- Komentari -

Mačke više uživaju u ovoj hrani

Funkcionalna ishrana za zdrave ljubimce ne obezbeđuje samo sve potrebne hranljive materije, već podržava i imuni sistem, digestivni i urinarni trakt, kožu, krzno.

Izvor: petmagazine.rs
Pošaljite komentar
 1. Kod kuce imam 11 velikih macaka i 9 macica. Zive u supi, na tavanu i po dvoristu. Hranim ih cime imam i sta ostane od nas. Ni jedna nije ni debela ni mrsava. Svima su dlake sjajne i svi vole da se igraju. Tako da ovi naucnici sto predlazu, a nemaju ni jednu macku kod kuce nemaju pojma.
  (Bob, 20. jun 2020 18:52)

  # Link komentara

 2. Ne interesuje me vasa industrija za ljubimce. Moj macor jede losos, oslic, curetinu, piletinu i jogurt. I nije debeo, niti ima dijabetes.
  (njesra mi necete uvaliti, 19. jun 2020 21:55)

  # Link komentara

 3. Kupujte im iskljucivo Velington teletinu i Rio Mare tunjevinu. Vi jedite piletinu iz Lidla i sardine, i nemojte slucajno da macki dajete ostatke rucka.
   (Marko, 19. jun 2020 20:23)

  # Link komentara

 4. Iako imam iskustvo sa mačkama prošlog leta nisam primetila da se vlažna hrana iz kesice pokvarila. Tek sam bila donela mače od mesec i po dana, i no je to pojelo, ali nije bilo bolesno. Ipak sam ga odnela kod veterinara gde je dobilo tablete protiv parazita. Međutim od tada pristaje da jede samo granule. Pokušala sve moguće. Jedino poliže sos sa vlažne hrane i ostavi. Do tada je jela i kuvanu piletinu, sardinu. Tako budite oprezni. Otvorenu hranu, odmah u frižider. Predhodne mačke bi zbrisale celu kesicu ili konzervicu tako da nikada nisam imala potrebe da je ostavljam. Jedino mi preostaje da pokušam da promenim činiju, ali ni to ne uspeva.
  (catpeople, 18. jun 2020 18:18)

  # Link komentara

 5. Uzivanje je gledati Pegy dok jede ND proizvode.Sirivina iz Italije,pa je pre pandemije obezvedjena odredjena zaliha....Prvo njoj pa nama sta ostane,malo ulja,brasna...
   (Pegy, 18. jun 2020 16:02)

  # Link komentara