Utorak, 07.07.2020.

16:07

Elitne prostitutke, sjaj i beda u Srbiji: "One su junakinje naših dana" VIDEO

Izvor: B92

Elitne prostitutke, sjaj i beda u Srbiji: "One su junakinje naših dana" VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

95 Komentari

Sortiraj po:

Ja

pre 3 godine

Izgleda da je moj muz pravi raritet, jer ne bi legao sa prostitutkom ni da ona plati njemu. Nikad nije sebi dozvolio ni da podlegne pritisku drugih muskaraca, koji su ga prozivali i svasta mu govorili. Postujem samo ljude, nikako zivotinje na dve noge. Inace, kroz pricu s mojim muzem sam shvatila da zene u Srbiji, dobar deo njih, nemaju pojma s kim zive i kome su decu rodile. To je jako zalosno i ubija mi veru u ljude.

Safe

pre 3 godine

@(samo kazem, 07. jul 2020 23:09)

Čovek drži firmu i sam zna da je oženjen. Mođe mu se nabacivati bilo ko od zaposlenih, on može da ih otpusti ili da im daje pare za nerad, a ženu zna da ima, bio je na sopstvenoj svadbi. O čemu ti pričaš? Toga je uvek bilo i biće i ništa ti ta osoba nije kriva, može joj se i dozvoljeno joj je da se tako ponaša.
Muškarci su glupi, generalno. Ako ih oravite budalama a u isto vreme mu "dajete" bilo kakvu pažnju (pipkanje, seks, bilo šta), većina će da se oduševi. Ne vole normalne i kulturne i fine, vole da ih namagarče pa to ti je. Bilo i biće.

Hehe

pre 3 godine

Muskarci koriste sexualne usluge, muskarci vredjaju, kritikuju, osudjuju prostitutke. Kakvo licemerje
(sasa, 7. jul 2020 22:22)
To su ovi sto nemaju da plate, ne smeju ili su stipse.
Ko moze a nece taj ne vredja. Taj nije frustrirani kompleksas

Tora

pre 3 godine

@sofronije, @dobro, tako je, bravo za komentare!

Ovo me je odmah podsetilo na scenu iz filma Malena kada žene napadaju Moniku Beluči i seku joj kosu jer ih muževi varaju s njom, a muževima ni reč da kažu. A ko je tu zapravo kriv?

Lacerta

pre 3 godine

Kakav je to elitni sex? Probao sam grub, nezan, razne poze, a elitni jos nisam.
(Marko, 8. jul 2020 08:44)

Elitni je potpuno isti kao obični, samo što plaćaš mnoooooogo više jer ti prodaju kao neki "brend"!

ns ja

pre 3 godine

u bolesnoj državi, drndare i ćoškare su elita i junaci našeg doba. kakva zadnja vremena. kad već nema o čemu da piše, neka opere sudove elitna spisateljica. fuj!

Aksiom

pre 3 godine

Devojka u Srbiji sa momkom u ljubavnoj vezi, sve ok, on je dobar i sve kako treba, ali njoj treba nesto vise, para, tako joj on sluzi kao nekakav paravan-sigurna luka dok ona ne nadje nekog boljeg odnosno imucnog. To je po meni isto neki vid prostitucije, moralno posrnuce. Manipulativno. To su vam vecina cura u Srbiji. Da se ne lazemo

Sasha

pre 3 godine

Šta može u takvom mizernom poslu biti "elitno"? već je to stašno što se takav izraz koristi u vezi sa tako groznim i ponižavajućim poslom. Treba reći "skupe prostitutke".
Nekad sam mislila da prostituciju treba legalizovati i te nesrećnice izvući iz mraka, da se otvore javne kuće kao u Nemačkoj i Holandiji, da se zna koliko to košta, da imaju penziju i zdravstveno osiguranje, da plaćaju porez.
A vidiš, one postadoše elita. Uspele su u životu.

Dule

pre 3 godine

Junaci nasih dana su nase medicinsko osoblje a ne prostitutke.
Junaci su nasi poljoprivrednici...
Junaci si nasi prosvetari koji rade u ocajnim uslovima za bedne pare...
To su junaci a vi "pisci" i vasi "junaci" ste olos...
(Miki, 7. jul 2020 20:04)

Tako je.

profesor Dušan

pre 3 godine

da imamo plate od 1000 e ili daj bože više onda bi ovakvih izbora bilo manje .

Na žalost , porast prostitucije je odraz ekonomskog stanja države .

i naravno treba je legalizovati za opšte dobro.

Pazarka

pre 3 godine

I ja imam moju šećernu mamicu koja je u top menadžmentu jedne strane firme koja posluje u Srbiji i koja plaća kiriju za stan u kome živim sa cimerkom, kupuje poklone meni i mom dečku, kupila mi je auto i daje mi karticu na kojoj je moj mesečni džeparac , vodi na poslovne puteve sa njom jer me zaposlila kao njenu asistentkinju a za uzvrat dobija svu ljubav ovog sveta od mene i kad god me pozove moram da dodjem kod nje ma koje vreme bilo, ma gde da sam, čak i ako sam sa dečkom ili roditeljima samo mi pošalje "sad" i odmah krećem kod nje. Jednom je došla kod mene u stan kad je tu bio moj dečko i rekla mu da me vodi na vikend i da će me vratiti njemu u ponedjeljak i da ne brine jer ću biti u sigurnim rukama.

Ona ima 40 godina ali izgleda bolje od mnogih dvadesetogodišnjakinja , uliva strahopoštovanje svojom pojavom , baš je sexually intimidating, prava alfa ženka, ona je jedna od retkih koja je dominantnija od mene u krevetu i u vezi tako da bih najverovatnije bila girl toy mojoj kuguarki i da nema keš ali mi ovo pomaže jer mi omogućava život na visokoj nozi jer je bg skup za život i iako sam jedinica moji ne bi mogli da finansiraju to a ni dečko koji je student poput mene.

