da lepo izgledate.

Шмрки

pre 3 godine

Ако је песма на енглеском по чему и како представљају Србију? Мени је све то некако безвезе.

Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najlepša mesta na svetu

pre 3 godine

Ne znam što, ali meni je njih prosto žao. Inače nisam sažaljiv čovek ali sa godinama polako ulazim i u tu fazu. Izgledaju jeftino, kao i cela Srbija i ovaj narod i sva kultura u ovako zemlji. Kao dete sam lomio pokojnom čiči ploče od Novih fosila i sličnih Yu grupa, sad bi polomio ruke sam sebi kada bi to ponovo uradio...

Artur Dent

pre 3 godine

Sanja Vucic je odlican vokal,al ovo sto pevaju je uzasavajuce,i u audio i u vizuelnom smislu.Spotovi kao uvodi u soft pornografiju,a reklama za kladionicu tek...

Иван

pre 3 godine

Ја мислим да у Србији, а и свету генерално, нема зиме за пластичне хирурге.

Costa

pre 3 godine

Cela evrovizija je sund takmicenje.Slusajte ljudi Rush,king crimson,porcupine tree,pink floyd,killing joke,alice in chains...To su ozbiljni muzicari.

Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najlepša mesta na svetu

pre 3 godine

Ne znam što, ali meni je njih prosto žao. Inače nisam sažaljiv čovek ali sa godinama polako ulazim i u tu fazu. Izgledaju jeftino, kao i cela Srbija i ovaj narod i sva kultura u ovako zemlji. Kao dete sam lomio pokojnom čiči ploče od Novih fosila i sličnih Yu grupa, sad bi polomio ruke sam sebi kada bi to ponovo uradio...

neko tamo

pre 3 godine

Ako hocemo pobedu na Evroviziji treba nam pesma kvaliteta "Lane moje" ili "Molitva", bez kvalitetne pesme nema nista od pobede.

Ova pesma je pitanje da li ce biti i u prvih 15, a pobediti moze jedino ako Hurikanke puste brkove za Evroviziju. Sad je mozda vec i kasno da pocnu sa takvom strategijom.

kimi

pre 3 godine

ko bre gura ove devojke ovoliko..?!
Ne mozes.da.proizvedes zvezde...pogotovo gurajuci neke kao iz jeftine pornjave...apsolutno bez trunke harizme
harikejn...eej
Čak je i ime apsolutno nemaštovito

Kaiser Roger

pre 3 godine

Dobre sanse na evroviziji ne znaci da je i dobra pesma.Ovo je bre teska kičerica, šund, ne znam jos kako bi ovo nazvao.Nema nikakvu umetnicku vrednost.

Predrag Drugi

pre 3 godine

Meni samo nije jasno ko bira ove pesme? Da li je operisan od sluha ili misli da je ovo nešto originalno. Pa ovako nešto ima svaki DJ u svojoj diskoteci. Ako je autor mislio da će publiku i glasače da zaseni zgodnim i seksi ribama, grdno se prevario, jer na Evroviziji odavno vlada gej-lobi. Tako, sve u svemu, totalni primašaj. Bićemo poslednji ili predposlednji. Hasta la vista.

Mačak Toša

pre 3 godine

Totalno besmislena pesma. Hrvatska ove godine šalje jednu dobru i normalnu pesmu i mislim da će pevačica Albina biti jedna od favorita na Evroviziji.

Esi mi dobar !

pre 3 godine

Nisu ove 3 krive nista one nude sto se trazi, a raja voli ovo, veseli se uz ovo. Kao kad pocnu da pricaju kako ispadne da niko rijalitije ne gleda, a da ih ukinu sutra bi skupstina gorela :)

Vladimirr

pre 3 godine

Evo ja im zelim sve najbolje, uostalom te devojke vidim vise kao neke potencijalne cerke (imam 53) nego kao partnerke, ali da je pesma i spot grozan, grozan je :)

PatriJota za tastaturom

pre 3 godine

Ma samo da se one izjasne da su sve tri u međusobnoj vezi ili bar da su "confused" u pogledu sexualnosti i odmah idu u polufinale.
Straight is so '90

Milan Indjija

pre 3 godine

Probao sam da cujem pesmu, ali sam na oko 30 sekundi morao prekinuti. Krestav glas, one kao mutanti, scena i spot kao iz devedesetih godina u Srbiji, nerazumljiva.... Jednom recju UZAS. Ne interesuje me kakve su pesme drugih drzava, ali ova nasa je sramota.

Moravska lisica

pre 3 godine

Čitam komentare na B92 i 95% komentara su veoma negativne. Čitam komentare na Youtube i 95% komentare su veoma pozitivne tipa Srbija pobeđuje, 12 points goes to Serbia, Beograd 2022... Ko je sada u pravu?
(Da li Srbin sam uopšte?!, 06. mart 2021 15:36)

Ti komentari na Youtube su placeni kao i pregledi,ako to do sad nisi znao Srbine onda eto naucio si nesto novo danas.

Verovao ili ne ali i takvo zanimanje postoji da za 0.0010 centi klikces i pises pohvale.

majka

pre 3 godine

Zar one nisu pobijedile sa Hasta la vista? Zasto su promijenili pjesmu?
Spot ocaj, ova nova pjesma ocaj, stara je bila dosta evrovizijska i imala je dobre sanse

Шмрки

pre 3 godine

Ако је песма на енглеском по чему и како представљају Србију? Мени је све то некако безвезе.

patty

pre 3 godine

Naravno uzas.A opet nista gore od danasnjih svetskih zvezda kao sto su Ava Max,Mabel ili ti Doja cat.

Muzika danasnja je bas pala na niske grane.

Deki

pre 3 godine

Pesma je šund, njih tri su kič. Ali svako ima svoju publiku pa i ovo što je lišeno svake kulturne vrednosti, ali i primer kako mlade devojke ne bi trebale da izgledaju.

Rokabili

pre 3 godine

Pesma sa toliko nabacanih elemenata, bez ikakvog smisla, nema za šta čovek da je uhvati, niti ostaje u glavi, samo neki besmisleni gruv i kao lepotinja, a u spotu najlepši muškarac ;)
Proći ćemo u finale a tamo, eto recimo 12 mesto...

limun

pre 3 godine

Devojke prate trendove, uklapaju se u danasnje standarde, ispunjavaju ocekivanja danasnjih klinaca koji slusaju bas ovakav tip muzike...ova pesma jeste ulaznica za taj tip takmicenja...90% vas to nikako ne moze da razume, samo ne znam zasto....

stiven

pre 3 godine

Na evroviziji već odavno muzika nema nikakve veze sa tim ko će pobediti, drzave se dele u klanove i glasaju jedni za druge. Mi u tom sistemu glasanja stojimo sa strane i niko na nas ne obraća pažnju. Tako da bez obzira na kvalitet pesme i izvodjača očekujem skroman učinak, tj. donji deo tabele u finalu.

my way

pre 3 godine

Прво, потпуно је небитно да ли имамо шансе. Друго, песма је енергична, весела и сви коментари осим српских су позитивни. Дакле, девојке ће отићи, ђускати, певати, забавити публику и на тај начин представити Србију. Стварно не знам шта ту има лоше. На крају, као представнице наше земље свакако од нас треба да добију пуну подршку, а не да једини негативни коментари на њих и песму буду српски. Но, тако је било и за Молитву, тако је увек. Искомплексираним (ауто)шовинистима треба све, само не удовољавати.

