- Komentari -
 1. Silovanje nije čin strasti i neizdržive seksualne želje. Silovanje je čin nasilja, dokazivanja moći i kontrole, a ne seksualnosti. Silovateljev cilj je da ponizi ženu i da joj potpuno oduzme ličnu moć. Silovanja su uglavnom planirana i izvršena od strane nepoznatih ili poznanika, onda kad se za to ukaže prilika.
  (Vagica, 19. januar 2021 11:43)

  # Link komentara

 2. Je li ovu neko nesto pitao uvijek se trpa itamo gdje joj nije mjesto
  (Lakta se, 19. januar 2021 07:53)

  # Link komentara

 3. Sve je u pravu sem da roditelji nisu odgovorni. Jesu, bili su neoprezni, naivni, zaslepljeni. Ako si veci prijatelj bilo kome ko radi sa tvojim detetom nego svom detetu, naravno da ce se desavati opasne situacije za dete. Roditelji veruju u bajke, ne vole istinu cak i kad ih upozoris.
  (Jelena, 19. januar 2021 01:42)

  # Link komentara

 4. E pa to je, kad nećeš na selo pa motiku u šake, nego ideš u grad po tim goveđim školama i čitaš goveđe knjige umesto Biblije...
  (wtf, 19. januar 2021 00:19)

  # Link komentara

 5. Sve je sama rekla. Sve što je potpuno ne dozvoljeno i ne normalno. Da ja moje dete od 5 6 godina ostavljam nekom "Miki" koji je u vašem snobovskom svetu Bog, i da taj "Mika" bude veći autoritet mom detetu od mene samog... Pa vi ste ludaci! I vi i vaša gluma i muzeji i izložbe!
  (Ala, 19. januar 2021 00:10)

  # Link komentara

 6. Bivša cura mi je pričala prije nekih 17g da na pravni fakultet u Beogradu postoji profesor toliko strog da nikog ne pušta da prodje od "zgodnijih cura", već ih iznuruje sa lošim ocjenama, baca ih na ispite redovno i "da se zna" kako se prolazi kod njega........ Ne mogu se nažalost sjetiti njegovog imena i koji predmet je predavao. ali Mika je dokaz da takvih monstruma ima dosta,da misle da su nedodirljivi, da su skriveni, prikriveni i da žive među nama. Ako je još ko čuo sličnu priču nek se javi. Sve ih treba raskrinkati!
  (komćilari, 18. januar 2021 20:41)

  Ja se odlično sećam kako se zove profesor sa Pravnog fakulteta koji je davao potpis za odlaganje ispita samo devojkama, kao i da sam još tada sumnjao (znao i čuo priče) o načinu na koji devojke prolaze ispit kod tog profesora. Dobro se sećam i da mi je koleginica ispričala kako ju je taj isti profesor napao u kabinetu, (neprimereno je dodirivao i na silu pokušavao da je poljubi) (ne znam da li je istina, ali zbog manijakalnog pogleda u očima dotičnog i celog utiska koji taj čovek ostavlja, sam joj naravno verovao).

  A i lično sam bio svedok vise puta kako se drugi profesori na Pravnom fakultetu BU,(pa i na sred ispita), neprimereno "udvaraju" studentiknjama i pozivaju ih u kabinet radi "edukovanja" ali i kako je "lakše položiti ispit" ako si atraktivna devojka koja je "oskudno obučena", te kako moje koleginice dolaze (obučene i našminkane) na ispit u 9 ujutro.

  Hoću da kažem da je Pravni fakultet BU rasadnik nemorala i neprimerenog ponašanja profesora (ali nažalost i studenata) koji po godinama mogu da budu dede tim studentkinjama, ali to je valjda ovde kod nas (u našoj zemlji) "prihvatljivo ponašanje" , (valjda zato sto te devojke nisu maloletne.)

  A čuo sam i zapamtio još gore priče !!!
  (pano (punto), 18. januar 2021 23:54)

  # Link komentara

 7. Evo je ova. Nemoj ti da ga napadaš ko Boga te molim, ako nastaviš na kraju ću početi i da branim monstruma.
  (pazi stani vidi gledaj, 18. januar 2021 23:41)

  # Link komentara

 8. Opet je ostala bez para.
  (Nemanja, 18. januar 2021 23:25)

  # Link komentara

 9. e samo smo cekali iz koje ceš rupe i ti da se pojaviš...
  (Eustahije Brzić, 18. januar 2021 23:09)

  # Link komentara

 10. Е, да нам ти не рече...
  (Miroslav Milovanovic, 18. januar 2021 23:05)

