Ponedeljak, 18.01.2021.

14:33

Biljana Srbljanović: "Aleksić je uzimao decu pod svoje, da bi ih monstruozno napao"

Izvor: B92

Biljana Srbljanoviæ: "Aleksiæ je uzimao decu pod svoje, da bi ih monstruozno napao" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

97 Komentari

Sortiraj po:

Vagica

pre 3 godine

Silovanje nije čin strasti i neizdržive seksualne želje. Silovanje je čin nasilja, dokazivanja moći i kontrole, a ne seksualnosti. Silovateljev cilj je da ponizi ženu i da joj potpuno oduzme ličnu moć. Silovanja su uglavnom planirana i izvršena od strane nepoznatih ili poznanika, onda kad se za to ukaže prilika.

Jelena

pre 3 godine

Sve je u pravu sem da roditelji nisu odgovorni. Jesu, bili su neoprezni, naivni, zaslepljeni. Ako si veci prijatelj bilo kome ko radi sa tvojim detetom nego svom detetu, naravno da ce se desavati opasne situacije za dete. Roditelji veruju u bajke, ne vole istinu cak i kad ih upozoris.

Ala

pre 3 godine

Sve je sama rekla. Sve što je potpuno ne dozvoljeno i ne normalno. Da ja moje dete od 5 6 godina ostavljam nekom "Miki" koji je u vašem snobovskom svetu Bog, i da taj "Mika" bude veći autoritet mom detetu od mene samog... Pa vi ste ludaci! I vi i vaša gluma i muzeji i izložbe!

wtf

pre 3 godine

E pa to je, kad nećeš na selo pa motiku u šake, nego ideš u grad po tim goveđim školama i čitaš goveđe knjige umesto Biblije...

pano (punto)

pre 3 godine

Bivša cura mi je pričala prije nekih 17g da na pravni fakultet u Beogradu postoji profesor toliko strog da nikog ne pušta da prodje od "zgodnijih cura", već ih iznuruje sa lošim ocjenama, baca ih na ispite redovno i "da se zna" kako se prolazi kod njega........ Ne mogu se nažalost sjetiti njegovog imena i koji predmet je predavao. ali Mika je dokaz da takvih monstruma ima dosta,da misle da su nedodirljivi, da su skriveni, prikriveni i da žive među nama. Ako je još ko čuo sličnu priču nek se javi. Sve ih treba raskrinkati!
(komćilari, 18. januar 2021 20:41)

Ja se odlično sećam kako se zove profesor sa Pravnog fakulteta koji je davao potpis za odlaganje ispita samo devojkama, kao i da sam još tada sumnjao (znao i čuo priče) o načinu na koji devojke prolaze ispit kod tog profesora. Dobro se sećam i da mi je koleginica ispričala kako ju je taj isti profesor napao u kabinetu, (neprimereno je dodirivao i na silu pokušavao da je poljubi) (ne znam da li je istina, ali zbog manijakalnog pogleda u očima dotičnog i celog utiska koji taj čovek ostavlja, sam joj naravno verovao).

A i lično sam bio svedok vise puta kako se drugi profesori na Pravnom fakultetu BU,(pa i na sred ispita), neprimereno "udvaraju" studentiknjama i pozivaju ih u kabinet radi "edukovanja" ali i kako je "lakše položiti ispit" ako si atraktivna devojka koja je "oskudno obučena", te kako moje koleginice dolaze (obučene i našminkane) na ispit u 9 ujutro.

Hoću da kažem da je Pravni fakultet BU rasadnik nemorala i neprimerenog ponašanja profesora (ali nažalost i studenata) koji po godinama mogu da budu dede tim studentkinjama, ali to je valjda ovde kod nas (u našoj zemlji) "prihvatljivo ponašanje" , (valjda zato sto te devojke nisu maloletne.)

A čuo sam i zapamtio još gore priče !!!

pp

pre 3 godine

Pa kad se setim mladosti cini mi se da je uvek bilo ubedjivanja devojaka za sex. Malo na fin nacin malo ljutnjom i tako dalje. Razne su tu taktike primenjivanje da se devojka obradi i da bude sexa.Nekako je prirodno da muskarac navaljuje a devojka se femka u pocetku veze. Naravno nikako na silu tako da mi nije najjasnije jel profesor primenjivao silu ili ih je ucenjivao ili sl. Devojke su
itekako polno aktivne sa 17 god samo to rade sa svojim momcima slicnih godina. To realno nisu deca ali kad ih napada profesor od 60 god onda je to veliki problem i za zatvor.

Željko

pre 3 godine

Kad pogledam one stare snimke i kako je pricao sa djecom... pa koja budala upise dijete kod njega u skolu? Vidi se da je covjek sa greskom. Sam izraz lica sve govori. I decenijama tako ubija djecu u pojam. Ajd nek se nekom odraslom tako obrati da ti protezu napravi od vilice...

Marija

pre 3 godine

Sramota me je vase sramote, vi sto optuzujete jedva stasalu devojku da se “vracala po jos”. Sram vas bilo. Imam sestricinu od 14 godina, toliko je blentava da ne smem da zamislim sta bi bilo da je bila u situaciji da joj neko ovako ispira mozak a kamoli da je izda neko ko je maltene ocinska figura. Sve vi znate, ne dao vam Bog da ikada saznate koja je ovo muka. Sram vas bilo!

Закржљала расо

pre 3 godine

Идеална прилика да се преки Алексића чупа за подршку Јевтићу... Јер Биљи нису сви болесници исти, неки су добри људи а неки су умоболници...

b1321

pre 3 godine

Lepo, njega osuditi za silovanje, a sve ove koje se naknadno javljaju osuditi kao saučesnike u krivičnom delu! Ako znaš, a ćutiš, direktno si odgovoran za buduće žrtve!

mix

pre 3 godine

Od danas negledam nove filmove i serije samo one iz osamdesetih, bojkotovati nove filmove ionako glumice i glumci su ocajni netalentovani. Sada je na videlo doslo kako su dosli do glumacke karijere.

m

pre 3 godine

Podrška za lepu, nežnu i suptilnu Milenu i njene koleginice!!! Mnogo mi je žao zbog svega kroz šta su prošle! Kako je ovom čoveku dozvoljena tolika autonomija u radu aa decom. Ni jedan intervju sa njim mi se nije dopadao kada vratim vreme.Čovek je bio tako neiskren, gledao u pod i u suštini ništa pametno nije izgovarao. Ko je u tome video vrhunsku pedagogiju? Pa pogledajte ga samo u emisiji TV lica... Neiskren smušen, samo nešto beži po onom imanju. ..Koliko propusta je napravljeno poveravajući mu decu da ih onako ponižava.Da li je iko od roditelja to uviđao.Kako starije generacije nisu ništa primećivale? Sama postavka te škole i prepuštanje jednom čoveku tolike odgovornosti za toliku decu.. Kako smo tako naivni, da se makar jedan roditelj dublje zainteresovao kako to njegovo dete tamo radi?! Kao omađijani (jednim bezličn likom)!!! Kod nas je večito mrtvo more... rodiš dete i daš nekom na mučenje (nad ovim se plače)!!!

Joca

pre 3 godine

(Opasno kvalitetna izolacija, 18. januar 2021 19:05)

Prijatelju, nije to silovanje kad siluje stranac i stavlja nož pod grlo. To je silovanje kad te silovatelj uvlači u svoju mrežu vremenom i uspostavlja dominantan odnos s tobom. Nažalost to može jer dolaziš kod njega kao dete... Zamisli npr. užas kad te siluje npr. rođeni otac, neko za koga imaš najveću ljubav i čija primarna biološka funkcija je da te štiti... KOME to da prijaviš, nekom čiki nepoznatom u policiji koji će te šikanirati i ismevati? Majci koja će te napasti da si sve izmislila, jer i sama odbija da poveruje u to da živi sa monstrumom??

bane

pre 3 godine

Sad kad se Srbljanovićka dočepala ove teme čitaćemo o njoj više nego o žrtvama silovanja. To je medijska lešinarka koja će prežvakavati ovo mesecima. Zašto ne istraži ove iste pojave na svom FDU gde nešto predaje umesto što se kiti tudjom slavom.

Мргуд

pre 3 godine

Ево и њој треба мало славе и парче колача,да се очеше ....Тешки болесници и једни и други и трећи ...

Petar

pre 3 godine

Momci ako imate devojke pre svakog čina sve na papir i pravo kod notara da overi, tek posle toga u krevet. Ako se neka seti posle deset godina da vas tuži vi samo izvadite papir da je bilo dobrovoljno. Ako ste izgubili papir onda ste nadrljali.

komćilari

pre 3 godine

Bivša cura mi je pričala prije nekih 17g da na pravni fakultet u Beogradu postoji profesor toliko strog da nikog ne pušta da prodje od "zgodnijih cura", već ih iznuruje sa lošim ocjenama, baca ih na ispite redovno i "da se zna" kako se prolazi kod njega, tj idu prvo na ispit kod njega kući a kasnije ide i prelazna. Ja sam tada mislio da je to samo priča pričina, koja se vrtjela među studentkinjama ali kad sam pročitao ova svjedočanstva zadnjih dana upalila mi se lampica. Ne mogu se nažalost sjetiti njegovog imena i koji predmet je predavao. ali Mika je dokaz da takvih monstruma ima dosta,da misle da su nedodirljivi, da su skriveni, prikriveni i da žive među nama. Ako je još ko čuo sličnu priču nek se javi. Sve ih treba raskrinkati!

konobar

pre 3 godine

Mislim da je najveci problem Biljani sa Aleksicem sto je ovaj bio dobar sa Arkanom,inace ne bi se oglasavala.Ipak je jednog drugog pedofila javno podrzala,njen urbani saborac iz kruga dvojke.Ma generalno ako je nesto srozano u ovom drustvu to su intelektualci,cast izuzetcima vecina teski mediokriteti,licemeri zato je ovaj i mogao 40 godina da radi to sto radi,kao niste znali nego ste sad svi hrabri kada je drugi povukao lanac,ma fuj.

Opasno kvalitetna izolacija

pre 3 godine

I za sve godine da niko nije čuo te silne krike ''upomoć, silovanje!'' dok se silne žene opiru uporno, ali nemoćno tom silnom silovanju, prosto da čovek ne poveruje kakvu je lik izolaciju uradio u tom kabinetu.

Miki

pre 3 godine

#Milan Sumadinac
Ovde ima nešto, nešto drugo. Odjednom orketsrirano čitava štampa o silovatelju kod kojeg je išlo 3000 dece na časove i koja su se hvalili da su njegovi đaci. Dobrovoljno. A "silovana" je nastavila da ide na časove i ako je 7 puta silovana?! I konačno setila se posle 8 godina. No, ovo je Srbija pa će se sve saznati.