н

pre 3 godine

Реално гледано, срамота је да нас ово представља.
Ту нема ни песме ни ничег.
Могло би да прође као реклама за некакву мафијашку забаву.

realista

pre 3 godine

Ko je ovo izabrao i kada se desio taj izbor?! Jel bilo jos nekog kandidata u opticaju?
Je li... jel slucajno neko preslusao Doru? (Hrvatski izbor za pesmu Evrovizije) Ne da kaskamo za njima nego vise i ne mozemo da se poredimo sa njima! Ni sto se tice muzike ni sto se tice transparentnosti prilikom izbora! Nije postojalo nista bolje od ovoga??! I jos jedna informacija... bilo je kompozitora i producenata iz Srbije koji su ucestvovali na Dori, uspesno... ali nema za njih mesta u Srbiji.

гробар

pre 3 godine

Сваке године све безвезнија песма. Можда и буду пете, али отпозади. Неоригинално, нема везе са нашим поднебљем. Молитва је за ово као врхунска Вердијева опера.

Baba Tića

pre 3 godine

Realno, imamo šanse da se naše predstavnice plasiraju u finale. Ovakve pesme se slušaju na Zapadu i gore od ovoga. Pesma nije šund, ali daleko od toga da je prava pesma. Šund je za one što slušaju EKV, pokojnog Ðoleta ili neki strani hevi treš metal. Ovim hejterima je sve šund osim njihovih ljubimaca. Ova pesma je spona između hip-hopa i turbo-folka. Svakako srećno devojke, iako mislim da ne pevate lepo, niti da lepo izgledate.

e

pre 3 godine

Devojke prate trendove, uklapaju se u danasnje standarde, ispunjavaju ocekivanja danasnjih klinaca koji slusaju bas ovakav tip muzike...ova pesma jeste ulaznica za taj tip takmicenja...90% vas to nikako ne moze da razume, samo ne znam zasto....
(limun, 06. mart 2021 15:52)
znaci na ono na sta se klinci loze bez obzira da li je ok ili ne mi to treba da prihvatimo i da to bude nasa ulaznica za Evropu.Znaci mi cemo se predtavljati Kristijanom,klanovima,starletama,rijalitijem

Bxbs

pre 3 godine

"Devojke prate trendove, uklapaju se u danasnje standarde, ispunjavaju ocekivanja danasnjih klinaca koji slusaju bas ovakav tip muzike...ova pesma jeste ulaznica za taj tip takmicenja...90% vas to nikako ne moze da razume, samo ne znam zasto...."

Vidi, trendovi su ok, ali stvar koju vi što im je sve lepo ne razumete je sledeća: muzičar, pevač ili plesač je posao i radi se 8 sati na dan godinama da bi valjalo, uz veliki talenat. Ovde nema ni talenta ni tolikog truda. I to se itekako vidi. Ako si ikada, naravno, slušao pravu muziku a ne ovu decenijsku poplavu domaćih smuti pa prospi likova.

Kvjgvj

pre 3 godine

Izgledaju i obukle su se kao prostitutke a ovo sto izvode se teško može nazvati pesmom. Imaju velike šanse da pobede na takmicenju.

maunt5

pre 3 godine

S obzirom da su samo slatke i prelepe ni do sada nisu imale nikakve pesme.
Ovo za Evroviziju je sve vec vidjeno.NISTA.Stajling takodje bedak.Mogle su sve bolje.
maunt5

NikolaBg

pre 3 godine

Odvratno je... Ali kad sam poslušao i druge pesme sve je glupost neverovatna... Hrvatska, Grčka, Bugarska, Rumunija, Holandija, Belgija, Poljska... Neviđene gluposti.

Enis

pre 3 godine

Da su devojke kojim slučajem transeksualke (ovako namontirane, grube i plastične mi čak i nabace sumnju kao i mnoge naše pevke) onda mogu i do pobede.
Ovako, ništa.

Daniel

pre 3 godine

Tekst je siromasan.Pesma mora da vas drzi i da ne zelite da se zavrsi, a ova pesma nije takva.Pocetak je super kao i kraj, ali kao i Hasta la Vista mnogo se sam naziv pesme spominje u pesmi.Nema mastovitosti.Pocetak pesme je bio plafon i kad se ocekivalo da pomere refrenom tu granicu, one su se spustile.Kako bi se ubila ta monotonija u pesmi trebale bi drugi refren da pevaju na engleskom i spanskom.Sanju cenim kao odlicnu pevacicu, ali pise jako dosadne i lose tekstove.Na pesmi treba da radi tim ljudi, a ne samo jedna osoba.Moze i jedna osoba, ali ta osoba mora da bude vanserijski.Pesma ce sigurno uci u finale, ali mislim da ce biti izmedju 10. i 15.mesta.Ova godina je jako losa i imali smo ogromnu sansu, bukvalno kiks da se potrudimo da napravimo nesto bolje, ali nazalost.

MMM

pre 3 godine

Skupili se hejteri, likovi koji u životu gram uspeha nisu postigli, pa pljuju po devojkama, čiji je jedini cilj da predstave našu zemlju u najboljem svetlu. Likovi, koji krišom prate rijalitije, a pljuju po svemu dobrom što dolazi iz naše lepe Srbije. To govori o vama, koliko ste jadni, nesrećni i nezadovoljni životom. Tim ljudima je nemoguće ugoditi, koju god mi pesmu poslali na Evrosong. Stranci nas hvale, a sami sebe polivamo g....ma. Zato tako prolazimo, mi i naša zemlja.

Ivani, Sanji i Kseniji želim sve najbolje u Roterdamu! Napred Srbija!

Malina

pre 3 godine

0,5% građana Srbije sluša Led Zeppelin Deep Purple Black Sabath Judas Prieest Pink Floyd Uriah Heep....ostalih 99,5% su budale
(Kalevra, 6. mart 2021 15:21)

A zasto ne Billie Holiday, Nina Simone itd?

bubamara

pre 3 godine

Šteta, devojke imaju tako lepe glasove i glasovne mogućnosti. Ova tralala pesma je prava bruka. Poslušajte pesme Sanje Vučić dok je bila u grupi Zaa. Nego svako bi da se unovči to je produkt ove tralala pesmice i celog opusa grupe...

Boban

pre 3 godine

Podseca mnogo na stil Lejdi Gage tako da me ne bi iznenadilo da ovo prodje kod publike
Sad svi moramo biti malo caknuti kao ovi gejmeri na youtube da bi uspeli u zivotu
Sta da kazem osim srecno devojke i razvalite kako vi najbolje umete

Js

pre 3 godine

Nikada ovo podnevlje nije imalo talente za muziku. Zato smo u svetu uvek imali poznate i priznate naucnike , sportiste, glumce..a muzicare, skoro pa ni jednog..Sta ocekivati od ove “tri šmizle” kada su nama vrh balasevic, čolić, čorba, brena.... a realno je njihova muzika takodje trange frange bez ikakvog kvaliteta. Samo muzički neobrazovani ljudi mogu lupetati o našim “velikanima”, zato su i “prešli granice” bivše juge, ali samo na gastabajterskim proslavama.
Jednostavno smo zaostali bili i ostali u tom segmentu.

biba

pre 3 godine

Kakvi seksisticki komentari. Dragi ljudi, u svetu su u vrhu Dua Lipa, Majli Sajrus, Ariana Grande.. Setite se toga svaki put kad napadnete nase devojke da su razgolicene, da vrte guzom i pevaju pesme lakih nota. One samo prate svetske trendove a najveci pokazatelj toga su silni pozitivni komentari na YT iz Britanije, Amerike, Spanije, Grcke, Italije... Pobedila Izraelka koja je kokodakala i pravila grimase na sceni pre neku godinu.