Protoss

pre 3 godine

Kada je drustvo bolesno, kada su institucije urusene, kada je socijalna situacija kao u africkim zemljama, razvijaju se razni pogresni mehanizmi u oblikovanju jednog drustvenog sistema, kao i "idoli" u datom trenutku.. Koji moze da potraje sve dok se kolektivna svest pojedinaca ne udruzi u stvaranju boljeg, kvalitetnijeg drustva, ne samo trenutno, nego i za naredne generacije.. Uostalom, u danasnjem kapitalistickom svetu, mnoge stvari su na prodaju, tako svako moze da napise knjigu pod parolom, nauciti nesto iz knjige, a glavna stvar je prodati i zaraditi.. Nije uopste vazno kakvo je stivo, korice i kakvog su kvaliteta..

samo kazem

pre 3 godine

to nema veze sa bilo cim one jednostavno nece da rade.
moja jedna keleginica cim vidi gazdu odma oko njega pa ga stipka pa ga pipka dok je ovaj ne pozove u kancelariju. otvoreno rekla drugarici nabacis mu se on te malo pipka i ti provedes dan. nek pipka boli te uvo samo da ne radis.
ja slucajno cula u wc. i sad je ona junjakinja sto se nabacije ozenjenom coveku samo da nebi radila jer bolje da malo oblece oko gazde nego ceo dan da pakuje u fabrici. a gazda verovatno treba da ide u zatvor jer je dopustio to da mu radi.

Рагнар Лодброк

pre 3 godine

"Елитна проституција" је оксиморон.Не може проституција по свом основном значењу да буде елитна.Жао ми је али је тако. :)

Mušterija je uvek u pravu

pre 3 godine

Sa jednom prostitukom sam u (finansijskoj) vezi več tri godine! Odlično nam ide, zbližili smo se i desi se da svaki treči ili četvrti sastank dobijem za dž! Čak mi je i veza sa suprugom postala bolja od kada imam tri puta mesečno 'sesije' sa madam (tako joj tepam).
Nije ništa strašno bit prostitutka....naprotiv! Strašno je biti političar (koji ti uzima puno više novaca a ne pruža nukakvu uslugu).

plati pa...

pre 3 godine

legalizujte i resen problem

u srbiji sat vremena sa prosecnom prostitutkom kosta 150evra
od toga verovatno makro uzme i preko 100e

u nemackoj austriji holandiji kostaju 50evra na sat. sa testom na bolesti sredjene i lepse nego ijedna ovde. ko je bio zna o cemu govorim

to sto ovi zovu elitna prostitucija to nema veze sa vezom.

elitno je na zapadu.
gore zoveš telefonom dodje ti limuzina po tebe sa 2 dame uvedu te u limuzinu odvedu u hotel ti tamo od njih 10-15 odaberes jednu dve tri i odete u sobu pijete sampaljac jedete kavijar. jedna takva noc kosta od 2500e e to je elita

toliko o elitnoj prostituciji.

Nina

pre 3 godine

Sve ispod 10 hiljada evra/dolara za vikend (ili cak za noc) nije nikakva elitna prostitucija.
(et'o, 7. jul 2020 19:43)

Prostitucija za bilo koliki novac nikad nece biti elitna, jer nema nista elitno u prodaji tela. To elitna sluzi samo da se podize ego tim pacenicima sto placaju, da se oni kao razlikuju od onih sto plate to ispod plavog mosta. E sad, sto je u nasoj zemlji "elita" ako ima da baci 500e na to, u UAE ako baca po $50000 za vece, e to je vec standard ;)

dobro

pre 3 godine

@sofronije - uzeli ste mi reci iz usta. Htedoh da napisem da svi napadaju i vredjaju prostitutke, a niko te muskarce koji ih placaju? Molim? Necete valjda drogu kriviti jer je droga vec narkomana koji koristi drogu. Ista situacija i ovde, kako to da su samo u svim tim pricama prostitutke odvratne, a ti muskarci koji rade bukvalno isto samo sto stoje sa druge strane transakcije ne dobijaju nikakve osude? Po meni su osobe koje placaju usluge prostitucije veca beda nego same prostitutke. Vi sto povecavate potraznju ste krivi. Ali dobro, to je vec neka druga tema koja ukljucuje i seksizam koju naravno svi demantuju... objavite mi komentar.

sofronije

pre 3 godine

Citam komentare, svi nesto osuse paljbu po tim "junakinjama" a nesto se mislim, ne placaju zene te "junakinje" nego muskarci... To ti je jednostavan poslovni princip ponude i potraznje, da smo mi muskarci malo vise muskarci a manje iskompleksirane budale i da nam ne trebaju usluge takvih "junakinja" one ne bi imale posla i ne bi se tako ponasale, zar ne? Ali uvek je lakse kada je neko drugi kriv, i uvek je pogled u komsijskom dvoristu dok nas korov ne primecujemo...

lisac

pre 3 godine

Ja sam im zahvalan, one oslobađaju muškarce seksualne napetosti, da nije njih mnogi ne bi znali za čari seskualnog užitka. Zato samo legalizacija, one zaslužuju da budu zaštićene i da imaju svoja prava.

Miki

pre 3 godine

Junaci nasih dana su nase medicinsko osoblje a ne prostitutke.
Junaci su nasi poljoprivrednici...
Junaci si nasi prosvetari koji rade u ocajnim uslovima za bedne pare...
To su junaci a vi "pisci" i vasi "junaci" ste olos...

Blesan

pre 3 godine

"Sav svoj život, veru, nadu, ljubav, mogućnost da stvori porodicu menjala je za šoping"

Ne radi ku*va ono zbog para, već zato što voli muža da vara.

Kaže Rambo Amadeus. Nisu one menjale porodicu za šoping, one vole šoping.

Hadzikurtovic

pre 3 godine

Gospodjo/gospodjice, mozda su starlete/pevacice Vase junakinje, nase sigurno nisu. A s obzirom da sam video na tjubu jedan Vas intervju i video kako ste elokventni nije ni cudo.

pejafan

pre 3 godine

Nije to nista cudno...Moj drugar je spavao sa jednom pevacicom(tada ne toliko popularnom) za 300e...To je bilo 2010e godine
Sada je udata i ima dete...

