- Komentari -
 1. @(konzervativac, 16. oktobar 2020 14:28)

  Vesiću, ti li si?
   (Lala uiz Banata, 17. oktobar 2020 14:56)

  # Link komentara

 2. Pored mnogo gluposti, vlasti promakne i po neka dobra stvar. Sto bi se reklo - I corava koka ubode zrno.

  Fino. Kao neko ko je ziveo u vise svetskih metropola, mogu da kazem da Bg ima tu neku najlepsu energiju i dusu i to treba cuvati i unapredjivati. Al metro pre svega, da ta dusa ne bude ugusena od gomile automobila...
  (Milojko, 17. oktobar 2020 12:16)

  # Link komentara

 3. Горане, разлика између Скопља и Београда је та што Скопље и Македонија у недостатку своје историје краду и хвале се туђом и то уз дозволу Албанаца који им нису дали да споменик цару Душану поставе у Скопљу иако је већ направљен, а Београд враћа своја обележја која су уништили комунисти и опет се нађе неко као ти да каже да је ово кич. Туга.
  (Solomon, 17. oktobar 2020 12:00)

  # Link komentara

 4. Puno hvala, za povratak dela rusene lepote. Na tom potezu mozete dobiti jos koju pohvalu ako vratite fasadu zgrade Putnik onakvu kakva je bila, nemogu da verujem da necete. Strazarnice pa onda ograda i to ne zbog bezbednosti nego znog lepote i saznanja gbe smo nekad bili, Zora zgrada u K Mihailovoj, Sinagoga i verujem da mozemo biti na dobrom putu.
  (Dragoljub, 17. oktobar 2020 09:49)

  # Link komentara

 5. Vajarsko delo ,na kome je darodavac sa siročićima ,su skojevci razbili čekićima...da li je uopste potreban komentar na ovakav čin vandalizma,kakav je i inače bio čitav taj pokret?!
   (SKARLET, 16. oktobar 2020 17:41)

  # Link komentara

 6. Biće kao u Skoplju uskoro...
  (Горан, 16. oktobar 2020 16:04)

  # Link komentara

 7. SKOJEVAC, o kako to gordo zvuči. Najbolji sinovi ove zemlje bili SKOJ-evci. Bravo za Skoj-evce.
  (Toplica, 16. oktobar 2020 15:17)

  # Link komentara

 8. Hmmm, neko se setio i Aleksandra Deroka, lepo. Šteta je samo što su mnoge njegove gradjevine srušene, zanemarene, a sokolski domovi minirni, posle rata.
   (bulldog, 16. oktobar 2020 14:56)

  # Link komentara

 9. Nadam se da su živi svi skojevci koji su rušili spomenik, da vide ovaj "povratak".
  (Srle, 16. oktobar 2020 14:33)

  # Link komentara

 10. Vesicu ne znam ko te savetuje oko kulturne politike i obnove objekata ali tom coveku hitno da das povisicu.Bukvalno cu zgotiviti coveka o kom sam imao izrazito negativno misljenje zbog politickog angazovanja zadnjih decenija ali kad vidim projekte koji se pokrecu(spomenik Nemanji,obnova stare poste,sada ovo)i kad vidim kakvi ljudi autosovinisticke provinijencije napadaju takve projekte nemam drugog izbora nego da zdusno podrzim ovakve stvari jer o njima mastam decenijama.Secam se kao klinac pre 30ak godina sam gledao slike Savamale i Savskog trga sa bivsom Glavnom postom i od tada imam ogromnu zelju da se ta velicanstvena zgrada obnovi i sada se konacno neko setio da tu velelepnu gradjevinu obnovu.Zbog toga od mene za ovakve stvari uvek bezuslovna podrska bez obzira ko se nalazi u gradskoj vlasti trenutno.
   (konzervativac, 16. oktobar 2020 14:28)

  # Link komentara