Милојко

pre 3 godine

јефтина песма за плажу ...такве се праве сваки дан на стотине у свету...то све софтвер ради...

Laki, Beograd

pre 3 godine

Придружујем се негативним коментарима и за спот и за песму, кратко ћу:
" Ужас,ужас,ужас..."

Liman

pre 3 godine

Gledam ovu vest i ispod nje vesti o odlascima velikana iz različitih sfera društva, pa se zaista zapitam na šta će ličiti kultura ove zemlje.

Da li Srbin sam uopšte?!

pre 3 godine

Čitam komentare na B92 i 95% komentara su veoma negativne. Čitam komentare na Youtube i 95% komentare su veoma pozitivne tipa Srbija pobeđuje, 12 points goes to Serbia, Beograd 2022... Ko je sada u pravu?

Iggy

pre 3 godine

Pesma mi je užasna. Autotune nije muzika vec obicno smece. Ali ako se Evropi svidja nek nas predstavlja i Mile Kitic. Eurosong i nije festival vrhunske umetnosti vec lakih nota

Dragan

pre 3 godine

Eksta pesma, ritam, muzika, atmosfera, spot, pravi pogodak, sve je super. Stil 80-tih je sad u trendu. Pogledajte najnovije spotove Kylie Minogue pa će vam sve biti jasno. A pogledajte i reakcije na pesmu iz inostranstva. Sve je odrađeno odlično. A ovi hejteri koji se šatro u nešto razumeju pa palamude ovde negativno, nek ne gledaju i ne slušaju pesmu. Evropa će je definitivno pevati.

wer

pre 3 godine

sve zavisi od ugla gledanja,

za festival loseg pop ukusa kao sto je evrovizija, taman po meri,
za domace dzibere i lo-fi ljanke, taman po meri,
realno je kemp-trescina na kojoj bi im sam john waters pozavideo

momak

pre 3 godine

Mene je blam sto ce nas ova pesma pretstavljati na Eurosongu. Nije mi jasno, kako njih ne bude blam da ovo “pevaju”, ako se to pevanjem moze nazvati...

ma bre

pre 3 godine

Dakle ovo niko ne gleda, prevazidjena manifestacija, itd.kad god je rec o eurosongu slusamo te otrcane fraze, ali..kad god se bira pesma, izvodjac, spot ili bilo sta oko ove ,, prevazidjene manifestavije" uvek se digne tako nevidjena prasina i imamo toliko komentara, vise nego kada Djokovic osvoji neki gs, tako da prica da ,,ovo niko ne gleda" pada u vodu. Ajde vi sto ,,ne gledate" i vi sto ,,ne pratite" prosetajte, ne vidim zasto komentarisete nesto sto vas ne zanima. A vi ostali KAO ne gledate a visite ovde na svaku temu oko eurosonga.

Fasciniran

pre 3 godine

Savrsenstvo! Nista bolje nisam cuo! Kakav tekst i melodija! Apsolutno unikatno! Pesma i izvodjacice zarce intelektom, harizmom i duhovnim vrednostima.

FUJ...!

pre 3 godine

Više je nego neopravdano, da se ovo nazove pesmom... očaj!
Pevaljke su, u pevačkom smislu i realizaciji - isto što i pesma.
Ako im se dozvoli da nastupe odevene samo u Evin kostim, možda bude uspeha kod muškog dela publike, ali nije baš garancija...

Tako mu izađe

pre 3 godine

Obzirom na tekuće trendove u zabavi i umetnosti i pošto su pesma i spot zbrkani, gromoglasni, i daleko od muzike, mislim da smo favoriti.

Anti đuro

pre 3 godine

Dobre sanse na evroviziji ne znaci da je i dobra pesma.Ovo je bre teska kičerica, šund, ne znam jos kako bi ovo nazvao.Nema nikakvu umetnicku vrednost.
(Kaiser Roger, 6. mart 2021 15:00) # Link komentara

Kičast je i taj koga obožavaš.

Pametnjaković

pre 3 godine

Pa nije to San Remo.Evrovizija je tralala takmičenje!Šta se bre ložite.Pa gledajte ko tamo pobedjuje!Ovo je super pesma za takvo takmicenje!Vama što ne valja,vi ste verovatno odrasli slušajući operu!Iskulirajte malo.Devojke,samo napred.Ulazite u najuzi izbor za prvih 5!

Baba Tića

pre 3 godine

0,5% građana Srbije sluša Led Zeppelin Deep Purple Black Sabath Judas Prieest Pink Floyd Uriah Heep....ostalih 99,5% su budale
(Kalevra, 6. mart 2021 15:21) # Link komentara

Koje je ,,muzičare" naveo ovaj komentator? Jesu li oni u rangu sa ovim devojkama ili su na nekim lekićima pa prave ,,umetnička" dela za osobe za koje je šund sve iz Srbije od '90-ih naovamo?

Dugogodišnji muzički producent

pre 3 godine

Ako bi samo slušali pesmu bez vizuelnog doživljaja,ništa posebno i sve zvuči jeftino,od muzike do teksta.
To je što se tiče same pesme.
Pošto se danas nažalost ne slušaju pesme nego gledaju,ceo koncept može da bude interesantan za Evroviziju koja je davno izgubila svaki smisao.
Mogu samo da konstatujem da je sama pesma loša ,a ek koncept može visoko da se plasira.
Ovo je samo surova realnost.

oink

pre 3 godine

Evrovizija je začetnik LGBT pokreta i stecište istih, tako da je to jedna potpuno besmislena i odvratna manifestacija.
Samim time i ova pesma savršeno odgovara.

ona

pre 3 godine

Devojke imaju super glasove I stvarno su lepe. Ali, nazalost, da su htele da snimaju kvalitetnu muziku I manje provokativne spotove, niko ne bi ni čuo za njih... Zapad ovo trazi, zato mislim da će bolje proći nego što mislimo.