Will Mosley

pre 3 godine

Oooo... Već sam se bio zabrinuo, da nam se Gospodža Bilja nije uspavala... Covid je, pa šta znam.
(gg, 18. januar 2021 18:35)

Uz kovid i kineska vakcina je tu.

Srđa Zlopogleđa

pre 3 godine

Sve je tačno što je napisala Biljana, analiza savršena... ali ne bih ja skroz skrajnuo jedan mali procenat roditelja koji su slepo verovali, nekom tamo stubu dramturgije...meni je tu gadna potreba nekih roditelja da kroz tu školu ostvare neke druge interese, neka povezivanja, vezice, statusni položaj... ej šalješ dete na mesto gde mu se ne dozvoljava da bude dete, fuj... moram da istaknem ovu često bolesnu ambiciju roditelja koju prenose na decu, raznim vannastavnim aktivnostima na koja se šalju, čak i kad se detetu ne sviđaju ili mu nisu prijatna (jezici, instrument, jahanje, košarka ... pa ne može bato sve, daj mu jedno i ostavi mu vreme da bude dete, da se IGRA).
A ovom ološu bih voleo da sud, ukoliko je sve tačno, a nemam sumnju da jeste, izrekne maksimalnu kaznu za sva krivična dela koja je učinio...

Brane Lala

pre 3 godine

Koliko samo dokonih, neostvarenih, nezadovoljnih, sredovečnih i debeljuškastih muškaraca ima potrebu da omalovaži hrabrost žrtve silovanja. I to maloletne žrtve silovanja. Sram vas bilo.

Walldorf

pre 3 godine

@Simke Odličan komentar.Tačno u centar.Gotovo da ne postoji glumica u Holivudu koja nije prošla seksualnu torturu,vrlo često uz prećutnu saglasnost roditelja.O tome je onomad govorio Mel Gibson.I te grozote nisu vezane samo za glumu.Brzo smo zaboravili onog monstruma sa lokalne vlasti...

Krugodvojkas

pre 3 godine

Nikako nisam na Mikinoj strani, ali vracam film u nazad i shvatam da je 70 % nasih glumica u najranijoj mladosti bilo u vezama ili svalerskim vezama sa duplo starijim kolegama, rediteljima, producentima i siguran sam da bi danas, da ih nije blam, mnoge rekle da su na to bile prisiljene, ali su trpele zarad viseg cilja

giant

pre 3 godine

Sad ispade, da su svi znali, a ja vas pitam zbog cega ste cutili, sve do sada,nista niste bolji!?
(Brajan, 18. januar 2021 18:04)

evo ja to dva dana svima govorim, oni me napadaju da branim silovatelja. jedna voditeljka uzivo u programu ispricala da je i ona tamo isla pre 30 godina, ali je na vreme pobegla i da se to tada desavalo nekim njenim drugaricama. i sad se svi zgrazavaju.

Nikola

pre 3 godine

a kako su nas tek u skoli tukli u komunizmu,sve sem dece direkrora i doktora,oni su morali da budu odlicni.Uvek je bilo manijaka i monstruma.

Lev

pre 3 godine

Cesto se spominje kako je vecina glumaca izgleda to vec znala, ali je cutala. I zasto je cutala. Svi znamo kako se dobijaju uloge, tj. na sta su neki sve spremni da bi dobili ulogu. Dobro poznate informacije iz prve ruke za mnoge. Jedino je pitanje zasto se neke posle 10-20 godina "sete", a neke ne.

Bronhitis

pre 3 godine

E svi ste navalili Jeftic pa Jeftic. Ok jeste pijan izvatao maloletnika ali nije bilo ni skidanja ni penetracije. Obočena obojica i Jeftić je osudjen za to. Silovanje se ipak defi iše kada postoji penetracija.

Uvek bilo uvek se ignorisalo

pre 3 godine

Evo ovako masinac 90ih uvazeni profesor, nemacko prezime. Imao je odabranih par studentkinja na raznim generacijama koje je pikirao i godinama bi ih drzao da ne mogu da prodju njegov predmet i diplomiraju. Svi su znali za njega, svi smo znali i koje su to devojke koje ucenjuje i nikom nista. Ni komisije nisu pomagale jer su ga drugi profani podrzavali, bio je uticajan.
Znalo se za jos dva profana, dedosa gde se moglo poloziti uz olaksice kao i za matoru sa prve godine "koja ne voli studentkinje" i njene muske studente ali tu nije bilo ucene koliko ja znam.
Ovaj prvi ih je bas ucenjivao i terorisao i to su znali svi od dekana do brucosa i nikom nista.
Slobodno objavite svi su oni kod Svetog Petra odavno

Lady B

pre 3 godine

Da li vi ljudi razumete da ne moze i ne sme da se na sud i u javnost izlazi bez dokaza??? Prozivate Biljanu da zna ko je politicar pedofil? Ona i ako je cula, nije nikome svecu drzala i ne moze i ne sme da upire prstom ako nema DOKAZ.

Miomir Popadic

pre 3 godine

Zlostavljanje dece je krivično delo i ako se dokaže krivica, treba da sledi kazna.

Ali ima jedan drugi zločin za koji na žalost (još) ne postoji kazna - histerični, konfuzni i narcisoidni egzibiciknizam koji odlikuje gospodju Srbljanovic (ili Keller, to joj valjda zvuči više evropski).

Vidim da bi volela da se ugura da bude vodja #metoo ovde u Srbiji. Opet da bi bila u centru pažnje, naravno.

simke

pre 3 godine

Čini se da su tu Mikinu ''pedagogiju'' furali i roditelji. Netalenat
se briše velikom strogoćom i radom, i sve je to cena ''slave''.
Koliko samo u holivudu ima netalentovanih ljudi, koji su prekom
disciplinom postali zvezde, ali im je uništeno ono najbitnije - detinjstvo,
pa se svi drogiraju da to što više zakopaju u sebe.
Kažu, moraš da propatiš da bi ispunio snove - čije snove, to je pitanje?
To je kad deca prave decu, a ta deca služe da popune promašaje
tih roditelja, i nemaju nikakvu slobodu. Sve je to upakovano u izjanđale
floskule tipa - to je dobro za tebe, sad patiš ali ćeš sutra biti zahvalan.
Ne, sad patiš, kad si najranjiviji, i sutra ćeš još više patiti, ali ćemo mi
biti zahvalni jer smo uspeli da izlečimo naše komplekse preko vas.
Ništa lakše napraviti dete, ali treba napraviti čoveka.

Milan Sumadinac

pre 3 godine

Meni stvarno nije jasno zasto se o ovome digla tolika pompa, kao da nikada mlade glumice, studentkinje itd nisu isle po kabinetima ne bi li dobile neku ulogu i ispit u indeksu, misli stvarno dojadiste vise sa tim pricama, pa kako neko moze da vas siluje 4 puta, kako, druga stvar gde ste bile 10 godina, sada ste se setile da pricate o tom coveku, ma nije valjda...

aleksandar

pre 3 godine

Zašto svi komentarisete kao da je čovek osuđen? Znate po našem zakonu i Ustavu čovek je nevin dok se ne dokaže da je kriv. Nečija izjava da je neko nešto uradio nije samo po sebi dokaz. Na taj način svako svakoga može da optuži. Ja ne znam da li je taj čovek to učinio, a ako jeste treba ga osuditi na maksimalnu kaznu. Ali mediji na ovaj način utiču na pravosudne organe svojom presijom. A za ove poznate što se sada javljaju da pljuju i osuđuju samo ću reci ajde m*rs.

peradetlić

pre 3 godine

Само је склоните, и њу и Маљевићку. Ова потоња је саставила такав текст да у ком год правцу оде ова прича она може да буде добра свима. Особа без става икаквог. А обе имају заједничко за то да су браниле оног педофила.

Blaster

pre 3 godine

Mnoge su se progurale i postale "uspešne" preko ovakvih paćenika i nakaza kao što je Mika! Pa šta je tek sa mladim političkim nadama, raznim savetnicama po ministarstvima itd... Zašto se svi prave ludi kad je sve jasno kao dan! Jel znate onu pesmu: "Vaginalna manipulacija". Sad je stvar još kompleksnija. Razmislite pre nego što me ispljujete u komentarima. Matorog treba na debelu robiju ali samo zato što je glup kao noć a umislio da je Bog! A glumice nebih komentarisao, pogotovo ne nove mlade glumačke nade...

Kosta

pre 3 godine

"Nemojte da govorite da je to pedofilija ili silovanje, to su samo nedozvoljena polne radnje nad nemoćnim maloletnim licem… "
Reče onomad Biljana kad se radilo o njenom kolegi Jevtiću za slično delo nad osobom od 16 godina...

lepa

pre 3 godine

Osobe poput nje pričaju istu priču već 20 godina sa nikakvim rezultatima. Pa majku mu, zar nije malo mnogo?! Gledali ste kako bolesnik izvodi socijalni i psihološki eksperiment nad decom i po izjavama žrtvi zvali ga "čuveni" pre nego što izgovorite njegovo ime. Dosta nam je više Biljane i sličnih koji iza sebe imaju samo sopstvene skandale i afere.

Shone

pre 3 godine

A kad je Jevtic obljubio onog decaka u pozoristu pisala je tekst da je decko bio zreo momak od 16 god i da je mogao da se odbrani da je hteo...zanimljivo. Pri tom je Jeftic bio i osudjen. Za sada je aleksic samo optuzen, i to ozbiljno i deluje uverljivo ali streba pustiti nadlezne organe da bar bace svetlo na okolnosti jer ako bi se sudili samo na osnovu optuzbi onda sudski procesi ne bi ni postojali

Aron

pre 3 godine

Ova osoba nema nikakvo moralno pravo da o tome govori. Ako je tako moralna i bez dlake na jeziku zašto onda nije o tome pričala ranije? Biljana je osoba koja je promenila dosta stranaka u stavova da čini mi se da njena reč nema nikakvu težinu. Ona je najobicniji egzibicionista, materijalista i narcis koji želi da je stalno u centru pažnje. A da ne govorimo o tome da je i sama počinila krivično delo i da se izvukla samo zato što je poznata i ima veze.

mali mile

pre 3 godine

gospodja Srbljanovic se uglavnom javlja kad treba nesto kritikovati i negativno komentarisati,ako vec znate nesto zasto se ne reaguje na vreme,zasto ove sveznalice nisu reagovale kad je trebalo ako su vec znali sta se desava nego sada popuju kad je steta nenadoknadiva....
voleo bih nekad od doticne da procitam nesto pozitivno,pa makar o lepom vremenu kad dodje prolece....