  # Link komentara

 11. Evo je i ova mirodjija,da se malo očeše o tudju nesrecu i da otkrije toplu vodu...
  (Voja, 18. januar 2021 22:06)

  # Link komentara

 12. Pa kad se setim mladosti cini mi se da je uvek bilo ubedjivanja devojaka za sex. Malo na fin nacin malo ljutnjom i tako dalje. Razne su tu taktike primenjivanje da se devojka obradi i da bude sexa.Nekako je prirodno da muskarac navaljuje a devojka se femka u pocetku veze. Naravno nikako na silu tako da mi nije najjasnije jel profesor primenjivao silu ili ih je ucenjivao ili sl. Devojke su
  itekako polno aktivne sa 17 god samo to rade sa svojim momcima slicnih godina. To realno nisu deca ali kad ih napada profesor od 60 god onda je to veliki problem i za zatvor.
  (pp, 18. januar 2021 22:00)

  # Link komentara

 13. Od danas negledam nove filmove i serije samo one iz osamdesetih, bojkotovati nove filmove ionako glumice i glumci su ocajni netalentovani. Sada je na videlo doslo kako su dosli do glumacke karijere.
  (mix, 18. januar 2021 21:51)

  # Link komentara

 14. Kad pogledam one stare snimke i kako je pricao sa djecom... pa koja budala upise dijete kod njega u skolu? Vidi se da je covjek sa greskom. Sam izraz lica sve govori. I decenijama tako ubija djecu u pojam. Ajd nek se nekom odraslom tako obrati da ti protezu napravi od vilice...
  (Željko, 18. januar 2021 21:36)

  # Link komentara

 15. Идеална прилика да се преки Алексића чупа за подршку Јевтићу... Јер Биљи нису сви болесници исти, неки су добри људи а неки су умоболници...
  (Закржљала расо, 18. januar 2021 21:31)

  # Link komentara

 16. Sramota me je vase sramote, vi sto optuzujete jedva stasalu devojku da se “vracala po jos”. Sram vas bilo. Imam sestricinu od 14 godina, toliko je blentava da ne smem da zamislim sta bi bilo da je bila u situaciji da joj neko ovako ispira mozak a kamoli da je izda neko ko je maltene ocinska figura. Sve vi znate, ne dao vam Bog da ikada saznate koja je ovo muka. Sram vas bilo!
  (Marija, 18. januar 2021 21:15)

  # Link komentara

 17. Podrška za lepu, nežnu i suptilnu Milenu i njene koleginice!!! Mnogo mi je žao zbog svega kroz šta su prošle! Kako je ovom čoveku dozvoljena tolika autonomija u radu aa decom. Ni jedan intervju sa njim mi se nije dopadao kada vratim vreme.Čovek je bio tako neiskren, gledao u pod i u suštini ništa pametno nije izgovarao. Ko je u tome video vrhunsku pedagogiju? Pa pogledajte ga samo u emisiji TV lica... Neiskren smušen, samo nešto beži po onom imanju. ..Koliko propusta je napravljeno poveravajući mu decu da ih onako ponižava.Da li je iko od roditelja to uviđao.Kako starije generacije nisu ništa primećivale? Sama postavka te škole i prepuštanje jednom čoveku tolike odgovornosti za toliku decu.. Kako smo tako naivni, da se makar jedan roditelj dublje zainteresovao kako to njegovo dete tamo radi?! Kao omađijani (jednim bezličn likom)!!! Kod nas je večito mrtvo more... rodiš dete i daš nekom na mučenje (nad ovim se plače)!!!
  (m, 18. januar 2021 21:09)

  # Link komentara

 18. Lepo, njega osuditi za silovanje, a sve ove koje se naknadno javljaju osuditi kao saučesnike u krivičnom delu! Ako znaš, a ćutiš, direktno si odgovoran za buduće žrtve!
  (b1321, 18. januar 2021 21:04)

  # Link komentara

 19. (Opasno kvalitetna izolacija, 18. januar 2021 19:05)

  Prijatelju, nije to silovanje kad siluje stranac i stavlja nož pod grlo. To je silovanje kad te silovatelj uvlači u svoju mrežu vremenom i uspostavlja dominantan odnos s tobom. Nažalost to može jer dolaziš kod njega kao dete... Zamisli npr. užas kad te siluje npr. rođeni otac, neko za koga imaš najveću ljubav i čija primarna biološka funkcija je da te štiti... KOME to da prijaviš, nekom čiki nepoznatom u policiji koji će te šikanirati i ismevati? Majci koja će te napasti da si sve izmislila, jer i sama odbija da poveruje u to da živi sa monstrumom??
  (Joca, 18. januar 2021 20:52)