Smeh

pre 3 godine

Ako je ovakva vrsta "muzike" popularna u Svetu onda se može reći da ovom stanovništvu nema pomoći. Imaš neograničen internet ali ograničen mozak i manjak inteligencije dovode do toga da je ovo "vrh" pesma. Možda da se izvinimo drIgiju za ismejavanje i da ga pitamo za neku novu 200 na sat pesmu?

vulkanizer

pre 3 godine

Plasman zavisi od toga koliko ce oblacenje biti oskudno.
(biserko tardre, 6. mart 2021 15:25)

Sa ovakvom pesmom oblačenja ne sme ni da bude ako želiš da se nadaš dobrom plasmanu. A svesne su one da zakopčane ne mogu da postignu dobar rezultat i da im je nastup sa vrlo malo ili potpuno bez odeće jedina šansa.

lolipop

pre 3 godine

Treba evroviziju iskoristiti da prikazemo nasu zemlju, nasu muziku a ne mainstream budalestine. Gusle, Frule, Krajiske, Etno, Tamburasi, Gajde... A na koje mesto cemo zavrsiti nije bitno.

fenomen

pre 3 godine

Ako clanice grupe Hurikan navijaju za Partizan bice do zadnjeg momenta u konkurenciji za top 8 a ako navijaju za Crvenu Zvezdu onda top 17 ili niže. A posto ih od sporta jedino zanima jahanje i penali verovatno ispadaju u sudijskoj nadoknadi. Sto se mene tice 12 poena za Srbiju.

bbs

pre 3 godine

Za pobedu ne.
Pesma mora da bude atraktivna da bi osvojila publiku, što jeste, ali i sa kvalitetnim tekstom da bi osvojila žiri, a to nije.
Plasman u prvih 10 bi bio uspeh, ne zato što su one nešto loše uradile, naprotiv, prosto takvo je takmičenje. Od 40-ak zemalja samo jedna može da pobedi, što ne znači da svi ostali ne koštaju ništa

Žika iz Trstenika

pre 3 godine

Прво, потпуно је небитно да ли имамо шансе. Друго, песма је енергична, весела и сви коментари осим српских су позитивни. Дакле, девојке ће отићи, ђускати, певати, забавити публику и на тај начин представити Србију. Стварно не знам шта ту има лоше. На крају, као представнице наше земље свакако од нас треба да добију пуну подршку, а не да једини негативни коментари на њих и песму буду српски. Но, тако је било и за Молитву, тако је увек. Искомплексираним (ауто)шовинистима треба све, само не удовољавати.
(my way, 06. mart 2021 17:16)

Slažem se sa jedino sa tim da treba da budemo složni kad narod i da kakve takve podržimo ako uopšte i imaju realne šanse. A što se tiče pesme i spota, suvišno je komentarisati današnju muziku. Za većinu pesama smatram da je slušanje čisto gubljenje vremena.

Fiskalni Zlotvor

pre 3 godine

Da budem iskren - pesmu nisam slušao, jer nemam za to živaca.
Sudeći po prethodnim godinama, nije toliko loše koliko se misli, ali je mnogo gore od onoga što bi hteli...
Predosećam da ćemo se plasirati tamo negde u drugu polovinu tabele - nisko.
A ribe su zaista atraktivne, i to može da bude dobro kod publike...

Nema ovde leba..

pre 3 godine

95% besa i frustracije u Srb nije zbog ratova i para nego zbog poremećenih odnosa sa ženama koje ne možemo da kontrolišemo a čije vreme je danas došlo (vizuelizacijske vrednosti uz malo rada ), naročito frustracija za poželjnim ženama.Ti se rešava na izborima, nadjete stranku koja će smanjiti njihovu preteranu moć danas(tzv zakopčavanje golotinje), i na glasanje.

Maja

pre 3 godine

Ispljuvase svi i brze bolje pozurise da ukljuce televizor, jer pocinje Evrovizija. Najgledaniji realiti na svetu. Pravi izbor za tu vrstu spektakla. l pesma i devojke su super. Naravno da im zelimo sve najbolje. Sta smo pa uradili proslih par godina sa takozvanim "prikladnim" pesmama. Ama bas nista, tako da su im sanse velike. Pogledajte samo sta stranci misle. Odusevljeni su. Prema tome, paljba...

Pele

pre 3 godine

Bolje da je željko Joksimović pesmu: AVIONI sa Eminom sačuvao za ovaj Eurosong ! Ili Lena, pesma: Kaffee! Da se sa ozbiljnom musikom ponosimo ! A ove tri......jednostavno primitivno!!! Mene je sramota.

O Muziko, i oce i majko

pre 3 godine

Pesma je u modernom stilu danasnje pop muzike. Nije nista gora od Viki Minaz, Rijane i ostale danasnje muzike. Puna podrska nasoj pesmi. Mozda cak i pobedi.

David

pre 3 godine

Da iznesem svoje neko mišljenje o pesmi... Ovo je definitivno stvar koja ne ulazi u uvo na prvo slušanje, treba da je pustiš par puta i kada se navučeš, nema ti spasa! :D Zaraznija je od ''Hasta la vista'', ali mi je ova druga pamtljivija i slušljivija jer su refreni i strofe razumljiviji, lakše ih naučiš napamet dok mi ''Loco loco'' deluje kao neka brzalica... ''Loco loco'' je produkcijski znatno kvalitetnije urađena (da ne kažem ''ispeglana'') nego njena prethodnica, baš se čuje taj moderan beat i zvuk koji prate svetske (ali i evrovizijske) trendove, pravi je ''bop'' mada mi je iskreno ''Hasta la vista'' nekako više prikladnija za izvođenje na velikoj sceni nego ova, ovo mi je više stvar za gruvanje u nekom manjem prostoru - diskoteka, noćni klub itd. Veliki propust je što onaj ''bridge'' tj. most gde one odbrojavaju i ponavljaju samo ''Loco loco'' ne traje duže a ne samo par sekundi, taman kada se uživiš đuskajući on prestane a baš bi bila fora da traje bar još toliko jer bi za taj deo mogla da se napravi zanimljiva koreografija koja bi pesmi dala pečat, kao što su i kod ''Hasta la vista'' imale vrhunske plesne pokrete baš pred tu kulminaciju po kojoj je stvar ostala prepoznatljiva a sami pokreti hit po društvenim mrežama... Sve u svemu, koliko mi ima mana u odnosu na prošlu, toliko mi ima i prednosti tako da su mi otprilike na istom nivou, jako ''catchy'' stvar koja popravlja raspoloženje i tera te da ustaneš i igraš što je najbitnije kod ovakve vrste muzike! :)

David

pre 3 godine

@realista
Da si iole upućen, znao bi da ove godine kod nas nije ni bilo nacionalnog izbora za predstavnika na Evroviziji (Beovizija), jer je naš javni servis (kao i većina državnih televizija drugih zemalja) doneo odluku da ove godine direktno pošalje predstavnika koji je trebao ići u Roterdam prošle godine a nije zbog otkazivanja takmičenja. Hrvatska je jedna od retkih zemalja koje su odlučile da ne pošalju interno ove godine svoje nesuđene predstavnike od prošle, nego da izaberu novog izvođača i pesmu i ovaj put preko nacionalnog izbora.
Nego, uporedi kvalitet pesama prošle godine na Beoviziji i Dori, neuporedivo bolje, žanrovski raznovrsnije i zanimljivije pesme smo imali mi nego oni... Da je suprotno, valjda bi Hrvatska imala neke konkretne rezultate na tom takmičenju, ne bi finale videli na svakih 6-7 godina. :P Takođe, ne znam odakle ti informacija da srpski autori, kompozitori i tekstopisci rade pesme za hrvatske izvođače i da učestvuju na Dori?! To nije istina, HRT nikada ne bi niti je dozvoljavao da se iko iz Srbije pojavi na istoj, pre bi stavili katanac na zgradu televizije nego to dopustili!