Dixi

pre 3 godine

Elitne prostitutke, sjaj i beda u Srbiji: "One su junakinje naših dana"

Dok nisam pročitao članak mislio sam da se radi o našoj političkoj sceni.

Tirion

pre 3 godine

Nije to nista cudno...Moj drugar je spavao sa jednom pevacicom(tada ne toliko popularnom) za 300e...To je bilo 2010e godine
Sada je udata i ima dete...
(pejafan, 07. jul 2020 20:25)

Izgleda da nam je zajednicki drugar... :)

Los Angeles

pre 3 godine

Pored takvih muškaraca u Srbiji, nije ni čudo što trče ka takvim očajničkim potezima. Sve jedan do jednog turski lenjivci velikog ega i super sensitivni na bilo kakve prekore i na to da ima mnoooogo boljih od njih.

Xyx

pre 3 godine

E, Srbijo dokle si nisko pala. Prostitutke su junakinje, tzv starlete verovatno heroine, a sav drugi olos valjda uzori.
Svaka takva "slucajnost", je namerna.

Mici

pre 3 godine

Pa naravno iza svega sto poseduju materijalno stoji tesko ponizavanje. Zamislite samo zelje tih musterija i sta sve one trpe za novac. Zato i postaju narkomanke i alkoholicarke da bi to mogle da izdrze. Strasno tuzan zivot koje su izabrale !

et'o

pre 3 godine

Jasmina Ana kaže da je elitna prostitucija svuda oko nas i da je rasprostranjena poput epidemije.

-------------------------------------------------------------------

Naprotiv, u Srbiji elitne prostitucije zapravo i nema. To sto mi mislimo da je ona sto vesla nekakva elita, to je problem bede i siromastva u Srbiji. Sve ispod 10 hiljada evra/dolara za vikend (ili cak za noc) nije nikakva elitna prostitucija.

Prevodilac

pre 3 godine

Elitne prostitutke heroji tj. heroine? Svasta, to su zene bez trunke morala i ne razumem cemu opravdavanje njihovog posla. Doduse, kapiram...Zbogom moralna Srbijo, postene zene, domacice, radnice, intelektualke, majke, olicenja ljubavi i cistoce, dolaze lekarke i advokatice koje prodaju telo za stotku...Postene devojke koje nose patike kupljene kod Kineza, vezu rep i vole da citaju knjige ce biti pregazene od rijaliti porno zvezda i devojaka koje to zele biti, markirana roba, kosa, sve u fulu, kozmetika, stikle, silikoni su tu, njihovi vreme dolazi. Pa Srpkinje su u proslosti uzimale puske i ruke i branile svoja domacinstva...Sta nam se desilo?

Popaj

pre 3 godine

Koji bednik moraš biti da imaš zanimanje Ministra, Direktora, Gradonačelnika.. nebitno.. i da plaćaš po 1.000 evra za 1 sat provoda sa poznatom ženom. Pa druže, ako si Ministar, Direktor ili šta god, žene treba tebe da jure i da se hvale što su imale iskustvo sa tobom... Ako si već neko i nešto.. Mene bi lično bilo sramota da sam npr Ministar i da plaćam seks.. Hahaha brukaa!

kraja

pre 3 godine

...junakinja nasih dana...???
...krije se iza svog pravog zanimanja - starleta...???
...tijana ajfon, 3-5-8 muskaraca za noc...???
...10 na jednu, o zar se i to moze, da one su junakinje...
...bljak, bre...

mich

pre 3 godine

Pa uz ovaj policijski cas, sta drugo covek da radi, nazove prostitutke od 5-6 u petak, pa ih uhvati policijski cas kod tebe do ponedeljka MILINA

Ne folirajte

pre 3 godine

"Sav svoj život, veru, nadu, ljubav, mogućnost da stvori porodicu menjala je za šoping"
Pa ovo nije tacno, sve te nase "voditeljke" i ostale su bez problema zasnovale porodice, nista muzevima nije smetalo.

No1e

pre 3 godine

Zašto im dajete prostor?
Šta, promenila se lokacija, nisu više kod Ekonomskog u parku?
Ove su kao "elita"?
Isto i za lopove, oni su kontroverzni biznismeni...

Tuga i jad.

Miki

pre 3 godine

Junaci nasih dana su nase medicinsko osoblje a ne prostitutke.
Junaci su nasi poljoprivrednici...
Junaci si nasi prosvetari koji rade u ocajnim uslovima za bedne pare...
To su junaci a vi "pisci" i vasi "junaci" ste olos...

Hadzikurtovic

pre 3 godine

Gospodjo/gospodjice, mozda su starlete/pevacice Vase junakinje, nase sigurno nisu. A s obzirom da sam video na tjubu jedan Vas intervju i video kako ste elokventni nije ni cudo.

Tirion

pre 3 godine

Nije to nista cudno...Moj drugar je spavao sa jednom pevacicom(tada ne toliko popularnom) za 300e...To je bilo 2010e godine
Sada je udata i ima dete...
(pejafan, 07. jul 2020 20:25)

Izgleda da nam je zajednicki drugar... :)

Popaj

pre 3 godine

Koji bednik moraš biti da imaš zanimanje Ministra, Direktora, Gradonačelnika.. nebitno.. i da plaćaš po 1.000 evra za 1 sat provoda sa poznatom ženom. Pa druže, ako si Ministar, Direktor ili šta god, žene treba tebe da jure i da se hvale što su imale iskustvo sa tobom... Ako si već neko i nešto.. Mene bi lično bilo sramota da sam npr Ministar i da plaćam seks.. Hahaha brukaa!

Dixi

pre 3 godine

Elitne prostitutke, sjaj i beda u Srbiji: "One su junakinje naših dana"

Dok nisam pročitao članak mislio sam da se radi o našoj političkoj sceni.