  # Link komentara

 20. Ево и њој треба мало славе и парче колача,да се очеше ....Тешки болесници и једни и други и трећи ...
  (Мргуд, 18. januar 2021 20:46)

  # Link komentara

 21. Sad kad se Srbljanovićka dočepala ove teme čitaćemo o njoj više nego o žrtvama silovanja. To je medijska lešinarka koja će prežvakavati ovo mesecima. Zašto ne istraži ove iste pojave na svom FDU gde nešto predaje umesto što se kiti tudjom slavom.
  (bane, 18. januar 2021 20:43)

  # Link komentara

 22. E ako ova neo-marksistkinja kaze, onda mora da je istina... not!
  (DaLanik, 18. januar 2021 20:41)

  # Link komentara

 23. Bivša cura mi je pričala prije nekih 17g da na pravni fakultet u Beogradu postoji profesor toliko strog da nikog ne pušta da prodje od "zgodnijih cura", već ih iznuruje sa lošim ocjenama, baca ih na ispite redovno i "da se zna" kako se prolazi kod njega, tj idu prvo na ispit kod njega kući a kasnije ide i prelazna. Ja sam tada mislio da je to samo priča pričina, koja se vrtjela među studentkinjama ali kad sam pročitao ova svjedočanstva zadnjih dana upalila mi se lampica. Ne mogu se nažalost sjetiti njegovog imena i koji predmet je predavao. ali Mika je dokaz da takvih monstruma ima dosta,da misle da su nedodirljivi, da su skriveni, prikriveni i da žive među nama. Ako je još ko čuo sličnu priču nek se javi. Sve ih treba raskrinkati!
  (komćilari, 18. januar 2021 20:41)

  # Link komentara

 24. Momci ako imate devojke pre svakog čina sve na papir i pravo kod notara da overi, tek posle toga u krevet. Ako se neka seti posle deset godina da vas tuži vi samo izvadite papir da je bilo dobrovoljno. Ako ste izgubili papir onda ste nadrljali.
  (Petar, 18. januar 2021 20:39)

  # Link komentara

 25. @simke
  Upravo to je poenta, roditelji su krivi.
  (moralni gmizavac, 18. januar 2021 20:31)

  # Link komentara

 26. Moram jos kristinu kovač i dabovicku da čujem pa da idem spavati...
  (Zemo glamoc, 18. januar 2021 20:27)

  # Link komentara

 27. Ne postoji PREDUZECE koje nema Miku na svakom koraku!?
  (Brajan, 18. januar 2021 20:15)

  # Link komentara

 28. A šta se ova u sve trpa?
  (rfs, 18. januar 2021 19:53)

  # Link komentara

 29. Opet se nešto dešava a Biki ni u sporedno ulozi.
  (mlada fosna, 18. januar 2021 19:51)

  # Link komentara

 30. Koji je to bolesnik. Imam 61 godinu i nikad nisam imao seks i ne vidim zašto tako nešto ikome i treba u životu.
  (Dorćolac, 18. januar 2021 19:25)

  # Link komentara

 31. Ko se kako javi u ova dva dana imam utisak da negoduju što oni nisu bili u poziciji žrtve.
  (Drkon, 18. januar 2021 19:14)

  # Link komentara

 32. @gg - polako dok izvuce liniju da se “uspostavi” :)
  (Centurion, 18. januar 2021 19:08)

  # Link komentara

 33. Mislim da je najveci problem Biljani sa Aleksicem sto je ovaj bio dobar sa Arkanom,inace ne bi se oglasavala.Ipak je jednog drugog pedofila javno podrzala,njen urbani saborac iz kruga dvojke.Ma generalno ako je nesto srozano u ovom drustvu to su intelektualci,cast izuzetcima vecina teski mediokriteti,licemeri zato je ovaj i mogao 40 godina da radi to sto radi,kao niste znali nego ste sad svi hrabri kada je drugi povukao lanac,ma fuj.
  (konobar, 18. januar 2021 19:07)

  # Link komentara

 34. #Milan Sumadinac
  Ovde ima nešto, nešto drugo. Odjednom orketsrirano čitava štampa o silovatelju kod kojeg je išlo 3000 dece na časove i koja su se hvalili da su njegovi đaci. Dobrovoljno. A "silovana" je nastavila da ide na časove i ako je 7 puta silovana?! I konačno setila se posle 8 godina. No, ovo je Srbija pa će se sve saznati.
  (Miki, 18. januar 2021 19:07)

  # Link komentara

 35. I za sve godine da niko nije čuo te silne krike ''upomoć, silovanje!'' dok se silne žene opiru uporno, ali nemoćno tom silnom silovanju, prosto da čovek ne poveruje kakvu je lik izolaciju uradio u tom kabinetu.
  (Opasno kvalitetna izolacija, 18. januar 2021 19:05)