Cile Mile

pre 3 godine

Ovo je skoro pa zvanično gej muzičko takmičenje. Sa ovim curama nemamo nikakve šanse, hvala Bogu. Za cure čista 10, sve ostalo je evrovizijsko...

MMM

pre 3 godine

Skupili se hejteri, likovi koji u životu gram uspeha nisu postigli, pa pljuju po devojkama, čiji je jedini cilj da predstave našu zemlju u najboljem svetlu. Likovi, koji krišom prate rijalitije, a pljuju po svemu dobrom što dolazi iz naše lepe Srbije. To govori o vama, koliko ste jadni, nesrećni i nezadovoljni životom. Tim ljudima je nemoguće ugoditi, koju god mi pesmu poslali na Evrosong. Stranci nas hvale, a sami sebe polivamo g....ma. Zato tako prolazimo, mi i naša zemlja.

Ivani, Sanji i Kseniji želim sve najbolje u Roterdamu! Napred Srbija!

Baba Tića

pre 3 godine

Realno, imamo šanse da se naše predstavnice plasiraju u finale. Ovakve pesme se slušaju na Zapadu i gore od ovoga. Pesma nije šund, ali daleko od toga da je prava pesma. Šund je za one što slušaju EKV, pokojnog Ðoleta ili neki strani hevi treš metal. Ovim hejterima je sve šund osim njihovih ljubimaca. Ova pesma je spona između hip-hopa i turbo-folka. Svakako srećno devojke, iako mislim da ne pevate lepo, niti da lepo izgledate.

limun

pre 3 godine

Devojke prate trendove, uklapaju se u danasnje standarde, ispunjavaju ocekivanja danasnjih klinaca koji slusaju bas ovakav tip muzike...ova pesma jeste ulaznica za taj tip takmicenja...90% vas to nikako ne moze da razume, samo ne znam zasto....

Costa

pre 3 godine

Cela evrovizija je sund takmicenje.Slusajte ljudi Rush,king crimson,porcupine tree,pink floyd,killing joke,alice in chains...To su ozbiljni muzicari.

my way

pre 3 godine

Прво, потпуно је небитно да ли имамо шансе. Друго, песма је енергична, весела и сви коментари осим српских су позитивни. Дакле, девојке ће отићи, ђускати, певати, забавити публику и на тај начин представити Србију. Стварно не знам шта ту има лоше. На крају, као представнице наше земље свакако од нас треба да добију пуну подршку, а не да једини негативни коментари на њих и песму буду српски. Но, тако је било и за Молитву, тако је увек. Искомплексираним (ауто)шовинистима треба све, само не удовољавати.

Dragan

pre 3 godine

Eksta pesma, ritam, muzika, atmosfera, spot, pravi pogodak, sve je super. Stil 80-tih je sad u trendu. Pogledajte najnovije spotove Kylie Minogue pa će vam sve biti jasno. A pogledajte i reakcije na pesmu iz inostranstva. Sve je odrađeno odlično. A ovi hejteri koji se šatro u nešto razumeju pa palamude ovde negativno, nek ne gledaju i ne slušaju pesmu. Evropa će je definitivno pevati.

Da li Srbin sam uopšte?!

pre 3 godine

Čitam komentare na B92 i 95% komentara su veoma negativne. Čitam komentare na Youtube i 95% komentare su veoma pozitivne tipa Srbija pobeđuje, 12 points goes to Serbia, Beograd 2022... Ko je sada u pravu?

Boban

pre 3 godine

Podseca mnogo na stil Lejdi Gage tako da me ne bi iznenadilo da ovo prodje kod publike
Sad svi moramo biti malo caknuti kao ovi gejmeri na youtube da bi uspeli u zivotu
Sta da kazem osim srecno devojke i razvalite kako vi najbolje umete

neko tamo

pre 3 godine

Ako hocemo pobedu na Evroviziji treba nam pesma kvaliteta "Lane moje" ili "Molitva", bez kvalitetne pesme nema nista od pobede.

Ova pesma je pitanje da li ce biti i u prvih 15, a pobediti moze jedino ako Hurikanke puste brkove za Evroviziju. Sad je mozda vec i kasno da pocnu sa takvom strategijom.

Js

pre 3 godine

Nikada ovo podnevlje nije imalo talente za muziku. Zato smo u svetu uvek imali poznate i priznate naucnike , sportiste, glumce..a muzicare, skoro pa ni jednog..Sta ocekivati od ove “tri šmizle” kada su nama vrh balasevic, čolić, čorba, brena.... a realno je njihova muzika takodje trange frange bez ikakvog kvaliteta. Samo muzički neobrazovani ljudi mogu lupetati o našim “velikanima”, zato su i “prešli granice” bivše juge, ali samo na gastabajterskim proslavama.
Jednostavno smo zaostali bili i ostali u tom segmentu.

Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najlepša mesta na svetu

pre 3 godine

Ne znam što, ali meni je njih prosto žao. Inače nisam sažaljiv čovek ali sa godinama polako ulazim i u tu fazu. Izgledaju jeftino, kao i cela Srbija i ovaj narod i sva kultura u ovako zemlji. Kao dete sam lomio pokojnom čiči ploče od Novih fosila i sličnih Yu grupa, sad bi polomio ruke sam sebi kada bi to ponovo uradio...

Esi mi dobar !

pre 3 godine

Nisu ove 3 krive nista one nude sto se trazi, a raja voli ovo, veseli se uz ovo. Kao kad pocnu da pricaju kako ispadne da niko rijalitije ne gleda, a da ih ukinu sutra bi skupstina gorela :)

Mačak Toša

pre 3 godine

Totalno besmislena pesma. Hrvatska ove godine šalje jednu dobru i normalnu pesmu i mislim da će pevačica Albina biti jedna od favorita na Evroviziji.

Шмрки

pre 3 godine

Ако је песма на енглеском по чему и како представљају Србију? Мени је све то некако безвезе.

Baba Tića

pre 3 godine

0,5% građana Srbije sluša Led Zeppelin Deep Purple Black Sabath Judas Prieest Pink Floyd Uriah Heep....ostalih 99,5% su budale
(Kalevra, 6. mart 2021 15:21) # Link komentara

Koje je ,,muzičare" naveo ovaj komentator? Jesu li oni u rangu sa ovim devojkama ili su na nekim lekićima pa prave ,,umetnička" dela za osobe za koje je šund sve iz Srbije od '90-ih naovamo?

Pametnjaković

pre 3 godine

Pa nije to San Remo.Evrovizija je tralala takmičenje!Šta se bre ložite.Pa gledajte ko tamo pobedjuje!Ovo je super pesma za takvo takmicenje!Vama što ne valja,vi ste verovatno odrasli slušajući operu!Iskulirajte malo.Devojke,samo napred.Ulazite u najuzi izbor za prvih 5!

Artur Dent

pre 3 godine

Sanja Vucic je odlican vokal,al ovo sto pevaju je uzasavajuce,i u audio i u vizuelnom smislu.Spotovi kao uvodi u soft pornografiju,a reklama za kladionicu tek...

ona

pre 3 godine

Devojke imaju super glasove I stvarno su lepe. Ali, nazalost, da su htele da snimaju kvalitetnu muziku I manje provokativne spotove, niko ne bi ni čuo za njih... Zapad ovo trazi, zato mislim da će bolje proći nego što mislimo.