Boris Banović

pre 3 godine

Evo i nje , posle Bojane Maljević, da čujemo dušebrižnicu i moralnog prosvetitelja ! Biljana, spasavaj nas od ovog zastranulog ološa, svetice naša !

a

pre 3 godine

Skoro saznah da je B.Srbljanović bila u vezi sa N.Prokićem.Idem da
proverim razliku u godinama.Inače Prokića je progurao J.Ćirilov.
Estrada bato !

marko

pre 3 godine

Imam utisak da su ljudi iz glumačke branše nešto znali, a ćutali su. Sad se svi javljaju, Lečić se nešto oglasio, sad ova. Ako je silovanja bilo, kladim se da se nekom od kolega pohvalio.

Dubioza

pre 3 godine

Joj, ova je dosadila više i Bogu i narodu! Dosta nam je samozvane i čudne „elite”. Hoćemo da čujemo komentare običnih ljudi sa običnim zanimanjima koji razumeju normalnog čoveka.

Armata

pre 3 godine

Čeda Jovanović, Biljana Srbljanović, Borka Pavićević, Sergej Trifunović, Goran Marković, Mika Aleksić, Goran Jeftić. Svim ovim osobama je zajedničko FDU.

gorki

pre 3 godine

Sad svi heroji, pa gde str bili sve ove godine da zastitite tu decu, a kao znali ste. Svakog ko sad pljuje po ovom osumnjicenom i kao zna nesto treba procesuirati kao saucesnika. A i sacekajmo da cujemo sta ce sud reci da li je covek kriv ili ne.

Штилцована катаболцна

pre 3 godine

Биљана Србљановић преко овог случаја скупља поене за себе. Доказ: Глумац Јевтић натерао је на хомосексуални однос дете од 15 година у сомборском позоришту, "списатељица" му, исто као и Мирјана Карановић, Бојана Маљевић и остали "запрепаштени" овим случајем пружају подршку. Разлика у ова два случаја је у томе што је дечак био две године млађи и што је однос био хомосексуалан. Дакле, да је дотични учитељ глуме имао однос са дечаком од 17 лета, дотичне би га узеле у заштиту или ми се чини? Јебтић је добио 10 месеци кућног притвора, колико ће овај добити или колико би требало да добије по горе наведенима?

Да се разумемо, једнако гнусна дела су и Јевтићева и Алексићева, само сад ће мо да видимо да ли су хомосексуалци пред судом "једнакији" од осталих...

Liverpool Man

pre 3 godine

Dobro je ljudi shvatili smo...Mika pa Mika. Jel sad treba da cujemo misljenje svakog glumca i poznate licnosti? Trebalo je da ranije pricaju o tome a ne sad kad su devojke priznale, ako su vec svi toliko pametni.

Ljubisa livac

pre 3 godine

Zasto Srbljanovicka i Maljevicka moraju za sve da se pitaju i za sve da daju komentar. Da se razumemo apsolutno osudjujem Aleksica, bez pogovora ali mi je vise iritantno da se za sve pojave u drustvu njih dve pitaju.

грађаниОПН

pre 3 godine

Занимљо је како је довољна реч да покрене лавину људи. А нико у суштини не зна шта се заиста догађа...просто да човек помисли да све ово има некакав циљ.

Protoss

pre 3 godine

Postoje samo podobni i nepodobni, u sistemu koji je izgradjen od strane onih koji drze najace institucije, a to su bogati.. U takvom svetu dolazi do siutaicja da si se zamerio nekome, nekom drugom koji je hteo da te unisti i da preuzme vlasnistvo nad mocnom institucijom koja je namenski napravljena za mase. Verujem da su mnogi znali, ako je istina, sta je Aleksic radio, ali mu sada okrecu ledja, naravno.. Jer to je tipican primer, unutar bogatih struktura i bitka izmedju njih.. To smo se uverili slusajuci i gledajuci vesti iz tog najmocnijeg centra zvanog Holivud. U svim tim pricama, svi oni traze parce kolaca za sebe, jer pravda je selektivna, uzimajuci u obzir koliko ima nemocnih i siromsnih zena, koje nemaju nikakvu podrsku od strane medija, jedne od najacih propagandskih sila na planeti, kao i institucija, drzave, zakona, narocito na Balkanu.. One nemaju kome da se zale, jer se za njih uopste ne cuje, jer uopste nisu bitne za sistem i svet koji su stvarali bogati unutar tih struktura. A stvarali su ga na umobolan nacin, a dobro su bili pokriveni od strane svojih prijatelja, medija i elite. S obzirom na gramzivost svih nas, zbog slave i para, imamo selokupnu sizofrenu situaciju medju ljudima, globalno. Ono sto je vazno reci, idemo iz jednog ludila u drugo, jer sada ce zene traziti osvetu nad muskim rodom, koji ce trajati jako dugo, sto znaci da smo svi kolektivno pred ambisom.. Javljaju se razni pokreti, od strane muskog i zenskog roda, okrenuti mrznjom jedni prema drugima

Pipi

pre 3 godine

Roditelji sve te dece iz njegove skole ozbiljno su podbacili u njihovom karakternom vaspitanju, ako je on mogao da tu decu tretira tako kako se sad pise

Srbija "pravna država"

pre 3 godine

Odlična i edukativna emisija. Kamo sreće da su ovakvi nastavnici po školama u današnje vreme a ne da prave nesposobnjakoviće od dece. Vidim da je bezbroj uspešnih voditeljki, glumica i glumaca izveo na pravi put i da su mu poprilično zahvalni nazivajući ga trećim roditeljom. Ako je zaista zlostavljao tj. silovao, naravno treba i da odgovara ali da je stručnjak za edukaciju vala jeste. Samo mi nije jasno zašto je ta devojka tako dugo ćutala jer će teško sada bez materijalnih dokaza i fizičkih povreda dokaže to silovanje kako tvrdi da se desilo. Teško će i ostale da dokažu ako nema dokaza za to. Verbalne reči nisu dovoljne za dokaz krivice nego isključivo vidljivi dokazi. Na kraju će da ispadne da ih nije ni silovao nego je koristio svoje slobodne metode kako treba da glume na filmu i eto ga neosuđen na slobodi kroz par meseci. Ako ga pak osude zbog pritiska javnosti, na višoj instanci dobija ili u Strazburu i onda će tužiti državu za enormnu odštetu. Poenta priče, treba decu i adolescente učiti da čim se nešto desi, odmah kažu roditeljima ili braći i sestrama i da ne čekaju 10. godina jer javnost takav postupak nakon toliko vremena shvata na potpuno drugačiji način i stiče utisak da je u tom trenutku bilo obostranog interesa za tako nešto. Jako teško dokazivo.

moralni gmizavac

pre 3 godine

Jao divim se hrabrosti ove glumice, podrzimo je ljudi.
Da je ovo rekla pre 10 godina sta mislite koliko bi dece spasila zlostavljanja?
Ali prosto se divim njenoj hrabrosti, divna je, podrska ovoj hrabroj devojci.

hemodroid

pre 3 godine

Nema sanse da ovo ne dovede do promena u ponasanju deteta i nema sanse da roditelj koji poznaje svoje dete to ne primeti dakle krivi su i roditelji.

Aron

pre 3 godine

Ova osoba nema nikakvo moralno pravo da o tome govori. Ako je tako moralna i bez dlake na jeziku zašto onda nije o tome pričala ranije? Biljana je osoba koja je promenila dosta stranaka u stavova da čini mi se da njena reč nema nikakvu težinu. Ona je najobicniji egzibicionista, materijalista i narcis koji želi da je stalno u centru pažnje. A da ne govorimo o tome da je i sama počinila krivično delo i da se izvukla samo zato što je poznata i ima veze.

Liverpool Man

pre 3 godine

Dobro je ljudi shvatili smo...Mika pa Mika. Jel sad treba da cujemo misljenje svakog glumca i poznate licnosti? Trebalo je da ranije pricaju o tome a ne sad kad su devojke priznale, ako su vec svi toliko pametni.

Boris Banović

pre 3 godine

Evo i nje , posle Bojane Maljević, da čujemo dušebrižnicu i moralnog prosvetitelja ! Biljana, spasavaj nas od ovog zastranulog ološa, svetice naša !

gorki

pre 3 godine

Sad svi heroji, pa gde str bili sve ove godine da zastitite tu decu, a kao znali ste. Svakog ko sad pljuje po ovom osumnjicenom i kao zna nesto treba procesuirati kao saucesnika. A i sacekajmo da cujemo sta ce sud reci da li je covek kriv ili ne.

simke

pre 3 godine

Čini se da su tu Mikinu ''pedagogiju'' furali i roditelji. Netalenat
se briše velikom strogoćom i radom, i sve je to cena ''slave''.
Koliko samo u holivudu ima netalentovanih ljudi, koji su prekom
disciplinom postali zvezde, ali im je uništeno ono najbitnije - detinjstvo,
pa se svi drogiraju da to što više zakopaju u sebe.
Kažu, moraš da propatiš da bi ispunio snove - čije snove, to je pitanje?
To je kad deca prave decu, a ta deca služe da popune promašaje
tih roditelja, i nemaju nikakvu slobodu. Sve je to upakovano u izjanđale
floskule tipa - to je dobro za tebe, sad patiš ali ćeš sutra biti zahvalan.
Ne, sad patiš, kad si najranjiviji, i sutra ćeš još više patiti, ali ćemo mi
biti zahvalni jer smo uspeli da izlečimo naše komplekse preko vas.
Ništa lakše napraviti dete, ali treba napraviti čoveka.

Dubioza

pre 3 godine

Joj, ova je dosadila više i Bogu i narodu! Dosta nam je samozvane i čudne „elite”. Hoćemo da čujemo komentare običnih ljudi sa običnim zanimanjima koji razumeju normalnog čoveka.

peradetlić

pre 3 godine

Само је склоните, и њу и Маљевићку. Ова потоња је саставила такав текст да у ком год правцу оде ова прича она може да буде добра свима. Особа без става икаквог. А обе имају заједничко за то да су браниле оног педофила.