  # Link komentara

 36. prijatelja Jevtica si branila za slican cin
  (Jelena, 18. januar 2021 19:03)

  # Link komentara

 37. Sve je belo,belo.....
  (Nikola, 18. januar 2021 18:58)

  # Link komentara

 38. Koliko samo dokonih, neostvarenih, nezadovoljnih, sredovečnih i debeljuškastih muškaraca ima potrebu da omalovaži hrabrost žrtve silovanja. I to maloletne žrtve silovanja. Sram vas bilo.
  (Brane Lala, 18. januar 2021 18:57)

  # Link komentara

 39. @Simke Odličan komentar.Tačno u centar.Gotovo da ne postoji glumica u Holivudu koja nije prošla seksualnu torturu,vrlo često uz prećutnu saglasnost roditelja.O tome je onomad govorio Mel Gibson.I te grozote nisu vezane samo za glumu.Brzo smo zaboravili onog monstruma sa lokalne vlasti...
  (Walldorf, 18. januar 2021 18:55)

  # Link komentara

 40. Cesto se spominje kako je vecina glumaca izgleda to vec znala, ali je cutala. I zasto je cutala. Svi znamo kako se dobijaju uloge, tj. na sta su neki sve spremni da bi dobili ulogu. Dobro poznate informacije iz prve ruke za mnoge. Jedino je pitanje zasto se neke posle 10-20 godina "sete", a neke ne.
  (Lev, 18. januar 2021 18:54)

  # Link komentara

 41. Evo ovako masinac 90ih uvazeni profesor, nemacko prezime. Imao je odabranih par studentkinja na raznim generacijama koje je pikirao i godinama bi ih drzao da ne mogu da prodju njegov predmet i diplomiraju. Svi su znali za njega, svi smo znali i koje su to devojke koje ucenjuje i nikom nista. Ni komisije nisu pomagale jer su ga drugi profani podrzavali, bio je uticajan.
  Znalo se za jos dva profana, dedosa gde se moglo poloziti uz olaksice kao i za matoru sa prve godine "koja ne voli studentkinje" i njene muske studente ali tu nije bilo ucene koliko ja znam.
  Ovaj prvi ih je bas ucenjivao i terorisao i to su znali svi od dekana do brucosa i nikom nista.
  Slobodno objavite svi su oni kod Svetog Petra odavno
  (Uvek bilo uvek se ignorisalo, 18. januar 2021 18:53)

  # Link komentara

 42. Oooo... Već sam se bio zabrinuo, da nam se Gospodža Bilja nije uspavala... Covid je, pa šta znam.
  (gg, 18. januar 2021 18:35)

  Uz kovid i kineska vakcina je tu.
  (Will Mosley, 18. januar 2021 18:51)

  # Link komentara

 43. Mnogo toga ovde "smrdi". Ovo nisu "cista posla"
  (NTT, 18. januar 2021 18:46)

  # Link komentara

 44. Sad ispade, da su svi znali, a ja vas pitam zbog cega ste cutili, sve do sada,nista niste bolji!?
  (Brajan, 18. januar 2021 18:04)

  evo ja to dva dana svima govorim, oni me napadaju da branim silovatelja. jedna voditeljka uzivo u programu ispricala da je i ona tamo isla pre 30 godina, ali je na vreme pobegla i da se to tada desavalo nekim njenim drugaricama. i sad se svi zgrazavaju.
  (giant, 18. januar 2021 18:46)

  # Link komentara

 45. samo si ti falila...tvoje misljenje je mnogo bitno..
  (igi, 18. januar 2021 18:44)

  # Link komentara

 46. E svi ste navalili Jeftic pa Jeftic. Ok jeste pijan izvatao maloletnika ali nije bilo ni skidanja ni penetracije. Obočena obojica i Jeftić je osudjen za to. Silovanje se ipak defi iše kada postoji penetracija.
  (Bronhitis, 18. januar 2021 18:41)

  # Link komentara

 47. Oooo... Već sam se bio zabrinuo, da nam se Gospodža Bilja nije uspavala... Covid je, pa šta znam.
  (gg, 18. januar 2021 18:35)

  # Link komentara

 48. Zlostavljanje dece je krivično delo i ako se dokaže krivica, treba da sledi kazna.

  Ali ima jedan drugi zločin za koji na žalost (još) ne postoji kazna - histerični, konfuzni i narcisoidni egzibiciknizam koji odlikuje gospodju Srbljanovic (ili Keller, to joj valjda zvuči više evropski).