Anti đuro

pre 3 godine

Dobre sanse na evroviziji ne znaci da je i dobra pesma.Ovo je bre teska kičerica, šund, ne znam jos kako bi ovo nazvao.Nema nikakvu umetnicku vrednost.
(Kaiser Roger, 6. mart 2021 15:00) # Link komentara

Kičast je i taj koga obožavaš.

fenomen

pre 3 godine

Ako clanice grupe Hurikan navijaju za Partizan bice do zadnjeg momenta u konkurenciji za top 8 a ako navijaju za Crvenu Zvezdu onda top 17 ili niže. A posto ih od sporta jedino zanima jahanje i penali verovatno ispadaju u sudijskoj nadoknadi. Sto se mene tice 12 poena za Srbiju.

majka

pre 3 godine

Zar one nisu pobijedile sa Hasta la vista? Zasto su promijenili pjesmu?
Spot ocaj, ova nova pjesma ocaj, stara je bila dosta evrovizijska i imala je dobre sanse

biba

pre 3 godine

Kakvi seksisticki komentari. Dragi ljudi, u svetu su u vrhu Dua Lipa, Majli Sajrus, Ariana Grande.. Setite se toga svaki put kad napadnete nase devojke da su razgolicene, da vrte guzom i pevaju pesme lakih nota. One samo prate svetske trendove a najveci pokazatelj toga su silni pozitivni komentari na YT iz Britanije, Amerike, Spanije, Grcke, Italije... Pobedila Izraelka koja je kokodakala i pravila grimase na sceni pre neku godinu.

oink

pre 3 godine

Evrovizija je začetnik LGBT pokreta i stecište istih, tako da je to jedna potpuno besmislena i odvratna manifestacija.
Samim time i ova pesma savršeno odgovara.

NikolaBg

pre 3 godine

Odvratno je... Ali kad sam poslušao i druge pesme sve je glupost neverovatna... Hrvatska, Grčka, Bugarska, Rumunija, Holandija, Belgija, Poljska... Neviđene gluposti.

bubamara

pre 3 godine

Šteta, devojke imaju tako lepe glasove i glasovne mogućnosti. Ova tralala pesma je prava bruka. Poslušajte pesme Sanje Vučić dok je bila u grupi Zaa. Nego svako bi da se unovči to je produkt ove tralala pesmice i celog opusa grupe...

Vladimirr

pre 3 godine

Evo ja im zelim sve najbolje, uostalom te devojke vidim vise kao neke potencijalne cerke (imam 53) nego kao partnerke, ali da je pesma i spot grozan, grozan je :)

ma bre

pre 3 godine

Dakle ovo niko ne gleda, prevazidjena manifestacija, itd.kad god je rec o eurosongu slusamo te otrcane fraze, ali..kad god se bira pesma, izvodjac, spot ili bilo sta oko ove ,, prevazidjene manifestavije" uvek se digne tako nevidjena prasina i imamo toliko komentara, vise nego kada Djokovic osvoji neki gs, tako da prica da ,,ovo niko ne gleda" pada u vodu. Ajde vi sto ,,ne gledate" i vi sto ,,ne pratite" prosetajte, ne vidim zasto komentarisete nesto sto vas ne zanima. A vi ostali KAO ne gledate a visite ovde na svaku temu oko eurosonga.

Kaiser Roger

pre 3 godine

Dobre sanse na evroviziji ne znaci da je i dobra pesma.Ovo je bre teska kičerica, šund, ne znam jos kako bi ovo nazvao.Nema nikakvu umetnicku vrednost.

kimi

pre 3 godine

ko bre gura ove devojke ovoliko..?!
Ne mozes.da.proizvedes zvezde...pogotovo gurajuci neke kao iz jeftine pornjave...apsolutno bez trunke harizme
harikejn...eej
Čak je i ime apsolutno nemaštovito

realista

pre 3 godine

Ko je ovo izabrao i kada se desio taj izbor?! Jel bilo jos nekog kandidata u opticaju?
Je li... jel slucajno neko preslusao Doru? (Hrvatski izbor za pesmu Evrovizije) Ne da kaskamo za njima nego vise i ne mozemo da se poredimo sa njima! Ni sto se tice muzike ni sto se tice transparentnosti prilikom izbora! Nije postojalo nista bolje od ovoga??! I jos jedna informacija... bilo je kompozitora i producenata iz Srbije koji su ucestvovali na Dori, uspesno... ali nema za njih mesta u Srbiji.

Fiskalni Zlotvor

pre 3 godine

Da budem iskren - pesmu nisam slušao, jer nemam za to živaca.
Sudeći po prethodnim godinama, nije toliko loše koliko se misli, ali je mnogo gore od onoga što bi hteli...
Predosećam da ćemo se plasirati tamo negde u drugu polovinu tabele - nisko.
A ribe su zaista atraktivne, i to može da bude dobro kod publike...

lolipop

pre 3 godine

Treba evroviziju iskoristiti da prikazemo nasu zemlju, nasu muziku a ne mainstream budalestine. Gusle, Frule, Krajiske, Etno, Tamburasi, Gajde... A na koje mesto cemo zavrsiti nije bitno.

PatriJota za tastaturom

pre 3 godine

Ma samo da se one izjasne da su sve tri u međusobnoj vezi ili bar da su "confused" u pogledu sexualnosti i odmah idu u polufinale.
Straight is so '90

Moravska lisica

pre 3 godine

Čitam komentare na B92 i 95% komentara su veoma negativne. Čitam komentare na Youtube i 95% komentare su veoma pozitivne tipa Srbija pobeđuje, 12 points goes to Serbia, Beograd 2022... Ko je sada u pravu?
(Da li Srbin sam uopšte?!, 06. mart 2021 15:36)

Ti komentari na Youtube su placeni kao i pregledi,ako to do sad nisi znao Srbine onda eto naucio si nesto novo danas.

Verovao ili ne ali i takvo zanimanje postoji da za 0.0010 centi klikces i pises pohvale.