Рагнар Лодброк

pre 3 godine

"Елитна проституција" је оксиморон.Не може проституција по свом основном значењу да буде елитна.Жао ми је али је тако. :)

Nina

pre 3 godine

Sve ispod 10 hiljada evra/dolara za vikend (ili cak za noc) nije nikakva elitna prostitucija.
(et'o, 7. jul 2020 19:43)

Prostitucija za bilo koliki novac nikad nece biti elitna, jer nema nista elitno u prodaji tela. To elitna sluzi samo da se podize ego tim pacenicima sto placaju, da se oni kao razlikuju od onih sto plate to ispod plavog mosta. E sad, sto je u nasoj zemlji "elita" ako ima da baci 500e na to, u UAE ako baca po $50000 za vece, e to je vec standard ;)

Prevodilac

pre 3 godine

Elitne prostitutke heroji tj. heroine? Svasta, to su zene bez trunke morala i ne razumem cemu opravdavanje njihovog posla. Doduse, kapiram...Zbogom moralna Srbijo, postene zene, domacice, radnice, intelektualke, majke, olicenja ljubavi i cistoce, dolaze lekarke i advokatice koje prodaju telo za stotku...Postene devojke koje nose patike kupljene kod Kineza, vezu rep i vole da citaju knjige ce biti pregazene od rijaliti porno zvezda i devojaka koje to zele biti, markirana roba, kosa, sve u fulu, kozmetika, stikle, silikoni su tu, njihovi vreme dolazi. Pa Srpkinje su u proslosti uzimale puske i ruke i branile svoja domacinstva...Sta nam se desilo?

lisac

pre 3 godine

Ja sam im zahvalan, one oslobađaju muškarce seksualne napetosti, da nije njih mnogi ne bi znali za čari seskualnog užitka. Zato samo legalizacija, one zaslužuju da budu zaštićene i da imaju svoja prava.

Xyx

pre 3 godine

E, Srbijo dokle si nisko pala. Prostitutke su junakinje, tzv starlete verovatno heroine, a sav drugi olos valjda uzori.
Svaka takva "slucajnost", je namerna.

No1e

pre 3 godine

Zašto im dajete prostor?
Šta, promenila se lokacija, nisu više kod Ekonomskog u parku?
Ove su kao "elita"?
Isto i za lopove, oni su kontroverzni biznismeni...

Tuga i jad.

kraja

pre 3 godine

...junakinja nasih dana...???
...krije se iza svog pravog zanimanja - starleta...???
...tijana ajfon, 3-5-8 muskaraca za noc...???
...10 na jednu, o zar se i to moze, da one su junakinje...
...bljak, bre...

samo kazem

pre 3 godine

to nema veze sa bilo cim one jednostavno nece da rade.
moja jedna keleginica cim vidi gazdu odma oko njega pa ga stipka pa ga pipka dok je ovaj ne pozove u kancelariju. otvoreno rekla drugarici nabacis mu se on te malo pipka i ti provedes dan. nek pipka boli te uvo samo da ne radis.
ja slucajno cula u wc. i sad je ona junjakinja sto se nabacije ozenjenom coveku samo da nebi radila jer bolje da malo oblece oko gazde nego ceo dan da pakuje u fabrici. a gazda verovatno treba da ide u zatvor jer je dopustio to da mu radi.

Blesan

pre 3 godine

"Sav svoj život, veru, nadu, ljubav, mogućnost da stvori porodicu menjala je za šoping"

Ne radi ku*va ono zbog para, već zato što voli muža da vara.

Kaže Rambo Amadeus. Nisu one menjale porodicu za šoping, one vole šoping.

sofronije

pre 3 godine

Citam komentare, svi nesto osuse paljbu po tim "junakinjama" a nesto se mislim, ne placaju zene te "junakinje" nego muskarci... To ti je jednostavan poslovni princip ponude i potraznje, da smo mi muskarci malo vise muskarci a manje iskompleksirane budale i da nam ne trebaju usluge takvih "junakinja" one ne bi imale posla i ne bi se tako ponasale, zar ne? Ali uvek je lakse kada je neko drugi kriv, i uvek je pogled u komsijskom dvoristu dok nas korov ne primecujemo...

plati pa...

pre 3 godine

legalizujte i resen problem

u srbiji sat vremena sa prosecnom prostitutkom kosta 150evra
od toga verovatno makro uzme i preko 100e

u nemackoj austriji holandiji kostaju 50evra na sat. sa testom na bolesti sredjene i lepse nego ijedna ovde. ko je bio zna o cemu govorim

to sto ovi zovu elitna prostitucija to nema veze sa vezom.

elitno je na zapadu.
gore zoveš telefonom dodje ti limuzina po tebe sa 2 dame uvedu te u limuzinu odvedu u hotel ti tamo od njih 10-15 odaberes jednu dve tri i odete u sobu pijete sampaljac jedete kavijar. jedna takva noc kosta od 2500e e to je elita

toliko o elitnoj prostituciji.

dobro

pre 3 godine

@sofronije - uzeli ste mi reci iz usta. Htedoh da napisem da svi napadaju i vredjaju prostitutke, a niko te muskarce koji ih placaju? Molim? Necete valjda drogu kriviti jer je droga vec narkomana koji koristi drogu. Ista situacija i ovde, kako to da su samo u svim tim pricama prostitutke odvratne, a ti muskarci koji rade bukvalno isto samo sto stoje sa druge strane transakcije ne dobijaju nikakve osude? Po meni su osobe koje placaju usluge prostitucije veca beda nego same prostitutke. Vi sto povecavate potraznju ste krivi. Ali dobro, to je vec neka druga tema koja ukljucuje i seksizam koju naravno svi demantuju... objavite mi komentar.

Mušterija je uvek u pravu

pre 3 godine

Sa jednom prostitukom sam u (finansijskoj) vezi več tri godine! Odlično nam ide, zbližili smo se i desi se da svaki treči ili četvrti sastank dobijem za dž! Čak mi je i veza sa suprugom postala bolja od kada imam tri puta mesečno 'sesije' sa madam (tako joj tepam).
Nije ništa strašno bit prostitutka....naprotiv! Strašno je biti političar (koji ti uzima puno više novaca a ne pruža nukakvu uslugu).