Uvek bilo uvek se ignorisalo

pre 3 godine

Evo ovako masinac 90ih uvazeni profesor, nemacko prezime. Imao je odabranih par studentkinja na raznim generacijama koje je pikirao i godinama bi ih drzao da ne mogu da prodju njegov predmet i diplomiraju. Svi su znali za njega, svi smo znali i koje su to devojke koje ucenjuje i nikom nista. Ni komisije nisu pomagale jer su ga drugi profani podrzavali, bio je uticajan.
Znalo se za jos dva profana, dedosa gde se moglo poloziti uz olaksice kao i za matoru sa prve godine "koja ne voli studentkinje" i njene muske studente ali tu nije bilo ucene koliko ja znam.
Ovaj prvi ih je bas ucenjivao i terorisao i to su znali svi od dekana do brucosa i nikom nista.
Slobodno objavite svi su oni kod Svetog Petra odavno

Armata

pre 3 godine

Čeda Jovanović, Biljana Srbljanović, Borka Pavićević, Sergej Trifunović, Goran Marković, Mika Aleksić, Goran Jeftić. Svim ovim osobama je zajedničko FDU.

konobar

pre 3 godine

Mislim da je najveci problem Biljani sa Aleksicem sto je ovaj bio dobar sa Arkanom,inace ne bi se oglasavala.Ipak je jednog drugog pedofila javno podrzala,njen urbani saborac iz kruga dvojke.Ma generalno ako je nesto srozano u ovom drustvu to su intelektualci,cast izuzetcima vecina teski mediokriteti,licemeri zato je ovaj i mogao 40 godina da radi to sto radi,kao niste znali nego ste sad svi hrabri kada je drugi povukao lanac,ma fuj.

Kosta

pre 3 godine

"Nemojte da govorite da je to pedofilija ili silovanje, to su samo nedozvoljena polne radnje nad nemoćnim maloletnim licem… "
Reče onomad Biljana kad se radilo o njenom kolegi Jevtiću za slično delo nad osobom od 16 godina...

Brane Lala

pre 3 godine

Koliko samo dokonih, neostvarenih, nezadovoljnih, sredovečnih i debeljuškastih muškaraca ima potrebu da omalovaži hrabrost žrtve silovanja. I to maloletne žrtve silovanja. Sram vas bilo.

a

pre 3 godine

Skoro saznah da je B.Srbljanović bila u vezi sa N.Prokićem.Idem da
proverim razliku u godinama.Inače Prokića je progurao J.Ćirilov.
Estrada bato !

Miomir Popadic

pre 3 godine

Zlostavljanje dece je krivično delo i ako se dokaže krivica, treba da sledi kazna.

Ali ima jedan drugi zločin za koji na žalost (još) ne postoji kazna - histerični, konfuzni i narcisoidni egzibiciknizam koji odlikuje gospodju Srbljanovic (ili Keller, to joj valjda zvuči više evropski).

Vidim da bi volela da se ugura da bude vodja #metoo ovde u Srbiji. Opet da bi bila u centru pažnje, naravno.

Milan Sumadinac

pre 3 godine

Meni stvarno nije jasno zasto se o ovome digla tolika pompa, kao da nikada mlade glumice, studentkinje itd nisu isle po kabinetima ne bi li dobile neku ulogu i ispit u indeksu, misli stvarno dojadiste vise sa tim pricama, pa kako neko moze da vas siluje 4 puta, kako, druga stvar gde ste bile 10 godina, sada ste se setile da pricate o tom coveku, ma nije valjda...

Srđa Zlopogleđa

pre 3 godine

Sve je tačno što je napisala Biljana, analiza savršena... ali ne bih ja skroz skrajnuo jedan mali procenat roditelja koji su slepo verovali, nekom tamo stubu dramturgije...meni je tu gadna potreba nekih roditelja da kroz tu školu ostvare neke druge interese, neka povezivanja, vezice, statusni položaj... ej šalješ dete na mesto gde mu se ne dozvoljava da bude dete, fuj... moram da istaknem ovu često bolesnu ambiciju roditelja koju prenose na decu, raznim vannastavnim aktivnostima na koja se šalju, čak i kad se detetu ne sviđaju ili mu nisu prijatna (jezici, instrument, jahanje, košarka ... pa ne može bato sve, daj mu jedno i ostavi mu vreme da bude dete, da se IGRA).
A ovom ološu bih voleo da sud, ukoliko je sve tačno, a nemam sumnju da jeste, izrekne maksimalnu kaznu za sva krivična dela koja je učinio...

Walldorf

pre 3 godine

@Simke Odličan komentar.Tačno u centar.Gotovo da ne postoji glumica u Holivudu koja nije prošla seksualnu torturu,vrlo često uz prećutnu saglasnost roditelja.O tome je onomad govorio Mel Gibson.I te grozote nisu vezane samo za glumu.Brzo smo zaboravili onog monstruma sa lokalne vlasti...

Krugodvojkas

pre 3 godine

Nikako nisam na Mikinoj strani, ali vracam film u nazad i shvatam da je 70 % nasih glumica u najranijoj mladosti bilo u vezama ili svalerskim vezama sa duplo starijim kolegama, rediteljima, producentima i siguran sam da bi danas, da ih nije blam, mnoge rekle da su na to bile prisiljene, ali su trpele zarad viseg cilja

Miki

pre 3 godine

#Milan Sumadinac
Ovde ima nešto, nešto drugo. Odjednom orketsrirano čitava štampa o silovatelju kod kojeg je išlo 3000 dece na časove i koja su se hvalili da su njegovi đaci. Dobrovoljno. A "silovana" je nastavila da ide na časove i ako je 7 puta silovana?! I konačno setila se posle 8 godina. No, ovo je Srbija pa će se sve saznati.

giant

pre 3 godine

Sad ispade, da su svi znali, a ja vas pitam zbog cega ste cutili, sve do sada,nista niste bolji!?
(Brajan, 18. januar 2021 18:04)

evo ja to dva dana svima govorim, oni me napadaju da branim silovatelja. jedna voditeljka uzivo u programu ispricala da je i ona tamo isla pre 30 godina, ali je na vreme pobegla i da se to tada desavalo nekim njenim drugaricama. i sad se svi zgrazavaju.

Marija

pre 3 godine

Sramota me je vase sramote, vi sto optuzujete jedva stasalu devojku da se “vracala po jos”. Sram vas bilo. Imam sestricinu od 14 godina, toliko je blentava da ne smem da zamislim sta bi bilo da je bila u situaciji da joj neko ovako ispira mozak a kamoli da je izda neko ko je maltene ocinska figura. Sve vi znate, ne dao vam Bog da ikada saznate koja je ovo muka. Sram vas bilo!

aleksandar

pre 3 godine

Zašto svi komentarisete kao da je čovek osuđen? Znate po našem zakonu i Ustavu čovek je nevin dok se ne dokaže da je kriv. Nečija izjava da je neko nešto uradio nije samo po sebi dokaz. Na taj način svako svakoga može da optuži. Ja ne znam da li je taj čovek to učinio, a ako jeste treba ga osuditi na maksimalnu kaznu. Ali mediji na ovaj način utiču na pravosudne organe svojom presijom. A za ove poznate što se sada javljaju da pljuju i osuđuju samo ću reci ajde m*rs.

грађаниОПН

pre 3 godine

Занимљо је како је довољна реч да покрене лавину људи. А нико у суштини не зна шта се заиста догађа...просто да човек помисли да све ово има некакав циљ.

bane

pre 3 godine

Sad kad se Srbljanovićka dočepala ove teme čitaćemo o njoj više nego o žrtvama silovanja. To je medijska lešinarka koja će prežvakavati ovo mesecima. Zašto ne istraži ove iste pojave na svom FDU gde nešto predaje umesto što se kiti tudjom slavom.

Lev

pre 3 godine

Cesto se spominje kako je vecina glumaca izgleda to vec znala, ali je cutala. I zasto je cutala. Svi znamo kako se dobijaju uloge, tj. na sta su neki sve spremni da bi dobili ulogu. Dobro poznate informacije iz prve ruke za mnoge. Jedino je pitanje zasto se neke posle 10-20 godina "sete", a neke ne.

Ljubisa livac

pre 3 godine

Zasto Srbljanovicka i Maljevicka moraju za sve da se pitaju i za sve da daju komentar. Da se razumemo apsolutno osudjujem Aleksica, bez pogovora ali mi je vise iritantno da se za sve pojave u drustvu njih dve pitaju.

Штилцована катаболцна

pre 3 godine

Биљана Србљановић преко овог случаја скупља поене за себе. Доказ: Глумац Јевтић натерао је на хомосексуални однос дете од 15 година у сомборском позоришту, "списатељица" му, исто као и Мирјана Карановић, Бојана Маљевић и остали "запрепаштени" овим случајем пружају подршку. Разлика у ова два случаја је у томе што је дечак био две године млађи и што је однос био хомосексуалан. Дакле, да је дотични учитељ глуме имао однос са дечаком од 17 лета, дотичне би га узеле у заштиту или ми се чини? Јебтић је добио 10 месеци кућног притвора, колико ће овај добити или колико би требало да добије по горе наведенима?

Да се разумемо, једнако гнусна дела су и Јевтићева и Алексићева, само сад ће мо да видимо да ли су хомосексуалци пред судом "једнакији" од осталих...

Закржљала расо

pre 3 godine

Идеална прилика да се преки Алексића чупа за подршку Јевтићу... Јер Биљи нису сви болесници исти, неки су добри људи а неки су умоболници...

Joca

pre 3 godine

(Opasno kvalitetna izolacija, 18. januar 2021 19:05)

Prijatelju, nije to silovanje kad siluje stranac i stavlja nož pod grlo. To je silovanje kad te silovatelj uvlači u svoju mrežu vremenom i uspostavlja dominantan odnos s tobom. Nažalost to može jer dolaziš kod njega kao dete... Zamisli npr. užas kad te siluje npr. rođeni otac, neko za koga imaš najveću ljubav i čija primarna biološka funkcija je da te štiti... KOME to da prijaviš, nekom čiki nepoznatom u policiji koji će te šikanirati i ismevati? Majci koja će te napasti da si sve izmislila, jer i sama odbija da poveruje u to da živi sa monstrumom??

marko

pre 3 godine

Imam utisak da su ljudi iz glumačke branše nešto znali, a ćutali su. Sad se svi javljaju, Lečić se nešto oglasio, sad ova. Ako je silovanja bilo, kladim se da se nekom od kolega pohvalio.

