- Komentari -
 1. Toliko o neprikosnovenosti privatne svojine u kapitalizmu.
  (DEDA CVETKO, 26. decembar 2019 22:52)

  # Link komentara

 2. Idem da pregledam moju kuhinju.
   (nagib izbrdica, 26. decembar 2019 21:20)

  # Link komentara

 3. @lol, sava
  Pa država je tu da štiti pojedinca, njegovu imovinu i slobode, a ne da mu nameće i otima nešto iz bilo kojih razloga, a naročito nacionalističkih bajki i mitova, država je samo zbir pojedinaca, a kultura države samo znir pojedinačnih doprinosa, kada podivljala država ovako maltretira slonodnog građanina i gazi njegovve imovinske slobode, to je ekvivalent kancera u ljudskom organizmu :) Vi priželjkujete glomaznu, represivnu, arogantnu i bahatu državu, a posle se žalite i cvilite kad takva država i vas krene da gazi, pljačka i maltretira, a takve države to rade po definiciji i bez izuzetka, jer samo tako opravdavaju svoje postojanje :)) Ne bi trebalo da kukate u tom. slučaju, samo vam se ispunila želja, jedino što ste vi mislili da će to da se dešava samo nekom drugom, recimo, vlasniku ove slike, a ono se dešava upravo vama, i, da vam odam jednu malu tajnu, sa takvim stavovima i tom željom da gazite tuđu slobodu i imovinu zlouotrebljavajući državu, bolje niste ni zaslužili :))
   (EU Citizen, 26. decembar 2019 19:29)

  # Link komentara

 4. S kojim pravom država blokira privatnu transakciju? To je ekvivalentno konfiskaciji, bez obzira što će platiti tržišnu cenu, ako je nešto moje, imam pravo da ga prodam kome ja hoću, a ja ga nikad, recimo, ne bih prodao državnim lopovima koji bi ga "otkupili" tuđim parama pokradenim na haračima.
  (EU Citizen, 26. decembar 2019 17:01)
  Tebe na vlast i ovo malo države bi prodao!!!
  Tako se štiti nacionalno blago i trebalo bi svi da naučimo nešto!!!
  (sava, 26. decembar 2019 17:35)

  # Link komentara

 5. “Nacionalno” blago, a italijanska slika. To može Italija da traži pravo otkupa kao nacionalno blago a ne Francuska. Dobro je da barem hoće da kupe, a u Srbiji bi ti oteli.
  (Nika, 26. decembar 2019 17:34)

  # Link komentara

 6. Svi znaju sačuvati svoje pošto poto, samo mi smo nesreće!!!
  (Sasa CG., 26. decembar 2019 17:32)

  # Link komentara

 7. Cuj ovog s kojim pravom? Tako to rade suverene drzave s jakom vladom, a ne ovi naši miševi, koji su postali oruđa kapitala, radi se sa drzavama sto zeli, bez suverenista, nemamo drzavu kao aparat za narod, vec taj aparat sluzi kapitalu i ambicijama onog koji stoji iza njega.
  (Lol, 26. decembar 2019 17:26)

  # Link komentara

 8. Cime se bave srecne zemlje...
   (Surovo Realan, 26. decembar 2019 17:06)

  # Link komentara

 9. S kojim pravom država blokira privatnu transakciju? To je ekvivalentno konfiskaciji, bez obzira što će platiti tržišnu cenu, ako je nešto moje, imam pravo da ga prodam kome ja hoću, a ja ga nikad, recimo, ne bih prodao državnim lopovima koji bi ga "otkupili" tuđim parama pokradenim na haračima.
   (EU Citizen, 26. decembar 2019 17:01)

  # Link komentara