Ne folirajte

pre 3 godine

"Sav svoj život, veru, nadu, ljubav, mogućnost da stvori porodicu menjala je za šoping"
Pa ovo nije tacno, sve te nase "voditeljke" i ostale su bez problema zasnovale porodice, nista muzevima nije smetalo.

et'o

pre 3 godine

Jasmina Ana kaže da je elitna prostitucija svuda oko nas i da je rasprostranjena poput epidemije.

-------------------------------------------------------------------

Naprotiv, u Srbiji elitne prostitucije zapravo i nema. To sto mi mislimo da je ona sto vesla nekakva elita, to je problem bede i siromastva u Srbiji. Sve ispod 10 hiljada evra/dolara za vikend (ili cak za noc) nije nikakva elitna prostitucija.

pejafan

pre 3 godine

Nije to nista cudno...Moj drugar je spavao sa jednom pevacicom(tada ne toliko popularnom) za 300e...To je bilo 2010e godine
Sada je udata i ima dete...

mich

pre 3 godine

Pa uz ovaj policijski cas, sta drugo covek da radi, nazove prostitutke od 5-6 u petak, pa ih uhvati policijski cas kod tebe do ponedeljka MILINA

Mici

pre 3 godine

Pa naravno iza svega sto poseduju materijalno stoji tesko ponizavanje. Zamislite samo zelje tih musterija i sta sve one trpe za novac. Zato i postaju narkomanke i alkoholicarke da bi to mogle da izdrze. Strasno tuzan zivot koje su izabrale !

Los Angeles

pre 3 godine

Pored takvih muškaraca u Srbiji, nije ni čudo što trče ka takvim očajničkim potezima. Sve jedan do jednog turski lenjivci velikog ega i super sensitivni na bilo kakve prekore i na to da ima mnoooogo boljih od njih.

profesor Dušan

pre 3 godine

da imamo plate od 1000 e ili daj bože više onda bi ovakvih izbora bilo manje .

Na žalost , porast prostitucije je odraz ekonomskog stanja države .

i naravno treba je legalizovati za opšte dobro.

ns ja

pre 3 godine

u bolesnoj državi, drndare i ćoškare su elita i junaci našeg doba. kakva zadnja vremena. kad već nema o čemu da piše, neka opere sudove elitna spisateljica. fuj!

Ja

pre 3 godine

Izgleda da je moj muz pravi raritet, jer ne bi legao sa prostitutkom ni da ona plati njemu. Nikad nije sebi dozvolio ni da podlegne pritisku drugih muskaraca, koji su ga prozivali i svasta mu govorili. Postujem samo ljude, nikako zivotinje na dve noge. Inace, kroz pricu s mojim muzem sam shvatila da zene u Srbiji, dobar deo njih, nemaju pojma s kim zive i kome su decu rodile. To je jako zalosno i ubija mi veru u ljude.

Aksiom

pre 3 godine

Devojka u Srbiji sa momkom u ljubavnoj vezi, sve ok, on je dobar i sve kako treba, ali njoj treba nesto vise, para, tako joj on sluzi kao nekakav paravan-sigurna luka dok ona ne nadje nekog boljeg odnosno imucnog. To je po meni isto neki vid prostitucije, moralno posrnuce. Manipulativno. To su vam vecina cura u Srbiji. Da se ne lazemo

Tora

pre 3 godine

@sofronije, @dobro, tako je, bravo za komentare!

Ovo me je odmah podsetilo na scenu iz filma Malena kada žene napadaju Moniku Beluči i seku joj kosu jer ih muževi varaju s njom, a muževima ni reč da kažu. A ko je tu zapravo kriv?

Safe

pre 3 godine

@(samo kazem, 07. jul 2020 23:09)

Čovek drži firmu i sam zna da je oženjen. Mođe mu se nabacivati bilo ko od zaposlenih, on može da ih otpusti ili da im daje pare za nerad, a ženu zna da ima, bio je na sopstvenoj svadbi. O čemu ti pričaš? Toga je uvek bilo i biće i ništa ti ta osoba nije kriva, može joj se i dozvoljeno joj je da se tako ponaša.
Muškarci su glupi, generalno. Ako ih oravite budalama a u isto vreme mu "dajete" bilo kakvu pažnju (pipkanje, seks, bilo šta), većina će da se oduševi. Ne vole normalne i kulturne i fine, vole da ih namagarče pa to ti je. Bilo i biće.

Dule

pre 3 godine

Junaci nasih dana su nase medicinsko osoblje a ne prostitutke.
Junaci su nasi poljoprivrednici...
Junaci si nasi prosvetari koji rade u ocajnim uslovima za bedne pare...
To su junaci a vi "pisci" i vasi "junaci" ste olos...
(Miki, 7. jul 2020 20:04)

Tako je.

Sasha

pre 3 godine

Šta može u takvom mizernom poslu biti "elitno"? već je to stašno što se takav izraz koristi u vezi sa tako groznim i ponižavajućim poslom. Treba reći "skupe prostitutke".
Nekad sam mislila da prostituciju treba legalizovati i te nesrećnice izvući iz mraka, da se otvore javne kuće kao u Nemačkoj i Holandiji, da se zna koliko to košta, da imaju penziju i zdravstveno osiguranje, da plaćaju porez.
A vidiš, one postadoše elita. Uspele su u životu.

Lacerta

pre 3 godine

Kakav je to elitni sex? Probao sam grub, nezan, razne poze, a elitni jos nisam.
(Marko, 8. jul 2020 08:44)

Elitni je potpuno isti kao obični, samo što plaćaš mnoooooogo više jer ti prodaju kao neki "brend"!

