- Komentari -
 1. Malopre videh jednu devojku koja mi se svidja i pomislio sam u sebi "uhh pojeo bih je kako je dobra" naravno metaforicki, a onda se setih ove vesti i ugrizao sam sebi jezik jer sam ispao "kanibal". Devojke ovo vise nece slusati. A vi razmislite kad upirete prst i osudjujete, na kraju necemo vise nista govoriti...
  (neo, 17. januar 2021 23:42)

  # Link komentara

 2. Ova bolje da mu ne pomaze ne zna se na cemu nije
  (Cuti bolje, 17. januar 2021 11:42)

  # Link komentara

 3. Mojoj najboljoj drugarici je šef stavio ruku na koleno kada ju je vraćao kući sa poslovnog puta i kada mu je reka "šta to radite" naredne nedelje je premeštena na nižu i slabije plaćenu poziciju. Ona je žrtva. Moja majka godinama nije napredovala jer nije želela da flertuje sa šefom i smeje se njegovim vulgarnostima, ona je žrtva. To što me na razgovoru za posao pitaju da li planiram porodicu me čini žrtvom. Zašto niko ne govori o tome?
  (kiky, 17. januar 2021 00:37)

  # Link komentara

 4. E sada se zainatih :-) Nije hakovan, prepisku su objavile devojke koje su njegove bivše ljubavnice (pošto je bio oženjen tada ne znam kako da ih nazovem) i možete ih naći i sa njihovim porukama iz kojih postaje jasno da je u pitanju dopisivanje seksualne konotacije u kojoj te devojke ni u jedno trenutku nisu napisale hej zašto to kažeš ili bilo šta slično već učestvuju u fantaziji (želim da ti udovoljm tatice i slično). Čak on u jednom trenutku piše da je pijan i da je preterao, dok jedna devojka koja je objavila prepisku konstatuje da mu nije bila jedina robinja i da ju je lagao. Dakle nije baš uplašena žrtva kojoj se preti već u najboljem slučaju izmanipulisana i ljubomorna osoba koja se sveti. A bivša devojka, mislim da nema žene (mozda i muškarca) koji u ne oseća da je u nekoj vezi dala više no što je trebalo, bilo emotivno ili u svakom drugom smislu, tako se uči šta je zdrav odnos. On mašta o tome da poseduje u potpunosti nekoga, ima kontrolu, ne o bukvalnom kanibalizmu. Da li je neko dobar suprug, glumac, odviše perverzan sve je to za debatu ali kao žena ništa ne mrzim više od ovakvog mešanja stvari do njihovog obesmisljavanja totalnog. Nikome nije bio poslodavac, nije nasumično cimao devojke, šta nas brika ko se na šta loži (ponavljam da on nije stvarno kanibal i da koliko vidimo nikada nikoga nije povredio fizički, nikome pretio i slično)
  (kiky, 17. januar 2021 00:15)

  # Link komentara

 5. Znaci ne vidim zasto se lik obazire na ovo uopste, otkazuje film. Potreban je zakon o privatnosti u kome niko ne sme da objavi privatni chat izmedju dve osobe, pa ni ta druga prisutna osoba, sem naravno ako to ne prestavlja krivicno delo onda da se prosledjuje policiji.
  (null, 16. januar 2021 22:25) # Link komentara

  Pa takav je i sad zakon, samo sto on JESTE izvrsio krivicno delo. Njegove fantazije se itekako mogu shvatiti kao pretnje. A i nije devojka podelila njegove skrinshotove vec su ga hakovali.
  (hm, 16. januar 2021 23:31)

  # Link komentara

 6. Zbog tog stava da ne možeš ženu da povučeš za kosu si i zastranio (da ne kažem zagoreo) moj Armi. Inače devojka sa kojom se dopisujem ga zove "tatice",tako meni nista ovde ne deluje kao prisila pa bih nas sve pozvala da se bavimo sopstvenim krevetom a ne tuđim. Kada ste u odnosu sa osobom kojoj verujete i koju volite (a ne nekim ko bi objavljivao vašu prepisku i naknadno dolazio do zaključaka) vi zajedno određujete granicu.
  (kiky, 16. januar 2021 22:39)

  # Link komentara

 7. “Sviđa mi se hvatanje za vrat i kosu i sve to. Ali onda se venčate i vaši seksualni apetiti se promene. Mislim, ne možete svoju ženu da vučete za kosu", rekao je tada, ali je kasnije tvrdio da je bio pijan tokom intervjua i da se ničega ne seća.

  Ne znam zasto se brani ovoga, kada mastarija svake zene je hvatanje za vrat i kosu, apetiti trebaju ostati isti jer ce supruga traziti novu "zver". To je seksualna igrarija gde muskarac pokorava zenu, to zene vole. Ja ne cujem da je ovaj pojeo neku da bi ga zvali kanibalom. Inace poruke mogu biti lazne, a vide se i da su fantazija. Ne vidim ni da je uhapsen jer se ne mogu shvatati kao pretnja, a bio bi sigurno uhapsen jer jedva cekaju da uhapse selebritija. Znaci ne vidim zasto se lik obazire na ovo uopste, otkazuje film. Potreban je zakon o privatnosti u kome niko ne sme da objavi privatni chat izmedju dve osobe, pa ni ta druga prisutna osoba, sem naravno ako to ne prestavlja krivicno delo onda da se prosledjuje policiji.
  (null, 16. januar 2021 22:25)

  # Link komentara

 8. Tesko njemu kad ga ova brani...
  (Chillz, 16. januar 2021 20:25)

  # Link komentara

 9. Evo ove pravo sa plaže ,gde je dečku pokazivala principe Hatha-felacio-joge ,da kaže i ona nešto za "Dnevnik"...
  (Čeki opinionista del cazzo, 16. januar 2021 19:18)

  # Link komentara

 10. Koliko već sutra će se javiti neka celebrity koja će govoriti da Armi ipak ima kanibalne sklonosti. I tako u krug. A ovo što je izjavljivao 2013, ako se njegovim partnerkama sviđalo da bude malo grublji, onda je to uzajamno. Nego Bela, tebi i Kim bih voleo da ~censored~
  (Vule, 16. januar 2021 18:18)

  # Link komentara