David

pre 3 godine

Da iznesem svoje neko mišljenje o pesmi... Ovo je definitivno stvar koja ne ulazi u uvo na prvo slušanje, treba da je pustiš par puta i kada se navučeš, nema ti spasa! :D Zaraznija je od ''Hasta la vista'', ali mi je ova druga pamtljivija i slušljivija jer su refreni i strofe razumljiviji, lakše ih naučiš napamet dok mi ''Loco loco'' deluje kao neka brzalica... ''Loco loco'' je produkcijski znatno kvalitetnije urađena (da ne kažem ''ispeglana'') nego njena prethodnica, baš se čuje taj moderan beat i zvuk koji prate svetske (ali i evrovizijske) trendove, pravi je ''bop'' mada mi je iskreno ''Hasta la vista'' nekako više prikladnija za izvođenje na velikoj sceni nego ova, ovo mi je više stvar za gruvanje u nekom manjem prostoru - diskoteka, noćni klub itd. Veliki propust je što onaj ''bridge'' tj. most gde one odbrojavaju i ponavljaju samo ''Loco loco'' ne traje duže a ne samo par sekundi, taman kada se uživiš đuskajući on prestane a baš bi bila fora da traje bar još toliko jer bi za taj deo mogla da se napravi zanimljiva koreografija koja bi pesmi dala pečat, kao što su i kod ''Hasta la vista'' imale vrhunske plesne pokrete baš pred tu kulminaciju po kojoj je stvar ostala prepoznatljiva a sami pokreti hit po društvenim mrežama... Sve u svemu, koliko mi ima mana u odnosu na prošlu, toliko mi ima i prednosti tako da su mi otprilike na istom nivou, jako ''catchy'' stvar koja popravlja raspoloženje i tera te da ustaneš i igraš što je najbitnije kod ovakve vrste muzike! :)

Milan Indjija

pre 3 godine

Probao sam da cujem pesmu, ali sam na oko 30 sekundi morao prekinuti. Krestav glas, one kao mutanti, scena i spot kao iz devedesetih godina u Srbiji, nerazumljiva.... Jednom recju UZAS. Ne interesuje me kakve su pesme drugih drzava, ali ova nasa je sramota.

Deki

pre 3 godine

Pesma je šund, njih tri su kič. Ali svako ima svoju publiku pa i ovo što je lišeno svake kulturne vrednosti, ali i primer kako mlade devojke ne bi trebale da izgledaju.

Daniel

pre 3 godine

Tekst je siromasan.Pesma mora da vas drzi i da ne zelite da se zavrsi, a ova pesma nije takva.Pocetak je super kao i kraj, ali kao i Hasta la Vista mnogo se sam naziv pesme spominje u pesmi.Nema mastovitosti.Pocetak pesme je bio plafon i kad se ocekivalo da pomere refrenom tu granicu, one su se spustile.Kako bi se ubila ta monotonija u pesmi trebale bi drugi refren da pevaju na engleskom i spanskom.Sanju cenim kao odlicnu pevacicu, ali pise jako dosadne i lose tekstove.Na pesmi treba da radi tim ljudi, a ne samo jedna osoba.Moze i jedna osoba, ali ta osoba mora da bude vanserijski.Pesma ce sigurno uci u finale, ali mislim da ce biti izmedju 10. i 15.mesta.Ova godina je jako losa i imali smo ogromnu sansu, bukvalno kiks da se potrudimo da napravimo nesto bolje, ali nazalost.

Иван

pre 3 godine

Ја мислим да у Србији, а и свету генерално, нема зиме за пластичне хирурге.

Predrag Drugi

pre 3 godine

Meni samo nije jasno ko bira ove pesme? Da li je operisan od sluha ili misli da je ovo nešto originalno. Pa ovako nešto ima svaki DJ u svojoj diskoteci. Ako je autor mislio da će publiku i glasače da zaseni zgodnim i seksi ribama, grdno se prevario, jer na Evroviziji odavno vlada gej-lobi. Tako, sve u svemu, totalni primašaj. Bićemo poslednji ili predposlednji. Hasta la vista.

Nema ovde leba..

pre 3 godine

95% besa i frustracije u Srb nije zbog ratova i para nego zbog poremećenih odnosa sa ženama koje ne možemo da kontrolišemo a čije vreme je danas došlo (vizuelizacijske vrednosti uz malo rada ), naročito frustracija za poželjnim ženama.Ti se rešava na izborima, nadjete stranku koja će smanjiti njihovu preteranu moć danas(tzv zakopčavanje golotinje), i na glasanje.

Maja

pre 3 godine

Ispljuvase svi i brze bolje pozurise da ukljuce televizor, jer pocinje Evrovizija. Najgledaniji realiti na svetu. Pravi izbor za tu vrstu spektakla. l pesma i devojke su super. Naravno da im zelimo sve najbolje. Sta smo pa uradili proslih par godina sa takozvanim "prikladnim" pesmama. Ama bas nista, tako da su im sanse velike. Pogledajte samo sta stranci misle. Odusevljeni su. Prema tome, paljba...

Милојко

pre 3 godine

јефтина песма за плажу ...такве се праве сваки дан на стотине у свету...то све софтвер ради...

н

pre 3 godine

Реално гледано, срамота је да нас ово представља.
Ту нема ни песме ни ничег.
Могло би да прође као реклама за некакву мафијашку забаву.

Liman

pre 3 godine

Gledam ovu vest i ispod nje vesti o odlascima velikana iz različitih sfera društva, pa se zaista zapitam na šta će ličiti kultura ove zemlje.

O Muziko, i oce i majko

pre 3 godine

Pesma je u modernom stilu danasnje pop muzike. Nije nista gora od Viki Minaz, Rijane i ostale danasnje muzike. Puna podrska nasoj pesmi. Mozda cak i pobedi.

Fasciniran

pre 3 godine

Savrsenstvo! Nista bolje nisam cuo! Kakav tekst i melodija! Apsolutno unikatno! Pesma i izvodjacice zarce intelektom, harizmom i duhovnim vrednostima.

Enis

pre 3 godine

Da su devojke kojim slučajem transeksualke (ovako namontirane, grube i plastične mi čak i nabace sumnju kao i mnoge naše pevke) onda mogu i do pobede.
Ovako, ništa.

гробар

pre 3 godine

Сваке године све безвезнија песма. Можда и буду пете, али отпозади. Неоригинално, нема везе са нашим поднебљем. Молитва је за ово као врхунска Вердијева опера.

stiven

pre 3 godine

Na evroviziji već odavno muzika nema nikakve veze sa tim ko će pobediti, drzave se dele u klanove i glasaju jedni za druge. Mi u tom sistemu glasanja stojimo sa strane i niko na nas ne obraća pažnju. Tako da bez obzira na kvalitet pesme i izvodjača očekujem skroman učinak, tj. donji deo tabele u finalu.

Cile Mile

pre 3 godine

Ovo je skoro pa zvanično gej muzičko takmičenje. Sa ovim curama nemamo nikakve šanse, hvala Bogu. Za cure čista 10, sve ostalo je evrovizijsko...

Laki, Beograd

pre 3 godine

Придружујем се негативним коментарима и за спот и за песму, кратко ћу:
" Ужас,ужас,ужас..."

momak

pre 3 godine

Mene je blam sto ce nas ova pesma pretstavljati na Eurosongu. Nije mi jasno, kako njih ne bude blam da ovo “pevaju”, ako se to pevanjem moze nazvati...

Dugogodišnji muzički producent

pre 3 godine

Ako bi samo slušali pesmu bez vizuelnog doživljaja,ništa posebno i sve zvuči jeftino,od muzike do teksta.
To je što se tiče same pesme.
Pošto se danas nažalost ne slušaju pesme nego gledaju,ceo koncept može da bude interesantan za Evroviziju koja je davno izgubila svaki smisao.
Mogu samo da konstatujem da je sama pesma loša ,a ek koncept može visoko da se plasira.
Ovo je samo surova realnost.