Hehe

pre 3 godine

Muskarci koriste sexualne usluge, muskarci vredjaju, kritikuju, osudjuju prostitutke. Kakvo licemerje
(sasa, 7. jul 2020 22:22)
To su ovi sto nemaju da plate, ne smeju ili su stipse.
Ko moze a nece taj ne vredja. Taj nije frustrirani kompleksas

Protoss

pre 3 godine

Kada je drustvo bolesno, kada su institucije urusene, kada je socijalna situacija kao u africkim zemljama, razvijaju se razni pogresni mehanizmi u oblikovanju jednog drustvenog sistema, kao i "idoli" u datom trenutku.. Koji moze da potraje sve dok se kolektivna svest pojedinaca ne udruzi u stvaranju boljeg, kvalitetnijeg drustva, ne samo trenutno, nego i za naredne generacije.. Uostalom, u danasnjem kapitalistickom svetu, mnoge stvari su na prodaju, tako svako moze da napise knjigu pod parolom, nauciti nesto iz knjige, a glavna stvar je prodati i zaraditi.. Nije uopste vazno kakvo je stivo, korice i kakvog su kvaliteta..

Pazarka

pre 3 godine

I ja imam moju šećernu mamicu koja je u top menadžmentu jedne strane firme koja posluje u Srbiji i koja plaća kiriju za stan u kome živim sa cimerkom, kupuje poklone meni i mom dečku, kupila mi je auto i daje mi karticu na kojoj je moj mesečni džeparac , vodi na poslovne puteve sa njom jer me zaposlila kao njenu asistentkinju a za uzvrat dobija svu ljubav ovog sveta od mene i kad god me pozove moram da dodjem kod nje ma koje vreme bilo, ma gde da sam, čak i ako sam sa dečkom ili roditeljima samo mi pošalje "sad" i odmah krećem kod nje. Jednom je došla kod mene u stan kad je tu bio moj dečko i rekla mu da me vodi na vikend i da će me vratiti njemu u ponedjeljak i da ne brine jer ću biti u sigurnim rukama.

Ona ima 40 godina ali izgleda bolje od mnogih dvadesetogodišnjakinja , uliva strahopoštovanje svojom pojavom , baš je sexually intimidating, prava alfa ženka, ona je jedna od retkih koja je dominantnija od mene u krevetu i u vezi tako da bih najverovatnije bila girl toy mojoj kuguarki i da nema keš ali mi ovo pomaže jer mi omogućava život na visokoj nozi jer je bg skup za život i iako sam jedinica moji ne bi mogli da finansiraju to a ni dečko koji je student poput mene.

Los Angeles

pre 3 godine

Pored takvih muškaraca u Srbiji, nije ni čudo što trče ka takvim očajničkim potezima. Sve jedan do jednog turski lenjivci velikog ega i super sensitivni na bilo kakve prekore i na to da ima mnoooogo boljih od njih.

Mušterija je uvek u pravu

pre 3 godine

Sa jednom prostitukom sam u (finansijskoj) vezi več tri godine! Odlično nam ide, zbližili smo se i desi se da svaki treči ili četvrti sastank dobijem za dž! Čak mi je i veza sa suprugom postala bolja od kada imam tri puta mesečno 'sesije' sa madam (tako joj tepam).
Nije ništa strašno bit prostitutka....naprotiv! Strašno je biti političar (koji ti uzima puno više novaca a ne pruža nukakvu uslugu).

lisac

pre 3 godine

Ja sam im zahvalan, one oslobađaju muškarce seksualne napetosti, da nije njih mnogi ne bi znali za čari seskualnog užitka. Zato samo legalizacija, one zaslužuju da budu zaštićene i da imaju svoja prava.

dobro

pre 3 godine

@sofronije - uzeli ste mi reci iz usta. Htedoh da napisem da svi napadaju i vredjaju prostitutke, a niko te muskarce koji ih placaju? Molim? Necete valjda drogu kriviti jer je droga vec narkomana koji koristi drogu. Ista situacija i ovde, kako to da su samo u svim tim pricama prostitutke odvratne, a ti muskarci koji rade bukvalno isto samo sto stoje sa druge strane transakcije ne dobijaju nikakve osude? Po meni su osobe koje placaju usluge prostitucije veca beda nego same prostitutke. Vi sto povecavate potraznju ste krivi. Ali dobro, to je vec neka druga tema koja ukljucuje i seksizam koju naravno svi demantuju... objavite mi komentar.

plati pa...

pre 3 godine

legalizujte i resen problem

u srbiji sat vremena sa prosecnom prostitutkom kosta 150evra
od toga verovatno makro uzme i preko 100e

u nemackoj austriji holandiji kostaju 50evra na sat. sa testom na bolesti sredjene i lepse nego ijedna ovde. ko je bio zna o cemu govorim

to sto ovi zovu elitna prostitucija to nema veze sa vezom.

elitno je na zapadu.
gore zoveš telefonom dodje ti limuzina po tebe sa 2 dame uvedu te u limuzinu odvedu u hotel ti tamo od njih 10-15 odaberes jednu dve tri i odete u sobu pijete sampaljac jedete kavijar. jedna takva noc kosta od 2500e e to je elita

toliko o elitnoj prostituciji.

Popaj

pre 3 godine

Koji bednik moraš biti da imaš zanimanje Ministra, Direktora, Gradonačelnika.. nebitno.. i da plaćaš po 1.000 evra za 1 sat provoda sa poznatom ženom. Pa druže, ako si Ministar, Direktor ili šta god, žene treba tebe da jure i da se hvale što su imale iskustvo sa tobom... Ako si već neko i nešto.. Mene bi lično bilo sramota da sam npr Ministar i da plaćam seks.. Hahaha brukaa!

sofronije

pre 3 godine

Citam komentare, svi nesto osuse paljbu po tim "junakinjama" a nesto se mislim, ne placaju zene te "junakinje" nego muskarci... To ti je jednostavan poslovni princip ponude i potraznje, da smo mi muskarci malo vise muskarci a manje iskompleksirane budale i da nam ne trebaju usluge takvih "junakinja" one ne bi imale posla i ne bi se tako ponasale, zar ne? Ali uvek je lakse kada je neko drugi kriv, i uvek je pogled u komsijskom dvoristu dok nas korov ne primecujemo...

Miki

pre 3 godine

Junaci nasih dana su nase medicinsko osoblje a ne prostitutke.
Junaci su nasi poljoprivrednici...
Junaci si nasi prosvetari koji rade u ocajnim uslovima za bedne pare...
To su junaci a vi "pisci" i vasi "junaci" ste olos...

