- Komentari -
 1. @miro split

  Vidi se da je čovek mlad i da nije razvio kritičko mišljenje iako deluje poprilično pametno. Ako u političkom smislu podržavaš nekakvu "desnicu" šta god to bilo, a i to je teško definisati, ne znači da imaš čip u mozgu pa da automatski moraš da poričeš klimatske promene, obožavaš Trampa i slično. Mane radikalne i regresivne levice su jasno vidljive. Ugrožena sloboda izražavanja, rizik od vraćanja rasizma, razdor i svađa između polova, radikalni feminizam, užasi intersekcinalnosti i slično. Levica je otišla dođavola. Ipak, otac sa svojim detetom...ne spada u takve stvari. Nastavi da čitaš EU Citizen,i polako, imaš ti još da giljaš. I izađi ponekad i malo napolje.
  (Slobodan, 16. januar 2020 08:46)

  # Link komentara

 2. A zašto bih ženi oduzeo to vreme koje je zaradila više nego pošteno noseći dete 9 meseci?
   (Stanoje, 15. januar 2020 16:48)

  # Link komentara

 3. Car
  Ako je ovo samo dobra žvaka da brine s posla
   (vladica, 15. januar 2020 12:49)

  # Link komentara

 4. Klasičan levičarski soy boy :)) Može da bude primer samo komunjarama, normalan muškarac zna šta je njegova uloga u braku i porodici, da brani ženu i decu i da se bori i kopa zubima i noktima da im obezbedi udoban život i budućnost, dok se ovakvi likovi trude da mu otmu što više i strpaju sebi u džep lavovski deo a mrvice podele parazitima.
  Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (EU Citizen, 15. januar 2020 10:37) # Link komentara

  Ne znam kako je u toj tvojoj EU, ali Japan izumire. Dece nikad manje. Nisu Japanke vise glupe da sede kod kuce i cuvaju decu i kuvaju miso supu, dok muskarac radi po 16 sati dnevno. Japanci ce ili uzimati porodiljsko i provoditi vise vremena sa decom ili ih vise nece biti.
  I volela bi da znam kakvu to tacno "BUDUCNOST" muskarci obezbedjuju svojim cerkama? Buducnost glorifikovane sluzavke, 100% zavisne od muskarca?
  Apsolutno niko ne zeli da radja u takvom sistemu.
  (hardtoswallowpil, 15. januar 2020 12:33)

  # Link komentara

 5. @ EU Citizen
  Nadam se da ne radiš u vodovodu i kanalizaciji.
  Bilo bi nezgodno da septičke jame čistiš kopajući noktima i zubima, a šta pišeš sve mi se čini da ti to i je posal.
  Đava te ne odnija luda, čovik oće bit uz svoje dite i odma je boljševik koji je strelja Romanove.
  (miro split, 15. januar 2020 12:07)

  # Link komentara

 6. Eto ti ga đavle samuraji i ninđe danas ne rade jer su svi na porodiljnom.
  (miro split, 15. januar 2020 11:57)

  # Link komentara

 7. Ja ću ići uskoro na odsustvo za negu deteta. Porodiljsko, koje je prva tri meseca nakon porođaja, može da uzme samo žena...osim u nekim ekstremnim okolnostima (mentalne ili fizičke nesposobnosti majke da bude uz dete u tom periodu). Narednih 9 meseci je nega deteta, i to može da uzme ili otac ili majka, sa jednakim pravima. Tako da muškarac ne ide na porodiljsko, već uzima odsustvo za negu deteta koje počinje od 4. meseca nakon porođaja. Tako je barem kod nas.
  (brm, 15. januar 2020 11:56)

  # Link komentara

 8. Više estrogena ima na ovoj slici nego na naslovnoj strani magazina "Gloria"
  (penga, 15. januar 2020 11:43)

  # Link komentara

 9. Klasičan levičarski soy boy :)) Može da bude primer samo komunjarama, normalan muškarac zna šta je njegova uloga u braku i porodici, da brani ženu i decu i da se bori i kopa zubima i noktima da im obezbedi udoban život i budućnost, dok se ovakvi likovi trude da mu otmu što više i strpaju sebi u džep lavovski deo a mrvice podele parazitima.
   (EU Citizen, 15. januar 2020 10:37)

  # Link komentara