Opasno kvalitetna izolacija

pre 3 godine

I za sve godine da niko nije čuo te silne krike ''upomoć, silovanje!'' dok se silne žene opiru uporno, ali nemoćno tom silnom silovanju, prosto da čovek ne poveruje kakvu je lik izolaciju uradio u tom kabinetu.

pano (punto)

pre 3 godine

Bivša cura mi je pričala prije nekih 17g da na pravni fakultet u Beogradu postoji profesor toliko strog da nikog ne pušta da prodje od "zgodnijih cura", već ih iznuruje sa lošim ocjenama, baca ih na ispite redovno i "da se zna" kako se prolazi kod njega........ Ne mogu se nažalost sjetiti njegovog imena i koji predmet je predavao. ali Mika je dokaz da takvih monstruma ima dosta,da misle da su nedodirljivi, da su skriveni, prikriveni i da žive među nama. Ako je još ko čuo sličnu priču nek se javi. Sve ih treba raskrinkati!
(komćilari, 18. januar 2021 20:41)

Ja se odlično sećam kako se zove profesor sa Pravnog fakulteta koji je davao potpis za odlaganje ispita samo devojkama, kao i da sam još tada sumnjao (znao i čuo priče) o načinu na koji devojke prolaze ispit kod tog profesora. Dobro se sećam i da mi je koleginica ispričala kako ju je taj isti profesor napao u kabinetu, (neprimereno je dodirivao i na silu pokušavao da je poljubi) (ne znam da li je istina, ali zbog manijakalnog pogleda u očima dotičnog i celog utiska koji taj čovek ostavlja, sam joj naravno verovao).

A i lično sam bio svedok vise puta kako se drugi profesori na Pravnom fakultetu BU,(pa i na sred ispita), neprimereno "udvaraju" studentiknjama i pozivaju ih u kabinet radi "edukovanja" ali i kako je "lakše položiti ispit" ako si atraktivna devojka koja je "oskudno obučena", te kako moje koleginice dolaze (obučene i našminkane) na ispit u 9 ujutro.

Hoću da kažem da je Pravni fakultet BU rasadnik nemorala i neprimerenog ponašanja profesora (ali nažalost i studenata) koji po godinama mogu da budu dede tim studentkinjama, ali to je valjda ovde kod nas (u našoj zemlji) "prihvatljivo ponašanje" , (valjda zato sto te devojke nisu maloletne.)

A čuo sam i zapamtio još gore priče !!!

Shone

pre 3 godine

A kad je Jevtic obljubio onog decaka u pozoristu pisala je tekst da je decko bio zreo momak od 16 god i da je mogao da se odbrani da je hteo...zanimljivo. Pri tom je Jeftic bio i osudjen. Za sada je aleksic samo optuzen, i to ozbiljno i deluje uverljivo ali streba pustiti nadlezne organe da bar bace svetlo na okolnosti jer ako bi se sudili samo na osnovu optuzbi onda sudski procesi ne bi ni postojali

moralni gmizavac

pre 3 godine

Jao divim se hrabrosti ove glumice, podrzimo je ljudi.
Da je ovo rekla pre 10 godina sta mislite koliko bi dece spasila zlostavljanja?
Ali prosto se divim njenoj hrabrosti, divna je, podrska ovoj hrabroj devojci.

Blaster

pre 3 godine

Mnoge su se progurale i postale "uspešne" preko ovakvih paćenika i nakaza kao što je Mika! Pa šta je tek sa mladim političkim nadama, raznim savetnicama po ministarstvima itd... Zašto se svi prave ludi kad je sve jasno kao dan! Jel znate onu pesmu: "Vaginalna manipulacija". Sad je stvar još kompleksnija. Razmislite pre nego što me ispljujete u komentarima. Matorog treba na debelu robiju ali samo zato što je glup kao noć a umislio da je Bog! A glumice nebih komentarisao, pogotovo ne nove mlade glumačke nade...

Lady B

pre 3 godine

Da li vi ljudi razumete da ne moze i ne sme da se na sud i u javnost izlazi bez dokaza??? Prozivate Biljanu da zna ko je politicar pedofil? Ona i ako je cula, nije nikome svecu drzala i ne moze i ne sme da upire prstom ako nema DOKAZ.

Željko

pre 3 godine

Kad pogledam one stare snimke i kako je pricao sa djecom... pa koja budala upise dijete kod njega u skolu? Vidi se da je covjek sa greskom. Sam izraz lica sve govori. I decenijama tako ubija djecu u pojam. Ajd nek se nekom odraslom tako obrati da ti protezu napravi od vilice...

Will Mosley

pre 3 godine

Oooo... Već sam se bio zabrinuo, da nam se Gospodža Bilja nije uspavala... Covid je, pa šta znam.
(gg, 18. januar 2021 18:35)

Uz kovid i kineska vakcina je tu.

m

pre 3 godine

Podrška za lepu, nežnu i suptilnu Milenu i njene koleginice!!! Mnogo mi je žao zbog svega kroz šta su prošle! Kako je ovom čoveku dozvoljena tolika autonomija u radu aa decom. Ni jedan intervju sa njim mi se nije dopadao kada vratim vreme.Čovek je bio tako neiskren, gledao u pod i u suštini ništa pametno nije izgovarao. Ko je u tome video vrhunsku pedagogiju? Pa pogledajte ga samo u emisiji TV lica... Neiskren smušen, samo nešto beži po onom imanju. ..Koliko propusta je napravljeno poveravajući mu decu da ih onako ponižava.Da li je iko od roditelja to uviđao.Kako starije generacije nisu ništa primećivale? Sama postavka te škole i prepuštanje jednom čoveku tolike odgovornosti za toliku decu.. Kako smo tako naivni, da se makar jedan roditelj dublje zainteresovao kako to njegovo dete tamo radi?! Kao omađijani (jednim bezličn likom)!!! Kod nas je večito mrtvo more... rodiš dete i daš nekom na mučenje (nad ovim se plače)!!!

lepa

pre 3 godine

Osobe poput nje pričaju istu priču već 20 godina sa nikakvim rezultatima. Pa majku mu, zar nije malo mnogo?! Gledali ste kako bolesnik izvodi socijalni i psihološki eksperiment nad decom i po izjavama žrtvi zvali ga "čuveni" pre nego što izgovorite njegovo ime. Dosta nam je više Biljane i sličnih koji iza sebe imaju samo sopstvene skandale i afere.

pp

pre 3 godine

Pa kad se setim mladosti cini mi se da je uvek bilo ubedjivanja devojaka za sex. Malo na fin nacin malo ljutnjom i tako dalje. Razne su tu taktike primenjivanje da se devojka obradi i da bude sexa.Nekako je prirodno da muskarac navaljuje a devojka se femka u pocetku veze. Naravno nikako na silu tako da mi nije najjasnije jel profesor primenjivao silu ili ih je ucenjivao ili sl. Devojke su
itekako polno aktivne sa 17 god samo to rade sa svojim momcima slicnih godina. To realno nisu deca ali kad ih napada profesor od 60 god onda je to veliki problem i za zatvor.

hemodroid

pre 3 godine

Nema sanse da ovo ne dovede do promena u ponasanju deteta i nema sanse da roditelj koji poznaje svoje dete to ne primeti dakle krivi su i roditelji.

mix

pre 3 godine

Od danas negledam nove filmove i serije samo one iz osamdesetih, bojkotovati nove filmove ionako glumice i glumci su ocajni netalentovani. Sada je na videlo doslo kako su dosli do glumacke karijere.

Pipi

pre 3 godine

Roditelji sve te dece iz njegove skole ozbiljno su podbacili u njihovom karakternom vaspitanju, ako je on mogao da tu decu tretira tako kako se sad pise

Nikola

pre 3 godine

a kako su nas tek u skoli tukli u komunizmu,sve sem dece direkrora i doktora,oni su morali da budu odlicni.Uvek je bilo manijaka i monstruma.

mali mile

pre 3 godine

gospodja Srbljanovic se uglavnom javlja kad treba nesto kritikovati i negativno komentarisati,ako vec znate nesto zasto se ne reaguje na vreme,zasto ove sveznalice nisu reagovale kad je trebalo ako su vec znali sta se desava nego sada popuju kad je steta nenadoknadiva....
voleo bih nekad od doticne da procitam nesto pozitivno,pa makar o lepom vremenu kad dodje prolece....

Srbija "pravna država"

pre 3 godine

Odlična i edukativna emisija. Kamo sreće da su ovakvi nastavnici po školama u današnje vreme a ne da prave nesposobnjakoviće od dece. Vidim da je bezbroj uspešnih voditeljki, glumica i glumaca izveo na pravi put i da su mu poprilično zahvalni nazivajući ga trećim roditeljom. Ako je zaista zlostavljao tj. silovao, naravno treba i da odgovara ali da je stručnjak za edukaciju vala jeste. Samo mi nije jasno zašto je ta devojka tako dugo ćutala jer će teško sada bez materijalnih dokaza i fizičkih povreda dokaže to silovanje kako tvrdi da se desilo. Teško će i ostale da dokažu ako nema dokaza za to. Verbalne reči nisu dovoljne za dokaz krivice nego isključivo vidljivi dokazi. Na kraju će da ispadne da ih nije ni silovao nego je koristio svoje slobodne metode kako treba da glume na filmu i eto ga neosuđen na slobodi kroz par meseci. Ako ga pak osude zbog pritiska javnosti, na višoj instanci dobija ili u Strazburu i onda će tužiti državu za enormnu odštetu. Poenta priče, treba decu i adolescente učiti da čim se nešto desi, odmah kažu roditeljima ili braći i sestrama i da ne čekaju 10. godina jer javnost takav postupak nakon toliko vremena shvata na potpuno drugačiji način i stiče utisak da je u tom trenutku bilo obostranog interesa za tako nešto. Jako teško dokazivo.

Мргуд

pre 3 godine

Ево и њој треба мало славе и парче колача,да се очеше ....Тешки болесници и једни и други и трећи ...

komćilari

pre 3 godine

Bivša cura mi je pričala prije nekih 17g da na pravni fakultet u Beogradu postoji profesor toliko strog da nikog ne pušta da prodje od "zgodnijih cura", već ih iznuruje sa lošim ocjenama, baca ih na ispite redovno i "da se zna" kako se prolazi kod njega, tj idu prvo na ispit kod njega kući a kasnije ide i prelazna. Ja sam tada mislio da je to samo priča pričina, koja se vrtjela među studentkinjama ali kad sam pročitao ova svjedočanstva zadnjih dana upalila mi se lampica. Ne mogu se nažalost sjetiti njegovog imena i koji predmet je predavao. ali Mika je dokaz da takvih monstruma ima dosta,da misle da su nedodirljivi, da su skriveni, prikriveni i da žive među nama. Ako je još ko čuo sličnu priču nek se javi. Sve ih treba raskrinkati!

b1321

pre 3 godine

Lepo, njega osuditi za silovanje, a sve ove koje se naknadno javljaju osuditi kao saučesnike u krivičnom delu! Ako znaš, a ćutiš, direktno si odgovoran za buduće žrtve!