Rokabili

pre 3 godine

Pesma sa toliko nabacanih elemenata, bez ikakvog smisla, nema za šta čovek da je uhvati, niti ostaje u glavi, samo neki besmisleni gruv i kao lepotinja, a u spotu najlepši muškarac ;)
Proći ćemo u finale a tamo, eto recimo 12 mesto...

bbs

pre 3 godine

Za pobedu ne.
Pesma mora da bude atraktivna da bi osvojila publiku, što jeste, ali i sa kvalitetnim tekstom da bi osvojila žiri, a to nije.
Plasman u prvih 10 bi bio uspeh, ne zato što su one nešto loše uradile, naprotiv, prosto takvo je takmičenje. Od 40-ak zemalja samo jedna može da pobedi, što ne znači da svi ostali ne koštaju ništa

Malina

pre 3 godine

0,5% građana Srbije sluša Led Zeppelin Deep Purple Black Sabath Judas Prieest Pink Floyd Uriah Heep....ostalih 99,5% su budale
(Kalevra, 6. mart 2021 15:21)

A zasto ne Billie Holiday, Nina Simone itd?

Kvjgvj

pre 3 godine

Izgledaju i obukle su se kao prostitutke a ovo sto izvode se teško može nazvati pesmom. Imaju velike šanse da pobede na takmicenju.

maunt5

pre 3 godine

S obzirom da su samo slatke i prelepe ni do sada nisu imale nikakve pesme.
Ovo za Evroviziju je sve vec vidjeno.NISTA.Stajling takodje bedak.Mogle su sve bolje.
maunt5

patty

pre 3 godine

Naravno uzas.A opet nista gore od danasnjih svetskih zvezda kao sto su Ava Max,Mabel ili ti Doja cat.

Muzika danasnja je bas pala na niske grane.

Tako mu izađe

pre 3 godine

Obzirom na tekuće trendove u zabavi i umetnosti i pošto su pesma i spot zbrkani, gromoglasni, i daleko od muzike, mislim da smo favoriti.

Smeh

pre 3 godine

Ako je ovakva vrsta "muzike" popularna u Svetu onda se može reći da ovom stanovništvu nema pomoći. Imaš neograničen internet ali ograničen mozak i manjak inteligencije dovode do toga da je ovo "vrh" pesma. Možda da se izvinimo drIgiju za ismejavanje i da ga pitamo za neku novu 200 na sat pesmu?

Pele

pre 3 godine

Bolje da je željko Joksimović pesmu: AVIONI sa Eminom sačuvao za ovaj Eurosong ! Ili Lena, pesma: Kaffee! Da se sa ozbiljnom musikom ponosimo ! A ove tri......jednostavno primitivno!!! Mene je sramota.

Žika iz Trstenika

pre 3 godine

Прво, потпуно је небитно да ли имамо шансе. Друго, песма је енергична, весела и сви коментари осим српских су позитивни. Дакле, девојке ће отићи, ђускати, певати, забавити публику и на тај начин представити Србију. Стварно не знам шта ту има лоше. На крају, као представнице наше земље свакако од нас треба да добију пуну подршку, а не да једини негативни коментари на њих и песму буду српски. Но, тако је било и за Молитву, тако је увек. Искомплексираним (ауто)шовинистима треба све, само не удовољавати.
(my way, 06. mart 2021 17:16)

Slažem se sa jedino sa tim da treba da budemo složni kad narod i da kakve takve podržimo ako uopšte i imaju realne šanse. A što se tiče pesme i spota, suvišno je komentarisati današnju muziku. Za većinu pesama smatram da je slušanje čisto gubljenje vremena.

FUJ...!

pre 3 godine

Više je nego neopravdano, da se ovo nazove pesmom... očaj!
Pevaljke su, u pevačkom smislu i realizaciji - isto što i pesma.
Ako im se dozvoli da nastupe odevene samo u Evin kostim, možda bude uspeha kod muškog dela publike, ali nije baš garancija...

wer

pre 3 godine

sve zavisi od ugla gledanja,

za festival loseg pop ukusa kao sto je evrovizija, taman po meri,
za domace dzibere i lo-fi ljanke, taman po meri,
realno je kemp-trescina na kojoj bi im sam john waters pozavideo

David

pre 3 godine

@realista
Da si iole upućen, znao bi da ove godine kod nas nije ni bilo nacionalnog izbora za predstavnika na Evroviziji (Beovizija), jer je naš javni servis (kao i većina državnih televizija drugih zemalja) doneo odluku da ove godine direktno pošalje predstavnika koji je trebao ići u Roterdam prošle godine a nije zbog otkazivanja takmičenja. Hrvatska je jedna od retkih zemalja koje su odlučile da ne pošalju interno ove godine svoje nesuđene predstavnike od prošle, nego da izaberu novog izvođača i pesmu i ovaj put preko nacionalnog izbora.
Nego, uporedi kvalitet pesama prošle godine na Beoviziji i Dori, neuporedivo bolje, žanrovski raznovrsnije i zanimljivije pesme smo imali mi nego oni... Da je suprotno, valjda bi Hrvatska imala neke konkretne rezultate na tom takmičenju, ne bi finale videli na svakih 6-7 godina. :P Takođe, ne znam odakle ti informacija da srpski autori, kompozitori i tekstopisci rade pesme za hrvatske izvođače i da učestvuju na Dori?! To nije istina, HRT nikada ne bi niti je dozvoljavao da se iko iz Srbije pojavi na istoj, pre bi stavili katanac na zgradu televizije nego to dopustili!

e

pre 3 godine

Devojke prate trendove, uklapaju se u danasnje standarde, ispunjavaju ocekivanja danasnjih klinaca koji slusaju bas ovakav tip muzike...ova pesma jeste ulaznica za taj tip takmicenja...90% vas to nikako ne moze da razume, samo ne znam zasto....
(limun, 06. mart 2021 15:52)
znaci na ono na sta se klinci loze bez obzira da li je ok ili ne mi to treba da prihvatimo i da to bude nasa ulaznica za Evropu.Znaci mi cemo se predtavljati Kristijanom,klanovima,starletama,rijalitijem

Bxbs

pre 3 godine

"Devojke prate trendove, uklapaju se u danasnje standarde, ispunjavaju ocekivanja danasnjih klinaca koji slusaju bas ovakav tip muzike...ova pesma jeste ulaznica za taj tip takmicenja...90% vas to nikako ne moze da razume, samo ne znam zasto...."

Vidi, trendovi su ok, ali stvar koju vi što im je sve lepo ne razumete je sledeća: muzičar, pevač ili plesač je posao i radi se 8 sati na dan godinama da bi valjalo, uz veliki talenat. Ovde nema ni talenta ni tolikog truda. I to se itekako vidi. Ako si ikada, naravno, slušao pravu muziku a ne ovu decenijsku poplavu domaćih smuti pa prospi likova.

Iggy

pre 3 godine

Pesma mi je užasna. Autotune nije muzika vec obicno smece. Ali ako se Evropi svidja nek nas predstavlja i Mile Kitic. Eurosong i nije festival vrhunske umetnosti vec lakih nota

vulkanizer

pre 3 godine

Plasman zavisi od toga koliko ce oblacenje biti oskudno.
(biserko tardre, 6. mart 2021 15:25)

Sa ovakvom pesmom oblačenja ne sme ni da bude ako želiš da se nadaš dobrom plasmanu. A svesne su one da zakopčane ne mogu da postignu dobar rezultat i da im je nastup sa vrlo malo ili potpuno bez odeće jedina šansa.