  Vidim da bi volela da se ugura da bude vodja #metoo ovde u Srbiji. Opet da bi bila u centru pažnje, naravno.
  (Miomir Popadic, 18. januar 2021 18:33)

  # Link komentara

 49. Zašto svi komentarisete kao da je čovek osuđen? Znate po našem zakonu i Ustavu čovek je nevin dok se ne dokaže da je kriv. Nečija izjava da je neko nešto uradio nije samo po sebi dokaz. Na taj način svako svakoga može da optuži. Ja ne znam da li je taj čovek to učinio, a ako jeste treba ga osuditi na maksimalnu kaznu. Ali mediji na ovaj način utiču na pravosudne organe svojom presijom. A za ove poznate što se sada javljaju da pljuju i osuđuju samo ću reci ajde m*rs.
  (aleksandar, 18. januar 2021 18:27)

  # Link komentara

 50. Da li vi ljudi razumete da ne moze i ne sme da se na sud i u javnost izlazi bez dokaza??? Prozivate Biljanu da zna ko je politicar pedofil? Ona i ako je cula, nije nikome svecu drzala i ne moze i ne sme da upire prstom ako nema DOKAZ.
  (Lady B, 18. januar 2021 18:25)

  # Link komentara

 51. Јао ево ове опет.
  (g.force, 18. januar 2021 18:18)

  # Link komentara

 52. Nikako nisam na Mikinoj strani, ali vracam film u nazad i shvatam da je 70 % nasih glumica u najranijoj mladosti bilo u vezama ili svalerskim vezama sa duplo starijim kolegama, rediteljima, producentima i siguran sam da bi danas, da ih nije blam, mnoge rekle da su na to bile prisiljene, ali su trpele zarad viseg cilja
  (Krugodvojkas, 18. januar 2021 18:14)

  # Link komentara

 53. a kako su nas tek u skoli tukli u komunizmu,sve sem dece direkrora i doktora,oni su morali da budu odlicni.Uvek je bilo manijaka i monstruma.
  (Nikola, 18. januar 2021 18:12)

  # Link komentara

 54. Čini se da su tu Mikinu ''pedagogiju'' furali i roditelji. Netalenat
  se briše velikom strogoćom i radom, i sve je to cena ''slave''.
  Koliko samo u holivudu ima netalentovanih ljudi, koji su prekom
  disciplinom postali zvezde, ali im je uništeno ono najbitnije - detinjstvo,
  pa se svi drogiraju da to što više zakopaju u sebe.
  Kažu, moraš da propatiš da bi ispunio snove - čije snove, to je pitanje?
  To je kad deca prave decu, a ta deca služe da popune promašaje
  tih roditelja, i nemaju nikakvu slobodu. Sve je to upakovano u izjanđale
  floskule tipa - to je dobro za tebe, sad patiš ali ćeš sutra biti zahvalan.
  Ne, sad patiš, kad si najranjiviji, i sutra ćeš još više patiti, ali ćemo mi
  biti zahvalni jer smo uspeli da izlečimo naše komplekse preko vas.
  Ništa lakše napraviti dete, ali treba napraviti čoveka.
  (simke, 18. januar 2021 18:10)

  # Link komentara

 55. Sve je tačno što je napisala Biljana, analiza savršena... ali ne bih ja skroz skrajnuo jedan mali procenat roditelja koji su slepo verovali, nekom tamo stubu dramturgije...meni je tu gadna potreba nekih roditelja da kroz tu školu ostvare neke druge interese, neka povezivanja, vezice, statusni položaj... ej šalješ dete na mesto gde mu se ne dozvoljava da bude dete, fuj... moram da istaknem ovu često bolesnu ambiciju roditelja koju prenose na decu, raznim vannastavnim aktivnostima na koja se šalju, čak i kad se detetu ne sviđaju ili mu nisu prijatna (jezici, instrument, jahanje, košarka ... pa ne može bato sve, daj mu jedno i ostavi mu vreme da bude dete, da se IGRA).
  A ovom ološu bih voleo da sud, ukoliko je sve tačno, a nemam sumnju da jeste, izrekne maksimalnu kaznu za sva krivična dela koja je učinio...
  (Srđa Zlopogleđa, 18. januar 2021 18:08)

  # Link komentara

 56. Tebe sam čekao samo...
  (Mare, 18. januar 2021 18:08)

  # Link komentara

 57. E samo kada si se i ti javila!
  (Jova, 18. januar 2021 18:05)

  # Link komentara

 58. Sad ispade, da su svi znali, a ja vas pitam zbog cega ste cutili, sve do sada,nista niste bolji!?
  (Brajan, 18. januar 2021 18:04)