Petar

pre 3 godine

Momci ako imate devojke pre svakog čina sve na papir i pravo kod notara da overi, tek posle toga u krevet. Ako se neka seti posle deset godina da vas tuži vi samo izvadite papir da je bilo dobrovoljno. Ako ste izgubili papir onda ste nadrljali.

Bronhitis

pre 3 godine

E svi ste navalili Jeftic pa Jeftic. Ok jeste pijan izvatao maloletnika ali nije bilo ni skidanja ni penetracije. Obočena obojica i Jeftić je osudjen za to. Silovanje se ipak defi iše kada postoji penetracija.

Protoss

pre 3 godine

Postoje samo podobni i nepodobni, u sistemu koji je izgradjen od strane onih koji drze najace institucije, a to su bogati.. U takvom svetu dolazi do siutaicja da si se zamerio nekome, nekom drugom koji je hteo da te unisti i da preuzme vlasnistvo nad mocnom institucijom koja je namenski napravljena za mase. Verujem da su mnogi znali, ako je istina, sta je Aleksic radio, ali mu sada okrecu ledja, naravno.. Jer to je tipican primer, unutar bogatih struktura i bitka izmedju njih.. To smo se uverili slusajuci i gledajuci vesti iz tog najmocnijeg centra zvanog Holivud. U svim tim pricama, svi oni traze parce kolaca za sebe, jer pravda je selektivna, uzimajuci u obzir koliko ima nemocnih i siromsnih zena, koje nemaju nikakvu podrsku od strane medija, jedne od najacih propagandskih sila na planeti, kao i institucija, drzave, zakona, narocito na Balkanu.. One nemaju kome da se zale, jer se za njih uopste ne cuje, jer uopste nisu bitne za sistem i svet koji su stvarali bogati unutar tih struktura. A stvarali su ga na umobolan nacin, a dobro su bili pokriveni od strane svojih prijatelja, medija i elite. S obzirom na gramzivost svih nas, zbog slave i para, imamo selokupnu sizofrenu situaciju medju ljudima, globalno. Ono sto je vazno reci, idemo iz jednog ludila u drugo, jer sada ce zene traziti osvetu nad muskim rodom, koji ce trajati jako dugo, sto znaci da smo svi kolektivno pred ambisom.. Javljaju se razni pokreti, od strane muskog i zenskog roda, okrenuti mrznjom jedni prema drugima

Ala

pre 3 godine

Sve je sama rekla. Sve što je potpuno ne dozvoljeno i ne normalno. Da ja moje dete od 5 6 godina ostavljam nekom "Miki" koji je u vašem snobovskom svetu Bog, i da taj "Mika" bude veći autoritet mom detetu od mene samog... Pa vi ste ludaci! I vi i vaša gluma i muzeji i izložbe!

Jelena

pre 3 godine

Sve je u pravu sem da roditelji nisu odgovorni. Jesu, bili su neoprezni, naivni, zaslepljeni. Ako si veci prijatelj bilo kome ko radi sa tvojim detetom nego svom detetu, naravno da ce se desavati opasne situacije za dete. Roditelji veruju u bajke, ne vole istinu cak i kad ih upozoris.

Vagica

pre 3 godine

Silovanje nije čin strasti i neizdržive seksualne želje. Silovanje je čin nasilja, dokazivanja moći i kontrole, a ne seksualnosti. Silovateljev cilj je da ponizi ženu i da joj potpuno oduzme ličnu moć. Silovanja su uglavnom planirana i izvršena od strane nepoznatih ili poznanika, onda kad se za to ukaže prilika.

wtf

pre 3 godine

E pa to je, kad nećeš na selo pa motiku u šake, nego ideš u grad po tim goveđim školama i čitaš goveđe knjige umesto Biblije...

Milan Sumadinac

pre 3 godine

Meni stvarno nije jasno zasto se o ovome digla tolika pompa, kao da nikada mlade glumice, studentkinje itd nisu isle po kabinetima ne bi li dobile neku ulogu i ispit u indeksu, misli stvarno dojadiste vise sa tim pricama, pa kako neko moze da vas siluje 4 puta, kako, druga stvar gde ste bile 10 godina, sada ste se setile da pricate o tom coveku, ma nije valjda...

Aron

pre 3 godine

Ova osoba nema nikakvo moralno pravo da o tome govori. Ako je tako moralna i bez dlake na jeziku zašto onda nije o tome pričala ranije? Biljana je osoba koja je promenila dosta stranaka u stavova da čini mi se da njena reč nema nikakvu težinu. Ona je najobicniji egzibicionista, materijalista i narcis koji želi da je stalno u centru pažnje. A da ne govorimo o tome da je i sama počinila krivično delo i da se izvukla samo zato što je poznata i ima veze.

Opasno kvalitetna izolacija

pre 3 godine

I za sve godine da niko nije čuo te silne krike ''upomoć, silovanje!'' dok se silne žene opiru uporno, ali nemoćno tom silnom silovanju, prosto da čovek ne poveruje kakvu je lik izolaciju uradio u tom kabinetu.

Miki

pre 3 godine

#Milan Sumadinac
Ovde ima nešto, nešto drugo. Odjednom orketsrirano čitava štampa o silovatelju kod kojeg je išlo 3000 dece na časove i koja su se hvalili da su njegovi đaci. Dobrovoljno. A "silovana" je nastavila da ide na časove i ako je 7 puta silovana?! I konačno setila se posle 8 godina. No, ovo je Srbija pa će se sve saznati.

Srbija "pravna država"

pre 3 godine

Odlična i edukativna emisija. Kamo sreće da su ovakvi nastavnici po školama u današnje vreme a ne da prave nesposobnjakoviće od dece. Vidim da je bezbroj uspešnih voditeljki, glumica i glumaca izveo na pravi put i da su mu poprilično zahvalni nazivajući ga trećim roditeljom. Ako je zaista zlostavljao tj. silovao, naravno treba i da odgovara ali da je stručnjak za edukaciju vala jeste. Samo mi nije jasno zašto je ta devojka tako dugo ćutala jer će teško sada bez materijalnih dokaza i fizičkih povreda dokaže to silovanje kako tvrdi da se desilo. Teško će i ostale da dokažu ako nema dokaza za to. Verbalne reči nisu dovoljne za dokaz krivice nego isključivo vidljivi dokazi. Na kraju će da ispadne da ih nije ni silovao nego je koristio svoje slobodne metode kako treba da glume na filmu i eto ga neosuđen na slobodi kroz par meseci. Ako ga pak osude zbog pritiska javnosti, na višoj instanci dobija ili u Strazburu i onda će tužiti državu za enormnu odštetu. Poenta priče, treba decu i adolescente učiti da čim se nešto desi, odmah kažu roditeljima ili braći i sestrama i da ne čekaju 10. godina jer javnost takav postupak nakon toliko vremena shvata na potpuno drugačiji način i stiče utisak da je u tom trenutku bilo obostranog interesa za tako nešto. Jako teško dokazivo.

Bronhitis

pre 3 godine

E svi ste navalili Jeftic pa Jeftic. Ok jeste pijan izvatao maloletnika ali nije bilo ni skidanja ni penetracije. Obočena obojica i Jeftić je osudjen za to. Silovanje se ipak defi iše kada postoji penetracija.

Brane Lala

pre 3 godine

Koliko samo dokonih, neostvarenih, nezadovoljnih, sredovečnih i debeljuškastih muškaraca ima potrebu da omalovaži hrabrost žrtve silovanja. I to maloletne žrtve silovanja. Sram vas bilo.

Petar

pre 3 godine

Momci ako imate devojke pre svakog čina sve na papir i pravo kod notara da overi, tek posle toga u krevet. Ako se neka seti posle deset godina da vas tuži vi samo izvadite papir da je bilo dobrovoljno. Ako ste izgubili papir onda ste nadrljali.

moralni gmizavac

pre 3 godine

Jao divim se hrabrosti ove glumice, podrzimo je ljudi.
Da je ovo rekla pre 10 godina sta mislite koliko bi dece spasila zlostavljanja?
Ali prosto se divim njenoj hrabrosti, divna je, podrska ovoj hrabroj devojci.

грађаниОПН

pre 3 godine

Занимљо је како је довољна реч да покрене лавину људи. А нико у суштини не зна шта се заиста догађа...просто да човек помисли да све ово има некакав циљ.

Dubioza

pre 3 godine

Joj, ova je dosadila više i Bogu i narodu! Dosta nam je samozvane i čudne „elite”. Hoćemo da čujemo komentare običnih ljudi sa običnim zanimanjima koji razumeju normalnog čoveka.

Armata

pre 3 godine

Čeda Jovanović, Biljana Srbljanović, Borka Pavićević, Sergej Trifunović, Goran Marković, Mika Aleksić, Goran Jeftić. Svim ovim osobama je zajedničko FDU.

b1321

pre 3 godine

Lepo, njega osuditi za silovanje, a sve ove koje se naknadno javljaju osuditi kao saučesnike u krivičnom delu! Ako znaš, a ćutiš, direktno si odgovoran za buduće žrtve!

Boris Banović

pre 3 godine

Evo i nje , posle Bojane Maljević, da čujemo dušebrižnicu i moralnog prosvetitelja ! Biljana, spasavaj nas od ovog zastranulog ološa, svetice naša !

Liverpool Man

pre 3 godine

Dobro je ljudi shvatili smo...Mika pa Mika. Jel sad treba da cujemo misljenje svakog glumca i poznate licnosti? Trebalo je da ranije pricaju o tome a ne sad kad su devojke priznale, ako su vec svi toliko pametni.

Miomir Popadic

pre 3 godine

Zlostavljanje dece je krivično delo i ako se dokaže krivica, treba da sledi kazna.

Ali ima jedan drugi zločin za koji na žalost (još) ne postoji kazna - histerični, konfuzni i narcisoidni egzibiciknizam koji odlikuje gospodju Srbljanovic (ili Keller, to joj valjda zvuči više evropski).

Vidim da bi volela da se ugura da bude vodja #metoo ovde u Srbiji. Opet da bi bila u centru pažnje, naravno.

Мргуд

pre 3 godine

Ево и њој треба мало славе и парче колача,да се очеше ....Тешки болесници и једни и други и трећи ...

aleksandar

pre 3 godine

Zašto svi komentarisete kao da je čovek osuđen? Znate po našem zakonu i Ustavu čovek je nevin dok se ne dokaže da je kriv. Nečija izjava da je neko nešto uradio nije samo po sebi dokaz. Na taj način svako svakoga može da optuži. Ja ne znam da li je taj čovek to učinio, a ako jeste treba ga osuditi na maksimalnu kaznu. Ali mediji na ovaj način utiču na pravosudne organe svojom presijom. A za ove poznate što se sada javljaju da pljuju i osuđuju samo ću reci ajde m*rs.

