- Komentari -

Ivan Karl: "Znao sam da je Mika strog i da ima metode koje ne bih okarakterisao kao pedagoške"

Glumica Milena Radulović prijavila je čuvenog nastavnika škole glume Miroslava Miku Aleksića za silovanje, nakon čega se javilo još pet devojaka koje su priznale kakvu su torturu prolazile. Mnoge javne ličnosti komentarisale su ovaj slučaj, a filmski urednik i gradski sekretar za kulturu Ivan Karl naveo je da nije znao šta se tačno dešavalo, ali da je znao da je Aleksić "specifičan u svom odnosu prema polaznicima".

Izvor: B92, Prva TV
Pošaljite komentar
 1. Da se ne lazemo, svi su znal sve! I cutali su! Nije napasnik sleteo sa neba, on je nastao u ovom okruzenju! "Cutanje je zlato", "Pognutu glavu mac ne sece", "Ne moze sut sa rogatim", "Vlast je od boga".....Na ovim porukama odrastaju generacije! Decu smo svoju izdali i predali ih u ruke nasilnicima! Nasilje nas prekriva, gusi i unistava svakodnevno!
  (olivera, 18. januar 2021 17:51)

  # Link komentara

 2. Neko je zasigurno znao i mnogo više od "pedagoških metoda". Ne može bolesnik trideset godina ili koliko da radi neke stvari, a da se ne "pohvali" negde nekome i da toliko ljudi prođe kroz školu u vidu dece i roditelja i da niko ništa ne primeti i ne zna. Treba ispitati sve.

  Podrška Milena i svim drugima koji su pretrpeli užas. Nadam se da će dobiti barem neku satisfakciju i pravdu.
  (Gde ja živim, 18. januar 2021 12:03)

  # Link komentara

 3. Исти принцип као они секташки култови. Вишегодишње испирање мозга , претње и манипулације. А онда вас његова жена сачека на факултету. И тако 35 година. Она би морала бити испитана.

  Надам се да ће нека служба почети да контролише све те школе и радионице. Као и тренере.

  Такође је потребна едукација деце, како би могла да препознају предаторско понашање.
  (Правник, 18. januar 2021 11:48)

  # Link komentara