- Komentari -

Zašto je moj labrador stalno gladan?

Sigurno ste nekada poželeli da svom psu možete da pročitate misli. Međutim, vlasnici labrador retrivera sigurno znaju o čemu njihov mezimac najčešće razmišlja. O hrani, razume se.

Izvor: petmagazine.rs
Pošaljite komentar
 1. I moj patuljasti šnaucer "govori" istim jezikom?
   (dr Robert, 25. januar 2020 15:01)

  # Link komentara

 2. Ako je neki labrador na ovom svetu šetan redovno do padanja s nogu, onda je to moj pas!Setali smo on i ja i trcali satima po prirodi, bez obzira na vremenske prilike, pa i onda kad nigde nikog napolju nije bilo. Pored mene ,setali su ga redovno i ostali clanovi porodice,vodili smo ga na igralista za pse, u sume, na izletista, na reku, u selo...nema gde nije bio i trosio eneregiju, redovno! Bez obzira na to, uvek je bio nemoguce prozdrljiv i danas je takav, iako je star skoro dvanaest godina. Ako se ne odgovara na njegovo uporno cviljenje, onda imamo problem sto posle u setnji pokusava svasta da pojede sto nadje u travi. To sto nadje brzo smota i proguta, da bi me sprecio da mu izvadim iz usta. Ima visak kilograma i uvek je imao. Jednostavno, takav je pas.
  (Ja, 21. januar 2020 12:41)

  # Link komentara

 3. "Gojaznim psima nedostaje poslednji deo u DNK lancu ovog gena". Molim vas najozbiljnije da obratite malo više pažnje na pripremu ovakvih članaka, njihovo stručno prevođenje i tumačenje stranih članaka, kako oni koje ovakve teme interesuju ne bi uganuli pamet. Inače, nisam ekspert, po struci sam inženjer, a od biologiju sam slušao u prva dva i četvrtom razredu srednje škole, što je sasvim dovoljno da uočim izlupetavanje potpuno neobrazovanog novinara. Nije sramota nemati znanje, ali je sramota biti novinar, a ne edukovati se o temama o kojima pišeš.
   (Ahtung, 18. januar 2020 16:56)

  # Link komentara

 4. Mozda su zbog toga uvek gladni ali su debeli iskljucivo zbog lenjih vlasnika koji ih slabo setaju ali zato redovno padaju na "prosenje" i tuzne oci psa kada ukucani jedu.
   (pn, 16. januar 2020 21:20)

  # Link komentara

 5. Ajde labrador, ali žena?
   (krvna zrnca, 16. januar 2020 18:34)

  # Link komentara

 6. Не знам за гене али прождрљивијег кучета од моје биглице не постоји
  (Mr.Zoc, 16. januar 2020 15:51)

  # Link komentara