Lev

pre 3 godine

Cesto se spominje kako je vecina glumaca izgleda to vec znala, ali je cutala. I zasto je cutala. Svi znamo kako se dobijaju uloge, tj. na sta su neki sve spremni da bi dobili ulogu. Dobro poznate informacije iz prve ruke za mnoge. Jedino je pitanje zasto se neke posle 10-20 godina "sete", a neke ne.

Srđa Zlopogleđa

pre 3 godine

Sve je tačno što je napisala Biljana, analiza savršena... ali ne bih ja skroz skrajnuo jedan mali procenat roditelja koji su slepo verovali, nekom tamo stubu dramturgije...meni je tu gadna potreba nekih roditelja da kroz tu školu ostvare neke druge interese, neka povezivanja, vezice, statusni položaj... ej šalješ dete na mesto gde mu se ne dozvoljava da bude dete, fuj... moram da istaknem ovu često bolesnu ambiciju roditelja koju prenose na decu, raznim vannastavnim aktivnostima na koja se šalju, čak i kad se detetu ne sviđaju ili mu nisu prijatna (jezici, instrument, jahanje, košarka ... pa ne može bato sve, daj mu jedno i ostavi mu vreme da bude dete, da se IGRA).
A ovom ološu bih voleo da sud, ukoliko je sve tačno, a nemam sumnju da jeste, izrekne maksimalnu kaznu za sva krivična dela koja je učinio...

Marija

pre 3 godine

Sramota me je vase sramote, vi sto optuzujete jedva stasalu devojku da se “vracala po jos”. Sram vas bilo. Imam sestricinu od 14 godina, toliko je blentava da ne smem da zamislim sta bi bilo da je bila u situaciji da joj neko ovako ispira mozak a kamoli da je izda neko ko je maltene ocinska figura. Sve vi znate, ne dao vam Bog da ikada saznate koja je ovo muka. Sram vas bilo!

pp

pre 3 godine

Pa kad se setim mladosti cini mi se da je uvek bilo ubedjivanja devojaka za sex. Malo na fin nacin malo ljutnjom i tako dalje. Razne su tu taktike primenjivanje da se devojka obradi i da bude sexa.Nekako je prirodno da muskarac navaljuje a devojka se femka u pocetku veze. Naravno nikako na silu tako da mi nije najjasnije jel profesor primenjivao silu ili ih je ucenjivao ili sl. Devojke su
itekako polno aktivne sa 17 god samo to rade sa svojim momcima slicnih godina. To realno nisu deca ali kad ih napada profesor od 60 god onda je to veliki problem i za zatvor.

mix

pre 3 godine

Od danas negledam nove filmove i serije samo one iz osamdesetih, bojkotovati nove filmove ionako glumice i glumci su ocajni netalentovani. Sada je na videlo doslo kako su dosli do glumacke karijere.

peradetlić

pre 3 godine

Само је склоните, и њу и Маљевићку. Ова потоња је саставила такав текст да у ком год правцу оде ова прича она може да буде добра свима. Особа без става икаквог. А обе имају заједничко за то да су браниле оног педофила.

Will Mosley

pre 3 godine

Oooo... Već sam se bio zabrinuo, da nam se Gospodža Bilja nije uspavala... Covid je, pa šta znam.
(gg, 18. januar 2021 18:35)

Uz kovid i kineska vakcina je tu.

bane

pre 3 godine

Sad kad se Srbljanovićka dočepala ove teme čitaćemo o njoj više nego o žrtvama silovanja. To je medijska lešinarka koja će prežvakavati ovo mesecima. Zašto ne istraži ove iste pojave na svom FDU gde nešto predaje umesto što se kiti tudjom slavom.

gorki

pre 3 godine

Sad svi heroji, pa gde str bili sve ove godine da zastitite tu decu, a kao znali ste. Svakog ko sad pljuje po ovom osumnjicenom i kao zna nesto treba procesuirati kao saucesnika. A i sacekajmo da cujemo sta ce sud reci da li je covek kriv ili ne.

Blaster

pre 3 godine

Mnoge su se progurale i postale "uspešne" preko ovakvih paćenika i nakaza kao što je Mika! Pa šta je tek sa mladim političkim nadama, raznim savetnicama po ministarstvima itd... Zašto se svi prave ludi kad je sve jasno kao dan! Jel znate onu pesmu: "Vaginalna manipulacija". Sad je stvar još kompleksnija. Razmislite pre nego što me ispljujete u komentarima. Matorog treba na debelu robiju ali samo zato što je glup kao noć a umislio da je Bog! A glumice nebih komentarisao, pogotovo ne nove mlade glumačke nade...

konobar

pre 3 godine

Mislim da je najveci problem Biljani sa Aleksicem sto je ovaj bio dobar sa Arkanom,inace ne bi se oglasavala.Ipak je jednog drugog pedofila javno podrzala,njen urbani saborac iz kruga dvojke.Ma generalno ako je nesto srozano u ovom drustvu to su intelektualci,cast izuzetcima vecina teski mediokriteti,licemeri zato je ovaj i mogao 40 godina da radi to sto radi,kao niste znali nego ste sad svi hrabri kada je drugi povukao lanac,ma fuj.

Nikola

pre 3 godine

a kako su nas tek u skoli tukli u komunizmu,sve sem dece direkrora i doktora,oni su morali da budu odlicni.Uvek je bilo manijaka i monstruma.

Ljubisa livac

pre 3 godine

Zasto Srbljanovicka i Maljevicka moraju za sve da se pitaju i za sve da daju komentar. Da se razumemo apsolutno osudjujem Aleksica, bez pogovora ali mi je vise iritantno da se za sve pojave u drustvu njih dve pitaju.

a

pre 3 godine

Skoro saznah da je B.Srbljanović bila u vezi sa N.Prokićem.Idem da
proverim razliku u godinama.Inače Prokića je progurao J.Ćirilov.
Estrada bato !

Krugodvojkas

pre 3 godine

Nikako nisam na Mikinoj strani, ali vracam film u nazad i shvatam da je 70 % nasih glumica u najranijoj mladosti bilo u vezama ili svalerskim vezama sa duplo starijim kolegama, rediteljima, producentima i siguran sam da bi danas, da ih nije blam, mnoge rekle da su na to bile prisiljene, ali su trpele zarad viseg cilja

Lady B

pre 3 godine

Da li vi ljudi razumete da ne moze i ne sme da se na sud i u javnost izlazi bez dokaza??? Prozivate Biljanu da zna ko je politicar pedofil? Ona i ako je cula, nije nikome svecu drzala i ne moze i ne sme da upire prstom ako nema DOKAZ.

hemodroid

pre 3 godine

Nema sanse da ovo ne dovede do promena u ponasanju deteta i nema sanse da roditelj koji poznaje svoje dete to ne primeti dakle krivi su i roditelji.

giant

pre 3 godine

Sad ispade, da su svi znali, a ja vas pitam zbog cega ste cutili, sve do sada,nista niste bolji!?
(Brajan, 18. januar 2021 18:04)

evo ja to dva dana svima govorim, oni me napadaju da branim silovatelja. jedna voditeljka uzivo u programu ispricala da je i ona tamo isla pre 30 godina, ali je na vreme pobegla i da se to tada desavalo nekim njenim drugaricama. i sad se svi zgrazavaju.

Joca

pre 3 godine

(Opasno kvalitetna izolacija, 18. januar 2021 19:05)

Prijatelju, nije to silovanje kad siluje stranac i stavlja nož pod grlo. To je silovanje kad te silovatelj uvlači u svoju mrežu vremenom i uspostavlja dominantan odnos s tobom. Nažalost to može jer dolaziš kod njega kao dete... Zamisli npr. užas kad te siluje npr. rođeni otac, neko za koga imaš najveću ljubav i čija primarna biološka funkcija je da te štiti... KOME to da prijaviš, nekom čiki nepoznatom u policiji koji će te šikanirati i ismevati? Majci koja će te napasti da si sve izmislila, jer i sama odbija da poveruje u to da živi sa monstrumom??

Штилцована катаболцна

pre 3 godine

Биљана Србљановић преко овог случаја скупља поене за себе. Доказ: Глумац Јевтић натерао је на хомосексуални однос дете од 15 година у сомборском позоришту, "списатељица" му, исто као и Мирјана Карановић, Бојана Маљевић и остали "запрепаштени" овим случајем пружају подршку. Разлика у ова два случаја је у томе што је дечак био две године млађи и што је однос био хомосексуалан. Дакле, да је дотични учитељ глуме имао однос са дечаком од 17 лета, дотичне би га узеле у заштиту или ми се чини? Јебтић је добио 10 месеци кућног притвора, колико ће овај добити или колико би требало да добије по горе наведенима?

Да се разумемо, једнако гнусна дела су и Јевтићева и Алексићева, само сад ће мо да видимо да ли су хомосексуалци пред судом "једнакији" од осталих...

m

pre 3 godine

Podrška za lepu, nežnu i suptilnu Milenu i njene koleginice!!! Mnogo mi je žao zbog svega kroz šta su prošle! Kako je ovom čoveku dozvoljena tolika autonomija u radu aa decom. Ni jedan intervju sa njim mi se nije dopadao kada vratim vreme.Čovek je bio tako neiskren, gledao u pod i u suštini ništa pametno nije izgovarao. Ko je u tome video vrhunsku pedagogiju? Pa pogledajte ga samo u emisiji TV lica... Neiskren smušen, samo nešto beži po onom imanju. ..Koliko propusta je napravljeno poveravajući mu decu da ih onako ponižava.Da li je iko od roditelja to uviđao.Kako starije generacije nisu ništa primećivale? Sama postavka te škole i prepuštanje jednom čoveku tolike odgovornosti za toliku decu.. Kako smo tako naivni, da se makar jedan roditelj dublje zainteresovao kako to njegovo dete tamo radi?! Kao omađijani (jednim bezličn likom)!!! Kod nas je večito mrtvo more... rodiš dete i daš nekom na mučenje (nad ovim se plače)!!!