  # Link komentara

 59. Meni stvarno nije jasno zasto se o ovome digla tolika pompa, kao da nikada mlade glumice, studentkinje itd nisu isle po kabinetima ne bi li dobile neku ulogu i ispit u indeksu, misli stvarno dojadiste vise sa tim pricama, pa kako neko moze da vas siluje 4 puta, kako, druga stvar gde ste bile 10 godina, sada ste se setile da pricate o tom coveku, ma nije valjda...
  (Milan Sumadinac, 18. januar 2021 18:02)

  # Link komentara

 60. Занимљо је како је довољна реч да покрене лавину људи. А нико у суштини не зна шта се заиста догађа...просто да човек помисли да све ово има некакав циљ.
  (грађаниОПН, 18. januar 2021 17:59)

  # Link komentara

 61. Jao divim se hrabrosti ove glumice, podrzimo je ljudi.
  Da je ovo rekla pre 10 godina sta mislite koliko bi dece spasila zlostavljanja?
  Ali prosto se divim njenoj hrabrosti, divna je, podrska ovoj hrabroj devojci.
  (moralni gmizavac, 18. januar 2021 17:57)

  # Link komentara

 62. Само је склоните, и њу и Маљевићку. Ова потоња је саставила такав текст да у ком год правцу оде ова прича она може да буде добра свима. Особа без става икаквог. А обе имају заједничко за то да су браниле оног педофила.
  (peradetlić, 18. januar 2021 17:55)

  # Link komentara

 63. Odlična i edukativna emisija. Kamo sreće da su ovakvi nastavnici po školama u današnje vreme a ne da prave nesposobnjakoviće od dece. Vidim da je bezbroj uspešnih voditeljki, glumica i glumaca izveo na pravi put i da su mu poprilično zahvalni nazivajući ga trećim roditeljom. Ako je zaista zlostavljao tj. silovao, naravno treba i da odgovara ali da je stručnjak za edukaciju vala jeste. Samo mi nije jasno zašto je ta devojka tako dugo ćutala jer će teško sada bez materijalnih dokaza i fizičkih povreda dokaže to silovanje kako tvrdi da se desilo. Teško će i ostale da dokažu ako nema dokaza za to. Verbalne reči nisu dovoljne za dokaz krivice nego isključivo vidljivi dokazi. Na kraju će da ispadne da ih nije ni silovao nego je koristio svoje slobodne metode kako treba da glume na filmu i eto ga neosuđen na slobodi kroz par meseci. Ako ga pak osude zbog pritiska javnosti, na višoj instanci dobija ili u Strazburu i onda će tužiti državu za enormnu odštetu. Poenta priče, treba decu i adolescente učiti da čim se nešto desi, odmah kažu roditeljima ili braći i sestrama i da ne čekaju 10. godina jer javnost takav postupak nakon toliko vremena shvata na potpuno drugačiji način i stiče utisak da je u tom trenutku bilo obostranog interesa za tako nešto. Jako teško dokazivo.
  (Srbija "pravna država", 18. januar 2021 17:53)

  # Link komentara

 64. Čeda Jovanović, Biljana Srbljanović, Borka Pavićević, Sergej Trifunović, Goran Marković, Mika Aleksić, Goran Jeftić. Svim ovim osobama je zajedničko FDU.
  (Armata, 18. januar 2021 17:50)

  # Link komentara

 65. Ima li čorbe bez njene mirođije?
  (Cile Mile, 18. januar 2021 17:50)

  # Link komentara

 66. Da nisi i ti bila na.. Ispitu.
  (Milos, 18. januar 2021 17:49)

  # Link komentara

 67. Postoje samo podobni i nepodobni, u sistemu koji je izgradjen od strane onih koji drze najace institucije, a to su bogati.. U takvom svetu dolazi do siutaicja da si se zamerio nekome, nekom drugom koji je hteo da te unisti i da preuzme vlasnistvo nad mocnom institucijom koja je namenski napravljena za mase. Verujem da su mnogi znali, ako je istina, sta je Aleksic radio, ali mu sada okrecu ledja, naravno.. Jer to je tipican primer, unutar bogatih struktura i bitka izmedju njih.. To smo se uverili slusajuci i gledajuci vesti iz tog najmocnijeg centra zvanog Holivud. U svim tim pricama, svi oni traze parce kolaca za sebe, jer pravda je selektivna, uzimajuci u obzir koliko ima nemocnih i siromsnih zena, koje nemaju nikakvu podrsku od strane medija, jedne od najacih propagandskih sila na planeti, kao i institucija, drzave, zakona, narocito na Balkanu.. One nemaju kome da se zale, jer se za njih uopste ne cuje, jer uopste nisu bitne za sistem i svet koji su stvarali bogati unutar tih struktura. A stvarali su ga na umobolan nacin, a dobro su bili pokriveni od strane svojih prijatelja, medija i elite. S obzirom na gramzivost svih nas, zbog slave i para, imamo selokupnu sizofrenu situaciju medju ljudima, globalno. Ono sto je vazno reci, idemo iz jednog ludila u drugo, jer sada ce zene traziti osvetu nad muskim rodom, koji ce trajati jako dugo, sto znaci da smo svi kolektivno pred ambisom.. Javljaju se razni pokreti, od strane muskog i zenskog roda, okrenuti mrznjom jedni prema drugima
  (Protoss, 18. januar 2021 17:49)