Рагнар Лодброк

pre 3 godine

"Елитна проституција" је оксиморон.Не може проституција по свом основном значењу да буде елитна.Жао ми је али је тако. :)

Prevodilac

pre 3 godine

Elitne prostitutke heroji tj. heroine? Svasta, to su zene bez trunke morala i ne razumem cemu opravdavanje njihovog posla. Doduse, kapiram...Zbogom moralna Srbijo, postene zene, domacice, radnice, intelektualke, majke, olicenja ljubavi i cistoce, dolaze lekarke i advokatice koje prodaju telo za stotku...Postene devojke koje nose patike kupljene kod Kineza, vezu rep i vole da citaju knjige ce biti pregazene od rijaliti porno zvezda i devojaka koje to zele biti, markirana roba, kosa, sve u fulu, kozmetika, stikle, silikoni su tu, njihovi vreme dolazi. Pa Srpkinje su u proslosti uzimale puske i ruke i branile svoja domacinstva...Sta nam se desilo?

pejafan

pre 3 godine

Nije to nista cudno...Moj drugar je spavao sa jednom pevacicom(tada ne toliko popularnom) za 300e...To je bilo 2010e godine
Sada je udata i ima dete...

Nina

pre 3 godine

Sve ispod 10 hiljada evra/dolara za vikend (ili cak za noc) nije nikakva elitna prostitucija.
(et'o, 7. jul 2020 19:43)

Prostitucija za bilo koliki novac nikad nece biti elitna, jer nema nista elitno u prodaji tela. To elitna sluzi samo da se podize ego tim pacenicima sto placaju, da se oni kao razlikuju od onih sto plate to ispod plavog mosta. E sad, sto je u nasoj zemlji "elita" ako ima da baci 500e na to, u UAE ako baca po $50000 za vece, e to je vec standard ;)

samo kazem

pre 3 godine

to nema veze sa bilo cim one jednostavno nece da rade.
moja jedna keleginica cim vidi gazdu odma oko njega pa ga stipka pa ga pipka dok je ovaj ne pozove u kancelariju. otvoreno rekla drugarici nabacis mu se on te malo pipka i ti provedes dan. nek pipka boli te uvo samo da ne radis.
ja slucajno cula u wc. i sad je ona junjakinja sto se nabacije ozenjenom coveku samo da nebi radila jer bolje da malo oblece oko gazde nego ceo dan da pakuje u fabrici. a gazda verovatno treba da ide u zatvor jer je dopustio to da mu radi.

et'o

pre 3 godine

Jasmina Ana kaže da je elitna prostitucija svuda oko nas i da je rasprostranjena poput epidemije.

-------------------------------------------------------------------

Naprotiv, u Srbiji elitne prostitucije zapravo i nema. To sto mi mislimo da je ona sto vesla nekakva elita, to je problem bede i siromastva u Srbiji. Sve ispod 10 hiljada evra/dolara za vikend (ili cak za noc) nije nikakva elitna prostitucija.

Mici

pre 3 godine

Pa naravno iza svega sto poseduju materijalno stoji tesko ponizavanje. Zamislite samo zelje tih musterija i sta sve one trpe za novac. Zato i postaju narkomanke i alkoholicarke da bi to mogle da izdrze. Strasno tuzan zivot koje su izabrale !

Blesan

pre 3 godine

"Sav svoj život, veru, nadu, ljubav, mogućnost da stvori porodicu menjala je za šoping"

Ne radi ku*va ono zbog para, već zato što voli muža da vara.

Kaže Rambo Amadeus. Nisu one menjale porodicu za šoping, one vole šoping.

mich

pre 3 godine

Pa uz ovaj policijski cas, sta drugo covek da radi, nazove prostitutke od 5-6 u petak, pa ih uhvati policijski cas kod tebe do ponedeljka MILINA

Pazarka

pre 3 godine

I ja imam moju šećernu mamicu koja je u top menadžmentu jedne strane firme koja posluje u Srbiji i koja plaća kiriju za stan u kome živim sa cimerkom, kupuje poklone meni i mom dečku, kupila mi je auto i daje mi karticu na kojoj je moj mesečni džeparac , vodi na poslovne puteve sa njom jer me zaposlila kao njenu asistentkinju a za uzvrat dobija svu ljubav ovog sveta od mene i kad god me pozove moram da dodjem kod nje ma koje vreme bilo, ma gde da sam, čak i ako sam sa dečkom ili roditeljima samo mi pošalje "sad" i odmah krećem kod nje. Jednom je došla kod mene u stan kad je tu bio moj dečko i rekla mu da me vodi na vikend i da će me vratiti njemu u ponedjeljak i da ne brine jer ću biti u sigurnim rukama.

Ona ima 40 godina ali izgleda bolje od mnogih dvadesetogodišnjakinja , uliva strahopoštovanje svojom pojavom , baš je sexually intimidating, prava alfa ženka, ona je jedna od retkih koja je dominantnija od mene u krevetu i u vezi tako da bih najverovatnije bila girl toy mojoj kuguarki i da nema keš ali mi ovo pomaže jer mi omogućava život na visokoj nozi jer je bg skup za život i iako sam jedinica moji ne bi mogli da finansiraju to a ni dečko koji je student poput mene.

Hadzikurtovic

pre 3 godine

Gospodjo/gospodjice, mozda su starlete/pevacice Vase junakinje, nase sigurno nisu. A s obzirom da sam video na tjubu jedan Vas intervju i video kako ste elokventni nije ni cudo.

Tirion

pre 3 godine

Nije to nista cudno...Moj drugar je spavao sa jednom pevacicom(tada ne toliko popularnom) za 300e...To je bilo 2010e godine
Sada je udata i ima dete...
(pejafan, 07. jul 2020 20:25)

Izgleda da nam je zajednicki drugar... :)

Ne folirajte

pre 3 godine

"Sav svoj život, veru, nadu, ljubav, mogućnost da stvori porodicu menjala je za šoping"
Pa ovo nije tacno, sve te nase "voditeljke" i ostale su bez problema zasnovale porodice, nista muzevima nije smetalo.