Protoss

pre 3 godine

Postoje samo podobni i nepodobni, u sistemu koji je izgradjen od strane onih koji drze najace institucije, a to su bogati.. U takvom svetu dolazi do siutaicja da si se zamerio nekome, nekom drugom koji je hteo da te unisti i da preuzme vlasnistvo nad mocnom institucijom koja je namenski napravljena za mase. Verujem da su mnogi znali, ako je istina, sta je Aleksic radio, ali mu sada okrecu ledja, naravno.. Jer to je tipican primer, unutar bogatih struktura i bitka izmedju njih.. To smo se uverili slusajuci i gledajuci vesti iz tog najmocnijeg centra zvanog Holivud. U svim tim pricama, svi oni traze parce kolaca za sebe, jer pravda je selektivna, uzimajuci u obzir koliko ima nemocnih i siromsnih zena, koje nemaju nikakvu podrsku od strane medija, jedne od najacih propagandskih sila na planeti, kao i institucija, drzave, zakona, narocito na Balkanu.. One nemaju kome da se zale, jer se za njih uopste ne cuje, jer uopste nisu bitne za sistem i svet koji su stvarali bogati unutar tih struktura. A stvarali su ga na umobolan nacin, a dobro su bili pokriveni od strane svojih prijatelja, medija i elite. S obzirom na gramzivost svih nas, zbog slave i para, imamo selokupnu sizofrenu situaciju medju ljudima, globalno. Ono sto je vazno reci, idemo iz jednog ludila u drugo, jer sada ce zene traziti osvetu nad muskim rodom, koji ce trajati jako dugo, sto znaci da smo svi kolektivno pred ambisom.. Javljaju se razni pokreti, od strane muskog i zenskog roda, okrenuti mrznjom jedni prema drugima

Walldorf

pre 3 godine

@Simke Odličan komentar.Tačno u centar.Gotovo da ne postoji glumica u Holivudu koja nije prošla seksualnu torturu,vrlo često uz prećutnu saglasnost roditelja.O tome je onomad govorio Mel Gibson.I te grozote nisu vezane samo za glumu.Brzo smo zaboravili onog monstruma sa lokalne vlasti...

marko

pre 3 godine

Imam utisak da su ljudi iz glumačke branše nešto znali, a ćutali su. Sad se svi javljaju, Lečić se nešto oglasio, sad ova. Ako je silovanja bilo, kladim se da se nekom od kolega pohvalio.

Uvek bilo uvek se ignorisalo

pre 3 godine

Evo ovako masinac 90ih uvazeni profesor, nemacko prezime. Imao je odabranih par studentkinja na raznim generacijama koje je pikirao i godinama bi ih drzao da ne mogu da prodju njegov predmet i diplomiraju. Svi su znali za njega, svi smo znali i koje su to devojke koje ucenjuje i nikom nista. Ni komisije nisu pomagale jer su ga drugi profani podrzavali, bio je uticajan.
Znalo se za jos dva profana, dedosa gde se moglo poloziti uz olaksice kao i za matoru sa prve godine "koja ne voli studentkinje" i njene muske studente ali tu nije bilo ucene koliko ja znam.
Ovaj prvi ih je bas ucenjivao i terorisao i to su znali svi od dekana do brucosa i nikom nista.
Slobodno objavite svi su oni kod Svetog Petra odavno

Pipi

pre 3 godine

Roditelji sve te dece iz njegove skole ozbiljno su podbacili u njihovom karakternom vaspitanju, ako je on mogao da tu decu tretira tako kako se sad pise

simke

pre 3 godine

Čini se da su tu Mikinu ''pedagogiju'' furali i roditelji. Netalenat
se briše velikom strogoćom i radom, i sve je to cena ''slave''.
Koliko samo u holivudu ima netalentovanih ljudi, koji su prekom
disciplinom postali zvezde, ali im je uništeno ono najbitnije - detinjstvo,
pa se svi drogiraju da to što više zakopaju u sebe.
Kažu, moraš da propatiš da bi ispunio snove - čije snove, to je pitanje?
To je kad deca prave decu, a ta deca služe da popune promašaje
tih roditelja, i nemaju nikakvu slobodu. Sve je to upakovano u izjanđale
floskule tipa - to je dobro za tebe, sad patiš ali ćeš sutra biti zahvalan.
Ne, sad patiš, kad si najranjiviji, i sutra ćeš još više patiti, ali ćemo mi
biti zahvalni jer smo uspeli da izlečimo naše komplekse preko vas.
Ništa lakše napraviti dete, ali treba napraviti čoveka.

pano (punto)

pre 3 godine

Bivša cura mi je pričala prije nekih 17g da na pravni fakultet u Beogradu postoji profesor toliko strog da nikog ne pušta da prodje od "zgodnijih cura", već ih iznuruje sa lošim ocjenama, baca ih na ispite redovno i "da se zna" kako se prolazi kod njega........ Ne mogu se nažalost sjetiti njegovog imena i koji predmet je predavao. ali Mika je dokaz da takvih monstruma ima dosta,da misle da su nedodirljivi, da su skriveni, prikriveni i da žive među nama. Ako je još ko čuo sličnu priču nek se javi. Sve ih treba raskrinkati!
(komćilari, 18. januar 2021 20:41)

Ja se odlično sećam kako se zove profesor sa Pravnog fakulteta koji je davao potpis za odlaganje ispita samo devojkama, kao i da sam još tada sumnjao (znao i čuo priče) o načinu na koji devojke prolaze ispit kod tog profesora. Dobro se sećam i da mi je koleginica ispričala kako ju je taj isti profesor napao u kabinetu, (neprimereno je dodirivao i na silu pokušavao da je poljubi) (ne znam da li je istina, ali zbog manijakalnog pogleda u očima dotičnog i celog utiska koji taj čovek ostavlja, sam joj naravno verovao).

A i lično sam bio svedok vise puta kako se drugi profesori na Pravnom fakultetu BU,(pa i na sred ispita), neprimereno "udvaraju" studentiknjama i pozivaju ih u kabinet radi "edukovanja" ali i kako je "lakše položiti ispit" ako si atraktivna devojka koja je "oskudno obučena", te kako moje koleginice dolaze (obučene i našminkane) na ispit u 9 ujutro.

Hoću da kažem da je Pravni fakultet BU rasadnik nemorala i neprimerenog ponašanja profesora (ali nažalost i studenata) koji po godinama mogu da budu dede tim studentkinjama, ali to je valjda ovde kod nas (u našoj zemlji) "prihvatljivo ponašanje" , (valjda zato sto te devojke nisu maloletne.)

A čuo sam i zapamtio još gore priče !!!

Kosta

pre 3 godine

"Nemojte da govorite da je to pedofilija ili silovanje, to su samo nedozvoljena polne radnje nad nemoćnim maloletnim licem… "
Reče onomad Biljana kad se radilo o njenom kolegi Jevtiću za slično delo nad osobom od 16 godina...

lepa

pre 3 godine

Osobe poput nje pričaju istu priču već 20 godina sa nikakvim rezultatima. Pa majku mu, zar nije malo mnogo?! Gledali ste kako bolesnik izvodi socijalni i psihološki eksperiment nad decom i po izjavama žrtvi zvali ga "čuveni" pre nego što izgovorite njegovo ime. Dosta nam je više Biljane i sličnih koji iza sebe imaju samo sopstvene skandale i afere.

mali mile

pre 3 godine

gospodja Srbljanovic se uglavnom javlja kad treba nesto kritikovati i negativno komentarisati,ako vec znate nesto zasto se ne reaguje na vreme,zasto ove sveznalice nisu reagovale kad je trebalo ako su vec znali sta se desava nego sada popuju kad je steta nenadoknadiva....
voleo bih nekad od doticne da procitam nesto pozitivno,pa makar o lepom vremenu kad dodje prolece....

Закржљала расо

pre 3 godine

Идеална прилика да се преки Алексића чупа за подршку Јевтићу... Јер Биљи нису сви болесници исти, неки су добри људи а неки су умоболници...

wtf

pre 3 godine

E pa to je, kad nećeš na selo pa motiku u šake, nego ideš u grad po tim goveđim školama i čitaš goveđe knjige umesto Biblije...

Shone

pre 3 godine

A kad je Jevtic obljubio onog decaka u pozoristu pisala je tekst da je decko bio zreo momak od 16 god i da je mogao da se odbrani da je hteo...zanimljivo. Pri tom je Jeftic bio i osudjen. Za sada je aleksic samo optuzen, i to ozbiljno i deluje uverljivo ali streba pustiti nadlezne organe da bar bace svetlo na okolnosti jer ako bi se sudili samo na osnovu optuzbi onda sudski procesi ne bi ni postojali

komćilari

pre 3 godine

Bivša cura mi je pričala prije nekih 17g da na pravni fakultet u Beogradu postoji profesor toliko strog da nikog ne pušta da prodje od "zgodnijih cura", već ih iznuruje sa lošim ocjenama, baca ih na ispite redovno i "da se zna" kako se prolazi kod njega, tj idu prvo na ispit kod njega kući a kasnije ide i prelazna. Ja sam tada mislio da je to samo priča pričina, koja se vrtjela među studentkinjama ali kad sam pročitao ova svjedočanstva zadnjih dana upalila mi se lampica. Ne mogu se nažalost sjetiti njegovog imena i koji predmet je predavao. ali Mika je dokaz da takvih monstruma ima dosta,da misle da su nedodirljivi, da su skriveni, prikriveni i da žive među nama. Ako je još ko čuo sličnu priču nek se javi. Sve ih treba raskrinkati!

Vagica

pre 3 godine

Silovanje nije čin strasti i neizdržive seksualne želje. Silovanje je čin nasilja, dokazivanja moći i kontrole, a ne seksualnosti. Silovateljev cilj je da ponizi ženu i da joj potpuno oduzme ličnu moć. Silovanja su uglavnom planirana i izvršena od strane nepoznatih ili poznanika, onda kad se za to ukaže prilika.

Željko

pre 3 godine

Kad pogledam one stare snimke i kako je pricao sa djecom... pa koja budala upise dijete kod njega u skolu? Vidi se da je covjek sa greskom. Sam izraz lica sve govori. I decenijama tako ubija djecu u pojam. Ajd nek se nekom odraslom tako obrati da ti protezu napravi od vilice...

Ala

pre 3 godine

Sve je sama rekla. Sve što je potpuno ne dozvoljeno i ne normalno. Da ja moje dete od 5 6 godina ostavljam nekom "Miki" koji je u vašem snobovskom svetu Bog, i da taj "Mika" bude veći autoritet mom detetu od mene samog... Pa vi ste ludaci! I vi i vaša gluma i muzeji i izložbe!

Jelena

pre 3 godine

Sve je u pravu sem da roditelji nisu odgovorni. Jesu, bili su neoprezni, naivni, zaslepljeni. Ako si veci prijatelj bilo kome ko radi sa tvojim detetom nego svom detetu, naravno da ce se desavati opasne situacije za dete. Roditelji veruju u bajke, ne vole istinu cak i kad ih upozoris.