- Komentari -

Sve što treba da znate o vakcinaciji pasa

Vakcinacija pasa protiv besnila je obavezna po zakonu i mora se obavljati jednom godišnje, osim pasa koji se vode u lov, koji se moraju vakcinisati dva puta godišnje.

Izvor: petmagazine.rs
Pošaljite komentar
 1. Molim objavu komentara...sve je stvar profita,nista vise.Osnovna vakcina-dve za pse i dosta.kakvo bodenje pasa svaka 3 meseca,kolika je marza za jednu vakcinu?Sramota!Zato smo i prepuni ostavljenih pasa na ulici.Ogromnu krivicu snosi veterinarski lobisvojim cenovnicima.Nemamo primanja na nivou EU.
  (DR, 5. januar 2021 22:11)

  # Link komentara

 2. Vise od 20 godina imam pse, i nijednog nisam vakcinisao protiv besnila. Kakvo bre besnilo u gradskom podrucju. Kad ste poslednji put culi da su u gradu covek ili zivotinja zarazeni od ove bolesti?
   (Lazar, 29. decembar 2020 23:17) 
  Kako ih čipuješ?
  Ne moze čip bez vakcine.
  Ja sam moje pse uvek redovno vakcinisao - od onih prvih protiv stenecaka do obavezne protiv besnila ali i one protiv bolesti psecih (to sačekam obično 2,3 nedelje posle one za besnilo).
  (Komša, 3. januar 2021 13:45)

  # Link komentara

 3. @Artur Dent:

  Besnila već godinama nema u Srbiji, ni kod divljih, ni kod domaćih životinja, što ne znači da ne može opet da se pojavi.
  (Фактор мира и стабилности, 3. januar 2021 12:57)

  # Link komentara

 4. Komsijin pas je stradao od besnila,zarazena lisica ga je napala.Nije bas centar grada,Borca je upitanju,ali svakako bi pas bio ziv da je bio vakcinisan.
  (Artur Dent, 2. januar 2021 16:17)

  # Link komentara

 5. Americki veterinari imaju nove planove vakcinacije pasa zbog nuspojava usled preranog i precestog vakcinisanja. Ko ima pse ili planira da uzme, neka se informise o ovim planovima vakcinacije.
  (gandra, 2. januar 2021 13:27)

  # Link komentara

 6. Vise od 20 godina imam pse, i nijednog nisam vakcinisao protiv besnila. Kakvo bre besnilo u gradskom podrucju. Kad ste poslednji put culi da su u gradu covek ili zivotinja zarazeni od ove bolesti?
  (Lazar, 29. decembar 2020 23:17)

  # Link komentara