- Komentari -
 1. Koji moj pas? Ja nemam psa.
  (haha, 3. februar 2021 10:55)

  # Link komentara

 2. Apetit

  On se menja. Neke žene, kao i ljudi, kad su pod stresom, prestaju da jedu. Druge pak jedu neprestano. To može dovesti do debljanja ili mršavljenja, pa svakako treba biti oprezan.

  Igra

  Ako je nekada vaša žena bila luda za nekom igračkom, a sad je više ne zanima, preduzmite nešto. Najpre je probajte zaigrati, ali ako ne ide, a to se nastavlja nekoliko dana, onda postoji problem. Čim izgubi volju da uživa u nečem što joj pričinjava zadovoljstvo, znači da je situacija ozbiljna. Isto važi i ako odjednom počne uništavati stvari po stanu.

  Spavanje

  Jednako kao i s hranom - ako spava neprestano ili jako malo, događa se neka promena. Morate samo imati na umu da žene vole dugo da spavaju, pa nemojte paničiti ako spava pola sata duže.

  Kretanje

  Ako odjednom sumanuto hoda po stanu ili kući, bez da ima neki jasan cilj, očito je da nešto nije u redu. Uz to, ako se skriva od ljudi, pa čak i od vas, preduzmite nešto. Naravno, ako imate asocijalnog tipa u kući to je ok, ali ako se odjednom probudite uz ženu koja samo gleda kako da se povuče u sebe trebalo bi da reagujete. Isto važi i ako vas je ranije žena gledala u oči a sada izbegava pogled.
  (Djido, 3. februar 2021 08:19)

  # Link komentara