  # Link komentara

 68. Mnoge su se progurale i postale "uspešne" preko ovakvih paćenika i nakaza kao što je Mika! Pa šta je tek sa mladim političkim nadama, raznim savetnicama po ministarstvima itd... Zašto se svi prave ludi kad je sve jasno kao dan! Jel znate onu pesmu: "Vaginalna manipulacija". Sad je stvar još kompleksnija. Razmislite pre nego što me ispljujete u komentarima. Matorog treba na debelu robiju ali samo zato što je glup kao noć a umislio da je Bog! A glumice nebih komentarisao, pogotovo ne nove mlade glumačke nade...
  (Blaster, 18. januar 2021 17:48)

  # Link komentara

 69. a tebe biljana baš niko neće
  (Seljak, 18. januar 2021 17:48)

  # Link komentara

 70. Roditelji sve te dece iz njegove skole ozbiljno su podbacili u njihovom karakternom vaspitanju, ako je on mogao da tu decu tretira tako kako se sad pise
  (Pipi, 18. januar 2021 17:48)

  # Link komentara

 71. gospodja Srbljanovic se uglavnom javlja kad treba nesto kritikovati i negativno komentarisati,ako vec znate nesto zasto se ne reaguje na vreme,zasto ove sveznalice nisu reagovale kad je trebalo ako su vec znali sta se desava nego sada popuju kad je steta nenadoknadiva....
  voleo bih nekad od doticne da procitam nesto pozitivno,pa makar o lepom vremenu kad dodje prolece....
  (mali mile, 18. januar 2021 17:47)

  # Link komentara

 72. Dezurni tumac i komentator!
  (mina, 18. januar 2021 17:45)

  # Link komentara

 73. Osobe poput nje pričaju istu priču već 20 godina sa nikakvim rezultatima. Pa majku mu, zar nije malo mnogo?! Gledali ste kako bolesnik izvodi socijalni i psihološki eksperiment nad decom i po izjavama žrtvi zvali ga "čuveni" pre nego što izgovorite njegovo ime. Dosta nam je više Biljane i sličnih koji iza sebe imaju samo sopstvene skandale i afere.
  (lepa, 18. januar 2021 17:44)

  # Link komentara

 74. Još jedna moralna veličina se javila.
  (Drkon, 18. januar 2021 17:41)

  # Link komentara

 75. Skoro saznah da je B.Srbljanović bila u vezi sa N.Prokićem.Idem da
  proverim razliku u godinama.Inače Prokića je progurao J.Ćirilov.
  Estrada bato !
  (a, 18. januar 2021 17:40)

  # Link komentara

 76. Mora li ova da daje misljenje o svemu i svakome ?
  (Nemanja, 18. januar 2021 17:40)

  # Link komentara

 77. A kad je Jevtic obljubio onog decaka u pozoristu pisala je tekst da je decko bio zreo momak od 16 god i da je mogao da se odbrani da je hteo...zanimljivo. Pri tom je Jeftic bio i osudjen. Za sada je aleksic samo optuzen, i to ozbiljno i deluje uverljivo ali streba pustiti nadlezne organe da bar bace svetlo na okolnosti jer ako bi se sudili samo na osnovu optuzbi onda sudski procesi ne bi ni postojali
  (Shone, 18. januar 2021 17:39)

  # Link komentara

 78. "Nemojte da govorite da je to pedofilija ili silovanje, to su samo nedozvoljena polne radnje nad nemoćnim maloletnim licem… "
  Reče onomad Biljana kad se radilo o njenom kolegi Jevtiću za slično delo nad osobom od 16 godina...
  (Kosta, 18. januar 2021 17:35)

  # Link komentara

 79. Bravo Srbljanoviceva, BRAVO !!!
  (Eugen, 18. januar 2021 17:34)

  # Link komentara

 80. Ne bih da budem partibrejker , ali bih sacekao pravosnaznu presudu.
  (krkan, 18. januar 2021 17:33)

  # Link komentara

 81. Joj, ova je dosadila više i Bogu i narodu! Dosta nam je samozvane i čudne „elite”. Hoćemo da čujemo komentare običnih ljudi sa običnim zanimanjima koji razumeju normalnog čoveka.
  (Dubioza, 18. januar 2021 17:30)