Xyx

pre 3 godine

E, Srbijo dokle si nisko pala. Prostitutke su junakinje, tzv starlete verovatno heroine, a sav drugi olos valjda uzori.
Svaka takva "slucajnost", je namerna.

profesor Dušan

pre 3 godine

da imamo plate od 1000 e ili daj bože više onda bi ovakvih izbora bilo manje .

Na žalost , porast prostitucije je odraz ekonomskog stanja države .

i naravno treba je legalizovati za opšte dobro.

kraja

pre 3 godine

...junakinja nasih dana...???
...krije se iza svog pravog zanimanja - starleta...???
...tijana ajfon, 3-5-8 muskaraca za noc...???
...10 na jednu, o zar se i to moze, da one su junakinje...
...bljak, bre...

No1e

pre 3 godine

Zašto im dajete prostor?
Šta, promenila se lokacija, nisu više kod Ekonomskog u parku?
Ove su kao "elita"?
Isto i za lopove, oni su kontroverzni biznismeni...

Tuga i jad.

Dixi

pre 3 godine

Elitne prostitutke, sjaj i beda u Srbiji: "One su junakinje naših dana"

Dok nisam pročitao članak mislio sam da se radi o našoj političkoj sceni.

Hehe

pre 3 godine

Muskarci koriste sexualne usluge, muskarci vredjaju, kritikuju, osudjuju prostitutke. Kakvo licemerje
(sasa, 7. jul 2020 22:22)
To su ovi sto nemaju da plate, ne smeju ili su stipse.
Ko moze a nece taj ne vredja. Taj nije frustrirani kompleksas

Ja

pre 3 godine

Izgleda da je moj muz pravi raritet, jer ne bi legao sa prostitutkom ni da ona plati njemu. Nikad nije sebi dozvolio ni da podlegne pritisku drugih muskaraca, koji su ga prozivali i svasta mu govorili. Postujem samo ljude, nikako zivotinje na dve noge. Inace, kroz pricu s mojim muzem sam shvatila da zene u Srbiji, dobar deo njih, nemaju pojma s kim zive i kome su decu rodile. To je jako zalosno i ubija mi veru u ljude.

Safe

pre 3 godine

@(samo kazem, 07. jul 2020 23:09)

Čovek drži firmu i sam zna da je oženjen. Mođe mu se nabacivati bilo ko od zaposlenih, on može da ih otpusti ili da im daje pare za nerad, a ženu zna da ima, bio je na sopstvenoj svadbi. O čemu ti pričaš? Toga je uvek bilo i biće i ništa ti ta osoba nije kriva, može joj se i dozvoljeno joj je da se tako ponaša.
Muškarci su glupi, generalno. Ako ih oravite budalama a u isto vreme mu "dajete" bilo kakvu pažnju (pipkanje, seks, bilo šta), većina će da se oduševi. Ne vole normalne i kulturne i fine, vole da ih namagarče pa to ti je. Bilo i biće.

Aksiom

pre 3 godine

Devojka u Srbiji sa momkom u ljubavnoj vezi, sve ok, on je dobar i sve kako treba, ali njoj treba nesto vise, para, tako joj on sluzi kao nekakav paravan-sigurna luka dok ona ne nadje nekog boljeg odnosno imucnog. To je po meni isto neki vid prostitucije, moralno posrnuce. Manipulativno. To su vam vecina cura u Srbiji. Da se ne lazemo

ns ja

pre 3 godine

u bolesnoj državi, drndare i ćoškare su elita i junaci našeg doba. kakva zadnja vremena. kad već nema o čemu da piše, neka opere sudove elitna spisateljica. fuj!

Tora

pre 3 godine

@sofronije, @dobro, tako je, bravo za komentare!

Ovo me je odmah podsetilo na scenu iz filma Malena kada žene napadaju Moniku Beluči i seku joj kosu jer ih muževi varaju s njom, a muževima ni reč da kažu. A ko je tu zapravo kriv?

Sasha

pre 3 godine

Šta može u takvom mizernom poslu biti "elitno"? već je to stašno što se takav izraz koristi u vezi sa tako groznim i ponižavajućim poslom. Treba reći "skupe prostitutke".
Nekad sam mislila da prostituciju treba legalizovati i te nesrećnice izvući iz mraka, da se otvore javne kuće kao u Nemačkoj i Holandiji, da se zna koliko to košta, da imaju penziju i zdravstveno osiguranje, da plaćaju porez.
A vidiš, one postadoše elita. Uspele su u životu.

Protoss

pre 3 godine

Kada je drustvo bolesno, kada su institucije urusene, kada je socijalna situacija kao u africkim zemljama, razvijaju se razni pogresni mehanizmi u oblikovanju jednog drustvenog sistema, kao i "idoli" u datom trenutku.. Koji moze da potraje sve dok se kolektivna svest pojedinaca ne udruzi u stvaranju boljeg, kvalitetnijeg drustva, ne samo trenutno, nego i za naredne generacije.. Uostalom, u danasnjem kapitalistickom svetu, mnoge stvari su na prodaju, tako svako moze da napise knjigu pod parolom, nauciti nesto iz knjige, a glavna stvar je prodati i zaraditi.. Nije uopste vazno kakvo je stivo, korice i kakvog su kvaliteta..

Dule

pre 3 godine

Junaci nasih dana su nase medicinsko osoblje a ne prostitutke.
Junaci su nasi poljoprivrednici...
Junaci si nasi prosvetari koji rade u ocajnim uslovima za bedne pare...
To su junaci a vi "pisci" i vasi "junaci" ste olos...
(Miki, 7. jul 2020 20:04)

Tako je.

Lacerta

pre 3 godine

Kakav je to elitni sex? Probao sam grub, nezan, razne poze, a elitni jos nisam.
(Marko, 8. jul 2020 08:44)

Elitni je potpuno isti kao obični, samo što plaćaš mnoooooogo više jer ti prodaju kao neki "brend"!