  # Link komentara

 82. Seća se neko kako je branila Gorana Jevtića?
  (John, 18. januar 2021 17:29)

  # Link komentara

 83. Evo i nje , posle Bojane Maljević, da čujemo dušebrižnicu i moralnog prosvetitelja ! Biljana, spasavaj nas od ovog zastranulog ološa, svetice naša !
  (Boris Banović, 18. januar 2021 17:28)

  # Link komentara

 84. Zasto Srbljanovicka i Maljevicka moraju za sve da se pitaju i za sve da daju komentar. Da se razumemo apsolutno osudjujem Aleksica, bez pogovora ali mi je vise iritantno da se za sve pojave u drustvu njih dve pitaju.
  (Ljubisa livac, 18. januar 2021 17:26)

  # Link komentara

 85. Imam utisak da su ljudi iz glumačke branše nešto znali, a ćutali su. Sad se svi javljaju, Lečić se nešto oglasio, sad ova. Ako je silovanja bilo, kladim se da se nekom od kolega pohvalio.
  (marko, 18. januar 2021 17:25)

  # Link komentara

 86. Биљана Србљановић преко овог случаја скупља поене за себе. Доказ: Глумац Јевтић натерао је на хомосексуални однос дете од 15 година у сомборском позоришту, "списатељица" му, исто као и Мирјана Карановић, Бојана Маљевић и остали "запрепаштени" овим случајем пружају подршку. Разлика у ова два случаја је у томе што је дечак био две године млађи и што је однос био хомосексуалан. Дакле, да је дотични учитељ глуме имао однос са дечаком од 17 лета, дотичне би га узеле у заштиту или ми се чини? Јебтић је добио 10 месеци кућног притвора, колико ће овај добити или колико би требало да добије по горе наведенима?

  Да се разумемо, једнако гнусна дела су и Јевтићева и Алексићева, само сад ће мо да видимо да ли су хомосексуалци пред судом "једнакији" од осталих...
  (Штилцована катаболцна, 18. januar 2021 17:25)

  # Link komentara

 87. Nema sanse da ovo ne dovede do promena u ponasanju deteta i nema sanse da roditelj koji poznaje svoje dete to ne primeti dakle krivi su i roditelji.
  (hemodroid, 18. januar 2021 17:25)

  # Link komentara

 88. A i Biljana uzima medijski prostor pod svoje da nas napada gluposcu, neka je neko spreci
  (Koji hit, 18. januar 2021 17:24)

  # Link komentara

 89. Sad svi heroji, pa gde str bili sve ove godine da zastitite tu decu, a kao znali ste. Svakog ko sad pljuje po ovom osumnjicenom i kao zna nesto treba procesuirati kao saucesnika. A i sacekajmo da cujemo sta ce sud reci da li je covek kriv ili ne.
  (gorki, 18. januar 2021 17:21)

  # Link komentara

 90. Bravo za tekst!
  (Dejan, 18. januar 2021 17:21)

  # Link komentara

 91. Biljana zna dobro da po(d)vuče crtu.
  (biserko tardre, 18. januar 2021 17:20)

  # Link komentara

 92. Ova osoba nema nikakvo moralno pravo da o tome govori. Ako je tako moralna i bez dlake na jeziku zašto onda nije o tome pričala ranije? Biljana je osoba koja je promenila dosta stranaka u stavova da čini mi se da njena reč nema nikakvu težinu. Ona je najobicniji egzibicionista, materijalista i narcis koji želi da je stalno u centru pažnje. A da ne govorimo o tome da je i sama počinila krivično delo i da se izvukla samo zato što je poznata i ima veze.
  (Aron, 18. januar 2021 17:20)

  # Link komentara

 93. Srbljanovicka treba da se leci od mrznje i od zavisnosti. Ostalo cemo lako.
  (Droga je smrt, 18. januar 2021 17:11)

  # Link komentara

 94. Ova nije više pod uticajem kovida?
  (ankh, 18. januar 2021 17:11)

  # Link komentara

 95. Dobro je ljudi shvatili smo...Mika pa Mika. Jel sad treba da cujemo misljenje svakog glumca i poznate licnosti? Trebalo je da ranije pricaju o tome a ne sad kad su devojke priznale, ako su vec svi toliko pametni.
  (Liverpool Man, 18. januar 2021 17:11)

  # Link komentara

 96. A kako bese za Gorana Jevtica?
  (Kukatilo, 18. januar 2021 17:09)

  # Link komentara